ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברים אני מתעניין ברכישת ערכה של עכבר ומקלדת דגם MX 5000 של חברת לוגיטק מה החוות דעת שלכם עליה חסרונות יתרונות ומחיר שהייתם משלמים עליה..אני אשמח לשמוע מאנשים שהתנסו אישית לפחות חודש עבודה ולא להסתמך רק על קישורים כאלה ואחרים ברשת המון תודה!
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אני לא מבין בתחום של לוחות כתיבה אלקטרונים, ואני צריך את עזרתכם. - איזה חברה נחשבת למומלצת? - זה חשוב לאיזה מטרה אני צריך את הלוח? - כמה עולה לוח שנחשב לטוב? (300 ש"ח יספיקו ?) אם אפשר גם לקבל דוגמאות ללוחות כאלה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
-
-
שלום. במחשב הנייד של אבא שלי החיבור יו אס בי לא עובד משום מה. אני אשמח אם תוכלו לעזור לי. תודה..
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שוקל לקנות מקלדת ועכבר ואני מתלבט מה לקנות, אני חייב שיהיו הדברים הבאים: *קודם כל זה חייב להיות של logitech . * חייב עכבר לייזר. * המקלדת והעכבר חייבים להיות אלחוטיים ואיכותיים. *תקציב עד בסביבות 950 ש"ח סה"כ. עכשיו אני התלבטתי אם לקנות בנפרד עכבר ומקלדת של לוג'יטק או לקנות סט. ההתלבטות נובעת מזה שאני רוצה מאוד את הMX רבולושן (עכבר לייזר איכותי ויפה מאוד) . וכרגע הסט היחיד שכולל את העכבר הזה לא נמכר עדיין בארץ בכלל (וגם שהוא יגיע צפוי לעלות הרבה מעל התקציב) חשבתי האם או "להתפשר" ולקנות את הסט mx 5000 , שכולל מקלדת סבבה ואת העכבר MX1000 (קצת פחות טוב ויפה מהMX רבולושן לדעתי,אבל עדיין לייזר וטוב) או לקנות את הMX רבולושן ואיזו מקלדת בנפרד ? (שכרגע …
-
- 5 תגובות
- 945 צפיות
-
-
מחפש חנויות בארץ שניתן לקנות מהם משהו הדומה לזה: עזרה תתקבל בברכה. האם צפויות בעיות תאימות ל חיבורי USB פנימיים של ASUS? האם מתאם כזה יתאים?
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
-
-
תודה שניכנסתם , לא מזמן ניפתחתי לקטע של צילום הדבר ניראה לי מהנה ומושך :cistinebiggrinA: מי מבין מספיק בתחום זה שיכול להמליץ לי על מצלמה טובה ומשתלמת? אני ממש לא מחפש לקנות משהוא שיבאס אותי אחרי תקופה קצרה, אני מחפש משהוא איכותי אבל יחד עם זאת שלא יפוצץ לי את הכיס יותר מידי. כרגע אל תתיחסו למחירים, תנו פה בבקשה המלצות לכל מה שאתם מכירים וממליצים עליו, אני את הבחירה אעשה בסוף לפי תקציבי
-
- 6 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום, אני מרגיש שהגיע הזמן שאני אעבור מהמקלת MICROSOFT MULTIMEDIA הישנה שלי למקלדת נוחה ומותאמת יותר לגיימרים. חשבתי להשקיע סכום של 300 ש"ח אם כי אין לי בעיה להוסיף כדי לקבל מוצר איכותי. איזה מקלדת לדעתכם היא הטובה ביותר לגיימר ממוצע? עריכה: אני לא מעוניין במקלדת אל-חוטית.
-
- 6 תגובות
- 945 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לכתוב את זה... אבל שלי רוצה מחשב כף יד (לא קוראים לזה Palm נכון? - Palm זה שם של חברה) הוא רוצה משהו נוח לשימוש, שיוכלו לעשות לו Backup על המחשב. בקיצור, אבא שלי לא מבין כלום במחשבים ואני לא מבין כלום במחשבי כף יד אז תעזרו לי בבקשה... במיוחד איך כל העסק הזה פועל - לפי מה נמדדים הביצועים וכל זה... פשוט ראיתי מחשב כף יד של Compaq פעם שיש עליו Win XP אז כאילו יש הבדל בביצועים של מעבדים וכל זה?
