עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. NOVINT FALCON .... http://www.coolest-gadgets.com/wp-content/uploads/2007/01/2007_01_11img_7641.jpg אני חייב אחד כזה

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  2. Started by lidorkalfa,

אהלן, נכון לעכשיו אני מחזיק בלפטופ Y580 של Lenovo שברוב היום מונח על משטח קירור, לצידו אני משתמש בעכבר Logitech M557 שהוא עכבר בלוטוס קטן יחסית לעכברים סטנדרטים.. אני ממש מרוצה מהמקלדת של הלפטופ, נוח להקליד בה, היא פרוסה כמו שצריך, כוללת Numpad ותאורה אחורית.. הבעיה שלי היא שכשאני משחק במשחקים שגורמים למחשב להתאמץ המחשב כל כך מתחמם שזה נהיה בלתי נסבל לשים את היד על המקלדת.. המטרה שלי היא לרכוש מקלדת שתהיה נוחה באותה מידה של המקלדת של הלפטופ, לא צריך משהו מוגזם של גיימינג, מבחינתי משהו של Microsoft או Logitech אפילו, רק שיהיה כיף להקליד, אם אפשר תאורה אחורית זה מעולה, ואם יש אופציה לסט של מקלדת+עכבר זה בכלל מעולה כי אני מתכנן גם לרכוש מחשב חדש בחודשיים הקרובים וזה יכול…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by alexta-z,

אתם חושבים ששוה לקנות את הפד הזה ? במה הוא שונה מפדים אחרים ?(אחרי הכל בשביל 86 חייב להיות הבדל!) תודה לכל העונים (אם יהיו בכלל :-*)

• 7 תגובות
    • 934 צפיות
  4. Started by amirx19,

כמו הרבה אנשים גם אני מחפש עכבר למשחקים.ובניגוד לכל מה שאני מכיר פה בפורום יש המלצה גורפת כלפי העכבר של לוג'יטק כאילו אין שום עכבר אחר.האם זה טרנד (או אם תרצו אפקט העדר) או שפשוט הוא עד כדי כך טוב?

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  5. זקוק לעכבר טוב מספיק לגיימר במחיר כמאת מינימום אם אין אז תנו אחר תיכון:זקוק לעכבר טוב מספיק לגיימר במחיר מקסימום 450 ש"ח

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  6. אני צריך אל פסק שבעיקרון יעשה את הדברים הבאים: שומר על המחשב דלוק במשך כמה דקות אחרי הפסקת חשמל ועושה כיבוי אוטומטית, מגן מקפיצות מתח ומגן ברקים. האל פסק צריך לשמור על מחשב פנטיום 3 ומסך 17 אינץ', ואם אפשר (לא חובה) לשמור גם על המודם (אלקטל) ועל הסוויטצ'... גם עדיף שהאל פסק יהיה קצת יותר טוב ממה שצריך כדי שהוא ימשיך איתי גם למחשב הבא ולא יזרק ... חשבתי על האל פסק הבא: http://www.panda.co.il/product_info.php?cPath=33_352_355&products_id=1218 (להוסיף S אחרי ה- Panda ) מה אתם אומרים ? אולי כדאי אל פסק אחר ? (הצעות) תודה רבה !!!

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  7. Started by Kidney_stonE,

נא לשים לב - אני כבר לא חמפש מארז, הת'רד השתנה, וכרגע אני מחפש פתרון לכלובים לדיסקים קשיחים.. אהלן כולם נכון לעכשיו יש לי את ה Antec High Performance 1088 AMG והגעתי למסקנה שאני כנראה אאלץ להחליף אותו מכיוון שאני כבר ממזמן הפסקתי לצרוב דיסקים, ואני רק קונה עוד ועוד דיסקים קשיחים כשמתמלא לי המקום, פשוט הגעתי למסקנה שזה הרבה יותר נוח ומשתלם מבחינת זמן(=כסף ) נכון לעכשיו יש לי 3 דיסקים קשיחים במארז (אוטוטו טרה-בייט) , יש גם 2 צורבים, ונגמר המקום... אני מחפש מארז בפחות או יותר אותה עלות כספית (עד 1000 שקל זה בסדר) מרווח, מאוורר, שקט, מודולרי, עם כמה שיותר מקום לכוננים קשיחים, אולי אני אחליט להשקיט אותם עם מתלי גומיה שכאלה, אז להתשב שגם כאן צריך כנראה עוד מקום. אם…

8. Started by oded6188,

אני מעוניין לחבר 2 מחשבים למסך אחד הסתכלתי קצת בחנויות מחשבים באינטרנט, ואני לא מבין מה ההבדל בין כל הסוגים... מה אמורה לעלות קופסת מיתוג ממוצאת? עם כניסות ויציאות למסך, מקלדת ועכבר?

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  9. Started by amit rotem,

אהלן, לא מצאתי המלצות על רמקולים מהשנתיים האחרונות... יש המלצות חדשות לרמקולים 2.1 (ככה שהם יתפסו פחות מקום על השולחן...) באיזור ה 200-300 שקל ? מיועד למוסיקה ומשחקים. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by raYo,

שלום, אני קונה עכבר חדש והתקציב שלי הוא עד 300 שקל. העכבר מיועד למשחקים, חשבתי על ה - MX510. מה דעתכם? באותו תקציב אפשר לקנות עכבר אחר שאולי הוא יותר טוב או ללכת עליו?

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  11. יש לי מצלמה דיגיטלית Nikon coolpix 3100 עכשיו הבעיה היא שהיא ממש ממש אוכלת בטריות..וזה בעיה שפשוט אי אפשר להסתדר איתה.. למה כל 5 תמונות שאני מצלם נגמרת הבטריה.. וזה בטריות נטענות חדשות.. וגם ניסיתי בבטריות חדשות אחרות.. אני כבר משתגע למה אני חייב מצלמה ונמאס לי להיות מוגבל בצורה כזאת גדולה ככה.. תודה על העזרה..אגב מצטער אם זה לא קשור לפורום הזה אבל פשוט לדעתי זה הכי קרוב לבעיה שלי .. אם יש פורום יותר מתאים להעביר..

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  12. Started by argentinick,

מעוניין להציב בבית מספר מצלמות, מצלמה בכל חדר, עם האפשרות לראות את המתרחש בבית דרך האינטרנט, מכל מחשב, ועם האפשרות להקליט את המתרחש בבית, לדיסק הקשיח (לא חובה צבעוני, חובה סאונד). עם עדיפות למצלמות אלחוטיות, ע"מ שלא אצטרך להעביר כבלים בכל הבית. מכיוון שאני חדש בתחום אשמח לקבל לינקים למוצרים / עלויות / טיפים / עצות וכו', כל עצה / המלצה תתקבל בברכה. תודה !

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  13. Started by AMIT_MEG,

יש לי כבל usb, ויש לו 4 חוטים. ורציתי לדעת מה כול כבל עושה. תתודה רבה לעוזרים!!

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  14. Started by avi9899,

שלום! קיבלתי מדוד מכשיר משולב שלא השתמשו בו הרבה זמן... הבעיה היא כשאני מפעיל את המכשיר זה רושם כך: self-test זה מהבהב כמה פעמים,נכבה לחצי שניה וחוזר על הכל שוב... ניסיתי הכול אולי מישהו יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  15. יש לי מצלמה דיגטלית ואני רוצה לדבר איתה בweb איך אני מחבר אותה ל netmeeting הוא לא מזהה לי אותה אבל הווינדוס כן איך אני מגדיר אותה בתוכנה דגם המצלמה ViviCam3730 USB Device

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  16. Started by parker8,

אני רוצה המלצה למחשב כף יד, עם יומן כזה, מזכרים, ספר טלפונים, שהכל יהיה לי מסודר בדבר אחד דיגיטלי.... (הפיתרון הכי טוב זה מחשב כף יד) אני רוצה משהו פשוט בלי מצלמה/טלפון/GPS... התקציב הוא 1000-1500 ש"ח, אני תלמיד ולא איזה איש עסקים.... חשבתי על המכשיר הזה: http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=2369 IPAQ RX1950 המליצו עליו גם ב-YNET... יש המלצות אחרות? האם אפשר בהמשך ל"שדרג" אותו ולהוסיף לו דברים כמו מצלמה, מקלט GPS או מקלדת כזאת נפתחת? (חשובה לי האופציה של השידרוג) איזה כרטיסי זיכרון הוא קורא? הוא מתפקד כ- DISK ON KEY אם מחברים למחשב? (האם מגיע כבל USB בערכה?) ראיתי בכמה מקומות שאפשר להוסיף עברית בתוספת תשלום... במה זה עוזר/תורם? תודה לעוזרים מראש נ"ב אני די נוב …

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  17. אני מעוניין לקבל חוות דעת מכאלה שיש להם את העכבר לגבי הטעינה שלו...כל כמה זמן אתה מטעינים ומה השימוש שאתם עושים בו? במקרה שלי זה ממש מפריע. אני עושה שימוש אינטנסיבי בעכבר (בממוצע כ10 שעות ביום) ואני נדרש להטעין אותו כל יומיים, וזה גם במקרה הטוב. גם אצלכם הסוללה מתרוקנת כ"כ מהר? האם זה מצב תקין? מה אפשר לעשות חוץ מלהפחית בשימוש?

