ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
- 

אהלן! יש לי צורב של NEC 2510A. לא מזמן ההורים שלי חזרו מארה"ב והביאו לי (בטעות) שתי חבילות של דיסקים של VERBATIM DVD+R DL במקום DVD רגיל. שאני מנסה לצרוב על הדיסק משהו אם נרו הוא נותן לי כל מיני שגיאות מוזרות ולא מצליח לסיים צריבה כמו שצריך. בדקתי באתר של NEC והצורב אמור לתמוך בדיסקים האלה ומשום מה הוא לא. חשבתי שעידכון FIRMWARE יעזור ועידכנתי לגרסה המקורית הכי עדכנית (2.18) ועדיין נרו לא צורב. מה עושים?? אגב אם מישהו מעוניין בחבילה יש לי אחת אקסטרא צרו איתי קשר בה"פ - 

- 7 תגובות
- 925 צפיות

- 

- 

מארז את 1.1K משהו יפה אבל עדיף משהו ממש טוב זה מאז טוב? Thermaltake Eureka Black Aluminium או שיש משהו באותו מחיר רק יותר טוב? - 

- 25 תגובות
- 1.1k צפיות

- 

- 

מישהו יודע איפה אני יכול לקנות USB hub (לפחות 4 חיבורים), שיהיה מהיר והכי חשוב שהכבל יהיה יחסית ארוך? (נגיד מטר יספיק). אני רוצה להגדיל את הטווח של המקלדת+עכבר, שלטים, ו-ווייפיי, שכרגע הדונגלים שלהם מחוברים ישירות למחשב אבל הוא מוסתר וזה מקטין את הטווח משמעותית. - 

- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower

- 

- 

היי, אני רוצה לקנות כבל עגול של ATA שרגיש ל-UV, ויש לי כמה שאלות: 1) מה ההבדל בין FLOPPY ל- ATA133??? 2) ואיזה אורך עדיף לקחת למארז טרנספורמר: 90cm או 60cm? אני מעדיף שהכבל לא יהיה ארוך מדי, ומעדיף שאפילו יהיה קצת מתוך כדי שלא יחסום את זרימת האויר, אז אתם חושבים ש-60cm יספיק? או שעדיף 90cm??? תודה - 

- 4 תגובות
- 614 צפיות

- 

- 

שלום, אני מעוניין לקנות מדפסת ציבעונית כאשר שאר הפיצ'רים פחות חשובים (כגון סורק/פקס וכו' - כי היום עושים הכל באימייל). נניח לשני קבוצות מחיר נורמאליות : כ-500-800 ש"ח ו- 900-1200 ש"ח (חבל לעשות דיון על מחירים של כ-200 ש"ח שעלות הדיו יותר גבוהה). הדברים שצריך בחשבון (ותתקנו אותי אם אני טועה): 1. עלות השוואתית בין ביצועים 2. איכויות (רזולוציה וכו'). 2. אורך חיים 3. עלות החזקה (האם אפשר להניח שמכוונים בכל הסוגים הדפסה באותה רזולוציה?), בעיקר עלות החלפת דיו/תוף וכו'. 4. התאמה לטכנולוגיה, למשל: א. אפשרויות חיבור לרשת ביתית קווית או אלחוטית (בלייזר למשל עלות מדפסת צבעונית רישתית היא 4 א' - סכום הזוי, אך מה העלות להפוך אחת יותר זולה משמעותית עם מודם או משהו אחר לרישתית/אלחוטית… - 

- 0 תגובות
- 1.2k צפיות

- 

- 

אוקיי הכותרת די אומרת הכל, האם קיים כזה ג'ויסטיק: למחשב? או אולי חיקוי מאוד טוב? - 

