ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
קניתי מודם חדש של אלסה - Microlink ISDN PCI. המחשב מזהה אותו בסדר [PCI Network controller], ולאחר התקנה חלקה של הדריוורים הוא מופיע ב"מערכת" בלוח הבקרה עם השם והדגם הנכון. גם המתאמים ב"רשת" מותקנים. הבעיה היא שהמודם למעשה "מת" - אי אפשר לחייג או לבצע כל פעולה אחרת, ותוכנת המוניטור שהגיע איתו מדווחת "No answer from CAPI"... ניסיתי כבר הכל - התקנתי מחדש עשר פעמים, ניסיתי דרייור בטה החדש ביותר, החלפתי חריץ... אפילו החלפתי למודם חדש אצל היבואן בגלל החשד שהמודם עצמו לא תקין. מישהו יכול לעזור?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.pchardware.co.il/docs/pd2070727250.htm אני ירצה גם להוסיף חלון וספק של300W
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש פד לעכבר שבהתחלה יעבוד עם העכבר של EX110 ולא מכן עם MX REVATION . יש לציין שאני לא גיימר אני מחפש נוחות. תודה...
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שקלדת USB אם אני מאתחל דרך דיסקט אני לא יכול להישתמש בה אבל אם אני נכנס ל-BIOS אז אפשר למה זה קורה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים יקרים קיבלתי היום הארד דיסק 40 גיגה, משהו נחמד, 7200RPM 8 MB CACHE, משהו נחמד שאני לא יתנגד להוסיף למחשב. עכשיו, נכון להארד דיסק מתחברים שתי סוגי כבלים? אני צריך כבל מאריך לאחד מהם! תמונה מצורפת (לא התמונה הכי טובה אבל בהחלט ניתן להבין מה אני צריך) מה שאני צריך זה הכבל שמוקף בצהוב, אני צריך מאריך, כי החוט שכרגע נמצא אצלי לא מגיע עד להארד דיסק, אשמח לדעת מאיפה ניתן לרכוש. (ואל תגידו בבקשה מכל חנות מחשבים כי אני לא מצאתי) קישור לתמונה: http://img309.imageshack.us/img309/8004/untitled3xz.jpg תודה שי. עריכה: אני יודע שהתמונה מתארת כבל שמתחבר לסידירום, אבל העיקר הכוונה, שתבינו איזה כבל מבין השניים שמתחברים להארד דיסק אני צריך.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני משחק FPS לא תחרותי בעליל (שחקן סינגל, אבל על הרמות הקשות לרוב). לא משחק MMOs למיניהם. זה הפד שיש לי : http://www.roccat.org/Products/Gaming-Mousepads/ROCCAT-Taito-Series/ וזו המקלדת: http://www.roccat.org/Products/Gaming-Keyboards/ROCCAT-Isku/ . אני מציין את המקלדת כי בעיקרון הKone Pure יודע לדבר עם המקלדת לכלמיני מקרואים וכו'. לא יודע כמה זה שימושי ביומיום. לG500 אחריות של שלוש שנים ואילו ה Kone Pure מגיע עם שנה. אני כיום עם Razer Deathadder 3.5, אשר התקלקלה לו הגלגלת אחרי שימוש של שנה (קופצת בגלילה בצורה נוראית ומעצבנת). נ.ב: אודה לכם אם לא תמליצו לי על מוצרי Razer. התקלקלו לי שלושה בטווח שימוש של שנה (אחד הוחלף באחריות). לא בא לי להמשיך למוצר הרביעי, גם אם זה ה…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה כל כך מעצבן... במיוחד במשחקים העכבר הרי שולט על הכוונת הבעיה היא שמדי פעם העכבר בורח מהמסך ופתאום הכוונת על השמיים ואז עד שאני מוצא איפה אני ומה קרה לי כבר מחסלים אותי בדקתי את זה והיד שלי לא קופצת! זה קרה לי גם כשרק נגעתי בעכבר ובקושי הזזתי אותו הוא פתאום קפץ (רק החץ עצמו קופץ.. לא העכבר פיזית!) זה קורה גם מדי פעם לא במשחקים סתם ככה אני מזיז את העכבר ופתאום אני קולט אותו בפינה של המסך או משהו (גם לא פרצו לי או משהו כזה) מה זה יכול להיות לעזאזל?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תקשורת בין סגמנטים, בעזרת אוטנטיקציה, של תוקן (מכשיר אלקטרוני שמחליף סיסמא מספרית כל 40 שניות), שאמור לתקשר עם רדיוס RADIUS, האוטנטיקציה מתבצעת דרך חומת אש של צ'ק פוינט 4.11, התשובה (למעשה) של הלוג של הרדיוס, היא שהוא קיבל סיסמא לא מספרית (כנראה נכנס שם המשתמש גם לאוטנטיקציה), איך לפתור את זה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם,יש לי מקלדת Microsoft Wireless Comfot 1.0A ושאני לוחץ על F12(כדי להפעיל צ'יטים במשחק..)הוא לא מפעיל,עם מקלדות אחרות פשוטות שיש לי בצד הוא כן.. מה לעשות? תודה רבה ויום טוב.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי 2 דיסקים קשיחים: 1. 20GB 7200RPM Quantum Fireball AS plus - משמש עבור WINDOWS ותוכנות 2. 40GB 7200RPM WD Caviar 40BB - לשימוש כללי וכמו כן: 1. CD ROM 2. צורב מה הדרך הטובה ביותר לחבר את הכוננים ל-IDE channels על מנת לקבל את הביצועים הטובים ביותר ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מתאם שיהפוך את יציאת המתח של האל פסק (לחיבור ישירות למחשב) ליציאת שקע (שיהיה אפשר לחבר אליו הרדדיסק נייד). יש חיה כזו?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מחפש סורק טוב ומהיר עם פידר אוטומטי (יתרון גדול מאד). צריך שיעבוד גם על win XP וגם על win7 . תודה רבה על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
מכיוון שאני מתכנן לקנות בקרוב Radeon 9800 Pro התחלתי לחשוש שהספק שלי לא יספיק בשביל המערכת. זאת המערכת הנוכחית שלי שעד עכשיו היתה יציבה לחלוטין: מעבד AMD 1700+@1951MHz לוח Epox 8rda3+ כרטיס מסך Geforce 4 420MX 2 סיטיקים של זיכרון 2 דיסקים קשיחים כונן CDROM צורב 4 מאווררים 80 מ"מ האם המערכת שלי תהיה יציבה עם הכרטיס החדש? תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רכשתי את מכשיר הictv http://www.ictv.co.il/index.php וחיברתי בדיוק כמו שכתוב שומעים סאונד הכל טוב ויפה אבל אין תמונה (מה שבמחשב אני אמור לראות בדיוק בטלויזיה) שיחקתי בהגדרות של הכרטיס מסך ועדיין לא פועל אם מישהו יודע איך לעזור אני אשמח תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי לוח אם של ASUS 423pin P4T, עבור מעבד פנטיום 4, Chipset 850. התקנתי בשני partition נפרדים מערכת win2000 ובשניה winXP , עתה 2 בעיות מעצבנות התעוררו: 1. יש לי מקלדת מולטימדיה בחיבור USB שלעיתים אינה מגיבה מהרגע שנדלק המחשב ויש צורך להדליקו מחדש כדי שיזהה את המקלדת. 2. יש לי צורב IDE של ימהאה, הסידי-רום והכונן הקשיח מחוברים על IDE אחד והצורב בנפרד, אולם רק מערכת ההפעלה win2000 מזהה את הצורב, בXP הוא לא קיים. להערכתי מדובר בדרייברים של הלוח-אם, אולם ביצעתי עידכון bios מהאתר של asus, אך זה לא פתר את הבעיה, ככל הנראה אני זקוק לדרייבר ספציפי ל-USB ול-IDE, אך ישנם סוגים רבים ואיני יודע מה מי מו. אנא לטכנאים התותחים באמת, עזרה דרושה (איזה בעסאה לי אם המחשב החדש שלי, שככה מבאע…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי עכבר די פשוט כבר כמה שנים, אופטי וחוטי של מייקרוסופט ואני מחפש לשדרג קצת את איכות החיים שלי על המחשב. מצד שני, אני לא גיימר גדול ככה שאין לי טעם לרכוש משהו מאוד מתקדם, אני מחפש המלצה גם בעניין הזה וגם בעניין מקלדת ופד. יש לי מקלדת פשוטה של לוג'יטק וגם פה אני מחפש שדרוג, ופד די פשוט לעכבר, עם סיליקון מגביה כזה. ראיתי באתר של לוג'יק פי.סי שיש להם שם מבצעים על עודפים של עכברים ומקלדות של לוג'יטק, הייתי שמח לקבל המלצה לשדרוג מתוך מה שמוצג שם במבצע, הנה הלינקים: עכברים: http://www.logicpc.co.il/heb/itemlist.aspx?cnam=mou-out מקלדות: http://www.logicpc.co.il/heb/itemlist.aspx?cnam=key-out במקלדות מה שראיתי ותפס אותי היה ה-Wave Keyboard למרות שאני ממש לא משוכנע שאני …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מאז שהחלפתי לוח אם ל-dfi lanparty ultra D יש לי בעיית עם הפעלת מקלדת אלחוטית של ms. אם היא כבר עובדת אז לאחר זמן לא קבוע היא מתחילה להשתגע ,כאילו שאני מחזיק מקש לחוץ או מפסיקה לעבוד בכלל. כאשר אני מעלה את המחשב מחדש היא גם לא עובדת עד שאני מוציא ומחבר מחדש את חיבור ה-usb. אני משתמש בדרייברים החדשים ביותר עבור ה-usb והמקלדת ,מכירים בעייה כזו ? דרך אגב ,במחשב אחר באותו חדר היא פועלת באופן מושלם,כך שזה לא בעיית מקלדת או הפרעת שידור/קליטה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש סורק טביעות אצבע עם חיבור USB בעלות של עד 300 ש"ח. חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי הרבה מידע קונקרטי. עוד דבר חשוב היא שהתכנה של הסורק תשמור בצורה מאובטחת את כל הסיסמאות השונות של אתרי אינטרנט, כך שהסיסמה תוזן אוטומטית בסריקת האצבע שלי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
נתתי אתמול בטעות בעיטה למחשב שלי (לא בכוונה) ומאז אותו הרגע הוא עשה קולות ממש אבל ממש חזקים וכשפתחתי את המארז זה נשמע מכיוון ספק בכוח. מן בזזזזזז כזה. מה זה יכול להיות ? המאוורר של ספק הכח נהרס ? בישראל יודעים לסדר את זה, או שיחליפו לי פשוט את כל הספק ? כרגע למשל הוא עושה רעשים אבל יותר חלשים. אם באמת המאוורר של הספק נהרס, למה זה יכול לגרום ? למשל עכשיו פתאום הרעש הפסיק. (אולי המאוורר בכלל הלך). PLZ HELP ME ואם המחשב יהיה בסדר ברבע שעה הקרובה, ואני לא אקח אותו לחנות, יהיה סיכון ? כי אם אני אקח אותו לחנות לבדוק אם צריך להחליף ספק והם לא יישמעו כלום אז לא יהיה מה לעשות... תוך כמה זמן שהמחשב פועל כמו שצריך אני יכול לדעת שאין צורך לפנות לחנות/להחליף ספק ?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תנו לי את הדעה שלכם על ההגה האם הוא שווה? (ההודעה ה100 שלי)
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמה מסמכים אפשר להדפיס עם כל מחסנית? המחסניות שלה זולות?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה אט'לון אקס פי עם איזה לוח הכי משתלם מבחינת מחיר - ביצועים ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, עד עכשיו היה לי מקלדת מולטימדיה של לוג'יטק ועכבר MX 500. העכבר מת, והמקלדת מקרטעת (מעל 5 שנים). הגיע הזמן לסט חדש. אני כותב דיי הרבה (מתכנת), כלומר המקלדת לעבודה ולא למשחקים. הדרישות שלי: מקלדת מספיק גדולה ומרווחת. (שכפתורי החיצים יהיו בנפרד ולא בתוך בלאגן). עכבר דומה ל MX 500, עכבר גדול שמתלבש על היד. חוטי /אלחוטי לא משנה לי (עדיפות לאלחוטי, להתקדם במעט). סכום כמו שאמרתי 500 ש"ח. חשבתי על הסט Logitech mx 3200, מה אתם אומרים? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש המלצות למכונה משולבת עם סורק הכי מהיר שיתקרב לסורקי מסמכים ייעודיים במהירותו. לא משנה אם המכונה צדפיס בצבע או בשחור לבן. לא משנה אם הזרקת דיו או לייזר. כל הדגש הוא על מהירות הסריקה למסמכים. באתרים כמו זאפ הנתון של מהירות הסריקה לא מפורסם. במפרטים של המדפסות ככלל הנתון של מהירות הסריקה לא מופיע ! בתודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-