ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
התכונה שמייחדת ומבדילה את המקלדת הזו מכל מקלדת אחרת בשוק (שבלעדיה היא "סתם" עוד מקלדת, ובטח שלא אחת ששוה ביקורת מיוחדת באתר חומרה) היא האפשרות להחליף מקשים לפי הצורך, וזה אפילו מצויין בכותרת המאמר: לכן מוזר לי שבתוך שבעת העמודים שעליהם נפרשת הביקורת, רק 3 שורות מוקדשות לסקירת התכונה הזו: בביקורת על המקלדת הייתי מצפה להרחבה יותר משמעותית על התכונה המרכזית הזו. ובכל זאת תודה לכותב הביקורת על העבודה שהוא עושה בהתנדבות.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך עזרה חברים קניתי avr כדי להגן על המחשב אבל אני בדילמה אם הוא ההגנה שלו רחבה מספיק בשביל מחשב אז אני אציב בפניכם כמה שאלות: האם הAVR מספק הגנה כוללת למחשב כמו UPS האם בהפסקת חשמל הAVR מספק הגנה או לא(אני לא מתכוון לגיבוי אלה על הגנה על נזק למחשב) באיזה תחומים נופל הAVR מול הUPS האם באמת AVR עוזר בקיצור האם כדי לי להישאר עם הAVR PRO של ADDVICE שקניתי תודה!!!!
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שבוע טוב, לפני שתתחילו לתקוף אותי בגלל הXBOX. תפסיקו. הוא בעיקר של האחים שלי. אני מחפש אוזניות לXBOX בגלל הרעש, ובגלל שמדובר בטלוויזיה הווליום גבוהה ודי מפריע שרוצים לשחק בלילה. יש את האוזניות של מיקרוסופט, אוזניות כאלו מחורבנות לא לבשתי המון זמן, ועדיין הם לא עבדו בחיבור דרך השלט. לחבר ישירות לקונסולה זה לחבר כבל של 3 מטר בערך, לא בעיה אבל די מציק. אפשר לחבר לשלט ? ויש מתאם כלשהו ? אני מעדיף להשתמש באוזניות שיש לי כבר עכשיו מאשר לקנות אוזניות חדשות. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני לפני קנייה של עכבר, חשבתי על ה- MX518 בגלל מחירו האטרקטיבי (160 ב- KSP), ורציתי לדעת איך הנוחות שלו. אני כרגע עם Logitech UDF99 או משהו כזה, זה העכבר שעולה ב- KSP שלושים ושמונה שקל, ויש לי אותו כבר לא מעט זמן אך הוא עושה בעיות בזמן האחרון - קפיצות כאלה כל כמה זמן, אבל מה שיותר מטריד זה שגב היד כואב לי לאחר שימוש ממושך בו. אני רוצה עכבר לגיימינג, שיכול להיות לפעמים כמה שעות ברצף, והכי חשוב לי שהעכבר יהיה ממש אורגונומי ונוח. אני מכיר את הביצועים שלו בערך, יש אותו לחבר ושיחקתי בו דיי מזמן האמת, אז אם מישהו יכול להמליץ ולספר על חווית הגיימינג בו אשמח לשמוע. תודה מראש ולילה טוב, תום
-
- 28 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, המערכת הישנה מתה ורכשתי לוג'יטק Z533. מערכת 2.1. כאשר אין מוזיקה או סאונד, יוצא רעש סטטי מהרמקולים. הרעש יוצא גם אם המחשב כבוי. עוצמת הרעש תלויה באופן ישיר מכמה שאני מגביר את המערכת. הרעש לא תלוי במחשב (הנמכת הסאונד במערכת ההפעלה לא משנה את כמות הרעש, ניתוק כבל ה AUX לא משנה את עוצמת \ כמות הרעש). הרעש הוא רעש בצורת: ססססססססססססססססססססססס מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מוזמנים לקרוא את הסקירה החדשה שלי על ליין המדפסות החדש של חברת ברדר brother: http://hitech-man.blogspot.co.il/2016/04/brother.html
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אני מתעד לקנות מחשב שיהיה בא מעבד E6400 מאורר למעבד שלZALMAN כונן קשיח WD 250 לוח אם MSI 965 NEO כ.מסך MSI 7600GS זיכרון: 2 G"B OCZ GOLD צורב DVD כונן COMBO מלא הצלחתי למצוא בחנות (אייבורי) שאני קונה בה את החלקים ספק נורמלי לכן אני מתכנן להזמין באינטרנט ולחבר את הספק בבית. איזה ספק אתם מצעים לי להזמין? או אולי מישהו ממכם יודע על ספק נורמלי שמוכרים באייבורי?
-
- 7 תגובות
- 743 צפיות
-
-
היי קנית את העכבר של לוגיטק mx 700 (עכשבר נהדר דרך אגב) עכשיו יש לי משטח שחור מהעכבר הישן לא אופטי והוא מן בד שמתחתו יש חצי סנטימטר פלסטיק והוא בנוי כמו בגד שטי וערב והשולחן בנוי מעץ חלק בלי בליטות או שקעים והוא מן אורן כזה הצבע אחיד צבע עור כזה ויש פסים חומים דקיקים שגודלם ג 2 מ"מ 4 מ"מ אז מה כדי השולחן או הפד
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום,לאחרונה הזמנתי טונר חלופי למדפסת ML2540, כאשר קיבלתי את הטונר, על החשבונית הייתה הודעה מטרידה: אזהרה !!! לבעלי מדפסות סמסונג. הורדת תוכנת עדכון למדפסת מהאינטרנט תמנע שימוש בטונרים חליפיים. אני, מעולם לא התקנתי את התוכנה של המדפסת (זו שמגיע ברירת מחדל עם המדפסת בגלל עומס של תוכנות מיותרות לדעתי שם), ב-WIN 7 מספיק לחבר את המדפסת, המחשב מחפש את מנהל ההתקנים ואם יש צורך מוריד מ-WINDOWS UPDATE מה שלדעתי קרה במקרה שלי. האם הפעולה שעשיתי נחשבת לעדכון מדפסת? זה אומר שנדפקתי? למען הספק עוד לא פתחתי את הטונר אז רציתי לבדוק כאן אם יש למישהו ניסיון בנושאים האלו.תודה רבה !!!
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
יש לי מארז של 3R System Air - הבעיה היא שאין לי את החוברות שבאו איתו!!! ויש לו חוטים קטנים שאין לי מושג איפה אני שם אותם!!! מי שמכיר אתר שאפשר להשיג בו את החוברת... או שיודע איפה אני שם את החוטים שיכתוב לי לפה או לאי.מייל edi-l@bezeqint.net בתודה אדי!!!
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אני לא מבין שאני מעלה את הdpi ל1600 העכבר פשוט ניהיה מהיר .!. אבל מהיר יותר מדי .מה אני אמור לעשות להאט את המהירות ב ... pointer speed ? או שיש משהו אחר לעשות פשוט אני השקעתי בעכבר 250 ש"ח ואני רוצה לנצל את הנוחות שלו עד הסוף
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
הא? אני רוצה לקנות אחד ואני לא משתמש כבד במיוחד של שעות במחשב
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
העכבר G9 (נראה נוח בטרוף ) המקלדת G15 לגיימרים העכבר והמקלדת יעלו 99$ כל אחד ויגיעו לחנויות בספטמבר. למידע עליהם: http://forums.techpowerup.com/showthread.php?t=36375
-
- 7 תגובות
- 929 צפיות
-
-
הי, רציתי לקבל המלצה למקלדת ועכבר אלחוטיים למחשב הנייד. הייתי מאוד רוצה שהעכבר יהיה קומפקטי, כך שאוכל לקחת אותו איתי בתיק ולהשתמש בו,ולא להיות תלוי בפד של המחשב. הייתי רוצה לדעת אם ישנם כאלה שמשתמשים בWi-fi או Bluetooth כדי לחסוך בפורט של USB תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מצלמה דיגיטלית (שמוקלטת על קסטות) ואני מעביר את הסרטים למחשב דרך כבל DV-in אני חושב. רציתי לשאול אם איך קוראים בדיוק לכרטיס הזה, ואם אתם ממליצים על דגם או חברה מסוימים (כי אני הולך לקנות מחשב חדש). תודה.
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם מישהו יכול לעזור לי להבין למה סמן העכבר שלי מתעופף לו במהלך עבודה שוטפת בוינדוז לצידי המסך (בד"כ לימין או שמאל ולפעמים גם למעלה או למטה)? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מדפסת hp p1005 שעבדה נהדר על WIN 7 ועכשיו על WIN8 היא עושה צרות צרורות... רשמית - אין תמיכה עדיין. ניסיתי את כל הפתרונות שקיימים באינטרנט, המדפסת מדפיסה מתי שבא לה. לא ניתן לגשת להעדפות הדפסה. קיצר - נמאס. אני מחפש מדפסת לייזר ש"ל פשוטה - לשימוש ביתי. חובה שתתמוך ב windows 8 64 bit חשוב שיהיה טונר חלופי - כמה שיותר זול. עדיפות למדפסת אלחוטית - אבל לא קריטי. מה אתם ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
היום פתאום קלטתי שהמקלדת האלחוטית של המק שלי דלוקה כמעט רצוף כבר שנה+ (אני תמיד שוכח לכבות אותה) והיא עדיין על 60% בטריה עם הבטריות המקוריות שקיבלתי איתה הבטריות הן ליתיום ולכן מחזיקות יותר זמן מרגילות אבל זה עדיין נראה לי מוזר אז החלטתי לשאול כאן בפורום כמה זה הזמן הנורמאלי
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-
-
צריך עכבר טוב לעבודה בעיקר עם PHOTOSHOP. משהו שיהיה מדויק ונוח. תודה.
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
-
מבקש המלצה לעכבר מעולה, שיהיה אלחוטי , אופטי (לא לייזר), ועם לפחות 5 לחצנים מתוכנתים.
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
אנשים שלום חבר שלי רכש X800XL עכשיו יש לו ספק כח 300W והוא לא מתכוון לקנות בזמן הקרוב ספק כח נוסף. עכשיו השאלה: אם הכרטיס מתחמם הכרטיס מסך מתכבה אוטמטית לפני שקורה נזק. ואם אתם יכולים להביא לינק של ספק כח דרך האתר .NEWEGG תנסו כמה שיותר זול. תודה
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שבת שלום, הייתי רוצה המלצה לעכבר ומקלדת. מהמקלדת אין דרישות מיוחדות, רק שתיהיה נוחה בעיקר. לגבי העכבר- אני לרוב משחק משחקי FPS. האם יש משהו טוב שעונה לדרישה זו? תודה רבה, חיימון.
-
- 8 תגובות
- 875 צפיות
-
-
רק לאחרונה שמתי לב לכך... ע"י נסיון צריבה של קבצים עם ה Media Player, אני פשוט מקבל הודעה שלא נמצא שום צורב במערכת. ה Clone וה Nero מזהות יפה מאוד. האם יש עוד משתמשים שבבעלותם הצורב הזה ובעיה דומה ב XP? וכן... עדכנתי את העדכון לצורבים שהיה לא מזמן ב Windows Update אין לי מושג מה לעזאזל הבעיה!
-
:jump: :jump: :lol: :lol: שלום לכולם, ראשית ברצוני לשבח את כל חברי הפורום על מקצועיותכם הרבה. למדתי מכם המון אני מחפש מחשב עבור חבר. המחיר המקסימלי עד 3500 ש"ח. יבוסס כמובן על מעבד AMD (אפשר גם DURON). המחשב ישמש לצרכי גלישה באינטרנט+הרצת יישומים משרדיים קלים ומדי פעם משחקים. המלצות יתקבלו בברכה... I'M NOT AFFRAID TO DIE.I JUST DON'T WANT TO BE THERE WHEN IT HAPPENS-WOODY ALLEN"
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-