ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום קניתי הגה G25 אני מחפש כיסא שיתאים גם לילד וגם למבוגר תודה
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
הי, מה דעתכם על הכיסא הזה: http://playzone.co.il/content.php?r=367-%F4%EC%E9%E9%E6%E5%EF-%E2%E0%E4-%EC%E4%F6%E9%E2-ROBOSTAND-RACING-SEAT דיברתי עם החברה והם יכולים להתאים ל-G27, בעזרת תוספת להילוכים. האם מישהו מכיר או התנסה עם הכיסא הזה?
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן אנוכי בגובה די סטנדרטי בישראל - 1.70, ולצערי רוב הכיסאות שנתקלתי בהם נועדו לאנשים די גדולים - המרחק בין הידיות עצום, הידיות לא עולות מספיק גבוה ועומק המושב גדול מידי. אני מחפש כיסא יותר קטן במימידיו מהכיסא הסטנדרטי. מנסיוני, הפרטים הקריטיים (מעבר למשענת נוחה וניתנת להתאמה) הם: א. עומק המושב (אם גדול מידי, הירך והשוק לא יכולו להיות בזווית ישרה) ב. מרחק בין הידיות (אם גדול מידי, הידיים שלי מתרחקות מהגוף יתר על המידה) ג. גובה הידיות בעבודה הקודמת היה לי aeron herman miller שהיה מצוין בסך הכל רק שעדיין היה חסר עניין המרחק בין הידיות (אפשר לשנות את הזווית שלהן ולא להזיז את כל הידית כך שבסופו של דבר הידיים לא ישרות) אם למישה…
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום חברים, קודם כל אתחיל בזה שבאמת ביצעתי חיפושים בפורום לגבי הנושא הכ"כ לעוס הזה, אבל באמת באמת לא הצלחתי למצוא המלצות עדכניות רלוונטיות ואשמח לשמוע אם יש למישהו המלצה. לפני הכל, הרמן מילר ארון - בוא נוציא אותו רגע מהמשוואה כי התקציב שלי עומד עד 2000 שקלים, מעבר לזה ניראה לי סכום משוגע להוציא על כיסא (אם ההרמן מילר היה עולה עד 4 מילא.. אבל הסכום שלו בארץ הוא 6 בערך). לגבי כיסאות גיימינג, הבנתי שרובם אם לא כולם זה גימיק ואין טעם לרכוש כזה, למרות שאני חייב לומר שהכיסאות של חברת NOBLE ניראים ממש טוב (עולים סביב ה 1800 שקלים). הדגם הספציפי שחשבתי עליו הוא: HERO האם יש לכם המלצות על חנויות? חשבתי ללכת לוקסמן ולהתחי…
-
- 4 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
אני עומד לקנות מכשיר משולב שמתחבר בעזרת USB 2 ואני רוצה להיות בטוח שהוא יתאים למחשב. כיצד אני בודק איזה USB יש לי? המחשב שלי כמעט בן 3 שנים: P3 800 Mhz Asus CUV4X
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
בשעה טובה החלטתי לקנות מערכת מחשב חדשה.המערכת תשמש בעיקר למשחקים, אינטרנט, תוכנות אופיס ועריכת וידאו(בעיקר גיבויים). הבעיה שהתקציב שלי מוגבל ל-8500 ש"ח .מה אני יכול להחליף מבלי לפגוע מהותית בביצועי המערכת(למעט המתנה לדולר שאולי ירד בחזרה לאזור ה-4.3 ש"ח) על מנת להשאר במסגרת התקצי?,להלן המערכת המבוססת על מחירי zigzag 2000 ליום 7 בינואר 2001. athlon xp 1700+ 1027 419 CRUCIAL / MICRON 256 mb DDR 2100 587 Gigabyte GA-7VTX-H 294 Creative SB Live 5.1 - PCI ( RETAIL ) 1572 V8200-T2 DELUX - Geforec 3 Ti200 581 MAXTOR (D740-6XL) -40GB -7200 RPM 619 RICOH (MP7163A-DP) CDRW 32x16X10 397 ASUSDVD ROM X16 - IDE 110 Creative Modem Blaster 56K - PCI ( Re…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חיברתי את המחשב לטליזיה. החיבור נעשה באמצעות( tv out (rca בכרטיס מסך למתאם ל-21 pin בטלוזיה כניסת video(במתאם יש 2 כניסות בלבד video ו-audio). אני מעונין גם לשמוע דרך הטלוזיה לכן ניתקתי את הרמקולים של המחשב וחיברתי במקומם את כניסת הaudio של הטלויזיה אבל לא הצלחתי לשמוע בטלויזיה , מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
קניתי עכבר אופטי אלחוטי חדש ואפשר לחבר אותו גם ל- PS/2 וגם USB (יש לי יציאות USB פנויות במחשב) אז כיצד כדאי לחבר אותו? אם אני אחבר אותו ל-USB הוא יהיה יותר מהיר או משהו כזה?
-
- 7 תגובות
- 941 צפיות
-
-
: אתר נחמד שמציע "אפלט" הנותן לבחור ספק כח לפי מס' קריטריונים לא ממש מקצועי - אבל נחמד http://www.pcpowercooling.com/products/power_supplies/index.htm
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סגם הסוללה שלי כרגע הוא ASUS A32-X401 rating+10.8v 4400mAh 47 Wh היא נגמרה לי , אני מעוניין לרכוש חדשה(הבנתי שעדיף מקורית כי ממש מסוכן לא מקורית) חיפשתי ב EBAY אבל לא מבין מה מתאים לי חיפשתי לפי הדגם http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&LH_ItemCondition=3&_nkw=ASUS+A32-X401&_sop=15 בתוצאה הראשונה http://www.ebay.com/itm/5200mAh-Battery-For-Asus-A31-X401-A32-X401-F301-F301A-F301A1-F301U-F401-F401A-PC-/172202939922?hash=item2818185612:g:GpMAAOSw~oFXM2-4 מחיר טוב, לא בטוח שזה מקורי(אשאל את המוכר) אבל שם כתוב לי 5200mAh ולי כתוב על הסוללה 4400mAh, זה קריטי? אשמח לעזרה/המלצה על סוללה שתתאים לי ב…
-
- 7 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
לוח אם gygabyte h55m-ud2, ברשותי מדפסת תוויות ישנה בעלת חיבור COM1 שאני צריך לחבר למחשב שלא כולל יציאה כזאת, יש רעיון?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מדפסת + פקס של חברת HP , הדגם: hp Office Jet 4110. כשרכשתי את המדפסת לא התקנתי את הפקס מכיוון והוא לא היה נחוץ ולי ולא ידעתי איך להתקין אותו. אני מעוניין לחבר את הפקס כדי שאני אוכל להשתמש גם בפקס של המדפסת ולא להתחיל לחפש מאיפה לפקסס , האם מישהו יודע להסביר לי איך אני מפעיל את הפקס? תודה מראש לעונים, אמיר.
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
כשאני מחבר את דיסק הגיבוי שלי (בחיבור USB3) לפאנל הקדמי אני מגיע למהירות של כ 30 מ"ב/שנייה, אבל כשהוא מחובר מאחורי המחשב לחיבור USB3 על לוח האם אני מגיע למהירות של כ 60-100 מ"ב/שנייה. להבנתי זו בעייה הנובעת מאורך החוט, האם יש לזה פיתרון?
-
- 10 תגובות
- 16.5k צפיות
- 1 follower
-
-
לי יש את המקלדת הזאת : https://ssl11.chi.us.securedata.net/miccomputers.com/merchantmanager/v4/images/microsoft-keyboard.jpg של מיקרוסופט הרגילה מאוד (נוחה) יש לי אותה כבר הרבה זמן ואני הייתי רוצה לדעת עם יש איזשהו דרך לנקות את המקלדת מבפנים.... (נכנס לי בין המקשים מלא דברים מלא אבק וכו....) אז עם יש דרך בבקשה שמישהו יעזור לי =] ועם אני יכול להוציא את הכפתואים זה יהיה הכי טוב (רק עם אפשר) תודה לעוזרים =]
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב רכשתי Logitech Z506 5.1 ואינני יודע כיצד להגדיר את המחשב בתצורה הנכונה בכדי שאשמע צליל הקיפי בכל מערכת הרמקולים בערוץ 5.1 , אני שומע כרגע מוזיקה רק מזוג הרמוקולים הקדמיים בלבד הלוח אם שיש לי Z68 XP UD4 , עם טכנולוגיית Dolby home theater CVV4 - עידכנתי את גירסת הביוס לגרסה הכי עדכנית וגם דרייבר כרטיס הקול הכי עדכני ! משתמש בחלונות 7 64 ביט בעברית
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
USB? או PS\2? אני לא יודע מה ההבדל ולכן אני שואל פה, תודה
-
- 12 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום אבא שלי התקין מצלמות במקום שהוא עובד,אז הוא הביא לי מצלמה אחת גם. המצלמה מחוברת דרך חשמל וכניסת AV (זה השם?) רגילה כמו שמכניסים לTV. רציתי לדעת איך אפשר לחבר את זה למחשב,הייתי שואל אותו איך חיברו לו למחשב אבל הוא לא מבין בזה לול. תודה :]
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מקלדת "SILVER LINE " המקלדת תקינה ,אולם אני לא מצליח להפעיל את הכפתורים בחלקה העליון של המקלדת,ששולטים על המולטימדיה ומקשי הקיצור ( HOME E-MAIL PLAY\PAUSE STOP) קיבלתי את המקלדת במתנה ,כך שאין לי את ה-cd שאמור לבוא איתה,ואני גם לא מוצא ברשת את הדריבר שלה. (על המקלדת רשום אך ורק SILVER LINE ולא מופיעים שום פרטים נוספים בתחתית המקלדת כמו דגם ויצרן ) רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום יש לי מספדת HP L7590 וראשי ההדפסה שלה דפוקים והגיעו לפח. המדפסת לא סורקת פקסים ולא סורקת למחשב. האם יש דרך לעקוף את זה? בתודה יהודה
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
כאשר אני לוחץ לעיתים על מספר כפתורים בו זמנית במקלדת, נשמעים מעין צפצופים (לדעתי מהלוח אם). האם יש דרך כלשהי להשתיק את הצפצופים הללו? חיפשתי בביוס (לוח אם abit kv8) אבל לא מצאתי. מישהו מכיר אלטרנטיבה אחרת?
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי היום עכבר AOPEN שעל האריזה כתוב 800 DPI , אני לא מרגיש כל הבדל בין ביצועי העכבר הזה לעכבר הקודם שלי שהיה גנרי (CHIC) . רציתי לדעת אם קיימת דרך בה ניתן לבדוק את ה-DPI של עכבר כדי לראות אם הוא אכן 800 DPI , או שמא הוא 800 DPI והוא לא מוגדר כך במערכת ולכן אני לא מנצל אותו כיאות (יכול להיות דבר כזה?) , תודה לכם
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את תחנת העגינה הבאה: https://www.dell.com/en-us/shop/dell-thunderbolt-dock-wd22tb4/apd/210-bdqh/pc-accessories אני משתמש בה עם המחשב הנייד. ברצוני להשמיש אותה גם למחשב הדסקטופ שלי, שמספק רק חיבורי USB 3.0 סטנדרטיים(בעוד שתחנת העגינה מתחברת עם Type-C Thunderbolt 4. אני לא מחבר יותר מדי דברים: מקדלת, עכבר, מסך אחד. מה הן האופציות שעומדות בפני? אני חושש לחבר אדפטר פשוט ב50 שקל בין USB "רגיל" לבין Type-C. האם usb 3.0 בכלל בנוי להתמודד עם רוחב פס שכזה, ועם "פיצול" ההתקנים? מה דעתכם על כרטיס הרחבה יעודי שיושב על pci-e? אשמח לכל המלצה על מוצר.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, יש לי מקלדת Logitech MX5000 (יש לי את הסט שהיא באה ביחד עם עכבר MX1000) למקלדת זו יש מסך קטן שמציג נתונים כמו שעה ותאריך. ברצוני לדעת האם אפשר לעשות משהו כדי שהמסך הקטן הזה יציג נתונים כמו : טמפרטורת המעבד\הכרטיס מסך וכדומה? (עברתי על הדרייבר שלו,על האתר של לוג'יטק,וחיפוש בגוגל ולא מצאתי...) אם מישהו יודע דרך כלשהי כיצד ניתן לעשות זאת (אם בכלל) אשמח לעזרה. תודה רבה,ושבת שלום.
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי אפסון משולבת cx4300. להפתעתי גיליתי שאם נגמר ראש דיו אחד - המדפסת לא תשתמש עם יתרת הדיו שיש לה.... היא פשוט תפסיק להדפיס. אני מעוניין להדפיס רק בשחור לבן.נגמרו לי כל הצבעים. קניתי ראש דיו שחור בלבד ואמרתי למדפסת להדפיס רק בשחור. אבל היא לא נותנת - אני עכשיו חייב!!! לקנות דיו כחול, צהוב ואדום ולהוציא 200 ש"ח כדי להדפיס בשחור. זה נראה לי כמו מודל עסקי חזירי וגובל בגניבה. בכל מקרה, היה משהו שיכול לעזור לי - כיצד עוקפים את הסיפור הזה? אני רוצה להדפיס רק עם צבע שחור ומעוניין לעקוף את יתר הצבעים ככה שהמדפסת תחשוב שיש שם צבע... תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-