ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
יש לי חבר שמחפש מסך 17 טוב ב1500 שקל או פחות אני רוצה בשבילו משהו ככה שמגיע ל 1024X768@85Hz ועדיף אפילו יותר יש המלצות?
-
- 23 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
המקלדת שלי לא עובדת ורציתי לקנות חדשה בסביבות ה100 ש"ח אני חשבתי על זו של Microsoft רק בצבע שחור http://www.microsoft.com/products/info/product.aspx?view=22&type=ovr&pcid=9a3df2fa-9966-4e55-b28d-cc6e156ccf1a יש משהו יותר טוב בסביבות ה100 ש"ח?
-
- 8 תגובות
- 974 צפיות
-
-
יש לי שאלה שלא הבנתי?? הרי אם הכרטיס הזה כל כך טוב(ראיתי מדגמים שהוא מנצי את הGE3 TI500 וזה מוזר לי מאוד) אבל ניכנסתי לזיגזג וראיתי שהוא 950 ומתחתיו יש את ה ATI 7500 והוא עולה 1200 אז אני ממש לא מבין: אם הוא כזה מצוין אז למה המחיר שלו כל כך זול(אני לא מתלונן שכל המחירים של הכרטסים יהו יותר זולים) אבל איך ה ATI 7500 עובד אותו במחיר. ואיזה מערכת חומרתית או צריך אני יודע שזה יספיק אבל אני רוצה לשמוע עצות: xp 1800 giga byte 7vrxp kt333 256 kingston pc266 ואת הכרטיס מסך וראיתי שמישהו כתב הודעה שהמחשקים קופצים לו ויש לו מערכת PIII 800 אז מה אתם אומרים נלך עליו (אין לי הרבה כסף בשביל לקנות את הgeforce 4 ti 4200-4600 מאיפה אני יביא 2800 שקל) מה אתם אומרים נשקיע עוד קצת או נלך על…
-
- 39 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני לא יודע במה תאימות המארז תלויה.. אז אני הולך על מעבד athlon xp 1800 ולוח אם: gigabyte 7vrxp האם - TASK-TK-6100-300W ATX Case מתאים לזה?
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום אני מחשב מערכת רמקולים אייכותית שאוכל להינות ממשחקים וסרטים במחשב. העדפה היא למערכת אל-חוטית.. פשוט יש לי ניסיון מאוד מר עם מלא כבלים שאתה לא יודע איפה הם נגמרים X_X ועוד יותר בעדיפות, גם מערכת שמגיעה עם שלט רחוק תודה רבה! (דרך אגב, איפה אפשר לברר בקשר להמלצה לטלוייזית 47-52 אינצ'?
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מערכת 2.1 ישנה יחסית של GENIUS, בחודש האחרון צצה לי בעיה מעצבנת, מדי פעם הסאבוופר מפסיק להוציא את הבאס ורק אחרי כמה בעיטות( ) או הגברת הווליום הבאס חוזר, ובאופן רנדומאלי הוא יכול להיעלם שוב. תופעה מאוד מעצבנת וחוששני שמדובר פה בנפילת מתח בסאבוופר או משהו בסגנון. בדקתי את הכבלים, הכול מחובר כראוי... יש רעיונות?
