עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by tom123p,

מה ההבדלים ביניהן? למי יש פידר יותר טוב?

• 0 תגובות
    • 970 צפיות
  2. אהלן חברים... יש לאחי יומולדת, ואני רוצה המלצות מה לקנות לו (למחשב) בין 200 - 300 ₪ גג (עדיף עד 270 + - אבל אם יש משהו טוב אני אשמח גם ב - 300) ושלא יהיה מנורות או דברים כאלה שדורשים חיתוכים, הדבקות וכו'... מההרררררררר !!!!! **עריכה** עדיף באזור ראשון לציון / המרכז (ת"א מקסימום)

• 10 תגובות
    • 970 צפיות
  3. Started by רזי ברד,

אני רוצה לקנות אל פסק חדש אחרי שנהרס לי מה שהיה לי ויש לי עד 500 ש"ח (אם בשביל אל פסק ממש טוב צריך להוסיף עוד 50 שקל ככה אין לי בעיה להוסיף גם את זה) אני ממש לא מבין בזה ככה שהנה הלינק לאל פסקים מזאפ פשוט תגידו לי איזה הכי כדאי לי http://zap.co.il/models.aspx?sog=C-UPS תודה מראש לכל מי שעוזר.

4. אני מחפש עכבר למחשב הנישא של חברה שלי. פיצ'רים לא ממש נחוצים לה (למרות שאם יש שימושיים כאלה, היא תתרגל אליהם). היא מעדיפה חוטי, כי הם קלים יותר. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 970 צפיות
  5. ראשית, אני רוצה לציין שעברתי על דיונים קודמים על מנת לחסוך בדיון חדש, אבל לא מצאתי משהו שמתאים בדיוק לי, אז החלטתי לפתוח דיון חדש. אני מחפש מקלדת, אציין איזה פרמטרים קריטיים לי (=אין טעם לקנות אחת שהיא לא כזאת), איזה חשובים אך לא הכרחיים ואיזה לא חשובים לי (=לא מהווים כלל יתרון מבחינתי): -אלחוטית: קריטי -השהייה (לאג) נמוכה כככל שניתן: קריטי (תשמש בין היתר למשחקים) -חיבור USB (אם יש טעם לציין בימינו): קריטי -מקלדת ללא עכבר: חשוב אבל לא הכרחי (בעקרון יש לי עכבר אלחוטי אז אני לא צריך, אבל אם יש מקלדת אלחוטית שמגיעה בסט עם עכבר אלחוטי, וזה יוצא יותר משתלם מרק מקלדת מדגם אחר, לדוגמא, אני יכול לקנות, בהתאם למחיר וכו') -אותיות בעברית: יתרון אבל ממש לא הכרחי -כפתורי מקרו: …

• 1 תגובה
    • 970 צפיות
  6. טוב החלטתי לקנות סורק למטרות סריקת ציורים שלי מסכמים ותמונות... יש לי תקציב של עד 350 ( כולל משלוח).. אני לא מבין בזה הרבה אבל אני יודע שרזולוציה גבוהה מסקפת סריקה איכותית יותר. וניסיתי קצת לחפש סורקים בתקציב שלי אבל היחיד שמצאתי הוא: Umax Astra 5600 רזולוציה סריקה מקסימלית 19200/19200 Dpi רזולוציה אופטית : 1200X2400 עומק צבע: CCD SENSOR 48-Bit שטח סריקה מקסימלי : 8.5X11.7 ?A4 חיבור: USB 2.0 כפתור לסריקה העתקת תמונות העברה לתוכנת עיבוד התמונה, העברת תמונה למייל או למדפסת ישירות, והוא עולה 315... אז השאלה, האם הוא טוב? או שאתם ממליצים לי על סורק אחר באותו סכום? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 970 צפיות
  7. שלום חברים. אני חושב שהמדפסת שלי מתה. אני מחפש מדפסת שתהווה את החסכון הטוב ביותר. קנייה זולה, דיו זול. שחור לבן. אני סטודנט תפרן (: תודה מראש! אגב - אני גר בארה"ב!

