עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Yoram_gini,

שלום העכבר שלי שבק חיים, אחרי שנים של עבודה נדפק לו הכפתור הימני. הוא היה העכבר המושלם עבורי, מדובר במיקרוסופט האופטי של פעם. גדול מאוד, קל משקל, כפתורים מאוד שקטים וקלים ללחיצה, וגלגלת מאוד שקטה מגומי. לא מצאתי באזור נתניה או תל אביב איפה ניתן לקנות את אותו הדגם (אם אתם מכירים איפה אפשר להשיג אותו דגם אשמח להמלצה פשוט אלך ואקנה את אותו אחד בדיוק אפילו כמה ממנו שיהיה לשנים קדימה). אז אני מחפש עכבר חדש: - גדול בכף היד - כפתורים רכים שקל מאוד ללחוץ עליהם - שהלחיצה על הגלגלת גם תהיה מאוד רכה ללא הפעלת מאמץ - שהכפתורים יהיו שקטים (קניתי עכבר לא טוב microsoft comfort 4500, צריך להפעיל כוח חזק פי 3 כדי …

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by CaRTeR,

אז ככה אבא שלי מתעסק עם חשמל וסידר לי אל פסק בחינם אני צריך רק לקנות איזה כבל בשביל להפעיל אותו ולבדוק אם הוא עובד.. עכשיו השאלה : אמרו לי שאל פסק יש בו משהו רעיל שהוא עובד שלא טוב לגוף שלי האם יש שחר לטענה זו ?

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  3. Started by madgod,

היי, אני מעוניין לשים בכניסה לבית מצלמת אינטרנט אלחוטית. המצלמה תחובר לרשת בבית (אלחוטית) ותהיה בעלת אפשרות לצפיה מרחוק. בינתיים הסתכלתי על המצלמה הזאת.... http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=PD64298866 דעתכם?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Holy,

יש לי אל פסק חדש של Advice מדגם PR750 לאל פסק יש חיבור COM למחשב לניטור של המתחים ומצב הבטריה הבעיה שלי היא כאשר אני מנתק את האל פסק מהחשמל ה-Battary level ישר קופץ ל-60 אחוז ומשם מתחיל לרד בקפיצות של 2 אחוז. למישהו יש אל פסק של אותה חברה ויכול לבדוק אם גם אצלו זה ככה או שיש לי תקלה באל פסק?

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  5. השאלה בגוף הכותרת. אשמח לשמוע גם אנשים שיש ברשותם את המקלדת הזו. עד כמה שידוע לי, לוג'יטק מכריזה על חצי שנה עד להחלפת סוללות.

• 7 תגובות
    • 985 צפיות
  6. Started by tzahi16,

שלום לכם, יש לי סורק של חברת AVISION מדגם V2100 שאני רוצה לעשות לו שינוי להגדרות. הבעיה היא שאני לא זוכר את סיסמת ה-ADMIN, ישנה איזה שהיא דרך לאפס את הסורק בכדי שאני יוכל להגדיר אותו מחדש? תודה צחי.

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by fireskill2,

שלום, אני מעוניין לקנות עכבר חדש , אני משחק הרבה משחקי FPS ויש לי בעיות עם העבר שלי כרגע (הוא ממש גרוע ) אני מבקש מכם שתעזרו לי למצוא עכבר חדש- אלחוטי (בגלל שהמחשב שלי למטה ועכבר למעלה אז יש בעיות של נפילה של החוט- ממש מעצבן ) אני מוכן להוציא 300 שקל על עכבר - העיקר שיהיה טוב ואלחוטי ראיתי שיש את ה=MX1000 ב-320 בנועה ו-MX710 ב-300 גם בנועה העם הם נוחים וטובים ?

