עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום לכולם! מבקש המלצה למדפסת לייזר צבעונית משולבת. הייעוד שלה הוא להדפיס תמונות למטרת עסק, מדובר על כמוית, נגיד 50 דפי A4 בשבוע בצבע מלא, אם אפשר מידע כללי על המדפסת, הספק עבודה, מחירי טונרים, וכו' תודה רבה לכולם!!!

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  2. Started by ram111,

יש לי בעיה שמטריפה אותי, אשמח מאוד אם תעזרו לי . יש לי מודם פקס פנימי (smart link 56), יש דרייבר תקין והכל בסדר. לאחרונה המודם מחייג מספר שגוי ולא מאפשר לי לשלוח פקסים. ניסתי לחייג באמצעות התקשרות חדשה לאינטרנט ודרך חייגן והמודם מחייג מצויין, הבעיה היא רק כאשר אני מנסה לשלוח פקס.. אני שומע את הפולסים של החיוג אבל לא שומע את הצליל לאחר החיוג, ולאחר כמה שניות אני שומע את ההודעה "המספר שחייגת איננו מחובר". לא מבין מה קרה הכל עבד מצויין, הדרייברים עדכניים והכל נראה בסדר, חוץ מהעובדה שהמודם לא מחייג מספר תקין .. אשמח מאוד לעזרתכם, תודה.

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  3. Started by Lumber_Jack Jim,

היי! תרמתי את הטראקבול שלי לאחי ואני מחפש עכשיו המלצה לעכבר גדול ונוח,העדפה לעכברי לוג'יטק. היעד העיקרי של העכבר הוא משחקי FPS(פעולה),לא צריך הרבה כפתורים. וחשוב שיהיה מדויק(מאוד)כי אני קמפר שפל ופחדן שאוהב את הכוונת שלו מדויקת וחדה. עוד דבר אחד:הקניות האחרונות למחשב די רוקנו אותי,אז התקציב הוא בסביבות ה250-270.

• 10 תגובות
    • 937 צפיות
  4. Started by slarti,

ובהמשך לשאלותיי מאתמול.. אני עדיין מתלבט בין הAMD ל-Intel, ויש לי כמה שאלות בנושא: א. חברי הטוב המתעסק רבות עם מכירת ציוד, אמר שנתקל בעבר בבעיות תאימות מסויימות בין ה-Chipset של VIA המשמש את לוחות האתלון, לבין כרטיסי מסך מסויימים מבוססי nVIDIA. הבעיות נפתרו עם התקנת הדרייבר הספציפי של לוח האם. אולם, דבר זה גרם לי לתהות - האם קיימות בעיות תאימות תחת LINUX בין כרטיסי מסך מבוססי nVIDIA לבין צ'יפסט של VIA? האם מישהו מכיר ספצפיצית את כרטיס ההרקולס פרופט ואת לוח האם של Gigabyte (VRXP) שאני מתעתד לקנות והאם הם נתמכים בלינוקס? ב. אם אני מחליט לקנות את ה-AMD, אני לוקח אותו עם לוח מבוסס KT333. כמה עולים יותר זכרונות 333 לעומת 266? ועד כמה שווה לי להשקיע בהם? מה ההבדל בביצועים? ג. …

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  5. Started by at,

יש לי פלאם VX לא השתמשתי בו כשנה, וכעת שאני לוקח אותו ליותר מחצי יום ללא הטענה (גם אם הוא כבוי) יש התראה על סוללה חלשה או פשוט לא נדלק. בקיצור אני צריך להחליף אותה, רציתי לשאול אם משהו החליף פעם סוללה ל palm בכלל ול vx בפרט? איזה סוללה יש לו ? האם ניתן לקנות עצמאית? כמה זה עולה? איך פותחים ומחליפים? לחילופין כמה עולה לעשות את זה בכלנית? אם זה יצא יקר מידי (לעומת לקנות חדש) אז אולי אני יוותר על רעיון. במקרה זה רציתי לדעת האם למישהו יש רעיונות מקורים מה ניתן לעשות איתו? (למשל לנצל את IR שלו כמקלט ל- שלטים ולשלוט ה media player) הצעות התקבלו כיד הדמיון הטובה. תודה וסופ"ש טוב, טל

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  6. Started by muam,

שלום, אני מחפש סורק לסריקת תמונות ומסמכים. התקציב הוא לא מוגבל, צריך משהו ממש טוב ואיכותי, תציעו מה שמומלץ ואני אחשוב אם זה בתקציב. אני לא צריך מדפסת משולבת, רק סורק. רק שיסרוק באיכות גבוהה ויהיה אמין ונוח. המשתמש יהיה צלם, והתמונות יהיו מסוג של תמונות נוף. אני צריך לדעת מה הסורק הכי טוב שיש לדברים כאלה. מחיר 1000 בערך, עם חריגות גדולות. אם אתם צריכים עוד פרטים תגידו לי. תודה, נועם

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  7. מחפש עכבר של Logitech או Microsoft אלחוטי. תקציב עד 450 ש"ח. הביקורת באתר על Logitech G7 לא חד משמעיות, מומלץ / לא מומלץ ? תודה

• 6 תגובות
    • 937 צפיות
  8. HP DeskJet 2180 HP Officejet J4580 HP Officejet 6500 אני מחפשת מדפסת עם הדפסת תמונה איכותית יחסית עד 600 שח, חשוב גם שהדיו יהיה זול...אם יש הצעות למדפסות של חברות אחרות אני אשמח לחוות דעת תודה

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  9. הפד שלי כבר עבר את זמנו והשתמשמתי בו הרבה והמשטח כבר שרוט, כרגע יש לי את ה-Thermaltake tai chi M2. דרישות: 1) יהיה פד אורטופדי כדי להימנע מבעיות בשורש כף היד. 2) שייחליק טוב, ולא יהיה "תקוע".

• 5 תגובות
    • 937 צפיות
  10. Started by MHIR,

קניתי מצלמה עם וגם ערכה של אוזניות עם מקרופון לערכה יש 2 יציאות יציאה לאוזניות ויציאה למקרופון הכל עובד לי חוץ מהמקרופון יש לי במחשב מאחורה 3 יציאות לאן אני מחבר ניסיתי את כולם לא עובד לי מספר ICQ שלי 145758752 מספר האודיגו שלי 6339116 תודה מראש לכל מי שיעזור

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  11. Started by sasha,

שלום , ההורים שלי נוסעים היום לחול ואני צריך בדחיפות עכבר חדש , שמעתי פה הרבה מאוד דברים טובים על הדואל של לוגיטק , האם אפשר להשיג אותו בדיוטי פרי? אם אין שם מיהו יכול להמליץ לי בבקשה על עכבר אופטי לא אלחוטי טוב ? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 937 צפיות
  12. Started by rino,

מה דעתכם על הספק הבא? http://hipergroup.com/English/products/hpu-4m530.html

• 12 תגובות
    • 937 צפיות
  13. Started by ^DaRk-MiNd^,

פשוט נראה לי לא הגיוני לקנות זכרון DDR ב650 שקל ! ואולי אני אשתמש בזה עד שהמחירים ירדו ואז אעביר למחשב הזה

• 7 תגובות
    • 937 צפיות
  14. Started by spiidx117,

אהלן, עד היום הייתי סגור על ה Driving force GT, אבל עכשיו ראיתי שבעוד 10 דולר יש את ה Fanatec 911 Carrera ה 911 מגיע עם קלאץ וידידת של 6 הילוכים, ועם דוושות יותר טובות. הבעיה היא שלא הצלחתי למצוא הרבה סרטונים או המלצות עליו. רציתי לדעת אם יש בעיות ידועות עם ה911. (מה גם שיש לי ניסיון מעולה עם השירות לקוחות והאחריות של לוג'יטק, ו FANATEC היא חברה קצת קטנה, אז אני חושש טיפה) תודה רבה

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  15. היי חבר'ה טוב החלטנו בבית שהגיעה זמנה של ה HP 840C והגיע הזמן להחליפה. אינני מומחה גדול בתחום ולכן אני צריך את עזרתכם בקביעה מה כדאי - עם דגש על מדפסות שבKSP כי יש לי שם זיכוי של 200 ומשהו שקלים. השימוש העיקרי הוא להדפסת מסמכים לכן אני חושב שלייזר שחור לבן תהיה הפתרון הכי מתאים.

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  16. במשחקים שמתי לב לזה. אני לוחץ על W כדי לזוז קדימה ולאחר כמה זמן זה נתקע ואז שוב צריך ללחוץ על W. אולי זה מנגנון שמגן על המקלדת למקרה שיש כפתור לחוץ או משהו כזה? אולי זה כדי למנוע ביזבוז של סוללות? אני לא מעוניין בזה בכלל. עזרה אנשים.. מיואש מהמקלדת החדשה וכבר עברו 14 יום! :'(

• 4 תגובות
    • 936 צפיות
  17. שלום לכולם, אני מחפש כבר כמה זמן סט אלחוטי איכותי, שלא עולה יותר מדי(בסביבות ה400 ש"ח), לאחר שמישהו המליץ באחד האשכולות על ה7000 ergonomic התכוננתי לרכוש אותו ואז גיליתי שיש בסופ"ש הזה מבצעים בבאג.. אחרי שגיליתי שאין את הסט הנ"ל בבאג, ויש את ה Microsoft® Wireless Laser Desktop 7000 עכשיו ניסיתי לחפש בכל הרשת מאמרים שמשווים בין 2 הסטים אך לא מצאתי כלום, מישהו שיצא לו לנסות את הסטים הנ"ל יכול לתת פידבק כלשהו עליהם? כמו כן אם מישהו מעוניין לקנות את הסטים במבצע של ה1+1 באיזור אשדוד שישלח לי הודעה

18. Started by Component,

ראשית כל, זו לא דעתי על המעבד, הוא מעבד מצויין, השתמשתי בכותרת כדי שיותר אנשים יקראו את ההודעה שלי אז ככה: יש לי צורב Philips 32*12*8 ואני משתמש ב nero. כשאני מפעיל את nero התוכנה כותבת לי שיש בעיה בדרייבר ה aspi ובשל כך אני יכול לצרוב רק image מישהו כאן הציע לי תוכנה שמתקינה את הדרייברים מחדש אבל היא לא עזרה. ניסיתי להביא את הדרייברים מחבר, הרצתי sfc ואפילו ניסיתי להתקין windows מחדש. הבעייה לא היתה קיימת כשהשתמשתי ב windows millenium. כרגע אני משתמש ב win 98. ניסיתי גם easy CD creator 5.0 אבל היא נתקעת בכל פעם שאני לוחץ על data prioject. בתודה מראש, עדי רובין.

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  19. Started by Jcs,

תודה רבה לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 936 צפיות
  20. Started by talla4,

שלום, ברצוני לקנות עכבר ומקלדת אלחוטיים. השימוש העיקרי יהיה הגברת והנמכת הווליום, עצירת הסרט וכדומה. אם זה לא עובד כשאני מכורבל במיטה, זה לא עוזר לי. בדקתי הרבה דגמים, והמתאים ביותר שמצאתי היה TwinTouch Optical Office של genius. מעבר לעיצוב הנחמד, הוא בא עם 6 סוללות נטענות, והבסיס משמש כמטען ל-2 הנוספות, כך שתמיד אפשר להחליף במהירות. אולם, לפי האתר של genius, הטווח הוא עד 5 רגל. שזה כלום. האם מישהו ניסה את הסט הזה ויכול להעיד על נכונות המידע? האם מישהו יכול להמליץ לי על סט בעל טווח גדול יותר (לפחות 4-5 מטרים, רצוי בסביבות 10, כדי לא להיות על הגבול)? בכללי, התקציב הוא בסביבות עד 400 ש"ח (התפלאתי שהדגם של genius עולה הרבה פחות). ובכלל, מישהו יכול להסביר מדוע הטווח כ"כ קצר,…

• 5 תגובות
    • 936 צפיות
  21. איך זה ? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=22623

• 9 תגובות
    • 936 צפיות
  22. אני מרגיש אידיוט - אבל... איך אפשר פשוט לכבות אותו...?

23. אני צריך המלצה לגבי מדפסת משולבת של canon .. קיבלתי הצעה על המדפסת הבאה canon pixma mp150 ב400 שקלים רציתי לדעת עם היא טובה ועם המחיר הוא זול \יקר יש לי עוד שאלה קטנה במדפסת משולבת ה''דיו'' של הצילום הוא עם הדיו של ההדפסה או שזה בטיונר נפרד? והאם זה עפ אותם דפים של ההדפסה או דפים שונים? תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  24. אהה כן ואיך לעזעזאל מכוונים אקוליזר של 10-band? זה די מדאיג אותי כי על הlive value שלי יש פשוט כיוונוני treble/bass וזהו...

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  25. Started by ssib,

היי כולם קיבלתי היום סט לוג'טק 3200 שרכשתי התקנתי את הדיסק וניסיתי להתחיל לעבוד איתו 1. חיברתי את הקולט משדר למחשב וזוהתה חומרה חדשה 2. התקנתי את הדיסק ואישרתי לו עדכונים 3. לעכבר הכנסתי זוג סוללות חדשות מקופסה סגורה, הופיע אור ירוק מאוחור (הן עובדות) הבנתי שצריך ללחוץ על הכפתןר האדום כדי שישדר. לחצתי. - כלום! 4. ניסיתי להכניס סוללות למקלדת. זיהיתי את המקום אבל בשום אופן לא הצלחתי לפתוח אותו (דבר שמעולם לא קרה לי) חיפשתי הסברים הן על הקופסה, הן במעט היירות שצורפו הן בדיסק והן באתר - מסבירים רק כיצד לזהות מצב של low battery לא מסבירים כיצד להכניס אותן מישהו מכיר את הקיבורד הספציפית (או את ההסגנון של לוג'טק בהנחה שהוא קבוע) ויוכל להסביר לי? 5. בדרך אתחלתי את המחשב…

• 5 תגובות
    • 936 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.