- 3 תגובות
- 3k צפיות

- 

- 

היי חברה לפני חודש קניתי את bf3 ומאז אני משתמש רק באוזניות אלה שיש לי כבר עשו את העבודה ואני רוצה לשדרג. עם המבצעים של bf מצאתי שתי דגמים שנראים טוב וגם יוצאים באחלה המחיר אני ישמח להמלצות מה נראה יותר טוב והאם האוזניות של החברה הזו בכללי טובות ... הדגם הראשון : http://ksp.co.il/?uin=13430 Roccat Kave Solid 5.1 Surround Sound Gaming נראות טוב עם הרבה פיצ'ירים כולל רמקולים מובנים ל5.1 הדגם השני Roccat Kulo Virtual 7.1 USB Gaming Headset http://ksp.co.il/?select=.1062..242..1265..343.&list=1&sort=2&glist=0&uin=13916&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 גם נראה טוב אבל ה7.1 הוא וירטואלי ויש פחות פיצ'רים מה שהכי מפריע שהאוזניות לא נרא… - 

- 1 תגובה
- 964 צפיות

- 

- 

יש לי בעיה עם מסכים כחולים, רציתי לדעת האם המתחים האלה תקינים: EVEREST: Voltage Values CPU Core 1.78-1.74 V +3.3 V 3.26 V +5 V 4.95 V +12 V 12.74-12.86 V +5 V Standby 5.03 V תודה מראש. - 

- 3 תגובות
- 736 צפיות

- 

- 

שלום, אני מתלבט אם לקנות את העכבר G9, ואני מעוניין לשמוע חוות דעת על העכבר מבחינה פיסית-האם הוא נוח? או שהוא "רק" מפוצץ בפונקציות? - 

- 5 תגובות
- 702 צפיות

- 

- 

יש לי ספק AT שאני רוצה לחבר למחשב XT ענתיקה. יוצאים ממנו 4 חוטים: שחור, כחול, לבן, חום שאמורים להתחבר למתג (שאין לי). איך אני גורם לספק להדלק (בלי המתג)? מישהו יודע מאיפה אני משיג מתג כזה של המחשבים שהיו מדליקים מהצד שיתאים לספק AT? תודה - 

- 4 תגובות
- 614 צפיות

- 

- 

מה ניתן לקנות בטווח מחירים של בין 200-300 שקלים ? עדיפות ללוג'יטק... האם ה-V200 הקטן מתאים למשימה ? - 

- 6 תגובות
- 628 צפיות

- 

- 

אני יודע שהנושא נחרש אבל.... השאלות העניניות: ראיתי את הTT 360 בסביבות 300 שקל ויש שני דגמים עם שני מאוררים http://www.thermaltake.com/purepower/w00067.htm עם מאורר אחד http://www.thermaltake.com/purepower/w00045.htm האם הבדל של 30 שקל שווה או שאין בכלל הבדל בביצועים? יש טעם להשקיעה בספק יקר יותר ? אלטרנטיבות עם יחס מחיר תועלת טוב יותר? - 

- 1 תגובה
- 676 צפיות

- 

- 

זקוק למקלדת שקטה, אמינה והכי חשוב נוחה לשימוש (חיבור חוטי ולא יותר מ150 ש"ח) חשבתי על Logitech Media Keyboard או Microsoft Digital Media Pro מה עדיף? ישנן המלצות נוספות? - 

- 1 תגובה
- 558 צפיות

- 

- 

אז בוא נעזוב מחיר כרגע (לא יודע, שיהיה עד 1000 שקל נניח), יש כזה דבר עכבר שממש איכותי ומתאים לGAMING וכנל לגבי מקלדת, ושהם אלחוטיים ? משהו שאתם ממליצים בחום ? - 