-
- 5 תגובות
- 879 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המדפסת HP Photoamart C5283 AIO ? אמרו לי שהיא חסכנית ויש לה ראשי דיו XL ושהיא מדפסת מעולה לפוטו... מה דעתכם עליה? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אני צריך כבל מאריך לUSB וראיתי שאפשר לקנות כבל רגיל (5 מטר) בקצת יותר מ20 שקל או כבל ש"משתמש במתח שמעביר חיבור ה-USB כדי להגביר את האות ולמנוע שיבושים בהעברתו." ב60 שקל.. זה באמת רלוונטי או שסתם דרך להוציא מאנשים עוד כסף? ה40 שקל הפרש הזה זה לא מה שיהרוג אותי אבל מעניין אותי אם יש סיבה כלשהי להעדיף את הכבל היקר הכבל בזיגזג - http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=367_472&products_id=7805
-
- 4 תגובות
- 8.5k צפיות
-
-
אני מחפש עכבר של MICROSOFT שהוא אופטי ואלחוטי ואני לא יודע איפה אפשר אם מישהו יודע שייתן לי בבקשה אתר ואת הדגם שלו ראיתי פעם עכבר שעולה בערך 400 שקל שקורא טביעות אצבע אם מישהו יודע מאיפה אפשר לקנות אותו אז בבקשה שיגיד לי זה חשוב לי ולא משנה אם הוא מצא ביותר כסף
-
^ תתפלאו, אבל בבית האנשים משתמשים רק בטקסט (שחור). לפני כל הדפסה, אנו מכוונים על האפשרות "איכות טיוטה". שבוע שעבר המדפסת רשמה שהכחול נגמר- החלפנו ל-XL. לפני יומיים היא רשמה שהצהוב נגמר. הבעיה היא שהמדפסת לא מסכימה להדפיס בשחור אם צבע אחר נגמר. העניין הוא שאנחנו לא משתמשים בכלל בצבעים אחרים והמדפסת רושמת שנגמר הצבע. העניין הוא שהקופסאות הריקות באמת קלות מאד לעומת האחרות. יכול להיות שמחוסר שימוש הדיו נגמר נגמר? אני ממש מבולבל ממה שקורה פה. אם למישהו יש ידע שקשור לזה, אשמח לשמוע. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
החלפתי ספק מספק at 200W ל- atx 300w המחשב הוא סלרון 500MHZ הכל עובד חוץ מהסידירום... הוא פשוט התרגל לעבוד עם הספק הישן שנותן פחות זרם יש דיסקים שהוא לא מצליח להעתיק למחשב...(אפילו דיסקים לא שרוטים) פעם הוא היה עושה רעש כמו טרקטור ועכשיו הוא שקט...ולא עובד טוב! אפשר לתקן את זה בלי להחליף סידירום?
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מדפסת שיכולה לעבוד עם דוס אבל לא מגושמת מדי ולא יקרה. מאחר וכבר פרסמתי בעבר הודעה אך לא קיבלתי תוצאה מתאימה. אני מבקש, אם יש לכם הצעות תשלחו לי. בתודה מראש, ליעד
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי מדפסת מסוג LEXMARK X5100 וממתי שהתקנתי את ווינדוס 7 היא לא מדפיסה. המדפסת כן עושה את כל שאר הפעולות שהיא יכולה כמו סריקה וצילום. יש למישהו מושג איך אפשר לפתור את הבעיה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
הG5 ב350 וה518+Steelpad QcK ב320.. מה כדאי יותר ? תודה וחיפשתי לפני זה , אבל אמרו שה518 כדאי כי הG5 יקר הרבה יותר אבל עכשיו ירד לו המחיר
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם.... רציתי לשאול....רכשתי גיימקיוב מארה"ב והוא פועל על מתח של 110 וולט....כיצד אני אמור להפעיל אותו במתח הקיים בארץ? האם יש לכם המלצות לגבי מוצרים ספציפיים? תודה מראש....
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
יש בכלל דבר כזה? אני יסביר, אני חייב משולבת כי אני כן צריך גם פקס מידי פעם, ואין לי גם יותר מידי מקום ל2 מכשירים נפרדים, נראה במשולבות לייזר הן יותר לעסק ומחיר ממש יקר ביחס להזרקת דיו, אבל העלות של טונר זולה יותר ומספיק ליותר דפים, יש המלצות ?
