ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
האם מישהו מכם יודע מדוע הפסיקו למכור את העכבר MICROSOFT WIRELESS MOUSE 8000 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=502974 בחנויות כמו אופיס דיפו או באג, ובחנויות מקוונות? בזמנו (כלומר לפני שנה בערך) ניסיתי להזמין את העכבר דרך פנדה (אז הוא עוד הופיע באתר שלהם). התקשרו להודיע לי שאין ליבואן את העכבר יותר, ושהם לא יודעים מתי יהיה אותו שוב, וניסו להציע לי עכבר אחר. בחרתי להמתין כמה חודשים. כשבדקתי לאחר כמה חודשים - ראיתי שהסירו את העכבר מהאתר, וגם בבאג או באופיס דיפו כבר לא ראיתי אותו. עכשיו מסתבר לי שגם באמזון כבר לא מוכרים אותו: http://www.amazon.com/Microsoft-Wireless-Laser-Mouse-8000/dp/B000I4UQFC אבל -- היות ועכבר דומה מאוד (7000) נמכר עדיין בארץ ובחו"ל במסגרת ה…
-
- 0 תגובות
- 914 צפיות
-
-
צריך המלצה לאוזניות גיימינג עד 500 שקל כמובן שעם סראונד ועדיפות למיקרופון מובנה
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
לפימה שהבנתי הם יגעו רק ברבע השני שווה לחכות שהם יגעו או לקנות 4400 עכשיו?
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
בארץ קיים מבחר קטן מאוד של סורקים ומה לעשות שקשה בארץ למצוא סורק טוב. אני צריך לקנות סורק חדש כי UMAX 1200S לא עולה על XP (אני מרוצה ממנו עד השמיים... הייתי נשאר איתו גם במחשב הבא שלי מצידי). אז התחלתי לחרוש את הרשת וגיליתי שאומנם בארצנו הקטנה אין מבחר גדול אבל הסורק הכי טוב בשוק הסורקים הביתיים כן נמצא בארצנו ! טוב נתחיל לעשות סקירה קצרה על כל הסורקים האחרים לפני שנגיע אל הזוכה. HP : איכות סריקה ככה ככה בשקופיות וכו'... בתמונות הוא בסדר גמור. יש להם גם מהירות גבוה והבעיה היא תוכנות לא מי יודע מה איכותיות. AGFA : איטיות, והפרעות בסריקה (נקודות שלא קיימות, שחורות). CANON : לא חיפשתי, כי זה לא ראוי להתייחסות... UMAX : אני מרוצה משלי עד הגג, אבל הם פשוט לא "נחשבים" ואני דיי …
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום בשעה טובה קיבלתי את העכבר הנ"ל. השאלה היא האם להשאיר אותו בטעינה כשאני לא עובד במחשב (מחשב כבוי או סתם לא עובד) או פשוט להשאירו והוא נכבה אוטו'..?
-
- 9 תגובות
- 913 צפיות
-
-
מחפש סט עכבר ומקלדת אלחוטית טובות שיעשו את העבודה. סכום השקעה: 150 חריגה: 50
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אני צריך על פסק לאחי למחשב- פנטיום 4 שלוש גיגה (לא יודע איזה ליבה) 512 מגה זיכרון 80 גיגה ארד דיסק 2-כוננים 1 צורב רגיל ואחד DVD רגיל וחוץ מיזה פלופי אחד כרטיס מסך-5200 חוץ מיזה מסך CRT 17 פלטרון של LG מודם אלקטרל שחור וראוטר פשוט של 3COM במידה ואפשר גם איזה חיבור שיגן על הראוטר מפגיעת ברק בקווי טלפון אין לי תקציב אבל אני רוצה שיחזיק 5 דקות מהפסקה יגן גם מיברקים ויהיה לא גנרי -תנסו לימצוא לי אחד שעושה תעבודה במחיר שפוי ושיש לו זמינות טובה בחנויות בארץ בתודה STONE
-
- 5 תגובות
- 913 צפיות
-
-
מישהו יודע כמה כל אחד שוקל - ? אני משתמש ב INTELLI שמתחיל לזייף וצריך החלפה אבל אני לא רוצה לרכוש עכבר כבד יותר... אז אני שוקל להשקיע ב RAZER שאני יודע שהוא קליל... לעומת זאת הMX הרבה יותר זמין מיידי וזול .
