ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אחד הכרטיסים של הסדרה הוא בעל 270mhz core !!!!! ו 500mhz memory והוא יעלה רק 190$. יש אפילו מהירויות יותר מדהימות אבל אין פירוט צחירים. זה נשמע לכם הגיוני ששניה אחרי שהוציאו סדרה חדשה, יוציאן עוד אחת ?! תחשבו על איזה מהירויות אפשר להגיע ב אובר קלוק...
-
- 5 תגובות
- 961 צפיות
-
-
האם לקנות: לוח אם Gigabyte GA-7VTX-H ולהשתמש בכרטיס רשת המובנה או לוח אם אחר (יש הצעות?)+כרטיס רשת רגיל ??? ואותו דבר לגבי כרטיס הקול... תודה!
-
- 9 תגובות
- 961 צפיות
-
-
תהנו..... http://www.sharkyforums.com/showthread.php?s=&threadid=117629 AMD הוציעו את המעבד הזה עם סוקט חדש, וזה היה דבר די ברור כי SOCKET A כבר הגיע אל פירקו ועבר הרבה גילגולים של מעבדים. וגם המפרט די נחמד: ◦ Die Size : 80mm(e.g Palomino : 129mm) ◦ Process : 0.13 micron ◦ L2 Cache : 256KB **Unless L2 cache has no improvement of performance, it could be shown as more higher speed. ◦ Initial Clock : M24001+(1.93Ghz:expected)
-
- 13 תגובות
- 961 צפיות
-
-
האם על הלוח השונים בעלי KT266A וספציפית על A7V266-E ניתן לשים מעבד דורון? והאם הלוחות הללו תומכים במעבדים מהסדרה של ATHLON XP?
-
- 6 תגובות
- 961 צפיות
-
-
62-0502-001199-00101111-071595- KT133-GA7ZXE01-F האם זה מסוכן לעדכן את הביוס? אם העדכון יכול לקלקל ?האם יש דרך חזרה? תודה לכל העוזרים
-
אני רוצה לקנות מemp בלוק למעבד ואני לא מצליח למצוא את האתר שלהם תעזרו לי בבקשה.
-
- 2 תגובות
- 960 צפיות
-
-
חנות חוץ מנעה!(הם מקבלים את המארזים רק ב10.2?)
-
- 14 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אני קונה את המפרט הזה: axp 2500+ 333MHz FSB 512KB ABIT NF-7 nforce2 winbond 512MB pc2700: 2*256 Maxtor 60GB ATA133 7200rpm Lg 52x24x52 floppy 1.44 LG F700B ATI Radeon 9500pro 128MB מארז: Compucase CI-6A19 300W HEC הספק של HEC יחזיק את המערכת, או ללכת על 400W ג'נרי? (לא מתוכנן OC)
-
- 10 תגובות
- 960 צפיות
-
-
תכנסו ל http://www.compucase.com.tw ואז בתפריט ל COMPUTER CASES ו ATX SUPER MIDI TOWER CASES ותראו אותו. חיפשתי אותו בחנויות בארץ אואין אותו אבל גם בחו"ללא מצאתי אף חנות שמוכרת אותו. מישהו יודע מתי הוא יצא ויגיע לארץ?
-
- 11 תגובות
- 960 צפיות
-
-
הצלחתי לסדר בעיה שהיתה לו עם הכרטיס מסך.... שמישהו ינסה פעם להסתכל לתוך מחשב כזה... איזה סיוט זה לא דומה בשום דבר ללוחות אם של פנטיום למיניהם.... הסידירום מחובר לכרטיס קול לא רק מבחינת סאונד אלא גם מבחינת ה IDE וההארד דיסק והדיסקטים מחוברים לאיזה כרטיס גם כן (SCSI??) יש שמה איזה מלא כרטיסים קטנים מאוד (זכרון??) בקיצור לא מובן לגמרי הקטע הזה.... איפה אפשר למצוא עכבר עם חיבור serial...?(כמו של מדפסת או ג'ויסטיק ישן רק קטן כזה....)
-
- 9 תגובות
- 960 צפיות
-
-
עקב אירוע טרגי ומצער אני מודיע על מותו של מסכי והוא בן שבועיים בלבד. ההלוויה תתקים מחר אצל היבואן. אין לי מושג למה ואיך, אבל רק למקרה החלטתי לקנות UPS. הבנתי שכדאי לי לקנות UPS עקיף ולא ישיר , אבל אין לי שום מושג בנוגע לUPS-ים ולכן אני צריך עצה. אני לא צריך זמן בכדי לשמור ולסגור - לא אכפת אם יאבד לי המסמך שעליו אני עובד- אני לא רוצה לעבוד כשאין חשמל, אני רק רוצה הגנה מפני מקרים דומים בעתיד. התקציב מוגבל , אבל לא אם זה על חשבון הבטחון. אחרי שהשקעתי אלפי שקלים על המחשב אני לא עומד להיתקמצן ולנסות לחסוך 200 שח ולקנות את הUPS הכי זול. מה גם שרק המשלוחים ליבואן ובחזרה מגיעים ליותר מזה. אז חברה מה אתם אומרים? תיזכורת על הנק' החשבות: 1)הגנה מקסימלית! 2)הגנה מקסימלית! 3)אין צור…
-
- 5 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אחרי הסברים מלומדים ;D רבים למה AMD עדיף על אינטל, שכנעתם אותי שכדאי לקנות AMD. אבל - יש בעיה קטנה: שמעתי שAMD ATHLON מתחמם רצח ואולי ישרף ?! בהנחה שאני קונה חלקים איזה מארז לקנות (משהו בינוני-קטן ולא יקר - ממש לא ENERMAX) כדי לפתור את הבעיה? (והאם צריך מאוורר/ספק מיוחד?)
-
- 9 תגובות
- 960 צפיות
-
-
מדפסת HP 5510 או LEXMAEK 6170?? מה אתם אומרים? מה כדאי לקנות? מה ההבדלים ביניהם? תודה
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
שלום כולם יש ברשותי כ300 שקל ועכשיו אני צריך עכבר ופאד אז יש לי כאן מעין פאד מסריח שעולה 10 שקל עכבר עם גולה שעוהל 10 שקל גם עכישו אני רוצה לקנות עכבר ואולי פאד חדשים אז אני מתלבט בין ה mx510 בלי פאד כלומר אני היה עם הפאד שיש לי כעת עד שהיה לי כסף לקנות פאד או לקנות IE exploer של מיקרוסופט יחד עם פאד פאנק מה אתם אומרים ?
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום חברים. ליפני כמה ימים שאלתי אותכם איזה רמקולים כדאי עד 600 שקל וחלק אמרו ככה חלק אמרו ככה,בכול מיקרה החלטתי ללכת על הx16 של microlab... וקיבלתי אותם היום. נורא יתאכזבתי מהם...זה ממש לא מה שציפתי ,אני רשום בעוד כמה פורומים והרוב המליץ לי עליהם. בקיצור,דיברתי אם tms שמשם קניתי את ה x16 והם יתנו לי זיכוי של כול הסכום ואני לא יודע כולכך מה לעשות. אני אשמח מאוד אם תעזרו לי...חשוב להזכיר שהמטרה העיקרית של המערכת היא למישחקים,גם קצת לסרטים וקצת מוזיקה,אבל הכי חשוב זה המישחקים ... בקיצור הזיכוי הוא 575...ואני בעוד כמה שבועות יוסיף עוד 500 בערך רציתי לדעת מה אתם הייתם לוקחים ומה אתם ממליצים לי,נורא חשוב לי שזה לא יהיה 2.1 או 2.0...אלה רק 4.1 ומעלה...שיהיו אכותים כמובן..…
-
- 5 תגובות
- 960 צפיות
-
-
Ive got the ultimate ears tf 10, but recently the casing of one of the earphones broke and 2 cables inside ripped. I just need to find a lab that can weld those 2 small cables together again. Please tell me if you know of one. Thanks!
