ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
היי, זאת שוב אני :-) בעזרתכם הגעתי להחלטה שאני אקנה את ה- ENERMAX FS-710B יש לי במחשב הנוכחי ספק של 250W האם שווה לי לקנות את המחשב הזה עם הספק או להשאיר את הספק שיש לי? (בכוונתי להוסיף עוד כמה מאווררים ואור למחשב או משהו כזה) זה עוד איזה 400 שקל לספק חדש שזה לא מעט...אבל האם שווה לי? :-* -הילה-
-
- 5 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אני אקצר כי מאוחר: MX518 גדול לידיים היחסית קטנות שלי, חשבתי על הG5 אבל הבנתי שהוא אותו גודל, DiamondBack היה טוב אם היה זול, X-750F נראה לי האפשרות הראשונה .. למישהו יש את המידות של כל העכברים שציינתי? תודה.
-
- 10 תגובות
- 980 צפיות
-
-
יש לי sidewinder gamepad של מייקרוסופט הישן ויש לו חיבור שאין לי אותו בלוח אם.... האם יש אפשרות לעשות קומבינה ולשים חיבור אחר במקום הנוכחי?.. או שזה לא יעבוד? חבל לי סתם לחתוח חוטים ובסוף יתברר שיש מתאם או משו כזה
-
- 5 תגובות
- 980 צפיות
-
-
כל פעם שיוצא עדכון, כדאי לעדכן? אני אף פעם לא עדכנתי ביוס אז אתם יכולים לעזור לי קצת ולהסביר לי איך? יש לי Gigabyte GA-7VTXH
-
- 9 תגובות
- 980 צפיות
-
-
: : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : :
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
-
-
שלום כולם יש ברשותי כ300 שקל ועכשיו אני צריך עכבר ופאד אז יש לי כאן מעין פאד מסריח שעולה 10 שקל עכבר עם גולה שעוהל 10 שקל גם עכישו אני רוצה לקנות עכבר ואולי פאד חדשים אז אני מתלבט בין ה mx510 בלי פאד כלומר אני היה עם הפאד שיש לי כעת עד שהיה לי כסף לקנות פאד או לקנות IE exploer של מיקרוסופט יחד עם פאד פאנק מה אתם אומרים ?
-
- 3 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כמה שאלות לגבי ספקים: 1) האם ספק 400W יתאים למחשב מבוסס על לסלרון 1000 2) האם ספק 300W יתאים למעבד AMD 3) כמה התקני 12V אפשר להשתמש בספק 300W
-
- 13 תגובות
- 980 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 הינה המפרט: מעבד: intel p-4 1.4ghz לוח אם: garibaldi d850gb+lan+audio זיכרון: 128ram rdram אוורור: מעבד- 0.23A מארז- 0.14A *2 DVD: טושיבה די.וי.די-X16 סי.די.- X48 כרטיס מסך: geforce 2MX 64MB+tv דיסק קשיח: 1-W.D 20.2GB 7200RPM 2- seagate 4.5GB 5400RPM מערכת הפעלה: XP pro & ME רמקולים: creative sound works 2+1 מה יש להוסיף?
-
- 10 תגובות
- 980 צפיות
-
-
לפי פגישת האנליסטים האחרונה של AMD, מעבד ה ClawHammer (לשוק מחשבי השולחן) יצא ב RP Rateing של 3400 ! (כמו אתלון XP 3400). עם FSB משוער של 800 מגה הרץ. נתונים אלא מתישבים היטב עם ההצגת הארכיטקוטרה של AMD ב MPF2001 (microprocessor Forum 200. בו היא צופה שמעבד HAMMER במהירות 2GHZ יציג SpecInt performance (מדד כללי לביצועי מעבד) של יותר מ 1300. לעומת זאת מעבד NorthWood במהירות של 3GHZ משוער להציג תוצאה של 1150. אין אישור רשמי: ההאמר הראשון שיצא בטכנולוגית יצור של 0.13SOI יציג את ליבה קטנה ביותר, זה אומר יותר MHZ ויותר זול לייצר וצלילת מחירים מהירה (Hammer to the people!). שמועות: AMD מתנסת בטכנולוגיה שמאפשרת קצבי FSB של יותר מ 1000MHZ. טוב...אני מקווה שהשנה המשעמת הזאת תעבור …
-
- 7 תגובות
- 980 צפיות
-
-
השבוע קניתי סט עכבר ומקלדת אלחוטי Microsoft Wireless Desktop 800 http://www.microsoft.com/hardware/en-us/p/wireless-desktop-800 בנוסף קיים אצלי עכבר מייקרוסופט ישן, Microsoft Wireless optical mouse 2000 ,ללא המקלט שלו אבד עם השנים(לא מקלט USB קטן אלא אחד גדול עם כבל). http://www.microsoft.com/hardware/en-gb/p/wireless-optical-mouse-2000 כל ניסיון להשתמש בו בעזרת המקלט של סט החדש אינו עובד. האם זה אפשרי? אגב, העכבר הצליח לעבוד עם סט אלחוטי אחר שמגיע גם כן עם מקלט גדול.
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
-
-
שלום אני רוצה רמקולים קטנים כאלה X-Mini Max High Quality Stereo Capsule בKSP הם עולים 195 אז אני רוצה לקנות אותם ואמרתי אולי יש לכם עצה לרמקולים יותר טובים מהם במחיר הזה או טיפה יותר יקרים גג עד 220 שקל
-
- 5 תגובות
- 980 צפיות
-
-
רציתי לקנות עכבר גיימינג כבר לפני חודש חודשיים. אבל העדפתי לחכות קצת והנה הגיע bf . בעיקרון העכבר מיועד בעיקר לbf3 . ההעדפה שלי היא להגיע עד 200 שקל ... ראיתי שבksp יש 30% על עכברים של כמה חברות ככה שקניה משם אפשרית בהחלט אלא אם יש מבצע אחר משתלם... תודה על העזרה איתי
-
- 3 תגובות
- 980 צפיות
-
-
ברשותי בכרטיס הנ"ל ואני לא מצליח להשתמש באופציית ה tv out. אם מישהו מבעלי כרטיס זה הצליח להשתמש באופציה זו? אם כן , איך?
-
- 5 תגובות
- 980 צפיות
-
-
המערכת שבשבילה אני זקוק לאל פסק היא: MAG LCD 19" S976I ThermalTake PurePower 480W 4 W.D Hard Drives (2X SATA & 2X IDA) 2 DVDs (Burner and DVD-ROM) GeForce 6600GT תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 979 צפיות
-
-
חברים שלום רכשתי מדפסת ברדר J4410DWואני מנסה להתקין התוכנה שלה שקבלתי בדיסק במחשב ואז לאחר הרצת הקובץ מקבל את השגוי ניסיתי להוריד קובץ מאתר מיקרוסופט ולא ניתן להפעילו הנקרא FIX IT והוא לא פועל מערכת הפעלה WIN7UL אודה לסיוע
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום, אני כבר שעתיים עובר על דיונים דומים כאן להמלצות על מקלדת ועכבר ואני מתחיל לאבד את השפיות שלי, יש יותר מדי דגמים ואני לא בטוח מה יהיה מתאים לי. אני מחפש עכבר טוב שיישאר איתי לכמה שיותר זמן, אז אני מעדיף לא להתקמצן בקניה עכשיו. בגלל שלאחרונה יש לי כאבים באגודל ימין, אני רוצה עכבר שיבלוט קצת מצד שמאל במקום של האגודל כדי שלא אצטרך לקפל אותו כדי לאחוז בעכבר. אני בכלל אשמח אם זה יהיה סימטרי גם לצד השני כי לפעמים אני מעביר את העכבר ליד שמאל. אני אשחק לא מעט, אבל לא דברים תחרותיים שדורשים דיוק קיצוני. אשמח גם לפד נוח לעכבר. לגבי המקלדת, יש לי פחות דרישות, אבל בעיקר כי אין לי מושג למה לצפות. מן הסתם אני ארצה שהיא גם תהיה נוחה להקלדה מרובה (יש אופציה גם לפד למקלדות? הדברים הר…
-
- 7 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך DELL U2311H וכן מקרן ACER K130 כרגע מחובר למסך כבל DVI ללוח של המחשב (ASUS MAXIMUS VII RANGER) אני רוצה לחבר את המקרן גם כן, באיזה כבל עלי לבחור ולקנות?וכן האם להחליף את הכבל DVI של המסך לHDMI? דבר נוסף,יש לי אפשרות לחבר שני מסכים במקביל בלוח? תודה
-
- 3 תגובות
- 979 צפיות
-
-
חנות חוץ מנעה!(הם מקבלים את המארזים רק ב10.2?)
-
- 14 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום. יש לי תקציב של 600 ש"ח כולל מע"מ מהעבודה לקנות מקלדת. אז אפשר להגיע עד לסכום הזה. אני אשתמש בה לתכנות וכתיבת מסמכים. אני מעדיף מקלדת חוטית. אני רוצה שיהיו בה מקשים בעברית. אני אוהב שהמקשים מתנגדים קצת, אבל רק קצת, וללא רעש חזק. בלי אורות ושטויות כאלו. אשמח להמלצה על מקלדת מתאימה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 979 צפיות
- 2 followers
-
-
הייתי רוצה לקבל מבעלי הסט Logitech EX110 חוות דעת על הסט, אני שוקל כרגע שדרוג של הסט החוטי שלי לסט הזה ואין טעם להפנות אותי לZAP כבר ראיתי את הביקורות שם
-
- 6 תגובות
- 979 צפיות
-
-
חבר קנה לי אותו בחו"ל ורציתי לדעת עם העכבר הזה טוב או לא כי אני יותר חובב של לוג'יטק מאשר razer תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 979 צפיות
-
-
יש לי שאלה- מה המהירות שפועל הזיכרון RDRAM??? קוראים לזה PC-800, אז זה עובד באמת ב-800 מגה הרץ????
-
- 12 תגובות
- 979 צפיות
-
-
עקב ה BLACK FRIDAY שיש ברשת באג רציתי לקנות את הסט הזה של עכבר + פד כדי לקבל 1+1 בשביל אחי ואני. מה אתם חושבים על השילוב או בכלל על כל מוצר בנפרד ? Steelseries SENSEI Steelseries 4HD סה"כ יצא שהעכבר יעלה 200 ש"ח והפד 50 ש"ח מחיר זול לכל הדעות.
-
- 1 תגובה
- 979 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מסך AOC 19 אינג' שקניתי לפני איזה 4 שנים בערך. המסך בימים האחרונים מקנפג את עצמו כל כמה שניות, כלומר, הכוונה היא שאם אלחץ בכפתורים של המסך ואגיע לפונקצייה שמקנפגת את המסך שיהיה טוב אז זה עושה לי את זה על אוטומט כל כמה שניות... כמובן שנסיתי לעשות ריסטרט למסך ולמחשב ולהוציא מהמחשמל.. לא עזר.. מישהו יודע מה הבעיה/יכול לעזור? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום אני מחפש SAS CONTROLLER שיהיה זול ומעביר נתונים עד 3GB/S כולל כבלים ליבור ההרדיסק...מישהו יכול להפנות אותי לחנות/אתר כלשהוא? תודה
-
- 0 תגובות
- 979 צפיות
-