עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by LastForOne,

אני עומד לקנות מקלדת [רק מקלדת, בלי עכבר] ואני צריך המלצה למקלדת טובה. השימושים העיקריים שלי הם הקלדה בתוכנות כמו מסנג'ר ובאינטרנט, אני לא גיימר או משהו כזה... המחיר המקסימלי: 200 שקל.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Hu Ha,

קניתי עכבר לוגיטק g703 והתוכנה שלו לא עובדת יש למישהו פתרון?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Boomer,

כל פעם שיוצא עדכון, כדאי לעדכן? אני אף פעם לא עדכנתי ביוס אז אתם יכולים לעזור לי קצת ולהסביר לי איך? יש לי Gigabyte GA-7VTXH

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by nazgull,

חבר קנה לי אותו בחו"ל ורציתי לדעת עם העכבר הזה טוב או לא כי אני יותר חובב של לוג'יטק מאשר razer תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. היי, זקוק למדפסת משולבת שתכלול גם פקס וגם סורק ועדיף שתהיה לייזר. חשוב גם שתהיה קטנה. יש חיה כזאת או שניתן למצוא רק מדפסות דיו משולבות וקטנות? מה טווח מחירים מומלץ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by night-fire,

הסתדרתי חברים,תודה רבה.. כל מי שמחפש פד ולא יודע מה לבחור - גוגל יעזור

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אז ככה, אני מחפש מקלדת גיימינג עם תאורה למקשים, ועם חיבור USB אחד לפחות. המקלדת הזאת הולכת למחשב של כל הבית אז אני צריך איזשהי דרך שעל המקשים יהיה גם עברית, אני לא יודע אם אפשרי לשים מדבקות על מקלדות גיימינג מכיוון שהעיצוב שלהן שונה וגם האותיות בדרך כלל ממוקמות במרכז המקש, אודה לכם על כל המלצה ופתרון לבעיית האותיות בעברית.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by avidavid,

שלום, המדפסת מדפיסה עם קווים ראו תמונות. טונר חדש, האם יש כזה דבר ניקוי אוטומטי ואם לא האם ניתן לנקות את התוף? ניתן לראות תמונה אחת שהכל קווים ובתמונה השניה יש מקומות שהטקסט לבן יותר

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Walter Samuel,

שלום לכולם, אני אשמח להמלצה עבור מדפסת דיו צבעונית איכותית כמה שיותר,בתקציב מינימלי, שלא זוללת דיו ובעלת ראשי דיו זולים כמה שאפשר. תודה, עמית

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

תהנו..... http://www.sharkyforums.com/showthread.php?s=&threadid=117629 AMD הוציעו את המעבד הזה עם סוקט חדש, וזה היה דבר די ברור כי SOCKET A כבר הגיע אל פירקו ועבר הרבה גילגולים של מעבדים. וגם המפרט די נחמד: ◦ Die Size : 80mm(e.g Palomino : 129mm) ◦ Process : 0.13 micron ◦ L2 Cache : 256KB **Unless L2 cache has no improvement of performance, it could be shown as more higher speed. ◦ Initial Clock : M24001+(1.93Ghz:expected)

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by bilbo,

http://www.mvktech.net/content/view/2160 :xyxthumbs:

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Alexkmr,

מחפש מארז יפה! איכותי! בצורה כמו של פעם זוכרים? הם שוכבים{= עדיף שיבוא עם ספק אבל לא חובה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. הי, אני מחפשת מדפסת לייזר צבעונית, עדיף משולבת + רשת. חשיבות לאיכות הדפסה, אמינות ועלות לדף. עד עכשיו השתמשתי ב samsung clx 3175. מדפסת פשוט לא טובה... צבעים לא אמיתיים, הדפסה חלשה אפילו בשחור... התקלקלה מספר פעמים. מבחינת התקציב - 2000-2500 ש"ח או קצת יותר אם המדפסת ממש מצדיקה את זה. המון תודה מראש למגיבים.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. האם הגיוני שאם אין לספק הבלתי מזוהה שלי מספיק כוח להחזיק asus a7m266 עם מעבד את'לון 1133 עם 256DDR לא מזוהא..? והוינדוס XP יראה מסכים כחולים בגלל זה.? כרגע אני רק עם הרדיסק וסידירום, שאני מחבר את הריילי של המאווררים שעובדים על ספק חיצוני, יש ת'קים מההרדיסק. מחר כנראה יביאו לי ספק ATX נוסף ואולי 2, ואני ישים את הלוח על ספק נפרד למגרה.!! ואת שאר ההתקנים על ספק אחר. 1. השאלה שכבתי למעלה.... 2. איך אני מדליק את 2 הספקים במקביל...?ואיך הם יתכבו במקביל..? תודה :-)

