ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
אוקיי, אחרי שהבנו את הסקר נגיע לשלב הבא. בנאדם עם הארדיסק גוסס מבית IBM מתכנן על הארדיסק חדש, האפשרויות מצטמצמות מיום ליום (ווסטרןדיגיטאל ממזמן מתים, IBM לא כדאי לקנות, לפחות לא בקרוב, וסמסונג גם לא כדאי כל כך, למרות שלא חסרים להם סיפורי הצלחה). אז בנאדם נשאר עם מגוון אופציות קטן, הרי הבדלי המחירים קטנים מאד. אז מה היתם מציעים לקנות ? כונן מבית מאקסטור, seafate או אולי בכלל קואנטום ? אשמח לתשובות מפורטות מעט, עם נימוקים... תודה מראש, ואני בטוח שזה יעזור לרבים.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שאלה- מה המהירות שפועל הזיכרון RDRAM??? קוראים לזה PC-800, אז זה עובד באמת ב-800 מגה הרץ????
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מעבד athlon 1000 על לוח asus a7v 133A ,ממה שהבנתי לא כדאי להחליף מעבד. שמתי לב שבחנויות המחשבים כבר לא מוכרים athlon1000 ,כנראה שהוא התיישן קצת. חשבתי מה ניתן לעשות כדי להישאר בחזית הטכנולוגיה. חשבתי לקנות לוח אם שתומך בשני מעבדים לשים עליו את ה athlon 1000 שלי,לחכות כמה חודשים שמחירי המעבדים ירדו בצורה משמעותית ואז להוסיף לו למשל את ה amd xp1800 או ה1900. ככה בהשקעות קטנות כל הזמן אני אוכל לשמור על מחשב חזק לאורך הרבה זמן. ;D מה אתם חושבים זה כדאי או שעדיף לתת לו להתיישן ???
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אמנם היא רק 2 מגה פיקסל ואין בה מצב ידני :-\, אבל מבחינת איכות התמונות, נוחות וכו' היא משתלמת? (אל תציעו מצלמות אחרות, כי אני כנראה אקבל אותה) תודה לכולם
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, צריך המלצה למקלדת ועכבר עד 300 - 250 ש"ח. יש להדגיש כי היעד הוא עד 5 מטר (קליטה גבוהה) ושרמת הסוללה תשמר לאורך זמן ככל האפשר. ע"פ הדגשים הללו והסכום הנכון אבקש להמלצותיכם בבקשה. תודה מקרב לב, אמיל.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית מדפסת משולבת פקס ומכונת צילום לייזר חדשה, הבעיה היחידה שבשביל לחבר אותה למחשב אני צריך כבל USB באורך של 20 מ' (צריך להעביר את זה דרך תעלה) הפיתרון היחיד שראיתי זה מאריך עם מגבר שעולה 1200 שקל וזה לא משתלם בכלל, חיפשתי פיתרון זול ונוח, לא אכפת לי שמהירות ההדפסה תרד בצורה משמעותית. חיפשתי בתגובות הישנות של הפורם ולא מצאתי שום תשובה חד משמעית או פיתרון יצירתי. אז.. מה אתם אומרים? לשרשר כבלים של 10 מ'? של 5? USB HUB? או פתרון יצירתי תודה!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי מדפסת מהדגם הנ"ל לאחרונה עברתי לויסטה ושרציתי להוריד דרייבר באתר של HP רשום שהמערכת הפעלה כבר כווללת דרייבר ואין צורך באחד חיצוני שאני מדפיס האיכות ממש גרועה אין איזון בצבעים יש פסים לאורך הדף כל מינ אפקטים שמתראימים לחוסר בדרייבר.שהייתי עם XP ודרייבר לא היו שום בעיות תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לכבוד משחקי הכדורגל החדשים הבאים עלינו לטובה החלטתי לרכוש גיימפד למחשב. חבר המליץ לי על Logitech F710 האלחוטי. הוא לא חייב להיות אלחוטי, אם כי המחשב לא קרוב לטלוויזיה ואם אני מעוניין באחד עם כבל אצטרך לפחות 5 מטר (אני מאמין שלא קיים אחד כזה). אני גם לא הכי שמח לקנות משהו אלחוטי מחשש לבעיות קליטה (כרגע יש לי סט אלחוטי Logitech LX710 שבמרחק של 4-5 מטרים עושה בעיות קליטה.). המלצותיכם יתקבלו בברכה. תודה ושנה טובה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום קניתי מצלמת רשת של חברת chicony דגם icam 6185- מצלמה+מיקרופון מובנה המחשב שלי עונה לדרישות מערכת מינימום שלהם. התקנתי את הדרייבר שקיבלתי עם המצלמה- מזהה וידאו אך לא קול במיקרופון המובנה. במנהל התקנים רשום תחת התקנים אחרים: usb2.0 audio device בסימן שאלה צהוב (כשאני מוציא את הכבל הוא כמובן נעלם) במחשב אחר זה תקין- ז"א הבעיה לא במצלמה. ניסיתי להחליף ל- usb אחרים- לא תקין התקנתי sp3 – לא תקין ניסיתי להוריד דרייברים אחרים דרך האינטרנט- ללא הצלחה. אני כבר מיואש ולא מוצא פיתרונות..... יש הצעות??? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רוצה לקנות מקלדת לוגיטק. מה עדיף ? ולמה ? המלצות... אשמח לדעתכם, דוד
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב הזמנתי לפני כמה ימים את העכבר דרך PCgames, עכשיו קיבלתי אותו היום. העכבר הקודם שהיה לי הוא G-9 אחרי שאני מנתק את הG-9 ומכניס את הRazer DAV2 והוא פשוט לא עובד. עשיתי Restart. הורדתי Drivers. כל פעם שאני מכניס תUSB שלו רשום לי זוהה התקן חדש. עכשיו אין לי מושג מה לעשות כבר, כמעט אמרתי שאני אחזיר אותו לחנות וזהו. בדקתי על מחשבים אחרים ועבד לי ישר. יש איזשהוא מדריך להתקנה שלו אולי? ד"א מחקתי את כל הדברים של הG-9 ולא עזר. זה לחבר שלי קורה...
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
: : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : :
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
חבר קנה לי אותו בחו"ל ורציתי לדעת עם העכבר הזה טוב או לא כי אני יותר חובב של לוג'יטק מאשר razer תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מיואש , דבר ראשון : WIN XP SP3 2048MB DDR2 GEFORCE 8400GS 512MB יש לי בעיה , המחשב עושה לופים של : ניתוק עכבר > החזרת עכבר > ניתוק עכבר > החזרת עכבר [אגב , לא ישר אחד אחרי השני , הוא מחכה מעט , אבל הוא עושה] , מה משגע אותי , למשל במשחקים אתה בא לירות על מישו אבל הוא ניתק תעכבר ... ואז מחזיר אותו . לפעמים הוא מנתק אבל לא מחזיר . למישהו קרה את זה פעם ? מה הפעולות שננקטו ? תודה , חן .
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כמה שאלות לגבי ספקים: 1) האם ספק 400W יתאים למחשב מבוסס על לסלרון 1000 2) האם ספק 300W יתאים למעבד AMD 3) כמה התקני 12V אפשר להשתמש בספק 300W
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, אני מחפש מקלדת גיימינג עם תאורה למקשים, ועם חיבור USB אחד לפחות. המקלדת הזאת הולכת למחשב של כל הבית אז אני צריך איזשהי דרך שעל המקשים יהיה גם עברית, אני לא יודע אם אפשרי לשים מדבקות על מקלדות גיימינג מכיוון שהעיצוב שלהן שונה וגם האותיות בדרך כלל ממוקמות במרכז המקש, אודה לכם על כל המלצה ופתרון לבעיית האותיות בעברית.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפי פגישת האנליסטים האחרונה של AMD, מעבד ה ClawHammer (לשוק מחשבי השולחן) יצא ב RP Rateing של 3400 ! (כמו אתלון XP 3400). עם FSB משוער של 800 מגה הרץ. נתונים אלא מתישבים היטב עם ההצגת הארכיטקוטרה של AMD ב MPF2001 (microprocessor Forum 200. בו היא צופה שמעבד HAMMER במהירות 2GHZ יציג SpecInt performance (מדד כללי לביצועי מעבד) של יותר מ 1300. לעומת זאת מעבד NorthWood במהירות של 3GHZ משוער להציג תוצאה של 1150. אין אישור רשמי: ההאמר הראשון שיצא בטכנולוגית יצור של 0.13SOI יציג את ליבה קטנה ביותר, זה אומר יותר MHZ ויותר זול לייצר וצלילת מחירים מהירה (Hammer to the people!). שמועות: AMD מתנסת בטכנולוגיה שמאפשרת קצבי FSB של יותר מ 1000MHZ. טוב...אני מקווה שהשנה המשעמת הזאת תעבור …