-
- 4 תגובות
- 945 צפיות
-
-
יש לי בעייה רצינית עם הפקס וההגדרה שלו ואני לא מוצא את החוברות הדרכה. 1. רציתי לשאול אם הגיוני שאני לא יכול לקבל פקסים אלא רק לשלוח (האם זה אומר שיש תקלה בתשתית הטלפון או בקו) 2. יש מישהו שיכול לשלוח לי מדריך לדגם מסוג זה איך להגדיר את הפקס המזור**** שיעבוד כמו שצריך? :s05:
-
- 3 תגובות
- 945 צפיות
-
-
המלצה על אוזניות איכותיות עד 100שח למוסיקה ומשחקים תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום אני מתכוון לרכוש משטח לעכברhttp://www.tms.co.il/product/10744 G400 תקציב מקסימלי 80 שקל, מחנות שאפשר להזמין ואמינה. אני רוצה את המשטח הזה http://steelseries.com/products/surfaces/steelseries-qck אך לא מצאתיו במחיר נורמלי וללא ציורים עליו. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום חברי פורום נכבדים, אני מחפש מדפסת לייזר משולבת, פקס מכונת צילום, סורק. המטרה העיקרית של המדפסת היא עבודה משרדית, למשרדון קטן. הדגש הוא חסכון בעלויות, האם אני באמת אראה שיפור לעומת הזרקת דיו? לא חובה לנצל את כל התקציב, אף רצוי שלא. אשמח להמלצה לאחת עם כרטיס רשת אלחוטי, עם כרטיס רשת רגיל ובלי (כמובן אם יש הבדל במחיר). בקיצור, מדפסת + סורק + מכונת צילום + פקס, חסכוני, עדיף שיתפוס מעט מקום ובכמה שפחות כסף. רזולוציות ודברים לא מעניינים כמו עלות דף והשקעה כללית. תודה![br]פורסם בתאריך: 11.11.2008 בשעה 13:23:03 טוב למרות שלא התקבלו תגובות, הזמנתי את הbrother mcf7420, אם יש למישהו התנגדויות, דבר עכשיו או נצור לשונך לעד...
-
- 2 תגובות
- 945 צפיות
-
-
יש לי כרגע סט אלחוטי מבית לוגיטק, דגם MX 3200. אחלה מקלדת ועכבר מעולה. אבל אחרי כמה שנים של שימוש המקלדת כבר ממש קשה להקלדה, צריך להשקיע בכל לחיצה הרבה מאמץ ואותיות "בורחות"... אז בגלל שאני לא רוצה להחליף את כל הסט, כי העכבר מעולה ולקנות סט אלחוטי עם עכבר עם כזו שימושיות (8 כפתורים) יהיה יקר מידי, אז חשבתי על להחליף רק את המקלדת, ולמעשה לחבר שתי מקלדות, אחת חוטית נוחה מתי שאני יושב מול המסך ו"עובד" ואחת אלחוטית לשעות הפנאי שתישאר הלוגיטק. השאלה איזו מקלדת חוטית נחשבת נוחה להקלדה ולא יקרה מידי? חשבתי על משהו מבית מייקרוסופט, יש משהו מומלץ?
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
-
-
אחרי כמה הפסקות חשמל בזמן קצר שהמחשב שלי חטף , ועכשיו שמתקרב החורף אני חושב שאני זקוק לUPS . לפי המפרט שלי , כמה VA אני צריך ? אני חושב שיתאים לי משהו בין 600VA-650VA . זה יספיק ? יש איזה דגם מסויים ? אני מוכן להשקיע עד סכום של 350-370 שקל מקסימום . ראיתי Advice E-COM 600A/650VA וראיתי גם איזה גאמאטרניק . יש המלצות ? תודה מראש , דודי .
