ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום, מבקשת לקבל המלצה על ראוטר בתקציב של 200ש"ח. חשוב שהראוטר יוכל לעבוד גם עם תשתית של הוט וגם עם תשתית של בזק. האינטרנט משמש לגלישה באתרים (גם דרך smart tv), בלי צפייה בסרטים/משחקים וכו' אם אפשר גם המלצה לאיפה לקנות - באזור המרכז או במודיעין. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אהלן חברה ל MX-700 שלי , התקלקל המטען , כבר תקופה ארוכה הייתי משתמש בסוללות נטענות ומטען סוללות רגיל. אבל זה היה דיי מייאש , למרות שאני משתמש בסוללות דיי חזקות הן לא מחזיקות יותר מכמה ימים. יש לציין ממה שראיתי , יש לי גם עכברים של מיקרוסופט , ניהול צריכת החשמל של עכברים של לוג'טק פחות טובה מהם. אבל כל עוד המטען היה תקין זה לא הפריע לי , פשוט לאחר סיום עבודה הייתי מחזיר את העכבר למטען. העכבר לבסוף התקלקל ואני מחפש עכבר חדש. מה שחשוב לי זה מס' דברים : אלחוטי שיהיה נוח ויפה שיהיו כמה שיותר כפתורים ניתנים לתכנות עדיפות למטען שמגיע עם העכבר - נמאס לי להטעין סוללות כל הזמן שיהיה מיועד להכל , החל ממשחקים ואינטרנט. התקציב פתוח למשהו טוב ועוד משהו - אם כבר באותה הזדמנ…
-
- 8 תגובות
- 911 צפיות
-
-
נזכרתי בסיפור של QWERTY ואיך היא נהייתה פופולרית, ואז בא לי הרעיון שבכותרת. האם למישהו מושג אם יש מקלדת Dvorak להשגה לדוגמה? הסיפור למי שלא מכיר: http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=103320 איך נראית מקלדת Dvorak: [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
לא משולבת, שתהיה בעיקר אמינה, אין לי כוח להתחיל לשחק משחקים עם הפלסטיקים, לשמן גלגלי שיניים או אלוהים יודע מה. תודה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אני מתלבט בין מספרי מארזים : Antec 1000Amg Antec p160 Lianli Pc60 אני רוצה משהו שיחזיק המון זמן, יהיה קר! ונוח. על מה הייתם הולכים? (אשמח גם לשמוע עוד המלצות). ולגבי ספקי כוח, תיכננתי לקנות את ה- Antec truepower 430w אבל ראיתי שה- butterfly של TT בא עם Sleeving וזה עניין אותי, יש ספקים שבאים עם סליווינג אבל בלי כל הצבע וכדומה של ה- TT? תודה! אולי EG365P-VE FCA Enermex?
-
- 5 תגובות
- 911 צפיות
-
-
-
אני מחפש פד נוח מאד ושהכי מתאים לעכבר הנ"ל שהיה איתו הכי מדוייק . תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אני רוצה לדגום סרטים מאנלוגי למחשב. תודה.
-
- 10 תגובות
- 911 צפיות
-
-
כותרת ^^ תודה לעוזרים...
-
- 5 תגובות
- 911 צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=software&action=display&num=1005840602&start=0]תוכנה[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש הבדל בין העכברים (נגיד מבחינת גודל,משקל,ביצועים) אני יודע שההבדל הוא ברסיבר, אבל רציתי לדעת אם יש עוד הבדל בנוסף מכיוון שבכל האתרים הV450 הרגיל מתומחר במחיר גבוה יותר מה NANO (בכ 50 שקלים) מה שנראה לי מוזר כי ל NANO יתרון מובהק. V450: http://www.logitech.com/index.cfm/business/mobility/mobile_essentials/devices/143&cl=roeu,en NANO: http://www.logitech.com/index.cfm/mice_pointers/mice/devices/4335&cl=roeu,en ניסיתי למצוא מידע על הנושא אבל לא גיליתי כלום שעזר לי (כולל באתר של LOGITECH). אולי מישהו פה שמבין בעניין קצת יוכל לעזור לי לשפוך אור על הנושא. אני מרגיש פספוס כי רכשתי את הV450 הרגיל, ורק לאחר מכן הופנתה תשומת ליבי אל ה NANO. העכבר משמש ללפטופ…
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
במקרה הגיעו לידי 500 שקלים ואני רוצה לקנות איתן ג'ויסטיק רוטט ואם פידבק או איך שקוראים לזה , אני אשתמש בו למשחקי סימולטורים בעיקר אם מנוע פיזיקלי כמה שיותר מציאותי ואותנטי ולכן אני זקוק לג'ויסטיק שיביא לי תגובה כמה שיותר מציאותית.
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
חבר שלי מתעניין בNforce אבל הוא לא היגע עוד ארצה מתי אתם חושבים שהוא יגיע?
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
המארז כאן. במארז במראים בכתובת הבאה יש ספק ג'נרי או מקורי ואיכותי? אני לא מתכוון לקנות אותו בשום אופן אז אל תגידו לי בבקשה "לא שווה לך לקנות אותו, לך על אחר", רק תגידו אם הוא ג'נרי או לא בבקשה.
