עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום לכולם, קנו לי אתמול עכבר Creative 3500 אממ, יש לי בעיה איתו שהוא לא ממש מדוייק... חשבתי אולי אפשר לכוון אותו יותר, לשפר לו את הביצועים או שזה עניין של הרגל? תודה

2. איך הם?...הם טובים?..אשמח לתשובה

• 9 תגובות
    • 674 צפיות
  3. Started by elad the master,

מעבד 805 זיכרון 512*2 לוח אם+כרטיס מסך מובנה בעתיד 7600GS דיסק קשיח 250 גיגה SATA2 צורב וסידי רגיל 4 מאווררים צריך ספק שיפעיל את המערכת כולל ה7600GS. (אפשר מנועה,סקיי פיסי וגולד טופ.) שאלה אחרת שלא כל כך קשורה אבל לא צריך לפתוח עוד תארד כמה וואט צורך 6300 בסטוק ? וכמה 805 ?

• 13 תגובות
    • 864 צפיות
  4. מחפש מכשיר משולב מדפסת-סורק-פקס, אך שיכלול גם אפשרות לסריקת תמונות ע"י מזין אוטומטי (כפי שניתן לשלוח אוטומטית פקס בעל מספר דפים), כלומר, שאוכל להגיש למכשיר חבילה של תמונות (מפותחות, גודל 10X15 למשל), והוא יסרוק אותן אחת אחרי השניה, וישמור כל אחת בקובץ נפרד. כיום יש לי Brother MFC-425CN שעולה כ 800 ש"ח, אבל לא כולל את אופציית הסריקה האוטומטית. תודה.

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  5. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

המטרה היא לחבר את המדפסת לראוטר שלי, גיליתי שצריך בשביל מדפסת שלא משתמשת במחשב בשביל ההדפסה והמדפסת הנוכחית שלי (deskjet 940c) היא כן כזאת ולכן היא לא עוזרת לי. תקציב עד 700 ש"ח, עדיפות גבוהה לhp.

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  6. Started by chenc,

שלום! רציתי בבקשה לשאול: האם אפשר לחבר עכבר אופטי רגיל לUSB ועכבר אלחוטי לא אופטי לPS2 - האם הם יכולים לעבוד במקביל? תודה!

• 6 תגובות
    • 857 צפיות
  7. היי אני בלי עכבר, העכבר מת עקב ניסיון מודינג.... אני צריך המלצה לעכבר ומקלדת. יש את הסט EX110 של לוג'יטק.. איך הוא?? שמעתי גם על ה WAVE... חשוב לי רק שהמקלדת תהיה אלחוטית. בנוגע לעכבר, חשוב הדיוק שלו, אבל שיהיה נורמלי.. אני מעדיף חוטי, אבל אם אין ברירה אז לא נורא. אוקיי.. ראיתי שיש גם WAVE שמגיע עם עכבר וזה סט אלחוטי. האם זה שווה להשקיע פי שניים יותר בשביל זה? האם העכבר יהיה יותר טוב מעכבר פשוט חוטי שהשתמשתי בו עד היום? כי הרי הוא אלחוטי, בטח עם בטריות הוא כבד יותר.. ואני מניח שפחות מדויק מעכבר חוטי פשוט... עזרה בבקשה!!!!!!!! מישהו??????

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  8. היי אני מעוניין לרכוש עכבר חדש בעל כפתורים נוספים הניתנים לתכנות. השאלה שלי היא כזאת: האם ניתן לתכנת את הכפתורים האלה לפי רצוני? כלומר נניח שעכשיו אני רוצה לשחק ב אובליויון, (או כל משחק תפקידים לצורך העניין), ואני מעוניין שאחד המקשים על העכבר יפתח לי מפה, כפתור אחר יפתח לי inventory ועוד אחד שיעביר אותי למצב ריצה, וכו' האם זה בכלל ניתן לביצוע ? האם בכל עכבר בעל כפתורים כאלה? האם רק בסוגים ספציפיים? תודה

9. Started by RoNiMaN,

*****כותרת******* יש כזה מעיין תפסן מעצבן שממש קשה לפתוח כי הוא קטן ואי אפשר לפתוח עם הידיים למישהו יש דרך לפתוח אותו ? אני רוצה להשים שם את שני מאווררים 80MM

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  10. ממתי צריך להתקין לHD SATA 2 דרייברים ומתי מתקינים אותם?

