ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
האם יש משמעות לצבע בו הכרטי\לוח צבוע? (למשל האדום ב RADEON9700 או השחור בלוחות EPOX\ABIT)
-
- 8 תגובות
- 971 צפיות
-
-
קניתי תחליף דיו לHP 2423 והמדפסת לא מצליחה להדפיס ,כאשר אני נוגע במקום שממנו יוצא הדיו אין שום צבע,המקום יבש לחלוטין,קניתי עוד דיו ושוב אותה בעיה.השאלה היא האם הבעיה היא עם הדיו או שהמדפסת היא הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
איזה REFRESH RATE עדיף ?! או מה לעזאזל התפקיד של REFRESH RATE ?!(מצטער על הבורות)
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
טוב ככה, בספק כוח שהיה לי עד עכשיו (מת לפני כמה ימים וזרקתי אותו אתמול) היו מספר חיבורי כוח שאני לא ידעתי לאן הם מתחברים אם תסתכלו בתמונה הזאת: http://members.iweb.net.au/~pstorr/pcbook/images/pcps5.jpg אז בתמונה הזאת יש מחבר להארד דיסק/סידי (וכו'), מחבר לכונן דיסקטים ועוד 2 מחברים לא מובנים עכשיו החיבור הזה מאוד דומה לחיבור שהיה פעם בין הספק ללוח אם, אבל בספק שלי היה רק חיבור אחד כזה, לא 2 כאלה ולכן אי אפשר לחבר את זה ללוח אם ישן אז לאן אפשר לחבר את זה? והחיבור השני שהיה לי ולא הבנתי מה עושים איתו זה זה: http://edit.store.yahoo.com/lib/pc-outlet/12VConnector.jpg פשוט אין לי מושג לאן לחבר את זה... מישהו יכול להסביר לי לאיפה 2 המחברים האלה יכולים להתחבר?
-
- 12 תגובות
- 971 צפיות
-
-
יש לי עכבר אופטי של חברת Acrox, עם חיבור USB. יש איזושהי דרך להריץ אותו בDOS?
-
- 5 תגובות
- 971 צפיות
-
-
יש לי בעיה שמטריפה אותי, אשמח מאוד אם תעזרו לי . יש לי מודם פקס פנימי (smart link 56), יש דרייבר תקין והכל בסדר. לאחרונה המודם מחייג מספר שגוי ולא מאפשר לי לשלוח פקסים. ניסתי לחייג באמצעות התקשרות חדשה לאינטרנט ודרך חייגן והמודם מחייג מצויין, הבעיה היא רק כאשר אני מנסה לשלוח פקס.. אני שומע את הפולסים של החיוג אבל לא שומע את הצליל לאחר החיוג, ולאחר כמה שניות אני שומע את ההודעה "המספר שחייגת איננו מחובר". לא מבין מה קרה הכל עבד מצויין, הדרייברים עדכניים והכל נראה בסדר, חוץ מהעובדה שהמודם לא מחייג מספר תקין .. אשמח מאוד לעזרתכם, תודה.
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
היי! תרמתי את הטראקבול שלי לאחי ואני מחפש עכשיו המלצה לעכבר גדול ונוח,העדפה לעכברי לוג'יטק. היעד העיקרי של העכבר הוא משחקי FPS(פעולה),לא צריך הרבה כפתורים. וחשוב שיהיה מדויק(מאוד)כי אני קמפר שפל ופחדן שאוהב את הכוונת שלו מדויקת וחדה. עוד דבר אחד:הקניות האחרונות למחשב די רוקנו אותי,אז התקציב הוא בסביבות ה250-270.
