עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Tharbad,

מטרה: סימולטורי טיסה למיניהם: - MS Flight Simulator - X-Plane - האפשרויות הקיימות תחת Battlefield. לא צריך להיות משהו מהודר; רק שיהיה נוח ומומלץ. שבת שלום.

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  2. Started by puNani,

קיבלתי את המחשב החדש, ועל ההתחלה כשחיברתי את העכבר LOGITECH MOUSEMAN WHEEL OPTICAL שלי לכניסת ה USB במחשב הוא קירטעה בצורה נורא מוזרה (זז לכמה שניות, פתאום נעצר ואחרי 3 שניות הגיע למיקומו החדש)... בהתחלה זה היה נראה כאילו המחשב חושב הרבה וטוען כל מיני דברים ולכן יש קירטועים אבל זה נשאר כל זמן. ניסתי לחבר לכל אחת מ 4 כניסות ה USB במחשב שלי וקיבלתי את אותה התוצאה ולכן מצאתי מתאם USB ל PS/2 וחיברתי אותו ל PS/2 והכל עבד בסדר (חשבתי שהבעיה היא בעכבר אולי). לא מזמן חיברתי גם את המצלמה שלי (LOGITECH QUICKCAM EXPRESS) לכניסת ה USB וקיבלתי את אותה התוצאה רק בוידאו - אני רואה את עצמי בסרטון לכמה שניות, פתאום זה נתקע, ואחרי 3 שניות בערך זה מריץ במהירות את כל מה שהיה אמור להיראות בזמ…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Funkyzord,

מזה? וכדי לעשות update ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. עכשיו ניראה אם הבחור החוצפן יעיז לשנות לי את הכותרת, מצד שני אין פה ממש נקמה כי עשיתי מה שוא רוצה. בכל מקרה אני מתלבט בין ATP 3 לבין הסידרה החדשה של הרקולס XPS אנא יהודים חביבים, הושיעו.

• 8 תגובות
    • 948 צפיות
  5. Started by nutty,

שאלתי היא: מה טוב יותר - Altec lansing Av3500 או Creative 4.1 Cambridge??? דבר נוסף : אני רוצה לקנות עם המחשב החדש (בעוד כמה שבועות ארחיב על זה) מערכת 4.1 מהסיבה הפשוטה שאני שומע הרבה מוסיקה ומשחק במשחקים רבים, וגם עורך מוסיקה וכו'... השאלה היא - האם שווה להשקיע יותר ברמקולים מעולים אך 2.1, או ברמקולים 4.1 בינוניים שעולים קרוב למערכת ה2.1 המעולה. למשל: Altec Lansing ATP3E או Altec Lansing AV3500?

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  6. יש לי כיום מדפסת די ישנה מסוג HP 5743 לפני כחודש קניתי לה מחסנית דיו חדשה במספרים של 130 { שחור } ו 134 { צבעוני } לפני כשבוע נהרסה המדפסת ונשארתי עם דיו חדש שאלתי ממש פשוטה האם יש חנות שעדיין מוכרת את המדפסת הזאת ? או האם יש מדפסת יותר חדשה שמשתמשות בסוג הדיו הזה ? כל המדפסות מסוג HP שמצאתי בחנויות כיום משתמשות במחסניות חדשות וחבל לי לזרוק את הדיו החדש { אחרי הכל הדיו עולה יותר מהמדפסת עצמה } ובאתר של HP ישראל אין אפשרות לחפש מדפסת על פי מספר המחסנית שהיא משתמשת תודה על העזרה

7. Started by DiSc@MaN,

רצתי לדעת האם ראדון 8500 (RETAIL) שווה ת'200 דולר שהוא עולה בחו"ל? יש איזהה כרטיס אחר בערך באותו מחיר (180-220דולר גג (בארה"ב)) ששווה יותר ממנו? לכמה שנים בערך הכרטיס יספק אותי בצורה סבירה? תודה רבה, DiSc@MaN :smoke:

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. שלום לכולם. אני מתכוון לרכוש מכשיר משולב. יש לי כמה דגמים על הכוונת אבל יש לי שאלה או שתים(אני די בור בענייני מדפסות): 1. איך זה עובד עם אחריות? אחריות יבואן? אחריות מהחנות בלבד? לכמה זמן נהוג? מה האחריות מכסה בד"כ? 2. אני בספק אם מישהו יכול לרשום את זה פה אך אשמח לקבל המלצה על חנות לרכישה באיזור חולון-ראשון לציון-תל אביב. אם לא פה אז אשמח לקבל שמות של חנויות בפרטי. תודה!

