עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by קלוקיי,

שלום, אני מחפש מדפסת שראשי הדיו שלה זולים ושתעבוד בצורה טובה. התקציב שלי עד 250 שקלים תודה רבה .

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  2. Started by matan007,

יש לי את העכבר G400 של לוגיטק שקניתי לפני חודש בערך מ- TMS. בכמה ימים האחרונים יש תופעה מעצבנת כזו שאני גולל את הגלגלת למעלה ולמטה נגיד באתרים, מידי פעם יש קפיצה לכיוון ההפוך אליו אני מגלגל. ז"א נגיד אני גולל למעלה ברציפות, פתאום יש גלילה של שלב אחד מטה וזה נראה על המסך כמו קפיצה כזו. ולהפך למטה. האם זה תקין? שווה לממש אחריות בשביל זה...זה די מציק, אבל יכול להיות שככה זה בדגם הזה? חוץ מיזה העכבר ממש טוב.

• 4 תגובות
    • 947 צפיות
  3. יש את ASUS X 16 מצד אחד ואת AOPEN X 16 + POWER DVD (RETAIL מצד שני... תסבירו לי פשוט למה כדאי ללכת על אסוס? בגלל הפירמה פשוט? השם של החרבה? הוא שיש באמת איזשהו הבדל? כי האאופן בא בגרסת RETAIL ועם תוכנת ניגון בעוד שהאסוס לא בא עם כלום. אז בבקשה שמישהו יסביר רק למה זה ולא זה?

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  4. מי מכיר מי יודע עד היום היה לי HP4400 והוא ממש לא טוב. אני סורקת תמונות. ולכן צריכה סורק שטוח. תודה מראש

5. שימושים: סריקה של תמונות ובולים. הדפסה רגילה (לא משהוא מיוחד) מה לגבי הדיו שלה, הוא מחסנית אחת או שניים? במקרה של שניים, אם ניגמר השחור או הציבעוני זה יכול להמשיך להדפיס אבל רק עם הצבע השני?

• 1 תגובה
    • 947 צפיות
  6. הורדתי את הדרעעברים החדשים של ASUS ה 23.11 (ממה שפורסם בחדשות האתר לפני כשבועיים) ויש לי בעייה , הוא לוקח בתור DEFAULT תדר רענון של 60HZ בגרסה הקודמת של ASUS שהיית לי ה 6.31 היתה אפשרוץ לכוון לכל רזולוציה תדר רענון DEFAULT , מה שמאוד חסר בגרסה החדשה. אם למישהו יש מושג Let Me KNow

• 0 תגובות
    • 947 צפיות
  7. Started by ari85,

שלום לכולם אני מעונין לקנות מארז חדש עם נעילה קידמית או עם מנעול בכדי שלא יכלו להפעיל את המחשב או לכבות או איזה פטנט שלו יכלו ללחוץ על הכפתור הכיבוי

8. כרטיס מסך - Gigabyte GV-NX68G256D-B GeForce 6800GS 256MB SLI DDR3 PCI Express Bulk זכרון twinmos 1GB DDR2 667MHz INTEL Pentium D - 2.6 (805) DUAL CORE- 2X1MB Cache, 533Mhz-775PI GIGABYTE GA-8I945PG (945P) - DDR2 - ATX WD 80GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA II NEC DVD-RW NEC ND 3550 x16 (WHITE) DUAL LAYER - BULK COMPUCASE CI-6a19 SUPER MIDI (white) TOWER CASE - no PSU .SONY / NEC 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 אני צריך ספק כוח שיתאים ויספיק למפרט הזה! נראה לי שמומלץ 350+ תודה רבה לכל העוזרים!! אני לא עושה אוברקלוק... נ.ב. אני מעדיף לא בחנות "למיר" תודה!

• 15 תגובות
    • 947 צפיות
  9. Started by er0101,

אני לא קונה מיד אבל רוצה לדעת מה כדאי. חשוב ספק טוב (יש במחשב את'לון 2500 וריידאון 9600 וכשמשחקים הוא עושה ריסט כנראה מהחום הכללי. טמפ' גבוהות במארז) וקירור טוב ושקט. זה הכל...

• 9 תגובות
    • 947 צפיות
  10. Started by guyby,

רציתי לדעת איפה אני יכול לרכוש מקלדת קטנה לנייד (בגודל כמו מקלדת של נייד) עם ספרות מצד ימין 0-9. אני עובד המון עם חישובים וקשה לי להקליד עם המקלדת של הנייד. זה ממש לא נוח.

• 0 תגובות
    • 947 צפיות
  11. היי חשבתי עד לא מזמן על ה- G700 של לוגיטק אך ירדתי מזה מפאת המחיר. מחפש עכבר גיימינג אלחוטי(זה די חשוב שיהיה אלחוטי) נוח לעבודה ממושכת, מדויק, עם כפתורים הניתנים לקינפוג. מרבה לשחק ב- BATTLEFIELD 4. אגב, שלא ייזייף באלחוטי. תודה

• 1 תגובה
    • 947 צפיות
  12. Started by MichaelZ,

נכנס לחנות. מסתכלים עליי כאילו אני איזה מפגר. -"לא, יש לנו רק אלחוטי". מרוב שכולם רוצים כל דבר אלחוטי, עוד מעט האסלה תהייה גם אלחוטית. אז הסיפור הוא ככה: יש לי מקלדת שקניתי אותה אולי לפני 7-6 שנים. לא צריך להגיד לכם מה המצב שלה. צריך חדשה ועל הדרך אני רוצה לגלח טיפה מהמימדים. הרוחב של מה שיש לי זה 47 ס"מ. אני רוצה לצמצם את זה ל-45 או 44. איך אני מוצא מקלדת לפי מידה? מזמן כבר הייתי משיג לי משהו מאיביי אבל אני רוצה שיהיה לי עברית (מדבקות לא בא בחשבון). 1.מקלדת מולטימדיה מלאה. כל המקשים הרגילים, כולל ה-NUMPAD. מקשים: ,on/off, sleep, play/pause, stop, next, prev., volume up/down, mute 2. רוחב 45 ס"מ ומטה. 3. אורך הכבל: 140 ס"מ ומעלה. 4. PS/2, אפשר גם USB 5. שפות : אנגלית, עבר…

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  13. Started by iveco,

אני מחפש מצלמה אבטחה IP להקלטה רציתי לדעת מה עדיף ? TP LINK ב - 139 שקל : TP-Link Tapo HD C200 או XIAOMI MI HOME ב 154 שקל Xiaomi Mi Home 360° 1080p אני יודע שה TP LINK נחשב מותג יחסית אמין ואיכותי מה אתם אומרים ?

14. Started by eliyaex,

שתיהיה טובה שקטה ואם אפשר כמה שיותר פיצרים או עיצוב לא גיל כדי שההורים שלי לא יכעסו שאני קונה מקלדת "רגילה"במחיר כזה אם יש משהו דומה לMAD CATZ STRIKE5/7 אז אני מוכן להשקיע אפילו יותר

• 4 תגובות
    • 947 צפיות
  15. Started by SHOOTER8,

אני לא זקוק להדפסה בו זמנית מ-2 המחשבים. לקנות KVM רק בשביל חיבור ה-USB נראה מוגזם. האם רכזת USB פועלת גם "הפוך" (מספר מחשבים לאביזר אחד)? אם לא, מה אני צריך? תודה

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  16. Started by שמואלל,

שלום, יש לי תמדפסת הזאת hp 940C ואכשיו אין לי צבע בכלל וצבע עולה 150 שקל,ומדפסת חדשה עולה 200 שקל עדיף לקנות מדפסת חדשה?והאם היא תבוא עם שתי צבעים.? כזאתי: http://www.officedepot.co.il/(v1dkyy55ctfar145uopyijax)/catalogFamily.aspx?ID=592690&CID=100 http://www.officedepot.co.il/(v1dkyy55ctfar145uopyijax)/catalogSku.aspx?id=3889557&famid=376226&PR=SP5 http://www.officedepot.co.il/(v1dkyy55ctfar145uopyijax)/catalogSku.aspx?id=3801461&famid=376095&PR=SP5

• 14 תגובות
    • 947 צפיות
  17. ראשית, אני רוצה לציין שעברתי על דיונים קודמים על מנת לחסוך בדיון חדש, אבל לא מצאתי משהו שמתאים בדיוק לי, אז החלטתי לפתוח דיון חדש. אני מחפש מקלדת, אציין איזה פרמטרים קריטיים לי (=אין טעם לקנות אחת שהיא לא כזאת), איזה חשובים אך לא הכרחיים ואיזה לא חשובים לי (=לא מהווים כלל יתרון מבחינתי): -אלחוטית: קריטי -השהייה (לאג) נמוכה כככל שניתן: קריטי (תשמש בין היתר למשחקים) -חיבור USB (אם יש טעם לציין בימינו): קריטי -מקלדת ללא עכבר: חשוב אבל לא הכרחי (בעקרון יש לי עכבר אלחוטי אז אני לא צריך, אבל אם יש מקלדת אלחוטית שמגיעה בסט עם עכבר אלחוטי, וזה יוצא יותר משתלם מרק מקלדת מדגם אחר, לדוגמא, אני יכול לקנות, בהתאם למחיר וכו') -אותיות בעברית: יתרון אבל ממש לא הכרחי -כפתורי מקרו: …

