ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
יצא firmware ההופך אותו ל-rpc1 כלומר מולטיזון . ניתן להוריד מפה http://perso.club-internet.fr/farzeno/firmware/
-
- 4 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב שלי לפנטיום 3 800 מגה הרץ עכשיו במחשב שלי יש פנטיום 2 400 מגה הרץ איפה אני יכול למצוא אתרים שנותנים לך הצעת מחיר או משהו מיודע כלשהו בנוגע לשדרוג מחשבים אני מאוד יודה לכם אם תענו לי על השאלה
-
- 7 תגובות
- 969 צפיות
-
-
מה זה מגירה לדיסק קשיח למה צריך אותה ואיפה שמים אותה ואיך מחברים אותה בבקשה תענו לי על השאלות בתודה מראש יאיר
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום, יש לי 4000 שקל לקנות מחשב חדש בעיקר למשחקים ואינטרנט. אני לא צריך את כול החלקים, רק כמה כבר קניתי מסך וכרטיס קול: Audigy Player המפרט הוא: מעבד AMD ATHLON XP 1700Plus + FAN לוח אם Gigabyte GA-7VTX-E DDR 266 AMD זכרונות Kingstone 256 266mhz כונן קשיח Maxtor 40GB 7200RPM כרטיס מסך Hercules Titanum 200 GF-3 64 Mb DDR CD-ROM ASUS CD X 52 כונן דסקטים TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 מארז Tsunami Virgo bLUE for P4 350W מה אתם אומרים על המפרט? הוא טוב? יש הצעות לשיפור? איך הזכרונות של Kingstone ? אני גר ברעננה, איפה כדאי לי לקנות המחשב? תודה רבה לכולם! Ooza
-
- 4 תגובות
- 969 צפיות
-
-
-
ביקורת על מצלמה דגיטלית של קנון....מישהו יודע היכן הביקורת הזו ?
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1003347099&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי Enc0der
-
- 0 תגובות
- 969 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה ניתן לקנות בארץ התקני פלטייה? האם מישהו קנה באיביי התקן פלטייה ויכול להמליץ ממי לקנות?
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
בביתי מחוברת מערכת קולנוע ביתי ממוחשבת ...כלומר מחשב בחדר מסוים וממנו כבל usb לסלון דרך קירות הוכן בבניה ...אורך הכבל כ10 מטר ...בנקודת חיבור בסלון מחובר עכבר אופטי ...קורא שלו יחדת הקצה +עכבר על השולחן ...עובד מציון כבר מעל שנה. הבעיה היא רכשתי שלט נוסף ,עם יחידת ir+ רכזת usb ,הרכזת לא מצליחה להתחבר דרך קצה הכבל בסלון ,ולכן אין באפשרותי לחבר את שני מוצרי הקצה...העכבר ןהשלט גם יחד. ניסיתי לחבר את הרכזת מקומית למחשב ביציאת המחשב , ולא בסלון ולא נתקלתי בשום בעיה , מה עושים??? שני הרכיבים נחוצים להפעלת המערכת מהסלון. יש לציין שבתחילה רכשתי רכזת usb ללא מתח ולאחר מכן החלפתי אותה ברכזת עם ספק מקומי (היושבת בסלון) לעזרה מהירה ......אודה לכם. האם יש אפשרות בהגברה של אות מועבר ו…
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
