עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום לכל חברי הפורום, אודה אם תייעצו לי על מדפסת משולבת לייזר שחור לבן- בעלת אפשרות לשלוח/קבלת פקס - כמו כן מענה אוטומטי של הפקס. המכשיר לא יהיה ליד המחשב, ועל כן צריך פתרון אלחוטי (יש לי ראוטר) - או שישנו פתרון אחר לסוגיה. השימושים הם ביתיים ולכן הפלט לא צריך להיות סופר איכותי, תדירות שימוש יחסית נמוכה ופשוטה, עדיף שהמכשיר יהיה קטן פיזית. כמובן אמינות שירות נאותים של הנציגה בארץ. *חשוב לציין שההתקן צריך להיות בעל ממשק דו צדדי - ז"א שאוכל לשלוח כפקס קובץ מסוים מהמחשב (אלחוטית) ולקבל דרך הסורק של המכשיר את תוצאות הסריקה. התקציב שעומד לעניין הוא כ: 1,000 ש"ח אך ניתן להתגמש במידה ודורש כן. תודה מראש על כל התייחסות לשרשור.

• 1 תגובה
    • 984 צפיות
  2. Started by ran_meir,

יש לי הצעה לקנות את ההגה Microsoft SideWinder Force Feedback Wheel במחיר נמוך מאוד, ההגה בא עם Game Port שעלול להוות בעיה, אך עכשיו אני עובד עם הגה בעל חיבור זהה ללא בעיות. אני רוצה לדעת אם כדאי לי קנות את ההגה (למרות שהוא ישן), ואיזה בעיות יכולות להיות לי איתו ומה החסרונות שלו. תודה

3. רציתי בהתחלה לקחת מדפסת לייזר שחור בלבד אבל עקב המלצות גרועות XEROX החלטתי לרדת מזה אני מכיר את ה CANON טוב זאת חברה דיי אמינה ויש להם שני דגמים : https://www.4clik.com/informatique/imprimantes/B57745+B57746/canon-pixma-tr4550-vs-canon-pixma-tr4551/ לפי מה שראיתי ההבדל זה רק הצבע שחור / לבן בשביל הדפסה וסריקה זה יכול להיות פיתרון טוב ? איפה שאני קונה רוצים על השחור 199+מע"מ ועל הלבן 220+מע"מ

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. עד עכשיו היה לי איזה עכבר בחמישים שקל לא יודע איזה חברה אבל העיקר שהיה כתוב "PRO MOUSE". בכל מיקרה אחרי הפעם האחרונה שהוא לא דייק לי BF3 לא נשארתי חייב ואחרי טיפול נשלח לפח. אז אני מחפש בעיקר ל-BF3 בקודם הדיוק היה על 800 ו1600. כאשר בגבוה השתמשתי רק לטיסות. ב 800 במשחק רגיל וסנייפר הוא פשוט לא מדייק את המילימטרים. לגבי אחיזה אני לא יודע אם יש לי אחיזה ספציפית כי עד עכשיו כל העכברים היו קטנים על יד פשוט אז לכן CLAW. יש במוצרים מומלצים את M518. איך הוא? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6283 לא מחפש משהו יקר אבל יותר איכותי ומדויק. לא משתמש בפדים כי זה מגביל אותי ולכן העכבר יעבוד על שולחן מעץ כמו שיש ל99% מאיתנו. ואם כבר פדים באמת משנים משהו?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום, רכשתי מחשב נייד שלא הגיע עם תיק, ואני רוצה לדעת כמה דברים: איפה אני יכול לקנות תיק ואיזה תיק לקנות? דבר שני איזה עכבר נוח ועמיד ממולץ לקנות ואיפה כדאי לקנות אותו? תודה מראש, אור. תיק למחשב hp: חשבתי על זה http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=8566

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by oasis,

יש לי דילמה בין שתיי מדפסות משולבות:cannon pixma 110 hp 5510 יש לכם דיעה מה עדיף ולמה? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  7. שלום, יש ברשותי מחשב נייד מדגם DELL Inspiron 15 5579. כיום אני משתמש בתחנת עגינה אוניברסלית של WAVLINK באמצעותה, בין היתר אני מחבר מסך מחשב אחד בחיבור HDMI. אני זקוק לחיבור HDMI נוסף למסך נוסף. אז חיפשתי תחנות שתומכות בכך, ושמתי לב שאופן החיבור בין התחנה למחשב השתנה. אני לא כל כך יודע להגדיר זאת נכון אבל החיבור בין התחנה ללאפטופ עכשיו הוא עם מחבר מסוג USB-C. ולי אין חיבור כזה בלאפטופ. תחנה אופיינית לדוגמה: https://www.amazon.com/Multiport-Adapter-Accessories-MacBook-Ethernet/dp/B09NKSQ3VB?ref_=ast_sto_dp&th=1&psc=1 אשמח לשמוע לעצתכם בנושא.

8. Started by bronco,

צריך המלצה לקופסת מיתוג USB עם חיבור מסך DVI במחיר סביר

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  9. Started by nati yo,

אני מתלבט אם לקנות את OfficeJet Pro 8710 או OfficeJet Pro 7720 . אני רואה כאן דיו חלופי שמתאים למדפסות הללו. השאלה האם ניתן לשים בהם דיו חלופי ללא בעיה ? כי הבנתי ממזמן ש-HP חסמה את החלופיות. התקשרתי לשירות לקוחות של HP והם אמרו שאין חסימה כזו, ושאם תהיה בעיה להתקשר לתמיכה שלהם שיעזרו. אני לא רוצה להתקע עם מדפסת ללא אופציה לדיו חלופי...

10. מחפש מקלדת + עכבר אלחוטיים עם מרחק קליטה יחסית גדול(3 מטר) עד 300 ש"ח

• 3 תגובות
    • 998 צפיות
  11. Started by menis,

העידכונים: - Added: Faster write speed (16X-20X-24X) is indicated by faster led blinking rate - Improvements: Initialise performance for Fuji and Hitachi Maxell discs Read and write performance for various discs, types and speeds ההורדה מכאן : http://www.plextor.be/download/ftp1/W2410V102.exe

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by X7-007,

אומרים שהיא יותר טובה מהקודמת וגם שימוש ב Cherry Brown במקום Blue שעושה יותר שקט וגם חוסך את הבעיה שהיה עם הלחיצה הכפולה המהירה http://www.cravingtech.com/razer-blackwidow-ultimate-stealth-edition.html כדאי לחכות למקלדת הזאת או שללכת על ThermalTake Meka G1 שהגיע במלאי כבר שהוא Cherry Black . לא יודע בדיוק איזה מהם אני ירגיש בנוח אני מעדיף או שחור או חום כי הם הכי שנראים לי גם שקטים וגם אין להם בעיות מיוחדות. השוואה בין ה ULTIMATE ל STEALTH http://www.razerzone.com/minisite/blackwidow/product_range ThermakTake Meka G1 ביקורת מקיפה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. Started by blabla2002,

אני צריך רמקולים טובים אם כניסה דיגיטלתי ויאפשר להשיג בארץ לא Altec Lansing ADA890 כי אי אפשר להשיג בארץ

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by the_saint,

אתמול הכריזה חברת Thermaltake על סידרת המארזים החדשים שלה ה Xaser III מארזים אלו המחולקים לשלוש סדרות שונים אחד מהשני בחמורים מהם הם עשוים: הסידרה ה "פשוטה" עושיה כולה ברזל. (צבע שחור) ה"אמצעית" עשויה מברזל כאשר הפאנל הקדמי מאלומניום (צבע כחול) והסידרה ה"גבוהה" עושיה כולה מאלומניום (צבע כסוף - אהוב עלי במיוחד!!) כל המארזים כוללים 7 (כן 7!!) מאוררים, שניים מקדימה, שניים מאחורה, שניים בצד ואחד למעלה, פאנל בקרת מהירות ומד טמפ' חדש ובעל יכולת מדידה חדשות ומשופרת, יציאות USB2 ו FIREWIRE. בוסף לכך ישנם שני כלובי הארד דיסקים מלבד שני מקומות לכונני 3.25 ובסה"כ 6 מקומות לכוננים קשיחים + 2 מקומות לכוננים פלופי וזיפ. המארז מיוצר כנראה על ידי Thermaltake עצמה - ולא על י…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by rafruf,

האם מישהו יודע על מקומות שמיצרים קונקטורים (מחברים ) לפי הזמנה .

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  16. Started by storm,

ברשותי כרטיס live value של חברת Creative עם יציאה אופטית אני לא מצליח לתפעל שום output מהיציאה הדיגיטית הזאת (אין שום שידור מהיציאה). אשמח להבין מה הבעיה (תוכנה / חומרה). תודה.

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by ThE_BesT,

אשמח אם תוכלו להסביר לי מהי בדיוק היציאה הדיגיטלית ב- SoundBlaster Live! Value ומה היא מוציאה? תודה

• 0 תגובות
    • 970 צפיות
  18. Started by sarkise,

יש לי רמקולים 2.1 של creative בני 4 כבר .. האיכות שלהם מעולה, בתקופתם הם עלו 550 ש"ח .. חבל לי לזרוק אותם .. יש לי יציאה אחת בסאב שלא עובדת טוב, הרמקול שמחובר אליה שומעים בפול ווליום כמו במינימום .. במינימום בכלל לא שומעים .. וביציאה השנייה הכל סבבה. שמעתי שהבעיה הזאת מוכרת בקרב רמקולים 2.1 .. יש לכם פתרון כלשהו ? מן הסתם הרמקולים לא באחריות .. האם יש דרך לחבר את שני הרמקולים ליציאה אחת ? יש מפצל או משהו שאפשר לקנות ?

