עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני מעוניין לשחק במחשב עם חבר ואני מחבר עוד מקלדת למחשב (שניהם usb) ועכשיו המקדלת פועלת והכל אבל במשחקים שני המקלדות פועלות כאחד. המחשב לא קורא אותם כשתי מקלדות בנפרד. יש דרך לעשות זאת? תודה מראש!!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. פצצות לגבות הים קנתי מעבד סלרון 900 והרכבתי אותו על הסרבר שלי שהיה P2 350 (על הלוח יש לי גם Slot 1 וגם Socet 370) בעצתו של אתלון! כיוון שהלוח תומך עד מכפלה של 8! אז הגדרתי אותו מכפלה 5 והוא זיהה את המעבד כמכפלה 9!! שיפור משמעותי לסרבר שלי!!!!

• 6 תגובות
    • 973 צפיות
  3. Started by Symphozis,

ישבתי שעות למצוא דרך לעשות את זה ואני לא מוצא מישהו יכול לעזור לי אני רוצה להחליף את כפתורי ה+-של ה DPI ל שליטה בווליום באמצאות כפתורי +-

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  4. שלום. יש לי מחשב די חדיש, ומדפסת לייזר מאוד ישנה (אבל טובה). למחשב אין חיבור פריפרל. רק USB. לעומת זאת, למדפסת רק פריפרל (מדפסת של HP, לייזרג'ט 4000). האם יש מתאם? במידה וכן, האם יעבוד עם Windows 7? תודה מראש!!!

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  5. Started by Omer DA,

טוב החלטתי לרשום את המדריך הזה..וכל אחד ירשום מה יש לו ואת ההתרשמות האישית שלו ככה יווצר מאגר שימנע את כל השאלות על "איזה עכבר יותר טוב לגיימינג" וכדומה אני מקווה שאנשים יתגייסו לעזור וירחיבו את המאגר (וגם יתקנו לי את הטעויות חח) אז נתחיל : עכברים מומלצים לגיימינג: Logitech: MX518 חיישן: אופטי,רגישות של עד 1800DPI קישור: חוטי,USB מספר כפתורים:9 רגליים: סיליקון,3 רגליים,בגרסאות החדשות רגליים כמו של G5 (ראה עכבר הבא) תאימות: ימניים בלבד מחיר: בסביבות 170-250 ש"ח תלוי אם ייבוא רשמי או לא ביקורת: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3061807,00.html G5 חיישן: לייזר,רגישות של עד 2000DPI קישור: חוטי,USB מספר כפתורים: 9 (3 בגלגלת,הטייה לצדדים) רגליים: 3 רג…

• 16 תגובות
    • 4.7k צפיות
  6. Started by -Blaze-,

טוב, אז אני קונה טרנספורמר ואני חייב 3 מאווררי 80MM שקטים (העדפה עצומה עם לד) ומאוורר 120MM שקט (שוב, העדפה עם LED) ושכל העסק יהיה בסביבות ה150-200 שקל

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  7. Started by Sol@rWind,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=oc&action=display&num=1002792450&start=0]אוברקלוקינג, קירור ומודינג[/link] על ידי KoM

8. Started by ofir667,

איך המאווררים האלו? http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=GT9225EBDL-1-OEM&affiliate=zap http://www.lamir.co.il/product.asp?product=7023 ועוד שאלה: צ'יפטק מש או 6A19?

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  9. Started by barbone,

קניתי עכשיו SIBIRA V2 GOLD EDTION. אין בס בכלל! איפה העומק של הצליל?? האוזניות של TEAC שעלו לי 20 שקל נשמעים יותר טוב . אולי נפלתי על אוזניות דפוקות??

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by Clint Eastwood,

רכשתי לאחרונה סט אלחוטי של מקלדת ועכבר (דגם 601) וממש התאכזבתי! הקליטה הייתה מזוויעה- קפיצות בעכבר וטווח קצר של קליטה. חזרתי לחנות החלפתי לדגם חדש יותר (702) עם טווח קליטה גדול יותר (2.4 Ghz) וגם בדגם הנ"ל היו קפיצות בעכבר והקליטה הייתה אומנם יותר מוצלחת מקודמו אבל עדיין לא טובה מספיק. אלו לא הדגמים הזולים של החברה- בשביל 250 ש"ח אתה מצפה למוצר ראוי. זה סתם ביש מזל או שגם לכם יצא להתאכזב מחברה זו?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום. ברשותי מקלדת RAPOO ULTRA SLIM אלחוטית. אני מאוכזב מאוד מחוויית המשתמש- ההקלדה אינה נוחה. הקליקים קשים והרווח לא עובד כמו שצריך(הרבה מילים יוצאות מחוברות). גם הקליטה א להיט. אני מרגיש שאני נלחם בה תו"כ הקלדה. אני מחפש אלטרנטיבה נוחה- הדגש הוא כתיבת מסמכים ארוכים ולא משחקים. אשמח להמלצות - - - תגובה אוחדה: - - - מעוניין להשקיע עד 250 שקל.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Notter,

קראתי את הכתבה שנכתבה על מאוררי האנרמקס במקרה היום קניתי מחשב חדש ובתוכו נמצא מול הארד דיסק מאורר אנרמקס 80 מ"מ (אבל בלי הגריל) הוא מכוון בערך באמצע, הוא כבר עובד איזה 12 שעות ואפילו שיחקתי קצת בדמו של moh המאורר בסדר גמור!!! אפילו רעש קטן שבקלים אין ממנו! אך לאומת זאת, יש מאורר אחר במחשב שלי שעושה רעש כמו של מטוס סילון... זה ממש מעצבן

• 5 תגובות
    • 899 צפיות
  13. Started by unknown,

micron הם בסדר?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אני מתכוון להזמין מחר מדפסת, שכבר המליצו לי עליה בפורום לפני שבועיים או שלוש, CANON IPXXXX (בנתיים, זה עומד על IP2200). הבעיה היא שמחיפוש בזאפ אני לא מוצא חנות שמוכרת אתהמדפסת עם שלוש שנות אחריות! לפחות לא חנות שאפשר לסמוך עליה בעיניים עצומות. אז אם אפשר תביאו לי קישור לחנות אמינה שמוכרת את המדפסת, עם שלוש שנות אחריות, או לפחות שנתיים. תודה . במידה וזה עובר על החוקים, אז תגובות לפרטי יתקבלו בברכה .

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. תודה http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=ax01sldw

16. ?????? :smoke: :'( :-*

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. היי, ראיתי את המוצר של sunbeam ששולט על התאורה ומגיע עם כמה מנורות כאלו שנקרא chameleon, אני מבין שהוא לא הגיע לארץ, מישהוא יכול לעזור לי ולתת לי אתר מחו"ל או אפילו אם יש מהארץ, שאפשר להזמין ממנו את ה-chameleon לארץ??? ועוד שאלה לגביו... האם כבל של uv יזהר ע"י הנורות שמגיעות איתו???

• 7 תגובות
    • 763 צפיות
  18. אבל במלאי ... כי אני פעם הזמנתי מחברה באינטרנט ... מפלונטר והם הבטיחו לי שאני יקבל את המוצר עד 10 ימים ועבר חודש ועדיין הם לא הביאו לי אז ביטלתי .. ואם מישהו מכיר אתר מחול שאפשר להזמין ממנו ואז שהוא ישלח את זה לארץ ? (זה היה יותר טוב יותר זול) :D

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  19. Started by Razor,

הכבל שמחבר בין מצלמות דיגיטליות למחשב...

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. אבל למשל שלא יגזימו לי אם המשלוח מחול(הכוונה במחיר)

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  21. NOVINT FALCON .... http://www.coolest-gadgets.com/wp-content/uploads/2007/01/2007_01_11img_7641.jpg אני חייב אחד כזה

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  22. ? ? ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  23. אני אולי אקנה את המארז הזה (לא בטוח עדיין): Simbadda 326 Silver 500W USB 2.0 Front Case w/X-Window מקדימה יש מאוורר (נדמה לי). והמאוורר הזה שואף את האוויר מחור קטן בתחתית המארז מקדימה, ובגלל זה המאוורר לא מנצל את כל היכולת שלו. אז לפי התמונה אני רואה שיש מקום לעשות שני חורים קצת קטנים ליד כפתור ההפעלה. זה לא יהיה קשה לעשות את זה (כבר יש לי מקדח כוס בגודל המתאים) אבל הבעיה היא שאין לי במה לכסות את החורים כי אין גרילים כאלה קטנים. אז חשבתי לשים רשת שחורה ולקנות מאוורר אדום כך שהחורים לא יראו מכוערים. אבל אני לא יודע מאיפה קונים רשת ומאיזה סוג לקנות? יש בכלל סוגים של רשתות? אם יש אז איזה סוג הכי מתאים?

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  24. פנדה וזה לא מתעדכנת בדברים האלה מהחירים שם בכלל א מה שהם מוכרים בחנות במקלודות עכשיו אני רוצה מקלדת בצבע שחור שיהיה תהיה אלחוטית . לחבר שלי יש כזה דבר ואני התאהבתי . תקציב 300 שח .

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  25. Started by psychuil,

לאחר חיפוש קצר באינטרנט הגעתי למסקנה הבאה: אם מישהו מוכר OCZ NIA אז או שהוא (א) לא מוכן לשלוח לישראל או (ב) רוצה על זה 50 דולר. למישהו פה יש אולי מושג על איך אני יכול להזמין אחד כזה לארץ ובמחיר שפוי?

• 1 תגובה
    • 950 צפיות

דיונים חדשים בפורומים