ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
סתכלו על התמונה שלו וכמה מאוררים ואיזה ספב אתם חושבים שיכנסו בתוכו?
-
- 9 תגובות
- 955 צפיות
-
-
בזמן שיש גשם אז המסך שלי מרצד. למשל אתמול היה גשם בבוקר אז המסך שלי התחיל לרצד בתרוף אחרי בערך שעתיים כשה הגשם הפסיק והיתה שמש בחוץ אז המסך שלי עבד נורמלית. וזה קרא לי גם שבוע שעבר
-
- 10 תגובות
- 955 צפיות
-
-
פנטיום 3 550MHZ 256MB זכרון SDRAM CD ATAPI X 32 HD - WD 20GB כרטיס מסך - NVIDIA RIVA TNT2 Model 64 מודם Soft56K כרטיס קול Creative צורב פיליפס X 8 כונן 1.44 !!! (ל-ל-א מסך) => כמה עלי לדרוש עברו המחשב הזה ? תודה.
-
- 11 תגובות
- 955 צפיות
-
-
קיבלתי לפני כמה ימים טלויזיה של Hyundai דגם HU-D21 וגיליתי שאני לא יודע איך משתמשים ביכולת הTVOut של הכרטיס וה-ViVo. מדובר בכרטיס Ti 4200 של Leadtek עם יציאת ViVo 9 פינים,ועם הכרטיס באים שלושה כבלים: כבל ViVo. כבל S-Video. וAV Cable. המטרה הסופית שלי היא להציג את מסך המחשב על הטלויזיה, השאלה שלי היא איך אני מחבר בין השניים ועם איזה כבל? בתודה...
-
- 9 תגובות
- 954 צפיות
-
-
היי אני בדיוק בונה חדר חדש...נגיד והמחשב מכובה האאם אפשר להפעיל אותו מרחוק?
-
- 11 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום לכולם! לא מזמן רכשתי סט אלחוטי (עכבר+מקלדת) והעכבר מצוין! גם המקלדת (wireless comfort keyboard) אך נתקלתי בבעיה דיי מוזרה: לעיתים (לא בזמן מוגדר) כשאני מקליד יש תווים (לא מסויים מים, אפילו קורה עם רווח ואנטר) שנכתבים, למרות שלחצתי פעם אחת על הכפתור של אותו תו, יותר מפעם אחת (שולש ארבע ואף חמש ושש פעמים יותר9 נאמר, אם לחצתי על 'א' וקורה אותו מקרה מוזר אז יכתב 'אאאאאא' הגרסה של intellitype היא החדשה ביותר לפי האתר של מייקרוסופט (5.2) ובדוק שהבעיה אינה קשורה בcharacter repeat speed. מישהו יודע מה הבעיה?! תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה ההבדלים בין הדגמים השונים של ה-MIO האם לכולם יש GPS מובנה? איזה מהם נחשב הכי טוב?
-
- 5 תגובות
- 954 צפיות
-
-
תראו בעוד כמה ימים או שבוע וקצת אני קונה מחשב חדש רצית לדעת איזה מארז כדאי לי לקחת אני מתלבט בין זה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6058 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4073 בעקרון בין שני אלה אני רוצה לקחת משהו יותר זול מ350 אם יש עוד הצעות אז בבקשה
-
- 14 תגובות
- 954 צפיות
-
-
מישהו מכיר\שמע\יודע על מכשיר פקס שמקבל את הפקסים אבל מאפשר גישה מהמחשב כדי להחליט איזה פקסים להדפיס מתוכו? מישהו יודע אם קיים בכלל משהו כזה? [אני יודע שיש די הרבה תוכנות כאלה, אבל זה מצריך מחשב שדלוק כל הזמן ומיועד לנושא - אף אחד לא יוכל לעבוד במחשב בצורה סבירה בזמן שהוא מקבל פקס]. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אני מחפש אל פסק טוב עם מייצב מתח(שלא יהיו ספייקים) ושיחזיק משהו כמו 5-10 דקות בלי חשמל כולל כיבוי אוטומטי. לגביי התקציב, אני לא ממש מבין בזה, אז תמליצו לי אתם.