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
רציתי לקנות עכבר גיימינג כבר לפני חודש חודשיים. אבל העדפתי לחכות קצת והנה הגיע bf . בעיקרון העכבר מיועד בעיקר לbf3 . ההעדפה שלי היא להגיע עד 200 שקל ... ראיתי שבksp יש 30% על עכברים של כמה חברות ככה שקניה משם אפשרית בהחלט אלא אם יש מבצע אחר משתלם... תודה על העזרה איתי
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
היי חברים, אני מתעניין לגבי קניית פד לעכבר של ROCCAT ALUMIC מישהו מכיר/יש לו ויכול לתת חוות דעת?? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה לעכבר אלחוטי השימוש: בעיקר לשליטה מרחוק במחשב בעת צפייה בתכני וידאו, גלישה ברשת שיהיה כמה שיותר נוח טווח סביר גודל סטנדרטי מחיר - עד 100, עדיף גם פחות תודה!
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
חברים שלום רכשתי מדפסת ברדר J4410DWואני מנסה להתקין התוכנה שלה שקבלתי בדיסק במחשב ואז לאחר הרצת הקובץ מקבל את השגוי ניסיתי להוריד קובץ מאתר מיקרוסופט ולא ניתן להפעילו הנקרא FIX IT והוא לא פועל מערכת הפעלה WIN7UL אודה לסיוע
-
- 2 תגובות
- 960 צפיות
-
-
בשעה טובה אחרי 8 שנים נולדה לנו בת והורים שלנו בגוש דן ואנחנו בצפון - אנחנו מחפשים להם מצלמה איכותית במיגבלות התקציב המפורט. יש היום המון דגמים והיות שאני עובד על אימק 24 אינצ' (עם מצלמה מובנת), אין לי שום מושג מה הולך היום עם מצלמות שמתאימות ל pc התקציב הוא בין 50-130 ש"ח. הייתי שמח אם תוכלו להמליץ על דגם מוצלח שנותן איכות תמונה טובה וחויית שימוש נעימה (לא תמונה ניתקעת ושאר מרעין בישין...). אם אפשר 2 דגמים אחד בין 50 ל 80 ש"ח ואחד באיזור שבין 100 ל 1300 ש"ח, עדיף. בכל מיקרה המחיר הזה חייב לכלול גם מיקרופון או כחלק מהמצלמה או בניפרד. מגיע לנו זיכוי בחנות הזאת כך שהם הדגם שתמליצו קיים פה זה יהיה פשוט מושלם (בתיקוה שהם לא יקרים משמעותית ממקומות אמינים אחרים, כמובן) h…
-
- 2 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי אפשרות לקנות את ה- Logitech G13 בארה"ב ויש לי 2 שאלות (בקשות): 1. האם יש למישהו המלצות למקלדת הזו או אולי עדיפות למקלדת אחרת (שמעתי על Belkin n52te) ? 2. האם מישהו מכיר חנות בארץ (באזור המרכז או ירושלים) שמאפשרת לנסות את המקלדת לפני קנייה ? (רק להניח את היד לראות שזה מתאים) תודה, גוסטב
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-
-
פעם מצאתי אתר שמסביר ומראה בוידאו איך לפרק כל טלפון סלולרי. אני רוצה משהו דומה רק למדפסות של ברדר. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום! יש לי מדפסת Canon Pixma MP150 (מדפסת משולבת סורק ומכונת צילום). מבחינת ההדפסה והצילום אין לי שום בעיה, היא עושה הכל כמו שצריך. אך מבחינת הסריקה היא עושה די הרבה בעיות. המדפסת כמעט אף פעם לא מצליחה לסיים סריקה ובזמן הסריקה היא נותנת שגיעה: cannot communicate with scanner. Scanner may be turned off, a cable may be disconnected. Please check the status and try again. Scanner driver will be closed. Code: 155,0,0 לאחר שגיעה זו המדפסת פשוט נתקעת. המדפסת כבר היתה במעבדה והיא תקינה. החלפתי גם כבל USB וגם ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים שלה. ועדיין יש את אותה הבעיה. אשמח אם מישהו ממכם יוכל לעזור לי בפתרון בעיה זו. נ.ב. 1. התכנה שבא אני סורק היא MP Navigator 2. ניסיתי ל…
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום אני רוצה רמקולים קטנים כאלה X-Mini Max High Quality Stereo Capsule בKSP הם עולים 195 אז אני רוצה לקנות אותם ואמרתי אולי יש לכם עצה לרמקולים יותר טובים מהם במחיר הזה או טיפה יותר יקרים גג עד 220 שקל
-
- 5 תגובות
- 960 צפיות
-