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  19. Started by JAMOOS GADOL,

לכרטיס מסך שלי יש יציאה לטלוויזיה (GE -force 3 128MEGA) השאלה היא איפה ההבדל שאני אשים לב אליו כשאני אחבר את הכרטיס מסך לטלוויזיה? בקיצור השאלה היא מה ההבדל בין מסך מחשב לטלוויזיה (במשחקים, באינטרנט, ב WORD, בסרטים וכו') תודה מראש

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by calculator,

שלום, ברשותי תוכנה עם דונגל רשיון חומרתי מסוג HASP4 המתחבר ליציאת ה-lpt של המחשב. ברצוני לקנות מחשב חדש, והבנתי שכיום מחשבים לא מגיעים עם יציאות מקביליות. מבירור בגוגל, הבנתי שיש מתאמים כדוגמת usb ל-parallel וכל מיני כרטיסים, אך מתברר שהיציאות האלו מזדהות כ-parport ולא lpt ולכן ה-HASP4 לא עובד איתן. האם מישהו מכיר מתאמים או כרטיסים שעבורם היציאה תוגדר כ-lpt והרשיון יזדהה בהצלחה? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by A-A,

יש לי על המחשב משהו כמו 12 יציאות USB. שתיים מהן מקדימה ( בפרונט של המארז) עוד איזה שמונה בשתי שורות מאחורה (איפה שכל היציאות של כל הכרטיסים למיניהם ועוד איזה שתיים על ה motherboard. הבעייה היא שהיציאות USB היחידות שעובדות הן אלו שהן ישירות על ה motherboard, השאר פשוט לא מגיבות. כשאני אומר לא מגיבות אני מתכוון שגם שניסיתי לחבר אליהם את המצלמה הדיגיטלית שלי וגם שניסיתי לחבר את המחזיק מפתחות שהוא דיסק נייד, זה פשוט לא הגיב. אז חוץ השתי יציאות האלה, כל השאר לא עובדות. מישהו יכול לעזור לי? (כי שתי היציאות שעובדות תפוסות כל הזמן, לכן אני צריך גם את האחרות). תודה רבה. זה די דחוף.....

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by ilanb0,

יש לי ג'ויסטיק עם חוט בעל ראש פראללי. איפה צריכה להיות הכניסה המותאמת? בכרטיס מסך או בלוח האם?

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  23. Started by fim,

האם משהו שמע כי ב-15 לאפריל צפויה ירידת מחירים למעבדי AMD וזכרונות ?

• 0 תגובות
    • 989 צפיות
  24. Started by nice-1,

היום, כשהביקוש לפאלם רק עולה- אפשר למצוא פאלם צבעוני, עם כרטיסי זכרון (ואני מדבר על הM130) בכ-1300 שקלים בחנות מקוונת ואפילו פחות במכרזים. לפחות מפונקים, יש פאלם גרייסקייל (שחור לבן אם תרצו, למרות שאין באמת לבן) חדש בכ600 שקל (M105, אני חושב). צעדי ההוזלה האלה יגררו לדעתי גל חדש של תלמידי בי"ס שישתמשו בפאלם במקום במחברות- הרי טקסט אפשר לכתוב בעזרת מקלדת שמתחברת (ואולי מקלדת אינפרא, בעתיד) ושרטוטים אפשר בעזרת העט והפאלם עצמו. שמעתי שהמגמה כבר מתפתחת אצל הרבה סטודנטים.. אשמח לשמוע תגובות מבעלי פאלמים, על השימושים השונים של הגאדג'ט הזה.. (לדובר יש גישה לpalm M130 של אבא, שהוא משתמש בו למדידות שונות ע"י חומרה שמתחברת אליו, ולמשחקים)

• 8 תגובות
    • 863 צפיות
  25. Started by SpiritKnight,

זה רק אני, או שגם אתם שמתם לב שיש ירידה ענקית במחירים? תלכו לדיון של צוקי, ותרכיבו את המערכות שנתתי בפנדה- ירידה של 200 ש"ח מלפני שבועיים עם פורטיסימו לאינטל וירידה של 600 ש"ח לAMD!!! זה נראה הגיוני?

• 0 תגובות
    • 635 צפיות

דיונים חדשים בפורומים