עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by artv8,

היי, שלום לכם. אני מחפש אל פסק למחשב שלי (המפרט מופיע בחתימה). עכשיו, אני לא ממש מבין בחברות האמינות אבל הבנתי ש- advice היא חברה טובה. ראיתי בזאפ prpc750 - prd650 שעומדים בתקציב. מה ההבדל בדגמים ולמה ה-prd יקר משמעותית ? האם יש לכם המלצות אחרות ?

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  2. אז הזמנתי את ה HTPC החדש שלי היום עכשיו אני מתחיל לחשוב איך בעצם שולטים עליו מרחוק: האם חייבים מקלדת ועכבר אלחוטיים? אם לא, מה האלטרנטיבה? אם כן, אשמח להמלצה? בעיקרון את מרבית הדברים אני יכול לעשות גם דרך RDP, לא? כמובן גם צריך שלט - אני מאוד אשמח גם להמלצה פה. אני מתכנן להשתמש ב xbmc לצפייה.

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  3. Started by rafy_2218,

אז ככה, יש לי באייבורי, זיכויי של 340 ש''ח על המקלדת הישנה שלי(G510) ואני רוצה להביא מקלדת גיימינג מכנית.. הבעיה שאין להם כזה מבחר גדול... אז אחרי כמה שעות של סריקה פה בפורום וטחינה של סרטונים ביוטיוב.. הגעתי למסקנה(לדעתי כמובן) שהמקלדת הכי טוב שאני יכול להביא משם זאת הThermaltake Meka GUnit Gaming USB.. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5263 אני רוצה לדעת מה אתם חושבים על זה והאם יש משהו יותר מומלץ ממה שיש באייבורי.. נ.ב., אין בעיה עם התקציב כל כך...

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. שלום! אני מחפש מקלדת חוטית לשימושים כללים,סטודנטיאליים ומולטימדיה חשוב שתיהיה נוחה עד כמה שניתן אך יחד עם זאת קומפקטית ומעוצבת יפה ובמחיר סביר... תודה!

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  5. היום המקלדת הפסיקה לעבוד או יותר מדויק אחרי שסידרתי קצת את מפרט המחשב, מסמנת רק אורות אך לא עובדת באמת. המקלדת הינה microsoft multimedia keyboard 1.0a החזיקה אצלי 11 שנים אם לא יותר, אמינות יוצאת דופן ורק לפני כמה חודשים ניקיתי אותה ביסודייות . אני מחפש מקלדת ברמה דומה, אך החשוב ביותר הינה הלחיצה המיושנת הזאת ששונה משאר המקלדות החדשות שפגשתי, כמו digital media pro ולוגטיק למשל, ההרגשה במקלדות האלה שונה מהמקלדת הישנה שלי. האם קיימת עדיין מקלדת כזאת? או שרק הלחיצה שונה מכיוון שהינם חדשות ? יש המלצות?

• 1 תגובה
    • 985 צפיות
  6. Started by shimon23,

יש לי במחשב שני כונני cd - אחד צורב ricoh ושני creative x 52, ניתקתי לזמן מסוים את הכונן של קריאטיב והחזרתי אותו. עכשיו ה win xp - לא מזהה את הכונן של קריאטיב (הוא מחובר טוב - כי הוא מזוהה בדוס), זה יכול להיות קשור לזה שהתקנתי aspi drivers שבאים עם cdrwin בזמן שרק הצורב היה מחובר?

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. אוקיי אז ככה בני דודים שלי מגיעים עוד שבועיים לארץ (מארה"ב) אז הם ייקנו לי את זה מחו"ל! עכשיו לשאלה: האם זה יעבוד בסדר? אין שום בעיות תאימות? זה לא עובד על מתח שונה? משהו כזה? זה יתאים 100% למפרט שלי: מעבד: AMD ATHLON XP 1700+ 1.47Ghz (או 1800 GHZ1.53) לוח-אם: Gigabyte GA-7VTX-H ( Socket A - KT266A ) - DDR2100 - AGPx4 - 5 PCI - 1 AMR - ATA 100 - CREATIVE 128 - LAN ATX זכרון: 2 כרטיסי זכרון Mushkin 256 ddr 2100 basic דיסק קשיח: G Barracuda IV - 80 GB (ST380021A) - 7200 RPM - ATA 100 צורב: PLEXTOR CDRW (PX-W1610TA) - 40X24X10 - IDE - BURN-Proof כונן תקליטורים חדש (50X) או די וי די (הישן לא קורא דיסקים טוב) והמחירים של כונני די וי די שווים בערך לשל כונני תקליטורים.. ASUS…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. יש לי שיש מחשב שיש בו מיספר דיסקים קשיחים וגם כרטיס מסך 6800gt שמקבלים את המתח שלהם מיספק איכותי למדיי - hec 3oow אולם גבולי עבור מערכת כה עמוסה עלה אצלי הרעיון להישתמש בספק כוח של antec 2oow שנישאר לי מהמחשב הישן על מנת להפעיל את כול הרכיבים הלא קריטיים ,כמו הדיסקים הקשיחים הנוספים ,הכוננים האופטיים ומאוררי המארז . בצורה כזאת חשבתי להרוג 2 ציפורים במכה אחת: 1.להקל על העומס המוטל על הספק הראשי שמפעיל את הרכיבים הקריטיים שחשובים ליציבות המערכת כמו הדיסק הקשיח העיקרי, מעבד ,מאורר מעבד ,כרטיס מסך ,לוח האם(והזיכרונות כמובן) 2.להקטין את הבלאי של הדיסקים הקשיחים(כול פעם שהמחשב מודלק הם הרי מקבלים מכת מתח שמקצרת להם את החיים) וגם למנוע את הסיבוב שלהם כאשר הם לא נידרשים(…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by KoM,

