ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות ספק למעבד פנטיום 3 , אך אשר יתאים לשדרוג עתידי. לצורך כך, הבאתי רשימה של ספקים לפי סדר מחירם. התקציב לקניית ספק הוא עד מחירו של הספק האחרון קרי 425 ש"ח. אני מעוניין בספק שקט המדדים לבחירת ספק: 1. הספק ממוקם במאונך במארז, אולי ישנו השפעה במידה וייבחר ספק עם מאוורר 120 מ"מ אשר נמצא בתחתית הספק. 2. מדד השוואתי לרעש הוא ספק HEC. ספק HEC לפי דעתי הוא רועש. אני מעוניין בספק אשר יהיה שקט ממנו. 3. אמינות. ספק HEC הוא ספק אמין. במידה ואין ספק שקט יותר אולי אקנה ספק HEC הודות לאמינותו. 4. אני יודע שישנו ספק של חברת FSP. אך אינני מעוניין לקנות בחנות אשר מחוץ לתל אביב. האם כדאי לקחת סיכון? hec 300 ART hec 400 ART RS-380-PMSR/P hec 350 TRT FSP ATX-400PA RS-…
-
- 7 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה פשוטה לעריכת וידאו למתחילים דברים פשוטים כמו אפקטים עך הסרט או כתוביות דברים בסיסיים למישהוא יש המלצות ?
-
- 3 תגובות
- 976 צפיות
-
-
USB? או PS\2? אני לא יודע מה ההבדל ולכן אני שואל פה, תודה
-
- 12 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אני ממש הייתי מבסוט מהעכבר שיש לי עכשיו עד שהוא התחיל לעשות בעיות, פתאום הוא מחליט שלא לזוז או סתם לקפוץ לאנשו במסך בלי קשר. עכשיו לכל אלה שחושבים שפרצו לי למחשב, אז לא. כי כשאני הופך אותו ומזיז את האצבע מעל הלד הוא פשוט לא מגיב ודורש כמה מכות מכל הלב כדי שיגיב. אז החלטתי לקנות חדש, כל הקטע שאין לי מושג על מה ללכת, חשבתי לקנות עוד סתם עכבר שוק ולהיות מרוצה ממנו ואז פתאום נזכרתי בטראק-בול של לוג'יטק ואז חשבתי שאולי כדאי לי להשקיע. בקיצור אני ממש לא יודע. ממש אשמח לקבל תגובות בנושא הטראק בול. וגם לגבי עכברים אחרים. אה, וכן התקציב בערך 250 ש"ח. תודה לכם מראש.
-
- 11 תגובות
- 976 צפיות
-
-
-
אז ככה, אני מחפש מקלדת גיימינג עם תאורה למקשים, ועם חיבור USB אחד לפחות. המקלדת הזאת הולכת למחשב של כל הבית אז אני צריך איזשהי דרך שעל המקשים יהיה גם עברית, אני לא יודע אם אפשרי לשים מדבקות על מקלדות גיימינג מכיוון שהעיצוב שלהן שונה וגם האותיות בדרך כלל ממוקמות במרכז המקש, אודה לכם על כל המלצה ופתרון לבעיית האותיות בעברית.
-
- 5 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אני מחפש אל פסק טוב עם מייצב מתח(שלא יהיו ספייקים) ושיחזיק משהו כמו 5-10 דקות בלי חשמל כולל כיבוי אוטומטי. לגביי התקציב, אני לא ממש מבין בזה, אז תמליצו לי אתם.
-
- 8 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אצל היבואן המלאי אזל והם לא יודעים להגיד מתי צפוי מלאי חדש. חייבת להיות איזושהי חנות שיש לה את המקלדת במלאי אצלה. אשמח אם מישהו יכול לכוון אותי או אפילו למצוא לי. אני צריך אותה דיי דחוף ואני מתעקש על לוג'יטק... תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 976 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדפסת לייזר ש"ל עם הדפסה דו צדדית וסורק. רצוי חסכונית וזולה, אני שוקל לרכוש את המדפסת הבאה: Brother DCP7060D אשמח לקבל אינפורמציה לגבי המדפסת הנ"ל או כל מדפסת אחרת. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום חברים. ליפני כמה ימים שאלתי אותכם איזה רמקולים כדאי עד 600 שקל וחלק אמרו ככה חלק אמרו ככה,בכול מיקרה החלטתי ללכת על הx16 של microlab... וקיבלתי אותם היום. נורא יתאכזבתי מהם...זה ממש לא מה שציפתי ,אני רשום בעוד כמה פורומים והרוב המליץ לי עליהם. בקיצור,דיברתי אם tms שמשם קניתי את ה x16 והם יתנו לי זיכוי של כול הסכום ואני לא יודע כולכך מה לעשות. אני אשמח מאוד אם תעזרו לי...חשוב להזכיר שהמטרה העיקרית של המערכת היא למישחקים,גם קצת לסרטים וקצת מוזיקה,אבל הכי חשוב זה המישחקים ... בקיצור הזיכוי הוא 575...ואני בעוד כמה שבועות יוסיף עוד 500 בערך רציתי לדעת מה אתם הייתם לוקחים ומה אתם ממליצים לי,נורא חשוב לי שזה לא יהיה 2.1 או 2.0...אלה רק 4.1 ומעלה...שיהיו אכותים כמובן..…
-
- 5 תגובות
- 976 צפיות
-
-
מעבד - Intel P4 - 1.7GHz 478PIN 996ש"ח לוח אם - אין לי מושג איזה ואם אתם נותנים אחד תוסיפו לידו גם ביקורות טובה זיכרון - CORSAIR 256MB DDR CMX256A-3000C2 635 ש"ח כרטיס מסך - GAINWARD GF3 TI500TV - 1410 ש"ח מארז + ספק כוח - Dragon DA-01BD FULL TOWER - 1218 ש"ח אני חייב Full Tower סידירום - Lite on Cd X 52 - 181 ש"ח צורב - PLEXTOR CDRW 40X12X40 862 ש"ח כונן דיסקטים - ALPS FLOPPY 1.44 58 ש"ח וזה יוצא בערך 6200 ש"ח בקשר לכרטיס מסך אני לא כל כך בטוח ויש לי תקציב מההורים שלי רק של 5500 שח ואני לא Hardisk וגם לא מסך ובקשר למעבד אני מוכן להשקיע במפזר חום טוב בהכול רק כדי לעלות את המהירות ליבה של המעבד ל3000 תודה רבה. ואני לא יקח בחיים מערכת Amd .
-
- 8 תגובות
- 976 צפיות
-
-
היי אני ממש צריך ביקורות רק על הרקולס טי 200 ו500 (עדיף 500) זאת אומרת שאני לאצריך ביקורות של השוואה בין מאיצים אחרים אלא ביקורות שעוסקות אך ורק בכרטיסים האלה תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 976 צפיות
-
-
ראיתי איפושהו ידיעה ובדיוק עכשיו נזכרתי... זה נכון שאלסה הולכים להפסיק את הפעילות בעקבות חוב ענק?
-
- 5 תגובות
- 975 צפיות
-
-
אוקיי אני רוצה לקנות את הדבר הזה , אבל אני רוצה לשים עליו 80 מילימטר , כדי שיעשה פחות רעש ... איך אני מחבר מאוורר של 80 , לסינק של 60 ? לא מצאתי בארץ חנות שמוכרת מתאמים , אולי למישהו יש רעיון איך לעשות את זה לבד ?
-
אני לא נוהג לטפוח לעצמי על השכם (כמו שאתר מסויים של חנות נוהג לעשות), אבל.. היי.. נראה שצדקתי.. הבעיות עם ה-nForce מתחילות לצוץ כמו פיטריות אחרי ה-Over-hype שעשו עליהם בכל העולם ובמיוחד במיוחד בפיסיפרו... אין לי מושג למה הם התעקשו ללכת עם ה-nForce בכל המפרטים שלהם.. לדעתי זאת טיפשות.. anyway, זה לא הנושא המרכזי.. אחת מהטענות שלי היתה שה-nForce הוא צ'יפסט חדש וראשון של nVidia חסרת הניסיון, ואני לא הייתי קונה אותו למחשב שלי כאשר יש את ה-KT266A הטוב והמשתלם בהרבה.. אין לדעת אלו בעיות תאימות התגלו בו עם הזמן, ולהמליץ לכל הגולשים של האתר רק על לוחות מבוססי nForce אפילו למערכת החלשה זה חוסר אחריות משווע. אבל, אלו "רק" ספקולציות... יכול להיות שאחרי הכל דווקא ה-nForce יהיה…
-
- 5 תגובות
- 975 צפיות
-
-
טוב אז אני קונה מחשב חדש ואני מעוניין לשדרג כימעט את כל הציוד ההיקפי שלי כרגע אני משתמש במוצרים מאוד פשוטים כי המחשב הישן שלי הוא על הפנים והשימוש היחידי בו היה אינטרנט אבל עכשיו המחשב החדש אני מתכוון לשחק בהרבה משחקים ואני רוצה חוויה טובה מאוד עם הציוד ההיקיפי אז אני האמת רגיל למקלדת שהיא עם כפתורים שטוחים כמו במחשבים ניידים יש דבר כזה שמקלדת כזאת לגיימרים? ויש לי רמקולים 2.1 של לוג'יטק מאוד טובים אבל אני רוצה 5.1 או אפילו 7.1 ולפזר בחדר שלי ומאוד חשוב אוזניות עם מיקרופון איכותיות כי שאני משחק בלילה ורואה דברים בלילה לא להעיר את כל הבית ושיהיה סראונד ושיהיה עם LEFT ןRIGHT שאני ישחק במשחקים ויהנה ושימע כאילו יש צעדים מאחורי... אז אם תוכלו להמליץ לי על מקלדת ועכבר המיועדי…
-
- 5 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום לכם רציתי לדעת איפה אני יכול למצוא FIRMWARE לצורב RICHO MP7163A 16X10X32
-
- 1 תגובה
- 975 צפיות
-
-
קניתי את הלוג'יטק G500 שלפי רושם ראשוני הוא עכבר נוח מאוד. זה בהחלט שדרוג רציני אחרי הרבה זמן של שימוש בעכברים פשוטים וגרועים. אז כמו שכתוב בכותרת אני צריך את עזרתכם בהגדרת העכבר. בעיקר איך להגדיר את הDPI תודה.
