עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Yoni1o,

התקציב שלי 750 שקל ואני רוצה לקנות אוזניות לסוני 3 שזה ישמש למשחקי יריות וחשבתי על האוזניות החדשות של סוני pulse elite שעולות 600 שקל מהאתר vgp מחו״ל למישו פה יש המלצה בתקציב של 750 על אוזניות יותר טובות כי אמרו לי בפורום fxp לשאול בפורום של חומרה וציוד היקפי וכו.. כי שם יותר מבינים אז אמרתי אני ישאל באתר הזה מישו פה חושב שאני יכול לקנות בתקציב 750 שקל אוזניות יותר טובות ממה שאני רוצה של סוני ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. אורח PrototypE
    Started by אורח PrototypE,

אוקיי אני רוצה לקנות את הדבר הזה , אבל אני רוצה לשים עליו 80 מילימטר , כדי שיעשה פחות רעש ... איך אני מחבר מאוורר של 80 , לסינק של 60 ? לא מצאתי בארץ חנות שמוכרת מתאמים , אולי למישהו יש רעיון איך לעשות את זה לבד ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by -=THE MUMMY=-,

מצאתי מכשיר שאין לי מושג מה הוא עושה כתוב עליו PC+ABS HITPOINT

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Rhx,

שלום,ברצוני לקנות מקלדת חדשה בצבע שחור ושלא תעבור את ה120 ש"ח המליצו לי על ה Logitech Internet Pro keyboard רציתי לדעת מה אתם חושבים - ואם למישהו יש אותה יכול לתת לי תמונה יותר ברורה כי בפנדה לא רואים בקושי,אגב המקלדת שיש לי כרגע היא : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1355_210_1341&products_id=2485 עכשיו היא בסדר והכל אני מאוד אוהב אותה יש לי אותה כמעט שלוש שנים הבעיה שהיא מלוכלכת מאוד ניסיתי לנקות אותה עם אלכוהול וזה בקושי ירד אחרי יומיים חזר כל הליכלוך וגם חסר לי החלק ששמים עליו את הידיים... הלוג'יטק אינטרנט פרו היא בנויה בצורה כמו המקלדת שלי? תודה מראש. עריכה:ראיתי עכשיו בפנדה למטה דרייברים למקלדת ??? מה הם אמורים לעשות?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. Started by haKo$,

העכבר שברשותי זה לוג'יטק G9X, אני מחפש פד איכותי אך לא כ"כ יקר שמיועד בעיקר לגיימינג מסוג FPS, גודל הפד הוא קטן עד בינוני. תודה לממליצים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום. ישלי אוזניות Steelseries 7H ככה נראה החיבור שמחבר את האוזניות אל המחשב. עכשיו נדפק לי הכבל הזה והוא יחודי כי בצד אחד הוא micro usb שמתחבר לאוזניות ומהצד השני הוא הקול+המיקרופון. השאלה שלי האם כבל שבצד אחד הוא micro usb ובצד השני הוא usb יכול להתאים וישמעו באוזניות ואם כן כיצד נקרא הסוג כבל הזה והשאלה השנייה שאיך קוראים לכבל שהוא micro usb בצד אחד ו קול+מיקרופון בצד השני https://d1fj4sro0cm5nu.cloudfront.net/global/images/content_images/5743.JPG

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by biodome,

שלום לכם חבר'ה.. אני מתכנן מערכת קטנה לכל מני צרכים והיא דורשת לוח קטן ביותר. היא תהיה מבוססת פנטיום 4 החדש (1.8 כנראה) וזיכרון DDR. אז אלו השאלות שלי... כמדומני, אין ממש הבדל בין הביצועים של ה-845D של אינטל לעומת המתחרה של SiS645.. האם אני צודק? חוץ מהעובדה שה-SiS תומך ב-333 והרבה יותר זול וכל מני דברים.. אני אישית מעדיף לוח עם הצ'יפסט שלהם.. אבל בקושי מצאתי כאלה Micro ATX של היצרניות השונות, ובכלל בארץ לא מצאתי כלום. מישהו יודע על משהו? הלוחות שאני יודע שקיימים הם: * Asus P4S333-M * MSI MS-6533GL אבל לא מצאתי אותם בארץ עדיין.... מבחינת הצ'יפסט של אינטל: * Abit BD7m * MSI MS-6507L * ECS P4IBMD * Asus P4B-M * Gigabyte GA-8IRML אני יודע שיש את האסוס בא…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אז ככה הזמנתי את העכבר אבל עדין לא קיבלתי אותו ( זאת אומרת שיש לי אופציה לבטל את הקניה) מה שאני רוצה לדעת האם הוא שווה , קניתי אותו ב מקום ב 160( תראו בזאפ) או האם כדי לבטל ולקחת משהו אחר.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by LastForOne,

אני עומד לקנות מקלדת [רק מקלדת, בלי עכבר] ואני צריך המלצה למקלדת טובה. השימושים העיקריים שלי הם הקלדה בתוכנות כמו מסנג'ר ובאינטרנט, אני לא גיימר או משהו כזה... המחיר המקסימלי: 200 שקל.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by onioni,

שוב אני..! חבר שלי גם רוצה לקנות דיוידי.. כדאי לו לקנות את האסוס 16 כמו שיש לי, או שיצא בינתיים סוג אחר יותר טוב?

11. היי, זקוק למדפסת משולבת שתכלול גם פקס וגם סורק ועדיף שתהיה לייזר. חשוב גם שתהיה קטנה. יש חיה כזאת או שניתן למצוא רק מדפסות דיו משולבות וקטנות? מה טווח מחירים מומלץ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום לכולם אני צריך המלצה למצלמת רשת + מיקרופון לשימוש בסקייפ וכו'... המחיר גמיש אבל חשבתי על 100-200 ש"ח. האם יש חברות שצריך להיצמד אליהם ? מה צריך לבדוק ? טנקס.

13. אני מעוניין לקנות את הרמקולים - Divoom XForce 1H 5.1 רציתי לשאול: 1. איך הם? (מזייפים). 2. הם שווים את המחיר?(400 ש"ח). 3. אפשר לתלות אותם על הקיר? 4. החוטים של הרמקולים האחוריים ארוכים? 5. הם טובים למשחקים, מוזיקה וסרטים? 6. יש להם שלט? **בבקשה אל תגידו לי חרא חברה, לך לחברה אחרת. כי אין לי הרבה תקציב ואני רוצה 5.1** תודה רבה ויום נעים.

14. Started by גיימרית,

http://www.zalman.co.kr/eng/product/Product_Img_Pop.asp?Idx=284 מה אתם אומרים? מוסיף לחווית המשחק?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by rotem_o,

השבוע קניתי סט עכבר ומקלדת אלחוטי Microsoft Wireless Desktop 800 http://www.microsoft.com/hardware/en-us/p/wireless-desktop-800 בנוסף קיים אצלי עכבר מייקרוסופט ישן, Microsoft Wireless optical mouse 2000 ,ללא המקלט שלו אבד עם השנים(לא מקלט USB קטן אלא אחד גדול עם כבל). http://www.microsoft.com/hardware/en-gb/p/wireless-optical-mouse-2000 כל ניסיון להשתמש בו בעזרת המקלט של סט החדש אינו עובד. האם זה אפשרי? אגב, העכבר הצליח לעבוד עם סט אלחוטי אחר שמגיע גם כן עם מקלט גדול.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by bilbo,

http://www.mvktech.net/content/view/2160 :xyxthumbs:

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אורח PrototypE
    Started by אורח PrototypE,

אוקיי , עשיתי אוורקלוק ל7700 DELUXE שלי בחומרה . במידה והכרטיס הלך , ליגד לא ממש יכולים לעלות על זה , נכון ? או שכן ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. היי, מחפש סט מקלדת ועכבר אלחוטיים עד 600 ש"ח המחשב הראשי שלי נמצא בסלון מחובר לטלוויזית LCD (היא המסך היחיד שלו) מרחק השליטה הוא עד 3-4 מטרים, משטחים לעכבר מגוונים: שולחן, ספות, רגל וכו' מעדיף לוג'יטק ( ה MX-518 הוא העכבר הכי נוח שהיה לי אי פעם) אם קיים סט אלחוטי שנמכר בארץ וכלול בו העכבר MX-1000 (הבנתי שהוא האלטרנטיבה האלחוטית ל 518) אני אשמח לדעת. אשמח לקבל המלצות, אני ממש אשמח אם אנשים יוכלו להמליץ על סמך נסיון אישי עם מוצרים. אפשר למתוח את התקציב אם יש סיבה ממש טובה. תודה! * הייעוד הוא לא גיימינג ייעודי - אלא שימושי מחשב כלליים אבל לא לפסול סטים ייעודיים לגיימינג, בד"כ אני אוהב את העיצוב וה feel במוצרים כאלה, ובנוסף הם תמיד מאוד נוחים (כמו ה MX-518)

19. היום קיבלתי אותו ממשלוח אבל להפעתיתי לא הגיע איתו כלום!! אפילו לא שמו אותו בקופסה (הוא רק היה עטוף בספוג דק) אז משהו יודע מה הבנדאל שאמור היה להגיע איתו?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  20. [glow=red,2,300]שלום כולם![/glow] אני מעוניין למצוא מקלדת דומה למקלדת שמאוד נוחה לי - Dell L30U. העניין הוא שה-L30U אינה אלחוטית, ואני כבר התרגלתי לכל הנוחות של האלחוט אז חשבתי אולי תוכלו להמליץ לי על מקלדת דומה מבחינת המבנה, פשוטה (משום מה נוח לי במשחקים ואני מקליד הרבה יותר מהר עם הפשוטות ולא עם כל הארגונומיות למיניהן) שתהיה גם אלחוטית. לא בהכרח של Dell. אני מצרף תמונה בכדי שתוכלו להבין לאיזה מבנה מקשים אני מתכוון. תודה מראש לעוזרים! מור. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. Started by Slava Rabaev,

שלום לכולם, קניתי hub חברת vention ובו 9 חיבורים עם חיבור ראשי Type-c. מכשיר מעולה הכול תקין ועובד אך בעיה אחת כאשר מחברים אותו למחשב שמע של הרמקולים במחשב נעלם. במכשיר יש 3 כניסות usb , כניסת RJ45 , כניסת Type-c , כניסת hdmi , כניסת sd/tf וכניסת אוזניות audio 3.5 mm . שאלה איך אני יכול לנתק את החיבור/כניסה audio 3.5 mm ב-hub? תודה לכול העונים מראש. תמונה קישור https://www.aliexpress.com/item/32849188464.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4df5ccPR

22. Started by moonbone,

הצלחתי לסדר בעיה שהיתה לו עם הכרטיס מסך.... שמישהו ינסה פעם להסתכל לתוך מחשב כזה... איזה סיוט זה לא דומה בשום דבר ללוחות אם של פנטיום למיניהם.... הסידירום מחובר לכרטיס קול לא רק מבחינת סאונד אלא גם מבחינת ה IDE וההארד דיסק והדיסקטים מחוברים לאיזה כרטיס גם כן (SCSI??) יש שמה איזה מלא כרטיסים קטנים מאוד (זכרון??) בקיצור לא מובן לגמרי הקטע הזה.... איפה אפשר למצוא עכבר עם חיבור serial...?(כמו של מדפסת או ג'ויסטיק ישן רק קטן כזה....)

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by yonatan.mendelson,

יצרנית הציוד ההיקפי הגדולה תשקיע 85 מיליון יורו ותהפוך לגדולה עוד יותר, עם הרכישה של חברת Astro Gaming לכתבה

24. Started by dg_142,

למען שמו באהבה אני מעוניין במדפסת לייזר וגם בסורק. אין לי צורך בפקס, יש לי רק קו אינטרנט. אני סטודנט, ועדיין אין לי מושג בנוגע להיקף השימוש החודשי. העדפה להדפסה דו צדדית. לא יודע אם יש עדיפות לסורק עם מזין דפים. אין דגש על חיבור רשת וכדומה. ההעדפה לתקציב היא עד 800 שקל, ולעלות זולה של טונרים. עדיף לקנות סורק ומדפסת או שעדיף מכשיר משולב? המחשב יכול לסנכרן בין הסורק למדפסת בכדי שישמשו כמכונת צילום, או שזו אפשרות הקיימת רק במכשירים משולבים? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום, יש לי 4000 שקל לקנות מחשב חדש בעיקר למשחקים ואינטרנט. אני לא צריך את כול החלקים, רק כמה כבר קניתי מסך וכרטיס קול: Audigy Player המפרט הוא: מעבד AMD ATHLON XP 1700Plus + FAN לוח אם Gigabyte GA-7VTX-E DDR 266 AMD זכרונות Kingstone 256 266mhz כונן קשיח Maxtor 40GB 7200RPM כרטיס מסך Hercules Titanum 200 GF-3 64 Mb DDR CD-ROM ASUS CD X 52 כונן דסקטים TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 מארז Tsunami Virgo bLUE for P4 350W מה אתם אומרים על המפרט? הוא טוב? יש הצעות לשיפור? איך הזכרונות של Kingstone ? אני גר ברעננה, איפה כדאי לי לקנות המחשב? תודה רבה לכולם! Ooza

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים