ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני מעוניין להתחדש במקלדת למטרת גיימינג כך שלא תהיה בעיה על לחיצת 2 מקשים בו זמנית, שלא תהיה קשה מדי, נוחה כמה שיותר וכמובן יפה ליד ולעין. בסביבות 250 ש"ח! בתודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
היי חברה, אני צריך לקנות מקלדת ועכבר חדשים, אלו שיש לי עשו את שלהם.החלטתי לבחור באלחוטי.... מה דעתכם על הדגם הזה: Cordless Desktop EX110-Logitech http://zap.co.il/RateModel.aspx?modelid=372065 אשמח לקבל חוות דעת מקצועית מאנשים שמבינים, או אולי כאלו שרכשו את הדגם הנ"ל רב תודות,
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום איזה ספק צריך למערכת מבוססת AMD Athlon 64 3200 Socket 939 6800GS הרד דיסק 200G יש למישהו המלצה למארז+ספק בסביבות ה-400 שקל ?
-
- 8 תגובות
- 667 צפיות
-
-
יש לי כרגע HP930C והלך כבר כל הדיו ( יש לי עוד אחד מקורי צבעוני בצד) וכמובן כולנו יודעים שהדיו הוא היקר אז חשבתי שאולי שווה להוסיף עוד קצת ולקנות מדפסת חדשה (עם דיו) תקציב 600~ עדיף פחות אבל עם יותר אז גג 650
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
האם יש בעיה לחבר דרך KVM? ניסיתי לחבר אותו דרך KVM בחיבור PS2 והתקנתי את SetPoint - לא קיבלתי שום אפשרויות בדרייבר מלבד HELP ו-SUPPORT. מישהו נתקל בבעיה הזו?
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
קניתי היום את המקלדת הנ"ל. המקדלת יפה מאוד ונוחה (למרות שקצת קשה להתרגל אליה). אך אני נתקל בבעיה מוזרה, כאשר אני משחק במשחקים, ובעודי מחזיק לחוץ כפתור אחד ובאותו עת מנסה ללחוץ על כפתור אחר לעתים פעולת הכפתור השני לא מתבצעת. האם מישהו יודע אם ניתן לשנות הגדרות כלשהן על מנת לפתור בעיה זו?
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
אוקי שלום כולם יש לי 300 שקל ואני רוצה לקנות עכבר ואפד אני שחקן סיאס כבד מקצועי שיודע מה הוא צריך עכשיו אני מתלבט בין 2 אפשריות קניה של ההאקספלור של מיקרוסופט (intenrt exploirt) יחד עם פאד פאנק או mx510 בלי פאד מה כדאי ? דחוף אני קונה היום או מחר
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
אני מחפש תחליף עכבר כ TRACKPAD למחשב (שיתחבר דרך USB), חשוב לי שיהיה לו מוד עבודה כמו של עכבר למקרה שלא ניתן להתקין דריברים על המחשב, למישהו יש ניסיון ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפי דעתי הכותרת אומרת הכל אבל בכל זאת: אני בקרוב קונה מחשב וההתלבטות שלי היא האם האנרמקס שווה את ה-400 שקל הפרש מהקומפיוקייס. ההתלבטות שלי היא מפני שאם אני אלך על האנרמקס אני יצטרך להוריד בחלק אחר (במקרה הזה במקום לקחת לוח אם איכותי מבוסס NFORCE 2 של אסוס או צ'יינטק אני אצטרך לקחת ,GAV-7VAXP). אני מעדיף שלהשקיע בלוח אם מאשר במארז אבל בכל זאת אשמח לשמוע את דעתכם. ובאותה שאלה רציתי לדעת האם ספק של 300W של HEC יספיק למערכת חזקה ? או שיש צורך ב-350 מינימום ?.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! ראיתי את זה EPSON C45 ב 260 ש'ח אבל שקראתי את מה שאנשים רשמו ב ZAP כבר לא ממש התלהבתי. בבקשה לעזור.