• 8 תגובות
    • 999 צפיות
  18. Started by winner,

חברים שלום אני עדיין מחפש סורק, אני מעוניין בסורק USB ברזולוציה 1200 על 2400 ומתאם לשקופיות אני מתלבט בין הדגמים הבאים: HP ScanJet 3970 Canon CanoScan 3000F Mustek BearPaw 2400TA האם למישהו יש נסיון עם אחד מהדגמים הנ"ל או יכול להמליץ על סורק אחר - אני צריך אותו לסריקת כמות גדולה של מסמכים אבל גם לתמונות ושקופיות כך שחשובות לי האמינות, נוחות השימוש ואיכות הסריקה מבטיח להתנהג יפה ולא להקפיץ יותר... תודה

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  19. שלום. אני קונה מחשב חדש - וזקוקה גם למדפסת משולבת (סורק, פקס וכו'). היא תשמש את בני המשפחה בעיקר לאחיות שלי בבית ספר או לאמי הגננת בהדפסות של 40 דף לפעמים - אבל לא דברים גדולים או ארוכים. יש לכם המלצה על מדפסת כזו שלא תזלול דיו ושהדיו לא יהיה יקר? (למשל דיו של HP עולה בערך כמו המדפסת עצמה, לכן עליהם מוותרת מראש). תודה לעונים!

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by swisaman,

טוב,אחי רוצה אוזניות חדשות אז הצעתי להביא לו את הTHERMALTAKE SHOCK ONE שלי(שהוא דיי מתלהב מהם),ואני אתפנק באיזה אוזניות חדשות ^^,למרות שהם נרכשו לפני איזה חודשיים.. יש המלצות לאוזניות גיימינג ומוזיקה עד 350 ש"ח~ ? בעיקר גיימינג,מוזיקה וסרטים הם שימוש דיי צדדי,כרגע אני משתמש בכרטיס קול מובנה של הלוח - אם(בחתימה),ככל הנראה ארכוש בקרוב X-FI XTREME AUDIO. היה לי ניסיון דיי מר עם הסיבריה,שנהרסו כל חודשיים בערך והייתי צריך לשלוח אותם לתיקון לעיתים תכופות,כדאי שהאוזניות שתמליצו לי עליהם יהיו כאלה שלא יתקלקלו פתאום בלי סיבה. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Falador,

אני קונה מחשב, רציתי את ה-Compucase super Midi Tower CI 6A19 ולא היה אותו במלאי... המליצו על ה- Techno H209-5JA-d ואמרו לי שיש להם אותם פונקציות בלה בלה בלה לדעתי הקומפיוקייס לוקח את הטכנו בגדול ורציתי לדעת מה דעתכם... עזבו שיש 100 שקל הבדל ביניהם. תודה! נ.ב. הרצתי חיפוש על הטכנו בגוגל והדף הראשון שמקבלים הוא הדף בפנדה מה שאומר שלדבר המסכן הזה אין אתר אפילו!

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  22. עם תמיכה בצילום וידאו ב-Ultra HD ובטכנולוגיית זיהוי הפנים של מיקרוסופט, Logitech מתיימרת לכבוש את ליבם של כל אלו אשר מעוניינים לבצע שיחות וידאו באיכות מירבית לכתבה

23. לינק : http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=1540965

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  24. Started by Mesatla,

אני חייב שולחן חדש למחשב השלחן העכשיוי שלי ממש מעיק עלי אין מקום למקלדת ולעכבר על המשטח הזה היוצא מהשולחן .. אני מחפש משהו שיכול לאפשר לי שטח עבודה טוב וגם שהמסך המפלצתי שלי יוכל לעמוד עליו (22CRT ) ואולי גם המארז (אם לא אפשרי אז על הרצפה) בנוסף הייתי רוצה שתמליצו לי על עכבר טוב למשחקים וגם מקלדת. [br]פורסם בתאריך: 10.07.2008 בשעה 11:00:46 תעשו טובה תענומה אני צריך להקפיץ בשביל זה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.