עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by meirtz4,

היי, אני מחפש לקנות אוזניות עם מיקרופון (HEADSET) שיתמוך ב: 1. bluetooth for iphone 2. wireless connect for pc יש בכלל דבר כזה? אם כן אשמח לשמוע שמות של דגמים או מה אני צריך לחפש... כי תמיד יש אופציה או\או. אפשר להניח שאין בעיות תקציב (למרות שיש ) תודה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. Started by yaya123,

האם ספק כוח של LG Tech נכנס להגדרה של ספק ג'נרי עלום שם? אני שוקל לקנות את המארז הזה - http://www.tzag-elita.co.il/ProductPage.asp?ProductCode=98 שבא עם מאוורר אחורי של 120 ממ וספק 400W של LG או להוסיף עוד 100 שקל בחנות אחרת בשביל מארז compucase שבא עם אפשרות למאוורר 120מ"מ קדמי בנוסף לאחורי וספק 300W של Hec Hec היא אומנם חברה מוכרת יותר לספק כוח, אבל הספק של LG חזק יותר לפחות על הנייר. לכן אני רוצה לדעת אם אני יכול לסמוך על ספק של LG אני לא בטוח שהרדאון 9800 פרו וביחוד הפרסקוט הרעב יסתפקו ב300W בלבד ונוח (וזול) לי יותר לקנות את המארז עם הLG תודה יאיר

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by 6th Finger,

אהלן חבר'ה. בעקבות המכירות ביריד המשחקים ביום רביעי החלטתי לקנות אוזניות, עכבר ופאד לצורך גיימינג. אני רוצה כבר עכשיו לשים עין על הדברים הללו ולקבל כיוון מסוים כדי שלא ידחפו לי משהו גרוע או שאגלה בדיעבד שיכולתי לקנות ביותר זול. אני לא מקובע על קנייה משם, כך שאתם יכולים להמליץ על כל דבר (הרי אף אחד לא יודע מה יימכר שם). אוזניות: כרגע אני משחק עם רמקולים, כך שהבנתי שאפילו שדרוג לאוזניות הכי פשוטות יהיה הבדל עצום. מאחר וכרטיס הקול שלי מובנה על לוח האם (Gigabyte GA-EP43-DS3L), הבנתי שאני די מוגבל בבחירה והמליצו לי על SteelSeries Siberia (הגרסה הראשונה) ועל Razer Piranha. האם זה נכון? במידה וכן, איזה מהן אתם הייתם לוקחים ולמה? איזה מהן יותר נוחות? עכבר: אני כרגע נמצא עם עכבר ה…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by jepe,

מחפש גוייסטיק(גיים פאד) למשחקים כמו PRO 10 GTA4 DIRT 2 וכו'... יש המלצות למשהו טוב בתקציב הזה?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. על איזה מצלמות לאינטרנט אתם יכולים להמליץ בסביבות ה150 ש"ח ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אני רוצה מקלדת בסגנון הנ"ל רק בלי עכבר, אותו אני יקנה בנפרד. אני אשמח להמלצה גם על דגם אלחוטי וגם חוטי. וד.א איך המקלדות בסגנון הזה למשחקים? תודה.

7. נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=software&action=display&num=1002151686&start=0]תוכנה[/link] על ידי Enc0der

8. ברשותי כרגע - MX518 עם רגליות שחוקות,פאד QCK+ גם הוא דיי "שחוק" ומקלדת SIDEWINDER בת 3 שנים בערך(+). התקציב הוא באזור ה600 ש"ח,והשימוש העיקרי הוא גיימינג(FPS בעיקר) והקלדה מרובה פה ושם(קסואל כזה..) מבחינת אחיזה בעכבר אני משתמש בPALM. אשמח להמלצות,תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. אני רוצה להנות מחשב קטן עם מארז SFF. כשהתחלתי לחפש מארז באינטרנט ובחנויות הופתעתי שכמעט לא ניתן להשיג מארז בלבד ותמיד מוכרים אותו כחלק מ BAREBONE. למה אי אפשר לקנות רק מארז ? האם מישהו פה יודע איפה ניתן להשיג מארז SFF בלי "תוספות" ? (רצוי שיהיה קצת מבחר ולא רק את המארז של SHUTTLE). תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. Started by ElemenTal,

