עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by eli_t,

שלום, קניתי היום את הגיים פאד Precision Gamepad Logitech אבל אני מחר מחזיר אותו כי הוא ממש לא נוח !! יש המלצות ? תודה.

• 1 תגובה
    • 990 צפיות
  2. היום המקלדת הפסיקה לעבוד או יותר מדויק אחרי שסידרתי קצת את מפרט המחשב, מסמנת רק אורות אך לא עובדת באמת. המקלדת הינה microsoft multimedia keyboard 1.0a החזיקה אצלי 11 שנים אם לא יותר, אמינות יוצאת דופן ורק לפני כמה חודשים ניקיתי אותה ביסודייות . אני מחפש מקלדת ברמה דומה, אך החשוב ביותר הינה הלחיצה המיושנת הזאת ששונה משאר המקלדות החדשות שפגשתי, כמו digital media pro ולוגטיק למשל, ההרגשה במקלדות האלה שונה מהמקלדת הישנה שלי. האם קיימת עדיין מקלדת כזאת? או שרק הלחיצה שונה מכיוון שהינם חדשות ? יש המלצות?

• 1 תגובה
    • 990 צפיות
  3. שלום לכולם, אני בקרוב מאוד מקבל את עכבר הSentinel של CM ועל מנת להוציא את המקסימום מהעכבר רציתי "לשדך" לו משטח איכותי המתאים לגיימינג. המשחקים הם בעיקר FPSים. התקציב בכותרת בדולרים הוא לא כולל משלוח (שזה באיזור ה15$ מאתר Performance-PC's) ובשקלים אם יש משהו איכותי פה בארץ. מאחר והידע שלי בנושא המשטחים שואף לאפס חשוב לי שהמשטח לא יהיה גדול מידי (כלומר גודל בינוני 35-40X25-30 מבחינת מימדים) ושיהיה מותאם לשימוש עם חיישן לייזר. אני מתאר לעצמי שיש גם הרבה חארטות בנושא אבל חשוב לי שהמשטח יענה על ההגדרות הנ"ל. בינתיים ראיתי את אלה: http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=53_90_424_683&products_id=26955 http://www.performance-pcs.com/…

• 4 תגובות
    • 990 צפיות
  4. חבר'ה! הרגע הגיע ואני בבבסיס סוגר היום.... BFG Ageia Physx הגיע עם שליח הביתה ישירות מיבואן BFG בחו"ל. (הכי מדליק!! לא בקשו ממני לשלם מכ"ס או מע"מ אפילו שהכרטיס הגיע מחו"ל...מוזר לא?) קניתי את הכרטיס במחיר 340 דולר כולל משלוח! עכשיו במחשב שלי יושב לו בנחת XFX GEFORCE 6800GT ובדרך במטוס כבר טס לו ATI AIW X1900 שיחליף את כיסה המלכות (בתקווה שיגיע לארץ כבר השבוע!!!!) שאלה שלי, מה השיפור שאני הולך להרגיש שאני אוסיף את PHYSX בנוסף ל 6800GT? ומה השיפור שיהיה לי אחרי שאוסיף את ה X1900! חבר'ה יאאלה תגיבו...תעשו לי את הערב/לילה בבסיס קצת יותר מהנה תודה!!

• 11 תגובות
    • 990 צפיות
  5. שלום, יש לי בבית מדפסת משולבת פקס ומכונת צילום לייזר חדשה, הבעיה היחידה שבשביל לחבר אותה למחשב אני צריך כבל USB באורך של 20 מ' (צריך להעביר את זה דרך תעלה) הפיתרון היחיד שראיתי זה מאריך עם מגבר שעולה 1200 שקל וזה לא משתלם בכלל, חיפשתי פיתרון זול ונוח, לא אכפת לי שמהירות ההדפסה תרד בצורה משמעותית. חיפשתי בתגובות הישנות של הפורם ולא מצאתי שום תשובה חד משמעית או פיתרון יצירתי. אז.. מה אתם אומרים? לשרשר כבלים של 10 מ'? של 5? USB HUB? או פתרון יצירתי תודה!

• 6 תגובות
    • 990 צפיות
  6. Started by Knobletz,

לא היה לי פאד לעכבר עד עכשיו, ועכשיו העכבר לא זז חלק בגלל שכל האזור שעליו היה נשחק לגמרי. העכבר זז בסוג של קפיצות קטנות ותקיעות כאלה. אין לי המון מקום בשבילו, והשימוש שלי במחשב הוא בעיקר למשחקים. יש לי עכבר Logitech MX518 אם זה משנה למשהו. תקציב עד 150 שקל כפי שאמרתי. תודה מראש, אופיר

• 10 תגובות
    • 990 צפיות
  7. Started by amadey,

יש לי את הG400 ואני מחפש פד קשיח (ללא בד). כרגע יש באייבורי הנחה של 40 אחוז על הפדים אז חשבתי לבחור אחד מפה : http://www.ivory.co.il/catalog.php?orderBy=&act=cat&id=2665&filters%5B1616%5D%5B%5D=1617 מה מומלץ?

• 5 תגובות
    • 990 צפיות
  8. Started by תומר רושל,

*חפירה* - אשמח לעזרה. היי לכולם! אני לא מבין גדול במקלדות ואני רוצה לרכוש לי מקלדת בסכום של כ400 שח +- (מעדיף להזמין מחול- זול יותר). בעניין הסוויטצ'ים, לפי מה שהבנתי, הכחולים הם הרועשים ביותר, ככה שנראה לי שאוותר מראש על הכחולים. שמתי עין על המקלדת הזו Coolermaster ck550 איך החברה ? מוכרת וטובה ? - 400 שח כולל משלוח ומיסים. מישהו מכיר את המקלדת ויש חוות דעת עליה? אפשר לבחור בין סוויטצ'ים כחולים/אדומים/חומים. העניין הוא שאלו סוויטצ'ים gateron ולא צ'רי, ככה שאני בכלל לא מכיר. על מה הייתם ממליצים ולמה? ובכללי, הסוויטצ'ים האלו עדיפים על הצ'רי או פחות? ועוד שאלה, אם לא המקלדת הזו, על איזו מקלדת אחרת …

• 0 תגובות
    • 990 צפיות
  9. Started by MTKOL,

שלום לכולם, רציתי לברר מה ההדל בין ספק ATX לבין ספק ATX 2? וכן, האם ספק מסוג ATX 2 (החדש יותר לפי הבנותי), יחזיק מערכת יחסית ותיקה מסוג AMD 64 SOCKET 754? בתודה רבה מראש!

• 4 תגובות
    • 990 צפיות
  10. Started by Johnny,

שלום ובטחון, אני על סף קניית דיוידי למחשב, וברצוני לדעת על איזה דיוידי כל אחד ואחד מכם ממליץ (לא רק חברה, גם דגם יועיל מאוד). הייתי שמח אם תתיחסו למהירות של הכונן, גודל BUFFER, מהירות DMA ואופציות זונים (ZONE) שונים. המון תודה.

• 10 תגובות
    • 989 צפיות
  11. שלום.. מישהו יכול להמליץ לי אולי למיקלדת ועכבר לא חייב שיבוא בסט.. אני צריך שהם יהיו אלחוטיים... השימושים הם בעצם עבודה שוטפת במחשב מעבודות גלישה באינטרנט מוסיקה עד למשחקים... למראות שמשחקים פחוט....אם יש איזו מקלדת טובה אם עכבר אני ישמח להמלצה תודה מראש...

• 8 תגובות
    • 989 צפיות
  12. Started by shaolin,

שלום לכולם, אני מחפש סורק שולחני למחשב ביתי. יש לי צורך בסורק איכותו לצורך שני דברים עיקריים: 1. ברצוני לסרוק תמונות מאלבומי ילדות ישנים וכו' שיופיעו לי על המחשב. 2. בהמשך לסעיף 1, אני צריך שהתמונות יסרקו למחשב באיכות גבוהה ככה שאוכל לצרוב את כל הקבצים על דיסקים ולפתחם כתמונות רגילות בעתיד. לשם כך, אני צריך סורק איכותי - כמו כן, אין לי צורך בסורק משולב במדפסת וכו' אלא בסורק נטו. קצת הסתבכתי בניסיונות סקר שוק שערכתי - אך טווח מחירים של 500-600 ש"ח עבור סורק נראה לי הגיוני. ככל ונראה לכם כי התקציב דל מידי אשמח לקבל הצעות נוספות... לעזרתכם אודה.

• 4 תגובות
    • 989 צפיות
  13. Started by yair_gobani,

מה זה מגירה לדיסק קשיח למה צריך אותה ואיפה שמים אותה ואיך מחברים אותה בבקשה תענו לי על השאלות בתודה מראש יאיר

• 3 תגובות
    • 989 צפיות
  14. אורח אדם
    Started by אורח אדם,

שלום אני ניכנסתי לאתר אוכל דגים לראש השנה. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5014372,00.html ויש לי מדפסת HP 2130 חדשה מאוד. אני גולש בדפדפן אקספלורר 11 וגם גוגל כרום לפעמיים. באתר הזה אני מנסה להדפיס לוחץ מקשים CTRL+P . ניפתח חלון של מדפסת הדפסה.ולוחץ "הדפס" המדפסת מדפיסה הרבה דפים בערך 15 דפים.זה ביזבוז ראש דיו צבע וגם חבל על הדפים מיותרים. אני לא צריך הרבה דפים ופירסומות בצד ימין ושמאל. אני רוצה רק להדפיס את האתר של "3 מתכוני דגים לראש השנה" איך עושים הדפסה נכונה רק באמצע באתר "3 מתכוני דגים לראש השנה"" ובלי פירסומות וגם לא צריך הרבה דפים? נסיתי להעתיק מילים בצורה "העתק" ו "הדבק" לתוך word 2010. אבל זה ארוך כמה שלב…

15. Started by amd950,

עזרו לי להחליט איזה לוח טוב יותר. חשובה לי מהירות לא מעניין אותי בכלל OC . כמו כן יציבות והתאמה לסוגים שונים של חומרה. קיימת אופציה נוספת לGYGABYTE 7DXR שזה לוח כולל RAID. מה אתם אומרים בהנחה שכולם באותו מחיר

• 4 תגובות
    • 989 צפיות
  16. Started by arkadur,

אני זוכר שלא מזמן CANON הוציאה מדפסת עם פיצ'ר נחמד - הדפסה על דיסקים האם מאז חברות נוספות חיקו זאת? האם יש לכם המלצות למדפסות כאלה? אני לא מדפיס "כבד", אבל אפשרות ההדפסה על דיסקים תעזור לי..

• 5 תגובות
    • 989 צפיות
  17. Started by DaMn18,

איך מקלדת+עכבר שעולים בארצות הברית 70$ , עולים בארץ מעל ל 700 שקל ?! עם כרטיסי מסך ורמקולים זה עוד נסבל... אבל מחיר כפול מהמחיר בחו"ל ? או שאני טועה וניתן למצוא את הקומבו הזה ביותר זול ?

• 5 תגובות
    • 989 צפיות
  18. Started by JUVE,

מה ההבדלים בין לוח אם GIGABYTE 7VTXE-266 PLUS לבין לוח אם GIGABYTE GH-7VTXH תודה על העזרה

• 5 תגובות
    • 989 צפיות
  19. Started by exorcisit,

אהלן, רציתי לקבל המלצות על חניות שמוכרות את העכבר g400s בארץ או בחו"ל ושעושים גם משלוחים לארץ במחיר סביר וזמן טוב...

• 1 תגובה
    • 989 צפיות
  20. Started by arik100,

אהלן מחפש המלצה למיקרופון לגיימינג אין לי העדפה אם זה יהיה עם אוזניות/בלי אוזיניות, שולחני או עם קליפס. אבל חשוב לי האיכות והנוחות. עדיפות לכמה שיותר זול עד 30$. עדיפות ליותר נמוך. להזמין מחו"ל. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 989 צפיות
  21. שלום, הנה המארז: http://www.thermaltake.com/product/Chassis/BTX/tuba/vb7000sns.asp הוא בא בצבע לבן פנינה? או שרק נדמה לי? רק רציתי לשאול אם בא איתו ספק , ואם הוא טוב ושקט ועוד שאלה : לחצן ההפעלה והכיבוי איפה נמצא במארז זה? כלומר, כדי להפעיל או לכבות צריך לפתוח את הדלת? *. אם יש לכם הצעות יותר שוות באותו טווח מחירים , זה יהיה נחמד תודה

• 13 תגובות
    • 989 צפיות
  22. השאלה בגוף הכותרת. אשמח לשמוע גם אנשים שיש ברשותם את המקלדת הזו. עד כמה שידוע לי, לוג'יטק מכריזה על חצי שנה עד להחלפת סוללות.

• 7 תגובות
    • 989 צפיות
  23. שלום לכולם. אני מתכוון לרכוש מכשיר משולב. יש לי כמה דגמים על הכוונת אבל יש לי שאלה או שתים(אני די בור בענייני מדפסות): 1. איך זה עובד עם אחריות? אחריות יבואן? אחריות מהחנות בלבד? לכמה זמן נהוג? מה האחריות מכסה בד"כ? 2. אני בספק אם מישהו יכול לרשום את זה פה אך אשמח לקבל המלצה על חנות לרכישה באיזור חולון-ראשון לציון-תל אביב. אם לא פה אז אשמח לקבל שמות של חנויות בפרטי. תודה!

• 0 תגובות
    • 989 צפיות
  24. נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1007468965&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 989 צפיות
  25. Started by g_s,

על הספק כתוב שצריך להזיז את הכפתור הזה כדי לבחור איזה מתח נכנס מהחשמל לספק (110/220)... אבל אני לא מוצא את זה. ..מישהו יכול לעזור לי? תודה

• 5 תגובות
    • 989 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.