ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
כדי לא להציף יותר מדי את הפורום בהודעות יש לי שתי שאלות, בנושאים שונים לגמרי (שקשורים לחומרה) אבל בדיון אחד: 1) קיבלתי מגירה ישנה רצח, בכל מקרה בחוברת שלה כתוב שהיא אוניברסלית (מתאימה לSCSI לIDE לMFM), והחיבור שלה, אמור להיות 50 פינים, ולחיבורים קטנים יותר אתה מחבר את הפלאג וזה יעבוד. בכל מקרה, לחלק החיצוני אני מצליח להתחבר, אבל לחבר את ההארדיסק לחלק הנשלף זה דבר בלתי אפשרי כי זה גדול מדי, בקיצר יש איזה פלאג או ממיר או משהו אחר, או שהמגירה לא תעבוד וזהו... 2) בחנות חשמל לידי החליטו להרחיב את העסק, ולהוסיף גם עסק של תיקון ושיפוץ מחשבים, ואני בגלל שאני מכיר את הבנאדם עוזר לו. בכל מקרה בגלל שראיתי פה בפורום שמישהו כתב יבואן של חברה מסויימת (שכחתי מי), אז בכל מקרה חשבתי בטח א…
-
- 6 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אוקי אנשים יש גיפורס 4 ב"פלונטר" החברה "האהובה" ביותר.... ;D ;D ;D מחירים דווקא יחסית זולים לארץ של חברת Gainward מי שמעונין שכנס לכאן
-
- 3 תגובות
- 959 צפיות
-
-
לאיזה כרטיס שייך ה Detobator ? (אם אני מבין נכון ואני מקווה שהבנתי, זה Optimized driver for nVidia GeForce ???)
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
:AR15: למה לשחוט? מדובר ב-Gainward Ti 4600 שבארה"ב עולה 400$, והם מוכרים ב-550$ לפני מע"מ כמובן. ידוע הרי שאין מס על הכרטיסים הללו. נבלות, אל תיקנו אצלם.
-
- 4 תגובות
- 959 צפיות
-
-
חשבתי כעכבר את ה-G7 האם הוא עכבר טוב ומגיע ברמתו ל-G5? השאלה של המקלדת היא לא ברור כי אני לא יודע אם אפשר לקנות מקלדת שלא בסט עם עכבר? אני חוזר אני מחפש עכבר ומקלדת (העדפה לאלחוטיים) לגיימרים.... תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 959 צפיות
-
-
ובהמשך לשאלותיי מאתמול.. אני עדיין מתלבט בין הAMD ל-Intel, ויש לי כמה שאלות בנושא: א. חברי הטוב המתעסק רבות עם מכירת ציוד, אמר שנתקל בעבר בבעיות תאימות מסויימות בין ה-Chipset של VIA המשמש את לוחות האתלון, לבין כרטיסי מסך מסויימים מבוססי nVIDIA. הבעיות נפתרו עם התקנת הדרייבר הספציפי של לוח האם. אולם, דבר זה גרם לי לתהות - האם קיימות בעיות תאימות תחת LINUX בין כרטיסי מסך מבוססי nVIDIA לבין צ'יפסט של VIA? האם מישהו מכיר ספצפיצית את כרטיס ההרקולס פרופט ואת לוח האם של Gigabyte (VRXP) שאני מתעתד לקנות והאם הם נתמכים בלינוקס? ב. אם אני מחליט לקנות את ה-AMD, אני לוקח אותו עם לוח מבוסס KT333. כמה עולים יותר זכרונות 333 לעומת 266? ועד כמה שווה לי להשקיע בהם? מה ההבדל בביצועים? ג. …
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
-
-
היי חבר'ה. משהו נדפק ברייד שלי, כמובן שאני משאיר את אח שלי עם המחשב הוא רק מזיז משהו ופתאום המחשב לא עולה לו.. ארררר.. big mistake. מסתבר שהוא הזיז את הכונן דיסקטים (המחשב מפורק לחלקים על השולחן) בזמן שהמחשב דלוק, בטח אחד מהחוטי חשמל, של הספק שמחוברים להארד דיסקים, זז בתהליך או משהו, אוף איזה מטומטם!!! בקיצר, הרייד לא מזהה את אחד מהארד דיסקים (כנראה), בבוט הוא אומר שחסר אחד, עכשיו המערכת הפעלה שלי על הסקזי אז הווינדוס עדיין עולה, אבל כמעט כל המידע שהיה לי, שזה הרבה מפי3ים ותמונות וכאלה, נמצא על הרייד. מה אני עושה? יוצר רייד חדש (שכמובן ימחוק את כל המידע שכבר קיים עליהם), או שיש הצעות אחרות? בדקתי את כל החיבורים, גם ניתקתי הכל וחיברתי שוב פעם, וניסיתי להחליך את הכב…
