ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות עכבר, אני משחק במשחקי FPS כמו BFBC2 או CODmw2 , לי אין הבנה מינימלית במשתנים שקובעים את איכות העבר, סומך עליכם
-
- 17 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
שלום אני מעוניין לקנות עכבר גיימרים. במיוחד למשחק battlefield. מה אתם אומרים g500 שווה את ההשקעה? או פשוט ללכת על G300?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך המארז הזה? ובא איתו ספק של 300W של GIGABYTE הוא נורמלי? יספיק ל-D805 וכרטיס מסך X1600PRO? ואם הוא לא טוב יש משהו באיזור ה-300 ש"ח?(מארז+ספק). תודה רבה!!!
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
הי ראיתי בקורות על עכברים למשחקים שחלק ממש יקרים (400 ש"ח), אז מה שרציתי לשאול זה אם יש הבדל גדול מבחינת הבצועים במשחקי FPS יחסית לעכברים הזולים אפילו שלכולם יש אותה מהירות קריאה. לא מדובר באלחוטיים, כי אני לא מבין מה היתרון שלהם כל כך... תודה
-
שלום ! יש לי עכבר של a4tech שהדגם הוא op-620 והוא מחובר למחשב בבית שלי.. רציתי להעביר אותו למחשב אחר אבל במחשב האחר הוא לא קולט אותו טוב (הוא זז לאט כזה וקטוע) וכשחיברתי אותו שוב למחשב השני הוא עבד מצוין... איך אני פותר את זה ? (ד"א ניסיתי למצוא דרייבר אולי זה היה יכול לעזור אבל לא מצאתי) העכבר בחיבור ps/2
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום =] במסגרת העבודה שלי אני צריך להציג את סיכום השנה שחלפה. יש לי שלושה מחשבים ודי.וי.די שאני רוצה לחבר אותם בו זמנית לשני מסכי LCD גדולים ומקרן. ככה שאוכל להציג את הדברים במקביל ולהחליף בין התצוגות כרצוני... אלו אפשרויות יש לי (מבחינת חיבורים כמובן)? תודה!
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
-
בעיקרון ההתלבטות העיקרית היא בין המטריקס של טרמלטק http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12875 לבין טריטון של ג'יגה בייט http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13508 אבל יש עוד כמה אופציות שנתקלתי בהם כמו המארז הזה של רדימקס http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=2867 או מארז ממש מפלצתי יקר יותר של אירוקול עם מאוורר 14 קדמי + מאוורר 25 בחלון המארז http://newprice.shopy.co.il/products/41645 אם יש אופציות אחרות שאתם ממליצים עליהם אז בכיף אבל עדיף בסביבת המחירים ומטה.. אם היה כסף הייתי לוקח את הארורה בלי היסוס.. תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אחים שלי אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית טובה ואמינה עם יכולת של פיתוח תמונה גם במחיר עד 1200 שקל רצוי שהמחיר יהיה פחות מ-1000 שקל בתודה ניב!
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
מה יותר טוב למשחקים 5hv2 usb או 7h usb??
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכוונה למשטח עם כרית ג'ל. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני מחפש מוצר שיהיה מפצל USB אבל שלא יתחבר למחשב. אלא שקופסת החיבורים הזו תהיה אלחוטית (שתהיה WIFI) אבל שתאפשר לי לחבר אליה מוצרי USB בלי ש5 החיבורים כל פעם ירדפו אחרי המחשב הנייד. רעיונות?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות את ה Sentry LXE של NZXT אני לא מוצא אותו בשום אתר על פי האתר של NZXT המפיץ בישראל זה מור לוי ובאתר שלהם אין אפילו מוצר אחד של NZXT ( ) מישהו יודע איפה אפשר לקנות?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב לאחרונה צצו בפורום הרבה תראדים להרכבבת מחשב HTPC זול(ברב המקרים), ותמיד שמו במפרט את ATC-620C הCoolermaster עם תג מחיר מפוץץ של 900 שקל... בזמן שיטוט קליל בPCH מתוך שעמום עמוק(למה אני משוטט באתרי מחשבים ב1 בלילה?! ) גיליתי מארז חביב למדי של חברה שאני אישית עד היום לא שמעתי עליה בשם codegen. המארז שנקרא Codegen MS-2-CA Slim Desktop, נראה נחמד... בגודל סביר, מגיע עם ספק 200W שלדעתי מספיק חזק בשביל HTPC ללא יותר מדי רכיבים מיותרים(יותר מהרד סיק אחד, מאווררים מיותרים, סידירומים למיניהם, פלופים)... ועולה רק 282ש"ח... את המארז נתנן לראות כאן: http://www.pch.co.il/docs/pd1921578817.htm
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תודה !
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כלומר אם אני לא בבית ויש הפסקת חשמל הוא יוכל לכבות את המחשב בעצמו ידנית? פשוט הבנתי שיש אל פסק שיכולים לעשות את זה ויש כאלה שלא. והאם הדגם הזה (PR) זאת הסדרה החדשה שלהם? חוץ מזה, אתם ממליצים עליהם? כי יש גם חברות כמו OMEGA, SUSTAINER ועוד. אני רוצה לקנות כחול לבן אבל אם הוא פחות טוב מאחרים אשמח לדעת...
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
1) רציתי לשאול איך אפשר לבדוק מצלמת WEBCAM לאחר התקנת הדרייבר 2) אני מחפש איזה תוכנה שאוכל להריץ אותה ולראות על המסך את התמונה המתקבלת מהמצלמה תודה אייל
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי המסע השדרוגים של המחשב שלי אני נתקל בהרבה משחקים שהמקלדת והעכבר האלחוטיים הנוכחים שלי לא מספקים מהירים ובעצם נתקעים לשנייה ולא מבצעים את מה שרציתי ... הבנתי שהסטים הרציניים הם חוטי, הבעיה היא שאני עובד עם טלוויזיה בסלון ואין לי אפשרות להתחיל להריץ כבלים של 3 מטר כדי לשחק כמו שצריך, וכמובן הנוחות של אלחוטי ידועה. על איזה סטים אלחוטיים אתם ממליצים ? משתמש לרוב עם העכבר על הספה, יד ימין. תודה רבה לעוזרים ...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום הנה מספק תמונות של המארז שלי. הבעיה היא כמו שאתם רואים היא שיש מלא חוטים ולמרות שאני מנסה לקבץ אותם ולהסתיק אותם זה לא עוזר. בסביבת הלוח אם אין כמעט אבל בשאר המארז יש הרבה (חלק גדול מהם הוא של המאווררים (שיש הרבה במארז שלי) יש מה לעשות? יש למישהו איזה שיטה שבעזרתה הוא הצליח להגיע לתוצאות יותר טובות או שאין מה לעשות? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אני רוצה להרכיב רמקולים על מצבר שיחוברו לאיפוד, ולכן אני צריך רמקולים של מחשב כוללל סאב וופר ושני רמקולי (2.1). עכשיו הבעיה היא שאני לא יודע כל רמקולים אם השנאי שלהם ממיר את המתח מ230V ל12V או למתח אחר. רוב הרמקולים כן ממירים את המתח ל12V וככה אני יעקוף את השנאי ויתחבר ישירות למצבר. אני צריך עזרה במציאת רמקולים למחשב שיש להם שנאי שממיר את המתח ל12V והרמקולים והסאב וופר עובדים על 12V. אם אתם מכירים דגמים מסוימים של רמקולים שעומדים בדרישות שציינתי אז תגידו לי. תודה. אם למישהו יש את הרמקולים: * SBS350וCreative *Divoom Titan 747 *Creative SBS330 *וS200וLogitech אז אני ישמח אם הוא יבדוק ויגיד לי מה כתוב על המדבקה במאחור של הרמקול על המתח שיוצא מהשנאי שבתוך הרמקול (OUTPUT)
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
מקווה שהגה למחשב נכנס לקטגוירה של "ציוד היקפי".... שלום רב. אני מעוניין לרכוש הגה למשחקי מירוץ במחשב. שתי שאלות: 1. איזה הגה מומלץ בטווח מחיר של עד 350 ש"ח (כולל דוושות) 2. איזה משחקי מירוץ תומכים במשחק עם הזה תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
אני מעוניין להזמין את העכבר הנ"ל מחו"ל, אבל מכיוון שהחבילה כוללת מטען שמתחבר לחשמל יש את הבעיה של ה-110 או 220 וולט. מישהו יכול לתת לי פרטים על הנושא מכיוון שבאתר של לוג'יטק עצמה לא מצאתי תשובה - האם אני אוכל לחבר את המטען לחשמל בארץ?
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
הספק הוא 350 וואט אמיתי לא איזה 180וואט הוא פשוט מחברה לא מוכרת והוא צריך לספק כוח ל לוחאם +מעבד+ זכרון צורב כרטיס מסך 6800Ultra הארד דיסק 40 גיגה זהו האם זה יספיק?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-