עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by אנדי,

שלום לכולכם, בימים האחרונים איני יכול לבצע הדפסות אלחוטיות של מסמכים כדוגמת PDF ו- doc מערכת ההפעלה (win 10 pro) מציגה לי הודעת 'שגיאת הדפסה' או 'המדפסת במצב שגיאה' בקוד AA918B. בהסטוריית האירועים של ישום הניהול של המדפסת מצויין הקוד - 74899. המדפסת היא מדגם HP deskjet advantage 5275. בדקתי את החיבור בין המחשב למדפסת (דרך נתב הוטבוקס) והוא נמצא תקין. השתמשתי בכלי HP print and scan doctor כדי לאתר את הבעיה, ללא הצלחה. איני יכול להתחבר ישירות למדפסת (direct wifi), משום שאיני יודע מהו מספר ה- PIN של הנתב. חיפשתי על התווית, לא מצאתי. אני מאמין שהבעיה היא במחשב. תודה מראש לכל המסייעים.

• 2 תגובות
    • 973 צפיות
  2. אני רוצה לדעת את מהירות ההרד דיסק שלי איך אני יכול לדעת???????

• 5 תגובות
    • 973 צפיות
  3. Started by idofr,

קיים מתאם כזה כי יש לי גם עכבר אלחוטי וגם רגיל ושניהם ps2 ואני רוצה ששניהם היו מחוברים באותו זמן כדי לא לגמור בטריות לאלחוטי(יענו אני ישתמש בו רק שצריך) וכדי לא לשחוק את החיבור בלוח אם בגלל שאני כול הזמן מחליף בניהם....

• 1 תגובה
    • 973 צפיות
  4. Started by OrBen91,

מפרט המחשב שברשותי מצורף פה בתמונה (הכונן הוא SSD) אני מריץ עליו פיפא 18 על הגדרות מדיום, אחרי 2-3 משחקים המחשב קצת מתחמם, לפי התוכנה SpeedFan, יש שם core בטמפרטורה של 52, ובכללי טמפרטורה של 72 (אם קראתי נכון את התוכנה). מומלץ לעבוד ככה? איזה משטח קירור הייתם ממליצים לי לקנות על מנת לשמור על המחשב בטמפרטורה נמוכה (איזור ה-40 עדיף), ראיתי מחירים החל מ-100 ש"ח וגם ב-400 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 973 צפיות
  5. Started by שמואלל,

שלום, יש לי תמדפסת הזאת hp 940C ואכשיו אין לי צבע בכלל וצבע עולה 150 שקל,ומדפסת חדשה עולה 200 שקל עדיף לקנות מדפסת חדשה?והאם היא תבוא עם שתי צבעים.? כזאתי: http://www.officedepot.co.il/(v1dkyy55ctfar145uopyijax)/catalogFamily.aspx?ID=592690&CID=100 http://www.officedepot.co.il/(v1dkyy55ctfar145uopyijax)/catalogSku.aspx?id=3889557&famid=376226&PR=SP5 http://www.officedepot.co.il/(v1dkyy55ctfar145uopyijax)/catalogSku.aspx?id=3801461&famid=376095&PR=SP5

• 14 תגובות
    • 973 צפיות
  6. שיהיה איכותי זה מה שחשוב לי, ואם זה יתאים גם לגיימינג אז עוד יותר טוב אני צריך את זה דחוף כי המחשב מגיע או מחר או מחרתיים.

• 2 תגובות
    • 973 צפיות
  7. Started by דינה111,

מבקשת המלצה על מדפסת ביתית טובה ולא יקרה. חשוב לי שלא יהיה יקר להחליף או למלא דיו כי אני מדפיסה הרבה. כמו כן אין לי הרבה מקום אז אני מחפשת מדפסת קטנה. [move]תודה[/move]

• 0 תגובות
    • 973 צפיות
  8. Started by yousux,

ראיתי שיצא הMX1100 שהוא בעצם ה MX1000 אבל עם הגלגלת של ה Revolution Mx, מישהו התנסה עם העכבר הזה ? האם יש שוני בין הגלגלת בו לזו שב MX (כי ממש לא אהבתי אותה) ?

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  9. Started by shlosi,

שלום לכולם, מצאתי בזאפ מקלדת שנראית לי אדירה (יש בה משטח לעכבר כמו בלפטופ) אבל היא של חברת Perixx שאני לא מכיר. יותר מזה, הסתכלתי על עוד מקלדות של החברה הזו בזאפ, ואפילו לא מקלדת אחת קיבלה שם ביקורות כך שאין לי מושג מה טיבה של החברה הזאת או המקלדת הספציפית שמעניינת אותי. מישהו מכיר? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=746729

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  10. Started by FreezHer,

אהלן חברה בוקר טוב ניקיתי את המקלדת (microsoft multimedia keybord) ונאבד לי מקש אחד וחבל לקנות מקלדת חדשה בגלל זה...מישהו אולי יודע על מקומות שמוכרים בהם מקשים בודדים למקלדות? תודה.

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  11. Started by GW,

אני רוצה לקנות גיים פאד בסביבות ה200 שקל, יש למישהו המלצה ???