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת מובנה במחשב נייד אך הקליטה שלו לא כל כך טובה. לכן אני צריך מאריך טווח (במידה וקיים) או כרטיס רשת אחר, שיספק טווח ארוך ככל האפשר. כמו כן מהו בערך טווח המחירים של מכשירים אלו. תודה רבה רבה לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בשעה טובה אחרי 8 שנים נולדה לנו בת והורים שלנו בגוש דן ואנחנו בצפון - אנחנו מחפשים להם מצלמה איכותית במיגבלות התקציב המפורט. יש היום המון דגמים והיות שאני עובד על אימק 24 אינצ' (עם מצלמה מובנת), אין לי שום מושג מה הולך היום עם מצלמות שמתאימות ל pc התקציב הוא בין 50-130 ש"ח. הייתי שמח אם תוכלו להמליץ על דגם מוצלח שנותן איכות תמונה טובה וחויית שימוש נעימה (לא תמונה ניתקעת ושאר מרעין בישין...). אם אפשר 2 דגמים אחד בין 50 ל 80 ש"ח ואחד באיזור שבין 100 ל 1300 ש"ח, עדיף. בכל מיקרה המחיר הזה חייב לכלול גם מיקרופון או כחלק מהמצלמה או בניפרד. מגיע לנו זיכוי בחנות הזאת כך שהם הדגם שתמליצו קיים פה זה יהיה פשוט מושלם (בתיקוה שהם לא יקרים משמעותית ממקומות אמינים אחרים, כמובן) h…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים, אני מתעניין לגבי קניית פד לעכבר של ROCCAT ALUMIC מישהו מכיר/יש לו ויכול לתת חוות דעת?? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם יש מישהו שיודע היכן ניתן להשיג ציוד להמרת קלטות וסרטי/גלגלי סופר 8 לקבצי MP4 ???
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם אני מבקש המלצה לעכבר גיימרים, עד 200 ש"ח. מה שאני צריך בעכבר הוא לפחות שני כפתורי מאקרו (אם יש רק שניים אני מעדיף שיהיו בצד שמאל, כמו בעכבר LOGITECH MX518). תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם הגיוני שאם אין לספק הבלתי מזוהה שלי מספיק כוח להחזיק asus a7m266 עם מעבד את'לון 1133 עם 256DDR לא מזוהא..? והוינדוס XP יראה מסכים כחולים בגלל זה.? כרגע אני רק עם הרדיסק וסידירום, שאני מחבר את הריילי של המאווררים שעובדים על ספק חיצוני, יש ת'קים מההרדיסק. מחר כנראה יביאו לי ספק ATX נוסף ואולי 2, ואני ישים את הלוח על ספק נפרד למגרה.!! ואת שאר ההתקנים על ספק אחר. 1. השאלה שכבתי למעלה.... 2. איך אני מדליק את 2 הספקים במקביל...?ואיך הם יתכבו במקביל..? תודה :-)
-
אני רוצה לקנות UPS וקראתי הרבה תראדים בפורום זה בעזרת החיפוש. אך לא מצאתי תשובה לשאלה הבאה: כל כמה זמן ובאיזה עלות (לפי מה שהבנתי מהתראדים כמעט כמו UPS חדש) צריך להחליף את המצבר?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מצלמה בתקציב של עד 1500-1700 ש"ח הצילומים הם רק בשביל הכיף אין לי הרבה ניסיון בנושא של הצילום אבל בכל זאת אני רוצה שהצילומים יצאו ברורים ויפים. אז תמליצו לי בבקשה על מצלמות טובות שאתם מכירים בטווח המחירים האלה תודה! תודה, Benor!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-