ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
- 

יש לי את המקלדת הזאת -http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1355_208&products_id=3905 ורציתי לדעת איך אפשר לנקות אותה,יש לי אותה כבר קרוב ל-5 שנים ומתחת למקשים יש מלא אבק ועוד הרבה שטויות כמו פרורי לחם מה שגורם למקשים להגיב פחות טוב לחיצה פחות נוחה ולפעמים אפילו המקש נתקע. יש דרך לסדר את זה? אני אשמח גם לשמוע מה אתם חושבים על המקלדת הזאת בכללי(אף פעם לא שמעתי על אף אחד שהמליץ עליה), אני לא יודע אם זה הלכלוך עושה את זה אבל המקשים של המקלדת לא מגיבים טוב - 

- 1 תגובה
- 860 צפיות

- 

- 

זוכרים את הבעיה שלי, שמלא פעמים אני מקבל את המסך הכחול ב-WIN XP (לא בעיה במערכת הפעלה אז על תעבירו את הת'רד)? בקיצור אז עשיתי שזה לא יעשה Restart אוטומטי וכתבתי את כל מה שכתוב על המסך הזה: A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer. BAD_POOL_CALLER If this is the first time you've seen this stor error screen, restart your computer. If this appears again, follow these steps: Check to make sure any new hardware or software is properly installed. If this is a new instalation, ask your hardwaer or software manufacture for any windows update you might need. If problems continue, disable or remove any newly installed hardware o… - 

- 11 תגובות
- 1.3k צפיות

- 

- 

לאחר שקראתי והתרשמתי מהביקורות הסהכ טובות למחיר רכשתי את ה GSP 300 של סנייזרס , בחיבור לגלקסי S9+ שלי , הצליל נשמע אכן חזק והאיכות מספקת , אבל אם אני מחבר את האוזניות (פלג כניסת אוזניות PL) ל PC החדש שלי עם WIN10 השמע מרגיש לא מספיק גבוהה ולא מצליח להגיע אותה חווית שמע כמו בטלפון (עשיתי השוואות עם אותה מוסיקה) עברתי אין ספור על כל מצבי הפיקודים\בקרה\דרייברים של הסאונד ב WIN10 הכל נראה שממוקסם על 100% ועדיין זה חלש יחסית , אני כבר עובד עצות , לפני שאני מחזיר את האוזניות יש למשהו ניסיון עם תופעה הזאת שיכול לעזור לי? - 

- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
- 2 followers

- 

- 

מבחינת ביצועים לתוכנות גרפיקה חוץ מפוטושופ נגיד למשל autocadd ומה הבדל המחירים בינהם? - 

- 7 תגובות
- 1.4k צפיות

- 

- 

- 

שלום מחפש מדפסת משולבת אלחוטית כוללת פקס, בין 500-600 ש"ח תודה - 

- 1 תגובה
- 851 צפיות

- 

- 

תראה אנשים אני הולך בקרוב לשדרג לאח שלי תמחשב (מארז כרטיס מסך אוברקלוק למעבד ראם ) אז אני גם רוצה להחליף לו תספק גינרי של ה300 וואט חשבתי על הספק הזה Thermaltake - Silent PurePower 410W (W0035) - Passive PFC אז הנה המערכת שהוא הולך להחזיק אינטל פנטיום 4 נורוטווד 1.8 שהולך לעבור אובר קלוק ככה ל2400 או 2600 ואם אני יצליח 2800 ראדון 9600 אקסטי 128 tv צורב סידרום הרדסידק ו 3 מאוורים של 80 מילמטר x-blower ועוד מאוור עם לדים כחולים עליו של 80 מילמטר (ליידפאן) אז מה אתם אומרים הוא יחזיק את זה? ועוד שני שאלות המסך של המחשב מחובר לספק כוח עם כבל שמתחבר לכניסה בספק מה לעשות? איך אני יחבר תמסך??? ומה זה אומר ה כול pfc הזה כי אצלי בבטרפלי שלי יש אקטיב ובספק הזה יש פאסיב מה … - 

- 9 תגובות
- 765 צפיות

- 

- 

שיהיה דק ויפה.. תודה. - 

- 2 תגובות
- 757 צפיות

- 

- 

אני קונה זיכרון נוסף , עוד 256 MB DDR 2100, לא צריך 2400 ולא כלום. בכל מקרה יש לי היום Crucial 256MB ddr 2100 והשאלה שלי היא מה לקנות ? כי אני רואה הפרש של יותר מ 20 דולר במחירים בסוגים של 2100DDR. באפלו למשל עולה 83 Crucial עולה - 105 דולר Mircon - 124 דולר !!!! ויש את החברה הזו: TRANSCEND שלא שמעתי עליה והזיכרון שלה עולה 91 ... מה כדאי לי לקחת והאם יש הבדל כלשהו ? - 

- 3 תגובות
- 758 צפיות

- 

- 

- 

שלום לכולם. יש לי במחשב 8 יציאות USB וזה מספיק לי לחלוטין. אך מכמה סיבות הייתי רוצה לרכז את כולם ל HUB אחד גם בגלל הנוחות שבדבר. הבנתי שהחסרון של HUB הוא השיתוף של המתח החשמלי של יציאה אחת למספר יציאות את הבעיה הזאת ניתן לפתור ע"י HUB מוגבר. האם ישנם בעיות נוספות שאינני מודע אליהם? האם זה פוגע במהירות של ההתקנים (אני משתמש ב DOK, GPS, מסך מגע, גויסטיק ועוד) ה HUB שמצאתי לי ב EBAY הוא בעל 7 פורטים ומוגבר חשמלי. תודה לעוזרים - 

- 1 תגובה
- 793 צפיות

- 

- 

אהלן, יש לי מדפסת מסוג EPSON 305 משולבת. החלק בו אני שם את הדפים הוא עקום ולכן אלמלא אני מחזיק את הדף באוויר ומיישר אותו הוא יוצא עקום בהדפסה. אשמח לעזרה - 

- 0 תגובות
- 1.1k צפיות

- 

- 

שלום לכולם! יש לי מדפסת i550 והיא לא מדפיסה. יש לציין שכ שאני מבצע הדפסת ניסיון היא מדפיסה. יש לי מחשב hp אם מערכת הפעלה vista. הורדתי דריברים לvista זה הדפיס כמה פעמים אבל כשניתקתי את המדפסת מהמחשב והחשמל כדי להחזירה למקום שלה היא שוב הפסיקה להדפיס. אולי מישהו יודע מה הסיפור שלה, אולי משהו בהגדרות הדפסה שאני לא עושה נכון!! תודה מראש. קים!!! - 

- 0 תגובות
- 748 צפיות

- 

- 

מיפרט צריכת חשמל קתודה קרה לתאורת מארז Thermaltake Hardcano 10 Panel +צג LCD 6 לדים UV LCD 20x4 2 FAN 80mm + NeonRing 2 FAN 120mm שאני מחבר כל דבר בניפרד אין בעיה אבל שהכל מחובר זה לא ממש עובד חזק בעבר הכל עבד לי .היה לי קצר ואז הייתי צריך ליקנות ספק חדש ואז גם התחילה בעיה היה לי ספק 300w ויש לי במחשב היום ספק של CODEGEN 300W יש מצב שיש ספק 300w יותר חזק מ 300w אחר - 

- 3 תגובות
- 677 צפיות

- 

- 

פעם ראשונה שאני בונה מחשב עם SATA ומישהו אמר לי שאני צריך לבחור ספק מתח עם יציאה מיוחדת ל - SATA ואולי אפילו ל - PCI-EXPRESS האם ע"י ספקים ישנים יותר ללא יציאות יעודיות אני מתפשר על משהו? תודה - 

- 12 תגובות
- 1.1k צפיות

- 

- 

אבא שלי, כרואה חשבון, נאלץ לפעמים לעבוד עם פלופי. זה דורש ארגזים על גבי ארגזים עם דיסקים. האם המציאו כונן קשיח שמתפקד כפלופי? שיטה למפות תיקייה / כונן קשיח חיצוני כפלופי? - 

- 19 תגובות
- 2.9k צפיות

- 

- 

אשמח לקבל חוות דעת לפני קניה על שני הפדים הנ"ל. בנוסף אני יודע של QCK יש גם דגם HEAVY. האם עדיף את ה-HEAVY? כמה באמת זה משמעותי? תודה. - 