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום. ישלי אוזניות Steelseries 7H ככה נראה החיבור שמחבר את האוזניות אל המחשב. עכשיו נדפק לי הכבל הזה והוא יחודי כי בצד אחד הוא micro usb שמתחבר לאוזניות ומהצד השני הוא הקול+המיקרופון. השאלה שלי האם כבל שבצד אחד הוא micro usb ובצד השני הוא usb יכול להתאים וישמעו באוזניות ואם כן כיצד נקרא הסוג כבל הזה והשאלה השנייה שאיך קוראים לכבל שהוא micro usb בצד אחד ו קול+מיקרופון בצד השני https://d1fj4sro0cm5nu.cloudfront.net/global/images/content_images/5743.JPG

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by PeaS,

כשביקשתי הצעת מחיר מזיגזג על המפרט שקניתי, שכלל את ה hercules שמבוסס על GF 3 TI200 הם אמרו לי שאין אותו בארץ, וכנראה שאת הדגם הספיציפי הזה גם לא יהיה, בטח שלא בזמן הקרוב. אז רציתי לשאול, זה נכון? ואם כן, מה ה"חלופה" שלו? אני לא מדבר על הריידון כי כרגע הם מאד יקרים, אולי הכרטיס המקביל המבוסס על TI200 של GAINWARD?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום, יש לי 4000 שקל לקנות מחשב חדש בעיקר למשחקים ואינטרנט. אני לא צריך את כול החלקים, רק כמה כבר קניתי מסך וכרטיס קול: Audigy Player המפרט הוא: מעבד AMD ATHLON XP 1700Plus + FAN לוח אם Gigabyte GA-7VTX-E DDR 266 AMD זכרונות Kingstone 256 266mhz כונן קשיח Maxtor 40GB 7200RPM כרטיס מסך Hercules Titanum 200 GF-3 64 Mb DDR CD-ROM ASUS CD X 52 כונן דסקטים TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 מארז Tsunami Virgo bLUE for P4 350W מה אתם אומרים על המפרט? הוא טוב? יש הצעות לשיפור? איך הזכרונות של Kingstone ? אני גר ברעננה, איפה כדאי לי לקנות המחשב? תודה רבה לכולם! Ooza

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. ה IPOD מציק עם ההתעסקות איתו ועם התוכנה של ה ITUNES. אני מחפש מכשיר עם מסך בגודל של ה IPOD פחות או יותר שיש לו בלוטוס בסביבות 64GB רק שאני יוכל לדחוף אליו המון שירים ולשמוע שירים ברכב

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by ShahafH,
    • 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by arkadur,

אני זוכר שלא מזמן CANON הוציאה מדפסת עם פיצ'ר נחמד - הדפסה על דיסקים האם מאז חברות נוספות חיקו זאת? האם יש לכם המלצות למדפסות כאלה? אני לא מדפיס "כבד", אבל אפשרות ההדפסה על דיסקים תעזור לי..

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by AMD_Athlon_xp,

: : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : :

22. Started by R-E-L,

I saw some threads here about getting adsl to work on linux... the solution that TheWizard gave was LONG but I guess it works... anyway, I use Mandrake 8.1 and all I had to do is follow the built-in wizard to configure an adsl internet connection! thats it! I told it that I want to set an adsl connection and an internet connection. then the internet connection wizard begun, I gave it my login name and password(nothing more... except a connection name) clicked next... internet connection wuzard is over! then the network wizard appeard, I entered 10.200.1.1 for IP and 255.0.0.0 for Subnet mask(im not sure thats the name... dont remembers) clicked next, then i deleted a…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. בגלל שהייתה הפסקת חשמל בבית , אבל המחשב לא עבד הוא היה מכובה איך זה יכול להיות שהוא נשרף שהמחשב כבוי? ???

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  24. אהלן, קניתי איזו מקלדת מעאפנה של teac או משהו ב 60 שקל, האמת היא די נוחה, אבל היא באה עם המון כפתורי מולטימדיה: כפתור Home, כפתור email, כפתורים לווליום ועוד מלא שטויות. בעיקרון לא התקנתי שום דרייבר אבל הכפתורים עדיין עובדים. האם יש דרך לבטל את הכפתורים האלה? חוץ מלעקור אותם עם פלאייר...

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by TZ2002,

??? לפני כמה ימים התקנתי דרייבר חדש ל-GFORCE יש לי אקס פי וכרטיס מסך GFORCR 2- 200 MX גירסה 23.11 ולפני זה הוא עבד טוב המשחקים עבדו והכל היה בסדר אחרי שהתקנתי את הגירסה הזאת , וניסיתי להפעיל את המשחקים חלק מהמשחקים לא עבדו... ניסיתי לבטל את הגירסה ולהחזיר לקודם אך זה לא הלך בטוב... ועכשיו אני לא יודע מה לעשות... אם מישהו יכול לעזור..אני אשמח תודה מראש...!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים