עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by YoniDahan,

שלום חברים, כפי שכתוב בכותרת, אני מבקש המלצה לרמקולים למחשב בתקציב של עד 1000 שקל. השימוש הוא בעיקר גיימינג וגם קצת מוסיקה. אני יודע שלחוויית גיימינג טובה תמיד מומלץ ללכת על אוזניות איכותיות... בעניין הזה יש לי כרגע את Siberia V2 ואני מאוד מרוצה מהם ולא רואה לנכון לשדרג אותם כרגע. תמיד הייתי חסיד של אוזניות ומעולם לא היה לי רמקולים למחשב מאז שאני זוכר את עצמי. העניין הוא שסתאם בשביל הספורט חיברתי את הסאונד-בר של הסלון למחשב (בחיבור אופטי) והפעלתי את BF1... מה אני יגיד לכם, אהבתי אבל ממש אהבתי ולי אישית זה נתן עוד בוסט לחוויית המשחק והחלטתי לאמץ את העניין (ולסאב הייתה השפעה לא קטנה :)). מחיפושים ברשת נתקלתי לא מעט בהמלצ…

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  2. Started by ProDude,

שלום לכולם. אשמח לקבל המלצה לרמקולים למחשב. התקציב הוא עד 1200 עם אפשרות חריגה קטנה (אם זה שווה את זה). השימוש העיקרי הוא גיימניג וסרטים\סדרות (מוזיקה כמעט ולא). עד עכשיו השתמשתי ב- MicroLab SOLO6C ומחפש משהו שיותר טוב מהם (ירד להם האיכות לדעתי במהלך השנים). אם זה עוזר - יש לי במחשב את הכרטיס קול Sound blaster Z/ אשמח לשמוע מכם איזה רמקולים הכי מומלצים לי . מפה ושם מישהו בעבר הציע לי את הרמקולים : Mackie CR4 Creative Multimedia Monitor 4-inch CR4. תודה מראש על העזרה שלכם.

• 0 תגובות
    • 938 צפיות
  3. Started by omri2211,
    • 0 תגובות
    • 451 צפיות
  4. Started by yanivoz,
    • 0 תגובות
    • 477 צפיות
  5. שלום אני מעוניין לקנות לחבר מתנה ליום הולדת - רמקולים למחשב. החבר עוסק במוזיקה (גם מנגן) וכן עושה עריכה במחשב ושומע שם מוזיקה. מבקש המלצות לרמקולים למטרה זו - 2 רמקולים קידמיים שיהיו איכותיים (אין צורך ברמקולים אחוריים - נשקיע בקידמיים ובעתיד במידת הצורך נוסיף עוד). תקציב - עד 400 ש"ח. האם ניתן להכניס לתקציב זה גם סאב ? האם יש רמקולים קדמיים שמספיק טובים ואין צורך בסאב בנוסף ? יש המלצות או דברים נוספים שצריך לקחת בחשבון ? תודה על העזרה יגאל

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Zeev86,
    • 0 תגובות
    • 453 צפיות
  7. שלום לכולם , אני צריך בבקשה המלצה לרמקולים פשוטים בתצורת 2 רמקולים (לא 2.1) בתקציב המצוין בכותרת. (מחיר כולל המשלוח כמובן) תודה רבה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  8. אני מבקש המלצה על הגה למחשב בתקציב עד 1,000 ש"ח. רציתי לרכוש את Logitech MOMO Racing אבל בכמה חנויות אמרו שאין להם במלאי (חנות אחת אמרה שיש מחסור אצל הספק).

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  9. השאלה שבכותרת :] חשבתי על הsaitek R440 מה דעתכם עליו? איזה עוד המלצות על הגאים אחרים יש לכם? עדיף שיהיה עם הילוכים, אבל לא חובה... ואם יש משהו טוב בזול יותר אפילו, גם אחלה

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  10. Started by Dano,

אני רוצה מארז טוב לא צריך יפה מדיי עם ספק רק שיהיה נחמד וMidi Tower שיתאים ללוח GIGABYTE K8NF-9 ושיהיה ספק כוח מספיק לGIGABYTE 6600GT PCI-E וזה הכל וכמובן שאתם יודעים שהוא טוב ושהוא יהיה מKSP בבקשה תודה!!! אפשר לקנות מארז לבד+ספק לבד זה לא משנה לי

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by אריאל58,

שלום אני מדפיס כ 5 דפים בחודש,מבקש המלצה על מדפסת,אמינה,ולא יקרה לא משנה הסוג(לייזר,הזרקת דיו) רצוי לא צבעונית תודה מראש

