עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. מחפש עכבר של Logitech או Microsoft אלחוטי. תקציב עד 450 ש"ח. הביקורת באתר על Logitech G7 לא חד משמעיות, מומלץ / לא מומלץ ? תודה

• 6 תגובות
    • 933 צפיות
  2. Started by QttP,

המדפסת הזו (לייזר צבעונית) אצלי קרוב לשנה וחצי, בשימוש ממש אבל ממש לא כבד. לאחרונה החלו שתי בעיות בהדפסה. בעיה ראשונה: צבע שחור מודפס חלש ומקוטע על רוב הדף (למעט בצד ימין של הדף, שם הוא בסדר). לכאורה מקרה קלאסי של טונר שעומד להסתיים, אבל: האינדיקטורים הפנימיים של המדפסת מראים א) שהטונר מלא ב-80%, ו-ב) שסה"כ הודפסו רק כ-400 דפים, כאשר גם מיכל הטונר החצי מלא אמור להספיק לכ-1000. יש לציין שהצבעים האחרים מודפסים ללא בעיות. בעיה שנייה: וזו הבעיה היותר מוזרה. נראה שהמדפסת לא מזהה נכון את גבולות העמוד (לגובה), מתחילה להדפיס מוקדם מידי ומסיימת מוקדם מידי, וכתוצאה מכך, העמוד לא ממורכז, אלא השול העליון קטן בהרבה מהתחתון, ולעיתים אף יש חיתוך של תוכן ההדפסה בחלק העליון של העמו…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by yaloner,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד Thinkpad, הבעיה שלי היא שאין בו חיבור firewire ואני אצטרך לקנות כרטיס נפרד. האם יש המלצה לכרטיס או יצרן מסוים או פשוט לקנות את הכי זול כי כולם אותו דבר ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  4. Started by ForresT,

אוקי אני מפשמארז ב400 שקל.. דרישות: ספק כוח טוב,קירור נחמד(לא סוף הדרך כמובן אבל קירור שיספיקלךoc קל)ושאהייה יפהלעין.. תודה מראש אין חנות מועדפת..

• 9 תגובות
    • 717 צפיות
  5. איזה מארז לקחת? Foxconn TLA475R No PSU http://"http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=6252 170 ש"ח או Hec 6C29 No PSU http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4178 190 ש"ח אני יותר נוטה לHec , אני מציין שהספק שאני שם הוא Hec 350TRT , ושיהיה בנוסף מאוורר 80 מ"מ של TT .

• 11 תגובות
    • 825 צפיות
  6. הדפים מוטענים ישר וכמו שצריך א) יש לי XP (אין לי דרייברים עדכניים כי אני לא חושב שזה קשור) ב) הבעייה לא הייתה בעבר עם ה- XP. צץ לאחרונה.

7. Started by avihy,

אחרי שהמדפסת שלי התקלקלה, אני רוצה לקנות חדשה במקומה. אשמח להמלצות למדפסת משולבת בתקציב עד 800 ש"ח

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  8. Started by Component,

HP 940 C 671 ש"ח בפנדה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Loco,

Ok.. התקנתי תמאוררים החדשים שקיבלתי היום.. בינהם Alpha PAL 8045 ואחרי ההפעלה הלוח מצא לי רק 128MB זיכרון שהוא החצי מה 256MB כל הזיכרון בסטיק אחד.... ניסיתי שינויי ביוסים ולא הלך.. אם יש לך רעיונות תעזרו לי!!!!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. אני מחפש מדפסת לייזר צבעונית עבור דפים A3 התקציב הוא כ - 30K - + שתוכל להתחבר לרשת שתהיה מהירה

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  11. Started by gil_st,

חבר'ה מה יהיה עם השביתה הזאת במכס ובנמלים ?? מחיר הזיכרונות כבר עלה ב-30 אחוז בממוצע וזה אחרי שכבר הגענו למחירים מאד יפים יש מחסור שהולך ומחמיר בכל מיני רכיבים מישהו צריך להעיר את שר האוצר הזה לפני שיקרה משהו רע

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by aSim3tRi3,

חשבתי על ה Iiyama Vision Master 451 Pro. האם הוא באמת הכי טוב ? יש לי תקציב של עד 3500שח. ואני רוצה רק CRT ולא LCD. תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by amd950,

בדקתי עם תוכנה שמראה את תכולת המחשב והיא הציגה לי את חלוקת ה IRQ שלי. ראיתי שיש יותר מידי דברים על IRQ 11 לדוגמא " הכרטיס מסך, קול, 2 USB, מודם. זה תקין? אם לא איך מתקנים זאת יש לי לוח של ELITEGROUP K7VZA

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by SharP,

כל פעם אחרי שאני צורב משהו ומנסה להירתמש בCDROM או בצורב לקרוא את הנצרב או סתם דיסק אחר לא הCDROM ולא הצורב לא קוראים דיסקים עד שני עושה RESTART למחשב....מישהו יודע מה זה ולמה זה קורה ? ניראה לי שזה בעיה כל שהיא בXP אבל אני לא בטוח