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  11. תמיד אומרים שלא רואים אותי טוב ויש קוביות כאלה של טשטוש.. אבל אני רואה את עצמי פרפקט!! מה עושים? ;]

• 8 תגובות
    • 743 צפיות
  12. Started by i.k,

היה לי את Yamaha YST-MS50 System ,והם נהרסו לא מזמן. אני מחפש תחליף הולם לערכה הזו ,שהיתה אחת הטובות שראיתי עד 1000שייח , באותה תקופה בה הם נמכרו. המערכת של הרמן קרדון ,לפי מה שקראתי וראיתי היא כנראה הקנייה הכי טובה והכי זולה שיכולה לשמש תחליף לימהה. הייתי רוצה לשמוע חוות דעת מאלה שמכירים את המערכת הנ"ל ויכולים לתת לי הסבר או השוואה בינה לבין הימהה (אני מחפש רמקולים שיהיו לפחות ברמה של הימהה),או לייעץ לי משהו אחר שיכול להיות שווה יותר מההרמן קרדון בטווח מחירים עד 1000 שייח . יש כמה ערכות שאני כבר יורד מהם אוטומטית כמו הZ-2300 והאנקאונטר של JBL ,אז חוץ מהם בבקשה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by elyaz,

אהלן אני כרגע עם 525 של genius - עכבר חוטי אופטי עם צורה די גדולה http://www.datapoint.com.mk/popup_image.php?pID=104 שעשה עבודה טובה אבל הוא כבר ישן. אני מחפש עכבר שיהיה במימדים והצורה של העכבר הזה יש המלצות? התקציב שלי הוא עד 150 ש"ח האם הG300 הוא גדול? (יש לי כף יד די גדולה) תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by shlomom,

שלום, יש כל כך הרבה מדפסות וההבדלים בינהם קשים להשוואה. מבקש עצה מבעלי נסיון לקצת מיקוד והמלצה אם אפשר. 1. מדפסת ביתית - עומס עבודה עד 250 דפים בחודש. 3. פקס לא נחוץ. סריקה וצילום מאוד מאוד רצוי. 2. לא חייב איכות תמונה על נייר יעודי. אבל רוצה אפשרויות הדפסת צבע איכותי - עלון וכדומה. 3. לא משנה לייזר או דיו - כן חשוב עלות סופית להדפסה לצד הנמוך. 4. חייב רשת, מעדיף WIFI אבל אם הכל מצוין ורק החיבור רשת קווי אני אחיה עם זה. 5. חייב משקם-אלקטריק או מחסני חשמל - יש לי תלושים משני סוגים והם מכבדים את שניהם. מה אתם חושבים?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. המלצה למדפסת לייזר אלחוטית : חסכונית שחור לבן או צבע לשימוש ביתי

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  16. Started by LodSergey,

יש לנו הרבה קסטות ישנות של אירועים ישנים וחשבתי להמיר הכל לדיסקים אם אני אקנה כרטיס טלוויזיה ואחבר אליו את וידאו טייפ הישן שלנו (עם הכבל צהוב אדום ולבן ) יהיה לי איזשהו אפשרות להקליט את מה שעל הקלטת. אם כן כמה מסובך? האיכות של הסרטון תיהרס? ואם יש איזה דגם מומלץ?

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
    • 0 תגובות
    • 462 צפיות
  17. Started by cobmetal,

ערב טוב ! אני כרגע מחפש מכשיר לייזר משולב צבעוני , אני סטודנט ואמא מורה , התקציב הוא בסביבות 2000 ש"ח לא יותר , חשוב שתהיה אמינה ומחיר הגיוני עבור הטיונרים , מחיפוש קצר בזאפ מצאתי את הדגמים הבאים : מדפסת לייזר HP CM1415NFW מדפסת לייזר HP LaserJet Pro CM1415FN מדפסת לייזר Samsung CLX3185 מישהו מכיר אותם , או אולי יכול להמליץ על דגם אחר ? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Nachum987,

שלום לכולם, אני מחפש פאד שמתאים לעכבר הנל' לא משהו יוקרתי מידי אבל איכותי, חשובה לי מאוד הנוחות כיוון ואני עובד הרבה מול המחשב, לא גיימינג. ראיתי סוגים רבים שמשלבים מעיין כרית ג'לי לשורש כף היד, נראה לי שזה הכיוון. את הרכישה אני יכול לבצע גם בחו"ל אם זה עוזר בבחירה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  19. Started by yair23,

שלום, מאחר והחורף מתקרב רציתי לקנות אל-פסק .. עשיתי חיפוש קצר בזאפ ורק התבלבלתי עוד יותר .. איזה סוג של אל-פסק אני צריך .. ושל איזה עוצמה ? יש לי מסך CRT 19 .. רמקולים CREATIVE INSPIRE 4.1 ספק במחשב 400W AMD Athlon XP 2000 - 1677MHz, Samsung 512MB DDR PC2700, WD 80GB 8MB Cache, Leadtek GF4 Ti 4200 128MB 4X AGP, LG Flatron F900P

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by nadav275,

שבת שלום מחפש מקלדת אלחוטית לסלון שתכלול גם כדור עקיבה(במקום עכבר). שתהיה קטנה ואסטטית, ובמחיר סביר. דרישה הגיונית? תודה, נדב

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני מחפש חיישן קטן שיכול להגיד מה הטמפרטורה המדיוקת,אני רוצה לשים אותו בכרטיס מסך שלי. ראיתי אצל חבר שלי אחד כזה הוא פעל על סוללה והוא שם אותו מתחת לכרטיס מסך גם וזה הראה טמפרטורה. [אגב זה הפורום הנכון לזה? כי לא מצאתי שום מקום אחר שמתאים.]

• 7 תגובות
    • 667 צפיות
  22. שלום לכולם. אני מעוניין לפתוח מעבדת תיקונים למחשבים ואני זקוק למידע כמה שיותר בנושאים הבאים : 1)כמה אחוזים מרוויחים על מכירת חלקים בלבד ? 2)בהרכבת מחשב מלא כמה מרויחים על ההרכבה ? 3)כמה עולה ללקוח להחליף כרטיס או HD או מעבד , ואם למשל להחליף HD עולה 50 ולהחליף כרטיס מסך עולה 50 אז אני גובה 100 עבור העבודה או שנהוג לעשות מחיר. 4)אני מעוניין לעשות שרות של עד הבית לתיקונים , אז כמה נהוג לקחת עבור קריאת השרות ? ואם מבצעים שדרוג בקריאה אז האם נהוג לקחת בנוסף על העבודה גם את קריאת השרות ? -אני פונה לכל אחד שיודע מנסיון או יכול לעזור לי באחת מהשאלות בבקשה תעזרו לי. נ.ב : איפה אפשר לקנות חלקים בתור חנות במחירים הכי זולים ? או איזה יבואנים בכלל מספקים חלקי מחשב לחנויות ? אודה מאד…

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by X,

אני יודע שרוב האנשים פה אוהבים AMD אבל תהיו רגע אובייקטיביים ובתור לוח אם לפנטיום - איך ה-Asus CUSL2??? :s05:

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. אני רוצה להעביר מוזיקה מהמיני דיסק שלי למחשב ואני לא יודע איך לעשות את זה אם למישהוא יש מושג ודגם איזו תוכנה טובה אז בקשה עזרו לי

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.