• 7 תגובות
    • 735 צפיות
  12. שלום אני מחפש מדפסת משולבת חדשה עבור חמי - המדובר באדם מבוגר (כבר הרבה אחרי פנסיה) - ולכן נדרשות הנקודות הבאות 1. קלות תפעול - בדגש מיוחד על אופציית הסריקה - חובה שתהיה במדפסת כפתור סריקה למחשב\דואל\קובץ וכיוב' - המטרה היא להפוך את נושא הסריקה להכי פשוט שניתן. 2. תאימות - נדרשת תאימות לחלונות 7 וחלונות 10 בדרייברים\אפליקציה. 3. חיבור - נדרש חיבור USB - רשת קווית גם יכול להועיל - WIFI רק אם לא מוסיף הרבה במחיר. המחיר גמיש אך מדובר על סדר גודל של בין 1-1.5K תודה רבה, גבריאל

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. מדפסת משולבת, אני מתכוון לפקס + מדפסת + סורק + מכונת צילום. אני צריך את זה למשרד. במשרד, אנחנו מדפיסים כ-1,000 עמודים בחודש. חשוב שיהיה כרטיס רשת (כי התקשורת במשרד היא אלחוטית), וכן שעלות ההדפסה לדף תיהיה כמה שיותר נמוכה. לא הכרחי שתהיה אופציה של הדפסה דו צדדית. אני חשבתי על זאת: http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=884 מבדיקה נראה לי שהיא עונה על הדרישות. לפני כן הייתה לנו את המדפסת הזאת: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=705443 אבל אני מעדיף לא Oki, אני חשבתי על Epson אם Brother שאני יודע שהשירות שלהן טוב. רק לא מצאתי משהו מומלץ של החברות האלה שעונה על התנאים. אשמח להמלצתכם. תודה מראש וערב טוב, dr70

14. Started by srulikg,

אני מחפש מדפסת משולבת (הדפסה, צילום, פקס) הזרקת דיו, בסכום של עד 1000 ש"ח לשימוש ביתי בסיסי. (אני מגזים במחיר?) מה דעתכם על HP Deskjet Ink Advantage 4645? שמעתם עליה דברים רעים?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. Started by bariko,

שלום רב, אני מעוניין לקנות מדפסת משולבת הכוללת גם פקס התקציב שלי עד 1500 ש"ח (אפשרות לגלוש ל-2000 ש"ח אם המוצר ממש ממש שווה את זה) תכונות שחשובות לי: 1."סוס עבודה". לא מכשיר שמתקלקל כל יומיים 2.פשוט וקל לתפעול, כולל פעולות כגון החלפת דיו 3.איכות הדפסה וסריקה ברזולוציה גבוהה מאוד, כולל הדפסת תמונות 4.אפשרות סריקת דפים גם מתוך ספר או חוברת 5.משלוח פקסים עצמאי, ללא תלות במחשב ההתלבטות שלי כוללת את הדגמים C6183 או 6313 או דגם אחר של HP ואולי בכלל כדאי לשקול חברה אחרת כמו BROTHER (דרך אגב יש ל-HP סדרות של OfficeJet ו-Photosmart ,מה ההבדל בינהם?) האמת היא שיש לי ניסיון קצת מר עם HP .היה לי מדפסת מסדרת 690C שעשתה די הרבה בעיות, בעיקר בכך שהרבה פעמים היא משכה פנימה מספר רב של ד…

16. Started by Shpitz316,

אני מחפש מדפסת שפשוט תעשה את העבודה ותהיה כמה שיותר אמינה. שמתי עין על HP OfficeJet 6413 אבל לפי התגובות בZAP יש בעיות עם הדרייברים, מה שמביא אותי לסיבה שאני פותח את הנושא הזה. גם המדפסת הקודמת שלי היא של HP ולעיתים דחופות צריך לעשות איתחול למחשב כדי שיצאו הדפסות. לפי דעתי זה לא מצב הגיוני בכלל. אני רוצה מדפסת שפשוט תעבוד כל פעם ששולחים הדפסה. תודה

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  17. תודה שניכנסתם , לא מזמן ניפתחתי לקטע של צילום הדבר ניראה לי מהנה ומושך :cistinebiggrinA: מי מבין מספיק בתחום זה שיכול להמליץ לי על מצלמה טובה ומשתלמת? אני ממש לא מחפש לקנות משהוא שיבאס אותי אחרי תקופה קצרה, אני מחפש משהוא איכותי אבל יחד עם זאת שלא יפוצץ לי את הכיס יותר מידי. כרגע אל תתיחסו למחירים, תנו פה בבקשה המלצות לכל מה שאתם מכירים וממליצים עליו, אני את הבחירה אעשה בסוף לפי תקציבי

• 6 תגובות
    • 869 צפיות
  18. שמעתי על המקלדות של לוגיטק -logitech media keyboard -logitech media keyboard elite -logitech WAVE keyboard על המקלדות של MICROSOFT לא כל כך שמעתי! בעיקרון יש לי תקציב לקנות של אחד מהם אבל מה הכי כדי ומה התמורה הכי טובה לכסף?