יש לי הארדיסק של IBM 75GXP 30 ג'יגה, הכונן רועש מאד לאחרונה, אבל אף לא בד סקטור אחד נמצא ... מה כדאי לעשות ? האם קירור ההארדיסק נחוץ ?

• 32 תגובות
    • 3.4k צפיות
  10. Started by shimon23,

פירמתטי את ה Hd מהדוס ולפני תחילת הפירמוט זה רשם recording current bad clusters - מה זה אומר? זה לא הראה בסוף הפירמוט שיש bad sectors.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Shual,

שלום, אני צריך לקנות עכבר חדש. בשנים האחרונות השתמשתי ב-SS XAI שעשה עבודה טובה למדי אבל אני רוצה לחדש אותו כבר.. אני לא סגור על האחיזה שלי - זה בין Claw/Fingertip Grip בטוח לא PALM. תקציב בלתי מוגבל [אני לא חושב שיש עכבר מעל 500 שאני ממש צריך], מיועד למשחקי FPS. חשוב מאוד - ללא צורה "ארגונומית" מסוייימת, בעבר היה לי G5 והצורה שלו פשוט הייתה אסון מבחינתי, צורה כמו של XAI / MICROSOFT WHEEL MOUSE אני בעל ידיים גדולות וחשוב שהעכבר יהיה בהתאם. תודה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by bah10,

לדעתי רק מי שראה את הפנטיום 4 החדש (northwood) יבין אותי... האם חייבים לשים משחת קירור לכל מעבד או שהגוף גוף מספיק? למה אני שואל... אני שואל כיוון שהרכבתי את המעבד pentium4 2000A mhz, שמו את המדבקת אחריות בדיוק על המעבד ובגלל זה המשטח על המעבד לא בדיוק ישר כמו פלס (הבדלי גובה מזעריים). שמתי משחת קירור בתקווה שזה יתן "יישור" של המשטח ולא יברח חום. האם הפעולה נכונה או שעלי להסיר את המדבקה (והלכה האחריות). והאם על כל מעבד צריך משחת קירור. דרך אגב לא קיבלתי משחת קירור עם המעבד אלא הוספתי לבד (היה לי).

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  13. Started by 3d7,

שלום! אני מעוניין לקנות סורק איכותי בתקציב של כ-600 ש"ח. השימושים העיקריים של הסורק הם סריקת מסמכים לצורך שמירה במחשב, שליחה להדפסה ולפקס. אני רוצה אפשרות לסרוק תמונות וקטסט (גם מתוך ספרים), וחשוב לי שהסורק יהיה מאוד אמין ויחזיק מעמד הרבה שנים בעומס עבודה קל. לאחר סקר שוק, אני סבור שהסורק המתאים לצרכים שלי הוא Canon 4400F http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=593&CatCode=322. מישהו מכיר את הסורק הזה? אשמח לקבל המלצות לדגמים אחרים. אבל, אני מאוד מעוניין לקבל חוות-דעת על הקנון 4400 מאנשים מרוצים או לא מרוצים.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אני יכול לקנות את Creative Desktop Wireless 6000 http://asia.creative.com/products/product.asp?category=10&subcategory=227&product=5039&nav=2 יהייה לי דיליי בזמן תגובה? איך המקדלת בכללי? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  15. יש לי עכבר של A4tech שקניתי לפני שנה ובזמן האחרון הגלגלת לא עובדת חלק. בדקתי עם עכבר אחר והבנתי שהבעיה בעכבר שלי ולכן צריך לקנות חדש. אז כמו שציינתי בכותרת הצרכים שלי פשוטים מאוד: רק לחצן קדימה ואחורה. אודה אם תזהירו אותי מיצרן מסויים או תמליצו על יצרן כלשהו