• 3 תגובות
    • 969 צפיות
  8. Started by matan007,

יש לי את העכבר G400 של לוגיטק שקניתי לפני חודש בערך מ- TMS. בכמה ימים האחרונים יש תופעה מעצבנת כזו שאני גולל את הגלגלת למעלה ולמטה נגיד באתרים, מידי פעם יש קפיצה לכיוון ההפוך אליו אני מגלגל. ז"א נגיד אני גולל למעלה ברציפות, פתאום יש גלילה של שלב אחד מטה וזה נראה על המסך כמו קפיצה כזו. ולהפך למטה. האם זה תקין? שווה לממש אחריות בשביל זה...זה די מציק, אבל יכול להיות שככה זה בדגם הזה? חוץ מיזה העכבר ממש טוב.

• 4 תגובות
    • 969 צפיות
  9. שלום, אני מעוניין במקלדת שקטה, ארגונומית ומוארת (לא חייב בצבעים) ועכבר איכותיים למשחקים ועבודה. עד כה השתמשתי רק במקלדות רגילות ואני מסתדר איתן גם במשחקים, אני לא יודע עד כמה ערך מוסף המכנית תיתן לי (אני לא גיימר תחרותי) במקור חשבתי על מקלדת ועכבר משולבים אך לא איכפת לי שיהיה בנפרד. מה דעתכם על סט המקלדת ועכבר של לוגיטק MK850 ? תודה מראש.

• אהבתי!
    • 2 תגובות
    • 969 צפיות
  10. Started by Pc_Master,

איך הלוחות האלה בכלליות? ואיך הדגם הזה GIGABYTE GA7VTX-H

• 1 תגובה
    • 969 צפיות
  11. יש את ASUS X 16 מצד אחד ואת AOPEN X 16 + POWER DVD (RETAIL מצד שני... תסבירו לי פשוט למה כדאי ללכת על אסוס? בגלל הפירמה פשוט? השם של החרבה? הוא שיש באמת איזשהו הבדל? כי האאופן בא בגרסת RETAIL ועם תוכנת ניגון בעוד שהאסוס לא בא עם כלום. אז בבקשה שמישהו יסביר רק למה זה ולא זה?

• 3 תגובות
    • 969 צפיות
  12. אהלן אנוכי בגובה די סטנדרטי בישראל - 1.70, ולצערי רוב הכיסאות שנתקלתי בהם נועדו לאנשים די גדולים - המרחק בין הידיות עצום, הידיות לא עולות מספיק גבוה ועומק המושב גדול מידי. אני מחפש כיסא יותר קטן במימידיו מהכיסא הסטנדרטי. מנסיוני, הפרטים הקריטיים (מעבר למשענת נוחה וניתנת להתאמה) הם: א. עומק המושב (אם גדול מידי, הירך והשוק לא יכולו להיות בזווית ישרה) ב. מרחק בין הידיות (אם גדול מידי, הידיים שלי מתרחקות מהגוף יתר על המידה) ג. גובה הידיות בעבודה הקודמת היה לי aeron herman miller שהיה מצוין בסך הכל רק שעדיין היה חסר עניין המרחק בין הידיות (אפשר לשנות את הזווית שלהן ולא להזיז את כל הידית כך שבסופו של דבר הידיים לא ישרות) אם למישה…

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  13. Started by Component,

ראשית כל, זו לא דעתי על המעבד, הוא מעבד מצויין, השתמשתי בכותרת כדי שיותר אנשים יקראו את ההודעה שלי אז ככה: יש לי צורב Philips 32*12*8 ואני משתמש ב nero. כשאני מפעיל את nero התוכנה כותבת לי שיש בעיה בדרייבר ה aspi ובשל כך אני יכול לצרוב רק image מישהו כאן הציע לי תוכנה שמתקינה את הדרייברים מחדש אבל היא לא עזרה. ניסיתי להביא את הדרייברים מחבר, הרצתי sfc ואפילו ניסיתי להתקין windows מחדש. הבעייה לא היתה קיימת כשהשתמשתי ב windows millenium. כרגע אני משתמש ב win 98. ניסיתי גם easy CD creator 5.0 אבל היא נתקעת בכל פעם שאני לוחץ על data prioject. בתודה מראש, עדי רובין.

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  14. Started by ari,

יש לי סורק סקאזי 1220s של umax ואין לי בשבילו דרייברים מאיפה אני אוכל להוריד דרייבר שגם יתאים למערכת ההפעלה שלי 98

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  15. Started by aviv00,

שלום אני מרבה לשחק ב Q3A ואני לא מרוצה מעכבר שיש לי מכירים עכבר אמין וטוב למשחקים כאלו שצורכים דיוק עד 100 שח ? זה עולה 70 שקל וכתוב שזה בשביל GAMERS http://www.pointofview-online.com/default2.asp?content_id=167 מה דעתכם ?

• 4 תגובות
    • 969 צפיות
  16. Started by doker,

התחדשתי היום בשלט חדש שיקחתי כמה משחקים עובד טוב חוץ מNBA LIVE 2008 ששם זה עובד אבל לא בתפריטים שזה משגע אני יכול לשלוט רק במשחק עצמו ולשאלה איך מכבים את השלט?? לא מצאתי שום דרך הפעלתי אותו על ידי לחיצה ארוכה על הכפתור האמצעי האור נדלק שיחקתי עכשיו אני מנסה לסגור והוא מסרב

• 6 תגובות
    • 969 צפיות
  17. ההתלבטות שלי היא בין שני עכברים של A4TECH הראשון הוא X-750F והשני הוא X-718 .הראשון לייזר 2500DPI והשני אופטי 2000 DPI. שניהם לא אלחוטיים.אשמח לקבל חוות דעת ותודה מראש.

• 9 תגובות
    • 969 צפיות
  18. Started by FatherBoard,

מישהו יודע איפה ניתן לקנות או להזמין מקלדת שמודפסות על הכפתורים שלה אותיות לא רק באנגלית ובעברית, אלא גם בשפות זרות אחרות? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 969 צפיות
  19. Started by Dago,

טוב אז ככה יש לי סכום כסף של 500+ שקל עכשיו אני מאוד אוהב משחקי נהיגה ..... והחלטתי שאני רוצה לקנות הגה רוטט ......... משהו טוב רק שבקטע הזה אני לא מומחה אז בבקשה אם אתם יכולים המלצות זה מאוד יעזור תודה מראש

• 4 תגובות
    • 969 צפיות
  20. Started by marking,

השגתי מצלמה דיגטלית של DATRON, בלי דרייברים או דיסק או חוברת הפעלה או משהו כזה!!! כל מה שרשום עלייה זה: "Datron Digitals". אני רוצה לחבר אותה למחשב, אפילו קראתי לחבר שלי כדי שיביא לי חוט USB אבל ה Windows רוצה דרייבר. איפה אני משיג אחד??? תודה

• 4 תגובות
    • 969 צפיות
  21. Started by embedded,

היי המחשב הנייד בדרכו אלי ועכשיו אני מחפש עכבר BT. האם כדאי לקנות עכבר BT או עכבר אלחוטי? לא דרוש עכבר המיועד למשחקים. אשמח לקבל המלצות. תודה

• 6 תגובות
    • 969 צפיות
  22. Started by imac,

חבר שלי מעוניין לקנות מצלמת אינטרנט איכותית והוא מעוניין לדעת מאיפה ובכמה לקנות.. התקציב לא מוגבל, אבל עדיף שהמחיר לא יהיה מוגזם מדיי... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  23. ???

• 7 תגובות
    • 969 צפיות
  24. Started by 47,

אני צריך המלצה על ג'ויסטיק טוב וגם חנות ששם אפשר ליקנות אותו. עריכה: שכחתי שהתקציב הוא עד 800 ש"ח תודה מראש

• 3 תגובות
    • 969 צפיות
  25. אני לא צריך יותר מידייי לחצנים אבל שיהיה מספיק מעדיף כמה שאפשר לחסוך אבל 400 זה בכיף מה שאני רוצה להוציא אני רוצה גם שיהיה לחצני מולטימדיה למוזיקה ושהעיצוב יהיה נחמד לעין זה בעיקר הפיצרים אה וזה לגימיינג WOW, DIABLO3 CS וכו'

• 3 תגובות
    • 969 צפיות

דיונים חדשים בפורומים