עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. מה המצב אנשים!? זה קורה על ווינדוס ויסטה בלפטופ שלי, יש סיבה לדבר המוזר הזה? בנוסף אני אשמח אם תעזרו לי, שקיפגתי את הווינדוס אז קבעתי שהמקלדת תיהיה בעברית והווינדוס באנגלית עכשיו מה שקורה זה כשאני מחליף שפה זה לא מראה למטה בבר את השינוי שפה, זה מחליף את השפה אבל קצת מציק שזה עדיין מראש EN ולא HE, בתודה מראש, לירן

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  2. Started by M-a-T-a-N,

אני יודע שאין מחיר אבל אני מוכן להשקיע כמה שצריך לא להסחף אבל זה חשוב יש לי הספקות חשמל בבניין אני לא ממש מתמצא בתחום ואין לי מושג איזו חברה טובה או לא טובה לכן אני מבקש מכם המלצה ל UPS למחשב הבא : מעבד - Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box לוח אם - ASUS P5W DH Deluxe ספק כח - ENERMAX LIBERTY 500W כרטיס מסך - ?CONNECT3D Radeon® X1900 XTX 512MB GDDRIII with DVI-I + DVI-I + VIVO זכרון - G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 F2-6400CL4D-2GBPK דיסק קשיח - WD 320GB 7200RPM 16MB SATAII דיסק קשיח - WD 320GB 7200RPM 16MB SATAII מאוור לכרטיס מסך - ZALMAN VF900-Cu VGA COOLER מאוורר למעבד - Scythe "NINJA PLUS " 6 Heat Pipes CPU Cooler מארז - ANTEC P180

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  3. זה לא שאני צריך לקנות סורק או משהו פשוט מעניין אותי לאיזה חברה יש סורקים טובים יותר? canon?epson?.. לי יש את lide 30 של קנון, נחמד ביותר אני די מרוצה ממנו, כמובן שאם אני אקנה סורק עם נתונים יותר רציניים אפשר יהיה להנות מאיכות יותר גבוהה בסריקה של כל מיני מגזינים.. אבל סה"כ אחלה סורק קיצר.. מה הכי טוב מהניסיון האישי שלכם?

• 5 תגובות
    • 915 צפיות
  4. Started by EladBr,

שלום לכל חברי הפורום, אני מתכוון לקנות בעזרת ה' סט מקלדת ועכבר אלחוטי חדש. עכשיו ההתלבטות שלי היא כזאת: או MX3000 שהוא יותר ישן, יצא מלפני איזה שנה וחצי אפילו טיפה יותר: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=344873 או MX3200 שהוא יחסית חדש: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=506302 די חשוב לי הגלגלת של הווליום אבל אני יסתדר בלעדיה. השאלה היא האם ה-3200 יותר טובה כדי שאני יוסיף 100 שקל ויקנה אותה?

• 5 תגובות
    • 915 צפיות
  5. יש לי מדפסת ישנה עם הכבל הגדול,אם הווינדוס לא מוצא לי את הדריבר שלה אז איך להתקין?

6. כרטיס מסך - Gigabyte GV-NX68G256D-B GeForce 6800GS 256MB SLI DDR3 PCI Express Bulk זכרון twinmos 1GB DDR2 667MHz INTEL Pentium D - 2.6 (805) DUAL CORE- 2X1MB Cache, 533Mhz-775PI GIGABYTE GA-8I945PG (945P) - DDR2 - ATX WD 80GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA II NEC DVD-RW NEC ND 3550 x16 (WHITE) DUAL LAYER - BULK COMPUCASE CI-6a19 SUPER MIDI (white) TOWER CASE - no PSU .SONY / NEC 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 אני צריך ספק כוח שיתאים ויספיק למפרט הזה! נראה לי שמומלץ 350+ תודה רבה לכל העוזרים!! אני לא עושה אוברקלוק... נ.ב. אני מעדיף לא בחנות "למיר" תודה!

• 15 תגובות
    • 915 צפיות
  7. היי חבר'ה טוב החלטנו בבית שהגיעה זמנה של ה HP 840C והגיע הזמן להחליפה. אינני מומחה גדול בתחום ולכן אני צריך את עזרתכם בקביעה מה כדאי - עם דגש על מדפסות שבKSP כי יש לי שם זיכוי של 200 ומשהו שקלים. השימוש העיקרי הוא להדפסת מסמכים לכן אני חושב שלייזר שחור לבן תהיה הפתרון הכי מתאים.

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  8. קניתי את הBROTHER MFC-5460CN לא מחודש ולא מתצוגה, וגם לא במחיר כזה, אתמול קיבלתי אותו. אני רואה על צג LCD מעין שיפשופים כאלה אבל קטנים. וגם באזור שלו מסביב לצג LCD רואים סימנים, גם הקרטן עצמו שהגיע כבר עלו לי נורות אזהרה. בקיצור איך אני יודע שזה לא מוחדש.מתצוגה. האם הסימנים בצג נורמלים, אני יודע כשקונים מוצרים עם צג LCD אז בדרך כלל יש מדבקה על הצג LCD, רק שפה היה מעין ניילון פשוט שכיסה את כל הפאנל של הכפתורים והחלק של הסורק, על הצג לא היה שום דבר נוסף. דרך אגב זה גם מגיע עם כבלים קצרים מאוד לחיבורים.

• 6 תגובות
    • 915 צפיות
  9. Started by דינה111,

מבקשת המלצה על מדפסת ביתית טובה ולא יקרה. חשוב לי שלא יהיה יקר להחליף או למלא דיו כי אני מדפיסה הרבה. כמו כן אין לי הרבה מקום אז אני מחפשת מדפסת קטנה. [move]תודה[/move]

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  10. שלום לכולם, לאחרונה העברנו את המדפסת והמחשב הנייח למקום חילופי. נאלצנו למקם את המדפסת קצת רחוק מהמחשב ועל כן רכשנו כבל USB מאריך (2 מטר). המחשב אינו מזהה את ההתקן. עשיתי ריבוט למערכת וניסיתי לעדכן את ההתקן, מובן שללא הועיל. מרפרוף בפורום הבנתי שהכבלים הארוכים יותר הם הבעיתיים, אז אני לא בטוחה מה עוד אפשר לעשות. אם למישהו יש רעיון/עצה, אשמח לשמוע!

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  11. Started by Kidney_stonE,

נא לשים לב - אני כבר לא חמפש מארז, הת'רד השתנה, וכרגע אני מחפש פתרון לכלובים לדיסקים קשיחים.. אהלן כולם נכון לעכשיו יש לי את ה Antec High Performance 1088 AMG והגעתי למסקנה שאני כנראה אאלץ להחליף אותו מכיוון שאני כבר ממזמן הפסקתי לצרוב דיסקים, ואני רק קונה עוד ועוד דיסקים קשיחים כשמתמלא לי המקום, פשוט הגעתי למסקנה שזה הרבה יותר נוח ומשתלם מבחינת זמן(=כסף ) נכון לעכשיו יש לי 3 דיסקים קשיחים במארז (אוטוטו טרה-בייט) , יש גם 2 צורבים, ונגמר המקום... אני מחפש מארז בפחות או יותר אותה עלות כספית (עד 1000 שקל זה בסדר) מרווח, מאוורר, שקט, מודולרי, עם כמה שיותר מקום לכוננים קשיחים, אולי אני אחליט להשקיט אותם עם מתלי גומיה שכאלה, אז להתשב שגם כאן צריך כנראה עוד מקום. אם…

12. Started by Fertilizer,

אני מחפש המלצה לסורק, הפרמטר הכי חשוב לי זה המהירות סריקה. ועכשיו השאלות: 1. מה הסורק הכי מכיר שניתן לרכוש ? 2. האם הוא מכיל פידר (Feeder)? 3. כמובן שאשמח לקנות את הסורק הכי משתלם ביחס למהירות ומחיר. כל תגובה תתקבל בברכה

13. תראו אני לא קונה אלחוטית לעולם.. עכבר אני לוקח 510MX BLUE מקלדת רציתי לקחת של לוגיטק חוטית אבל כבר אין במלאי בשום מקום את מה שאני רוצה זה היה special edition.. קיצר איך המקלדת הזאת: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_8_210&products_id=7555 לעומת נגיד זאת שיש לי ואני מחשב אותה לטוב http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_8_210&products_id=5207

• 10 תגובות
    • 914 צפיות
  14. היי, חבר ביקש ממני לברר למענו איזה פאלם נחשב לטוב ביותר כיום, כלומר מציע את התמורה הטובה ביותר לכסף, עד 1400 ~ 1500 ש"ח. האם יש כאן כאלה שמתעניינים ? מבינים בנושא ? בהתחשב בעובדה שאני לא מבין כלום בנושא זה, כל מידע יעזור...ואנא פרטו ככל שניתן. הוא כמובן מתעתד לרכוש אותו כאן בארץ תודה HF

• 11 תגובות
    • 914 צפיות
  15. היי אני שוקל לקנות את A60 או A70 של קאנון - ווידאו זה די שיקול חשוב אצלי במיוחד בעובדה שקאנון מצלמת עם קול ... ברור לי לא לצפות לווידאו איכותי כמו מצלמות ווידאו אבל אני עדיין מעוניין לראות איך תהיה האיכות שלו במצלמות אלו מישהו יכול להפנות אותי לקטע שצולם איתן או לשלוח לי קטע כזה ?

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  16. Started by Kenny,

היי אנשים , אחרי הרבה הפסקות חשמל , קניתי אל פסק.. קניתי את הדגם של Advice PRP750 (750 וואט מן הסתם) אני יתאר את המערכת שלי , ובסוף את השאלות. יש לי : amd3500\1gb memory \X850 xt \ TT power supply 480watt בספק כוח , יש לי את הדבר הזה , שאני כבר לא זוכר איך קוראים לו , שהוא פעיל.. אמרו לי שאם זה פעיל (active) אז אני אצטרך אל פסק עם פחות וואט... וכמובן , מסך 19 אינץ , Samsung 959nf. קודם כל , מה אתם אומרים על האל פסק מול המערכת? ורציתי עזרה בכיוון של האל פסק , אני לא ממש מבין בזה. העלאתי תמונה , עם הכיוונונים שיש לי שם. שיהיה לכם יותר קל להבין על מה אני מדבר. ואם אפשר להסביר מה זה כל שעון שם , ומה הוא מודד בדיוק. תודה לכולם , זאת התמונה : http://img376.imageshack.us/img3…

• 7 תגובות
    • 914 צפיות
  17. נתקלתי בתופעה מאוד מוזרה מאז שיש לי את המחשב הזה: כאשר המחשב עובד במשך כמה זמן בחדר נוצרת מן אווירה לא נעימה כזאת. כיאלו האוויר אצלי בחדר יותר חם משל כולם וכיאלו הוא יותר כבר כזה. לא הייתי אומר שהוא מסריח אבל יש משהו דומה. מן עובח כזה. ריח מוזר מאוד. אני בטוח שזה בגלל המחשב כי אם הוא לא עובד אז אין את זה. יש לכם לרעיון למה זה?

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  18. תראו מה מצאתי באתר של הרקולס : Installing ATI reference drivers 7.67 or higher will cause your computer to reboot automatically. Please use the 7.66 drivers provided on this web site. A bios and drivers fix will be available soon. If you already installed reference drivers, please follow this procedure: - Press F8 during Win2k/XP boot sequence - Choose "safe mode" - Uninstall ATI Drivers through "Control Panel" "Add/Remove Programm" - Reboot, and reinstall 7.66 Drivers . Concerned Hardware: - Hercules 3D Prophet FDX 8500 LE מה דעתכם ? מה זה אומר ?

• 10 תגובות
    • 914 צפיות
  19. Started by Lumber_Jack Jim,

היי! תרמתי את הטראקבול שלי לאחי ואני מחפש עכשיו המלצה לעכבר גדול ונוח,העדפה לעכברי לוג'יטק. היעד העיקרי של העכבר הוא משחקי FPS(פעולה),לא צריך הרבה כפתורים. וחשוב שיהיה מדויק(מאוד)כי אני קמפר שפל ופחדן שאוהב את הכוונת שלו מדויקת וחדה. עוד דבר אחד:הקניות האחרונות למחשב די רוקנו אותי,אז התקציב הוא בסביבות ה250-270.

• 10 תגובות
    • 914 צפיות
  20. Started by MishaK,

יש לי לאפטופ COMPAQ notebook 100 שזה AMD K6 450 ו28 מגה זיכרון (הא??!!), ומשום מה הדרעק הזה עושה בעית עם הסידי רום.. הוא לא נפתח לי וכשאני מפעיל ת'מחשב הוא נותן לי ת'הודעה הזאת Cyberdrive IDE BUS CD-ROM Device Driver Version 1.94 CD-ROM drive is not ready. (A)bort or ®etry : ואין לי מושג מה הוא רוצה ממני, כשאני לוחץ R הוא לא עושה כלום, וכשאני לוחץ A הוא ממשיך כרגיל אבל בלי סידי רום.. למישהו יש מושג איך פותרים ת'בעיה? פשוט אין לי ת'דרייברים ואני מפחד למחוק אותו מה-Device Manager... הסידי רום הוא: Mitsumi CD-ROM Controlltr with Double Speed Drive והמערכת הפעלה היא Win98SE

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  21. איזה משני הסוגים הוא 0.13 מיקרון 423 או 478 (מדובר בשל אינטל)

• 7 תגובות
    • 914 צפיות
  22. אני רוצה לדעת את מהירות ההרד דיסק שלי איך אני יכול לדעת???????

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  23. Started by zoyaniv,

שלום יש לי מדפסת HP-940 כל פעם שאני מדפיס לא כל העמוד מודפס החלק הימני שמופיע במסך לא יוצא בהדפסה

• 9 תגובות
    • 914 צפיות
  24. Started by ZIVDANIEL12,

אהלן אני צריך המלצה למתאם חיבור USB אלחוטי. פשוט במקום לחבר כבל מאריך אני רוצה לחסוך את כל החוטים. מצאתי משהו כזה : הבעיה שאף אחד מהקישורים לא מוכר את זה.. [Cables Unlimited Wireless USB Kit with Transmitter and Receiver with Base] אולי אתם מכירים משהו שדומה לזה?

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  25. מחר אני מקבל את המסך החדש שהולך להחליף את המסך הקיים והוא יהיה 37 אינץ.. מה שמחייב אותי להתרחק ממנו אז אני חייב בדחיפות להצטייד במקלדת ועכבר אלחוטיים מה שחשוב שזה יהיה יעיל במרחק של עד 3וחצי מטרים ושאורך הסוללה יהיה סביר מינימום 4 שעות מבחינת תקציב אני לא יודע כמה זה אמור לעלות העיקר שיהיה משתלם

• 1 תגובה
    • 914 צפיות

דיונים חדשים בפורומים