• 3 תגובות
    • 909 צפיות
  16. Started by PeaS,

אחרי יותר מחודש של "שריפת-זמן" נראה לי שסוף סוף החלטתי על המפרט. מצטער שאני לא משתמש במפרטים המומלצים של האתר, פשוט הם מתייחסים רק לחומרה שיש בארץ, וחלק ממה שאני קונה קיים בחו"ל. הדגשתי בכחול את המוצרים שאני קונה בחו"ל אם זה מעניין מישהו... מפרט בסיסי: AMD Athlon XP 1700+ Leadtel WinFast A250 TD Epox 8K3A זכרון-קראו למטה. כונן תקליטורים-קראו למטה. Teac 1.44 Sound Card O\B Enermax FS-710B אם שמתם לב את הלוח-אם, הכרטיס מסך והזיכרון אני הולך לקנות בחו"ל. מה שעוד לא החלטתי עליו זה הזיכרון והכונן תקליטורים. בזיכרון אאלץ להסתפק בDDR333 CAS 2.5 מהסיבה הפשוטה שעוד לא קיימים זכרונות DDR333 עם CAS 2, חוץ ממודל אחד שבדקו ולא הצליחו להריץ אותו ב2, אלא רק ב2.5. אפשרות ראשונה: ב…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by nadavst,

שלום רב, אני סטודנט המעוניין לקנות מדפסת לייזר בתקציב של עד 400 שקלים (לא משולבת). אודה לכם אם תמליצו לי על מדפסת כזו, שגם עלות הטונר לא יקרה ועולה על מחיר הדפסת בעת ההחלפה הראשונה. תודה מראש, נדב.

18. Started by metttalllica92,

אהלן! אני מחפש לרכוש מיקרופון למחשב שיכול לשמש בצורה מספקת לטובת הקלטות של קולות לדוגמה לתוך סרטונים שאני עורך. אני מחפש משהו בתקציב נוח של נגיד עד 80 דולר אבל אני דיי גמיש. עדיף עם חיבור USB. כמובן שאם אפשר, אז לנצל את מבצעי הבלאק פריידי. תודה רבה.

19. Started by gnk,

זה ממש משנה אם אני קונה מעבד של אייאמדי Retail או OEM ?? לפי מה שהבנתי זה רק שאחד בא עם אריזה יפה והשני לא

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by esaly,

היי! מישהו יכול לתת לי חוות דעת על המקלדת הזו? הבנתי שהיא מגיעה עם חיבור PS2 ואני חייב חיבור כזה כי אני עובד עם KVM... [br]פורסם בתאריך: 23.10.2007 בשעה 16:02:53 מישהו?תגובה???

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  21. Started by יובלד,

אוקיי אז נידפק לי הסידי אז החלטתי כבר לקנות די וי די התקציב עומד על 300+- וזה יכול להיות גם או אי אמ כי יש לי תוכנה MSI DVD שווה משהו בכלל? המלצות בבקשה!!! האא ושהכונן יהיה מולטיזוiן או שיהיה אפשר לפרוץ אותו! תודה יובל!!!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום קניתי את המחשב לפני כשבועיים כבר קיבלתי את כל החלקים חץ מהכרטיס מסך והמארז שאותם קניתי בפנדה. בפנדה אמרו לי שיש להם את הכרטיס מסך וקר אתה מארז אין וזה יגיע תוך שבועיים.. אמרו שבועיים והתקשרתי אליהם, עכשיו הם אומרים שזה יגיע בסוף החודש בערך וכבר נמאס לי.. כמה זמן אפשר לחכות?! אז יש לי 2 אפשרויות עכשיו: 1. לבטל את הזמנה ולהזמין מחנות אחרת 2. לקחת מהם מארז אחר אז יש לי בערך 570 שקל שזה המחיר של המארז הזה + סםק 400 וואט של HEC.. אני רוצה הצעות נוספות למארז + סםק איכותי 400W מינימום וכדאי שהמארז יהיה יפה תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by נתנאל אברהם,

היי חברים. רציתי לשאול האם עכבר שמחובר למחשב ל usb 2 יש קצב העברת נתונים נמוכה מל usb 3 ? רציתי גם לשאול אם אני משתמש במפצל usb מהמחשב ולמפצל מחוברים גם מקלדת גם עכבר וגם מצלמה זה יפגע/יחלק את קצב העברת הנתונים למחשב? האם עדיף לפצל אותם בלוח אם עצמו? תודה!!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by staticx,

מה אתם אומרים על המארז הזה? http://www.bjorn3d.com/read.php?cID=810&pageID=1627 מה REVIEW אני מבין שהוא מאוד שקט ואיכותי תהיתי אם למישהו יש אותו או שלמישהו יש משהו רע לומר עליו תודה

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by maxwell10,

שלום, התקנתי win7 ורציתי לחבר מדפסת lexmark x5070, כמובן שה windows זיהה אוטומתית והחל בתהליך ההתקנה, כשהתבקשתי לחבר את כבל ה usb מהמדפסת למחשב אז המחשב זיהה את החיבור (הוא עשה צליל של חיבור חדש) אבל בחלון בו אני אמור לבחור באופציה printer is connect to computer via usb לא ניתנה לי האפשרות לעשות continue אלא אם כן בחרתי printer is conect via network. איך פותרים את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 814 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.