• 1 תגובה
    • 947 צפיות
  18. Started by Judah93,

אני מתלבט בין שניהם - ... העיסוקים שלי הם בעיקר גיימינג שדורש דיוק ומהירות, שמעתי לגבי ה- Imperator 2012 שהוא לא עמיד כל כך ... שהוא נהרס די מהר יחסית ל- G500, ( והבנתי שזאת גרסה חדשה שסידרו בה את כל הבאגים והבעיות ) שמעתי בנוגע ל G500 שהוא כבד טיפה....אבל רוב התגובות לגביו היו חיוביות בסך הכל... אז רציתי מישהו שמבין בכל הדברים האלה בשביל שיכריע בין השניים ( או שיתן לי נקודת מבט שונה לדברים ) הערה : אני רוב הזמן ב Claw Grip - והיד שלי יחסית גדולה ( אם זה משנה משהו )... תודה רבה למי שקרא עד לכאן - ועוד יותר - למי שיגיב ויעזור לי להגיע להחלטה..!

19. Started by mtn9,

אני כבר הרבה זמן רוצה לקנות רמקולים 2.1 נורמליים למחשב ורוצה להחליף את ה2 רמקוליים הסיניים המעפנים שלי. התקציב הוא 300 ש"ח ועכשיו אני רואה שמוכרם את הVS2421 ב310 (!) ש"ח בKSP ,זה הכי זול בארץ ואני דיי סגור עליהם. אני רק רוצה לדעת עם יש ביקורות עליהם, עם יש פה מישהו שיש לו את הרמקולים האלה ויכול להמליץ או יש איזה כתבה בעברית ? תודה. נ.ב. אני כותב את ההודעה הזאת כאן כי רמקולים הם גם נחשבים כציוד הקפי, וגם כי בפורום אודיו וקולנוע ביתי לא עונים לי.

• 9 תגובות
    • 947 צפיות
  20. Started by IntoXicaTeD,

רציתי לשאול איזה דגם יותר טוב : V8200-T2 DELUX - Geforec 3 Ti200 175Mhz ,TV out ,Video in,S/W DVD, 64 MB DDR - AGP או ( HERCULES - 3D PROPHET FDX 8500 LE - 64MB DDR - TV OUT + DVI OUT ( RETAIL ?

• 9 תגובות
    • 947 צפיות
  21. Started by yotamoo,

שמעתי ממישהו שה-Hercules Game Theater XP 6.1, הכרטסי עצמוף בא בכמה דגמים שונים שבכל אחד מהם צ'יפ שונה. חלק מהצ'יפים טובים וחלק חרא. זה נכון?

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  22. Started by puGs,

שלום לכולם, אני מחפש אוזניות גימינג במחיר שפוי של לא יותר מ400+- שקל. הן צריכות לשמש לרמה הגבוהה בגיימינג (שמיעת צעדים ובידוד סאונדים חשובים) וכן יש להתחשב גם באיכות סאונד בשביל סרטים(אופציה) תודה רבה מראש לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  23. Started by LAKOTA,

שלום רב, התחלתי ללמוד גרפיקה ממוחשבת. ביקשו מאיתנו להתחיל להכין "בוק" עבודה. מכיוון שיש לי מדפסת כל כך ישנה שאינה מוציאה איכות מספקת אבקש מכם המלצות למדפסת איכותית אין כל בעיה שתהיה משולבת. רצוי גם שיתוף עם הסלולרי, אלחוטית. איכות מינימום 300 DPI רב תודות לעוזרים

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  24. Started by ari,

יש לי סורק סקאזי 1220s של umax ואין לי בשבילו דרייברים מאיפה אני אוכל להוריד דרייבר שגם יתאים למערכת ההפעלה שלי 98

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  25. Started by ZigZag,

שו GUILLEMOT ? מופיע כאן http://www.compuplus.com/insidepage.php3?sid=j5g5pyxg344888d&id=685 תודה לכל העונים

• 3 תגובות
    • 946 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.