• 5 תגובות
    • 972 צפיות
  12. Started by nw,

האם ה-AMD XP יותר טוב מה-AMD הרגיל מבחינת ביצועים? זאת אומרת אם משווים בין מעבד XP למעבד רגיל אם אותה מהירות שעון יש ביניהם הבדלים? או שהכל עניין של שיווק?

13. Started by tom123p,

שלום, קיבלתי המלצה על הנדון - בצור סורק "מקצועי" (פידר-לא צעצוע, יכולת לסרוק שקופיות). מכירים? מומלץ? תודה

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  14. Started by Haflo,

לאיזה כרטיס שייך ה Detobator ? (אם אני מבין נכון ואני מקווה שהבנתי, זה Optimized driver for nVidia GeForce ???)

15. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

תודה לעונים .

• 8 תגובות
    • 972 צפיות
  16. Started by orrm,

שלום כולם, יש לי כמה שאלות לגבי המארזים של אנרמקס וצ'יפטק: 1. המארז של אנרמקס הוא אלומיניום? 2. איזה מארז של צ'יפטק הוא זהה לאנרמקס FS710 ויש בו חלון? 3. ראיתי בספסיפיקציות שלהם שהם זהים לחלוטין - אם כן, מה ההבדל ביניהם?

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  17. Started by Black_Citadel,

http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=7377 של סמסונג, מחליף צבעים רנדומלית הזמנתי, אני מתרגש ממנו יותר מהX800GTO2 :o מישהו התנסה איתו ?

• 11 תגובות
    • 972 צפיות
  18. Started by dolev-r,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3935 אני בשלבי רכישה של מחשב. בחרתי במארז Centurion5 של CoolerMaster. בברור עם איש מכירות של החנות יש אפשרות לרכוש את המארז עם ספק 380W שמגיע איתו . הכוונה הראשונית שלי הייתה לקנות ספק FSP400-60GLN אבל התברר שכרגע אין אותו בחנות וייקח שבועיים עד שיגיע. איש המכירות המליץ לי להישאר עם הספק של המארז והדגיש כי הוא לא גנרי והוא 380W אמיתיים ולדעתו לא תהיה שום בעיה של התאמה בין הספק הנ"ל למפרט שלי. הוא אמר שאם בכ"ז אני רוצה לקנות ספק בנפרד הוא ממליץ לי על http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4500 Thermaltake W0062RU Silent PurePower 420W V2.0 הוא אמר שהספק הזה מצויין. כמובן שסמכתי על הדעות בפורום שמראות על נטיה להתרחק מ…

• 12 תגובות
    • 972 צפיות
  19. Started by TheTeapot,

היי, אני זקוק להמלצה לעכבר. עדיפות לאלחוטי, בסביבות ה ₪200, חשוב מאוד שיוכל לעבוד גם ללא משטח מיועד.

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  20. Started by bigdady,

מישהו יכול להמליץ על סורק טוב במחיר עד 300-400 ש"ח? או המלצה על חברה מסוימת..... תודה.

21. Started by OmerS,

שלום, אני מעונין לקנות מדפסת של HP מדגם Deskjet 3820, אך לא מצאתי דיו למדפסת הזאת אמרו לי שאני צריך לקנות דיו של דגם אחר שיתאים למדפסת הזאת, למישהו מכם יש את המדפסת ויכול לומר לי איזה דיו (של איזה דגם יותר נכון) אני צריך לקחת? בתודה מראש, עומר.

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  22. אז ככה , כולנו הבנו שרוב החברות לאחרונה עשו עדכונים למוצרים שלהם כמו NV עם ה9600 שחודש והפך -לGT220 או כמו לוג'יטק שהפכו את ה-G5 ל-G500 ומכיוון שזה פורום ציוד הקפי, מן הסתם לא נדון בכרטיס אלא בעכבר.. ומכיוון שזהו פורום עם לא מעט משתמשים .. לכל אחד יש דעה שונה וכל אחד בא עם דעות קדומות שכל אחד יביע את עמדתו בנוגע למה הוא מעדיף - G5 או G500 מהבחינות : מחיר , עיצוב , ההתחדשות עצמה האם כדאי לקנות כרגע וכו' ..

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  23. Started by Or ei,

אתם יכולים לתת לי דגמים של מקלדות אלחוטיות ?? בנתיים ראיתי אחת של GENIUS KB16 של לוג'יטק כולן באות עם עכבר אז זה לא טוב (אלא אם כן מסתתר לו דגם בלי ????) ומיקרוסופט לא מצאתי משהו אלחוטי...

• 5 תגובות
    • 972 צפיות
  24. אני מחפש מדפסת לבית ואני רוצה לייזר. ראיתי את xerox 3117 והיא מצויינת אבל מה אין לה אפשרות הדפסה בצבעוני. אומנם רוב ההדפסות שלי יהיו בשחור לבן אבל לעיתים צריך גם צבעוני ואני לא רוצה להיות מוגבל. האם למישהו יש את המדפסת הזאת והוא ממליץ עליה או שלא. בקיצור אשמח לקבל פידבק האם היא שווה קניה. תודה מראש

25. אני רוצה מחנות בארץ בבקשה..

• 6 תגובות
    • 971 צפיות

דיונים חדשים בפורומים