עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום, אני צריך עזרה בבחירת מדפסת לייזר משולבת למשרד קטן. המדפסת צריכה לכלול פקס וסורק, עדיף שתהיה אפשרות לשלוח להדפסה מהרשת. הדבר הכי חשוב הוא אמינות, היו לי מספיק מוצרים לא אמינים שדרשו שיחות ארוכות לתמיכה וגיגולים אחר בעיות נפוצות. התקציב הוא עד 1200 ש"ח - שוב, מחפש מוצר אמין, איכותי ויעיל לטווח ארוך עם אחריות טובה וטונרים משתלמים (כדאי). תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 993 צפיות
  2. Started by sci10sf_,

יש לי צורב של AOPEN האם מדובר בצורב איכותי הוא במהירות של 32X12X10 עם 4MB

• 0 תגובות
    • 993 צפיות
  3. Started by shibby15,

DVD CD צורב AMD 1800+ 40GB 7200 תודה מראש רום

• 10 תגובות
    • 993 צפיות
  4. יום שני במיזם ההנחות הענקי כבר כאן, ואיתו רצף של הצעות מעודכנות שארזנו לכם במקום אחד מסודרלכתבה

5. Started by nimrodi,

אני מקווה שזה הפורום הנכון להעלאת השאלה. אני מעוניין לדעת האם יכול ג'וי סטיק כלשהו או עכבר גלילה (כדור עילי) לשמש להקניית תנועות ויכולות סיבוב בתוכנות גראפיות לתכנון דוגמת סוליד וורקס, פרו-אי, קאטיה וכו'? במידה וכן, איזה דגמים ושל איזה חברות מומלצים בתחום. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 993 צפיות
  6. מאיץ פיסיקלי לוקח מהמעבד את כל החישוב הפיסיקלי דמו http://www.ageia.com/press/physx_carwash_video/physx_carwash_waterdrop.exe [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 993 צפיות
  7. Started by Fkl0ster,

אז הנה הבעיה: לפני יומיים התקנתי כרטיס מסך ישן ב PCI (אל תשאלו למה...); הוא דפק לי כמובן את כל מערכת ההפעלה שלי (Win Me) והכל השתגע! ניסיתי לעשות הכל כדי להחזיר את המצב לקדמותו, אך ללא הועיל. אח"כ גיביתי מספר דברים אצל חבר, ופירמטתי את הדיסק הקשיח. התקנתי Win 98 מהדורה ראשונה; הכל הלך בסדר, אבל כרטיס הקול, למרות שזוהה לא השמיע צליל! ניסיתי להתקין מחדש דריברים, הכל, ללא הועיל. שמתי לב שאיבוד הצליל קרה לאחר שהתקנתי את הדריברים למודם, וגם שהמודם וכרטיס הקול חולקים אותו IRQ. בכל מקרה, החלטתי להתקין Win XP! הכל הלך מצויין, אך אבוי, שוב אותה בעיה של איבוד קול!!! המודם כבר זוהה אוטומטית וכך גם כרטיס הקול! אך אין צליל! התקנתי את הדריברים שקיבלתי עם כרטיס הקול; הפעלתי מחד…

• 4 תגובות
    • 993 צפיות
  8. היות וההודעה הקודמת שלי על הסט הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1464 לא נענתה לאחר המון זמן, החלטתי לפתוח ת'רד חדש, להעלות את התקציב, ולתת לכם, המומחים, להציע את הדגמים שנראים לכם מתאימים יותר. טוב, אז ניגש לשימושים: 1. אלחוטיות לא מדברת אלי במיוחד, זה נחמד אבל לא מוסיף אצלי לדירוג של סט אחד על פני סט אחר. 2. אני לא משחק הרבה משחקים, אבל משחק, ואני רוצה שהמקלדת החדשה תעבוד בצורה טובה עם משחקים, כיום אני סובל מבעיה של שילובים מקשים שלא עובדים במשחקים במקלדת שלי (למשל, שילוב של ALT או מקש הרווח והחץ שמאלה לא פועלים לרוב במשחקים, דבר שמאוד מפריע בחלק מהמשחקים). 3. עכבר איכותי, העכבר הזול שאני משתמש בו היום עשוי מפלסטיק זול שנותן תחושה של זיעה ודביקות אחרי …

• 9 תגובות
    • 993 צפיות
  9. Started by puNani,

מה ההבדל בדיוק? ראיתי בכמה אתרי חומרה שכרטיסי המסך בהם מחולקים בין כרטיסי מסך PCI לעומת AGP... מה ההבדל? מה היתרונות והחסרונות? ואיזה כרטיס הוא ה RADEON? AGP או PCI?

• 8 תגובות
    • 993 צפיות
  10. אני בהתלבטות ולא מוכן להוציא את הפרמיה הנוספת לARMOR או הKANDALF ......

• 11 תגובות
    • 993 צפיות
  11. Started by tzolerguy,

היי מחפש עכבר שיהיה כמו ה V550 עם קליפ לתפיסה על המחשב הנייד מישהו מכיר??

• 0 תגובות
    • 993 צפיות
  12. אני כנראה קונה בקרוב את המפרט הבא AMD 64BIT 3000 Venice s939 DFI Lanparty nF4 Ultra-D Twinmos Speed Premium PC3500 BH-5 512MB*2 Seagate Barracuda 160GB NCQ SATA HIS X800XL 256MB IceQ iTurbo זה המפרט בעקרון... יש גם צורב DVD של NEC 3520... המפרז הזה עולה כ5800ש"ח ואני צריך ספק שיחזיק אותו (גם לOC אפילו של 3.9V לזכרונות וגם לשיפורים עתידיים של כרטיס מסך כמו הG70\R520... ושיהיה יחסית שקט) וגם מארז שתהיה בו סירקולצית אוויר טובה ושיהיה שקט (אני חושב על 120MM שהם טובים ושקטים) אבל גם שיהיה לו איזשהו עיצוב... שלא יהיה מכוער כזה רגיל עם מקום לכוננים וזהו... ושיהיו בו יציאות USB קדמיות (משהו כמו 2 לא ממש משנה העיקר שיהיו) ויהיה נחמד אם יהיה בו חלון וLED... חשבתי על המארז A-TOP XBL…

• 13 תגובות
    • 993 צפיות
  13. Started by sleep_walker,

שלום לכולם! יש לי מקלדת Microsoft SideWinder X6 שהיא תפקדה באופן טוב ובמיוחד בלילה אם האור האדום ממש נוח (כשהחברה ישנה אפשר לשחק ) לפני כמה זמן היא פשוט הפסיקה לפעול. הצד הימני לא מגיב בכלל ו2-3 כפתורים גם ב"מרכז המקלדת" כנראה שאני יצתרך להחליף אותה. יש איזה שהיא המלצה טובה למקלדת למשחקים שפועלת באותו אופן? או ששווה לנסות לתרן אותה (המקלדת אצלי בערך שנה פלוס) קניתי אותה באופיס דיפו והם לא יודעים להגיד לי אם יש לי עדיין אחריות אלה. במידה ולא אשמח להמצלה למקלדת באזור 350-400 שש"ח תודה מראש לכל העוזרים.

14. Started by roih3,

Compucase-HEC Midi Tower CI-6A21 Black Front USB 400W Case הוא טוב וגם הספק הוא טוב?

• 7 תגובות
    • 992 צפיות
  15. שלום . אני מעוניין לקנות את השלט אלחוטי ... האם הוא נוח לשימוש במחשב האם הוא אמין ומספק את התמורה למחיר ( 300 שח ) האם אפשר להשתמש בו גם ב VISTA ( ז"א שאין איזה בעיות תאימות ) תודה.

• 3 תגובות
    • 992 צפיות
  16. טוב אז קניתי לפני כמה זמן את ה MX1110. חשבתי שלפי הצורה שלו האחיזה בעכבר תהיה מאוד נוחה וכו'.... אבל בתכלס זה לא ככה בכלל. העכבר לא נוח, הוא כבד מאוד, הוא לא מדוייק, נגיד אני רוצה ללחוץ על כפתור קטן, אני לא אצליח להגיע אליו על הפעם הראשונה בגלל חוסר דיוק. בעכברים הקודמים שהיו לי הם היו מאוד מדוייקים ועלו הרבה מאוד פחות מהעכבר הזה. מה כ"כ טוב בעכבר הזה שהוא שווה את הסכום הזה? אי אפשר להתרגל אליו... יש מצב שההגדרות שלי ב SETPOINT לא טובות?

• 2 תגובות
    • 992 צפיות
  17. Started by bagetrek,

שלום לכולם אני כבר הרבה זמן חושב לקנות מדפסת ועוד לא הגעתי להחלטה סופית . - השימושים שלי פשוטים מאוד , אני סטודנט כרגע ואני צריך משהו שיעשה את העבודה כמו שצריך !.. אני צריך מדפסת משולבת ( אם אפשר שנכנסת בתקציב ) חשוב מאוד שיהיה : סורק , מ. צילום , ( פקס לא קריטי .. ) ושהמחירי דיו או הטונרים לא יעלו בצורה מוגזמת ... משהו שיחזיק זמן ויעשה עבודה טובה ובלי יותר מידי הוצאות מיותרות ויקרות.. ההיתלבטות שלי היתה בין לקחת 6500A PLUS \ הרגיל ( שאני לא ממש יודע מה ההבדל ) .. או שיותר עדיף ללכת לכיון לייזר בשל עלויות נמוכות ?.. זה סתם כי קראתי פה ושם בפורום או שאנשים זרקו לי רעיונות .. אפשר להיסתפק גם במדפסת שחור לבן .. התקציב שלי הוא גג 800 ש"ח !!! ..אם אפשר גם בפחות אני אשמח ! תו…

• 2 תגובות
    • 992 צפיות
  18. Started by MoonMage,

הכותרת אומרת הכל... אבל בכל אופן מה אתם חושבים ,יודעים ואומרים על המצלמה הנ"ל

• 4 תגובות
    • 992 צפיות
  19. Started by SharP,

איזה אט'לון אקס פי עם איזה לוח הכי משתלם מבחינת מחיר - ביצועים ?

• 6 תגובות
    • 992 צפיות
  20. Started by DAN,

יצרן אחד שמייצר לשני חברות המארזים המובילות בעולם: http://www.chieftec.com/products/products.htm כן כן זה בדיוק האנרמקס והאנטק שאתם כל כך אוהבים לקנות ביוקר !!!! דן

• 5 תגובות
    • 992 צפיות
  21. שלום רב! ברשותי Lenovo ThinkPad USB 3.0 Docking Station מהסוג הבא: https://www.amazon.com/Lenovo-ThinkPad-Docking-Station-0A33970/dp/B008ABKADI ברצוני לחבר אותו ללנובו x240. הבעייה היא שיציאת הכוח שלו משולבת עם יציאת וידאו ( HDMI) , מה שנקרא אצל לנובו onelink. ואילו כניסת הכוח של x240 של לנובו היא בודדת, אין בצמוד אליה כניסת וידיאו תואמת (יש כניסות כאלה שמתאימות ל onelink בניידים אחרים של לנובו) כך שלא ניתן לחבר את ה x240 אל תחנת עגינה זו. ראה תמונה: ב שאלתי היא:האם יש כבל מאריך של כוח שניתן לחבר ליציאת הכוח של ה docking station הנ"ל ? (כלומר, לכבל הצהוב שבתמונה) ? כמובן שאני מדבר על מאריך למתח יציאה בלבד,…

• 0 תגובות
    • 992 צפיות
  22. Started by SharP,

לפני פחות מחודש קניתי את הפנטיום 4 שלי + לוח SDRAM של אינטל + מארז + INNOVISION GEFORCE2MX 400 64 MB אפילו בלי זיכרון = 2100 שקל ועכשיו אני רואה בזיג זג את המערכת הבאה : Gigabyte GA-7VTX-H ( Socket A - KT266A - CREATIVE - LAN ) + AMD XP 1600 + 256MB DDR MICRON + TASK TK3003 - Midi ATX 300W CASE + Inno3D MX400 - 64MB SDRAM ב2259 שקל!! פה הייתי מקבל הרבה יותר ביותר זול :( רק עכשיו הבנתי איזה פרייר הייתי :( :-[ :-X :-/

• 1 תגובה
    • 992 צפיות
  23. Started by kobi_sion,

אני רוצה לייבא מקלדת של razer-blackwidow מחול - זה יותר זול אבל אני עדיין צריך את העברית - משהו התנסה במדבקות שמדביקים על המקשים ויכול לתת ביקרות ?

• 1 תגובה
    • 992 צפיות
  24. Started by IlyaN,

אוקיי אני שנתיים עם הERGO 525 ונמאס לי ממנו לגמרי. הוא גבוה לי מדי לאחיזת casual כשאני לא שם עליו את כל כף היד ולאחרונה התחלתי לסבול ברגישות במפרק כף היד כתוצאת מהקשתת המפרק כל הזמן. ואני לא סובל את הבנייה הזולה שלו וCLICK הצורם של המקשים. :-\ כך שאני חושב על חזרה לעיצוב קלאסי של עכבר שטוח ודו-כיווני. ישמש לגלישה, פחות למשחקים. התקציב עד 150-200 ש"ח. האופציות שחבתי עליהן: Microsoft 6000 laser כיוון שהוא נראה מתאים בול לפרופיל, והRazer Diamondback3G. אני לא מתלהב מהפן הפלאשי של הDB אבל הנוחות בשימוש כללי היא top priority. ומבחינתי זה גם תגובת המקשים והגלגלת. ואני פתוח לעוד הצעות כמובן. תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 992 צפיות
  25. Started by ZFC,

שלום , אני רוצה לקנות את האוזניות 5HV2 , אבל כולם אומרים לקחת את הדגם של USB בגלל שיש לי כ.קול מובנה ולא "טוב" , אז השאלה שלי היא עם באמת אני חייב כ.קול "טוב" בשביל האוזניות האלו או שאני בכלל לא חייב וזה אותו דבר ?! תודה לעוזרים !!

• 2 תגובות
    • 992 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.