-
- 5 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אתם חושבים ששוה לקנות את הפד הזה ? במה הוא שונה מפדים אחרים ?(אחרי הכל בשביל 86 חייב להיות הבדל!) תודה לכל העונים (אם יהיו בכלל :-*)
-
- 7 תגובות
- 959 צפיות
-
-
Logitech ClearChat Comfort USB HeadSet with Microphone http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8646 Logitech ClearChat Pro USB HeadSet with Microphone http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7852 הכי חשוב לי הנוחות על האוזן.... תקציב עד 220 שח שימוש - סרטים
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
שלום לכולם:] יש לי את הסורק הזה כבר הרבה מאוד זמן ואני רוצה עכשיו להשתמש בו. מצאתי את הדריברים שלו והתקנתי אותם אבל עדין אני לא מצליח לזהות אותו במחשב. לא ניראה לי שיש בעיה בסורק כי יש אור והוא נראה תקין הוא נשמר במצב טוב. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה ננתקלתי בקושי- אני נוהג לחבר את המחשב לסלון, אך האוזניות מן הסתם לא מגיעות עד אלי (אוזניות חוטיות). רציתי לשאול האם קיים סוג של מקלדת (אלחוטית) שתומכת בחיבור 3.5 מ"מ (אוזניות) כך שאני אוכל לשמוע מהן דרך המחשב, כלומר חיבור של אוזניות בצד המקלדת? אני מודע לשוק האוזניות בלוטוס (סטריאופויות) למחשב, אך אלו אינן בתחום החוויה של אוזניה חוטית. תודה רבה לעונים.
-
- 9 תגובות
- 959 צפיות
-
-
במחיר שמתקרב ל goldtop ? (404 ש"ח)
-
- 9 תגובות
- 959 צפיות
-
-
מפרט המחשב שברשותי מצורף פה בתמונה (הכונן הוא SSD) אני מריץ עליו פיפא 18 על הגדרות מדיום, אחרי 2-3 משחקים המחשב קצת מתחמם, לפי התוכנה SpeedFan, יש שם core בטמפרטורה של 52, ובכללי טמפרטורה של 72 (אם קראתי נכון את התוכנה). מומלץ לעבוד ככה? איזה משטח קירור הייתם ממליצים לי לקנות על מנת לשמור על המחשב בטמפרטורה נמוכה (איזור ה-40 עדיף), ראיתי מחירים החל מ-100 ש"ח וגם ב-400 ש"ח.
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אז ככה , כולנו הבנו שרוב החברות לאחרונה עשו עדכונים למוצרים שלהם כמו NV עם ה9600 שחודש והפך -לGT220 או כמו לוג'יטק שהפכו את ה-G5 ל-G500 ומכיוון שזה פורום ציוד הקפי, מן הסתם לא נדון בכרטיס אלא בעכבר.. ומכיוון שזהו פורום עם לא מעט משתמשים .. לכל אחד יש דעה שונה וכל אחד בא עם דעות קדומות שכל אחד יביע את עמדתו בנוגע למה הוא מעדיף - G5 או G500 מהבחינות : מחיר , עיצוב , ההתחדשות עצמה האם כדאי לקנות כרגע וכו' ..
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
אוקי אז ראיתי DVD רגיל שהוא גם DVDR בויזה של ישראכארט: מכשיר DVD מקליט קורא DIVX מבית VOG מכשיר DVD מקליט חדיש ביותר המשלב גם DVD רגיל וגם צורב DVD הקלטה ישירה של שידורי הטלוויזיה(כמו וידאו רגיל) אן קהלטה ישירות מקלטות וידאו וממצלמות וידאו רגילות או דיגיטליות מסוגל להקליט גם על גבי דיסק DVD+R חד פעמי או DVD+RW רב פעמי בנוסף המכשיר קורא סרטים בפורמט DIVX קורא מדיות KODAK CD,DVD+RW,DVD+R,DVD-RW,DVD-R,CD-RW,CD קורא פורמטים מסוג JPEG,MP3,DIVX,SVCD,VCD,DVD מולטי זון (קורא את כל אזורי הצפייה) מולטיסיסטם PAL\NTSC ארבע אכויות הקלטה HQ,SP,EP,SLP אחריות שנה ע"י פירלס אלקטרוניקה דגם DVDR-V05 מחיר 628 כולל משלוח מה אתם אומרים שווה או שאפשר למצוא מחיר טוב יותר?