-
- 5 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אהלן חברים אני מתעניין ברכישת ערכה של עכבר ומקלדת דגם MX 5000 של חברת לוגיטק מה החוות דעת שלכם עליה חסרונות יתרונות ומחיר שהייתם משלמים עליה..אני אשמח לשמוע מאנשים שהתנסו אישית לפחות חודש עבודה ולא להסתמך רק על קישורים כאלה ואחרים ברשת המון תודה!
-
- 0 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שוקל לקנות מקלדת ועכבר ואני מתלבט מה לקנות, אני חייב שיהיו הדברים הבאים: *קודם כל זה חייב להיות של logitech . * חייב עכבר לייזר. * המקלדת והעכבר חייבים להיות אלחוטיים ואיכותיים. *תקציב עד בסביבות 950 ש"ח סה"כ. עכשיו אני התלבטתי אם לקנות בנפרד עכבר ומקלדת של לוג'יטק או לקנות סט. ההתלבטות נובעת מזה שאני רוצה מאוד את הMX רבולושן (עכבר לייזר איכותי ויפה מאוד) . וכרגע הסט היחיד שכולל את העכבר הזה לא נמכר עדיין בארץ בכלל (וגם שהוא יגיע צפוי לעלות הרבה מעל התקציב) חשבתי האם או "להתפשר" ולקנות את הסט mx 5000 , שכולל מקלדת סבבה ואת העכבר MX1000 (קצת פחות טוב ויפה מהMX רבולושן לדעתי,אבל עדיין לייזר וטוב) או לקנות את הMX רבולושן ואיזו מקלדת בנפרד ? (שכרגע …
-
- 5 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי מקלדת ועכבר אלחוטיים של מיקרוסופט מהסוג הזה http://www.maplin.co.uk/images/Full/a35cw.jpg עכשיו יש לי כבר הרבה זמן בעיה עם המקש I הוא נלחץ בסדר גמור אבל צריך ללחוץ עליו יותר חזק מהשאר כדי שהוא יכתוב את האות. זה מפריע בעיקר בכתיבה שוטפת שפתאום אני מגלה שכתבתי משהו וחסר בו I או ן אין לי שמץ מה יכול לפתור את זה ..לשמן את המקש? והאם בכלל אפשרי להוציא אותו כבודד מהמקלדת ? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 913 צפיות
-
-
יש לי 2 דגמים שאני דיי סגור עליהם אני יודע שזה דיי שולי בסך הכל סטים ב 200 שקלים אבל בכל זאת רציתי לשמוע המלצות אישיות שלכם. הראשון זה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=472600 של מיקרוסופט והשני של לוג'יטק http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=372065 אני נוטה יותר ללוג'יטק לבינתיים.
-
- 4 תגובות
- 913 צפיות
-
-
היום כששיחקתי UT, נתקע פתאום המחשב ועשיתי Restart, ופתאום הופיעה הודעה: cannot set the code in page(s) display.sys ומיד הופיע מסך כחול ועליו כתובים הדברים הבאים: while initilizing device NTKNRN windows protection error..... system halted... ניסיתי את הStart-up dics של Windows, משום מה הוא לא זיהה אותו... נכנסתי לSafe mode, וחיפשתי את הקובץ display.sys... מצאתי שתיים: 1) בתקיית ה-Windos. 2)Wincows\Command\EBD. הקבצים שונים בגודלם... אז חשבתי... למה שלא נגבה את שניהם... ונכניס את הקובץ 2 לראשון... גיביתי, השוותי, כיביתי, הדלקתי... מתקבלת הודעה שה-Syntax של display.sys לא ברור.. לא יודע מה לחצתי... או אולי זה היה אוטומטי... אבל הוא נכנס לOS. מישהו יודע מה קרה פה? אני מפרסם …
-
- 4 תגובות
- 913 צפיות
-
-
יש לי 2 הארדדיסקים, כל אחד 40 ג'יגה וקניתי מחשב amd 1800 xp חדש הבעיה היא שאחד מההארדדיסקים שלי עושה לי בעיות, ברגע שהוא מחובר המחשב לא עולה כי יש לי bad clusters אבל כדי לפרמט אותו אני צריך שהמחשב יעלה איתו מה עלי לעשות?
-
יש לי כרטיס זכרון שהשתמשתי בו בעבר בשביל להתקין על הנטבוק שלי ווינדוס 7. הבעיה כרגע היא שכאשר הוא מפורמט מופיעה לי הודעה bootmgr is missing האם יש אפשרות לבטל את ההודעה הזו. ניסתי לפרמט אותו אבל לא הצלחתי, עדיין מופיעה לי הבעיה הזו.
