עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by emil001,

היי, צריך המלצה למקלדת ועכבר עד 300 - 250 ש"ח. יש להדגיש כי היעד הוא עד 5 מטר (קליטה גבוהה) ושרמת הסוללה תשמר לאורך זמן ככל האפשר. ע"פ הדגשים הללו והסכום הנכון אבקש להמלצותיכם בבקשה. תודה מקרב לב, אמיל.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. יש לי כרטיס רשת מובנה במחשב נייד אך הקליטה שלו לא כל כך טובה. לכן אני צריך מאריך טווח (במידה וקיים) או כרטיס רשת אחר, שיספק טווח ארוך ככל האפשר. כמו כן מהו בערך טווח המחירים של מכשירים אלו. תודה רבה רבה לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום יש לי מדפסת מהדגם הנ"ל לאחרונה עברתי לויסטה ושרציתי להוריד דרייבר באתר של HP רשום שהמערכת הפעלה כבר כווללת דרייבר ואין צורך באחד חיצוני שאני מדפיס האיכות ממש גרועה אין איזון בצבעים יש פסים לאורך הדף כל מינ אפקטים שמתראימים לחוסר בדרייבר.שהייתי עם XP ודרייבר לא היו שום בעיות תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by shim,

שלום רב, ברצוני לצלם ולהקליט פגישות שנערכות במשרד שלי על מנת למסור ללקוח עותק על גבי תקליטור. מדובר בכל פעם בפגישה של 45 דקות לכל היותר. מרחק הצילום הינו 0.5 מטר -3 מטר תאורת משרד איזה מצלמה תתאים (כולל הקלטת השיחה) ? ואיזה תוכנה צריך לצורך הצילום וההקלטה לתקליטור ? תקציב עד 400 ש"ח תודה שמי

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by davidz85,

שלום לכולם, בשבוע שעבר קניתי עכבר G700 והביצועים והכל בסדר רק ענין אחד מפריע וזה הסוללה. היא די מכבידה ויש הבדל משמעותי בנוחות כשאוחזים בעכבר בלי סוללה ועם. יש אפשרות לקנות סוללה אחרת קלה יותר ? לא נורא שתהיה פחות חזקה, פשוט בלי סוללה העכבר הרבה יותר "קליל" אבל אז חייב להיות עם כבל מחובר לעכבר וזה מבטל את כל העיקרון של האלחוטי... אשמח לעצות אולי מישהו יודע איפה אפשר לקנות כזאת סוללה מיוחדת לעכבר. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by HaVoC_850,

חובה תאימות לוויסטה ולווינדוס 7 שיגיע. חובה USB 2. יש לי העדפה למותגים של מייקרוסופט או לוגיטק. ממש לא משנה לי אם יהיה או לא יהיה מיקרופון. עדיפה רזולוציית סטילס מעל 1024*700. אם אפשר לקבל כמה דגמים זה יהיה מעולה (בסוף זה גם שיקול של טעם וריח לגבי הצורה של המצלמה). תודה רבה לעונים.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום קניתי מצלמת רשת של חברת chicony דגם icam 6185- מצלמה+מיקרופון מובנה המחשב שלי עונה לדרישות מערכת מינימום שלהם. התקנתי את הדרייבר שקיבלתי עם המצלמה- מזהה וידאו אך לא קול במיקרופון המובנה. במנהל התקנים רשום תחת התקנים אחרים: usb2.0 audio device בסימן שאלה צהוב (כשאני מוציא את הכבל הוא כמובן נעלם) במחשב אחר זה תקין- ז"א הבעיה לא במצלמה. ניסיתי להחליף ל- usb אחרים- לא תקין התקנתי sp3 – לא תקין ניסיתי להוריד דרייברים אחרים דרך האינטרנט- ללא הצלחה. אני כבר מיואש ולא מוצא פיתרונות..... יש הצעות??? תודה רבה