-
- 6 תגובות
- 959 צפיות
-
-
חשבתי על Thermaltake Armor Junior http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_515_2241&products_id=15016 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_515_2241&products_id=15017 המ ההבדלים? (בכמה אלומיניום יעזור לקירור?) ואולי יש רעיונות אחרים?
-
- 8 תגובות
- 959 צפיות
-
-
חברה מה לדעכם יותר טוב: 1-מערכת של ADVICE 500VA או 2-מערכת של EVERPOWER 1000VA כאשר שני המערכות הם INTERACTIVE והמערכת השניה עולה רק ב 65 ש"ח יותר. במילים אחרות, מה טוב יותר "שם" או VA רבים יותר ? תודה לכולכם
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אתם יכולים לתת לי דגמים של מקלדות אלחוטיות ?? בנתיים ראיתי אחת של GENIUS KB16 של לוג'יטק כולן באות עם עכבר אז זה לא טוב (אלא אם כן מסתתר לו דגם בלי ????) ומיקרוסופט לא מצאתי משהו אלחוטי...
-
- 5 תגובות
- 959 צפיות
-
-
מחפש כבר בנרות ולא מוצא. 1. או כבל DVI ל-D-SUB/VGA או מתאם/ממיר DVI/VGA אבל שיהיו לו שתי כניסות נקבה ( בד"כ זה זכר/נקבה) צריך עזרה דחופה בשביל לחבר מסך שיש לו רק יציאת DVI למערכת מחשבים עם קופסת KVM. תודה!
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
נתקלתי בתופעה מאוד מוזרה מאז שיש לי את המחשב הזה: כאשר המחשב עובד במשך כמה זמן בחדר נוצרת מן אווירה לא נעימה כזאת. כיאלו האוויר אצלי בחדר יותר חם משל כולם וכיאלו הוא יותר כבר כזה. לא הייתי אומר שהוא מסריח אבל יש משהו דומה. מן עובח כזה. ריח מוזר מאוד. אני בטוח שזה בגלל המחשב כי אם הוא לא עובד אז אין את זה. יש לכם לרעיון למה זה?
-
- 3 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי עכבר G7 איזה פאד מומלץ לשדך לו למטרת גיימינג? תודה
-
- 6 תגובות
- 958 צפיות
-
-
בירשותי מארז XASER5 V5000A של Thermaltake בחלק העליון של המארז יש חיבור לרמקולים ולמיקרופון. כאשר חיברתי את החיבורים האלה ללוח האם שלי-יש לי כרטיס קול מובנה AC97 אז החיבורים של הכרטיס המובנה היו מושבתים ורק החיבורים של המארז עבדו. כעת יש לי כרטיס קול Creative Live 24BIT. אני מניח שאם אני אחבר את החיבורים ללוח אם כשהכרטיס קול מחובר אז הם לא יעבדו מכיוון שהדריבר של הכרטיס קול מותקן. אז מה אני אמור לעשות? יש מצב שצריך לחבר את זה לכרטיס קול ואז אני יוכל לחבר רמקולים גם ליציאות של הכרטיס קול וגם למארז? כי אם בכל פעם אפשר לחבר רק ליציאות של המארז זה לא שווה גרוש..זאת אמורה להיות יציאה מהירה לאוזניות שכל פעם שמים ומוצאים ומתי שאין אוזניות זה פועל גם דרך הרמקולים...ככה …
-
- 5 תגובות
- 958 צפיות
-
-
היי! תרמתי את הטראקבול שלי לאחי ואני מחפש עכשיו המלצה לעכבר גדול ונוח,העדפה לעכברי לוג'יטק. היעד העיקרי של העכבר הוא משחקי FPS(פעולה),לא צריך הרבה כפתורים. וחשוב שיהיה מדויק(מאוד)כי אני קמפר שפל ופחדן שאוהב את הכוונת שלו מדויקת וחדה. עוד דבר אחד:הקניות האחרונות למחשב די רוקנו אותי,אז התקציב הוא בסביבות ה250-270.
-
- 10 תגובות
- 958 צפיות
-