ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
ספויילר עכבר לא מגיב בצד שמאל של המחשב עולה למעלה ולמטה בלבד
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
טוב אז ככה בהתחלה הצלחתי לגרום לגימפאד לפעול במשחקים שתומכים בLIVE אבל כל דבר אחר לא פעל כולל המשחק BurnoutParadise שזה בכלל עצבן אותי וכמובן אמולטורים או יותר נכון להיום אמולטורים לנינטנדו DS בכל מקרה הגעתי לפתרון משולב קודם כל יש פה את המדריך הזה http://www.vistax64.com/gaming/153000-installing-xbox-360-wired-controller.html שימו לב שזה גימפאד חוטי מה שיש לי אבל אולי זה יעזור לחלק שנית ולא פחות חשוב יש את עניין העדכונים במקרה שלי הייתי חייב לעשות עדכון לחלונות ורק אז זה פעל כמו שצריך בכל מקרה אם יש לכם בעיות תפעלו לפי ההוראות בדיוק הדריבר של MS לא פועל לבד מניסיון שלי או שלפחות בחלק מהמחשבים הוא לא עובד לבד
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום, יש לי נייד חדש, 1 לנייד אין BT, ואני רוצה לקנות לו מתאם USB BT, רצוי שיתמוך בסטיריאו A2DP , איזה מתאם טוב , וקטן כדאי שיעשה את העבודה? אשמח לקבל המלצות וקישורים 2 איזה אוזניות למוסיקה BT סטריאו כדאי לקנות כך שיעבוד טוב עם המתאם ? 3 איזה אוזניות BT עם מיקרופון כדאי לקנות כך שיעבוד טוב עם המתאם BT ואוכל לדבר ברחבי הבית בסקייפ? 4 האם יש היום טלפון סקייפ או ציוד הקפי BT, WIRELESS או אחר כמו לדוגמא כזה שיתחבר לטלפונים אלחוטים קיימים שיש לי כך שאוכל לדבר בסקייפ ודומיהם ? עם ודרך חיבור למחשב או בלי חיבור למחשב ורק לנתב? 5 למחשב נייד שלי יש יציאת FULL HDMI - כולל למעשה יציאה דיגיטלית של סאונד, לי יש בחדר, רסיבר ישן וטוב 5.1 של YAMAHA וטלוויזיה ישנה וטובה 29 של סוני כך שאי…
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת בטכנולוגיה הזרקת דיו עם חיבור רשת מחיר עד 5 אלף שקל תודה.
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום יש לי את המדפסת הנ"ל בקיצור המדפסת עובדת היא סורקת היא נדלקת התוכנה שלה מותקנת אבל דבר אחד - היא לא מדפיסה. כאילו אני מגיע בWord למצב שאני לוחץ הדפס ואז זה רושם לי פרטים אני לוחץ ok ופשוט כלום לא קורה! ניסתי הכל לכבות את המחשב לעשות ריסטרט אולי מזה חשבתי מחקתי את התוכנה והתקנתי אותה שוב וגם עשיתי בדיקת צבע במדפסת יש כפתור וזה עבד המדפסת הדפיסה אבל כשאני רוצה להדפיס מסמך Word אני לוחץ הדפס ופשוט כלום לא קורה אני מחכה מחכה כלום.. מישהו יודע מה אני עושה פה ? זה דיי דחוף...
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
מרחק עד 4 מטר משחקים : NBA-FIFA-NFS-Gears Of War-Assiasans Creed-TimeShift ובקיצור כל משחק.... אלחוטי האם מומלץ את השלט של האקס בוקס 360 ? או שעדיף משהו אחר של לוג'יטק למשל ?
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אני לא חושב שזה פירסום כי זה המקום היחיד שראיתי בכל חנויות החומרה הארץ ישראליות שאני מכיר, אם יש עוד, אנא תקנו אותי תכתבו, במידה וזה נחשב פירסום אני מתנצל מראש, אני אישית חושב שזה לא. הבעיה היחידה שאני רואה היא שהמארז אצל פינת החי... וזה חוץ מהמחיר... 1000 שקל, לא פחות, אבל ראיתם כמה מקום למאווררים??!?!?
-
- 7 תגובות
- 906 צפיות
-
-
קיבלתי מצלמת אינטרנט די ישנה למי שזוכר מצלמה בצורת חתול א. אני לא מוצא דרייבר שמתאים לxp ב. אחרי שהתקנתי דרייבר איך אני מפעיל אותה באמצעות איזו תוכנה
-
- 6 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אתמול כבר רשמתי הודעה על זה שאני צריך את הלוח של ABit את ה-ST6 מי שמכיר, אבל אין אותו בארץ, אז אני מחפש לוח אם אחר בשביל סלרון (Tualatin) שטוב להמהרה מישהו מכיר או ממליץ על איזה לוח שיש בארץ שעונה על הדרישות שלי, אני יודע שזה קשה למצוא משהו הגון במדינה הזאת אבל שיהיה. נ.ב יש לי היום יום הודלת בן 14, אני מבקש לא להתייחס אלי כמו לילד קטן שלא מבין, כי אם לא הייתי מבין הייתי הולך לחנות ומבקש מחשב מבוסס Pentium 4 וגיפורס 3(מחשב קבר).
-
- 8 תגובות
- 906 צפיות
-
-
-
הזמנתי מ לוג'יק פיסי 2 ספקי כח חדשים (אחד לי והשני לחבר) הלכתי היום לקחת אותם מהחנות שלהם והם התבלבלו... במקום לתת לי את הספק של ENERMAX שמופיע בעמוד הראשי שלהם שעולה 429שח הם הביאו לי את הדגם החדש יותר שלו ועוד במחיר של 350שח לאחד !!! (הנחת מזומן+טעות גדולה במחיר לטובתי) הנה תמונות :-) איזה כיף... [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אני חפשתי באתר שלהם ובאתרים אחרים הרבה זמן, אבל לא הצלחתי למצוא את המפרט המדוייק שלו. אם אתם יכולים לעזור לי במציאת מידע או במידע כל שהוא, אני אודה לכם מאוד. הדגם של המחשב שלי הוא: Compaq Armada 7730T ד"א: לידע הכללי זה מחשב דיי ישן. הוא בערך 150מגה-הרץ פנטיום אחד. תודה מראשון, Frozen Sun
-
- 6 תגובות
- 905 צפיות
-
-
יש לי MICROSOFT INTELLI MOUSE EXPLORER ונקרע לי החוט שלו, אפשר לקנות חוט בנפרד? או שאני חייב עכבר חדש? (אין אחריות על העכבר)
-
- 8 תגובות
- 905 צפיות
-
-
יש לי מדפסת HP 815C, והיא די נדפקה ועושה מלא בעיות. אז אבא שלי רוצה לקנות מדפסת חדשה. המדפסת מיועדת להדפסת עבודות בלבד (עבודות לאוניברסיטה ולתיכון), ואולי מדי פעם (פעם בחודשיים בערך), אני מדפיס תמונת שלמות (אחת או שתיים). אז בעצם אני לא ממש מעוניין שתהיה איכות מצויינת לתמונות (כי אז המדפסת תעלה הרבה יותר), אלא איכות רגילה שאפשר להבין ממנה מה יש בתמונה. ואם אפשר בבקשה תמליצו לי על מדפסת שיש לה צבעים שנמכרים בזול, ולא כמו מדפסות מסוג HP, שהצבעים שלהם נמכרים ב-400 ש"ח (צבעוני ושחור). וגם מדפסת שלא זוללת הרבה דיו. וכמו שאמרתי, התקציב, הכי גבוהה, הוא 300 ש"ח, ויהיה אפילו עדיף אם תמליצו לי על משהו זול יותר.
-
- 8 תגובות
- 905 צפיות
-
-
היי חבר'ה. משהו נדפק ברייד שלי, כמובן שאני משאיר את אח שלי עם המחשב הוא רק מזיז משהו ופתאום המחשב לא עולה לו.. ארררר.. big mistake. מסתבר שהוא הזיז את הכונן דיסקטים (המחשב מפורק לחלקים על השולחן) בזמן שהמחשב דלוק, בטח אחד מהחוטי חשמל, של הספק שמחוברים להארד דיסקים, זז בתהליך או משהו, אוף איזה מטומטם!!! בקיצר, הרייד לא מזהה את אחד מהארד דיסקים (כנראה), בבוט הוא אומר שחסר אחד, עכשיו המערכת הפעלה שלי על הסקזי אז הווינדוס עדיין עולה, אבל כמעט כל המידע שהיה לי, שזה הרבה מפי3ים ותמונות וכאלה, נמצא על הרייד. מה אני עושה? יוצר רייד חדש (שכמובן ימחוק את כל המידע שכבר קיים עליהם), או שיש הצעות אחרות? בדקתי את כל החיבורים, גם ניתקתי הכל וחיברתי שוב פעם, וניסיתי להחליך את הכב…
-
- 5 תגובות
- 905 צפיות
-
-
מזה בדיוק ה-MHZ בזכרונות של ה-SDRam?? :-/ :
-
- 4 תגובות
- 905 צפיות
-
-
המחשב שלי כרגע נמצא במעבדה לאחר הפסקת חשמל שלאחריה הוא בעצם לא נדלק יותר ולכן אני מעוניין לקנות הגנה.. ראיתי שיש "מגני נחשול מתח" בעשרות שקלים בודדים שלפי התיאור שלהם אמורים לספק את ההגנה, מצד שני ראיתי את הבוקסות של ADVICE במחיר של 270 שקל ומעלה. מה בדיוק ההבדל? ומה אני בדיוק צריך לרכוש? תודה על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
היי, יש לי מקלדת LYCOSA של RAZER אני מאוד אוהב את המגע של המקשים והאור הכחול היפה שמשתלב לי עם הMAMBA אבל.... מאוד לא נוח לי להשתמש בה כי המקשים נתקעים ואני צריך ללחוץ דיי חזק בשביל לוודא שהמקש נלחץ אחרת נעלמות לי אותיות במשפט ולפעמים המקש נשאר לחוץ או שאני "נלחם" בשביל שהאות תודפס על המסך יש מה לעשות בקשר לזה או שככה המקלדת הזו? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
האם דיבורית בלוטוט לסלולר יכולה לשמש לשיחות צ'אט בתוכנות הצ'אט השונות ? מה יש להוסיף מבחינת חומרה עבור מחשב נייד כדי שהנושא יעבוד ?
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במיקרופון המובנה של המצלמה Logitech QuickCam Pro 9000. יש תדרים שהוא משמיע רישרושים אני לא יודע מה לעשות זאת מצלמה דיי ישנה. יש לי כמה אפשרויות 1)לקנות מצלמה חדשה 2)לקנות רק מיקרופון חדש (אם כן אפשר המלצות?) 3) לתקן את המצלמה (זו האופציה שאני הכי מעדיף אבל אני מפחד להרוס אותה לגמרי ואיש מקצוע בטח יעלה יותר ממצלמה חדשה) מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
-
-
ה G5 שלי קצת מתחיל לעשות בעיות לאחרונה וחשבתי להחליף אותו בעכבר אחר למרות ש הוא עדיין מתפקד, כשהמועמד המתבקש הוא ה DEATHADDER המהולל של RAZER שבהרבה פורומים וגם כאן מחשיבים אותו כעדיף הרבה על ה G5 בגיימינג (במיוחד במשחקי FPS מהירים). הסיבה שבגללה אני בכל זאת שואל כאן, זה כדי לקבל תשובה ממישהו שבאמת יש לו נסיון משמעותי עם שני העכברים האלה ויכול להגיד מנסיון שה DA עדיף על ה G5. פשוט מחיפוש בפורום כאן ובעוד פורומים אני תמיד נתקל בהרבה פאן בויז של שתי החברות עם טיעונים מלומדים ומעמיקים בסגנון: "DA שולט!!!1 G5 זה זבל", או: "G5 שולט!!1 DA זה זבל". אז כאמור אם מישהו עם נסיון יוכל לענות לי אם באמת יש הבדל מורגש בין השניים (או אם בכלל עדיף עכבר אחר לגיימינג), אני אשמח מאוד.
-
- 4 תגובות
- 905 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש למישהו ניסיון עם העכבר הזה או טיפים כלשהם. אם מישהו מכיר איזה review עליו זה בכלל יהיה מהמם. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=794&scat=201&tcat= תודה
-
- 6 תגובות
- 905 צפיות
-
-
מישהו יודע מה זה?? http://www.bit-tech.net/gaming/2006/11/17/ergodex_dx1_input_system/1.html :coolman:
-
- 10 תגובות
- 905 צפיות
-