-
- 10 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום! אני חדש פה קודם כל, אני קונה מחשב חדש ביום ראשון הזה שמבוסס AMD. עשיתי חיפוש בפורום מפרטים, למחשב בתקציב שלי, ולפי ההמלצות שמצאתי בניתי את המחשב הזה: M.Board: ABIT NF7 2.0 Nforce 2 AMD DualDDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0 [370NIS] 1 CPU: AMD ATHLON XP 2500 ORIGINAL BOX 1.83GHz 333MHz L2-512K Barton [525NIS] 1 A-DATA 256MB 400DDR [260NIS] 1 WD 40GB 7200RPM 8MB Cache special version [380NIS] 1 Radeon 9200 128MB TV-OUT DVI [399NIS] 1 Asus OR Lite-On X52 [120NIS] 1 ASUS OR Lite-On 52X32X52 [228NIS] 1 Floppy: לא קונה אחד, לא משתמש בו. סך הכל: 2282 ש"ח אני מבין שיש כמה דברים שניתן לשפר במארז: 1) להוסיף סטיק נוסף של זיכרון 2) לקנות 80GB כונן קשיח ו…
-
- 8 תגובות
- 971 צפיות
-
-
האם יש תוכנה כמו WCPUID ל HDD???? יש לי HDD של מקסטור 30GB אם זה עוזר..... אתר ה MODDING שלי אני החור מאחורי הדלת של המארז..... :lol: www.twhyman.com
-
- 6 תגובות
- 971 צפיות
-
-
ראיתי וקראתי על ה G300 וכרגע זה נראה לי הכי טוב... יש לכם עוד הצעות אולי? רוב הזמן זה לא משחק אלא בעיקר גלישה..
-
- 8 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אם יש לי מתאם Bluetooth למחשב ואני מחבר אליו אוזניית Bluetooth,אני אוכל להשתמש בה כאוזנייה ומיקרופון לכל דבר או שזה יעשה לי בעיות מכיוון שזה לא מחובר דרך החיבור 3.5mm הרגיל?
-
- 3 תגובות
- 971 צפיות
-
-
מה המצב אנשים!? זה קורה על ווינדוס ויסטה בלפטופ שלי, יש סיבה לדבר המוזר הזה? בנוסף אני אשמח אם תעזרו לי, שקיפגתי את הווינדוס אז קבעתי שהמקלדת תיהיה בעברית והווינדוס באנגלית עכשיו מה שקורה זה כשאני מחליף שפה זה לא מראה למטה בבר את השינוי שפה, זה מחליף את השפה אבל קצת מציק שזה עדיין מראש EN ולא HE, בתודה מראש, לירן
-
- 3 תגובות
- 971 צפיות
-
-
צריך מקלדת למשחקים ואינטרנט עד 199 שח. תודה דחוף! לא אלחוטי ומותג!!
-
- 9 תגובות
- 971 צפיות
-
-
היי ברשותי זוג רמקולים של מחשב 3.5 ואני מעוניין לחבר אותם ל3 מקורות ממיר יס סטרימר אנדרואיד וסטרימר ווינדוס (כולם יש חיבור סאונד אחד) יש דרך לחבר את כולם שיעבדו יחד או מוצר כלשהי לברור בנינם עם שלט? או מיקסר/רסיבר פשוט וזול שיהיה ניתן לחבר אליו רמולים של מחשב עם חיבור 3.5 מדובר בשימוש בסיסי למטרה הזאת לחדר תודה
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
חשבתי על Thermaltake Armor Junior http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_515_2241&products_id=15016 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_515_2241&products_id=15017 המ ההבדלים? (בכמה אלומיניום יעזור לקירור?) ואולי יש רעיונות אחרים?
-
- 8 תגובות
- 971 צפיות
-
-
רצוי משולבת (אם יש כזו, ללא פקס) , פשוטה יחסית, גודל דףA5. לא כל כך משנה היצרן, תקציב - בערך 500-700 שקל.
-
- 5 תגובות
- 971 צפיות
-
-
מה לבחור - Razer BlackWidow Ultimate 2013 Gaming Keyboard או Logitech g710 ? תודה. עריכה - לא רלוונטי, ניתן למחוק.
