עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by נומאד,

פשוט אני לא יודע מה לעשות עוד חבר שלי קנה לוח אם לפנטיום 400 חיברנו הכל, כרטיס מסך ואת הכל, הכל חובר כמו שצריך וברגע שאנחנו מדליקים המחשב עובד אבל המסך לא נדלק! שברתי את האישונים בניסיון לפתור את הבעיה, אבל הכל דרעק, בדקתי שהכל יושב כמו שצריך הכל הכל, והמסך פשוט לא רוצה להידלק. אם מישהו מכיר את הבעיה באופן אישי שיעזור פליז, אם לא, אצטרך להתפלל על המחשב,חזק. הכרטיס מסך הוא f gorce 2mx יושב כמו שצריך, לא יכול לשבת יותר טוב. יש 256 זיכרון, ואת כל השאר. ברכה תבוא על העונה נכונה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום לכולם, מסיבה לא ברורה ההודעה נשלחה מקודם ללא התוכן לאחר שהדף ביצע ריענון אוטומטי. יש לי כרגע עכבר אלחוטי של מייקרוסופט מדגם WIRELESS OPTICAL 2000 שאני מעוניין להחליף. מה שחשוב לי בעכבר זה: שיהיה בגודל סטנדרטי ולא מיני לניידים, טווח קליטה גדול- 3.5 מטר בערך, מקלט USB ללא חוטים וכפתור on/off. מצאתי כמה אופציות בבאג והייתי שמח לשמוע מאנשים עם ניסיון עליהם: 1. Logitech M305 2. Logitech M180 3. Microsoft optical wireless 3000 הנה קישור לאתר של באג:http://www.bug.co.il/fpage.asp?orderby=1&c=201&t=9 ממש לא חובה משם ואם יש עכברים אחרים שהייתם ממליצים עליהם אני רוצה לשמוע. תודה מראש לעוזרים! זאב.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by gil_st,

השאלה מיודעת בעיקר למי שיודע בודאות שזה עובד כי לנחש גם אני יכול האם ניתן לקחת כרטיס קול של קריאיטיב soundblaster live רגיל (שלא מוציא דולבי דיגיטל לרמקולים כמו ה-INSPIRE) ומהיציאה הדיגיטלית שלו לחבר לרמקולים דולבי דיגיטל של אלטק למשל ואז ישמעו דולבי דיגיטל מתוכנות כמו POWER DVD ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. פעם התערבתי עם חבר שלי איזה כרטיס מסך יותר טוב tnt 2 32 mb או voodoo 3 3000 ? כבר שכחנו מזה והיום ניזכרתי ואני ממש רוצה את התשובה אפילו שהיא לא ממש רלונטית כיום

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  5. Started by jeyjey,

יש לי מקלדת מולטימדיה של מייקרוסופט, הורדתי את הדרייבר שלה כדי שאני יוכל להשתמש בכפתורים ששולטים בנגנים.. אבל כשאני מנסה להתקין קופצת לי הודעה כזאת: setup cannot continue because an unexpected error has occurred מה הבעיה למה אי אפשר להתקין את זה?

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  6. היי לכולם, יש לי שאלה:יש לי כרטיס מסך אסוס 32 מגה V7100 ומסך מאג 17 אינץ דגם 770V אני לא רואה מספיק חד!! האם ניתן לסדר את זה כי זה די מטושטש הייתי אומר.לחבר שלי יש מסך CTX ורואים אצלו הרבה יותר חד וגם הכרטיס מסך שלו גי פורס 2 MX400 64 מגה אבל לפי דעתי הכרטיס מסך שלי מספיק טוב וצריך לראות יותר חד!!! האם הבעיה במסך של מאג או שמה כרטיס מסך??? מי שיודע מה לעשות ויכול לעזור לי אני אשמח מאוד גל

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. מתי כבר ישווקו את הכרטיס הזה?

• 7 תגובות
    • 868 צפיות
  8. Started by blabla2002,

גם תכתבו מה הדברים הטובים ומה הדברים הלא טובים של כל חברה

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by -OmeR-,

טוב אז ככה...שמתי לוח אם חדש IS7 ואיזה ג'מפר אחד לא היה במקום אז לא ידענו מה הבעייה ועשינו איזה 540975 פעמים ריסט למחשב עד שעלינו על הבעיה. ואז אחרי כמה זמן הספק התחמם ונישרף (ספק ג'נרי 300W ;D) עכשיו יש לי שתי שאלות: 1. האם יכול ליקרות משהו ללוח אם? (טכנאי אמר לי שבטוח לא קרה כלום) כי לדעתי זה כאילו אתה מכבה סתם את המחשב באמצע שהוא פועל. 2. הזמנתי ספק HEC 300ART מנועה מחשבים האם הוא ספק טוב ??? תודה לעוזרים...