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by toto,

למי לדעתכם יש מעבדים יותר טובים אינטל או amd?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שוב!! הגיעו דרייברים חדשים דישים דישים ממש חדשים... טריים מהתנור ממש חמים בהההה אני עדיין מוריד אותם... האם לזה חיכינו??? הפתרון המושלם ב- 14mb? אני מוריד עכשיו מכאן זה מאתר הבית של ATI תהנו... ותכתבו דעתכם... punani בשבילך

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  17. Started by broshg,

שלום חברים, אני מחפש לקנות מצלמת רשת כדי לדבר בסקייפ. ראיתי שההבדלים לא גדולים אבל המון חברות שונות וסוגים שונים בכל חברה. כבר פתחתי שרשור דומה לפני משהו כמו שנה ואז קיבלתי המצלמה על ה-C905 אותה באמת קניתי. אבל היום מחירה עלה כמעט פי 2. דרישות (לפי סדר חשיבות): 1. אחריות הכי ארוכה שאפשר. 2. איכותית: לא מבקש HD אבל גם לא האיכות של המצלמות הראשונות של הפלאפונים. 3. בעלת פונקציית "מעקב אחר פנים" כמו שיש ב-C905. 4. עד 350 שקל. 5. עם מיקרופון. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  18. מחשב משולב שיש בו מדפסת סורק מכונת צילום פקס ברמה איכותית למשרד פירסום תגובות הולמות יתקבלו בברכה :-} תנו הצעות למכשרים טובים אמינים ומחירהם תודה

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  19. אהה כן ואיך לעזעזאל מכוונים אקוליזר של 10-band? זה די מדאיג אותי כי על הlive value שלי יש פשוט כיוונוני treble/bass וזהו...

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  20. Started by Ramsses_II,

היי. אני מחפש מקלדת שתצטרף ל-MX518 שאני רוצה לקנות. אני צריך שתהיה נוחה למשחקים ולא יזיקו פונקציות כאלה ואחרות. לא חייבת להיות אלחוטית. ראיתי את זו: http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard/devices/2996&cl=gb,en, נראת חמודה. עולה בסביבות ה-175 ש"ח. עריכה: מה עם זאת? נראת סבבה וגם בתקציב. מישהו מכיר? היא טובה? יש לכם המלצות אחרות? בכללי מחפש עכבר אופטי ומקלדת למשחקים בתקציב כולל של 400 ש"ח. אם יש המלצות אחרות תגידו לי. תודה!

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  21. או שהם לא טובים במשולבות? ואם כן איזה דגם של אפסון משולבת מומלץ? עד 1500 שח מיועדת למסמכים שחור לבן תודה! נ.ב. אם מדפסת לא של אפסון עדיף כזאת שלא מפסיקה להדפיק אם אין דיו באחד המיכלים

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by doker,

קודם כל רציתי לדעת אם יש אותו בIVORY כי באתר שלהם אין גרסת מחשב אבל הם כותבים באייבורי ניתן להשיג את כל סוגי בקרי משחק והגהים מהחברות המובילות: Logitech,Microsoft,RockFire ועוד.... ועוד שאלה היא איך הוא נטען? דרך כבל USB ?

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  23. Started by useless,

אוקיי, שכנעתי את אמא (שעושה תואר) להפסיק להתאמץ עם עטים שלא כותבים, ודיו שתמיד נוזל על היד בתזמון הכי פחות מתאים, ולעבור להדפיס את העבודות שלה על מחשב נייד. ההורים שלי קיבלו את זה די בהתלהבות, וישר רצו לקנות את המחשב "הכי חדש בשוק" (שאין לי ספק שלא ישתמשו בשמינית מיכולתו), הסברתי להם שזה בזבוז כסף משווע. ועכשיו לענייננו, ומכיוון שהידע שלי במחשב ניידים שואף לאפס, אני צריך הצעה למחשב נייד - אולי אפילו דרך מכרז שמפציץ במחיר ההתחלתי ללא צל של ספק, אבל מחשב המתאים לצרכי עבודה משרדית (אופיס) וכמו כן גלישה נורמלית באינטרנט, ושיהיה זול. (עד כמה זול שמחשבים ניידים יכולים להיות), לא צריך להיסחף פה עם כרטיסי מסך וכל הבלאגן שמסביב, מחשב נורמלי יספיק בהחלט. אני מניח ש_כל_ מחשב ניי…

• 3 תגובות
    • 924 צפיות
  24. Started by generalA,

אני בעל מצוקת USB במחשב. אני חייב מפצל בשביל לפתור הבעיה. מפצלים עם מקור מתח \ זרם חיצוני לא ממש נמצאים בחנויות המובחרות. לכן מצאתי מפצלים רגילים בחנויות כגון KSP וכו'. כמו כן מצאתי כרטיסי PCI אשר נותנים USB. השאלות: 1) לאילו ציודי קצה ניתן לחבר את הUSB המתקבל ע"י המפצל ולאילו צריך מפצל עם מקור כח חיצוני? 2) האם כרטיס PCI שנותן לי USB-ים נוספים הינו כמו מפצל עם מקור כח חיצוני? תודה אנשים !

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Cha0stAlker,

אמנם ל G500 יש dpi 5600 ול MX518 רק 1800, אבל אסור לשכוח של MX518 יש חיישן אופטי.. בקיצור-איזה מהם יותר מדוייק למשחקי FPS? תודה.

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.