-
- 0 תגובות
- 975 צפיות
-
-
מחפש מצלמת אינטרנט שתהיה איכות וידיאו טובה מיועד למסך lcd תקציב עד 130ש"ח
-
- 0 תגובות
- 975 צפיות
-
-
תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום לכולם. אשמח לקבל המלצה לרמקולים למחשב. התקציב הוא עד 1200 עם אפשרות חריגה קטנה (אם זה שווה את זה). השימוש העיקרי הוא גיימניג וסרטים\סדרות (מוזיקה כמעט ולא). עד עכשיו השתמשתי ב- MicroLab SOLO6C ומחפש משהו שיותר טוב מהם (ירד להם האיכות לדעתי במהלך השנים). אם זה עוזר - יש לי במחשב את הכרטיס קול Sound blaster Z/ אשמח לשמוע מכם איזה רמקולים הכי מומלצים לי . מפה ושם מישהו בעבר הציע לי את הרמקולים : Mackie CR4 Creative Multimedia Monitor 4-inch CR4. תודה מראש על העזרה שלכם.
-
- 0 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לצלם ולהקליט פגישות שנערכות במשרד שלי על מנת למסור ללקוח עותק על גבי תקליטור. מדובר בכל פעם בפגישה של 45 דקות לכל היותר. מרחק הצילום הינו 0.5 מטר -3 מטר תאורת משרד איזה מצלמה תתאים (כולל הקלטת השיחה) ? ואיזה תוכנה צריך לצורך הצילום וההקלטה לתקליטור ? תקציב עד 400 ש"ח תודה שמי
-
- 4 תגובות
- 975 צפיות
-
-
לאחר מספר שנים נפלאות עם Razer Destructor החלטתי לקנות פאד חדש בהתחלה חשבתי לקנות דיסטרקטור חדש אבל לאחר חיפוש קטנטן באינטרנט החלטתי ללכת על ה V2 של הדיסטרקטור Razer Scarab אז אחרי מספר שבועות של שימוש אני חייב להודועת שאכן יש שיפור ביחס לדיסטרקטור הפאד מאוד חלק אבל גם נותן שליטה מדהימה מאוד ממולץ... מה שכן דיי יקר ולא יודע עד כמה הפאד הזה שווה את המחיר בכול זאת 170 שקל לפאד זה לא קצת אבל שחושבים על זה שזאת השקעה חד פעמים לשנים הבאות אז זה לא כזה נורא... הדבר היחיד שדיי מפריע לי זה המראה שלו והצבע.. אבל זה כבר עניין של טעם אישי... אבל מהבחינה הטכנית הוא מעולה לדעתי הפאד הכי טוב שקיים כרגע בשוק לאחר שורה של מוצרים מאכזבים מבית רייזר סוף סוף הם עשו פאד נורמלי…
-
- 2 תגובות
- 975 צפיות
-
-
ראשית: יש לי וינדוס 7 ואני משתמש בlgs 8.4 שני הכפתורים העליונים מצד שמאל של העכבר (g6 וg7ְ) לא פועלים ברוב המשחקים שניסיתי. למעשה, אני אני חושב שרק בskyrim הצלחתי להגדיר אותם. יש לציין שבכל מצב אחר הכפתורים האלה כן פועלים (אם לדוגמא אני מגדיר להם לשלוט על הווליום)
-
- 2 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שמתי לב שכל ספקי הכוח , לוחות אם , ודיסקים קשיחים מצויין אם זה SATA או ATX ( לפי מה שבנתי ) מה ההבדל ? מה מומלץ ? ואם אני קונה ספק של ATX אז דיסק קשיח שם SATA לא יעבוד איתו ?
-
- 5 תגובות
- 975 צפיות
-