עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. יש לי מדפסת משולבת עם סורק, HP2410 PHOTOSMART שמתי לב ללכלוך.. נראה כמו אד שהתצטבר על הזכוכית של הסורק (על החלק הפנימי) מישהו מכיר פיתרון ללכלוך הזה? תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  2. Started by roc,

אני היום כבר קונה כרטיס מסך חדש 6600GT במקום הכרטיס שיש לי במחשב + עוד 512MB זכרון + 4 מאוררים על המחשב,והתקציב שלי הוא 250 מקסימום מחנות באזור המרכז, חשבתי על זה: http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=80&products_id=1905&osCsid=b228ad1eed4f9bdb3d2116b99efca6d3 האם הוא יספיק לדרישות שלי? וגם אם אני יחליף לכרטיסים חזקים יותר בעתיד?

3. Started by ^DaRk-MiNd^,

פשוט נראה לי לא הגיוני לקנות זכרון DDR ב650 שקל ! ואולי אני אשתמש בזה עד שהמחירים ירדו ואז אעביר למחשב הזה

• 7 תגובות
    • 916 צפיות
  4. האם זהו טרנד חדש לכתוב כותרות קצרות ככל האפשר להודעות? הנה כמה: RAM HARD DISK כרטיס מסך רמקולים לוח אם עכבר

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  5. Started by or,

כולם פו ממליצים על AMD אבל אתם לא מדברים על זה שלאינטל יש אחריות לכל החיים והם ממש אמידים וגם אי אפשר לעשות שום-דבר אשר יכול לגרום לביטול האחריות (בניגוד ל OC אשר יש ל-AMD) בבקשה תסבירו!!!!!!!!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  6. Started by someone,

החלטתי לקנות מחשב חדש לגמרי (חוץ ממסך) אבל אני רוצה שיהיה בו את כרטיס המסך החדש של ATI הRADEON 9700. ההתלבטות שלי היא אם כדאי לקנות את המחשב עכשיו אם כרטיס מסך זול חלופי עד שיגיע הRADEON 9700, או לחכות כמה חודשים ולקנות את כל המחשב ביחד, אולי גם יגיע איזשהו רכיב חומרה חדש קריטי אחר עד אז?

• 8 תגובות
    • 916 צפיות
  7. Started by OR007,

אולי זה נשמע דבילי אבל כן ! אני מעוניין לפד לעכבר... העכבר שיש לי הוא מיקרוסופט אלחוט (חלקכם ראה בת'רד למעלה) ובעכבר הקודם שלי נוצר מצב שבין הדברים השחורים האלה מתחת לעכבר (יש 4 כאלה) בחריצים שלהם התמלא אבק שלא היה ניתן לניקוי. רוב הפדים שניסיתי פשוט לא הלכו טוב עם העכבר (גם צילום רנטגן לא היה טוב...פשוט לא עבד) למישהו יש הצעות ?

• 3 תגובות
    • 916 צפיות
  8. איזה REFRESH RATE עדיף ?! או מה לעזאזל התפקיד של REFRESH RATE ?!(מצטער על הבורות)

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  9. Started by puNani,

התמונה הנ"ל: שימו לב שה ATI RADEON OEM עובר את הATI READEON 8500 המקורי בדרייברים הראשונים.. וזה לא הפעם היחידה שהוא עובר.... עקבו אחרי זה בכתבה: http://www.sharkyextreme.com/hardware/videocards/article.php/3211_932821__8 מעניין... למה באמת ה PLAIT/XPERTVISION הזה הוא כ"כ גרוע? אמנם זה לא ATI מקורי אבל זה עם הצ'יפ של ATI וחוץ מהעובדה שהוא פחות מפאור מבחינת האריזה והכל.. מה כ"כ רע בו? אולי BOOMER יכוכל לספר לנו קצת איך עובדים אצלו משחקים והכל...

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  10. Started by NISAN,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=oc&action=display&num=1004894149&start=0]אוברקלוקינג, קירור ומודינג[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  11. מהו המחיר למעבד פנטיום 3 733 חדש ? מהו המחיר לצרכן ומהו המחיר לסוחר ?

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  12. logitech internet navigator http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=543 או genius kb-21e http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1355_208&products_id=3905 (או אחת אחרת אם יש) אני צריך שהמקשים יהיו מסודרים רגיל כמו במקלדות הישנות, קניתי כבר 3 מקלדות השנה שהמקשים גדולים/צפופים/עקומים מדי תודה מראש

• 6 תגובות
    • 916 צפיות
  13. Started by doreiny,

שלום לכולם יש לי עכבר mx1000 ואני מחפש לו פד טוב אני רוצה לדעת אם ice mate v2 או אחד מהדגמים של steel pad מתאימים מבקש המלצה על אחד המוצרים של שתיי החברות הנ"ל בבקשה עכשיו לשים לב שזה mx1000 שעובד בטכנולוגית ליזר ולא אופטית... תודה לכל העוזרים..:]

• 10 תגובות
    • 915 צפיות
  14. Started by Shmoolik,

אף אחד לא יודע מתי יגיע הכרטיס GF3 TI 200 - HERCULES ואפילו שלחו לי את האימייל שכתבו להם על הכרטיס והוא קצר לעניין "המוצר הנ"ל לא זמין עד להודעה חדשה." אז כנראה שאני עדיין תקוע עם ה VOODOO 3 3000 עד שיהיה את הכרטיס או שיצא משהו יותר טוב מזה באותו מחיר....

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  15. Started by Regev,

מה זה RETAIL?

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  16. Started by udi911,

מחר קונים מסך וזה יהיה LG795FT ,מצאתי כזה ב1,490 ש"ח ואם אתם יודעים איפה להשיג זול יותר תגידו. חוץ מזה אם אתם חושבים שהפלטרון הוא לא בחירה טובה לתקציב אז זה הזמן להזהיר אותי.

• 6 תגובות
    • 915 צפיות
  17. כדי לא להציף יותר מדי את הפורום בהודעות יש לי שתי שאלות, בנושאים שונים לגמרי (שקשורים לחומרה) אבל בדיון אחד: 1) קיבלתי מגירה ישנה רצח, בכל מקרה בחוברת שלה כתוב שהיא אוניברסלית (מתאימה לSCSI לIDE לMFM), והחיבור שלה, אמור להיות 50 פינים, ולחיבורים קטנים יותר אתה מחבר את הפלאג וזה יעבוד. בכל מקרה, לחלק החיצוני אני מצליח להתחבר, אבל לחבר את ההארדיסק לחלק הנשלף זה דבר בלתי אפשרי כי זה גדול מדי, בקיצר יש איזה פלאג או ממיר או משהו אחר, או שהמגירה לא תעבוד וזהו... 2) בחנות חשמל לידי החליטו להרחיב את העסק, ולהוסיף גם עסק של תיקון ושיפוץ מחשבים, ואני בגלל שאני מכיר את הבנאדם עוזר לו. בכל מקרה בגלל שראיתי פה בפורום שמישהו כתב יבואן של חברה מסויימת (שכחתי מי), אז בכל מקרה חשבתי בטח א…

• 6 תגובות
    • 915 צפיות
  18. Started by Or ei,

אתם יכולים לתת לי דגמים של מקלדות אלחוטיות ?? בנתיים ראיתי אחת של GENIUS KB16 של לוג'יטק כולן באות עם עכבר אז זה לא טוב (אלא אם כן מסתתר לו דגם בלי ????) ומיקרוסופט לא מצאתי משהו אלחוטי...

• 5 תגובות
    • 915 צפיות
  19. א. מנהלים, בבקשה לא להעביר OK: אם אני קונה 3GB של RAM, והרי RAM מהיר בהרבה יותר מהארדיסק, יש אפשרות להריץ את וינדוס מהRAM? סתם עלה לי עכשיו בראש, אפילו שצריך להתקין מחדש את הוינדוס, אפשר?

• 9 תגובות
    • 915 צפיות
  20. Started by LazyCat,

בארצנו הקטנטונת יש המון הפסקות חשמל, וזה ממש לא טוב לרכיבי המחשב... למישהו יש המלצה ל- UPS סביר וזול?

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  21. Started by YinnoN,

במה מתבטאת איכות הספקים ? מה ההבדל בין ספק antec 350true power לבין ספק עכגעגחיגכיג 350truepower ? האם רק בזמן שיחזיקו או בעוד דברים ? תודה

• 13 תגובות
    • 915 צפיות
  22. היי לכולם, אשמח לקבל המלצות למדפסת עם היכולות הבאות: 1. צבעונית 2. סורק דו צדדי עם יכולת היפוך דף אוטומטי 3. אלחוטית מטרת המדפסת היא לשימוש בייתי (רוב העבודה היא סריקה והעברה למחשב), נדיר שאני מדפיס אבל אם כבר מדפיס שיהיה בצבע. איכות ההדפסה או זמן ההדפסה לא חשובים לי. מאוד מעדיף משהו קטן וקומפקטי כל עוד הוא עומד ביכולות שכתבתי למעלה. מחיר: לא משנה לי. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  23. Started by ram111,

יש לי בעיה שמטריפה אותי, אשמח מאוד אם תעזרו לי . יש לי מודם פקס פנימי (smart link 56), יש דרייבר תקין והכל בסדר. לאחרונה המודם מחייג מספר שגוי ולא מאפשר לי לשלוח פקסים. ניסתי לחייג באמצעות התקשרות חדשה לאינטרנט ודרך חייגן והמודם מחייג מצויין, הבעיה היא רק כאשר אני מנסה לשלוח פקס.. אני שומע את הפולסים של החיוג אבל לא שומע את הצליל לאחר החיוג, ולאחר כמה שניות אני שומע את ההודעה "המספר שחייגת איננו מחובר". לא מבין מה קרה הכל עבד מצויין, הדרייברים עדכניים והכל נראה בסדר, חוץ מהעובדה שהמודם לא מחייג מספר תקין .. אשמח מאוד לעזרתכם, תודה.

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  24. Started by sim,

אני עובד עם אופיס ועוד איזה תוכנה רישוי עסקים בכל יום כאשר אני רוצה להדפיס אני צריך לתקין את המדפסת מחדש . איך אפשר לעשות התקנה חד פעמית. מדפסת HP 32 WIN 7

• 3 תגובות
    • 915 צפיות

דיונים חדשים בפורומים