עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. כבר חודשים אני מתכנן לקנות מחשב חדש, ומן הסתם המפרט משתנה כל רגע. עכשיו זה כנראה עומד על amd xp 1.8-9, 512ddr, כרטיס מבוסס ati radeon 7500 all in wonder, ועל בורד וקייס אני מוכן לשמוע המלצות. בכל אופן, שמתי לב שכל החנויות שנתקלתי בהם, כולם גנבים רמאים וחובבנים. יש למישהו שמות של חנויות מומלצות? (זולות, שירות, מקצועיים). שמעתי על שבי ברח' גאולה דברים טובים. מישהו מכיר עוד? (כמובן שעדיף לקנות את הרכיבים לבד מהיבואנים ולהרכיב בבית, אבל אין סיכוי שאני אתמודד עם ההרכבה של הבורד/מעבד), כל השאר שטויות. מאזור המרכז והסביבה. (ת"א, ר"ג, וכו'...) תודה רבה מראש!

• 47 תגובות
    • 9.9k צפיות
  2. Started by Lupos,

מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. בעקבות התקנת צורב, כנראה שיבשתי משהו...הכונן FLOPPY לא עובד משום מה... ??? מזוהה בביוס, כמו כן גם ב-Windows. לכאורה תקין. אבל שאני לוחץ עליו (כפולה), לוקח לו 10 שניות להגיב, ואומר - תכניס דיסקט (כמובן שיש בכונן). טוב...פתחתי מארז... ניסיתי לשחק עם הכבלים (האפורים- זה IDE או ATA ? לא חשוב...), קיצר, בלוח הכבל מחובר למקום של ה-FLOPPY. איך אני יודע? הקצה שמתחבר ללוח - חסרה לו מגרעת בדיוק איפה שחסר בלוח פין - ככה שזה הצד הנכון של הכבל. לגבי הצד שמתחבר לכונן - פה הבעיה..... כשאני מכניס את הכבל (יושב טוב) יש 2 מצבים : מצב א' - יש אור ירוק של קריאה מהכונן , אבל אין זיהוי של הדיסקט = הבעיה נותרת בעיינה. מצב ב' (שאני מסובב את הקצה שמתחבר לכונן , ^180 = הופך אותו) - א…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. משהו יודע אם מוכרים כונן כזה בארץ ואם כן אז איפה..? תודה מראש...! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  5. כונן חדש יחסית, בן שנה. היום ניסיתי לקרוא דיסקט 3.5 - אבל הוא בכלל לא ניגש (!!) לכונן לנסיון קריאה..... ??? (אין רעש גישה/ נורית מהבהבת) אחרי 10-15 שניות בערך ללא תגובה של המחשב (תקוע כזה) - הוא מבקש להכניס דיסקט לכונן...למרות שהיה בו דיסקט !!! אבל העניין הוא שבכלל הוא לא ניגש לכונן עצמו (כמו שכתבתי מעלה). בדקתי בביוס - הכל בסדר. בדקתי ב-Device manager- תקין. ניסיתי דיסקטים שונים- כלום. WTF ? רעיונות?

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by darkman,

הבעיה התחילה לפני כמה ימים (יכול להיות עקב התקנת DEAMON TOOLDS?) קיצר אני צרבתי קצת סרטים על דיסק DVD אני מכניס לכונן שלי(אשר בו צרבתי את הסרטים..) והוא מראה שה סידי ריק אבל כאשר ניסיתי לראות את הסרטים ב DVD ה DVD יודע לקרוא אותם כמו שצריך. Nec DVD RW ND-4550A תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  7. Started by ETB,

המנורה של הכונן כול הזמן דלוקה, ואין גישה לכונן. החלפתי את הכונן, אבל עדיין אותה בעיה. גם כבל הוחלף, בדקתי את כול החיבורים, הכול בסדר. מה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  8. FD32 פטנט לא נורמלי - מפרמט דיסקטים של 1.44 ל 32MB וגם יכול לקרוא ולכתוב ל LS240 תראו בעצמכם

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. המפרט שלי מופיע בחתימה... רציתי לדעת, האם שדרוג לכונן SATA, ייתן לי ביצועים טובים בהרבה.. במיוחד שיש לי 1גיגה זכרון... אני מדבר על הרצה של משחקים מהכונן הקשיח וכו' וכו'....

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  10. Started by SharP,

כל פעם אחרי שאני צורב משהו ומנסה להירתמש בCDROM או בצורב לקרוא את הנצרב או סתם דיסק אחר לא הCDROM ולא הצורב לא קוראים דיסקים עד שני עושה RESTART למחשב....מישהו יודע מה זה ולמה זה קורה ? ניראה לי שזה בעיה כל שהיא בXP אבל אני לא בטוח

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by yotamoo,

למה אומרים ש-WD לא טובים, הם היו נחשבים כך פעם, לא? ובכמה אפשר להשיג כונן קשיח SCSI?

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by ran_cohen,

אבא שלי, כרואה חשבון, נאלץ לפעמים לעבוד עם פלופי. זה דורש ארגזים על גבי ארגזים עם דיסקים. האם המציאו כונן קשיח שמתפקד כפלופי? שיטה למפות תיקייה / כונן קשיח חיצוני כפלופי?