-
- 8 תגובות
- 913 צפיות
-
-
-
היי! אז ככה: ב01.04.2010 ביצעתי הזמנה דרך האתר של PANDA לרכישת עכבר RAZER DEATHADDER. קבעתי באופציה התשלום - לשלם כשיגיע המוצר באיסוף מהחנות. לא יצרו איתי קשר עד היום (שבועיים אחרי) לגבי האספקה של המוצר. התקשרתי אליהם ונאמר לי שעדיין לא הגיע למלאי. אני מעוניין לקנות את העכבר ולא להמתין עוד. (ראיתי שהוא הגיע לKSP) רציתי לשאול האם אני מחוייב להזמנה שלהם באיזשהי צורה? המשך ערב טוב, ותודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מתחיל השנה ללמוד ואני צריך מדפסת אמינה,חסכונית וטובה כמה שאפשר בתקציב של ~400 בערך. אני לא צריך פקס וכ'ו, רק מדפסת וסורק. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 913 צפיות
-
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצה למקלדת למשחקים. התקציב הוא בין 200-250 ש"ח. חוטי אל אלחוטי,עדיפות לחוטי. מה אתם אומרים על Razer Arctosa ?
-
- 4 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אבל במלאי ... כי אני פעם הזמנתי מחברה באינטרנט ... מפלונטר והם הבטיחו לי שאני יקבל את המוצר עד 10 ימים ועבר חודש ועדיין הם לא הביאו לי אז ביטלתי .. ואם מישהו מכיר אתר מחול שאפשר להזמין ממנו ואז שהוא ישלח את זה לארץ ? (זה היה יותר טוב יותר זול) :D
-
- 5 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אוקיי , יש לי את המערכת הבאה : AMD 2000@3000 2230MHZ 223X10 1.75V 61W EPoX 8RDA3i @ 446MHZ Samsung 512MB PC3200 @ 446MHZ 2.8V PowerColor RADEON 9800PRO @ 412/730 CDROM 52 CDRW 52X32X52 2 hardisks , WD 30GB + WD 40GB 2 led fans , silencer , blue cold cathode וששמתי אתמול את הכרטיס במחשב במקום ה9600 שלי הוא עשה בעיות , שהקטודה הייתה כבוייה הוא היה עובד ושהקטודה דלקה הוא לא היה מעלה את המסך , היום בבוקר הדלקתי את המחשב עם הקטודה והכל עובד מצויין , ואפילו ניסיתי לכבות ולהדליק את המחשב ועדיין עובד מצויין , השאלה היא אם זה לא מעמיס עליו ואם זה לא יהרוס אותו או משהו , הספק חדש לגמרי(חודש)
-
- 10 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אני מפש כתבה שמסבירה על הרכבת מחשב בפירוט על כל הפרטים הכי קטנים והכול
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אחותי נוסעת למנהטן שבוע הבא ואני רוצה שהיא תקנה לי מארז falcon exotix(זה מארז COOLERMASTER אלומיניום עם ציורים עליו) http://www.falcon-nw.com/exotix.asp מישהו יודע איפה אפשר לקנות כאלה וכמה הם עולים בארה"ב? תודה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם, מחפש המלצה למקלדת ועכבר, עד כהה שרדתי 6-8 שנים עם סט של microsot wireless keybaord 2000 ולאחרונה מקשים מסויימים במקלדת הפסיקו לעבוד.. ("enter" ו "F") אף על פי שלאל-חוטי יש יתרונות, מצד שני הוא יש בו גם כאב ראש לא קטן כמו לדאוג שיהיו תמיד סוללות חדשות בכוננות , ולמלא את הבית בסוללות אצבע ריקות שאתה אומר לעצמך שמתישהו תשלח למיחזור, כי אין לי לב לזרוק לפח (לי לפחות). ובנוסף גיליתי לאחרונה שיש משמעות לביצועים לגיימרים לכאורה (-זה מה שהבנתי למורות אף פעם לא ההיתי hardcore גיימר וFPS, ועדיין ההיתי מסתדר בmulti player Cod 4 בזמנו חח, ובימינו אני רואה בכלל בית רק ביציאות של 17-4 מהצבא) תהיתי לעצמי אם אפשר לחיות בשתי העולמות,…
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-