ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי שאלה בקשר לכיוון טלוויזיה מה זה המושגים RF D/K RF B/G RF I/I ודבר שני באיזו שיטה עובדים בארץ ? PAL או NTFS
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
קניתי את הספק הבא : TAGAN 2FORCE TG430-U22 430Watt Active PFC ב595 ש'ח לפני משלוח www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_1374&products_id=10238 האם הוא טוב יותר מהאנרמקס או 430 ATX2.0 ? ועוד שאלה האם הוא יתאימם למערכת הנוכחית שלי? עד שאני ישדרג [בקרובב] AMD ATHLON XP 2600 MSI NFORCE 2 ULTRA חח אין לי כוח לפרט את הדגם המדוייק אבל זה לא רלוונטי אני חושב MAXTOR 80 GIGA SATA 8 MB MSI FX5700VTD 128 MB 128BIT LG FLATRON 1730S LCD 2X256 400 MHZ
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
איך העכבר הזה ? איך הוא מול ה Razer האחרון ?
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
החלפתי לפני חודש את כל ראשי הדיו ואחרי שבוע שלא הדפסתי רק ראש אחד עובד (3EBK) שאר המיכלים מלאים אבל לא עובדים. מה יכולה להיות הבעיה ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חבר שלי נוסע לקוריאה, האם יש משה שכדאי לבקש ממנו להביא (למחשב כמובן-חומרה, ציוד היקפי וכו') תודה
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
והעם בארץ יש את ה mx510? ואיזה מהשניים כדאי?
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אני צריך לדעת אם Thermaltake Sviking VA4000BWS מארז טוב. מחירו 450 זול יחסית. למי יש אותו? האם המארז שקט יחסית? קראתי שיש בו קירורו מסוים, וגם צג של טמפרטורה, אז בקיצור האם שווה לקנות את המארז הזה?
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן... יש לי פאלם M515 בן שנה (קצת פחות) ומקלדת מתקפלת בגודל מלא שמתאימה לו ולכל שאר הפאלמים (כל גירסאת M500 וכל הזייר חוץ מזייר 72 אהה וגם לטנגסטנים) אני רוצה למכור אותו ולקנות משהו יותר......... שימושי...... כמה ירד ערכו אחרי שנה כשאין לו שום שום סריטות במצב מעולה בטריה באותה מצב הכל פיקסססססססססססס.... אז כמה ירד ערכו? עלה 300$ בדיוטי פרי והמקלדת 800 שקל באופיס דיפו והיא די מאוד נדירה..
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
hp 7283 או 6313, או יותר נכון מה ההבדלים בינהם, האם זה רק בהדפסה או שישנם דברים נוספים ?
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך העכבר הזה לגיימינג ? טוב לא טוב ? נוח ? מדויק ? והאם שווה תמחיר 350 שקל!? ועוד שאלה בקשר לעכבר .. עד כמה חשוב משטח לעכבר למשחקים ? האם זה חושב וטוב והאם זה מוסיף לביצועים שלו? או שזה דבר לא רציני במיוחד? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי MICROSOFT INTELLI MOUSE EXPLORER ונקרע לי החוט שלו, אפשר לקנות חוט בנפרד? או שאני חייב עכבר חדש? (אין אחריות על העכבר)
-
- 8 תגובות
- 917 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה ניתן לקנות או להזמין מקלדת שמודפסות על הכפתורים שלה אותיות לא רק באנגלית ובעברית, אלא גם בשפות זרות אחרות? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 944 צפיות
-
-
יש לי קו ISDN (כלומר קו ISDN כפול המכיל 2 קווים, קו ראשי וקו משני, להלן קווים 1 ו 2). עד לפני שבועיים, השתמשתי בקו 2 ע"מ לגלוש באינטרנט ובקו 1 על מנת לנהל שיחות טלפון.... אבל לאחרונה, נראה כי אני מצליח לבצע תקשורת לאינטרנט דרך קו 2. אני מסוגל להתחבר לרשת רק על ידי קו 1. כל קונפיגורציה שאני מבצע - הן פיזית (חיבור כבל הISDN לשקע השני ביחידת ה NT) והן בתוכנה (הגדרה להשתמש ב ISDN - Line 02 או 01....) מסתיימת בזה שהמחשב עדין מתקשר דרך קו אחד... האם למישהו יש הצעת פיתרון? או מושג היכן יכולה להיות הבעיה? בתודה, untitled
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
Super ATX + 2 FAN JetWay 866As Ultra + 2 USB (FSB-266) AMD Athalon XP Palomino (FSB- 266 MHZ) 256MB (FSB-266) DDR 40GB (7200 RPM) W.D G-Force Magic (315) 128MB + TV OUT 3D AC 97 Sound 128 Q3d Ac3 56000 K (92V) Smart link SPK 300 W P.M.P.O LG Flat E700 (0.20 H Dpi) ?
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
-
-
תודה רבה לכולם על העזרה גיבשתי את הכל - וזה מה שיצא... מקווה שזה יעשה את העבודה ... תרגישו חופשי להגיד לי אם יש לכם ספקות בנוגע למשהו ... תמיד אפשר להחליף ...
-
- 28 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני רואה יותר טוב עם 16 צבעים בלי כרטיס מאשר עם TNT 2... LOL יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות בלי לקנות כרטיס אחר? אני חייב לעשות משהו כדי לראות יותר מכמה צבעים בודדים בלי גרפיקה בכלל
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה מהעכברים שנכתבו בכותרת הוא הנוח ביותר והעמיד ביותר? זה שהMX518 מדוייק מהשניים האחרים אני יודע, אבל מי מבין השניים האחרים מדוייק יותר? ומי מבין השלושה הוא הנוח ביותר והעמיד ביותר? (http://www.ocztechnology.com/products/ocz_peripherals/ocz_equalizer_laser_gaming_mouse - קישור לעכבר של OCZ) השימוש של העכבר יהיה עבודה משרדית, וכמו שאתם רואים לא אכפת לי להשקיע סכום בעכבר שמיועד לגיימינג (שהם הטובים והיקרים ביותר). העיקר שהעכבר יהיה נוח וגם עמיד (שאף חלק ממנו לא יתבלה/יישחק לי עם הזמן, וזה כולל אם יש לעכבר כרית או משהו שלא תישחק/תתבלה לי עם הזמן). הייתי קונה את ההדייטאדר של רייזור החדש, שהוא מדוייק משלושת העכברים שהוזכרו לעיל ונוח מהMX518 (אם הוא נוח יותר מהOCZ ומהG5 אני ל…
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם צריך שיהיה על משטח? או זה לא חשוב? אני שומע כל מיני חריקות שהוא עובר על השולחן עץ שלי
-
- 5 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם שמתאים ל P3 שיש בו כרטיס קול וכרטיס רשת (5pci 3 dimm(sdr) ata100 atx ) וגם אני רוצה לקנות מאוורר למעבד משהו פשוט וטוב וכמובן זול תנו לי הצעות בקשה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני חייב להבין איך זה הגיוני שתוך חצי שנה Nvidia משחררת שני דורות של צ'יפים לגרפיקה GF3 ו - GF4. אני חייב להבין את השמועות בזמן האחרון על יציאתו של ה - GF4, הייתי באתר שלהם ואין שום איזכור (אולי פיספסתי משהו) לגבי הGF4 האם למישהוא יש מידע אמין?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יהיה יותר טוב? הג'י פורס 3 טיטניום 200 או ג'י פורס 4 mx הכי טוב??? ??? ??? ??? ??? ??? :AR15:
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא יודע אם זה שייך לכאן. אבד לנו במעבדה כבל שהיציאות שלו מכל צד די סטנדרטיות אבל החיבור של שתיהן לא טרוויאלי. היצרן שלח לי מקנדה את האינפורמציה הבאה: The adapter cable consists of an adapter and a cable. Adapter: referring to attached drawing for RJ 12 to DB9 FEMALE adapter, Arrange as below RJ12 color DB9 2---------black------5 3---------red---------2 4---------green-----3 cable: standard modular telephone cable. ניסיתי בכמה חנויות ולא הצלחתי למצא. יש למישהו מושג איפה בארץ אפשר למצא כזה דבר (יש לי עוד קצת אינפורמציה על הכבל בקובץ PDF). נראה לי שמי שמייצר כבלים עושה כבל כזה ב 5 דקות. מכירים מישהו כזה?
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום. במחשב המשני שלי יש את הלוח אם הזה: MS-6154VA הלוח הוא של MSI. רציתי להחליף את הכרטיס המסך למחשב הנ"ל במקום הכרטיס הדרעק שמורכב עליו(TNT2) בכרטיס מסך אחר, חשבתי על ה-Geforce 2 TI של הרקולס, הוא נראה לי הכרטיס שהכי מתאים למחשב זה(P3 733), עכשיו השאלה שלי היא, האם יכול להיווצר מצב, שמכל סיבה שהיא הכרטיס לא יתאים ל-AGP בלוח(X2)?
-
- 8 תגובות
- 872 צפיות
-
-
האם זה נכון INFRARED הוא רכיב חומרה שמכיל משדר ומקלט הוא פולט אור אדום שהוא בעצם המידע במקום אחד איפה שהמחשב יש מקלט ובמחשב השני יש משדר והרכיב חומרה של הINFRARED מוציא אור אדום שהוא בעצם המידע שהמשתמש שולח ומה שיכול להפריע לאינפראראד זה רק שעוברים דרך הרכיב שעוברים דרך הכבל של המידע האדום זה נכון או לא ? ומזה אומר דיודה או אלומת?
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
FD32 פטנט לא נורמלי - מפרמט דיסקטים של 1.44 ל 32MB וגם יכול לקרוא ולכתוב ל LS240 תראו בעצמכם
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-