- 14 תגובות
- 1.9k צפיות

- 

- 

אני מחכה שהרדאון יגיע לארץ ואז אני קונה מערכת מחשב, עכשיו היו לי בעיות בתקציב אז במקום לקחת 350W של אנרמקס אני לוקח בסוף (אם תגידו לי עליו דברים חיביים) HEC 300W כי הוא עולה 280 שקל פחות..... 300W מספיקים?? הספק הזה שקט? תודה לכל העוזרים... - 

- 20 תגובות
- 1.5k צפיות

- 

- 

היי, הצרכים שלי: התקנת תוכנה שפיתחתי בסביבת DotNet על מכשיר נייד, קטן וקומפקטי המריץ מערכת הפעלה מייקרוסופטית. אשמח אם משהו יתן סקירה (או לינק) על ההבדלים בין PDA לבין Pocket Pc, חברות מייצרות, מערכות הפעלה, קלות הלבשת תוכנה תפורה, וכדומה. תודה, שלומי - 

- 3 תגובות
- 641 צפיות

- 

- 

שוב שלום! אז ככה... אני מחפש פאד שמשלב שני צדדים (Speed & Control), ושיהיה גדול או אפילו ענק. חיפשתי באינטרנט ומצאתי את שני הדברים האלה רק בשני פאדים שונים, את הגודל שאני מחפש נותן לי ה- Razer goliathus, ואת השילוב של שני הצדדים (צד אחד מהירות וצד אחד דיוק), נותן לי ה- Razer Vespula. כמו שאמרתי אני מחפש פאד אחד שישלב את שני הדברים האלה, האם קיים כזה פאד? (המחיר לא רלוונטי). תודה מראש! - 

- 3 תגובות
- 897 צפיות

- 

- 

אני חושב לרכוש את המצלמה הנ"ל, מישהו יכול להמליץ\לשלול אותה? מישהו צילם איתה פעם? האם היא שווה יחסית למחיר (בערך 200 דולר) ? תודה מראש עריכה-הנה סיקור שלה באיזה אתר נחמד שמצאתי על מצלמות דיגיטליות הסיקור פה - 

- 1 תגובה
- 692 צפיות

- 

- 

שלום לכולם, במקרה נראה לעיני מארז של HEC דגם: 6AR1 ורציתי לשאול האם הוא גרסא מחודשת\משופרת של ה6A19? הוא שונה גם מבחוץ, יש לו גריל מול המעבד + פתח אוורור מתחת. וגם מבפנים יש לו בניה חדשה וכלובים יעודיים. מה שלא היה ב6a19.. תודה רבה קובי. 6ar1 http://www.compucase.de/englisch/produkte/gehaeuse/supermidi/6ar1.php# 6a19 http://www.compucase-hec.co.uk/mainpages/product_detail.asp?pid=7 - 

- 11 תגובות
- 757 צפיות

- 

- 

- 

אח שלי רוצה לקנות עכבר גיימינג, לא יותר מידי יקר ולא יותר מידי משוכלל, העיקר שיהיה יותר טוב מהעכברים הפשוטים האלה של לוג'יטק/MS. הבעיה - אח שלי שמאלי ושאר המשתמשים במחשב ימניים, כלומר, העכבר חייב להיות סימטרי. אפשרות אחת שעלתבה היא ה-RAZER DiamondBack, אבל אני רואה שיש ליצרן הזה המון עכברים סימטריים (למראה לפחות). הנה לינק עם כל הדגמים שלהם: http://zap.co.il/models.asp?Sog=C-Mouse&DB135285=399885 וישם שם כמה מעניינים, במיוחד ה-habu. דבר אחד שדי חשוב לי שהחנות תהיה באזור חיפה, נשר והקריות או שלחילופין יכולה לשלוח במשלוח די מהיר (ביחד עם המלצה לחנות שנוכל לראות אותו ולנסות אותו על היד שלו).. תודה רבה - 

- 3 תגובות
- 912 צפיות

- 

- 

תקציב 500 ש''ח הרכב רמקולים:5.1 של logitech בלבד - 

- 2 תגובות
- 716 צפיות

-