ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
דיי מיציתי את השאלה בכותרת , אבל אני ארחיב טיפה , אני צריך בקר משחק סטיק למטוסים (תאימות לpc כמובן) שכולל הדק (תותח המטוס הקדמי בעל 6 הקנים לא ירסס בעצמו נכון?) שנמצא ליד האצבע המורה , כפתור לטילים ... נו כל מה שעוד יש במטוס , אם אפשר שתהייה לסטיק טיפה התנגדות לתזוזה , ככה שאני ארגיש כאילו אני אכן מטיס מטוס , תנו כמובן גם מחירים שאני אוכל להחליט מה נכנס בתקציב שלי תודה !!!
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אשמח לקבל רשמים מאנשים שרכשו את המארז הנ"ל,במיוחד לגבי רעש העבודה שלו... תודה...
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
תיכננתי ללכת על המארז הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?manufacturers_id=312&products_id=9506 אך מסתבר שהוא אזל בחנוית. עכשיו אני מתלבט בין ANTEC 3800, ANTEC 3800BQEת 6A19+400Watt HEC או אולי צ'נברו +אנרמקס(או בכלל 6A19+ אנרמקס). עכשיו מישהוא יודע מה בדיוק ההבדלים בין שני הANTEC? והאם ה"שקט" שווה את תוספת המחיר (בערך 70 ש"ח). מה לגבי שאר האופציות? עד כמה הספק של HEC רועש? המארז+ספק צריכים להספיק ל X800XL תודה
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא יודע לאיפו לחבר את ה CABLE של ה DVD ל ספק יש מצב משהו ישרף אם אחבר למקום הלא נכון בספק?
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
עדיף מחיר לא בשמים. לא צריך את הכי טוב שיש. למסך LCD לא LAPTOP. תודה מראש למגיבים.
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
מה הכי כדי לקחת לשימוש סטדנט/ משרד קטן? חשוב שתייה אפשרות חיבור לרשת.
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
-
מדפסת משולבת אם זה עוזר. אני חיברתי אותה עם הכבל(שלא הגיע עם המדפסת לצערי), ובזמן ההתקנה שמתבקש זיהויי שלה, המחשב פשוט לא מזהה והUSB ב TASKBAR מופיע כבעיה. http://i30.tinypic.com/97mdkw.png http://i25.tinypic.com/33vhvrt.png האם צריך לעדכן סוג של חיבור USB? אני לא יודע כבר מה לעשות ואבא שלי צריך תמדפסת. תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני קונה מחשב חדש ואני מעוניין להתחדש גם במקלדת ועכבר. התקציב הוא עד 180 ש"ח. אני לא מרחיק את המקלדת/עכבר יותר מדי.. אני פשוט רוצה שולחן עבודה "נקי מחוטים". מצאתי את 2 הדגמים הבאים שויזואלית מצאו חן בעיניי ומתאימים לי לכיס: 1. Logitech MK300 Cordless Desktop USB - עולה באיזור ה160 ש"ח 2. Microsoft Wireless Laser Desktop 3000 USB - עולה 180 ש"ח ב KSP ראיתי המון ביקורות חיוביות ושליליות על שני הסטים (בעיקר ביקורות שליליות על הסט של Microsoft) כרגע אני נוטה יותר לסט של Logitech (נראה אלגנטי יותר בעיניי ורוב הביקורות עליו היו חיוביות) מישהו פה יכול לשפוך קצת אור בנושא? אני ממש מבולבל..
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מדפסת משולבת של לקסמרק X6570 ואני לא יכול להדפיס איתה! תוכנית ההתקנה אומרת שהמעבד לא עומד בדרישות, יש לי CORE2DUO 6300 1.86MHZ בתמיכה של לקסמרק אומרים שאין מה לעשות, אני פאקינג מריץ חלונות ויסטה אולטימט עם המשחקים הכי חדשים בשוק. מי שמע על דבר כזה מטומטם.... מזה חששתי, שהשם הרע של לקסמרק יצדיק את עצמו... לפי מה שהם אומרים זה לא יעזור אפילו להתקין את הדרייברים לבד בלי התוכנה עצמה. אני בכל מקרה אנסה, יש למישהו רעיון? אולי יעזור לעשות אוברקלוקינג זמני?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זקוק להמלצה למארז טוב עם זרימת אויר טובה בתוכו שיהיה דיי רחב ושקט ( מחשב פועל 24 שעות ). עד 450 ש"ח.
-
- 10 תגובות
- 797 צפיות
-
-
ראיתי בחנות אחת שזה עולה 250 .יש מקומות 320 .אני רוצה לדעת מה המחיר המקורי של העכבר .ואם יש מקומות שמוחרים יותר זול מ250 ?
-
- 5 תגובות
- 886 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה זה בדיוק ומה זה עושה. אני יודע שזה לא חוקי בארץ ואין את זה אבל זה סתם מעניין אותי. מישהו מכיר?
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
לצערי לא נוח לי ה BlackSwitches ואני חייב להחליף למשהו שדומה למקלדת שעדיין אני משתמש SS Merc Stealth , יש נוחות ויש תאורה אחורית. מה שאני מחפש זה מקלדת שיהיה אפשרות לחיבור PS/2 לפי הניסיון שלי זה פשוט יותר מהיר מכל USB. וממש אין הגבלה של שום כפתור, אתם יכולים ללחוץ על כל המקלדת וכל הכפתורים הירשמו בקלט. כחולים זה בטוח לא מה שאני חושב זה אדום או חום השאלה יש קושי עצום, היחידים שנראים נוחים זה ה CORSAIR אדומים,אבל לא יודע מה הטיב שלהם או האיכות או ה Logitech G710 שהוא חום. יש משהו שיגרום לי להחליט בנושא של הנוחות והכיפיות של משחקים ? אני מחפש מה שיהיה הכי דומה להרגשה של SS Merc Stealth. ניסיתי לשחק Crysis 3 עם ה TT MEKA G1 ופשוט לא נוח ללחוץ על ה SHIFT היחיד שלי מתקפלת כמ…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מצלמת רשת טובה , רצוי 640*480 VGA שעולה כ 300 ש"ח. אנא המליצו מתוך נסיון (אם יש לכם או ראיתם באמת שהמצלמה טובה), יש לי מצלמה דיגיטלית רגילה אבל אני צריך מצלמת רשת טובה לועידת וידיו. תודה.
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
שימוש עיקרי- עבודת עריכת וידאו,ואינטרנט, מידי פעם סרטים על הפלזמה מהמיטה. יכול לעבוד גם 10-12 שעות. לא משחק בכלל ! עכבר-רצוי אלחוטי. מקלדת- לא חשוב. חשוב שיהיה נוח, יפה ואסטתי למשרד. דיי ננעלתי על שילוב של MX1000 ו לוגיטק מדיה עלית, חוטית. הקנייה מלוגיק (איתם אני עובד קבוע), תעלה לי 550 שקלים. חשבתי לנסות ולראות מה יש עוד להציע ב 550 שקלים: 1. MX3000 - המקלדת נראית אחלה, השאלה איך העכבר המוצע ביחס ל MX1000 ? מה לגבי טעינה/סוללות, מחזיר זמן רב? 2. Logitech S510 Media Remote PS2 I USB Cordless Desktop - איך הסט יחד עם השלט? העכבר שלו פשוט מידי ביחס למה שחשבתי? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רשום שזה מציל לי את החיים במשחקים (WTF) http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=SL6526&Cat2Cat1ID=1454&Cat2ID=1830 אני נראה לי יקנה 2 כאלו (אין כמו לשחק NBA וFIFA כמו בקונסולה), הם עשויים מחומר כזה נוחחחחחח, אבל הTURBO BUTTON הזה זה מסתורין
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני כרגע בתהליכים של החלפת ה G5 התקול שלי מול Logitech ואני צריך לספק להם Model Number, הבעיה שכל המדבקה מאחורה די שרוטה ואי אפשר לראות את ה M/N. למזלי שאר הפרטים היותר חשובים עדיין קריאים אם למישהו פה יש את הגירסא שנמכרה בסביבות 2007, היא בצבע כסוף, עם כפתור אחד בצד, ובלי גומי ליד הבוהן. יש באמצע קצת צבע כהה יותר. אשמח אם תגידו לי מה ה M/N שלכם
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היום קניתי את הRazer Carcharias שלי, ברגע שחיברתי אותם הם עושות רעשים סטטים בלי הפסקה. אני מדבר על רעשים מוזרים דומה לכאלה שהרדיו עושה שעוברים במנהרה (בדגש על דומה). מה לעשות?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את הסט האלחוטי של LOGITECH WAVE האם הוא מתאים למשחקים? תודה מראש ערן.
-
- 5 תגובות
- 919 צפיות
-
-
מצלמת אינטרנט ה500 שקל איזה מצלמה הכי טובה ב 500 שקל?
-
- 2 תגובות
- 988 צפיות
-
-
מקלדת: Logitech Internet Pro OEM עכבר: LogiTech Optical Mouse SBF90 ואם יש למישהו להמליץ על עכבר ומקלדת אחרים מנסיון (כתחלופה) אני אשמח לשמוע. עדיף משהו בצבע שחור. שהעכבר והמקלדת ביחד לא יעברו את הסכום של 150 ש"ח... תודה
-
- 6 תגובות
- 689 צפיות
-
-
-
-
מה עדיף לי לדעתכם לFAST SHOOTERS: א. G5 בלי פד? או ב. MX518 ואולי פד... ג. שניהם ב400 שקל גג כאילו שווה לי מאוד להשקיע עוד ולקחת עם הMX518 פד? או לקחת G5 עכשיו ובעתיד לקנות פד? או יש לכם הצעה אחרת טובה יותר ב400 שקל סה"כ?
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-