עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. מקלדת: מוארת , מקשים נמוכים חובה , עדיפות לתוספת מקשי קיצור - לא חובה. עכבר: אלחוטי , נוח לאחיזה מלאה , ליד ימין , מיועד לשני משתמשים (אחת עם ידים קטנות השני עם ממוצעות) . עדיפות למוצרים מעוצבים... עדיפות לרייזר , ופליז לא בK S P . תודה.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום, אני לפני רכישת אל פסק לשמירה על המחשב+מסך, טלווזיה, מערכת קול וכו'. ישנם הרבה חברות המוכחות כטובות (Apc, Advice ,Gamatronic). אך, אותי מעניינות שני חברות פחות ידועות, את שמותיהן ציינתי בכותרת ההודעה. EVER POWER, חברה שלא שמעתי עליה אף פעם, ו- Eitan engineering, החברה קיימת משנת 84 ומספקת ציוד רפואי (לא נראה לי שהמוצר שלהם צריך לפול מאל פסק דוגמאת Gamatronic).לפני שאני מחליט סופית איזה אל פסק לרכוש, אותי מעניין אם יש פה אנשים שמשתמשים באחד מהUPSים הללו. אשמח לשמוע לדעתכם. תודה.

• 35 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. עברתי לאינט' 100M וקבלתי נתב חדש, D-LINK N600 6850U, הצלחתי להגדיר בקלות את המדפסת ולהדפיס דרכה. האם אני יכול להגדיר גם את הסורק של המדפסת? ואם כן איך?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by shloosh,

היי לכולם אני קונה מחשב חדש עוד כמה ימים... מחשב חזק אפשר להגיד ואני צריך מארז+ספק עד 750 אני קונה מנועה ושם הטרנספורמר עולה 400+ספק hec 450 ביחד 750 הקטע שהוא שהבנתי שהמאוררים שמגיעים איתו די רעשנים ואני רוצה שקט.... אז אם יש לכם הצעות אחרות למארז וספק ומאווררים אשמח לקבל. אפילו את הסמוראי+ מאוררים שקטים יכול להיות רעיון טוב *חובה חלון! תודה!!

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  5. Started by DakloN,

יש למישהו ניסיון איתו? או חוות דעת.. הוא באמת שווה את המחיר שלו? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=17317

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  6. Started by urinka,

היי אני מחפש זרוע שמתחברת לשולחן ומחזיקה מסך + לפטופ ב עליאקספרס מחירי המשלוח לא רציונאלים מישהו יודא איפה אפשר למצא כאלה בארץ במחיר הוגן ... (לא מזמן קניתי ל 2 מסכים ב 120 שח ... ) מצורפת תמונה להמחשה

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  7. Started by nazgull,

שלום לכולם בעזרת השם אני מתחיל את לימודי הנדסת התוכנה עוד כמה חודשים. אני מחפש מדפסת יעילה חסכונית ואמינה. כמה שיותר דפים להדפיס בכמה שפחות כסף תקציב עד 500 שקל. אם זה משולב אז אין בעיה ואם חורג טיפה מהתקציב עדיין בסדר. תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Galit17,

אני יודעת שיש למשל מדפסות מושלבות של חברת HP אבל אישית אני לא אוהבת את חברת HP אני גם לא יודעת אם זה כדאי מדפסת משולבת במחיר של 500 שקל. במשולבת שמצאתי ב 500 שקל של HP 5610 . http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=371042 מה אתם ממליצים לי?

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. שלום. אחותי מחפשת עכשיו סט אלחוטי בסיסי למחשב הנייח שלה. לנייד שלהם יש עכבר של לוג'יטק עם מקלט כזה. יכולה להיווצר התנגשות בין העכברים (למשל, כשמזיזים את העכבר של הנייד, רואים תזוזה במסך של הנייח ולהיפך)? או שכדאי ללכת בכלל על סט של מייקרוסופט (ה800 למשל)? תודה.

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. Started by solo53,

מארז רגיל אבל שבחלקו התחתון הקידמי לא יהיו כפתורים לדים ושאר ירקות לצורך הוספת או החלפת מאוור קיים זא כל הכפתורים ולדים גבוהה יותר

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  11. Started by The Grey Matter,

אני אתן לתמונה לדבר בעד עצמה ...

• 36 תגובות
    • 3.7k צפיות
  12. Started by flatout,

האים הספק הזה טוב: xtremre 450 וואט

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  13. Started by subarel,

מצאתי את זה http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=AC1&affiliate=zap האם יש דרך לחבר את השלט הזה ולא לסיריאל? לעשות איזה מתאם ליציאת מדפסת הישנה..?אין לי סיריאל כזה במחשב.. יש איזה שלט לUSB שמומלץ? או לכל החיבור אחר? בראל.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by ZiroCool,

היי.., אני עומד לבנות מחשב חדש (בינתיים אני עם נייד), ואני צריך מארז קטן בשבילי. מזותומרת קטן - ראיתי לפני איזה חצי שנה ב"עתיד מחשבים", מארז דק (עם איזה 2-3 חיבורים לסידי, וכו.. מקסימום). מה שאני צריך זה שהוא יהיה דק מאוד והגובה יחסית לא משנה.. כמה לא חיפשתי ולא מצאתי כלום! בבקשה תעזרו לי ! אני לא יכול לקנות לעצמי FULLTOWER (אין לי מקום לזה ואני שונא את הגודל שלו). הדבר היחיד שמפריע לי לקום מחר בבוקר ולהזמין את החלקים הוא המארז (כמובן שאני לא יקנה חלקים בלי שלא יהיה לי על מה להרכיב אותם). בבקשה תעזרו! תודה!