• 19 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. שלום לכולם, אני כותב לכם עכשיו מהמחשב החדש שלי: AMD ATHLON XP 1600 GIGABYTE - GA7VTXH MAXTOR 40GB D740X ENERMAX S710-B ASUS X50 YAMAHA X16 X40 X10 LOGITECH Mouse Man Optical + Wheel SB Live Value Curical 256MB 2100 DDR Elsa Gladiac 721 בכל מקרה רציתי להגיד שהמחשב פצצה !!! אני מרוצה ממנו מאוד... משחקים רצים מדהים. ותודה לכל מי שהמליץ על המארז של - ENERMAX, ללא ספק החלטה כדאית...! בכל מקרה רציתי לשאול, אני מנסה להוריד את העידכון לביוס של לוח האם של GIGABYTE אך משום מה הלינק שם לא עובד, האם למישהו יש את העידכון האחרון והמעודכן ויכול לשלוח לי ?!

• 4 תגובות
    • 906 צפיות
  14. Started by y_i_c,

יש לי בעיה במחשב!!!! כל פעם שאני עושה כיבוי בחלונות 98 המחשב נתקע (במקום להתכבות) לעומת זאת אם אני עושה RESTART הוא עושה זאת יופי בלי להתקע!!!! ודבר נוסף!! ב SAFEMODE המכשב מכבה את עצמו בכיבוי!!! השאלה היא איפה הבעיה!!! שמעתי פעם שיש קובץ שאחראי על הכיבוי אבל אין לי מושג איזה קובץ זה!!! ולכן אני לא יכול להתחקות אחרי הבעיה!! למישהו יש רעיון/פיתרון????

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. פשוט: יש כיבוי צג, יש כיבוי דיסק קשיח, יש STAND BY האם יש כיבוי כרטיס מסך? האם כיבוי הצג מכבה גם את הכרטיס מסך? (מוציא אותו מכלל פעולה זמנית-> ומכאן עבודתו נפסק-> ואז המאוורר נכבה-> יותר שקט...!) לילה טוב ותודה מראש לעונים, דור

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שאלה למומחים האם ניתן להגדיר למערכת לכבות את המאווררים כשהיא במצב- standby? הנה הנתונים: מערכת הפעלה- XP לוח אם- intel p4, דגם- D845EBG2 מאוורר מעבד intel מקורי, סל"ד מבוקר טמפ' מאוורר אחורי- סל"ד מבוקר ידני (מופיע חיווי בתוכנת intel Active Monitor) תודה מראש- רן

17. Started by arik3k,

היי לכולם, קניתי שלט XBOX 360 WIRED FOR PC ואני רוצה לדעת אם יש דרך לכבות אותו, אני לא משחק כל היום, כך שאין צורך שיהיה דלוק מצד שני נראה לי טבעי שתהיה אפשרות לכבות ולהדליק אותו ולא ישירות מה USB לנתק לחבר נשמע לא משהו. למישהו יש רעיון לגבי זה ? תודה לכולם.

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  18. Started by itzikcolt,

שלום לכולם קניתי את המארז של TT צונאמי (במפרט שלי ) ורציתי לשאול אם אפשר לכבות לו את התאורה מקדימה או את התאורה של הוונטות שלו עוד לא קיבלתי אותו לכן אני שואל את השאלה

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by Itzik 007,

רציתי לדעת איך עושים את זה?!?!?! אני אל רוצה את האור האדום המעצבן הזה דולק כל הזמן... מה עושים?!?!?! תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  20. אני מעוניין לדעת את הכיוונים ההכי טובים למסך זה,כולל את כל התפריטים(צורה,אור והכל)במצבי רזולוציה : 1280x1024 , 1600x1200 האם מישהו יודע? האם יש תוכנה אולי לזה? חיפשתי הרבה ברשת ולא מאצתי מידע מועיל. אשמח מאד לקבל תגובות שיעזרו. תודה רבה, טל

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by Chymes,

רכשתי לאחי ליום הולדת G9. הבעיה שהוא לא מסתדר עם העכבר. לטענתו העכבר פשוט לא מדוייק, קשה לשימוש ואפילו עכבר אופטי של מיקרוסופט ב-80 ש"ח יותר נוח לשימוש ממנו. אני לא יודע אם מדובר בעכבר פגום או כיול גרוע או שפשוט העכבר לא בשבילו. אני מניח שיש בפורום בעלי G9. אודה מאד אם תרשמו את ההגדרות שלכם כדי שאוכל לבדוק אם המצב משתפר. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  22. אהלן, רכשתי לא מזמן את הCORSAIR SABRE הוא תומך עד 6400 DPI. בתוכנה של העכבר יש אפשרות להעלות את הDPI. באיזור ה4000 הוא כבר מרגיש לי מהיר מדי, אז הורדתי ל3000 מצד שני, גיליתי, שאם אני מעלה אותו ל4000 ומוריד את המהירות של הפוינטר(דרך התוכנה, לא דרך הWIN), אני מגיע בערך לאותה מהירות. מה המשמעות של כך? מישהו מכיר?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Zakash,

אהלן חברים, האם יצא למישהו לקנות כיסא של DXRacer? אם כן, מה הם האופציות? אשמח לשמוע אנשים שרכשו במידה ויש... תודה, אלכס.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. היי לכולם רציתי לשאול אם משהו מכיר את ה כסא הזה ואם הוא ממלחיץ עליו ....אני ישבתי עליו לזמן קצר ולא ממש יכולתי להרגיש איך הוא לאורך זמן יש קישור עליו ב http://www.marvo-tech.hk/index.php?c=content&a=show&id=188 המחיר ב HTZONE הוא 888 שקל מה אתם חושבים כדי ????

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by Crapy,

אני מחפש כיסא טוב לישיבה נוחה (לא ממש ממושכת) קראתי שכל הכיסאות גיימינג זה חרטא, אז אשמח לשמוע על הכיסאות שאתם יושבים עליהם, ומה לדעתכם מומלץ? ראיתי כיסאות בדר גב במחירים שנראים לי סבירים אבל לא יודע באמת מה האיכות שלהם לאורך זמן..

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים