עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Kenny,

היי אנשים , אחרי הרבה הפסקות חשמל , קניתי אל פסק.. קניתי את הדגם של Advice PRP750 (750 וואט מן הסתם) אני יתאר את המערכת שלי , ובסוף את השאלות. יש לי : amd3500\1gb memory \X850 xt \ TT power supply 480watt בספק כוח , יש לי את הדבר הזה , שאני כבר לא זוכר איך קוראים לו , שהוא פעיל.. אמרו לי שאם זה פעיל (active) אז אני אצטרך אל פסק עם פחות וואט... וכמובן , מסך 19 אינץ , Samsung 959nf. קודם כל , מה אתם אומרים על האל פסק מול המערכת? ורציתי עזרה בכיוון של האל פסק , אני לא ממש מבין בזה. העלאתי תמונה , עם הכיוונונים שיש לי שם. שיהיה לכם יותר קל להבין על מה אני מדבר. ואם אפשר להסביר מה זה כל שעון שם , ומה הוא מודד בדיוק. תודה לכולם , זאת התמונה : http://img376.imageshack.us/img3…

• 7 תגובות
    • 928 צפיות
  2. Started by Bar1234,

שלום לכולם.... יש לי את המערכת הבאה ברכב: DEH-1750 של PIONEER ... רצית ילדעת אם אני יכול לחבר לה כבל שהוא משדר ה- FM ודרכו לשמוע במערכת של האוטו את המוזיקה מה- mp3 .... תודה לכל העוזרים.... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  3. יש לי דיבורית ברכב של מכשיר נוקיה קצת ישן ואני רוצה לחבר אליה את הנוקיה 6230i שלי האם אפשרי לקנות מתאם או שצריך להחליף את כל הדיבורית אם כן איפה ניתן להשיג ? תודה מראש, חג שמח לכל הפורום!

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  4. Started by toto,

אני קונה מחשב חדש ב-4 במרץ אני מיתפלל שמישהו יעזור לי!!! [המחשב צריך ליהיות amd xp]

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  5. Started by AnTiSh0ck,

חיפשתי קצת בפורום וראיתי רק הודעות ישנות (3 שנים ומעלה), המדפסת צריכה להיות קומפקטית, זולה ואמינה. לא משנה לי אם היא תהיה רק שחור\לבן. תודה

6. שלום לכולם, הייתה ברשותי מדפסת משולבת של Brother מסדרת DCP קניתי אותה מרשת DMO לפני 3 שנים מתוך תקווה שהם ימשיכו את השירות שלהם של תיקון מדפסות המדפסת התקלקלה לפני שבוע וגיליתי שהשירות הזה כבר אינו קיים DMO ואם אני רוצה לתקן את המדפסת רק בדיקה תעלה לי כ 100 ש"ח בכל מיני מעבדות האם יש חנויות או יצרניות שכן מתקנות את המדפסות שקונים אצלן ? ( אני לא מדברת רק על תקופת האחריות ) ומעבר לשאלה הזו אשמח להמלצה למדפסת תקציב 400-500 ש"ח משולבת לשימוש בייתי עלות דיו נמוכה רצוי הדפסה שקטה יחסית אני מתלבטת בין צבעונית ושחור לבן נראה לי שמבחינת עלויות אם שחור לבן אז עדיף ללכת על לייזר ואם צבעונית אז הזרקת דיו אני צודקת ? אשמח להמלצות לכל כיוון בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  7. אני כבר הרבה זמן מחפש לקנות מצלמה דיגיטלית ולאחרונה אני רואה המון מצלמות טובות במחירים מצחיקים, למשל מצלמה 3 מיליון פיקסל ב-500 ש"ח... אבל מוזכר שם שזה "אינטרפולציית חומרה" וזה החשיד אותי נורא - רציתי לדעת מה זה בדיוק אומר ואיפה הקאץ'...

• 10 תגובות
    • 928 צפיות
  8. Started by segev22,

חברה שמייצרת אביזרים למשחקים ולשוק הגיימרים.... יש מקלדת שלהם שאני מאוד רוצה לקנות אבל אני לא מכיר את החברה..... http://www.saitek.com/uk/prod/cykeyv2.htm אני מאמין שהיא תעלה בערך חצי מהטרנטולה (ויש בה לא פחות אביזרים אם לא יותר...) רק נראה לי שהיא אל חוטית וזה מה שיעצור אותי בדרך לקנייה.... שאלה נוספת לא הכי קשורה לחברה ראיתי מקלדת גיימינג של GENIUS בשם SLIMSMART 335 היא מומלצת?[br]פורסם בתאריך: 13.10.2007 בשעה 16:18:20 הגיוני שאף אחד לא מכיר את החברה....?אחד המנהלים אולי....? :s05: מצטער על ההקפצה אבל ממש חשוב לי אני חוקר את זה ממש לעומק העניין! בתודה מראש שגב

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  9. Started by snaek212,

שלום קניתי לפני שנה razer lachesis מבאג ת'אמת לא ישבתי עליו הרבה ועכשיו שחזרתי אליו גיליתי כמה בעיות: 1 העכבר כל הזמן מתנדנד הוא לא יושב צמוד למשטח וכשאני משתמש בו הוא תמיד בורח לי מהנקודה עכ"כ שכשאני רק לוחץ עליו בקליקים הוא זז.... 2 כשאני מזיז את העכבר שמאלה למעלה(אלכסון..) הוא לא זז חלק באלכסון אלא שמאלה ואז למעלה שמאלה למעלה וכ"ו.. כלומר שהוא ממש רועד שהוא זז (לשאר הצדדים הוא זז חלק) האם יש על זה אחריות??

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  10. טוב אז ככה בהתחלה הצלחתי לגרום לגימפאד לפעול במשחקים שתומכים בLIVE אבל כל דבר אחר לא פעל כולל המשחק BurnoutParadise שזה בכלל עצבן אותי וכמובן אמולטורים או יותר נכון להיום אמולטורים לנינטנדו DS בכל מקרה הגעתי לפתרון משולב קודם כל יש פה את המדריך הזה http://www.vistax64.com/gaming/153000-installing-xbox-360-wired-controller.html שימו לב שזה גימפאד חוטי מה שיש לי אבל אולי זה יעזור לחלק שנית ולא פחות חשוב יש את עניין העדכונים במקרה שלי הייתי חייב לעשות עדכון לחלונות ורק אז זה פעל כמו שצריך בכל מקרה אם יש לכם בעיות תפעלו לפי ההוראות בדיוק הדריבר של MS לא פועל לבד מניסיון שלי או שלפחות בחלק מהמחשבים הוא לא עובד לבד

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  11. חיפשתי מקלדת בסביבות 100 ש"ח, בגלל שאני מוגבל במקום לא אוכל לשים מקלדת מולטימדיה עתירת רוחב. מהמקלדות עם המבנה הרגיל הגעתי לשתי המקלדות בכותרת,להן 2 כניסות USB ולאודיו לשליטה מהמקלדת. 1. מה ההבדל בינהן מלבד מיקום היציאות- מי יותר ממולצת? 2. במחיר הזה כ-120 ש"ח -המלצה למקלדת עדיפה? תודה

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  12. Started by idofr,

קיים מתאם כזה כי יש לי גם עכבר אלחוטי וגם רגיל ושניהם ps2 ואני רוצה ששניהם היו מחוברים באותו זמן כדי לא לגמור בטריות לאלחוטי(יענו אני ישתמש בו רק שצריך) וכדי לא לשחוק את החיבור בלוח אם בגלל שאני כול הזמן מחליף בניהם....

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  13. Started by sagi_gan,

קניתי את ה tech היום והוא עולה אותו מחיר כמו ה mx518 עכשייו מה ההבדלים בנייהם והאם tech הוציאה עכבר יותר טוב מה mx518 במחיר יותר זול?? x7 2000dfi mx518 1800dfi הx7 מאפשר העברה בין 5 רזולציות ולכול רזולציה יש צבע נורה שונה!! וmx518 רק בין 3 ואי אפשר לדעת איזה רזולציה אתה נמצא בה... אז השאלה שלי מה יותר משתלם ה mx518 זה ליזר וה7 הוא אופטי אבל בכול זאת הוא יותר מהיר 2000dfi לאומת 1800dfi ??

• 7 תגובות
    • 927 צפיות
  14. Started by maor18,

אהלן חברים יש לי בעיה עם הגלגלת, היא עובדת אבל עובדת לא טוב. כשאני גולל למטה זה יכול או לגלול לי למעלה או לגלול ברעידות כאלה(לעלות ולרדת). זה כבר תקופה ככה אבל היום זה ממש התחיל לעצבן. החלפתי סוללה, הסרתי את ההתקן ממנהל ההתקנים וחיברתי מחדש את הUSB אבל שום דבר מזה לא עזר. מה לדעתכם אפשר לעשות כדי לתקן חוץ מלקנות עכבר חדש?

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  15. Started by wooper,

הי אני מעונין לקנות מדפסת ליזר דופלקס לבית מצאתי 3 מדפסות ואני מתלבט מה עדיף brother 5250dn samsung 3051nd lexmark e350d המלצות בבקשה

16. Started by nik55,

הי אני מקווה שאני בפורום הנכון מחפש קורא כרטיסי זיכרון חיצוני שיתמןך ב של אולימפוס..עד 100שח.. יש דבר כזה?

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  17. במחשב ? אני יודע שיש המון תוכנות לזה באינטרנט אבל ניסיתי את מה שראיתי וזה לא היצליח -- אוליי יש למישהוא משהוא שעובד? אגב זה אפשרי כי אני מצליח ליקלוט את הום סינמה דרך הלינוקס אצלי אבל באיכות ממש ממש ממש גרועה -אז אולי יש למישהוא תוכנה טובה ל WINDOWS T N X

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  18. שלום! אני חדש פה קודם כל, אני קונה מחשב חדש ביום ראשון הזה שמבוסס AMD. עשיתי חיפוש בפורום מפרטים, למחשב בתקציב שלי, ולפי ההמלצות שמצאתי בניתי את המחשב הזה: M.Board: ABIT NF7 2.0 Nforce 2 AMD DualDDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0 [370NIS] 1 CPU: AMD ATHLON XP 2500 ORIGINAL BOX 1.83GHz 333MHz L2-512K Barton [525NIS] 1 A-DATA 256MB 400DDR [260NIS] 1 WD 40GB 7200RPM 8MB Cache special version [380NIS] 1 Radeon 9200 128MB TV-OUT DVI [399NIS] 1 Asus OR Lite-On X52 [120NIS] 1 ASUS OR Lite-On 52X32X52 [228NIS] 1 Floppy: לא קונה אחד, לא משתמש בו. סך הכל: 2282 ש"ח אני מבין שיש כמה דברים שניתן לשפר במארז: 1) להוסיף סטיק נוסף של זיכרון 2) לקנות 80GB כונן קשיח ו…

• 8 תגובות
    • 927 צפיות
  19. Started by shubilmobile,

שלום לכולם, קיבלתי דיסק קשיח חדש וגיליתי שאין לי די חיבורי חשמל שיוצאים מהספק. האם יש כבל לפיצול חיבורים או שאני צריך להחליף ספק כוח? תודה.

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  20. מה עושים? האם נגמר הטונר?

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  21. Started by Ghosthunter,

נראה שחסר לי חלק מהמארז מקדימה(איפה שצריך להיות אזהרה של הטמפ - אין כלום, רואים את המעגל מאחורה) השאלה שלי האם זה תקין? יש שם "חור" כזה

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  22. Started by magafaim,

אני רוצה לקנות עכבר חדש...חשבתי ללכת על MX518 יש עכבר יותר טוב בטווח המחירים של הזה?

• 8 תגובות
    • 927 צפיות
  23. שלום לכולם, לאחרונה העברנו את המדפסת והמחשב הנייח למקום חילופי. נאלצנו למקם את המדפסת קצת רחוק מהמחשב ועל כן רכשנו כבל USB מאריך (2 מטר). המחשב אינו מזהה את ההתקן. עשיתי ריבוט למערכת וניסיתי לעדכן את ההתקן, מובן שללא הועיל. מרפרוף בפורום הבנתי שהכבלים הארוכים יותר הם הבעיתיים, אז אני לא בטוחה מה עוד אפשר לעשות. אם למישהו יש רעיון/עצה, אשמח לשמוע!

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  24. Started by ari,

קיבלתי מצלמת אינטרנט די ישנה למי שזוכר מצלמה בצורת חתול א. אני לא מוצא דרייבר שמתאים לxp ב. אחרי שהתקנתי דרייבר איך אני מפעיל אותה באמצעות איזו תוכנה

• 6 תגובות
    • 927 צפיות
  25. Started by BIGWOLF,

חברה מה לדעכם יותר טוב: 1-מערכת של ADVICE 500VA או 2-מערכת של EVERPOWER 1000VA כאשר שני המערכות הם INTERACTIVE והמערכת השניה עולה רק ב 65 ש"ח יותר. במילים אחרות, מה טוב יותר "שם" או VA רבים יותר ? תודה לכולכם

• 2 תגובות
    • 927 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.