ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שלום.. ברשותי ג'ויסטיק ישן בעל חיבור GAMEPORT... רציתי לשאול אם אפשר ליצר מתאם לבד בבית מ GAMEPORT ל USB? תודה רבה לעוזרים =]
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, מחפש סט מקלדת ועכבר אלחוטיים עד 600 ש"ח המחשב הראשי שלי נמצא בסלון מחובר לטלוויזית LCD (היא המסך היחיד שלו) מרחק השליטה הוא עד 3-4 מטרים, משטחים לעכבר מגוונים: שולחן, ספות, רגל וכו' מעדיף לוג'יטק ( ה MX-518 הוא העכבר הכי נוח שהיה לי אי פעם) אם קיים סט אלחוטי שנמכר בארץ וכלול בו העכבר MX-1000 (הבנתי שהוא האלטרנטיבה האלחוטית ל 518) אני אשמח לדעת. אשמח לקבל המלצות, אני ממש אשמח אם אנשים יוכלו להמליץ על סמך נסיון אישי עם מוצרים. אפשר למתוח את התקציב אם יש סיבה ממש טובה. תודה! * הייעוד הוא לא גיימינג ייעודי - אלא שימושי מחשב כלליים אבל לא לפסול סטים ייעודיים לגיימינג, בד"כ אני אוהב את העיצוב וה feel במוצרים כאלה, ובנוסף הם תמיד מאוד נוחים (כמו ה MX-518)
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום.. מישהו יכול להמליץ לי אולי למיקלדת ועכבר לא חייב שיבוא בסט.. אני צריך שהם יהיו אלחוטיים... השימושים הם בעצם עבודה שוטפת במחשב מעבודות גלישה באינטרנט מוסיקה עד למשחקים... למראות שמשחקים פחוט....אם יש איזו מקלדת טובה אם עכבר אני ישמח להמלצה תודה מראש...
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תכנסו ל http://www.compucase.com.tw ואז בתפריט ל COMPUTER CASES ו ATX SUPER MIDI TOWER CASES ותראו אותו. חיפשתי אותו בחנויות בארץ אואין אותו אבל גם בחו"ללא מצאתי אף חנות שמוכרת אותו. מישהו יודע מתי הוא יצא ויגיע לארץ?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מבחינת גודל אני מתכוון למקלדות שדומות למה שקיים בלפ טופים(לא כולל הNUMPAD מצד ימין). השימושים של המקלדת הם הקלדות טקסט,גלישה וגיימינג. משתמש המון במחשב אז שתיהיה עמידה ושהמקשים יהיו שקטים. מעדיף מקלדת אלחוטית, אבל בשביל הגיימינג אפשר לוותר. תקציב מוכן להשקיע עד 500 שקלים. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לא הכל חדש אבל עדיין: לוח אם: gigabyte ga-7vrxp מעבד: amd athlon xp 1700+ 1.466ghz זכרון : 256mb 333mhz OCZ כרטיס מסך: asus v8200 t2 delux geforce3 ti200 דיסקים קשיחים : maxtor 40gb 7200rpm ibm 30gb 7200rpm dvd : asus X16 צורב : hp 9200i series scsi 32*8*4 כרטיס קול : apache acs-200 בגלל היציאה האופטית למינידיסק שלי רמקולים : altec lensing avs300 מודם : 56.600 V90 כרטיס רשת על הלוח מסך : Mag 810fd 19" trinitron מדפסת: canon bjc3000 עכבר : intelimouse explorer אופטי מקלדת פשוטה וזהו נראה לי אז מה דעתכם? אני מבסוט וזה הכי חשוב :D אז תגידו לי מה אתם חושבים ושבוע טוב לכולכם.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי הסברים מלומדים ;D רבים למה AMD עדיף על אינטל, שכנעתם אותי שכדאי לקנות AMD. אבל - יש בעיה קטנה: שמעתי שAMD ATHLON מתחמם רצח ואולי ישרף ?! בהנחה שאני קונה חלקים איזה מארז לקנות (משהו בינוני-קטן ולא יקר - ממש לא ENERMAX) כדי לפתור את הבעיה? (והאם צריך מאוורר/ספק מיוחד?)
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, הזמנתי מחשב לא מזמן מפנדה (יש לי עוד זמן לשינויים) ויש לי ספקות לגבי הספק לקחתי בהתחלה HEC 475DVD WATT PSU שעולה 383 ש'ח שהוא חמוד ... לא מזמן אמרו לי שהספק לא ממש יציב לOC ואמרו לי לקחת Antec .. טוב הסתכלתי על המחירים הכל יקר כמובן ..עכשיו יש לי התלבטות בין Antec 350 Watt יש לו 2 מאוררים כחולים משהו יפה שזה מצויין למוד שלי (חלון למעלה) שיהיה בעתיד הוא עולה 433 ש'ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_98&products_id=2767 לבין Antec TruePower 380 Watt שאמרו לי שהוא מצויין ושקט ויציב לOC והוא עולה 508 ש'ח אני לא יודע איזה ספק לקחת שיתאים למפרט הזה MotherBoard - Gigabyte GA-SINXP1394 Cpu - INTEL P4 2.4A GHZ 400MHZ 478PIN 51…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות("רגילות"- לא אלו שנכנסו לאוזן) לשימוש כללי, שזה אומר: בעיקר מוזיקה וסרטים וקצת משחקים. מכיוון שאני לא יודע איך הנושא עובד, רצוי שיהיה לזה תאימות לסוני 4, לטלפון או למחשב (אם זה אומר שצריך לרכוש חלקים בנפרד, אשמח שתיידעו אותי על כך). בנוגע למיקרופון: אם יש מיקרופון פנימי, מה טוב. אני לא רוצה אוזניות שבהן המיקרופון חיצוני (משמע, זרוע שמגיעה לפה) חשוב מאוד שלא יהיו גם מצועצעות מידי. ואם זה משנה, אני אוהב לישון עם מוזיקה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לקנות כרטיס DVR בעל יכולת תצוגה של למעלה מ30 פריימים ואיני יודע היכן אני יכול להשיג סוג/חברה/אחריות של הכרטיס כיוון שאיני מתמצא בכרטיסים אלו כלכך. אודה להמלצות כולל חנויות(קישורים). שבת שלום.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, הנה המארז: http://www.thermaltake.com/product/Chassis/BTX/tuba/vb7000sns.asp הוא בא בצבע לבן פנינה? או שרק נדמה לי? רק רציתי לשאול אם בא איתו ספק , ואם הוא טוב ושקט ועוד שאלה : לחצן ההפעלה והכיבוי איפה נמצא במארז זה? כלומר, כדי להפעיל או לכבות צריך לפתוח את הדלת? *. אם יש לכם הצעות יותר שוות באותו טווח מחירים , זה יהיה נחמד תודה
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפי פגישת האנליסטים האחרונה של AMD, מעבד ה ClawHammer (לשוק מחשבי השולחן) יצא ב RP Rateing של 3400 ! (כמו אתלון XP 3400). עם FSB משוער של 800 מגה הרץ. נתונים אלא מתישבים היטב עם ההצגת הארכיטקוטרה של AMD ב MPF2001 (microprocessor Forum 200. בו היא צופה שמעבד HAMMER במהירות 2GHZ יציג SpecInt performance (מדד כללי לביצועי מעבד) של יותר מ 1300. לעומת זאת מעבד NorthWood במהירות של 3GHZ משוער להציג תוצאה של 1150. אין אישור רשמי: ההאמר הראשון שיצא בטכנולוגית יצור של 0.13SOI יציג את ליבה קטנה ביותר, זה אומר יותר MHZ ויותר זול לייצר וצלילת מחירים מהירה (Hammer to the people!). שמועות: AMD מתנסת בטכנולוגיה שמאפשרת קצבי FSB של יותר מ 1000MHZ. טוב...אני מקווה שהשנה המשעמת הזאת תעבור …
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני מעוניין בפד לעכבר הלייזר שברשותי, לא למשחקים אלא לפעולות עדינות יותר: פוטושופ, אוטוקד וכמובן שימוש רגיל - פשוט בזמן האחרון אני מוצא את העכבר "מקפץ" והגיע הזמן להפסיק להשתגע... ראיתי המלצות חמות במיוחד כאן ל5L אבל הוא קצת יקר וואני לא יודע עד כמה הוא יהיה טוב לצרכים של לא משחקים... תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מקלדת גיימינג\מולטימדיה אם עדיפות לגיימינג ב300-350 ש"ח אם אפשרות לחריגה של 50 ש"ח (עד 400) אבל כמובן אם היא באמת תיהיה שווה את זה חשוב שתהיה נוחה ויהיו לה מקשים בעלי תכנות (מקרו) וכמובן שעברית חשבתי על מיקרוסופט X6 או לוג'יטק G15 המקלדת שברשותי כרגע היא לוג'יטק WAVE אני לא רוצה אותה שנית!!!! אם יש לכם המלצות למקלדות אחרות תרשמו כן חופישי חודשי תודה רבה ושבוע טוב
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
למה יש צבעים של ירוק וסגול לעכבר ולמקלדת אם בשניהם העכבר והמקלדת עובדים?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם אני מבקש המלצה לעכבר גיימרים, עד 200 ש"ח. מה שאני צריך בעכבר הוא לפחות שני כפתורי מאקרו (אם יש רק שניים אני מעדיף שיהיו בצד שמאל, כמו בעכבר LOGITECH MX518). תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
משום מה הלחצן הימני שעל העכבר לא עובד טוב (שאני לוחץ עליו זה לא חלק כאילו נתקע משהו מתחת ללחצן וזה מפריע ) האם האחראיות שיש לעכבר שלי (3 שנים) כוללת החלפה של בעיה כזאת ? (החלפה של המקש הימני או מה שזה לא יהיה) תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבחירת מארז חדש המארז הנוכחי שלי קטן והכל צפוף בו הייתי רוצה לקנות מארז יותר גדול ומרווח עם יותר סלוטים להארד דיסק ולכונן תקליטורים.... ראיתי כמה מארזים באתרי מכירות ברשת ואני לא יודע איזה לקחת..... עם ספק בלי ספק אולי הספק שיש לי עכשיו יתאים....... ראיתי דגמים של chieftec כמו: Dragon DA-01BLD או Dragon DA-01BD אני לא יודע מה לבחור מה יותר טוב ומה פחות ואני לא רוצה לגלוש למחירים יותר מדי גבוהים כמו 1000שקל אני רוצה להישאר במחירים יותר נמוכים של בסביבות ה500ש"ח אז אם למישהו יש הצעה כלשהי אני אשמח לראות אותה ואם יש לכם אולי אתרים שאפשר לקנות מהם במחירים זולים זה יהיה מצוין......... תודה...
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם רציתי לדעת איפה אני יכול למצוא FIRMWARE לצורב RICHO MP7163A 16X10X32
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה למצלמת רשת + מיקרופון לשימוש בסקייפ וכו'... המחיר גמיש אבל חשבתי על 100-200 ש"ח. האם יש חברות שצריך להיצמד אליהם ? מה צריך לבדוק ? טנקס.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
השאלה בגוף הכותרת. אשמח לשמוע גם אנשים שיש ברשותם את המקלדת הזו. עד כמה שידוע לי, לוג'יטק מכריזה על חצי שנה עד להחלפת סוללות.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אמנם היא רק 2 מגה פיקסל ואין בה מצב ידני :-\, אבל מבחינת איכות התמונות, נוחות וכו' היא משתלמת? (אל תציעו מצלמות אחרות, כי אני כנראה אקבל אותה) תודה לכולם
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש עכבר ומקלדת נוחים לשימוש כולל. בעיקר מולטימדיה ומשחקים. חשוב שיהיו לו מקשי מולטימדים נוחים( להעביר שירים וכו')
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-