עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by YinnoN,

במה מתבטאת איכות הספקים ? מה ההבדל בין ספק antec 350true power לבין ספק עכגעגחיגכיג 350truepower ? האם רק בזמן שיחזיקו או בעוד דברים ? תודה

• 13 תגובות
    • 962 צפיות
  2. Started by zoyaniv,

שלום יש לי מדפסת HP-940 כל פעם שאני מדפיס לא כל העמוד מודפס החלק הימני שמופיע במסך לא יוצא בהדפסה

• 9 תגובות
    • 962 צפיות
  3. אני לא יודע אם זה המקום אבל אני בטוח שיהיו פה חבר'ה עם רעיונות לבעיה יש לי מדפסת מסוג Canon (iP1500( שבוררת הדפסות. אני ניסיתי להדפיס מספר קבצים והיא מדפיסה טקסט חלקי, מחסירה שורות ופסקאות מהעמודים.. מה שמוזר הוא שכל פעם שאני מנסה להדפיס את אותו הטקסט מוחסרים בדיוק אותם החלקים! ניסיתי להתקין את הדרייבר מחדש ועדכנתי אותו וזה לא עזר, מכנית המדפסת היא בסדר גמור. משום מה את ההדפסות היא לא מוציאה כמו שצריך (ניסיתי להדפיס גם דרך תוכנות אחרות) חוץ מלהעיף את המדפסת, יש לכם רעיונות?

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  4. Started by rino,

מה דעתכם על הספק הבא? http://hipergroup.com/English/products/hpu-4m530.html

• 12 תגובות
    • 962 צפיות
  5. Started by ophir555,

מי שהוא יודע איפה ניתן להשיג באזור המרכז את ספקי FSP .

• 7 תגובות
    • 962 צפיות
  6. Started by roei_b,

שלום! אבקש את המלצתכם להגה למחשב שעלותו עד 300 ללא חריגות (אלא אם השדרוג ממש משמעותי). כמובן ככל שהמחיר יותר נמוך - יותר טוב ;D אגב - ראיתי אצל חבר שלי שאיך שמסובבים טיפה את ההגה אז המכונית עושה סיבוב ענק.. בכל ההגים זה ככה? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  7. Started by TeaTime,

לפימה שהבנתי הם יגעו רק ברבע השני שווה לחכות שהם יגעו או לקנות 4400 עכשיו?

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  8. Started by mishka1,

הייתי רוצה לקנות מקלדת טובה (לוגיטק או משהו כזה) אבל אני מפחד שהיא תגיע בלי אותיות עבריות עליה. האם זה נכון והאם קיימות דרכים "להדביק" אותיות למקלדת ? לאו דווקה עבריות... נא לא להציע להדביק מדבקות נייר - זה מכואר ומתלכלך אחרי זה. תודה

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  9. Started by ofcourse,

מה ההבדלים בין TASK CASE - TK3001 Screwless USB ובין Compucase Midi Tower CI 6A19 למה השני עולה 80 שקל יותר ? והאם הוא שווה את זה ?

• 14 תגובות
    • 961 צפיות
  10. תראו מה מצאתי באתר של הרקולס : Installing ATI reference drivers 7.67 or higher will cause your computer to reboot automatically. Please use the 7.66 drivers provided on this web site. A bios and drivers fix will be available soon. If you already installed reference drivers, please follow this procedure: - Press F8 during Win2k/XP boot sequence - Choose "safe mode" - Uninstall ATI Drivers through "Control Panel" "Add/Remove Programm" - Reboot, and reinstall 7.66 Drivers . Concerned Hardware: - Hercules 3D Prophet FDX 8500 LE מה דעתכם ? מה זה אומר ?

• 10 תגובות
    • 961 צפיות
  11. Started by jacob300,

האם דיבורית בלוטוט לסלולר יכולה לשמש לשיחות צ'אט בתוכנות הצ'אט השונות ? מה יש להוסיף מבחינת חומרה עבור מחשב נייד כדי שהנושא יעבוד ?

• 1 תגובה
    • 961 צפיות
  12. Started by Regev,

בבקשה תבנו לי מחשב (לוח אם, מעבד וכרטיס מסך) שיתאים למשחקים ולאוברקלוקינג. ועוד משהו, שמעתי שאפשר לעשות אוברקלוקינג למסך, למה זה יגרום???

• 1 תגובה
    • 961 צפיות
  13. Started by the_saint,

יש למיישהו מושג אם אני יכול לגרום לזיכרון מושקין ddr basic לרוץ ב cas 2? בנתיים אני לא מצליח לו לרוץ על יותר מ 2-2-3-5 בלי בעיות יציבת גדולות מאוד.. (כבר נאלצתי לפרמט פעמים בגלל נסיונות שלא הצליחו במיוחד..)

• 5 תגובות
    • 961 צפיות
  14. Started by DAN,

מישהוא ניתקל בבעיות הבאות: http://www.asus.com.tw/inside/Techref/amdbdas.html דן

• 1 תגובה
    • 961 צפיות
  15. Started by babu,

אני רוצה לקנות הגה LOGITECH G25 בארץ הוא יקר מידי אבל אני לא יודע איך קונים מאתרים בחו"ל מישהו יודע איך קונים? או אפילו קנה כבר? מצאתי באתר הזה את ההגה http://www.tigerdirect.com/applications/searchtools/item-details.asp?EdpNo=2461726&Sku=L23-7234&SRCCODE=SHOPPINGDF&CMP=OTC-SHOPPING מי שיכול לעזור תודה ענקית

• 5 תגובות
    • 961 צפיות
  16. Started by RX7,

היי אני סטודנט מבקש המלצה למדפסת לייזר שחור לבן פשוטה שתעשה את העבודה, תקציב באיזור ה300 ש"ח המלצות יתקבלו בברכה

• 1 תגובה
    • 961 צפיות
  17. Started by nik55,

הי אני מקווה שאני בפורום הנכון מחפש קורא כרטיסי זיכרון חיצוני שיתמןך ב של אולימפוס..עד 100שח.. יש דבר כזה?

• 0 תגובות
    • 961 צפיות
  18. מעבד- AMD Athlon XP 1800 MHz זיכרון - 256 MB DDR לוח אם - PC Chip ומארז תואם לחלקים תגידו לי אם שווה לרכוש אותם ב 1660 ש"ח תודה לעונים ;D

• 6 תגובות
    • 961 צפיות
  19. Started by jonin,

שלום, יש ברשותי הגה של מיקרוסופט מסוג sidewinder forcefeedback pro וג'ויסטיק של CH מסוג CombatStick. את שניהם קניתי לפני הרבה שנים, אז אף אחד מהם אינו בעל חיבור USB, אלא החיבור הישן (אני חושב שזה נקרא חיבור COM). הזמנתי לפני מספר ימים מחשב חדש ובלוח אם (Asus P5K) אין כניסות כאלו, המוכר בחנות ייעץ לי לחפש ב-ZAP כרטיס PCI-COM אבל לא מצאתי. מישהו יודע איפה אפשר למצוא או איך אפשר לחבר את הג'ויסטיק /ההגה למחשב החדש? תודה, יוני.

• 5 תגובות
    • 961 צפיות
  20. Started by crak100,

שלום לכולם .. 1.יש לי עכבר razer deathadder 3.5g ואני מחפש בדחיפות פד חדש ,יש המלצה מיוחדת (אין הגבלה תקציבית) 2.סביב העינית של העכבר רשום אינפרה-אדום ,אני לא כל-כך מבין בטכנולוגיה אבל העכבר הזה נקרא עכבר אופטי ? תודה מראש לכל המומחים ...

• 1 תגובה
    • 961 צפיות
  21. עדיף מבוסס 1900 אבל גם יותר טוב יותר טוב!!! התקציב הוא עד 3900 שקל,ואני מתכוון למחשב מורכב ללא חלקים שצריך להרכיב!

• 8 תגובות
    • 961 צפיות
  22. Started by fullofit,

שלום לכולם. המחשב שלי גורם בעיות עם winME וקיוויתי שתוכלו לעזור לי. אני מריץ win2k ו winme. קצת על המחשב - piii500, abit-be6, 256mb ram, geforcemx, sblive, vid.cap. card, ibm and wd harddrives. ב win2k המחשב עובד בצורה מושלמת, ויכול לעבוד שבוע ברציפות ללא בעיה. ב winme המצב _קצת_ אחר. לאחר כחצי שעה של עבודה, המחשב מתחיל לעבוד לאט, כאילו יש קונפליקט IRQ (נדמה למחשב שהוא בבהד 1 - מתחיל לעבוד בדילוגים). בדקתי, ואין קונפליקט IRQ. זיכרון (ram, virtual mem) יש בשפע. יש למישהו מושג מה יכול לגרום הבדל כזה בין win2k ו winme ? א.

• 2 תגובות
    • 961 צפיות
  23. Started by Or ei,

איך אני יודע איזה כבל(IDE)הוא 33 או 66 או 100?? כיאלו איך אני יכול לזהות אותו ??

• 3 תגובות
    • 961 צפיות
  24. עונה באה, עונה חלפה, והעונה השלישית בפתח, ענק החומרה Tom's Hardware לקח עשרה ספקי כוח איכותיים מחברות שונות והחל לבדוק אותם בתנאים שונים במעבדותיו http://www.tomshardware.com/howto/200507111/index.html http://www.tomshardware.com/howto/20050711/index.html

• 7 תגובות
    • 961 צפיות
  25. Started by אביג,

היי, בזמן האחרון אני לא מצליח לסרוק קבצים בשום צורה (לא למייל, לא לקובץ...). בלחצנים שעל המדפסת אני בוחר באופציה : "Scan" ---> "Scan to File/image/email" ואז הוא רושם "Connecting to pc" ולא מבצע כלום. אשמח לעזרה בהקדם האפשרי. תודה, אבי

• 0 תגובות
    • 961 צפיות

דיונים חדשים בפורומים