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
-
-
דיברתי עם חבר מחו"ל שמתמצה בחומרה ושאלתי אותו איזה פאד הכי כדאי לי לקנות ל G9 שלי והוא אמר לי שהפאד שנבחר להכי טוב ב 2010 עונה לשם Zowie יש כמה דגמים אבל מה שמוזר זה שלא מצאתי פוסט אחד פה על החברה הזאת ולא מצאתי אף חנות מחשבים שמוכרת אותו. הסבר נמק והדגם?
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
-
-
:AR15: למה לשחוט? מדובר ב-Gainward Ti 4600 שבארה"ב עולה 400$, והם מוכרים ב-550$ לפני מע"מ כמובן. ידוע הרי שאין מס על הכרטיסים הללו. נבלות, אל תיקנו אצלם.
-
- 4 תגובות
- 970 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות מדפסת משולבת... עם פקס, סורק, WIFI, אפשרות להדפיס מאייפון כמובן חסכונית בקיצור אני חושב שכל אפשרות שיש חח מצאתי את המדפסת הזאת ורציתי לדעת איך היא... ד"א אם למישהו יש רעיונות אז אני מחפש מדפסת מחברה גדולה (HP,CANON,SAMSUNG) http://www.net-print.co.il/pl_product~SCX-4729FW~18~29.htm * אני מוכן להוציא הרבה כסף על המדפסת עכשיו (1000 ש"ח) אבל שישתלם בעתיד..
-
- 1 תגובה
- 970 צפיות
-
-
החלטתי לקנות מחשב חדש לגמרי (חוץ ממסך) אבל אני רוצה שיהיה בו את כרטיס המסך החדש של ATI הRADEON 9700. ההתלבטות שלי היא אם כדאי לקנות את המחשב עכשיו אם כרטיס מסך זול חלופי עד שיגיע הRADEON 9700, או לחכות כמה חודשים ולקנות את כל המחשב ביחד, אולי גם יגיע איזשהו רכיב חומרה חדש קריטי אחר עד אז?
-
- 8 תגובות
- 970 צפיות
-
-
Logitech ClearChat Comfort USB HeadSet with Microphone http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8646 Logitech ClearChat Pro USB HeadSet with Microphone http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7852 הכי חשוב לי הנוחות על האוזן.... תקציב עד 220 שח שימוש - סרטים
-
- 1 תגובה
- 970 צפיות
-
-
אנשי HWZ היקרים, אמנם הודעה ראשונה שאני מפרסם כאן, אך אני זקוק נואשות לעזרתכם. נתקלתי לאחרונה בהתקן / מתאם מוזר שלא מצאתי לו שום ייעוד הגיוני. עברתי אצל הרבה אנשים, שאלתי, ביררתי אך ללא הועיל. בתקווה, אולי מישהו מכם יוכל להשיב קצת סדר לעולם צירפתי שתי תמונות של הדבר הלא מזוהה, זה אותו התקן / מתאם אחד ליד השני... הבהרה קלה: צד אחד שלו זכר, הצד השני נקבה, מה שבעצם אומר שהוא לא עושה כלום (כנראה) והוא לא עושה שום הצלבה ביון הפינים (בדוק) בהצלחה! [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 970 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש הפורום לגבי כל נושא העכבר לגיימר ועדייין לא הצלחתי לגבש החלטה. ההתלבטות שלי היא בין הG5 לMX518 האם ההפרש מחירים מוצדק בכלל? והאם באמת יש משמעות לעכבר כזה אם אני משחק למשל בBattleField ? לפי מי שראיתי לG5 יש את עניין המשקולות וכן אומרים שהוא זז יותר טוב על השולחן וכמובן לייזר. חבר שלי נמצא כרגע בניו יורק ואני צריך להחליט אז אשמח לעזרתכם בנושא. תודה
-
- 13 תגובות
- 970 צפיות
-