תביאו לי בבקשה את כל המקלדות שיש להן תאורה אחורית. כי למשל ה 2 הטובות שזה ה G15 של לוג'יטק והאיך שקוראים לה של REZOR, אני לא אקנה ב 500 שקל, גם כי יש שם דברים שאני בכלל לא צריך. אני רוצה משהו פשוט +כמה כפתורי קיצור בסיסים (שליטה בנגן, מחשב שלי, דף בית וכאלה) ושיהיה מואר, כי זה מעבצן לשחק בחושך בלי לראות את המלקדת. אני רוצה למצוא משהו עד 150 ש"ח. (אבל תביאו לי כל מה שאתם מקירים) תדוה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. שלום לכולם, אני בקרוב מאוד מקבל את עכבר הSentinel של CM ועל מנת להוציא את המקסימום מהעכבר רציתי "לשדך" לו משטח איכותי המתאים לגיימינג. המשחקים הם בעיקר FPSים. התקציב בכותרת בדולרים הוא לא כולל משלוח (שזה באיזור ה15$ מאתר Performance-PC's) ובשקלים אם יש משהו איכותי פה בארץ. מאחר והידע שלי בנושא המשטחים שואף לאפס חשוב לי שהמשטח לא יהיה גדול מידי (כלומר גודל בינוני 35-40X25-30 מבחינת מימדים) ושיהיה מותאם לשימוש עם חיישן לייזר. אני מתאר לעצמי שיש גם הרבה חארטות בנושא אבל חשוב לי שהמשטח יענה על ההגדרות הנ"ל. בינתיים ראיתי את אלה: http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=53_90_424_683&products_id=26955 http://www.performance-pcs.com/…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by MiniMizer,

יש לי סידירום של LG X52 והוא פשוט מסרב לפעול בDMA. קודם הוא היה Primary Slave על הערוץ של ההרד דיסק ואז בכלל לא ניתן היה להפעיל בשבילו DMA, הוא היה תקוע על PIO. אחרי שהפכתי אותו לסלייב בערוץ השני שעליו עובד גם הצורב, ניתן להפעיל DMA והוא אף מודיע שהסידירום פועל בUDMA 2. למרות זאת, לא חל שום שינוי. כאשר אני מכניס דיסק המערכת קופאת לכמה שניות ארוכות ויש פעילות רבה של ההרד דיסק. רק לאחר כמה שניות ניתן להשתמש במחשב. ייתכן שהצורב פשוט לא אמור לפעול בDMA??? *אני משתמש בווינדוס XP

13. Started by puNani,

מה ההבדל בדיוק? ראיתי בכמה אתרי חומרה שכרטיסי המסך בהם מחולקים בין כרטיסי מסך PCI לעומת AGP... מה ההבדל? מה היתרונות והחסרונות? ואיזה כרטיס הוא ה RADEON? AGP או PCI?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מדפסת חדשה בתחום ה700 ש"ח. המדפסת תשמש בעיקר להדפסת תמונות ולכן דרושה איכות גבוה וכן חסכוניות בדיו. אבקש המלצות תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by composite,

שלום... כיוון שאני צריך עוד שקעי USB והאלו שכבר יש לי מתפרקים, אני מעוניין לקנות את ה- USB HUB הזה: http://www.dlink.com/products/?model=DUB-H7 המודל הוא D-Link DUB-H7 7-Port USB 2.0 Hub והוא נראה לי איכותי. אני מעוניין לחבר אליו עכבר, מקלדת, קורא כרטיסים, gamepad, ואפילו כונן קשיח חיצוני (הכונן פנימי והוא הוכנס למארז החיצוני שנקנה בנפרד. שניהם מקבלים את הכוח שלהם משקע רגיל, יש לציין) ועוד כמה דברים... האם זה יהיה חכם? האם מוצר כזה הוא מומלץ? האם איכשהו הוא יפגע בביצועים\תפקודיות של המוצרים הנ''ל שיחוברו דרכו? (ובפרט של הכונן קשיח החיצוני!) תודה רבה...