8. שלום. אני חשבתי ללכת על לייזר, אבל לא ממש מצאתי כאלו. אבל אני לא באמת יודע מה השיטת הדפסה הכי טובה. אני רוצה שהיא תהיה מהירה והיא אמורה להדפיס רק מסמכים. אין צורך בצבע. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. [glow=red,2,300]שלום כולם![/glow] אני מעוניין למצוא מקלדת דומה למקלדת שמאוד נוחה לי - Dell L30U. העניין הוא שה-L30U אינה אלחוטית, ואני כבר התרגלתי לכל הנוחות של האלחוט אז חשבתי אולי תוכלו להמליץ לי על מקלדת דומה מבחינת המבנה, פשוטה (משום מה נוח לי במשחקים ואני מקליד הרבה יותר מהר עם הפשוטות ולא עם כל הארגונומיות למיניהן) שתהיה גם אלחוטית. לא בהכרח של Dell. אני מצרף תמונה בכדי שתוכלו להבין לאיזה מבנה מקשים אני מתכוון. תודה מראש לעוזרים! מור. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. Started by ראם,

האם יש מישהו שיודע היכן ניתן להשיג ציוד להמרת קלטות וסרטי/גלגלי סופר 8 לקבצי MP4 ???

11. Started by se7en,

אני רוצה לחבר שתי מקלדות למחשב אחד. יש לי מפצל אבל כל פעם רק אחת עובדת. ידוע לכם אם זה אפשרי מבחינה טכנולוגית? תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. שלום.. יש לי איזה ספק מעפן של 520W אמרו לי 250W נקי ככה (לא זוכר איזה חברה ) שזה גרוע בעע ואין ביוכלתי כרגע כסף לקנות ספק אחד טוב ב550¤ ככה,וברשותי עוד ספק 500W(אני חושב 200W נקי או קצת יותר) ואני רוצה לחבר את שתיהם ביחד איכשהו.. האם זה ניתן? יש בזה סיכונים? זה לא יכול לעשות קצר? שריפה? משהו? ואז ככה ,*לבנתיים* עד שאני אחסוך כסף,ואקנה אחד טוב יהיה לי 2 ספקים שייעבדו בערך כמו אחד ולא יהיה לי לחץ על הספק ההוא שיש לי כרגע... תודה מראש לעוזרים..

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  13. בימים אלו אני מסיים אתר קטן שבניתי.אני מעוניין לשים בו כמה פרסומות מן הסתם בשביל הכסף אבל גם בגלל שזה נותן קצת חיים לאתר (מה זה התירוץ הזה?)בכל מקרה רציתי לדעת על אילו חברות אתם ממליצים וכתובות שלהםעדיף תשובות מבעלי ניסיון (בעלי האתר הנ"ל).תודה מראש demulti

14. Started by arigo,

שלום אני עד כה השתמשתי בכרטיס הישן והטוב winfast tv2000 xp הבעיה שעברתי לוינדוס 7 64B ומאז הוא לא עובד וגם תשובת החברה למייל שלי (leadtek) הייתה שהציפ ישן מידי למערכת הפעלה זו. איזה כרטיס מומלץ במקומו ? (אשמח להמלצת גם ממוכרים באיביי במידה והמחיר מצדיק זאת) אין דרישות מיוחדות למעט מחיר תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. Started by ramil19,

אני רוצה לקנות UPS וקראתי הרבה תראדים בפורום זה בעזרת החיפוש. אך לא מצאתי תשובה לשאלה הבאה: כל כמה זמן ובאיזה עלות (לפי מה שהבנתי מהתראדים כמעט כמו UPS חדש) צריך להחליף את המצבר?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by roi777,