-
- 8 תגובות
- 954 צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש אפשרות לקנות שני רמקולים קטנים כאלו שבאים בכל מיני 5.1 בנפרד? בקיצור הרמקולים שמייצרים רק את הצלילים ללא הבאס... אם מישהו יודע אז שיגיד איפה. תודה.
-
ראיתי איפושהו ידיעה ובדיוק עכשיו נזכרתי... זה נכון שאלסה הולכים להפסיק את הפעילות בעקבות חוב ענק?
-
- 5 תגובות
- 954 צפיות
-
-
מה ההבדל בין החיבור S-VIDEO לבין החיבור הרגיל הבננה בכרטיס המסך?
-
הייי! מחר אני מקבל Yes לחדר, ואני מאמין שיהיה לו חיבור S-Video יש לי שתי כרטיסים שיש לי אפשרות לחבר אליהם את הממיר אפשרות ראשונה: V8200 Deluxe - האפשרות המעודפת.... בתאני שלממיר חיברר S-Video, אבל החיבור נועד לעבוד בתור חיברור IN מכיוון שהמחשב מוציא אליו מידע... השאלה שלי אך אני אני הופך אותו לחיבור OUT, ועוד דבר איפה אני יכול למצוא דריברים בשבילו שיעבדו בשבילו ב XP? הציפ הוא Philips אפשרות שנייה: Zoltrix Genie TV - האפשרות הפחות מועדפת למרות שזה כרטיס טלויזייה, אבל יש לו תמיכה כל כך גרועה בXP וב2000 אם למישהו יש מושג איפה אני ימצא בשבילו דריברים WDM... לא צריך תוכנה... אבל שהם יעבדו! אני משתמש ב Dentonator 21.81 והתוכנה שלי לראות Video היא Powervcr 2.0 version 3 Deluxe מ…
-
- 8 תגובות
- 954 צפיות
-
-
-
מחפש אוזניות ועכבר למטרות גיימינג התקציב 300 בערך לכל אחד. חשבתי על Siberia v2 ועל Taipan Razer תודה...
-
- 6 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אולה אמיגוס חיפשתי בפורום ולא מצאתי מידע בנושא כך שאם פיספסתי משהו ויצאתי אהבל, תפנו אותי בבקשה לאן שצריך ואני אמשיך לבד. מישהו קנה, ראה אצל חבר, ניסה אצל הסבתא, בדק איפשהו בעצמו את העכבר המדובר ? אה, כן, קראתי בערך גזיליון ביקורות בנושא והוא נראה כעכבר מגניפיקו אך אני מעוניין בדעה של מישהו שכבר מישמש אותו ואולי יכול להוסיף. תודה רבה מראש.
-
- 7 תגובות
- 954 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה לכל הרוחות יש להשיג את זה ?! היה לי אחד ונגמר קניתי אחד באופיס דיפוט הוא לא מתקרב בעוצמה שלו...
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
http://engchinesedev.weblogsinc.com/photos/razer-intros-orochi-portable-bluetooth-gaming-mouse-fancy-kabuto-surface-1/2162667/ http://www.razerzone.com/gaming-mice/razer-orochi/
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם הגלגלת בעכבר Wireless Mouse 5000 (Blue-Track)- כשאני רוצה להגדיל תמונה ב-Windows Photo Viewer, אני מסובב את הגלגלת אבל לא קורה כלום. רק כשאני גולל מהר מאוד העכבר מגיב, אבל אז אין לי שליטה כמה זום הוא יעשה. התקשרתי לתמיכה של Microsoft וטכנאי אמר לי שככה העכבר אמור להתנהג, והדבר הכי קרוב לפתרון שהוא הציע זה להגדיר את העכבר בתור עכבר אחר. זה נתן פתרון צולע, שכן עכשיו כל תנועה קטנה בגלגלת מגדילה פי כמה את התמונה. מישהו נתקל בתופעה ומצא פתרון טוב יותר? רקע כללי: יש לי Windows 7 Home Premium, והתקנתי את הגרסה האחרונה של הדרייבר מהאתר של Microsoft. הגלגלת של העכבר חלקה (אין קליקים). כשחיפשתי פתרון ראיתי בפורומים אחרים שהבעיה קיימת אבל לא מצאתי פתרון (בעיה עם …
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
איך הספק הזה? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14321 לעצלנים, Enermax 350W EG365AX , 350W, ACTIVE PFC BULK מה אתם אומרים? ספק- 250 ש"ח זה צריך להחזיק את הX1800GTO2 מה זה BULK?
-
- 4 תגובות
- 954 צפיות
-
-
לדוגמא נקח את BF2 שבשביל לטוס חייבים להשתמש בלפחות 4\5 מקשים בו זמנית.. לדוגמא לחיצה על A ו W כשאני מוסיף ללחוץ על החיצים ימינה ושמאלה פשוט זה לא מגיב.. אני צריך לשחרר את W ו A ואז לבצע פניה.. זה בלתי אפשרי.. מה אפשר לעשות? כי במקלדת הקודמת שלי הכל היה טוב ויפה.. אגב זאת מקלדת חדשה..
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום, הייתי צריך מאריך USB למדפסת ל20 מטר, ואחרי שהבנתי שזה לא ראילי ביקשתי פתרונות אחרים וקיבלתי שרת מדפסות, בגלל שאני דל מאוד בתקציב, ואני צריך את זה לטווח של 3-5 מטרים אם זה אלחוטי, כי אין לי חוט להעביר בכל העולם, אז זה סבבה.. מה אתם אומרים על המוצר הזה? מישהו ניסה אותו? שווה את ההשקעה ? יעבוד כמו שצריך ? מדפסת לייזר שלא משמשים בה יותר מידי... קישור לדף מוצר בחנות אונליין שמצאתי: http://www.imtech.co.il/Product.asp?Pid=imBTP01cl&Cat2Cat1ID=219&Cat2ID=740# כל מה שצריך כדי לחבר אותו זה רק מתאים BT במחשב ? זה אמור לעבוד סבבה ? תודה!
-
- 6 תגובות
- 953 צפיות
-
-
למה יש צבעים של ירוק וסגול לעכבר ולמקלדת אם בשניהם העכבר והמקלדת עובדים?
-
- 8 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מערכת מחשב חדשה בארה"ב בסכום לא מבוטל של 14000 ש"ח ללא מארז שכבר יש לי (ותכף נגיע לשאלה שלי : ) וללא שני HD'S שכבר יש לי(WD 200GB SATA X2?) עכשיו כרגע יש לי את ה XSAER 3 של THERMALTAKE עם ספק בן חודש (שקיבלתי מתנה) גם של THRMALTAKE והדגם הוא PUREPOWER 460W עכשיו אני ישאר בארה"ב עד סוף יולי בתקווה שאוכל לרכוש את הקונרו וכמובן בתקווה שהוא יצא עד אז ואם כן אז נקנה לוח אם בהתאם והכרטיס מסך יהיה כנראה ה- X1900XT אלה אם עד אז ירדו המחירים טיפה ואולי אני אוכל לרכוש את ה GT אבל בכל מקרה זה הולך להיות ATI לפי ההמלצות פה. בשורה התחתונה רציתי לדעת האם אני צריך ספק חדש או שהנוכחי יספיק ? דרך אגב על איזה מסך הייתם ממליצים לי? מכס ומשקל הם כבר לא הבעייה עקב הצתרפו…
-
- 5 תגובות
- 953 צפיות
-