שלום, הנה המארז: http://www.thermaltake.com/product/Chassis/BTX/tuba/vb7000sns.asp הוא בא בצבע לבן פנינה? או שרק נדמה לי? רק רציתי לשאול אם בא איתו ספק , ואם הוא טוב ושקט ועוד שאלה : לחצן ההפעלה והכיבוי איפה נמצא במארז זה? כלומר, כדי להפעיל או לכבות צריך לפתוח את הדלת? *. אם יש לכם הצעות יותר שוות באותו טווח מחירים , זה יהיה נחמד תודה
-
- 13 תגובות
- 969 צפיות
-
-
1. אני רוצה אוזניות לגימינג חשבתי על The Razer Megalodon 7.1 Surround Sound Gaming Headset אבל אני לא יודע כי הרבה אמרו לי ששווה לי ללכת על או G39או SteelSeries Siberia v2 2. אני רוצה להחילף את ההפאד שלי שי לי עכשיו x-ray thumder9 חשבתי אולי לקנות את רוב הציוד מריזר אז ראיתי את הפאד הזה Razer Megasoma ולא מכיר עוד פאדים אם יש לכם משהו יותר טוב להמליץ אני ישמח 3.אני רוצה להחליף את ה g5 שלי אני לא מרוצה מימנו חשבתי על razer mamba אבל שמעתי הרבה מאוד ביקורות טובות על xai של סטילסירייס ועל ה Razer Imperator או בכלל את ה g9 וסתם לידע יש לי g15 שאני מרוצה מימנה מאוד ואני לא רוצה להחליף אותה תודה לעוזרים אל תחשבו על הכסף זה לא חשוב עכשיו
-
- 0 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום קניתי מצלמת רשת של חברת chicony דגם icam 6185- מצלמה+מיקרופון מובנה המחשב שלי עונה לדרישות מערכת מינימום שלהם. התקנתי את הדרייבר שקיבלתי עם המצלמה- מזהה וידאו אך לא קול במיקרופון המובנה. במנהל התקנים רשום תחת התקנים אחרים: usb2.0 audio device בסימן שאלה צהוב (כשאני מוציא את הכבל הוא כמובן נעלם) במחשב אחר זה תקין- ז"א הבעיה לא במצלמה. ניסיתי להחליף ל- usb אחרים- לא תקין התקנתי sp3 – לא תקין ניסיתי להוריד דרייברים אחרים דרך האינטרנט- ללא הצלחה. אני כבר מיואש ולא מוצא פיתרונות..... יש הצעות??? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לקנות כרטיס DVR בעל יכולת תצוגה של למעלה מ30 פריימים ואיני יודע היכן אני יכול להשיג סוג/חברה/אחריות של הכרטיס כיוון שאיני מתמצא בכרטיסים אלו כלכך. אודה להמלצות כולל חנויות(קישורים). שבת שלום.
-
- 0 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום, ברשותי ה-DEATHADDER 3.5 של רייזר, אני מבסוט מאוד על העכבר אבל שאלה אחת מטרידה אותי ולא מצאתי לה תשובה. יש הבדל בין חיישן האינפרא שבעכבר הזה לבין חיישן אופטי סטנדרטי או שזה אותו הדבר בשם אחר? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום חברה אני שמאלי ואני לא יודע איזה עכבר ליקנות תנו רעיונות
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום קניתי הגה G25 אני מחפש כיסא שיתאים גם לילד וגם למבוגר תודה
-
- 0 תגובות
- 969 צפיות
-
-
יש לי מקלדת ועכבר אלחוטיים של מייקרוסופט, ולאחרונה הדונגל שלי התעקם ומאז, מחפף ועובד לסירוגין. מישהו מכיר/נתקל/קרה לו דבר דומה והצליח לקנות דונגל חלופי של מייקרוסופט או אפילו איזה משהו ג'נרי במקום לקנות עוד הפעם סט שלם רק בשביל דונגל חדש... תודה מראש, עמית.
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
[h=1]מתלבט בין הcanon mx455 לHP Deskjet Ink Advantage 4625. לא מצליח לקבל תשובה ברורה עדיין. [/h]תקציב בערך 400 ש"ח וחשוב לי איכות ההדפסה וגם מחיר הדיו והזמינות. תודה,
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
שלום חבר'ה אני מחפש מקלדת מכנית, כרגע אני משתמש ב Razer BlackWidow 2013 Ultimate והיא עושה לי בעיות (כפתורים בקושי נלחצים, כפתורים לא מגיבים או נלחצים פעמיים) לכן אאני מחפש מקלדת חדשה, רצוי מכנית ואם אפשר שקטה יותר מזו שאאני משתמש בה, רצוי תאאורה ירוקה. השימושים שלי הם בעיקר הרבה הקלדה ובזמני החופשי משחקים, רצוי שיהיו כפתורי מקרו. התקציב גג 1000 ש"ח רצוי פחות. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
אהלן מחפש המלצה למיקרופון לגיימינג אין לי העדפה אם זה יהיה עם אוזניות/בלי אוזיניות, שולחני או עם קליפס. אבל חשוב לי האיכות והנוחות. עדיפות לכמה שיותר זול עד 30$. עדיפות ליותר נמוך. להזמין מחו"ל. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למדפסת בסביבות 400 ש״ח. רוב עבודתה תהיה להדפסת דפי נוסחאות ועבודות לאוניברסיטה. אני מדפיס את הדפי נוסחאות בקטן מאוד (פונט 8-9) ככה שאני רוצה שהמדפסת תהיה מדוייקת ולא יצא מטושטש. צריך גם שהראשים יהיו לא יקרים (בכל זאת, סטודנט) ואם היא משולבת עם סורק/פקס השמחה תהיה אפילו כפולה(אבל לא חובה!) אה, ושתהיה אמינה... תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אהלן, רציתי לקבל המלצות על חניות שמוכרות את העכבר g400s בארץ או בחו"ל ושעושים גם משלוחים לארץ במחיר סביר וזמן טוב...
-
- 1 תגובה
- 968 צפיות
-
-
רוצה לקנות מקלדת לוגיטק. מה עדיף ? ולמה ? המלצות... אשמח לדעתכם, דוד
-
- 0 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש סורק שולחני למחשב ביתי. יש לי צורך בסורק איכותו לצורך שני דברים עיקריים: 1. ברצוני לסרוק תמונות מאלבומי ילדות ישנים וכו' שיופיעו לי על המחשב. 2. בהמשך לסעיף 1, אני צריך שהתמונות יסרקו למחשב באיכות גבוהה ככה שאוכל לצרוב את כל הקבצים על דיסקים ולפתחם כתמונות רגילות בעתיד. לשם כך, אני צריך סורק איכותי - כמו כן, אין לי צורך בסורק משולב במדפסת וכו' אלא בסורק נטו. קצת הסתבכתי בניסיונות סקר שוק שערכתי - אך טווח מחירים של 500-600 ש"ח עבור סורק נראה לי הגיוני. ככל ונראה לכם כי התקציב דל מידי אשמח לקבל הצעות נוספות... לעזרתכם אודה.
-
- 4 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום לכולם אני כבר הרבה זמן חושב לקנות מדפסת ועוד לא הגעתי להחלטה סופית . - השימושים שלי פשוטים מאוד , אני סטודנט כרגע ואני צריך משהו שיעשה את העבודה כמו שצריך !.. אני צריך מדפסת משולבת ( אם אפשר שנכנסת בתקציב ) חשוב מאוד שיהיה : סורק , מ. צילום , ( פקס לא קריטי .. ) ושהמחירי דיו או הטונרים לא יעלו בצורה מוגזמת ... משהו שיחזיק זמן ויעשה עבודה טובה ובלי יותר מידי הוצאות מיותרות ויקרות.. ההיתלבטות שלי היתה בין לקחת 6500A PLUS \ הרגיל ( שאני לא ממש יודע מה ההבדל ) .. או שיותר עדיף ללכת לכיון לייזר בשל עלויות נמוכות ?.. זה סתם כי קראתי פה ושם בפורום או שאנשים זרקו לי רעיונות .. אפשר להיסתפק גם במדפסת שחור לבן .. התקציב שלי הוא גג 800 ש"ח !!! ..אם אפשר גם בפחות אני אשמח ! תו…
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
-