היי, אני מתכנת ואני צריך לקנות עכבר ומקלדת בלוטוס. אני רוצה שהעכבר יהיה נטען ויהיה עם כפתורים קדימה/אחורה ועדיף שיוכל לעבוד גם על זכוכית (לא חייב) והמקלדת שתהייה עם הפריסה המוכרת והנוחה. ראיתי עכברים הדגם Logitech MX Anywhere 3 ואת Logitech MX Master 2S בסביבות 250-270 ש"ח ומקלדת Logitech Multi-Device K375s ב-200 ש"ח ואשמח אם תמליצו לי אם זה טוב או שאפשר למצוא דברים טובים יותר במחירים האלו. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Your-AsSaSsiN,

טוב, לידידה שלי יש יום הולדת, היא גרפיקאית ואני ועוד כמה חברים חשבנו לקנות לה לוח כתיבה אלקטרוני כזה כמו שהיא תמיד רצתה.... השאלה היא איזה כדאי לקנות לה... באיזו רזולוצייה תתקבל איכות תמונה סבירה ? נסו לזכור שהתקציב שלנו הוא גם נמוך, משהו בסביבות השלוש מאות ש"ח, לכן אנחנו צריכים משהו זול יחסית אבל איכותי, משהו שהיא תוכל לעבוד איתו ושיישמר לאורך זמן....

18. אחד הכרטיסים של הסדרה הוא בעל 270mhz core !!!!! ו 500mhz memory והוא יעלה רק 190$. יש אפילו מהירויות יותר מדהימות אבל אין פירוט צחירים. זה נשמע לכם הגיוני ששניה אחרי שהוציאו סדרה חדשה, יוציאן עוד אחת ?! תחשבו על איזה מהירויות אפשר להגיע ב אובר קלוק...

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by snoopkin,

שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה לעכבר אלחוטי השימוש: בעיקר לשליטה מרחוק במחשב בעת צפייה בתכני וידאו, גלישה ברשת שיהיה כמה שיותר נוח טווח סביר גודל סטנדרטי מחיר - עד 100, עדיף גם פחות תודה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by kknd,

שלום לכולם. קיבלתי לאחרונה מעבד את'לון 1 ג'יגה ולוח A7V133, ויש לי כמה שאלות: 1. היכן בביוס משנים את ה - CAS של הזיכרון? 2. במנטור, בביקורת על ה - A7V133, כתוב אודות השימוש ב - WPCRSET, ובין היתר כתוב שיש צורך לטעון את המידע הרלוונטי לסאות'ברידג' של הלוח (686B). כיצד אני עושה את זה? האם הכוונה היא לקבצי ה - PCR שמצורפים לתוכנה? ואם כן, איזה מהם? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by tomerbd,

לא אכפת לי חוטי או אלחוטי.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by maazg,

שלום אני מחפש מקלדת + עכבר אלחוטיים בתקציב עד 200 ש"ח כ"א. חשוב לי שהעכבר יהיה כמה שיותר קל עם דוללות או שיגיע עם סוללות נטעונות (כמו העכבר של מייקרוסופט אבל משהו שיותר נורמלי מבחינת צורה). תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. חברים שלום רכשתי מדפסת ברדר J4410DWואני מנסה להתקין התוכנה שלה שקבלתי בדיסק במחשב ואז לאחר הרצת הקובץ מקבל את השגוי ניסיתי להוריד קובץ מאתר מיקרוסופט ולא ניתן להפעילו הנקרא FIX IT והוא לא פועל מערכת הפעלה WIN7UL אודה לסיוע

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by irav,

חנות חוץ מנעה!(הם מקבלים את המארזים רק ב10.2?)

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Tchr0,

יש לי כרגע לוג'יטק mx510 והוא קצת מתקלקל כרגע [אחרי כמה שנים טובות..] עכשיו אני מחפש אחד כמוהו עם הדרישות האלה- שלא יהיה אלחוטי ולא יקר שיהיה נוח ואיכותי והכי חשוב שיהיה לו את אותה פונקציה כמו ה510- שיש שני כפתורים קטנים מעל ומתחת לגלילה שמאפשרים לגלול מהר [אחרי שמתרגלים בלתי אפשרי לחזור אחורה] בתודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים