עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Shmoolik,

כרגע יש לי MX700 , אבל יש לי בו איזה בעייה , ואמרו לי כאן שאולי יתנו לי כבר לשדרג במקום לקבל את אותו עכבר. אז לפני שאני הולך לחנות ואומר להם על הבעיה , אני רוצה לדעת מה בדיוק כל הקטע של BLUETOOTH ואיך הוא לעומת ה LASER. ולמה ה MX900 יותר יקר. (ואם זה אומר שהוא גם יותר טוב..). * כבר עשיתי חיפוש ואין ממש השוואה בין השניים האלו. לפחות לא שאני מצאתי. תודה.

• 9 תגובות
    • 992 צפיות
  2. Started by ANTONIO,

שלום רב, הבוקר רכשתי מדפסת CANON MX515, אני מנסה להתקין את הפקס, אך נתקל בבעייה. ה MANUAL בעברית לא ניתן לקריאה כיוון שהאותיות מאוד קטנות ומודפס באיכות לא טובה. אני מנסה לפי ההוראות שבמסך המדפסת אך לא מצליח לשלוח ולקבל פקס. מישהו מכיר או יכול לעזור עם ההגדרות ? תודה

• 2 תגובות
    • 992 צפיות
  3. נתתי אתמול בטעות בעיטה למחשב שלי (לא בכוונה) ומאז אותו הרגע הוא עשה קולות ממש אבל ממש חזקים וכשפתחתי את המארז זה נשמע מכיוון ספק בכוח. מן בזזזזזז כזה. מה זה יכול להיות ? המאוורר של ספק הכח נהרס ? בישראל יודעים לסדר את זה, או שיחליפו לי פשוט את כל הספק ? כרגע למשל הוא עושה רעשים אבל יותר חלשים. אם באמת המאוורר של הספק נהרס, למה זה יכול לגרום ? למשל עכשיו פתאום הרעש הפסיק. (אולי המאוורר בכלל הלך). PLZ HELP ME ואם המחשב יהיה בסדר ברבע שעה הקרובה, ואני לא אקח אותו לחנות, יהיה סיכון ? כי אם אני אקח אותו לחנות לבדוק אם צריך להחליף ספק והם לא יישמעו כלום אז לא יהיה מה לעשות... תוך כמה זמן שהמחשב פועל כמו שצריך אני יכול לדעת שאין צורך לפנות לחנות/להחליף ספק ?

• 8 תגובות
    • 991 צפיות
  4. Started by r.b.y,

שלום קניתי הגה G25 אני מחפש כיסא שיתאים גם לילד וגם למבוגר תודה

• 0 תגובות
    • 991 צפיות
  5. Started by itzikin0,

מה אתם אומרים על המלקדת הזו? אתם אומרים שיש משהו יותר טוב להציע..? אני רוצה לקנות אותה והמחיר שאני רוצה לקנות עד 450 שקל אז מה אתם אומרים הכי טוב למחיר הזה? X6 נראה פצצה ונראה טוב!

6. Started by A_D,

אני רוצה לקנות מemp בלוק למעבד ואני לא מצליח למצוא את האתר שלהם תעזרו לי בבקשה.

7. Started by JUVE,

מבקש לדעת מי היבואנים של GIGABYTE בארץ + מספר טלפון תודה

• 2 תגובות
    • 991 צפיות
  8. היי לכולם. אני מעוניין בקניית GAMEPAD אלחוטי למחשב שלי, ובמסע החיפושים שלי מצאתי את הבקר הזה: SpeedLink D-Struct Wireless PS3 PC Gamepad Black http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=2731_2461_2463&products_id=22232 מישהו ניסה את הבקר הזה? הוא דומה מאוד לזה של PS3, שיש לי ניסיון רב איתו, ואוכל לנצל אותו גם בPS3 של אח שלי. המחיר - 181 ש"ח. השאלה השנייה היא - האם עדיף להוסיף עוד 60 ש"ח ולקנות את הגיימפאד של ה XBOX360 האלחוטי??? http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=1435 240 ש"ח - המחיר הכי נמוך שמצאתי תודה

• 3 תגובות
    • 991 צפיות
  9. אהלן, קניתי איזו מקלדת מעאפנה של teac או משהו ב 60 שקל, האמת היא די נוחה, אבל היא באה עם המון כפתורי מולטימדיה: כפתור Home, כפתור email, כפתורים לווליום ועוד מלא שטויות. בעיקרון לא התקנתי שום דרייבר אבל הכפתורים עדיין עובדים. האם יש דרך לבטל את הכפתורים האלה? חוץ מלעקור אותם עם פלאייר...

• 3 תגובות
    • 991 צפיות
  10. Started by LennonRulz,

מצטער אם זה לא הפורום המתאים, לא מצאתי כ"כ משהו יותר קשור. בכל מקרה, נשארו לי עוד כמה שקלים בויזה הנטען(17.57) והתוקף שלה תכף פג אז אמרתי שאולי אני אקנה איזה כבל HDMI פשוט, לראות מה האיכות של הכבלים הסיניים. על איזה פרמטרים צריך לשים דגש? אני יודע שאלה כבלים זולים אבל בכל זאת.

• 2 תגובות
    • 991 צפיות
  11. Started by h.o.w,

סליחה על הבורות (כמו שאומרים...) אבל מה זה שפורפרת במסך כלשהו??

• 0 תגובות
    • 991 צפיות
  12. Started by unknown,

אני מעוניין לקנות את העכבר הזה בשביל משחקי fps, אבל קודם אני רוצה לדעת אם הוא יתאים למשחקים כמו diablo או sc) sc פחות קריטי). אם יש עכבר אחר שנראה לכם מתאים למשימה אנא שתפו.

• 0 תגובות
    • 991 צפיות
  13. Started by TrancEnergY,

רכשתי את מכשיר הictv http://www.ictv.co.il/index.php וחיברתי בדיוק כמו שכתוב שומעים סאונד הכל טוב ויפה אבל אין תמונה (מה שבמחשב אני אמור לראות בדיוק בטלויזיה) שיחקתי בהגדרות של הכרטיס מסך ועדיין לא פועל אם מישהו יודע איך לעזור אני אשמח תודה

• 3 תגובות
    • 991 צפיות
  14. Started by elina26,

שלום אני צריכה עזרה בבחירת מדפסת. אני סטודנטית ומדפיסה די הרבה כ- 100 דפעם בשבוע, לכן אני צריכה מדפסת שההדפסה שלה תהיה זולה. אני מחפשת מדפסת שמדפיסה שחור לבן (אין צורך במשולבת אבל אם יש באותו המחיר אז למה לא) מדפסת מהירה (עדיף יותר מ- 22 עמ' לדקה) אני גם רוצה מדפסת שמסוגלת להדפיס דו צדדי אוטומטי, שיכולה להכניס את הדף חזרהנ ולהדפיס מהצד השני (אבל הבנתי שזה מייקר מאוד את המדפסת...) בכל אופן טווח המחיר שלי הוא עד 1000 אבל אני כמובן רוצה מדפסת כמה שיותר זולה (800 עד 100 זה כבר די הרבה ) בבקשה תתנו לי המלצה למדפסות , יש יותר מדי בשוק... :-) תודה

• 0 תגובות
    • 991 צפיות
  15. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מדפסת חדשה בתחום ה700 ש"ח. המדפסת תשמש בעיקר להדפסת תמונות ולכן דרושה איכות גבוה וכן חסכוניות בדיו. אבקש המלצות תודה מראש

• 13 תגובות
    • 991 צפיות
  16. שלום. יש ברשותי מארז HAF932. הוא אצלי כבר חצי שנה + ומעולם לא ניקיתי לו אבק. שמתי פילטר אבק מאולתר על המאוורר בחלון צד ובכל מקרה כשפתחתי אותו התפלאתי לגלות שאין כמויות היסטריות של אבק בתוך המארז, יש כמות סבירה בהחלט. בכל אופן אני רוצה לנקות את המאווררים, מה שכולל לפרק אותם (לא בעיה) ולנקות אותם, עכשיו אני צריך עזרה באיך לנקות אותם, מה שהייתי עושה עד עכשיו הייתי לוקח מטלית רטובה ועובר על הכנפיים של המאווררים אבל זה לא מספיק תמיד הייתי מפספס משהו איך אתם מנקים את המאווררים שלכם? בנוסף איך ניתן לנקות את הגוף קירור של המעבד מבלי לנתק אותו מהמעבד? תודה.

• 6 תגובות
    • 991 צפיות
  17. שלום לכולם. רציתי לשאול אם קיים דבר כזה מדפסת והדפים שמתי שמחממים [אפשר לגהץ את הדף הזה אם התמונה על חולצה ואז הצבע עובר לחולצה], מה ששמים על חולצות בצפר ובכלל כל הציורים על החולצות.

• 2 תגובות
    • 991 צפיות
  18. Started by MoAv,

ok i've a proplem, i have one AGP card with gr8 Tv out and other AGP card for games and such. how do i connect them simultanieslly ? is there motherboard with two AGP's ? if not anyone has an idea how do i replace between them as fast as can be

• 8 תגובות
    • 991 צפיות
  19. Started by AiXC,

השימושים שלי זה משחקים/סרטים/מוזיקה. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 991 צפיות
  20. למה יש צבעים של ירוק וסגול לעכבר ולמקלדת אם בשניהם העכבר והמקלדת עובדים?

• 8 תגובות
    • 991 צפיות
  21. הי, אני מחפשת מדפסת לייזר צבעונית, עדיף משולבת + רשת. חשיבות לאיכות הדפסה, אמינות ועלות לדף. עד עכשיו השתמשתי ב samsung clx 3175. מדפסת פשוט לא טובה... צבעים לא אמיתיים, הדפסה חלשה אפילו בשחור... התקלקלה מספר פעמים. מבחינת התקציב - 2000-2500 ש"ח או קצת יותר אם המדפסת ממש מצדיקה את זה. המון תודה מראש למגיבים.

• 1 תגובה
    • 991 צפיות
  22. אני רוצה מקלדת בסגנון הנ"ל רק בלי עכבר, אותו אני יקנה בנפרד. אני אשמח להמלצה גם על דגם אלחוטי וגם חוטי. וד.א איך המקלדות בסגנון הזה למשחקים? תודה.

23. Started by rashgud,

[h=1]מתלבט בין הcanon mx455 לHP Deskjet Ink Advantage 4625. לא מצליח לקבל תשובה ברורה עדיין. [/h]תקציב בערך 400 ש"ח וחשוב לי איכות ההדפסה וגם מחיר הדיו והזמינות. תודה,

• 1 תגובה
    • 990 צפיות
  24. ביקורת על מצלמה דגיטלית של קנון....מישהו יודע היכן הביקורת הזו ?

25. Started by azuri,

הMX518 שלי נהרס, ואני מחפש עכבר שיהיה בערך באותו הגודל שלו (יותר נוח לי עכברים גדולים) יש לי תקציב של 250. (עכבר לגיימינג)

• 6 תגובות
    • 990 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.