ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
מישהוא ניתקל בבעיות הבאות: http://www.asus.com.tw/inside/Techref/amdbdas.html דן
-
איך אני פורץ את הדיודי 16 של אסוס? שמעתי על דרך יחסית פשוטה, של ללחוץ על כמה כפתורים וזה נפתח מחדש. זה נכון??
-
- 7 תגובות
- 892 צפיות
-
-
לפימה שהבנתי הם יגעו רק ברבע השני שווה לחכות שהם יגעו או לקנות 4400 עכשיו?
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
קניתי היום Zboard התקנתי את הדרייבר שבא עם המקלדת בעברית לאחר שהתקנתי את הדרייבר לחצתי על כפתור ה"Reboot" שהיה בסיום התקנה ואז שהWindows עלה,ראיתי שהאייקון של הZboard צהוב והZboard על מצב Disabled כאשר האייקון היה צהוב פתאום ראיתי שכתוב שהוא מנסה להתקין חומרה חדשה עםUSB Hub והמקלדת לא הגיבה ואני לא יודע מה לעשות אני היתייאשתי התקנתי את הדרייברים 6 פעמים מחדש הורדת את הדרייברים הכי חדשים והתקנתי גם אותם הסרתי את הService Pack 2 בXP וראיתי שזה לא עוזר אז החזרתי בבקשה תעזרו לי ודרך אגב לקחתי את המקלדת לחנות לנגיד למוכר שהיא לא פועל אז הוא חיבר אותה למחשב ואצלו היא פעלה יכול להיות שחסרים לי קבצים במערכת או משהו כזה אם כן אז תגיד לי תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
יש לי Creative 128 און בורד, הכל היה בסדר עד שקניתי הרדיסק חדש והתקנתי הכל מההתחלה - אחרי השמעת קבצי קול, לא משנה באיזו תוכנה, למשך כמה דקות [ולפעמים הרבה פחות] פתאום השניה האחרונה המושמעעת נכנסת ללופ ברקע והקובץ ממשיך להתנגן... בהתחלה חשבתי שזה בעייה ב winamp אבל כאמור זה קורה בכל התוכנות. לעומת זאת, ב DirectSound אין את הבעיה אז משחקים עובדים בסדר וגם winamp כשאני בוחר ב output plug in הזה. ניסיתי לעדכן דרייברים וזה לא עזר. הצעות ???
-
- 6 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום לכולם! קיבלתי היום את המחשב החדש שלי. הם שלחו לי בסוף במקום את הצ'יפטק אלומיניום עם ספק אנרמקס 350W , את הצ'יפטק DX-01BLD עם ספק אנטק 430W האם כדאי לי להשאיר את זה או להוריד 100 שקל מהמחיר ולהחזיר להצעה הקודמת.
-
אני מחפש מארז ax 01sld ביררתי בכמה מקומות ואין אותו לאף אחד אמרו לי שהיבואן לא מביא אותו בינתיים. מה דעתכם ואיפה ניתן להשיג אותו?
-
- 5 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי שהמקלדת הנוכחתי שלי, תם זמנה, לוגיטק אינטרנט נוויגטור. הייתי טובה מאד וטוב שהייתה, פשוט המקשים שלה נהיו מאד "לא חלקים" הרבה פעמים אני מוצא את עצמי נתקע באמצע לחיצה... בכל מקרה אני רוצה מקלדת חדשה, עדיף מאד שחורה, עם מקשים רכים כמה שיותר, כמובן מקשי מולטימדיה עם אפשרות לשנות את תפקידם. עוד פיטצר נחמד זה כיתוב על ה"צד" של האות פעילויות של אופיס כמו חיתוך או הדבקה. התקציב שואף ל0, או במילים אחרות, לא יותר מ100 אבל עדיף כמה שפחות. ושאלה נוספת, באמת יש כזה הבדל בין מקלדת של חברה "לא מוכרת", גניוס או לוגיטק? תודה מראש על העזרה רום
-
- 7 תגובות
- 891 צפיות
-
-
טוב הלך לי המאוורר של הספק הג'נרי, אז אמרתי לעצמי שאקנה כבר ספק נורמלי, וכצ'ופר גם מארז נחמד. אז את התקציב אני רוצה להשאיר בסביבות ה500 אולי 600, אלא אם תהיה לי סיבה טובה להעלות אותו. בקשר לספק, אני די סגור על הHEC 300ART שיספיק למערכת שלי (Intel 2.4C + P4P800Deluxe + 2*256MB + WD 80GB + Sapphire 9600P). בקשר למארז, חשבתי על הצ'נברו ספיידר אבל אני לא בטוח שאוהב את המראה ה"חזק" שלו. גם לא ממש חשובה לי העובדה שאין בו ברגים והוא מאוד נוח והכל, אני לא חושב שאתעסק בחומרה יותר מדי. אז בעיקרון אני צריך המלצה למארז קריר (אני אעשה OC כנראה ל3GHz) ויפה באיזור ה300-400 ש"ח. מה יש לכם להציע לי?
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
"גרסה חדשה לדריברים החשובים של VIA המיועדים לכל לוחות האם המבוססים על השבבים שלה, מומלץ תמיד להתקין את הדיריבר העדכני ביותר כדי לקבל שיפור ביצועים גבוהה ככל האפשר" למעלה יש ציטוט מידיעה חדשה באתר. לי יש לוח אם ASUS CUV4X. הצ'יפסט של VIA (ז"א, להתקין את הדרייברים הנ"ל?)
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
אני מנסה להוכיח למישהו בעבודה שכשקונים כ.מסך לא צריך להגיד למוכר אם זה פנטיום 3 או 4 כי אין דבר כזה כרטיס לפנטיום 3 וכרטיס לפנטיום 4 כל כרטיס שאני אקנה יתאים לשניהם. תודה.
-
- 7 תגובות
- 891 צפיות
-
-
הרמקולים האלו איכותיים? או שיש בארץ יותר טובים מזה בסביבות המחיר הזה http://www.yamaha.com/cgi-win/webcgi.exe/DsplyModel/?gSPK00007TSS1W
-
- 7 תגובות
- 891 צפיות
-
-
במקרה הגיעו לידי 500 שקלים ואני רוצה לקנות איתן ג'ויסטיק רוטט ואם פידבק או איך שקוראים לזה , אני אשתמש בו למשחקי סימולטורים בעיקר אם מנוע פיזיקלי כמה שיותר מציאותי ואותנטי ולכן אני זקוק לג'ויסטיק שיביא לי תגובה כמה שיותר מציאותית.
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
האחיזה שלי היא מסוג Fingertip, תקציב עד 450 ש"ח למלקדת+עכבר, אפשר לחרוג עד עוד 50 ש"ח. אני משחק יחסית מעט ובעיקר חשוב לי שהציוד יהיה כמה שיותר פשוט ונוח: מקלדת בגודל מלא, תגובה טובה של המקשים ובלי כפתורים מיותרים לגלישה, כיבוי וכל מיני כאלה, אבל אפשר שתהיה שליטה על ווליום. אני עוד לא סגור אם אני רוצה ציוד חוטי או אלחוטי, אשמח לשמוע יתרונות/חסרונות של שניהם והאם אני בכלל צריך ציוד חוטי אם אני לא גיימר כבד. אשמח להמלצות.
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני גר בחיפה ואשמח למצוא שותף שיקנה איתי במבצע של 1+1 וככה נקבל הנחה משמעותית. אני מעוניין באוזניות SteelSeries 7H. אם מישהו מעוניין שיגיב באשכול ואני אשלח לו את הפלאפון שלי בפרטי! אשמח להענות.. מחר המבצע מסתיים.
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני מחפש פד נוח מאד ושהכי מתאים לעכבר הנ"ל שהיה איתו הכי מדוייק . תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 891 צפיות
-
-
היי קניתי היום מקלדת מייקרוסופט Microsoft Wireless BlueTrack Desktop 3000 אני אוהב 'לטייל'עם העכבר בדף האינטרנט כלומר לתת לחיצה על הגלגלת ולזוז ימינה או שמאלה וכאן אין לי את האופציה הזו אלה זה פותח חלון עם אופציות לעבור למסך אחר . איך מגדירים שע"י לחיצה על הגלגלת ניתן יהיה "לטייל" עם העבר ?
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
היי לכולם.... אני מעוניין לקנות מקלדת ועכבר חדשים. קניתי שולחן זכוכית (חלבית) חדש ואני רוצה לקנות סט של מקלדת ועכבר או לקנות מקלדת ועכבר בנפרד... אני לא רוצה לקנות פד או משהו לעכבר ולכן אני מעדיף שהוא יהיה עכבר לייזר.(יפעל על זכוכית חלבית?) אבל אני לא יודע איזה כדאי. אני אצליח בתקציב הזה לקנות סט טוב בכלל? בקיצור... אני צריך המלצה לעכבר לייזר (זה יפעל על השולחן שיש לי נכון?) והמלצה למקלדת (אם אפשר אלחוטית נורמלית בתקציב הזה יהיה טוב) וכל זה בתקציב של 400 +- תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אהלן כולם, יש לי MX-518 יחסית חדש שקניתי ב-KSP ואני רוצה להחליף אותו אחרי שהנקודה האדומה פשוט הפסיקה לעבוד. בהנחה ש-KSP לא יירצו להחליף לי אותו עקב מגוון של תירוצים: איזה עכברים מומלצים עד טווח מחיר של 250ש"ח? הייתי מרוצה מאד מה-MX-518, אבל יש אולי משהו יותר חדש ממנו ויותר טוב ממנו באזור המחיר שלו? איך ה-DeathAdder? האם גם לו יש כפתורים לשינוי ה-DPI כמו ל-MX-518?
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
אני מחפש סט מקלדת + עכבר אלחוטיים למחשב HTPC שבסלון. התקציה עד 200 ש"ח. שווה לקנות את הMX3000 ב150 ש"ח מתצוגה? מה לגבי סטים אחרים? (אני לא מת על הכפתורים השטוחים של הMS Desktop 2000)
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום, אני מרגיש שהגיע הזמן שאני אעבור מהמקלת MICROSOFT MULTIMEDIA הישנה שלי למקלדת נוחה ומותאמת יותר לגיימרים. חשבתי להשקיע סכום של 300 ש"ח אם כי אין לי בעיה להוסיף כדי לקבל מוצר איכותי. איזה מקלדת לדעתכם היא הטובה ביותר לגיימר ממוצע? עריכה: אני לא מעוניין במקלדת אל-חוטית.
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה במדפסת שאים אני מבצע הדפסה היא ביכלל לא מגיבה ולאחר כיבוי והדלקה של המחשב היא ניזכרת להדפיס יש לציין המדפסת מחוברת בחיבור USB ואיך שקניתי אותה הבעיה היתחילה סוג המדפסת היא HP DESKJET 1360 :'(
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מצלמת אינטרנט לשיחות וידאו (כדי שאמא שלי תוכל לראות ולשמוע את הנכדה...) חשוב שהתמונה לא תהיה מקרטעת (פריים פריים) ושהתמונה תהיה איכותית וברורה. חשוב שיהיה מיקרופון מובנה. לאחר חיפוש באינטרנט עלתה בחכתי המצלמה: Microsoft LifeCam VX3000 ממולצת? או שיש משהו יותר איכותי באותו טווח מחירים בערך? נ.ב מזה OEM? נתקלתי בזה בשיטוט באינטרנט ועל פי הבנתי זה מושג לכך שהמצלמה תגיע בשקית ולא באריזה קרטון... שאלתי במספר חנויות וכולם אמרו לי שזה מצלמה חדשה לחלוטין (ולא מחודשת) רק לא באריזת קרטון צבעונית. האם זה נכון? האם כדאי לקנות OEM ? (המחיר נמוך בכ-30-40%... ממש מוזר) תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שוקל לקנות מקלדת ועכבר ואני מתלבט מה לקנות, אני חייב שיהיו הדברים הבאים: *קודם כל זה חייב להיות של logitech . * חייב עכבר לייזר. * המקלדת והעכבר חייבים להיות אלחוטיים ואיכותיים. *תקציב עד בסביבות 950 ש"ח סה"כ. עכשיו אני התלבטתי אם לקנות בנפרד עכבר ומקלדת של לוג'יטק או לקנות סט. ההתלבטות נובעת מזה שאני רוצה מאוד את הMX רבולושן (עכבר לייזר איכותי ויפה מאוד) . וכרגע הסט היחיד שכולל את העכבר הזה לא נמכר עדיין בארץ בכלל (וגם שהוא יגיע צפוי לעלות הרבה מעל התקציב) חשבתי האם או "להתפשר" ולקנות את הסט mx 5000 , שכולל מקלדת סבבה ואת העכבר MX1000 (קצת פחות טוב ויפה מהMX רבולושן לדעתי,אבל עדיין לייזר וטוב) או לקנות את הMX רבולושן ואיזו מקלדת בנפרד ? (שכרגע …
-
- 5 תגובות
- 891 צפיות
-