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מדפסת שיכולה להדפיס על גבי דיסקים. לא מחפש את הכי יקר, אבל מוכן להשקיע באחת שתעבוד כמו שצריך ובאיכות טובה. אני לא כ"כ מבין בתחום אז אשמח לכל הצעה והארה שיש לכם. עמית
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הסוללה בנייד שלי היא ישנה מאוד כך אנ מאמין (קניתי מחשב מחודש ממודל של לפני מספר שנים אז הבטרייה הייתה מחזיקה כ3-4 (על פי ביקורות באינטרנט)שעות עכשיו רק שעה אחת בערך בשימוש מקסימלי יש לי מספר שאלות על הסוללה כשהיא נטענת היא קופצת מ97 אחוז ל100 וההפך בפריקה יש קפיצה מ25 אחוזים ל5 אחוזים טוב לפי בדיקה שביצעתי זה אכן המצב ולפי מה שלמדתי בפיסיקה על קבלים זה לא ממש טבעי. מה הבעייה בסוללה או שהמצב טבעי.
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
מישהו יודע האם ניתן להשיג בארץ את המקלדת HP Wireless Elite? או מקלדת אחרת דומה? אני מחפש משהו דק מאד עם מקשים נוחים ודומים לאלו של הלפטופ, ולא "דק" כמו של ה-logitech slim... תודה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות מתאם USB בלותות' למחשב ולמרות שהדבר לא יקר כשהיה יש המון סוגים. בתור התחלה קיימת גרסא 1.2 וגרסא 2.0. האם V2.0 היא גם Class2? או האם שני דברים נפרדים? הבנתי ש Class1 עובד לטווח גדול יותר אך האם הוא באמת עדיף? אני יודע שלרוב ההתקנים הקיימים (פלאפונים, מחשבי כף יד וכו') יש בלותות' V2.0 (שוב, האם זהו Class2?) האם קיים התקן V2.0 שעובד ב USB2? מה קצב ההעברה הסטנדרטי לכל אחד מההתקנים והגרסאות? ולסיכום, האם יש סוגים של התקנים או גרסאות שלא תומכים בסטריאו לאוזניות אלחוטיות לשימוש גם במחשב? מצטער על הבלאגן אבל אשמח לתשובה ממישהו שבאמת מבין בנושא ויענה על שאלותיי. אם יש למישהו המצלמה על מתאם מסויים שהוא רכש כבר או מכיר ויודע שהוא איכותי, אשמח לקבל ק…
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
היי כמו שכתוב בכותרת אני מחפש מקלדת גיימינג ואוזניות גיימינג לגבי עכבר כבר בחרתי את DEATHADDER כי הוא טוב לידיים קטנות יחסית. באוזניות אני יודע שיש את STEELSERIES ו-PLANTRONICS RAZER וגם במקלדות יש את לוג'יטק כמובן ו RAZER על מה אתם ממליצים לי? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, רכשתי מה- Ebay את האוזניות logittech g930. כאשר התחלתי לעבוד איתם האוזניות נכבות כל 10 דקות בערך. יש לציין שזה קורה גם שהבטריה על 100%. פניתי למוכר והוא טען שהוא מוכן להחזיר אתה כסף ושאחזיר את המוצר. הקטע שאני צריך את האוזניות ולא מעוניין בהחזר כספי. מישהו מכיר את הבעיה ? יודע לזהות אם הבעיה באוזניות או שיש פתרון דרך הגדרה מסוימת ? אגב התקנתי את הדרייברים של logittech.
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
והאם גם הלוח אם חייב לתמוך בו? או שצריך לק שהמכשיר יתמוך בו? כלומר... כשאני קונה למשל סורק שתומך ב-usb2 האם אני חייב שגם ללוח אם שתומך בו? ???