• 0 תגובות
    • 985 צפיות
  9. Started by shayt,

אני רוצה לקנות רמקולים 4.1 או 5.1 לכרטיס קול שתומך ב-5.1 (Genius) אני לא רוצה להוציא יותר מדי בשביל ה-Altec ATP5 בערך $224 אז יש כמה אפשרויות אחרות : 1. Genius SW-4.1 $64 2. Genius SW-5.1 $82 3. Logitech SoundMan SR-30 4.1+remote $119 4. CREATIVE FPS 1000 4.1 $105 5. CREATIVE FPS 1600 4.1 $107 6. Hercules XPS 510 5.1 $95 7. PHILIPS A2.500 4.1+remote $105 8. PHILIPS A2.600W 5.1+remote $142 9. Creative Inspire 4.1 $125 אני בהחלט מעדיף עם שלט רחוק, אבל אין לי מושג מה כדאי בין האופציות הללו. אגב, הכרטיס קול הזה מאד זול $25, אני קצת מודאג, בצדק ? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. לחצו כאן הכותרות של המאמר החדש: "Pentium 4: Round 4 - Pentium 4 gets my approval" ובאותו סגנון: "How AMD blew it!" וזה אותו בן-אדם שכתב את זה... המאמר המפורסם ש*כמה אנשים* (הם יודעים את שמם) נהגו ללנקק אליו כל פעם כדי לטעון שהפנטיום 4 גרוע.

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. חבר'ה אני התקנתי את הדרייבר מהדיסק שקיבלתי אבל שאני מנסה להיכנס להגדרות עכבר G500 זה רושם לי ככה =/ לא עונים לי שם =] מה אני אמור לעשות? הורדתי את העדכון מהדיסק כולל מהאתר של לוגיטק! מה עוד לעשות ואיך מורידים את הכי חדש?? וכלום לא קורה =/ לאן אני צריך להתחבר? תודה רבה וסתם שאלה : איך העכבר G500 + הפאד של 4HD של STEELSERIES מה אתם אומרים? קנייה טובה עשיתי?

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. הצלחתי את הדיסק קשיח את הצורב לא, כאילו משהו חוסם שם,

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  13. Started by iveco,

יש למישהו בפורום כבל אודיו 3.5 מ"מ אודיו עם מסנן רעש ? אני מחפש את זה בנרות כבל נדיר היה לי אחד כזה ולא מוצא אותו

14. Started by urich,

האם כדאי לקנות מחשב נייד יד שנייהאו שלא כדאי להסתכן כי ראתי הצאה מפתה למדי לנייד של compaq ב6000 מה אתם אומרים

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by X7-007,

הבנתי שיש בזה הרבה יותר מסתם אנרכיה והעדפות, אבל כרגע מה שמוכרים בארץ כי אני לא יודע מתי יקפוץ לי כפתור כמו שקרה לי ב 2 מקלדות של RAZER אני מעדיף לא לקחת את BLACK WIDOW הבנתי שיש להם מלא בעיות ב ULTIMATE ולא בטוח מה קורה עם הרגיל אם כפתורים יוצאים או אותיות נמחקות או ש ALT נדבק עם הרווח אני מחפש מקלדת שיהיה כיף לכתוב, לשחק, עדיף שיהיה נוחות מקסימלית וללא הקשר לרעש. השניים שראיתי שהם מובילים הם ה RAZER BW ו DAS. אם כבר אני מעדיף שיהיה לי מקלדת עם אור אני משחק די בחושך ועדיף הבעיה זה שלא מצאתי את DAS שמוכרים פה אז הבחירות הם BW ULTIMATE או הרגיל אם אני אהיה בטוח שתיקנו את הבעיות בגירסאות באץ' חדשות Thermaltake Meka G1או DAS שאני לא מוצא לקנות בישראל מה שיש לי כרגע זה Steel…

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. למי שיש אותה, תנו המלצות או הערות. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by --Adidas,

יש עכשיו מבצע חדש וחשבתי לקנות לי עכבר מקלדת ומשטח לעכבר . המבצע הוא רק על מוצרי thermaltake אז אם מישהו יכול לתת חוות דעת על המוצרים אני ישמח תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. יש לי מחשב נייד של DELL. אין לו חיבור יעודי למיקרופון. יש מה שנקרא Combo. משום מה חשבתי שקיים פשוט Jack עם יותר מגעים (גם לאוזניות וגם למיקרופון - "הכל כלול"). בחנות מחשבים נאמר לי שלמעשה אין דבר כזה. השקע הזה יכול לשמש או לאוזניות או למיקרופון. ולא קיימים בשוק אוזניות עם מיקרופון שיכולות להתאים לדבר הזה, וגם לא קיים מתאם. מישהו יכול לאמת את זה? אני רוצה לקנות אוזניות נורמליות עם מיקרופון איכותי מובנה. זה נכון שבמקרה שלי האופציה היחידה זה אוזניות+מיקרופון USB? (לא רוצה אלחוטי).