• 8 תגובות
    • 646 צפיות
  10. Started by ExploiT,

איזה עכבר הכי כדאי לי לקחת ? אני משחק קונטאר כבר 3 שנים והמירות תזוזה שלו והדיוק מאוד חושבים לי אני מתלבט בין 5 עכברים mx500 mx510 Microsoft IntelliMouse Explorer Wireless Microsoft IntelliMouse Explorer Viper func steelpad 4d steelpad 4s

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. אני קונה מחשב חדש ואני צריך את עזרתכם בכמה סוגיות אחרונות לפני הקנייה אז זה המפרט שלי(פחות או יותר) -----------------מעבד------------------------------- AMD ATHLON XP 1700 ( 1.47 GHz ) -- >$ 155 ----------------זיכרון--------------------------------- CRUCIAL / MICRON 256 MB DDR 2100 256MB PC2100 -->$ 105 --------------לוח אם-------------------------------- Asus A7V266- E -->$ 168 -------------כרטיס-קול----------------------------- Creative SB Live 5.1 ( RETAIL) --> $ 55 ------------- כרטיס-מסך---------------------------- $351<--HERCULES - Prophet III Titanium 500 - GeForce 3 - 64MB DDR - TV out - DVI out -------------כונן קשיח-------------…

• 46 תגובות
    • 3.9k צפיות
  12. Started by tabbs,

יש לי מחשב סלרון 366MHz ואני מעוניין לעבור לתצורת AMD התקציב העומד לרשותי הוא כ-1000 ש"ח ואני מחפש הצעות למעבד + לוח בדקתי כבר בהצעות המחירים ואני רוצה מידע מעודכן אילו הצעות תוכלו לתת גם לגבי דיסקשיח ? :user:

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by g_man,

ראיתי מס' אנשים פה בפורום אומרם שהצגים של מאג לא טובים איפלו גרועים וכו וכו רציתי לשאול מה היא הסיבה לאימרות האלה? מה הבעיות איתו? למה לא לקנות? פשוט יש לי אחד ואני רוצה לדעת מה הבעיות איתו (מלבד שהוא מרען בקצב של85 מקסימום ואז הזמן - מניסיון אני לא בטוח שבדגם הזה הוא נהיה כהה יותר).

• 42 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. Started by Ooza,

זה החלקים הבטוחים שהיו לי במחשב החדש: AMD ATHLON XP 1800Plus + FAN Maxtor 60GB 7200RPM Hercules 3D PROPHET FDX 8500 LE Audigy Live 5.1 sound card ASUS CD X 52 TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 אני צריך המלצה על לוח אם,זכרונות,ומארז טוב עם מאוררים. על איזה לוח אם אתם ממליצים למפרט: Gigabyte GA-7VTX-H PLUS 266A AMD ASUS A7V266 DDR for AMD SOCKET A על איזה זיכרון אתם ממליצים: Micron 256MB PC266 OCZ DDR PC3000 Memory 256MB Kingstone 256 266mhz על איזה מארז אתם ממליצים: TASK CASE - 3003G הוא טוב? אני לא מתכון לעשות שום OC הוא לשנות יותר מידי, אני צריך חלקים טובים ואמינים.

• 10 תגובות
    • 830 צפיות
  15. האם בלוגטיק Formula Force GP יש דוושות רגליים? אם לא באיזה הגאים ישנם במחיר דומה?

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  16. אז ככה: הוא מתעקש על INTEL מאיזו שהיא סיבה שאני ממש לא מבין... ואני חקרתי יותר על AMD ובגלל זה אני זקוז לעזרתכם. אז מה אני צריך מכם ?? 1. מעבד מהיר של אינטל - זה שתומך הכי טוב OC () 2. זיכרונות RDRAM של חברה טובה , או DDR ממש מהירים גם של חברה טובה (לא יודע את התקציב). 3. Mother Board - גם שתומך ב OC כמו שצריך, לא משנה הכמות חריצי PCI וגם כן של חברה טובה. == קחו בחשבון שהוא אמר לי שההורים שלו יהיו מוכנים להשקיע =גג= 6500-7000 ש"ח. אז לא צריך ת'סופר ..... הוא רוצה גם TI 4200 , ובטח גם אני ימצא לו כרטיס קול טוב, רשת .................... וגם! הוא קונה מסך 17" FLAT . תודה רבה, ניר.

• 23 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. Started by Yaniv,

אוקיי אז כמו שתיארתי בכותרת, יש ברשותי מדפסת מסוג HP Officejet 4500 Wireless והבעיה היא שאני מנסה להדפיס קובץ Word או PDF זה אכן מדפיס אותו אך מחסיר תווים, הנפוצות ביותר הם: י', ו', ן', האות I באנגלית, וגם נקודות. אך לפעמים זה מדפיס את התווים הללו אבל פעמים בודדות. מה שאני עושה כרגע זה עושה המרה של קבצים PDF לקובץ תמונה ומדפיס את התמונה והכל יוצא מצויין. לא מאמין שיש בעיה בדרייברים כי זה היה לי גם בWindows 7 וגם בWindows 8 שיש לי כרגע.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Fetalo,

אני חושב שאני מחזיק בשיא: עד לפני שנה היה לי P1 90 MHZ במשך 7 שנים! (בכל הזמן הזה רק נוסף לו מודם 56K) !now beat that

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by psycotix,

שלום רב! החלטתי ליצור פרוייקט מודינג חדש,ובשבילו אני צריך מארז TOWER. אשמח לשמוע חוות דעת ל בעד ונגד עבור מארז SX1040B של ANTEC. עד כמה שראיתי אותו - יש לו 3 מאווררי 80 מ"מ - שניים מאחור ואחד בקדמת המארז. המטרה שלי - התקנת מערכת קירור מים עם רדיאטור 120 מ"מ מאחור , והסטת שני מאווררי 80 מ"מ לחלון שאני אחתוך במארז. מה דעתכם? אם רצונכם להמליץ לי על מארזים אחרים - אנא התחשבו בכך שיש לי תקציב דל - עד 700 ש"ח. P.S. האופתיה השנייה למארז TOWER הוא ה-AURORA של GIGABYTE

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  20. Started by guy_intel,

אני משחק FPS בסלון מול מקרן. חוויה מדהימה. אבל ממש לא נוח לשים את המקלדת על הבירכיים ולהשתמש בעכבר בו"ז. עם העכבר אפשר לעשות הכל אבל עדיין אני חייב את המקלדת בשביל תזוזה ימינה, שמאלה, קדימה ואחורה. איך אתם מסתדרים ?

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  21. אז ככה: קניתי למחשב שלי מקלדת apple wireless keyboard ויש לי מתאם דיי-מאוד ג'נרי (צירפתי תמונה). סתם חתיכה כחולה שרשום עליה סלקום וBLUETOOTH. אין יצרן לכאורה. השתמשתי בתוכנת הBT של ויסטה שבאה PREINSTALLED. נראה שאת הפלאפון שלי זה דווקא כן מגלה, את המקלדת לא. והפלאפון שלי מוצא את המקלדת אני מניח שמדובר בבעיית דרייברים. הדיסק שהיה מצורף היה משהו של WIDCOMM שהיה כנראה OUTDATED וחסר תאימוות לויסטה (המ"ה התריעה לי באמצע התקנה "this software has known compatibility issues..." בלה בלה בלה...) אז הורדתי איזה דרייבר מהאינטרנט שכנראה תואם, נראה לי שגם המ"ה החליטה שבא לה להתקין משהו... קיצר איך אפשר לגרום למחשב למצוא/לזהות את המקלדת? צריך לערוך משהו? אולי הדונגל לא טוב? הסרה וע…

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  22. Started by udi,

אחי טס לסין וליפן השאלה שלי האם כדי להגיד לו לקנות לי ציוד למחשב או שהמחיר שם ובארץ הם אותם מחירים דבר שני האם תוכלו להמליץ לי על סוגים של הפרטים הבאים ואם אפשר כמה הם עולים בארץ {אין חשיבות למחיר פחות או יותר} הדברים שאני רוצה לקנות : כרטיס מסך מאוורר למחשב {המעבד שלי מגיע ל65 מעלות } תומך ל AMD מפרט המחשב שלי הוא : מעבד: amd athlon xp 1700 לוח אם: msi nforce-mcp ms-6373 זכרון: 256 SDRAM כרטיס מסך :nvidia g-force 2 mx400 64 mb כרטיס קול : nvidia nforce audio ver 5.1 נ.ב גם את המחשב הזה קניתי בסין זהו פחות או יותר תודה מראש

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  23. Started by keypod,

המדפסת תשמש להדפסת מסמכים, עבודות לאוניברסיטה וכו'. חשוב מדפסת איכותית ואמינה עם עלויות דיו סבירות תודה

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  24. Started by the king2006,

שלום ... אני רוצה לקנות עכבר חדש ואני חושב על אחד משני אלה ^^^ מה דעתכם??? תודההה

25. Started by ORANGEJUICED,

יש לי תספק הנ"ל והציעו לי לשים אותו על FULL POWER על המאווררים וזה עושה רעש כמו מטוס סילון אז השאלה שעם אני יבטל את השליטה על מהירות המאורר אז הספק יקבע תמהירות לבד ?

• 5 תגובות
    • 693 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.