-
- 8 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש,הבנתי ש-300W כנראה לא יספיקו לי אז אני צריך 400W אז חשבתי לקנות את 6A21-400 אבל הוא קצת יקר בשבילי 450 ש"ח, המארז הזה טוב? יש אולי מארז+ספק טוב במחיר נמוך יותר (בסביבות ה-300 או פחות)?
-
- 7 תגובות
- 911 צפיות
-
-
יש לי Creative 128 און בורד, הכל היה בסדר עד שקניתי הרדיסק חדש והתקנתי הכל מההתחלה - אחרי השמעת קבצי קול, לא משנה באיזו תוכנה, למשך כמה דקות [ולפעמים הרבה פחות] פתאום השניה האחרונה המושמעעת נכנסת ללופ ברקע והקובץ ממשיך להתנגן... בהתחלה חשבתי שזה בעייה ב winamp אבל כאמור זה קורה בכל התוכנות. לעומת זאת, ב DirectSound אין את הבעיה אז משחקים עובדים בסדר וגם winamp כשאני בוחר ב output plug in הזה. ניסיתי לעדכן דרייברים וזה לא עזר. הצעות ???
-
- 6 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אחרי כמה הפסקות חשמל בזמן קצר שהמחשב שלי חטף , ועכשיו שמתקרב החורף אני חושב שאני זקוק לUPS . לפי המפרט שלי , כמה VA אני צריך ? אני חושב שיתאים לי משהו בין 600VA-650VA . זה יספיק ? יש איזה דגם מסויים ? אני מוכן להשקיע עד סכום של 350-370 שקל מקסימום . ראיתי Advice E-COM 600A/650VA וראיתי גם איזה גאמאטרניק . יש המלצות ? תודה מראש , דודי .
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת מה אתם חושבים על המארז הזה http://www.thermaltake.com/product/Chassis/midtower/soprano/vb1000sws.asp ולמי שיש אותו תוכלי בבקשה להגיד לי האם הוא מעריש עם המאווררים המקורים שלו? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
שלום, יש לי עכבר אופטי של מייקרוסופט מהדגמים הישנים אבל האיכותיים... Microsoft IntelliMouse Explorer 3.0A-----> זה הדגם הבעיה בו היא כזאת... העכבר מתכבה לעיתים קרובות מאוד ומפסיק להגיב!!! אני אסביר את זה ככה, העכבר פועל פועל פועל ופתאום הוא מתכבה מעצמו ומפסיק להגיב (גם הנורת לד שלו מתכבת באותו רגע)... מתי שזה קורה יש לי רק שתי "פתרונות" לבעיה... פתרון 1- לפעמים אני הופך את העכבר ומזיז אותו במהירות מצד לצד בעוד הוא הפוך וכתוצאה מכך הוא חוזר לפעול כרגיל... (תמונה להמחשת פתרון 1 - הפיכת העכבר והזזתו מצד לצד) פתרון 2- לפעמים פתרון 1 לא עוזר אז אני קם, מנתק את חיבור ה-USB של העכבר מהמחשב ומחבר אותו בחזרה וכך העכבר שוב חוזר לפעולה... עכשיו תחשבו שזה קורה כל שתי …
-
- 13 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום. האם יש מקלדות chiclet כמו של Apple (או כמו שאסוס משתמשת בהן בלפטופים) עבור מחשבי desktop? איפה ניתן להשיג? נ.ב. המקלדת של Apple עולה 600 שקלים, אז אני מחפש אלטרנטיבה יותר זולה.
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
ספויילר עכבר לא מגיב בצד שמאל של המחשב עולה למעלה ולמטה בלבד
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעונין לקנות אוזניות לצורך: משחקים,סרטים,ושירים. חשוב לי שהאוזניות יהיו עם מיקרופון. יש כמה דגמים שאותם ראיתי אני בור בעינין מה לדעתכם הכי משתלם מהדגמים ובעיקר טוב עבורי. razar megladon לוג'יטק G35 רוקט KAVE Steelseries Siberia V2 תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 910 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני שבועיים , כל שניה יש קצר בכל הבית וזה ממש לא טוב למחשב.. אני רוצה לקנות איזה יו פי אס אם קוראים לזה כך שזה מגן על המחשב מפני הפסקות חשמל \ קצרים וכד'.. מה אתם ממליצים לי לקנות אחד לא יקר וטוב? והאם זה באמת מגן על המחשב 100% ואין לי מה לדאוג אם יש לי אותו וזה מסדר אותי??
-
- 13 תגובות
- 910 צפיות
-
-
יש לי ספק 500 וואט שנותן נטו 400 אם הוא מחזיק תמערכת הזאת תכנסו ותראו? תודה מעבד 3500 AMD כרטיס מסך 6800 הרגיל של XFX והשאר רגיל הספק לא ממותג יש סיכון במערכת הזאת תודה
-
- 11 תגובות
- 910 צפיות
-
-
היי לכולם אני מתלבט בין שני מארזי Compucase הבאים: 1. 6a19 2. 6a21 רציתי לדעת את ההבדלים ביניהם. באתר של COMPUCASE ראיתי של 6A21 יש AIR GLIDE שלפי מה שהבנתי זה שרוול אוויר בצד המארז לאוורור (יש לי מעבד אינטל פרסקוט 2.8). האם בגלל זה עדיף לי לבחור את ה 6A21 ? אשמח לשמוע המלצות על איזה מארז עדיף לדעתכם (בעיקר אם למישהו יש את ה 6A21). תודה רבה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-