- 5 תגובות
- 847 צפיות

- 

- 

אני מחפש עכבר גיימינג מקצועי של חברת RAZER האמת שהעכבר שהכי רציתי הוא: Microsoft Intellimouse Explorer 3.0 אבל הבנתי שאין אותו בארץ ואם יש זה רק יד שנייה :-X אז ככה אני מתלבט בין כמה דגמים של RAZER: RAZER DeathAdder Gaming Mouse Guildwars Edition.1 Razer DeathAdder Gaming Mouse.2 Microsoft Habu Laser Gaming Mouse.3 - את העכבר הזה אני יכול להשיג במתנה מBUG בקניית מחשב שאני הולך לרכוש בעזרת השם השאלה אם כדאי לוותר על העכבר מתנה ולקבל מתנה אחרת בתמורה, ולקנות את אחד הדגמים 1-2 שברשימה במקום אחר. את כל הדגמים ניתן לראות בחיפוש מהיר באתר http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=C-Mouse&DB135285=399885 אם למישהו יש את אחד מהעכברים האלו או שהוא ניסה בעבר עכבר מדגם Razer אני אשמח… - 

- 16 תגובות
- 2.7k צפיות

- 

- 

שלום, קניתי היום את הגיים פאד Precision Gamepad Logitech אבל אני מחר מחזיר אותו כי הוא ממש לא נוח !! יש המלצות ? תודה. - 

- 1 תגובה
- 986 צפיות

- 

- 

- 

- 0 תגובות
- 2.8k צפיות

- 

- 

תראו אני קונה מחשב חדש ואני לא יודע איזה לקנות? נ.ב.-הלוח אם הוא עד 500 שקל - 

- 2 תגובות
- 633 צפיות

- 

- 

מצטער על כל הנושאים האלו רק שאני חייב להיות בטוח במה שאני קונה עכשיו אני קונה X-Blade בחנות בעיר שלי ב350 איך אני בודק עם הוא מקורי הוא סתם זיוף? כי הוא פתח לי את המארז לראות והוא נראה די טוב 3 מאווררים אחד עם Led אחד 120mm ואחד 80mm מאחורה... עכשיו איך אני בודק עם זה זיוף או מקורי? - 

- 24 תגובות
- 2.5k צפיות

- 

- 

ואת מי הייתם מעדיפים, אותם או את Altec Lansing VS242? - 

- 0 תגובות
- 700 צפיות

- 

- 

כתבתם בחדשות מידיעה די בטוחה על הכרטיסים שיצאו מתישהו מניווידיה השאלה שלי היא: איפה משתלב הGF3 T200 ? - 

- 12 תגובות
- 2.2k צפיות

- 

- 

בקרוב יהיה לי ADSL אבל עדיין אין לי. ויש לי רשת ביתית בין שני מחשבים. השאלה שלי היא כזאת: האם אני יכול לגרום למחשב שלא מחובר לאינטרנט להשתמש בחייגן של המחשב השני שכן מחובר לאינטרנט? אני מחוברה לאינטרנט זהב. אז כאילו אני שואל אם זה אפשרי לגרום למחשב השני להשתמש בחייגן של המחשב הראשון או שפשוט המחשב הראשון חייב להיות מחובר לאינטרנט בשביל שגם המחשב השני יוכל להיות מחובר. - 

- 12 תגובות
- 1.8k צפיות

- 

- 

קניתי לא מזמן מארז חדש, והחלפתי בין המארז של המחשב הישן שלי (P1) לבין המארז החדש(הספק במארז הישן נדפק). עשיתי את כל החיבורים נכון, הכל עובד טוב ויפה, אבל כל פעם שאני מפעיל את המחשב אני מקבל Floppy Disk Error(40). למישהו יש מושג מה הבעייה? 
- 

pentium 3-500 asus geforce 3 intel lx mb agpx2 256 mb pc133@75 cel 800 asus cusl2-c agpx4 256 mb pc 133 geforce 2 gts אל תמליצו לי על איי אם די כי את האינטלים האלו אני יכול לקבל בחינם אני יצטרך לקנות רק לוח וכרטיס מסך. - 

- 2 תגובות
- 1k צפיות

- 

- 

אהלן, רציתי לקבל המלצות על חניות שמוכרות את העכבר g400s בארץ או בחו"ל ושעושים גם משלוחים לארץ במחיר סביר וזמן טוב... - 

- 1 תגובה
- 983 צפיות

-