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, יש לי Xtreamer Pro, שעבר הסבה להיות שרת קבצים. בתוכו שני דיסקים SATA של 2TB כל אחד. המכשיר סובל ממחלה שחברת xtreamer אף פעם לא תיקנה (ומהסיבה הזאת אני לא נוגע יותר, אפילו עם מקל, במוצרים שלהם), והיא - כשכותבים לדיסק דרך הרשת, מערכת הקבצים נדפקת (אני נאלץ לבצע scandisk פעם בכמה ימים). ברשותי שני מכשירי Raspberry Pi: האחד: RPi 2 Model B 1024MB, שמותקן עליו openelec ומשמש בתור מדיה סנטר xbmc/kodi. השני: RPi Model B+ 512MB, מריץ Raspbian, שאני רוצה להסב לשרת NAS לעניים. היום חיברתי אליו בהצלחה דיסק חיצוני ישן של חצי טרה בייט, שמגיע עם כבל חשמל משלו (mount + samba, עובד בון בון) הצעד הבא הוא שאני מעוניין לבטל את האקסטרימר ולחבר את שני הדיסקים ל-RPi גם כן דרך USB. ועכשיו …
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מחר ככל הנראה אני אלך לקנות אחת בלי ידע בכלל בנושא, לכן, אשמח מאוד לקבל טיפים והמלצות מאנשים המבינים. אני אקנה ככל הנראה בKSP, אבל גם IVORY בטווח נסיעה, או שאולי יש חנויות מומלצות אחרות באזור חיפה והקריות, אשמח לשמוע. תודה וסוף שבוע נעים. http://www.ivory.co.il http://www.ksp.co.il
-
- 5 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום לכולם. טוב, אז לא ידעתי איך לקרוא לזה בכותרת אבל אני אסביר את זה פה- ברשותי מצלמה קטנה, שאני רוצה לשים לדוגמא בכניסה לחדר שלי (סתם דוגמא, זה לא בשבילי), ולחבר אותה למחשב ולראות את התמונה על המסך.. כלומר, לראות את כל מי/מה שעובר מול המצלמה (כמו שיש בחנויות..) האם אני צריך לרכוש כרטיס טלוויזיה או כרטיס אחר? אם כן , אשמח להמלצות.. תודה לכולם, אודי.
-
- 10 תגובות
- 784 צפיות
-
-
היי חבר'ה.. דודה שלי צריכה מדפסת פשוטה יחסית, קטנה, מהירה, עם אפשרות לסריקה בשביל משרד הפקות. השימוש היחידי בסורק כנראה יהיה בשביל לשמור כתבות מהעיתונות ולשלוח ללקוחות באימייל. אחרי שיטוט קצר ב-ZAP חשבתי על מספר דגמים ואני מקווה שיש כאן אנשים שהתנסו על חלק מהם ויוכלו להביע את דעתם. HP PSC 1315 All-in-One מידע יצרן: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/pscmisc/vac/us/product_pdfs/360489.pdf דיעות משתמשים: http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=34910 מידות: 425.7W x 259.1D x 169.7H mm הדפסה לדקה: 17 דפים שחור, 12 דפים צבעוני (אופטימלי). רזולציית הדפסה: 4800x1200 רזולציית סריקה אופטי: 600DPI 600x2400 זיכרון: 16mb ממשק: USB משקל: 4.7KG עלות דיו מקורי: 107 ש"ח שחור…
-
- 6 תגובות
- 6k צפיות
-
-
היי שלום לאחרונה המצלמה שברשותי התחילה "לזייף" ולצלם כאילו היא "מציירת" את התמונה, דוגמא : המצלמה ברשותי בערך כשנה וקצת, לפני כן היא עבדה מצויין ולא היו איתה כל בעיות שהן. המצלמה היא מסוג : PC Camera 6029 CIF אשמח לקבל הצעות לפתרון הבעיה תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
האים כן כמה הוא עולה? כי מתי שהייתי באופיס דיפו היה שם רק גוסטיק חוטי למחשב..[br]פורסם בתאריך: 2.06.2007 בשעה 13:19:42 אני מתכוון שאים יש דבר כזה גוסטיק אלחוטי למחשב של x-box360
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
שלום לכולם! מישהו יודע מה המידות של GIGABYTE 3D AURORA, אם אפשר לקבל אותן בס"מ זה יהיה טוב.... ניסתי לעשות חיפוש, לא מצאתי..!!!! זה די דחוף, אז בבקשה תעזרו תודה.
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-