• 59 תגובות
    • 5.6k צפיות
  8. לחבר שלי יש מדפסת HO 46** (לא זוכר דגם מדויק) שנקנתה לפני כמה שנים,והיא משולבת עם פקס עד כמה שזכור לי. בכל אופן,הצבעוני אצלו מדפיס בלי בעיה ואילו השחור לא הדפיס כלל. אמרתי לו שהיות והמיכל לא מקורי אני מניח והוא סתום והדיו לא יוצא. הלך הבחור וקנה אחר,אבל גם מיכל לא מקורי והוא עכשיו התקשר להגיד שהוא הדפיס 3-4 הדפסות והעניין שוב לא מדפיס. מניסיון עם מדפסת אפסון של חברה שלי,גם לה קרה אותו דבר.. יכול להיות שגם פה הדיו תקוע והראש סתום? יש לכם הצעה אחרת לפתרון? אפילו לבדיקה האם זה אכן סתום או משהו כזה?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Swed,

היום קיבלתי את המדפסת הנ"ל.. להפתעתי הרבה קיבלתי אותה ללא חיבור USB.. בחוברת הוראות התקנה לא כלול USB אלה כבל כמו של טלפון (וזה חוץ מהכבל טלפון שמתחבר לקו טלפון). עכשיו השאלה שלי.. זה לא מוזר ? ולאן אני מחבר את זה בלוח אם (דגם הלוח EP35C-DS3R).. תודה לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  10. Started by Coca Cola,

בתצורת TOWER: Raidmax Scorpio 668 Sunbeam Transformer Gaming ובתצורת MID-TOWER: Sunbeam Samurai Gaming Raidmax Scorpio 868 Black Midi Tower מה טוב יותר בכל קטגוריה? תודה

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. המדפסת חייבת להיות אלחוטית, לגבי לייזר או רגילה האמת שאני לא יודע ממש מה ההבדל אם מישהו מוכן לתת הסבר קצר אני אשמח. כמו כן אנחנו כמעט ולא מדפיסים בבית ככה שלא חובה שהמדפסת תהיה צבעונית (וגם לא צריך משולבת וכו'.. רק מדפסת) תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  12. Started by redead,

ואני צריך שימליצו לי על איזה משהו טוב.. לא כולכך אכפת לי אם הוא יהיה אלחוטי או לא והתקציב עומד על בסביבות 300-400 שקל..

• 7 תגובות
    • 646 צפיות
  13. שלום אני שוקל לקנות ספק כוח חדש בקרוב התקציב שלי יהיה עד 400 שקל ואני רוצה שיהיה לספק 2 מאווררים אז ראיתי את שלושת הספקים האלה : HEC-475VD-T ATX 12V - 408W - PSU https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138&products_id=836 Thermaltake - Purepower 420W - Active PFC - ATX PSU https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138&products_id=1566 Antec SmartPower 350W - ATX https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138&products_id=1714 המערכת שלי היא : AXP 2000 + Vantec AeroFlow Leadtek WinFast K7ncr18g Pro Geil 333MHZ 256 X2 Hercules Radeon 9500Pro 128MB 2 מאווררים של VATEC 80 מ"מ וכנראה שאני יוסיף עוד מאוורר של…

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. קראתי הרבה דיונים בנושא ואני לא לגמרי מבין. למשל מדפסת לייזר Xerox Phaser3117 חלק אומרים שהטונר הראשון הספיק להם ל-500 דפים, חלק אומרים 2000. פונקציה של מה זה? תוספת מחיר? החנות שהלכת אליה?

15. Started by Coca Cola,

המארז: A-TOP Alien Aluminium Silver + LCD + 2 Led Fan no PS Case הוא מלוג'יק וראיתי שיש לו למטה מסך LCD עם תצוגה של טמפ, השאלה שלי היא האם התצוגה מדוייקת? כמו כן, כמה חיבורים של טמפ' הוא מציג? (כלומר רק את טמפ' המעבד? או גם כ. מסך וכו'? ) זאת אני שואל משום שבביקורות שמצאתי לא דיברו על הLCD הזה(רק הזכירו שיש) תודה לכל העוזר.

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  16. Started by alfus73,

שלום. אני מתלבט האם לקנות את הגה הנ"ל. אני חושש מרגישות יתר של ההגה (מצב שבו כל נגיעה הכי קטינה תעיף אלי את הרכב לשוליים או כל לחיצה קלה על הדוושה תעצור/תאיץ את הרכב). התקציב הוא עד 300 ש"ח. המלצתכם לגבי דגם זה או דגם אחר בתקציב זה האם, באופן כללי, ניתן לכייל הגאים?

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  17. שלום, אני צריך מדפסת ממש טובה (מדפסת רשת=מדפסת שגם ממחשב אחר אני יוכל להדפיס ממנה, קשורה לרשת הביתית, לראוטר). מה שאני צריך בה: צבעונית. חלקים גנרים (שיהיה אפשר למצוא לה חלקים בקלות) סורק (גם מעתיק!) זולה וטובה, שלא נהרסת מהר! המחיר עד 300 ש"ח (מותר חריגה קטנה) [br]פורסם בתאריך: 5.08.2009 בשעה 19:45:45 בבקשה תעזרו לי... זה די דחוף אני טס לחו"ל אז אני יכול לקנות בזול יותר

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  18. http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=759&ser=1 מפה קניתי הדיסק נשבר מאיפה אני יכול להוריד דריבר?

19. Started by dog_foot,

אני רוצה לקנות לחורף אל פסק, אני מתוקצב לעד 400 שקל, לא משהו ממש טוב שיחזיק שעות, אלה משו פשוט שאם יהיה הפסקה אז יחזיק לי כמה דקות, עדיף ממדים קטנים אבל לא נורא אם לא. נורא אשמח לקבל המלצה על מס דגמים כאלו +/-.... http://vip.netsurf.ru/browse/?r=13543

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  20. Started by Coca Cola,

750VA יספיק? האם באלפסקים של gamatronic יש תוכנה לכיבוי מחשב עצמאי? זה ממש חשוב לי שאם במקרה יש הפסקת חשמל בלילה אז המשחב יתכבה בעצמו יש עוד חברות חוץ מadvice U- gamatronic שהן טובות, לא יקרות ומומלצות?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by dw,

היי, אני מאד אשמח אם מישהו יעזור לי בבעיה הזאת כי זה קצת משגע אותי: קניתי לפני כמה חודשים מחשב חדש, עם מאוורר volcano 2 למעבד. בזמן האחרון מתרחש הדבר הבא: כל פעם שאני מדליק את המחשב מחדש, המאוורר (אני כמעט בטוח שמדובר במאוורר המעבד, אבל...) מתחיל להרעיש חזק, כאילו נתקע בו חוט או משהו. מבדיקה שערכתי לא מצאתי שום דבר שמפריע למאוורר להסתובב. בנוסף, אם אני מטלטל את המארז קצת, או נותן מכה למארז, המאוורר מפסיק להרעיש ולא מרעיש שוב עד לפעם הבאה בה אני מדליק את המחשב מחדש. ז"א שכשאני עושה reset, המאוורר לא מתחיל להרעיש שוב. specs: AMD Duron 800 256 MB HD 20GB IBM GEForce 2 32 MB מאווורר: Volcano 2 מקווה שמישהו יכול לעזור כי המאוורר הזה מרעיש כמו אופנוע dw <t…

• 20 תגובות
    • 3.4k צפיות
  22. שווה לי לקנות תמקלדת שה"נל ב1300 ש"ח? וזה DPI בעכברים שאומרים נגיד 800DPI והאם יש שינוי ב DPI בין עבר אלחוטי ללא אלחוטי?

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  23. Started by ybe,

היום צורף קטלוג של שמיר מחשבים לעתון מעריב, בקטלוג הדגישו את כרטיס המסך הנ"ל ואף הוא משווק בכל מחשב שנמכר שם: במה הדברים אמורים?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by doron_s1,

יש לי מחשב P-3 700MHZ עם Windows 2000 Pro וכרטיס מסך Voodow 3 3000. לאחרונה המחשב נתקע לחלוטין או שהתמונה מתחילה להשתבש ואז הוא נתקע. :'( זה לא נראה לי בעיה בדרייברים כי הם הכי מעודכנים. האם יש למישהו מושג למה התופעה מהמעצבנת הזאת, איך אפשר לפתור אותה? ??? האם זה בעיה בכרטיס מסך או במשהו אחר? ??? תודה רבה. דורון.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. השאלה למעלה תגידו אם זה טוב יותר לסדר אז מה כדאי לסדר את הכבלים עם אזיקונים קטנים שלא יתפזרו ?

• 10 תגובות
    • 816 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.