עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Ibrow-Now,

בארץ קיים מבחר קטן מאוד של סורקים ומה לעשות שקשה בארץ למצוא סורק טוב. אני צריך לקנות סורק חדש כי UMAX 1200S לא עולה על XP (אני מרוצה ממנו עד השמיים... הייתי נשאר איתו גם במחשב הבא שלי מצידי). אז התחלתי לחרוש את הרשת וגיליתי שאומנם בארצנו הקטנה אין מבחר גדול אבל הסורק הכי טוב בשוק הסורקים הביתיים כן נמצא בארצנו ! טוב נתחיל לעשות סקירה קצרה על כל הסורקים האחרים לפני שנגיע אל הזוכה. HP : איכות סריקה ככה ככה בשקופיות וכו'... בתמונות הוא בסדר גמור. יש להם גם מהירות גבוה והבעיה היא תוכנות לא מי יודע מה איכותיות. AGFA : איטיות, והפרעות בסריקה (נקודות שלא קיימות, שחורות). CANON : לא חיפשתי, כי זה לא ראוי להתייחסות... UMAX : אני מרוצה משלי עד הגג, אבל הם פשוט לא "נחשבים" ואני דיי …

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  2. אני מתכוון לרכוש פאד לעכבר (כנראה G5 ) אני לא צריך משהו גדול רק משהו יהיה נוח ומדוייק יחסית ראיתי את שני אלו ורציתי לדעת מה יותר איכותי ומדוייק (אני יודע שהם דגמים בסיסיים מאוד) 1.של QPAD http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4193 2.של STELLPAD http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3646

• 12 תגובות
    • 933 צפיות
  3. אבל במלאי ... כי אני פעם הזמנתי מחברה באינטרנט ... מפלונטר והם הבטיחו לי שאני יקבל את המוצר עד 10 ימים ועבר חודש ועדיין הם לא הביאו לי אז ביטלתי .. ואם מישהו מכיר אתר מחול שאפשר להזמין ממנו ואז שהוא ישלח את זה לארץ ? (זה היה יותר טוב יותר זול) :D

• 5 תגובות
    • 933 צפיות
  4. Started by edenbd,

תמליצו לי בבקשה על רמקולים טובים למחשב [התקציב שלי עד 400 שקל, משהו שיתאים למוזיקה וסרטים בעיקר]

• 6 תגובות
    • 933 צפיות
  5. Started by gman_il,

חברים , אני חושב לרכוש את הסט הנ"ל ביד שניה. האם יש למישהו ויכול להעיד על הביצועים? מה שמעניין אותי זה: 1. טווח קליטה 2. התאמה למשחקים / גיימרים. תודה.

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  6. Started by itzikin0,

שלום לכולם, בידיוק שקניתי את העכבר שמתי אותו במחשב ועכשיו הבנתי שצריך להוריד לו איזה דרייבר שיכול שאני יעשה שהכפתורים בעכבר אני יחליט מהם וכל זה... עכשיו הורדתי דרייברים מכל הגרסאות עדכנתי את כל המחשב ועדיין הדרייבר לא עובד =/ אני עזבתי את זה לכמה חודשים ושוב בא לי לחזור לבעיה לנסות לתקן אותה =/ קניתי את העכבר לפני כחודשיים - שלוש. הבעיה בעכבר זה שהמחשב משום מה לא קולט אותו...במחשבים אחרים שניסיתי מורידים את הדרייבר של ה-G500 ורואים את השם של העכבר אצלי הורדתי את הדרייבר וזה לא קרה אותו ולא ראיתי את העכבר! אני פניתי לפורום בחו"ל של LOGITECH ופניתי ללוגיטק ישראל בטלפון ובפורום ישראל של לוגיטק אף אחד לא מבין/לא יודע את הבעיה שאני מדבר אליה...חזרתי לחנות שממנה קניתי ושם זה ע…

• 4 תגובות
    • 933 צפיות
  7. Started by YAIR,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=general_offtopic&action=display&num=1007921428&start=0]כללי[/link] על ידי Enc0der

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  8. אהלן, לפני כחודשיים רכשתי סט אלחוטי Logitech MK700 מחו"ל לתוהים כיצד הוא נראה: הכל טוב ויפה ואני ממש מרוצה מהכל, למעט ניקיון המקלדת והעבר. אני מקפיד לא ללכלך את השניים, אבל מלאכת הניקיון הפכה להיות סיוט. בפעם-פעמיים הראשונות השתמשתי במטלית של משקפי שמש כדי לנקות את המקלדת [שמורכבת ממעין פלסטיק]. הבעיה היא שהמקלדת צוברת לכלוך בכמויות היסטריות, ואם זה לא מספיק, נסיונות עיקשים להוריד את הלכלוך אומנם ניקו את המקלדת, אבל השאירו שריטות רציניות ע"ג הפלסטיקה המבריקה. הייתי ממש מופתע שנהיו שריטות ע"ג המקלדת, שכן לא ניקיתי בבורטליות וגם השתמשתי במטלית עשויה מבד עדין. בכל אופן, מכיוון ושיטת השפשוף לא עבדה משהו, תהיתי האם יש לכם טיפים כיצד לנקות ולהבריק את המקלדת והעכבר מבלי…

• 1 תגובה
    • 933 צפיות
  9. עונה באה, עונה חלפה, והעונה השלישית בפתח, ענק החומרה Tom's Hardware לקח עשרה ספקי כוח איכותיים מחברות שונות והחל לבדוק אותם בתנאים שונים במעבדותיו http://www.tomshardware.com/howto/200507111/index.html http://www.tomshardware.com/howto/20050711/index.html

• 7 תגובות
    • 933 צפיות
  10. Started by אלוויס,

שלום אני מעוניין לשדרג לG5 אבל אני לא יודע אם כדאי באמת

• 5 תגובות
    • 933 צפיות
  11. Started by udiudi,

שלום לכם. יש לי בעיה בעכבר, העכבר הוא אופטי של מיקרוסופט. אני בקרוב אמור לקבל עכבר חדש (עוד שבוע שבועיים) אז עד אז חבל לי לקנות חדש. הבעיה היא כזאת, העכבר פשוט מפסיק לעבוד בשלם מסויים. האור האדום שלו נכבה וסמן לא זז. אני מנתק אותו מהUSB, מחבר מחדש..חוזר על זה כמה פעמים בחיבור USB אחר כל פעם והוא חוזר לעבוד לכמה דקות. למישהו יש רעיון איך אני פותר את זה? ניסיתי להשתמש בממיר הזה לעכבר, מן דבר כזה עם כניסה לUSB וחיבור לכניסה הירוקה של העכבר במחשב..אבל לא עובד. מה עושים?

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  12. Started by jamses,

שלום, אני מנסה לשלוט בעזרת השלט של ה-MEDIA CENTER על הממיר של יס ולא מצליח. ביצעתי את כל שלבי הכיוון (בזמן התקנת המדיה סנטר) כמו שצריך ואני עדיין לא מצליח. העינית יושבת בדיוק מעל הממיר ואני רואה שהיא מקבלת חיווי מהשלט. יש לי מקלדת ושלט מדגם : Microsoft remote keyboard for windows xp media center edition האם יש בכלל אפשרות לשלוט על הממיר של יס עם שלט שהוא לא של יס ? תודה מראש על העזרה. אפי

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  13. Started by lpp.phpme,

יש לי כרטיס זכרון שהשתמשתי בו בעבר בשביל להתקין על הנטבוק שלי ווינדוס 7. הבעיה כרגע היא שכאשר הוא מפורמט מופיעה לי הודעה bootmgr is missing האם יש אפשרות לבטל את ההודעה הזו. ניסתי לפרמט אותו אבל לא הצלחתי, עדיין מופיעה לי הבעיה הזו.

• 8 תגובות
    • 933 צפיות
  14. Started by Frozen-Ice,

1. יש את הCOBRA ואת ה SCORPIO מה ההבדל ? על מה אתם ממליצים מהם ? (לדעתי אין הבדל רק בצורה מקדימה) 2. איזה מאוררים אתם ממליצים לשים למארז שלדעתחם יותר טוב מהשני (COBRA או SCORPIO)?

• 14 תגובות
    • 933 צפיות
  15. Started by SilentDawn,

שלום, לאחר שמקלדת ה-PS/2 שלי החלה לזעוק שאגאל אותה מיסוריה, החלטתי לעשות את הצעד הנדרש ולשדרג. אז אני מבקש את עזרתכם במציאת מקלדת שעונה על ההגדרות הבאות: (במצטבר ) 1. מקשים בעברית 2. חוטית 3. אני משתמש בה גם למשחקים, אז שלא תהיה מעוגלת מדי. 4. המחיר לא כזה קריטי, אבל בין 100-400 ש"ח

• 1 תגובה
    • 933 צפיות
  16. Started by מטרייה,

אני קונה מחשב חדש,הבנתי ש-300W כנראה לא יספיקו לי אז אני צריך 400W אז חשבתי לקנות את 6A21-400 אבל הוא קצת יקר בשבילי 450 ש"ח, המארז הזה טוב? יש אולי מארז+ספק טוב במחיר נמוך יותר (בסביבות ה-300 או פחות)?

• 7 תגובות
    • 933 צפיות
  17. Started by MichaelZ,

שלום. אתמול דיברתי עם מישהו בפעם הראשונה בועידת וידאו בסקייפ וגיליתי שהמצלמה הישנה והמגעילה שלי לא שווה גרוש. יש לי מלצמת USB שהייתה זרוקה באחת המגירות אני כבר לא יודע להגיד כמה שנים. לא באמת תואמת ווינדווס 7. עובדת "לפעמים". אתמול נהנתי לדבר עם בנאדם בחוץ לארץ והוא לא ממש נהנה לבהות ב-"מסך שחור". לא פייר כלפיו ולא נעים לי. אני לא אחד שמתלהב מכל מיני צעצועים אבל אתמול הופתעתי לטובה מאיכות השמע והתמונה. ייצא לי לדבר איתו כל כמה זמן אז יוצא שאני חייב לארגן לי מצלמה נורמלית - כזאת שעובדת. לא כל-כך מבין מי נגד מי בימינו אבל הבנתי שישנן מצלמות ממש יקרות וזה לא מה שאני מחפש. חיבור: USB תמיכה ב- WINDOWS 7 64-BIT תמיכה ב-SKYPE צבע: שחור (אפשר כסוף) זום: אפשר בלי מיקוד: לא יודע. מ…

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  18. Started by LaCostE,

אחרי כמה הפסקות חשמל בזמן קצר שהמחשב שלי חטף , ועכשיו שמתקרב החורף אני חושב שאני זקוק לUPS . לפי המפרט שלי , כמה VA אני צריך ? אני חושב שיתאים לי משהו בין 600VA-650VA . זה יספיק ? יש איזה דגם מסויים ? אני מוכן להשקיע עד סכום של 350-370 שקל מקסימום . ראיתי Advice E-COM 600A/650VA וראיתי גם איזה גאמאטרניק . יש המלצות ? תודה מראש , דודי .

• 1 תגובה
    • 933 צפיות
  19. Started by ozeini,

שלום! יש לי ג'ויסטיק (גיימפד) ישן של מייקרוסופט שהיה עובד עם חלונות 95/98. החיבור שלו הוא 15 פינים (שתי שורות - 8 ו-7) בצבע צהוב. השם המלא שלו: Microsoft SideWinder (Precision Pro) game device software 2.0. הבעיה היא שאני לא מצליח לחבר אותו למחשב (P4-D), למרות שחיברתי לו כרטיס קול ששם יש את החיבור המתאים לו. כאשר אני שם את הדיסק התקנה שלו הוא רושם שלי שהוא לא יכול להתקין אותו על המערכת שלי. ניסיתי גם כמה פעמים להוריד מהאתר של MICROSOFT את הדרייבר שלו אבל לא הצלחתי. אם מישהו מכיר את הגיימפד הזה והצליח להתקין אותו על ווינדוס XP אז שיגיד לי בבקשה איך עושים את זה כי אני חולה על הגיימפד הזה. תודה!!!

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  20. תסבירו לי אני יודע מקלדת אל חוטית זה לא הדבר הכי טוב שיש וזה יותר איטי ממקלדת רגילה למישוה יש חילוק דעה על מה שאמרתי עכשיו אם כן תסבירו אמא שלי לא מבינה שמקלדת אלחוטית זה חרא עכבר אלחוטי זה סבבה אבל מקלדת מי מסכים איטי שזה סתם ?

21. מישהו יודע איפה ניתן להוריד Firmware לצורב PCRW804 של פיליפס??? באתר שלהם הם לא נותנים לינק! באתר CDRINFO הלינק שבור!! גררררררררררררררררררררר למישהו יש צל של מושג ירוק מאיפה ניתן להוריד את זה ?? (לינק שעובד) נ.ב. גרררררררררררררררררררררררר מי עורך לי את ההודעות?????????????????.

• 4 תגובות
    • 932 צפיות
  22. נזכרתי בסיפור של QWERTY ואיך היא נהייתה פופולרית, ואז בא לי הרעיון שבכותרת. האם למישהו מושג אם יש מקלדת Dvorak להשגה לדוגמה? הסיפור למי שלא מכיר: http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=103320 איך נראית מקלדת Dvorak: [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  23. Started by demultiplexer,

לא משולבת, שתהיה בעיקר אמינה, אין לי כוח להתחיל לשחק משחקים עם הפלסטיקים, לשמן גלגלי שיניים או אלוהים יודע מה. תודה לכולם.

• 0 תגובות
    • 932 צפיות
  24. Started by NGO,

שלום לכם יצא סיקור ראשוני לתערוכת קומפיוטקס טיוואן את הסיקור תוכלו לקרא כאן: http://www.ngo.co.il/index.php?option=com_content&task=view&id=148&Itemid=2

• 0 תגובות
    • 932 צפיות
  25. שלומות! קיניתי מKSP את הספק הגנרי שלהם המתח של 400W ואת מארז הסופרטאלנט...עם 5 מאוורים ואחד זוהר.... אני רוצה לדעת אם הספק יוכל להחזיק את המערכת שלי... מעבד: INTEL PENTIUM 4 1.6 עם גוף קירור ומאוורר של טרמלטק כרטיס מסך: RADEON 9500 PRO עם הסילנסר 3 לוח אם:GIGABYTE 8IEXP הארד דיסק אחד בנפח 40 גיגה שני זיכרונות DDR 256 מגה צורב 1 של LITEON כנון דיסקים 1 כונן דיסקטים הסיבה שאני שואל פה זה בגלל במקום שהעבירו(KSP לא יכולו כי המחשב לא ניקנה אצלם...) לי את המחשב אמרו שהספק לא יוכל להחזיק את המערכת אם כול המאוורים כי אחרת הלוח אם יתפוצץ....=\ אבל מישהוא אחר אמר לי שבלי בעיה הוא יחזיק לי את המחשב...אם אפשר דעה פה זה יעזור.......

• 11 תגובות
    • 932 צפיות

דיונים חדשים בפורומים