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. אני שוקל "לצלול" לעולם המקלדות המכאניות. הצרכים וההעדפות שלי: 1. סוג שימוש: הקלדה, לא משחק. (אין לי זמן לשחק בעשורים האחרונים, לצערי, ובכל מקרה אני לא אוהב משחקים בהם מהירות ההקלדה היא משמעותית...) 2. מערך מקשים: 104 מקשים ולא פחות. רצוי גם לא יותר. המקלדת והמקשים צריכים להיות רחבים יחסית - ללא שום הצרות או חסכונות במקום. "גודל רגיל". אפשר לחרוג קצת כלפי מעלה בגודל אם צריך. 3. סימון על המקשים: לא אכפת לי במיוחד. מעדיף סימונים באנגלית לפחות. זה נחמד אם תהיה עברית, אבל לגמרי יכול לחיות בלי זה. מוכן גם למקלדת ללא סימנים כלל אבל מעדיף שלא. 4. תאורת מקשים: מעדיף מאוד ללא תאורה או תאורה שניתנת לכיבוי. אחרת - תאורה בצבע לבן או לבנבן - לא "צבעוני", ואחי…

20. Started by assaf990,

מבקש המלצה על נגן MP3 256 MB בסביבות 200-250 ש"ח והמלצה על בטריות נטענות או רגילות ... בתודה מראש... אייל בנימין

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  21. שלום לכם! מחפש המלצה לסט מקלדת ועכבר אלחוטיים, עם משדר RF. בעלי טווח קליטה גדול ואפשרות שליטה על המחשב גם מחדר אחר.

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  22. Started by alfus73,

שלום. אני קצת הסתבכתי ואני מבקש ייעוץ. אני מעוניין לשדרג את הספק שלי. להלן מפרט המחשב שלי: פנטיום 4, 3 גיגה הרץ, HD SATA עם 120 גיגה בייט, 512 DDR, כונן CDROM, צורב DVD של סמסונג, כונן דיסקטים, לוח אם של Asus, כרטיס מסך Geforce 6600GT, כמו כן יש לי שני מאווררים. הספק שיש לי הוא סטנדרטי PL250. עד 250 W. אני לא מתעסק ב OC וכו'. הסיבה שאני מעוניין לשדרג היא שבמשחקים כבדים, המשחק הופך לממוזער אחת לכמה דקות ולעייתים אני מקבל הודעה שלא מגיע מספיק חשמל לכרטיס מסך שלי. האם זה מצביע על ספק חלש מדי? אני יודע שחברות כמו FSP, ChannelWell, Hec ו-Sirtec, ,HEC,Enermax,Antec,Seasonic הן המויבלות בתחום. האם תוכלו להמליץ לי על ספק + דגם מדוייק + חנות שבה קונים. אני בכוונה לא נותן עלות כי …

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  23. Started by dude101,

הי, אני מחפש עכבר אלחוטי שיש לו כמה שיותר כפתורים - לפחות 3 כפתורים רגילים + 2 בצד ואחד מלמעלה. אבל המרבה בכפתורים הרי זה משובח. אם יש כפתור גלילה נוסף/כפתורים ייעודיים לזום, בכלל מצויין. עקרונית, אני רוצה לקנות מחו"ל, אז עדיף משהו שלא עובר את סביבות ה-$50 (כמובן, עדיף כמה שפחות), אבל מקסימום תזרקו דגמים ואני כבר אבדוק מחיר. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  24. היי, אני מבקש המלצה על עכבר ומקלדת אלחוטיים לגיימינג קל. דרישות: חשוב לי שלא יהיה צריך להחליף סוללות למכשירים אלה בתדירות של פחות משנה. לא קריטי, אבל אם שניהם יהיו בלוטות' זה יחסוך לי כניסת USB כי כבר יש לי דונגל בלוטות' אחד. יהיה נחמד גם אם העכבר יהיה prediction free או שיהיה אפשר לכבות ולהדליק תכונה זו כרצוני. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Static,

אני חושב שהגיע הזמן להשקיע בעכבר חדש.. כי ת'כלס יש לי עכבר עתיק.. חשוב לי שישי לו לפחות את 2 הכפתורים בצד של "דף קדימה" "דף אחורה" כי התרגלתי מהעכבר הישן שלי מעבר לזה לא אכפת לי להשקיע עד 400שח ככה.. על משהו טוב איזה לייזר אלחוטי או משהו בסגנון יש הצעות?

• 4 תגובות
    • 533 צפיות

דיונים חדשים בפורומים