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
-
-
איפה אני יכול להשיג כזה דבר ככה שאני יוכל לחבר את המחשב לאוזניות שלי. פשוט החוט שלהם קצר מידי בשביל מחשב.
-
- 2 תגובות
- 945 צפיות
-
-
נזכרתי בסיפור של QWERTY ואיך היא נהייתה פופולרית, ואז בא לי הרעיון שבכותרת. האם למישהו מושג אם יש מקלדת Dvorak להשגה לדוגמה? הסיפור למי שלא מכיר: http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=103320 איך נראית מקלדת Dvorak: [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
-
-
-
הכבל של העכבר שלי ניקרע אני רוצה עכבר חדש שאחרי שימוש של שנה+ הכבל לא יהיה קשה ובסוף יקרע השאלה בכותרת!! תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
רק לאחרונה שמתי לב לכך... ע"י נסיון צריבה של קבצים עם ה Media Player, אני פשוט מקבל הודעה שלא נמצא שום צורב במערכת. ה Clone וה Nero מזהות יפה מאוד. האם יש עוד משתמשים שבבעלותם הצורב הזה ובעיה דומה ב XP? וכן... עדכנתי את העדכון לצורבים שהיה לא מזמן ב Windows Update אין לי מושג מה לעזאזל הבעיה!
-
טוב הלך לי המאוורר של הספק הג'נרי, אז אמרתי לעצמי שאקנה כבר ספק נורמלי, וכצ'ופר גם מארז נחמד. אז את התקציב אני רוצה להשאיר בסביבות ה500 אולי 600, אלא אם תהיה לי סיבה טובה להעלות אותו. בקשר לספק, אני די סגור על הHEC 300ART שיספיק למערכת שלי (Intel 2.4C + P4P800Deluxe + 2*256MB + WD 80GB + Sapphire 9600P). בקשר למארז, חשבתי על הצ'נברו ספיידר אבל אני לא בטוח שאוהב את המראה ה"חזק" שלו. גם לא ממש חשובה לי העובדה שאין בו ברגים והוא מאוד נוח והכל, אני לא חושב שאתעסק בחומרה יותר מדי. אז בעיקרון אני צריך המלצה למארז קריר (אני אעשה OC כנראה ל3GHz) ויפה באיזור ה300-400 ש"ח. מה יש לכם להציע לי?
-
- 6 תגובות
- 944 צפיות
-
-
יש לי סט אלחוטי של לוג'יטק Deluxe 660 Cordless Desktop Black Set ועד עכשיו הכל עבד טוב אבל מאתמול בערב פתאום הגלגלת בעכבר שלי לא עובדת. היא לא מגיבה לשום דבר וניסיתי אותה בכל מקום אפשרי וזה לא עובד. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אהלן, אני מתלבט איזה קשיח לקנות. כרגע אני רוצה לבחור בין: Seagate IBM Maxtor אם לא קשה לכם, בבקשה תנו המלצות, אזהרות הערות והארות. תודה רבה!!
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
-
-
עובדת עם לפטופ וגם מחשב שולחני, ומחפשת סוויצ' KVM שיאפשר לי לעבוד מול אותה מקלדת ועכבר. מכירים סוויצ' שהוא לא מעצבן? (ולמשל לא קופא כשאחד המחשבים עובר למצב שינה?) (אגב האם קיים איפשהו סוויצ' שמאפשר לעבור בין המחשבים בשילוב מקשים? היה לי פעם סוויצ' כזה, וזה היה נוח)
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, מישהו יכול להמליץ לי על אנטנה לקליטת רשת אלחוטית עד 5 קילומטר (רצוי 8 ) תודה
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
למכירה מעבד של אינטל P-3 1000 ולוח אם של ASUS מדגם CUV-4X וגם ספק כח של P-3 במחיר של 1300-1500 ש"ח בלבד !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :smoke: :smoke: :AR15: :AR15: למי שמעוניין שישאיר לי אימייל שהוא: tttal@hotmail.co.il בתודה: טל כהן.
-
- 2 תגובות
- 943 צפיות
-