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by amadey,

יש לי את הG400 ואני מחפש פד קשיח (ללא בד). כרגע יש באייבורי הנחה של 40 אחוז על הפדים אז חשבתי לבחור אחד מפה : http://www.ivory.co.il/catalog.php?orderBy=&act=cat&id=2665&filters%5B1616%5D%5B%5D=1617 מה מומלץ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום לכולם. רציתי לשאול אם קיים דבר כזה מדפסת והדפים שמתי שמחממים [אפשר לגהץ את הדף הזה אם התמונה על חולצה ואז הצבע עובר לחולצה], מה ששמים על חולצות בצפר ובכלל כל הציורים על החולצות.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. הדבר שלא הבנתי זה שנכון שיש את המסך מגע של מקשי המדייה אז יש שם את הלוגו של RAZER בקיצור..... מה הוא עושה ואיך משתמי בוא ??? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by FatalElement,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2523 איך הוא שווה את מחירו? במחירו יש עדיפים עליו???? תודדה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  20. 62-0502-001199-00101111-071595- KT133-GA7ZXE01-F האם זה מסוכן לעדכן את הביוס? אם העדכון יכול לקלקל ?האם יש דרך חזרה? תודה לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by bagetrek,

שלום לכולם אני כבר הרבה זמן חושב לקנות מדפסת ועוד לא הגעתי להחלטה סופית . - השימושים שלי פשוטים מאוד , אני סטודנט כרגע ואני צריך משהו שיעשה את העבודה כמו שצריך !.. אני צריך מדפסת משולבת ( אם אפשר שנכנסת בתקציב ) חשוב מאוד שיהיה : סורק , מ. צילום , ( פקס לא קריטי .. ) ושהמחירי דיו או הטונרים לא יעלו בצורה מוגזמת ... משהו שיחזיק זמן ויעשה עבודה טובה ובלי יותר מידי הוצאות מיותרות ויקרות.. ההיתלבטות שלי היתה בין לקחת 6500A PLUS \ הרגיל ( שאני לא ממש יודע מה ההבדל ) .. או שיותר עדיף ללכת לכיון לייזר בשל עלויות נמוכות ?.. זה סתם כי קראתי פה ושם בפורום או שאנשים זרקו לי רעיונות .. אפשר להיסתפק גם במדפסת שחור לבן .. התקציב שלי הוא גג 800 ש"ח !!! ..אם אפשר גם בפחות אני אשמח ! תו…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Oded.Dwek,

שלום, אני רוצה לקנות עכבר חדש.. ואני מתלבט בין אילו עכברים.. בהתחלה אני אציין שאין לי הגבלת תקציב... אבל לא הייתי רוצה גם לזרוק כסף . אז בעיקרון אני מתלבט בין razer imperator Razer DeathAdder Razer Mamba (מאוד יקר, אבל יש אפשרות להחליף בין אלחוטי לחוטי, שזה מאוד מעניין) SteelSeries Xai השימושים העיקריים שלי הם: עבודה שותפת במחשב, ומשחקי מחשב (לא בהכרח FPS). כרגע יש לי Logitech MX1100 ואני מאוד מאוכזב מימנו.. כל הזמן נתקע ולא כל כך נוח. ד"א הדיעה שלי נוטת לכיוון DeathAdder, אבל בתוספת של 60 שקל אפשר לקנות את Imperator שמגיע עם DPI יותר גבוה, גימור יותר טוב ולייזר. אשמח לשמוע חוות דעת, תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. Started by amd950,

עזרו לי להחליט איזה לוח טוב יותר. חשובה לי מהירות לא מעניין אותי בכלל OC . כמו כן יציבות והתאמה לסוגים שונים של חומרה. קיימת אופציה נוספת לGYGABYTE 7DXR שזה לוח כולל RAID. מה אתם אומרים בהנחה שכולם באותו מחיר

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by avishaiar17,

האופציה שקיימת כרגע... EPSON R290 מה אתם אומרים???היא עולה 550 ש"ח... הייעוד של המדפסת הינו להדפיס על גבי דפי פוטו A4 (הדפסת של תמונות), באיכות כמו של פיתוח רגיל... מה אתם אומרים עליה..?!?!? יש עוד אופציות ..חברות אחרות ...- HP או CANON שמשתוות אליה...??

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. אני גר בעיר רחובות ובכל מה שנוגע למחשבים, יש לי הרגשה שאני פשוט חי בעולם השלישי. אני לא פגשתי חנות אחת ברחובות שמוכרת מארזים או ספקי כוח לא גנריים. כשאני אומר להם את המילה "גנרי" לגבי ספק של "500 וואט" כביכול- אין להם מושג על מה אני מדבר, המילה הזאת אפילו זרה להם, מרוב שהם לא מכירים משהו אחר. החנויות האלו אפילו לא יודעות את המידות של מאווררים למארז(60, 80 ,120...) פשוט בלתי אפשרי למצוא בעיר הזאת מותגים, כמו ספק של TT או מארז של ANTEC. מה דעתכם על הנושא??? מישהו עוד שם לב ל"תופעה"? או שזה רק ברחובות.......

• 11 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים