ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שלום צריך בבקשה המלצה לאוזניות גיימינג ל - PC. התקציב הוא 550 ש"ח אבל אפשר גם בפחות. (אמזון גם אפשרות)
-
- 5 תגובות
- 983 צפיות
- 1 follower
-
-
טוב החלטתי לקנות סורק למטרות סריקת ציורים שלי מסכמים ותמונות... יש לי תקציב של עד 350 ( כולל משלוח).. אני לא מבין בזה הרבה אבל אני יודע שרזולוציה גבוהה מסקפת סריקה איכותית יותר. וניסיתי קצת לחפש סורקים בתקציב שלי אבל היחיד שמצאתי הוא: Umax Astra 5600 רזולוציה סריקה מקסימלית 19200/19200 Dpi רזולוציה אופטית : 1200X2400 עומק צבע: CCD SENSOR 48-Bit שטח סריקה מקסימלי : 8.5X11.7 ?A4 חיבור: USB 2.0 כפתור לסריקה העתקת תמונות העברה לתוכנת עיבוד התמונה, העברת תמונה למייל או למדפסת ישירות, והוא עולה 315... אז השאלה, האם הוא טוב? או שאתם ממליצים לי על סורק אחר באותו סכום? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום,אני רוצה המלצה למדפסת חדשה בתקציב של 500 ש"ח, המדפסת היא לא לי, היא לחבר, והוא דיי סגור על HP, פשוט הוא לא מבין במדפסות אז הוא רוצה המלצה על דגם טוב. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אני מחפש גיים פאד שיראה כמו של הפלייסטיישן למחשב (עדיפות לשחור) במחיר של כ100 שקל (אפשרות לחריגה) בעיקר כדי לשחק בPES
-
- 6 תגובות
- 982 צפיות
-
-
איך הלוחות האלה בכלליות? ואיך הדגם הזה GIGABYTE GA7VTX-H
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
יש את ASUS X 16 מצד אחד ואת AOPEN X 16 + POWER DVD (RETAIL מצד שני... תסבירו לי פשוט למה כדאי ללכת על אסוס? בגלל הפירמה פשוט? השם של החרבה? הוא שיש באמת איזשהו הבדל? כי האאופן בא בגרסת RETAIL ועם תוכנת ניגון בעוד שהאסוס לא בא עם כלום. אז בבקשה שמישהו יסביר רק למה זה ולא זה?
-
עשיתי חריטה ל Logitech G15 בעברית החריטה עצמה יצאה יפה מאד אבל התאורה באותיות בעברית היא חלשה . האם למישהו יש רעיון או פיתרון כדי שגם האותיות בעברית יהיו מוארות כמו האותיות באנגלית? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
שלום.. אפשר לקרוא לי גיימר אני משחק די הרבה, תאמת אף פעם לא הפריע לי לשחק עם עכבר ב 30 שקל של TEAC או חברה אחרת.. אבל הבעייה שהציאה PS2 החליטה להתאבד אצלי במחשב זה אומר שאני באמצע משחק כולי באטרף פתאום הלד של העכבר נכבה ואני צריך להזיז את כל המחשב ולנדנד את החיבור.. בקיצר אני לא מבין כלום בעניין הקצבתי לעצמי 100 ש''ח, ** חובה עכבר USB בלבד! אני לא אוהב את העכברים הקטנים האלה כי יש לי יד די גדולה.. ואני צריך עכבר נורמאלי למשחקים(cod4,crysis) מחכה לתשובה תודה ויום טוב!.
-
- 8 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה לא סטנדרטית זאת מצלמה מהסוג שמשתמשים במצלמות נסתרות, או בפיספוסים, או בג'ק אסס אתם יודעים- מצלמה כזאת קטנה שלא רואים אבל אני צריך כזאת באיכות טובה ואני כמובן מעדיף שהמחיר יהיה כמה שיותר נמוך... נ.ב אני מקווה שאפשר איכשהוא לחבר למצלמה המזערית מיקרופון (גם נסתר כזה שלא רואים אותו) תודה!
-
- 4 תגובות
- 982 צפיות
-
-
האם מסוכן להסתכל מתחת לעכבר בזמן שהוא פועל?? לפי מה שאני יודע לייזר מסוכן לעיניים...
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
טוב, נמאס לי מהוידאו הרגיל. אני רוצה לעבור להקלטה דיגטלית (PVR, DVR), אבל - זה לא אומר שאני רוצה לראות מעכשיו טלויזיה על המחשב ! אני עדיין רוצה לראות בטלוויזיה הרגילה (אני אומר כי ראיתי כרטיסים ללא VIDEO OUT) ראיתי דעות מעולות על hauppauge אבל אני לא מבין כמה דברים - 1. האם אפשר גם ב- WinTV-PVR-250 או במודל החדש שלהם WinTV-PVR-USB2 לראות בטלויזיה או שזה רק ב- WinTV-PVR-350. 2. בהנחה שיש לי כבלים דיגיטליים או לווין - 2.1 איך מחברים (אנטנה לממיר למחשב לטלויזיה) ? 2.2 איזה ערוצים קולטים ? 2.3 האם אפשר להקליט ערוץ אחד ולראות ערוץ אחר (השאלה הזו היא בעצם רלוונטית גם לוידאו נורמלי אם אני לא טועה) 3. ראיתי שיש כרטיסים אנלוגיים ודיגיטליים, מה ההבדל ומה אני צריך בהנחה של סעיף…
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
שלום, מבקש המלצה להגה עד 350 ש"ח ל- PC, רוטט, עם דוושות - לא חובה ידית הילוכים
-
- 6 תגובות
- 982 צפיות
-
-
קניתי את ה tech היום והוא עולה אותו מחיר כמו ה mx518 עכשייו מה ההבדלים בנייהם והאם tech הוציאה עכבר יותר טוב מה mx518 במחיר יותר זול?? x7 2000dfi mx518 1800dfi הx7 מאפשר העברה בין 5 רזולציות ולכול רזולציה יש צבע נורה שונה!! וmx518 רק בין 3 ואי אפשר לדעת איזה רזולציה אתה נמצא בה... אז השאלה שלי מה יותר משתלם ה mx518 זה ליזר וה7 הוא אופטי אבל בכול זאת הוא יותר מהיר 2000dfi לאומת 1800dfi ??
-
- 7 תגובות
- 981 צפיות
-
-
לפי דעתכם כמה אפשר למכור את המוצרים האלו? המחשב תקול : מסך משוחרר(נופל ולא מחזיק בזווית) ולא תקין , המחשב לא נדלק אבל מבחינת נתונים של מעבד כרטיס גרפי וכל השאר הוא תקין לחלוטין. היה אצלי שנה וחצי.
-
- 1 תגובה
- 981 צפיות
-
-
או שיש מדריך לקניה מדפסת בתודה מראש על העזרה
-
- 3 תגובות
- 981 צפיות
-
-
חשבתי לקחת את ה-Logitech G5 ה-Logitech Media Keyboard Elite והSteelpad QcK Mini (כי אין לי מקום לשום דבר יותר גדול) אני לא צריך את הבולשיט של האלחוטיים. ממש לא. אתם חושבים שזה טוב ? יחד עם המחשב החדש שאני קונה, והכל... את העכבר מצאתי בKSP מאוד בזול, את המקלדת אני אקנה באופיס דיפו כי יש לי שם זיכוי, ואת הפד אני אזמין מPCGAMES (יחד עם חבילת ההרחבה של הקרב על הארץ התיכונה 2) יש אולי הצעות אחרות ? או מקומות זולים יותר שלא ראיתי ? אני אודה מאוד על כל עזרה שתינתן.
-
- 7 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לשאול, במה בדיוק באים לידי ביטוי ההבדלים בין דגם - Abyssus של Razer, לדגם DeathAdder ? האם מדובר בהבדל מהותי שמצדיק הוספה של 100 שקלים או לא?
-
- 3 תגובות
- 981 צפיות
-
-
התחדשתי היום בשלט חדש שיקחתי כמה משחקים עובד טוב חוץ מNBA LIVE 2008 ששם זה עובד אבל לא בתפריטים שזה משגע אני יכול לשלוט רק במשחק עצמו ולשאלה איך מכבים את השלט?? לא מצאתי שום דרך הפעלתי אותו על ידי לחיצה ארוכה על הכפתור האמצעי האור נדלק שיחקתי עכשיו אני מנסה לסגור והוא מסרב
-
- 6 תגובות
- 981 צפיות
-
-
יש לי עכבר של LOGITECH G5 והעכבר נפל לי והגלגלת שלו נידפקה היא נכנסה בפנים , עדיין אפשר ללחוץ עליה אבל זה מציק וקשה , השאלה שלי זה האם יש דרך לפתוח את העכבר ואם כן איך ומאיפה כי אני לא יודע מאיפה לפתוח אותו .. תודה !
-
- 6 תגובות
- 981 צפיות
-
-
יש לי עכבר עכבר LogiTech MX1000 ושמתי לב שבשימוש על השולחן הוא משאיר סימנים וכתמים שחורים/לבנים. ראיתי שיש המון סוגים של פאדים שמיועדים לסוגים שונים על עכברים. בעיקרון אני צריך רק פאד כדי שיפריד בינהם, על מה מומלץ במקרה הזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 981 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה ניתן לקנות או להזמין מקלדת שמודפסות על הכפתורים שלה אותיות לא רק באנגלית ובעברית, אלא גם בשפות זרות אחרות? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 981 צפיות
-
-
מה עדיף? http://zap.co.il/model.asp?model_id=16395 או http://zap.co.il/model.asp?model_id=18985
-
- 4 תגובות
- 981 צפיות
-
-
אני שאלתי את השאלה הזאת כבר בפיסי-פרו ואני לא רוצה להיות ספאמר, רק שזה דיי דחוף Encoder אתה בטוח שהרדיאון 8500 כבר בארץ ויש לך לינק לידיעה על זה או משהו? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 981 צפיות
-
-
מאחורי הספק (בצד החיצוני) רשום 230W וחוץ מזה לא רשום על הספק כלום. זה הגיוני שהספק הוא של 230W ? (יכול להיות שה - 230 מציין משהו אחר?) נראה לי מוזר כי המחשב שלי די עמוס ואין שום בעיות יציבות או משהו. איך אני יכול לדעת מה ההספק שלו? בכל מקרה זה חשוב לי כרגע כי אני חושב על לקנות כרטיס מסך חדש שידרוש עוד קצת כוח מהספק ואני צריך לדעת אם הספק שלי מספיק.
-
- 10 תגובות
- 981 צפיות
-
-
המשקל נטו של המארז Golden Blue DA-01BLD הוא 14kg ? כלומר רק המארז לבד ? קצת הרבה לא
-
- 1 תגובה
- 981 צפיות
-