• 6 תגובות
    • 7.7k צפיות
  19. כולל דוושות והכל ושלא יהיה לו חיבור ל GAMEPORT עדיפות להגה עם רטט. חשבתי ללכת על זה: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_40_113&products_id=1853 איך הוא? יש לו רטט?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by koby058,

קודם כל אני רוצה active pfc כמובן 3800 duel core amd dfi lp ultra d 1xraptor 1x 250gb hard drive evga 7800gtx 256mb בתודה מראש התקציב:400 שח

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  21. Started by shloosh,

הזיכרון הזה הוא טוב??? ואני לא רוצה שהוא יהיה סופר כמו CORSAIR לדוגמא אלא זיכרון טוב ופשוט בלי בעיות!

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  22. Started by SOME12,

שלום, אני מחפש המלצה לעכבר ומקלדת אלחוטיים שישמשו בעיקר לתיכנות למחשב נישא. אני מחפש משהו שיעבוד בסביבות העבודה של לינוקס (אם אין לכם מושג אם זה עובד או לא פשוט תמליצו, אני כבר אשבור את הראש עם זה ) לא אכפת לי הגודל, היות ואני עובד עם המחשב בעיקר על שולחן בבית, ככה שזו יכולה להיות המלצה שלא מתאימה למחשבים נישאים בהכרח. אני כמעט ולא משחק במשחקים ככה שאין למשחקים רלוונטיות מבחינתי אלא בעיקר לגלישה באינטרנט, וכפתורי קיצור. חשוב לי שהמבנה הארגונומי של העכבר והמקלדת יותאם לשעות רבות של עבודה. טווח המחירים למקלדת והעכבר בסביבות 1000 שקלים, גם אם זה יגיע ל1500 זה בסדר. (למרות שאני לא בטוח שאני באמת צריך משהו כל כך מופקע...) עדיפות ללוג'יטק. תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  23. Started by IDOnoach,

שלום. לאחרונה רכשתי עכבר E-3LUE מייזר 2. באמת שהוא עכבר מעולה אבל הוא גדול משמעותית מהעכבר הקודם ומרגיש שיש לו יותר חיכוך עם שולחן העץ שיש לי. אני זקוק להמלצה למשטח לעכבר זול וטוב עם חיכוך מינמאלי. רב תודות

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אני שוקל "לצלול" לעולם המקלדות המכאניות. הצרכים וההעדפות שלי: 1. סוג שימוש: הקלדה, לא משחק. (אין לי זמן לשחק בעשורים האחרונים, לצערי, ובכל מקרה אני לא אוהב משחקים בהם מהירות ההקלדה היא משמעותית...) 2. מערך מקשים: 104 מקשים ולא פחות. רצוי גם לא יותר. המקלדת והמקשים צריכים להיות רחבים יחסית - ללא שום הצרות או חסכונות במקום. "גודל רגיל". אפשר לחרוג קצת כלפי מעלה בגודל אם צריך. 3. סימון על המקשים: לא אכפת לי במיוחד. מעדיף סימונים באנגלית לפחות. זה נחמד אם תהיה עברית, אבל לגמרי יכול לחיות בלי זה. מוכן גם למקלדת ללא סימנים כלל אבל מעדיף שלא. 4. תאורת מקשים: מעדיף מאוד ללא תאורה או תאורה שניתנת לכיבוי. אחרת - תאורה בצבע לבן או לבנבן - לא "צבעוני", ואחי…

25. Started by צבי,

אני מחפש האם קיים כבל USB לטלפון או למע' אוזניות עם מקרופון.אפשר גם לשלוח סקיצה לבנייה עצמית. אני רוצה לדבר בתוכנות דיבור כמו סקיפי או מסנגר דרך טלפון במקום לשבת מול המחשב.

• 0 תגובות
    • 615 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.