-
- 13 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אהלן, בעקבות המבצע באמאזון אני מעוניין להזמין את ה-G700S. האם הוא מתאים לאחיזת claw? ושאלה נוספת: קראתי הרבה שבחים על חיישן אופטי לעומת חיישן לייזר. לצערי, ה-G700S מגיע עם חיישן לייזר, ולא מצאתי אופציה טובה אחרת במחיר טוב לעכבר גיימינג אלחוטי. עד כמה זה קריטי? השימושים: משחקי rpg גוף שלישי ומשחקי fps. תודה!
-
- 18 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום חברים יקרים, הכל טוב ? אני שחקן CS, בין Low-Sens לMid-Sens[יותר קרוב לLow[משחק עוד המון משחקים אבל זה משחק עיקרי]. כרגע אני עם Habu שלא ממש מסתדר איתי. עכשיו, לענייננו, על הLachesis, אין ממש ביקורת מקצועית כמו שיש באנצ' לDeathAdder, שמראה לך נתונים BLIND, אמיתיים ולא תחושות. על הDeathAdder, יש, והוא כרגע הTop Performer של 2007. בעקרון הדבר שאני צריך בDeathAdder ואין[אחרת הייתי קונה ממזמן], זה את שני הכפתורים שמתחת לגלגלת, שמשמים אותי בשביל החלפת DPI, מבלי לצאת מהמשחק, או שמא,יהיה שווה לוותר על שני הכפתורים לטובת הDeathAdder, מה דעתכם ? הDeathAdder נועד לשחקני LOW-SENS, שזה יתרון בשבילי, לא יודע איך הLachesis יהיה בשבילי. אשמח אם מישהו יכול להסביר לי הסבר קצר …
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות גוייסטיק אלחוטי של אקסבוקס 360,שאלתי היא האם בהכרח כלגוייסטיק שמיועד ל 360 מתאים גם למחשב?? או שיש כאלו שמותאמים במיוחד? אני שואל זאת משום שאני רוצה להזמין מאיביי בלונדון. ויש כאלו שלא כתוב שזה לווידוס גם..והם הכי זולים..
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא יודע מה לקחת?? האם יש מצב שהספק לא יהיה מתאים יש לי לוח asus a8n-e
-
- 9 תגובות
- 808 צפיות
-
-
לפני כמה שנים הייתה ברשותי מקדלת אלחוטית קטנה ודקה (רוחב 29-30 ס"מ) כאשר היה בצידה הימני העליון עיגול שהיה העכבר. אני מנסה היום למצוא מקדלת כזו או דומה אבל... בינתיים ללא הצלחה. איפה ניתן למצוא מקלדת שכזו או דומה לה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עם התמיכה האיטית של השוק בתקן ה-USB 3.0 שרק לאחרונה הראה סימני חיים אמיתיים, אנחנו מסתכלים על תקן ה-3.1 החדש שצפוי להביא עימו מספר שידרוגים שכל משתמש ישמח לקבל לכתבה: http://hwzone.co.il/usb-3-1-%d7%9e%d7%94%d7%99%d7%a8-%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%a0%d7%95%d7%97-%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%95%d7%91%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%91-%d7%90%d7%a6%d7%9c%d7%9b%d7%9d/
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אחרי בדיקות וחיפושים וקושי בלהיפרד מהעכבר הקודם שלי (Microsoft IntelliMouse Explorer 3.0) הצלחתי למצוא באייבי מישהו שמוכר את המוד שלא בגירסה חדשה באייבי.. היום הוא הגיע..=] זה הרגיל הישן.. וזה החדש המוד: =]
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי את המארז הזה עם ה-7 מאווררים ואני לא מצליח לחבר את המאווררים לפאנל שיכול לשלוט עליהם. לאיפה בדיוק אני אמור לחבר אותם?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שווה לקנות אל-פסק? הוא באמת מגן מפני הפסקות חשמל? עם אין אל פסק וקרה משהו למחשב מהפסקת חשמל- חברת חשמל מפצה בטוח? (אני שואל את אלה אם ניסיון?)
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-