ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם רציתי לדעת איפה אני יכול למצוא FIRMWARE לצורב RICHO MP7163A 16X10X32
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-
-
היי, זאת שוב אני :-) בעזרתכם הגעתי להחלטה שאני אקנה את ה- ENERMAX FS-710B יש לי במחשב הנוכחי ספק של 250W האם שווה לי לקנות את המחשב הזה עם הספק או להשאיר את הספק שיש לי? (בכוונתי להוסיף עוד כמה מאווררים ואור למחשב או משהו כזה) זה עוד איזה 400 שקל לספק חדש שזה לא מעט...אבל האם שווה לי? :-* -הילה-
-
- 5 תגובות
- 998 צפיות
-
-
כזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3646
-
- 8 תגובות
- 998 צפיות
-
-
ה IPOD מציק עם ההתעסקות איתו ועם התוכנה של ה ITUNES. אני מחפש מכשיר עם מסך בגודל של ה IPOD פחות או יותר שיש לו בלוטוס בסביבות 64GB רק שאני יוכל לדחוף אליו המון שירים ולשמוע שירים ברכב
-
- 2 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות("רגילות"- לא אלו שנכנסו לאוזן) לשימוש כללי, שזה אומר: בעיקר מוזיקה וסרטים וקצת משחקים. מכיוון שאני לא יודע איך הנושא עובד, רצוי שיהיה לזה תאימות לסוני 4, לטלפון או למחשב (אם זה אומר שצריך לרכוש חלקים בנפרד, אשמח שתיידעו אותי על כך). בנוגע למיקרופון: אם יש מיקרופון פנימי, מה טוב. אני לא רוצה אוזניות שבהן המיקרופון חיצוני (משמע, זרוע שמגיעה לפה) חשוב מאוד שלא יהיו גם מצועצעות מידי. ואם זה משנה, אני אוהב לישון עם מוזיקה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 998 צפיות
-
-
יש לי: axp 2800+ 512mb ddr gffx5900xt 2x40gb 1x200gb צורב ודיוידי ו4 מאוררים ורציתי לדעת עם HEC (Herolchi) 300AR-T Power Supply יחזיק הכל? תודה.
-
- 10 תגובות
- 998 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות את הסט הזה. התקציב שלי 200. מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש מארז בסביבות ה 350 שקל , בלי ספק כוח , עם זרימת אוויר מצויינת .. עם מאווררי 120 MM מקדימה ומאחורה מומלץ ... חשבתי על זה ?HEC Compucase CI-6A21 אבל אני לא יודע אם יש עוד משהו , אפשר עזרה ? שוב הדגש הוא זרימת אוויר מקסימלית , לא אכפת לי מהיופי בכלל ... ועוד משהו , שמתי לב שכמעט כל המארזים באים עם חלון צד + מאורר בחלק השמאלי של המארז .... ז"א אם המארז פונה אליי אז החלון צד בצד שמאל ... ובגלל שהמבנה של החדר שלי לא מאפשר את זה אני צריך משהו עם חלון צד + מאורר ( אם זה יועיל לזרימת אויר .. לא חייב ) אבל בצד ימין של המארז תודה ( ואם אפשר .. בלי מראה חייזרי עם עיניים ולדים בכל מקום )
-
- 7 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום אני רוצה רמקולים קטנים כאלה X-Mini Max High Quality Stereo Capsule בKSP הם עולים 195 אז אני רוצה לקנות אותם ואמרתי אולי יש לכם עצה לרמקולים יותר טובים מהם במחיר הזה או טיפה יותר יקרים גג עד 220 שקל
-
- 5 תגובות
- 998 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר שתי מקלדות למחשב אחד. יש לי מפצל אבל כל פעם רק אחת עובדת. ידוע לכם אם זה אפשרי מבחינה טכנולוגית? תודה.
-
נתקלתי בשיטוטיי במקלדת מכאנית שנראתה לי מעניינת, סוויצ'ים שחורים, לוח מקשים מלא (104 מקשים): http://www.banggood.com/AJAZZ-AM80-3000-Multimedia-Mechanical-Keyboard-Cherry-MX-Black-Switch-p-78657.html לפי מיטב הבנתי לגיימינג סוויצי'ים אדומים הם הנחשקים ביותר לרוב המשתמשים, איך שחורים אמורים לתפקד? אני שוקל להזמין בשביל לספק את יצר הסקרנות... מישהו מכיר?
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-
-
אני מחפש דף מידע (בד"כ בפורמט PDF) עבור מצלמת רשת מדגם Quantum TwinkleCam pc camera 100k אני מחפש מידע על העדשה שיש לה כמו : אורך מקוד וכו תודה לכל המשבים
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-
-
שלום, שכן שלי רוצה לרכוש מדפסת A3. אין לי ניסיון עם מדפסות כאלו ורציתי לדעת על איזה דגם אתם ממליצים? בתודה מראש על כל עזרה שתינתן.
-
- 4 תגובות
- 998 צפיות
-
-
Pentium D 950 Intel לוח אם- ASUS P5LD2 זכרון- Crucial 1G בדואל צ'אנל kit PC2-5300 4-4-4-10 DDR2-667 Ballistix Tracer- פנדה כרטיס מסך- CONNECT3D Radeon X1900xtX 512mb GDDR III דיסק קשיח- דיסק קשיח- Hitachi Deskstar 160GB 7.2K 8MB Buffer S-ATA II פנדה צורב- LG GSA-4167B DVDRW מארז- Sunbeam Transformer BLACK ספק-Enermax Liberty 400W Active PFC
-
- 14 תגובות
- 998 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה לכל הרוחות יש להשיג את זה ?! היה לי אחד ונגמר קניתי אחד באופיס דיפוט הוא לא מתקרב בעוצמה שלו...
-
- 0 תגובות
- 997 צפיות
-
-
-
שמתחברת לויפי, לצורך מעקרב אחרי כלב \ תינוק. משהו שמתחבר לויפי הביתי. יש לי Tapo C100 שהפסיקה לעבוד בעקבות החלפת ראוטר (ראו ת'רד שלי בפורום רשתות). אשמח להמלצה על משהו פשוט שידע להתחבר לWifi6 ורצוי שיתמוך ב5 גיגה הרץ
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
-
-
האם על הלוח השונים בעלי KT266A וספציפית על A7V266-E ניתן לשים מעבד דורון? והאם הלוחות הללו תומכים במעבדים מהסדרה של ATHLON XP?
-
- 6 תגובות
- 997 צפיות
-
-
תקציב של עד 300 ש"ח, בעיקר למשחקי יריות וקצת למוסיקה. חוטי, (למחשב)... תודה!
-
- 9 תגובות
- 997 צפיות
-
-
אני מחפש עכבר חדש כשהתכונות הרצויות הן : 1. אלחוטי 2. טווח גדול לפחות 5 מטר 3. ריבוי לחצנים ואפשרות לתכנת אותם 4. אחיזה נוחה (לא פלסטיק בשני שקל ....) ישמש למעט משחקים, צפייה בסרטים מהסלון ופעולות יומיות רגילות. ראיתי את ה MX900 אם יש למישהו אותו אשמח לחוות דעת. הצעות אחרות ייתקבלו בברכה תודה
-
- 10 תגובות
- 997 צפיות
-
-
אחרי הסברים מלומדים ;D רבים למה AMD עדיף על אינטל, שכנעתם אותי שכדאי לקנות AMD. אבל - יש בעיה קטנה: שמעתי שAMD ATHLON מתחמם רצח ואולי ישרף ?! בהנחה שאני קונה חלקים איזה מארז לקנות (משהו בינוני-קטן ולא יקר - ממש לא ENERMAX) כדי לפתור את הבעיה? (והאם צריך מאוורר/ספק מיוחד?)
-
- 9 תגובות
- 997 צפיות
-
-
מה באמת ההבדל בין עכבר/מקלדת גיימינג לפשוטים יותר? למה אני צריך לשלם פי 3 על דבר שעושה אותו דבר? אף פעם לא ניסיתי אביזר גיימינג, אז אם מישהו מוכן להסביר לי, למה לשלם כ"כ הרבה יותר? אני לא רואה הבדל חוץ מזה שאביזרי הגיימינג נראים הרבה יותר טוב, אבל אני לא אשלם כ"כ הרבה כסף על כזאת שטות... עכשיו יש לי עכבר ומקלדת פשוטים ואלחוטיים של לוג'יטק, ואני משחק בסדר גמור, אין שום בעיות... מישהו מוכן להסביר?
-
- 0 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום שאלה קצת מוזרה ובלי תקציב אבל ננסה אני רוצה להדפיס ברמה בערך של פוסטרים, כלומר להדפיס על נייר מיוחד (שאני מתאר לעצמי שיש למדפסות, הוא יקר ולא זמין?) תמונות מהמחשב ברמה שאני יכול לתלות על הקיר, בגודל של הנייר או לחבר מספר הדפסים ביחד. אני יודע שזה אפשרי כי אני מכיר תמונות כאלה שמוכרים אבל יש מדפסות במחיר נורמלי שיכולות לעשות את זה באיכות סבירה? כמובן בנוסף להדפסות נייר רגילות... לא צריך סורק או פקס תודה
-
- 3 תגובות
- 997 צפיות
-
-