ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
- 

לאתרונה התחלתי להתעניין בסט שכזה שמעתי דברים מאוד טובים על לוג'יטק ועל הסטים שלהם, אך כמובן שראיתי את הסטים של מיקרוסופט במיוחד ה PRO (והמחיר שלו הזול יחסית) אני חייב לשאול אותכם. כמשתמשים של אחד הסטים הנ"ל ואם יש לכם תלונות או בעיות איתם או בקיצור איזה לקנות. - 

- 9 תגובות
- 860 צפיות

- 

- 

יש לי UPS והתוכנה נותנת נתונים בוולט, ולפיה ה-INPUT VOLTAGE הוא 234+- וה-OUTPUT VOLTAGE הוא 228+- מה זה אומר מבחינת הוואטים? אני רוצה לקנות ספק של 300W - זה יספיק לי? תודה! - 

- 4 תגובות
- 2.4k צפיות

- 

- 

ראיתי בפורום פה שהמקלדת הזו מאד מומלצת ונוחה, ובאמת הצלחתי להניח את ידיי עליה בסניף של אופיס דיפו והתרשמתי מאד. שאלתי היא כזאת: המקלדת מגיעה בסט של מקלדת ועכבר: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5660 במחיר של אזור ה - 350. לעומת זאת - אם אני רוצה לרכוש רק את המקלדת, ללא עכבר (לא סט) ובחיבור חוטי, אז אפשר למצוא אותה רק בחנויות יותר מפוקפקות ובמחיר של אזור ה - 290, 300. http://www.1pc.co.il/logitechwavecordedusbheb-p-6032.html. אם בכל זאת אני מתעקש ורוצה את המקלדת ללא העכבר - אבל עדיין אלחוטית - המחיר של מרקיע שחקים לאזור ה - 400 שקלים במקרה הטוב. http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=28945. לפי מה שהבנתי - יש שני גירסאו… - 

- 0 תגובות
- 1.1k צפיות

- 

- 

אם יש לי ספק חזק ואל פסק רגיל אני לא יודע כמה WATT יכול לגרום לאל פסק בעיות?? - 

- 6 תגובות
- 756 צפיות

- 

- 

- 

- 1 תגובה
- 689 צפיות

- 

- 

יש לי mx518 כבר שנתיים בערך, אבל עכשיו הוא מתחיל לעשות פאשלות, כבר איזה 3 חודשים הוא פשוט מתכבה באמצע המשחק, ואני צריך להוציא אותו מה usb ואז להחזיר כדי שהוא יפעל. זה גם קורה על ה ps2 אז אני כבר לא מבין במה הבעיה... להחליף עכבר בקיצור? :> - 

- 1 תגובה
- 704 צפיות

- 

- 

חברה הי, אני מחפש מכשיר משולב הכולל מדפסת,מכונת צילום, פקס וסורק . המחיר באזור 1500 ¤ חשוב לי שהרזולוציה תהיה לפחות 1200x 4800 אם במחיר הזה ניתן למצוא מכשיר שיוכל להתחבר ישירות לרשת אז זה יתרון , אך לא חובה - חשוב לי יותר שמהכשיר יהיה איכותי, אמין וידידותי למשתמש. חשבתי על HP7213 או Lexmark 8350. אשמח לשמוע הצעות ותגובות תודה, ליאור - 

- 5 תגובות
- 851 צפיות

- 

- 

מסך עם חלון בצד ומנורות מקדימה לא משנה אם הוא נוח או לא ומה יש בו, העיקר המראה שלו. תקציב - 200-300 שקל. - 

- 2 תגובות
- 586 צפיות

- 

- 

נהרסו לי הרמקולים והאוזניות ובנתיים אני עם משהו גנרי :"( אני זקוק להמלצה לרמקולים ואוזניות רמקולים ב250-300 שקל ואוזניות(כולל מיקרופון) ב100-150 תודה. - 

- 3 תגובות
- 692 צפיות

- 

- 

https://www.nuraphone.com/ האוזניות הללו יהיו טובות לגיימינג ? - 

- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower

- 

- 

כונן חדש יחסית, בן שנה. היום ניסיתי לקרוא דיסקט 3.5 - אבל הוא בכלל לא ניגש (!!) לכונן לנסיון קריאה..... ??? (אין רעש גישה/ נורית מהבהבת) אחרי 10-15 שניות בערך ללא תגובה של המחשב (תקוע כזה) - הוא מבקש להכניס דיסקט לכונן...למרות שהיה בו דיסקט !!! אבל העניין הוא שבכלל הוא לא ניגש לכונן עצמו (כמו שכתבתי מעלה). בדקתי בביוס - הכל בסדר. בדקתי ב-Device manager- תקין. ניסיתי דיסקטים שונים- כלום. WTF ? רעיונות? 
- 

הי הרגע קיבלתי מחשב חדש מארצות הברית אבל מה שחשוב הוא שקיבלתי את כרטיס המסך הטוב בעולם ולא כמו שאתם הפראירים קונים בישראל אני קיבלתי את הגרסה האמיתית שמיוצרת על ידי ATI ואת ה RETAIL אז עוד מעט אתם תקבלו עדכונים - 

- 23 תגובות
- 3.4k צפיות

- 

- 

- 

האם נכון שכל המעבדים של איי אם די הם על אותה תושבת ? ואם כן האם ניתן לחבר מעבד חדש חדש על לוח ישן יחסית ? עד איזו מהירות תומך הלוח asus av7133 - 

- 1 תגובה
- 1.1k צפיות

- 

- 

מה עדיף? אני נוטה לכיוון האנטק... - 

- 8 תגובות
- 743 צפיות

- 

- 

שלום בימים הקרובים אני מתכוון לקנות AMD64 3200 + ATI X800-GTO2 עם כל הנלווה. המחשב הנוכחי שלי, ארוז בתוך Compucase 6A19 עם הספק HEC 300W שהגיע איתו. האם באמת יש צורך ברכישת ספק חדש חזק יותר, או שהמחשב החדש יסחוב עם הספק הנוכחי? כמו כן, במארז מאוורר אחד בלבד, האם גם זה מספיק בהנחה שאני לא מתכנן OC? בתודה מראש - 

- 4 תגובות
- 501 צפיות

- 

- 

- 

השבוע שיחקתי הרבה דיאבלו וכמו שמי שמכיר את המשחק יודע צריך ללחוץ הרבה על מקש שמאלי בעכבר עכשיו האצבע שלי כאילו רדומה וכואבת כשמזיזים אותה כמה ימים זה קרה למישהו כבר ? (אחרי גלישה ארוכה או משחק) עשיתם משהו ? (חוץ מלהפסיק) ומה בקשר לאזהרות של מייקרוסופט בתחתית המקלדת בקשר ללא להתעלם מכאבים, לפנות לרופא אחרת זה יכול לגרום נזק לצמיתות :-X :-/ ??? - 

- 24 תגובות
- 2.3k צפיות

- 

- 

- 

מישהו יודע אם השלט של ה ATI All In Wonder 7500 יכול לשלוט על הממיר של "יס" (לויין) תודה - 

- 4 תגובות
- 746 צפיות

- 

- 

הכל בצ'יפ אחד של 512MB עם CAS 222. מחיר בחו"ל (ובארץ, זה אותו הדבר..): 222 דולר (רק שבארץ, תצטרכו להוסיף מע"מ כמובן). 1100 ש"ח כולל מע"מ. אבל עכשיו שיש KT333 כדאי להם להתחיל לחשוב על PC2700 High.Pref. - 

- 1 תגובה
- 734 צפיות

- 

- 

הבקשה בגוף ההודעה אלחוטי בלבד תודה מראש לא משנה המחיר ,שיהיה עכבר בן zone [עדיפות ללוג'יטק], עדיפות לתדר RF חוצה קירות[חובה] - 

- 11 תגובות
- 1.1k צפיות

- 

- 

- 

יש מבצע כרגע באופיס דיפו(על הHP שעולה )1000 ואני מתלבט קשות ביניהם.במכשיר לייזר משולב הכי חשובה לי ההדפסה . - 

- 1 תגובה
- 787 צפיות

- 

- 

תמלציו לי בבקשה על מארז וד.א הספק שלי על הפנים אז אני לא יודע אם מקבלים ספק עם מחשב . אני לא רוצה את המארז השחור הזה שמומלץ פה של אנמרקס או משהו כזה יש ביקורת טובה אבל יש לו דלת ! אני לא קונה מארז עם דלת והנה תמונה של הלוח אם שלי אם צריך להתאים לה לוח אם [glow=red, 2, 300]תודה לכל העוזרים[/glow] - 

- 12 תגובות
- 1.3k צפיות

-