ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
שלום וחג שמח אנשים מבקשת אני את עזרתם. אני צלמת חובבת ורוצה מדפסת אשר תוציא תוצאה טובה ובאיכות טובה. תקציב גג 500. אין לי מושג אם משתמשים בלייזר או בדיו? אשמח לעזרתכם. המשך יום מקסים
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
איך לעזאזל אני בודק את הטמפ של המעבד ושל הלוח?!?!? הלוח pcpartner VIA Apollo Pro 133A עליו עובד פנטיום 3 600 (133) יכול להיות שללוח הזה אין את האפשרות??? או שאין לו סנסור??? אין שום אפשרות בביוס (נראה לי שנכנסתי שם לכל מקום) דרעק!!!! בדקתי בmbm5 זה מה שיצא... ניסיתי לשחק עם ההגדרות לעדכן וכלום.. משהו???
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת לגיימינג בתקציב הנ"ל. אין לי מושג בתחום כך שהתקציב טיפה גמיש אני מעדיף מקלדת מוארת בצבעים (אם יש אפשרות להחלפת צבעים כמו בalienware חשוב לי עברית על המקלדת. בנוגע לדרגת קושי: עד היום השתמשתי במקלדת של הasus g53j וזה היה לי ממש נוח למשחקים. כמו כן יש לי מקלדת microsoft kc-0405 קצת ישנה אבל סבירה אז זה הכיוון. אני יעדיף להרגיש קודם מקלדות טובות אבל אני לא יודע איפה, אם יש מקום באיזור רחובות זה יהיה מצוין, גם תל אביב טוב. דובי.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעונין במצלמה הזאת הנה המפרט מצלמה דיגיטלית 6 מגה פיקסל FUGI סופר קומפקטית מצלמה דיגיטלית סופר קומפקטית עם אפשרות צלום סרטון וידאו לא מוגבל בזמן מצלמת אינטרנט רזולוציה 6 מגה פיקסל לפלט באינטרפולצית חומרה חיישן Fujifilm SuperCCD HR 3.3 מגה פיקסל מסדרת הדגמים החדשים!!! זום אופטי X 3 זום דיגיטלי X 3.2 צילום מאקרו מ- 10 ס"מ איזון לובן אוטומטי (לצילום באור חזק במיוחד) מסך LCD צבעוני 1.5 אינץ עינית אופטית זום לאחר צפייה X14 עובד עם כרטיס זיכרון נשלף מסוג הפורמט החדש של פוגי פלאש בנוי 5 תוכניות : אוטומטי אילוץ פלאש ביטול פלאש הפחתת תופעת העניים האדומות צילום איטי טיימר לצילום עצמי חיבור USB למחשב עובד עם 2 סוללות AA משקל 190 גרם מסופק …
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
הי חבר'ה, אני מחפש אוזניות ("קשת" ) חוטיות למחשב בדגש על משחקים. אם זה משנה משהו אז גם לסרטים... הכי חשוב שאוכל לשמוע בווליום סביר/גבוה ולא כל הבית ישמע איתי ביחד. תקציב עד 300 ש"ח, אם חייב אפשר לחרוג ב 50 ש"ח. אשמח להצעות של מספר דגמים. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
טוב, חסכתי קצת כסף =] ואני צריך מקלדת חדשה כי את שלי שברתי אפשר להגיד אין לי את הרגלים של המקלדת וחלק ממקשים שבורים עקב שימוש בשואב אבק ולמדתי שאסור לשואב אבק במקלדת. אין לי ממש דרישות חוץ מזה שתהיה ככה - שחורה. על מה אתם ממליצים עד 450 שקל, כמובן מומלץ פחות... תודה.
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מקלדת מכנית של Razer ומקש ה Home נדפק (כאשר לוחצים עליו הוא לא קופץ בחזרה ב 50% מהמקרים). האם לדעתכם אוכל לקבל על העניין מקלדת חדשה ? זה מקש די חשוב וזה די מעצבן
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מקלדת שתיהיה טובה לי לגיימינג וגם לעריכה חשוב שיהיה במקלדת כפתורים נוספים שניתנים לתיכנות, מינימום 6 תקציב פחות בעייתי כרגע אבל לא צריך להשתגע מחפש את התמורה הטובה ביותר למחיר תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה טוב ללכת לMY COPUTER - PROPERTIES - DEVICE MANGER וללחוץ על איזה רכיב שיש לך במחשב פעמיים ואז ללשונית DRIVER ואז UPDATE DRIVER ?
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם ... רציתי לדעת מה דעתכם על המקלדת של לוג'יטק שבקישור הבא:: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3850 והאם אתם ממליצים על אחת אחרת בתקציב של עד 90 ש"ח??? תודה לעונים...
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש לי עכבר לוג'יטק M705 ואני מאוד נהנה ממנו. לאחרונה הוא השתגע נפשית, וכפתור שמאל פועל מוזר. למשל: אני רוצה לגרור קובץ, אז אני נעמד עליו, בוחר אותו, לוחץ על כפתור שמאל ומזיז את העכבר. במקום שהקובץ יגרר הוא נפתח. אני מנסה לבחור שורת טקסט, אז אני מנסה לסמן עם הכפתור השמאלי אבל זה לא פועל. יצויין שיש לי תוכנה של לוג'יטק לניהול העכבר - SETPOINT- והתקנתי אותה מ חדש, איפסתי אותה, הכל. ללא שינוי. מה עושים? תודה...
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך העכבר הזה microsoft 4500 BlueTrack ? עלותו כמאה שקלים.. האם הוא מדוייק בהשוואה ללייזר ? היה לי deathadder שנשבר והלך לעולמו,השאלה אם אתאכזב מהנ"ל ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.engadget.com/2008/02/22/video-optimus-maximus-install-setup-configurator-and-use/ ממש מגניב http://www.engadget.com/videos/Optimus-Maximus-first-test.mp4 רק חבל שזה לא פרקטי.
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
מארז Antec SLK 3700AMB https://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=961 כבר הזמנתי מארז COMPUCASE 6A19+300WART, אבל שיניתי את דעתי בנוגע למארז ואני רוצה לקנות משהו אחר. הספק כוח של המארז (ANTEC) יתמוך במפרט הבא: ? אני אולי אעשה OC למעבד בעתיד, אבל הספק יוכל לעמוד ב-OC למעבד? זה לא כל כך משמעותי, אני אוכל לוותר על ה-OC, רק רציתי לדעת. ואם הספק כוח לא מתאים, אז בבקשה תמליצו לי על מארז במחיר סביב ה-550 ש"ח עם ספק כוח טוב. תודה. לא חייב מהחנות מרדנית, אני יכול לבטל את הזמנת המארז משם ולקנות מארז מחנות אחרת.
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם , אני מחפש עכבר לגיימינג ולעבודה ארוכה על המחשב ( משמע ארגונומי ) אחיזת "plam" . שני עכברים שאני מתלבט ביניהם כרגע הם ה G400 וה zowie as gs , עכברים נוספים יתקבלו בברכה . אני לא אוהב עכבר מלא כפתורים (כמו שאתם/ן רואים )
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך לבחור בין לייזר או בין רגיל? אם רגיל איזה דגם? אם לייזר איזה דגם? תודה!!! :yelclap: :xyxthumbs:
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עכבר שפועל על ויפי או שאפשר לחבר אותו מבלי להשתמש בבלוטוס, ובUSB (שניהם לא פועלים אצלי בנייד), החיבור הישן (שאני לא יודע את שמו, גם לא טוב) מצאתי את הדגם HP X7000 אבל לצערי הוא יקר מדי, למישהו יש הצעות? השימושים שנעשים בו הם רגילים לגמרי, אין צורך בעכבר מיוחד עם כפתורים מיוחדים וכו' תודה!
-
- 4 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה, יש לי בעיה קטנה, אני אשמח אם מישהו יעזור לי. לגבי הגיימפאד, Logitech ChillStream . לפני שבוע קניתי אותו, שיחקתי בו בפיפא, אבל אני מצליח לשחק רק עם הגלגלת הזו , אין לי מושג איך קוראים לו , ולא עם החצים, שאני מנסה לשחק, הוא לא עושה כלום, לא מגיב. אני מנסה לעשות דברים במשחק, לא מצליח, עדיין פועלת רק עם הגלגלת בג'ויסטיק. לפני שאני מתחיל לשחק, החצים בג'ויסטיק פועלים לי טוב, אבל שאני נכנס למשחק ומשחק, החצים לא מגיבים אם מישהו יכול לעזור לי, אני אשמח מאוד, מקווה מאוד שתעזרו לי, מי שיודע. שבוע טוב, עוז.
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אני מוריד סרטי DIVX ואני רוצה לראות אותם בטלויזיה מה אני צריך? אין לי מושג בזה האם צריך כרטיס טלויזיה או כרטיס וידיאו במחשב? איזה פירמה מומלצת? איזה סוג של כבל? לאן לחבר אותו בטלויזיה? ברשותי טלויזיה ישנה מעל 20 שנה של בלאופונקט במחשב יש לי כרטיס מסך MB 32 GEFORCE 2 של קריאטיב תודה על עזרתכם
-
- 4 תגובות
- 904 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה ניתן לרכוש ג'ויסטיק כזה עם מצערת חיצונית?
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
היי, אני משתמש בG5 כבר המון זמן ודי מרוצה ממנו. היות ולחצן הגלגלת של העכבר לא כ"כ נוח והקשה עלי בעבודה עם הלשוניות בפיירפוקס כמו שהייתי רגיל, התאמתי את לחצן ה"הקודם" לפעולה של "middle button". כך בכל הזמן הזה השתמשתי בלחצן הנוסף בצד האגודל כדי לפתוח ולסגור לשוניות בפיירפוקס. לפני כמה ימים התחיל להתחרפן העכבר, ובכל לחיצה על הלחצן שליד האגודל, הוא מבצע גם את הפעולה שבחרתי לו (פתיחת לשוניות במקרה הזה) ובאותה הלחיצה גם מבצע פעולת "הקודם" שלה היה מיועד הכפתור בברירת המחדל. למשל, בלחיצה עליו באיזור ריק בדף, הוא יבצע רק את פעות ה"הקודם" כי אין לו לשונית לפתוח. כמו כן הוא התחיל לבצע את פעולת ה"הקודם" גם בתיקיות בווינדוס וכו' ולא רק בפיירפוקס. אם אבחר בתוכנה תפקיד אחר לכפתור, הכל …
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
האם הבלו והקריסטל אורב באים עם צלעות קירור ביחד כשקונים אותם? אם לא, היכן אפשר לקנות אותם? ושאלה אחרונה, איפה אפשר למצוא בלו וקריסטל אורב לRadeon? :-/
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-
-
התחלתי לשחק במשחקים במחשב , אני רגיל ואוהב לשחק בגויטיק , אשמח להמלצות לאלחוטי עדיפות מאייביי אפשרי גם בארץ
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שמתי לב שהעכברים החדשים עוצבו בעיקר לכף יד קטנה,כנראה החתך שוק המבוקש הוא ילדים או מבוגרים עם התפתחות מעוכבת. אז לעניין - הG9 מומלץ ברוב המקומות שבדקתי אבל אנשים אומרים שהוא מתאים לאנשים עם כף יד קטנה. אצלי.... טוב לא ממש ענקית אבל גדולה. חשבתי על Logitech® MX518 ,האם הוא בעל מימדים כמו ה G9? אם יש משהו אחר אשמח לשמוע,השימושים הם כלליים דגש על נוחות ,עבודה רציפה. אם קיים סט אלחוטי טוב אז אני אגדיל את ההשקעה ל 400 ש"ח כולל מקלדת. תודה
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
יש לי ספק את הספק כוח Antec NeoPower 480 Watt ואני רוצה לדעת עם בעתיד אני יוכל להוסיף עוד כרטיס מסך (7800gtx) האם הספק יעמוד באומס או שאכלתי אותה?
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-