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  15. מחפש מדפסת משולבת הכי הכי הכי אמינה שיש וכמה שיותר קומפקטית, לא משנה לי מחיר. צבעונית כמובן לא משנה לייזר או דיו.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by FatherBoard,

מה היתרונות במארז אלומיניום?

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  17. Started by daniel_geva,

שלום לכולם, אמא שלי בקרוב חוזרת ללימודים לתואר שני והיא אמרה שהיא צריכה מדפסת משולבת. אז ככה, צריך מדפסת טובה שתהיה מהירה (לא טיל, אלא סבירה+) שתדפיס, תצלם,תסרוק ותפקסס (אם יש כזה דבר). עדיפות hp/lexmark. התקציב הוא בערך 700-800 שקל. תודה מראש, דניאל

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  18. אני מעוניין לחשב סה"כ W בכדי לדעת איזה UPS לרכוש (מפרט מצורף). על המסך שלי רשום: Ac Rating: ~100-240V, 50-60Hz, 2.5A אני לא מוצא מקום עם סימן W. האם אפשר לדעת מה ה W מהנתון הזה? אשמח אם בהזדמנות זו תמליצו לי על UPS מתאים. (אגב, קראתי את *כל* מה שרשום כאן על UPSים ודבר אחד הבנתי: אין הסכמה בעניין)

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. אני שוקל לקנות את הG700 של לוג'יטק ומחפש מקלדת שתתאים. כעקרון אני לא צריך מקלדת מטורפת עם כל מני שטויות מסביב, רק מקלדת בסיסית עם זמן תגובה מכובד. יש המלצות? בנוסף אשמח להמלצות למשטח שהעכבר ירגיש עליו בנוח... מצטער שאני לא מוסיף טווח מחירים רצוי, אני פשוט לא בטוח כמה הסיפור הזה אמור לעלות. נ.ב למען האמת גם בעכבר עצמו אני לא ממש צריך את כל הכפתורים הנוספים לשניים הבסיסים ולגלגלת, אני קונה את הG700 בגלל הזמן תגובה, הדיוק והאלחוטיות שלו. אם קיימים עכברים אלחוטיים נוספים עם זמן תגובה ודיוק דומים ופחות כפתורים במחיר הגיוני יותר אשמח לשמוע עליהם.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by ben_amitai,

שלום אני מתכנן להחליף את העכבר שלי כבר הרבה זמן יש לי כרגע עכבר ג'נרי של חברה לא ידועה אני מחפש משו בסביבות ה150 200 ש''ח עדיף פחות מ200 ראיתי את הג'יניוס 525 ב160 ש''ח בפנדס האם הוא הכי שווה בתקציב הזה?

21. Started by nananoam123,

תקציב 800 חריגה 1200 בקשה לא ביטס אתה משלם על יופי לא על איכות שימושים מוסיקה שהיה הרבה באסס לא ברמות מוגזמות כמו הביטס אוזנית טובות לדאפסטפ האוס ורמיקס

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by cruzit,

האם כל כרטיס רדיו FM שהוא בד"כ חלק מכרטיס TV (לכידה / צפיה) מצריך חיבור לכרטיס קול של המחשב ? יש מספר כרטיסים עם יציאת Audio בנוסף לחיבורים אחרים הקיימים בהם, והשאלה שלי היא האם אפשר דרך יציאה זו לשמוע sound מהרדיו ללא כרטיס קול כלשהו ?

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  23. שלום. אני מחפש עכבר גדול שיתלבש לי על היד, יהיה מחברה איכותית[RAZAR,MICROSOFT, LOGITECH] אם יש סט[שאפשר לקנות גם עכבר וגם מקלדת ביחד] אז אין לי בעיה, תמליצו לי גם על מקלדת שתהיה שקטה, נוחה, בלי הרבה מקום שיכנס אבק בין המקשים ואם רגליות יחסיות גבוהות כי אני אוהב את המקלדת שלי כלפי מעלה כזה, שתהיה נוחה ליד, חשוב שיהיה גם עברית במקלדת. כרגע יש לי עכבר חוטי ומקלדת אל חוטית, לא משנה לי אם תציעו אלחוטי או חוטי, העיקר שאם חוטי אז החוט לא יהיה קצר מידי, כי העכבר של TEAC ב40 ש'ח שיש לי קצר רצח. שימושים: גלישה באינטרנט, משחקי יריות/MMORPG מידי פעם. תקציב:עד 500 ש'ח כולל מקלדת ועכבר. אם בנפרד אז עכבר בסביבות 300 ש'ח, מקלדת בסביבות 200. או שתשחקו עם זה..

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  24. Started by tomerco,

שלום מאתמול המחשב שלי לא נדלק ולפי דעתי זה בעיה בספק המפרט שלי הוא amd 64 3000+ 939 gigabyte k8ns 939 gforce 6600gt agp 512 ddr 400 160g western digital עכשיו אני צריך ספק חדש ואני לא יודע איזה לבחור אני צריך בסביבות ה 200 שקל תודה מראש

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  25. Started by shaharZur,

אני צריך מארז וספק אכותיים ב 550 שקל שיחזיקו את המפרט הבא: לוח אם ASUS M2N-E מעבד AMD Athlon 64 X2 3800+ Socket AM2 Box זכרון DDR2 1G Mb 667MHz Twinmos SAPPHIRE X1800GTO2 SAMSUNG 160 GB SATA2 מה אתם אומרים על COMPUCASE -HEC MIDI TOWER CI-6A21 BLACK FRONT USB 400W CASE ???

• 9 תגובות
    • 760 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.