עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. ^שאלה בכותרת^ ועוד משהו קטן.. כדאי להוסיף עוד 50 שקלים מעבר לתקציב בשביל Razer DeathAdder?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by amd950,

עזרו לי להחליט איזה לוח טוב יותר. חשובה לי מהירות לא מעניין אותי בכלל OC . כמו כן יציבות והתאמה לסוגים שונים של חומרה. קיימת אופציה נוספת לGYGABYTE 7DXR שזה לוח כולל RAID. מה אתם אומרים בהנחה שכולם באותו מחיר

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by The Rotter,

בעבר היה לי עכבר אלחוטי של לוג'יטק ואז עברתי לסט אלחוטי של מיקרוסופט. היה לי את העכבר Wireless Intellimouse explore 2.0 והעכבר התקלקל והפסיק לעבוד. יש לי ניסיון מר עם העכבר הזה והעכבר של לוג'יטק עם בעיות תקשורת ותגובה יחסית איטית של העכבר, החלפת בטריות וכו' עכשיו איזה עכבר אתם ממליצים לי לקנות. האם אתם ממליצים לי ללכת על עכבר חוטי או שיש כיום עכברים אלחוטיים שפתרו את הבעיות הנ"ל אני לא גיימר אבל מידי פעם משחק, לא בתדירות גבוהה אבל משתמש הרבה במחשב וחשוב לי שיהיה עכבר נוח לעבודה. חשבתי אולי ללכת על Logithech G5 G7 (אבל אני בספק אם ללכת עליו בגלל שהבטריות שלו לא מחזיקות הרבה זמן והמחיר הלא נמוך) MX 518 או על עכבר אחר שתמליצו לי עליו תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום לכולם !!! קניתי מחשב חדש לפני 3 ימים והזהירו אותי שהספק שלי לא חזק מספיק (יש לי TT 430W) המפרט של המחשב שלי הוא ככה : AMD SAN DIEGO 3700 2X1GB GEIL DUALL CHANNEL 400 MHZ DDR W.D 250 GB SATA II 16 MB BUFFER DFI LANPARTY UT NF4 ULTRA-D PINNACLE STUDIO PC-TV STEREO XF-I ELITE PRO X1900XTX 512 MB VIVO PCI-E SAPPHIRE LG DVD X16 LG DVD-RW X12 TT BIG TYPHOON והבנתי ונכונתי לדעת שאני צריך ודי חייב להחליף את הספק ורציתי לדעת מה מומלץ למערכת כזאת ???

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אני מעוניין ב- מקלדת ועכבר אלחוטים לגיימינג אני יודע שזה לא הכי מומלץ אך אני יושב כ- 2 מטר מהטלויזיה וממש מעדיף אלחוטי אני מעוניין ב LOGITEC שבו הכי פחות יורגש הדיליי אם בכלל תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. וזולה מכירים משהו? אני מדפיס רק פעם ב תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by meirtz4,

היי, אני מחפש לקנות אוזניות עם מיקרופון (HEADSET) שיתמוך ב: 1. bluetooth for iphone 2. wireless connect for pc יש בכלל דבר כזה? אם כן אשמח לשמוע שמות של דגמים או מה אני צריך לחפש... כי תמיד יש אופציה או\או. אפשר להניח שאין בעיות תקציב (למרות שיש ) תודה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. Started by TrancEnergY,

רכשתי את מכשיר הictv http://www.ictv.co.il/index.php וחיברתי בדיוק כמו שכתוב שומעים סאונד הכל טוב ויפה אבל אין תמונה (מה שבמחשב אני אמור לראות בדיוק בטלויזיה) שיחקתי בהגדרות של הכרטיס מסך ועדיין לא פועל אם מישהו יודע איך לעזור אני אשמח תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by signed.incognito,

שלום, אני מחפש מדפסת לייזר בשביל לימודים אני הולך להדפיס רק בשחור לבן, אני מחפש מדפסת זולה וכמה שיותר חסכונית בצבע ומה בכללה המחירים(כמה עולה בערך טונר ולכמה דפים ניתן לצפות ממנו),ועד כמה שיותר קטנה. האמת ראיתי את הP1005 של HP באופיס דיפו והיא ניראתה לי בסדר הבעיה שאני לא ממש מבין בנושא ככה שאני אשמח לעזרה. בתודה מראש.

10. Started by Echo,

קניתי מודם חדש של אלסה - Microlink ISDN PCI. המחשב מזהה אותו בסדר [PCI Network controller], ולאחר התקנה חלקה של הדריוורים הוא מופיע ב"מערכת" בלוח הבקרה עם השם והדגם הנכון. גם המתאמים ב"רשת" מותקנים. הבעיה היא שהמודם למעשה "מת" - אי אפשר לחייג או לבצע כל פעולה אחרת, ותוכנת המוניטור שהגיע איתו מדווחת "No answer from CAPI"... ניסיתי כבר הכל - התקנתי מחדש עשר פעמים, ניסיתי דרייור בטה החדש ביותר, החלפתי חריץ... אפילו החלפתי למודם חדש אצל היבואן בגלל החשד שהמודם עצמו לא תקין. מישהו יכול לעזור?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by 6th Finger,

אהלן חבר'ה. בעקבות המכירות ביריד המשחקים ביום רביעי החלטתי לקנות אוזניות, עכבר ופאד לצורך גיימינג. אני רוצה כבר עכשיו לשים עין על הדברים הללו ולקבל כיוון מסוים כדי שלא ידחפו לי משהו גרוע או שאגלה בדיעבד שיכולתי לקנות ביותר זול. אני לא מקובע על קנייה משם, כך שאתם יכולים להמליץ על כל דבר (הרי אף אחד לא יודע מה יימכר שם). אוזניות: כרגע אני משחק עם רמקולים, כך שהבנתי שאפילו שדרוג לאוזניות הכי פשוטות יהיה הבדל עצום. מאחר וכרטיס הקול שלי מובנה על לוח האם (Gigabyte GA-EP43-DS3L), הבנתי שאני די מוגבל בבחירה והמליצו לי על SteelSeries Siberia (הגרסה הראשונה) ועל Razer Piranha. האם זה נכון? במידה וכן, איזה מהן אתם הייתם לוקחים ולמה? איזה מהן יותר נוחות? עכבר: אני כרגע נמצא עם עכבר ה…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום לכולם. רציתי לשאול אם קיים דבר כזה מדפסת והדפים שמתי שמחממים [אפשר לגהץ את הדף הזה אם התמונה על חולצה ואז הצבע עובר לחולצה], מה ששמים על חולצות בצפר ובכלל כל הציורים על החולצות.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אחרי שהיו ברשותי מספר מדפסות לייזר שאהבתי ומספר מדפסות הזרקת דיו צבעוניות ששנאתי, החלטתי להשתדרג ולהשקיע במדפסת לייזר צבעונית, שתשלב את הטוב משני העולמות. מעדיף שלא להשקיע מעבר ל-1000 ש"ח (חריגה קטנה וודאי אפשר אבל לא יותר מידי). על כן במוקד מדפסות ביתיות פשוטות ולא מכשירים משולבים כלשהם. לבי נוטה לכיוון ה-Xerox 6110 מכמה סיבות. ראשית, המחיר שלה נמוך להפליא (ירד מתחת ל-700 ש"ח בחנויות מסוימות ב-ZAP). שנית, היא קטנה וקומפקטית. לבסוף, והכי חשוב - היה לי נסיון חיובי עם שני דגמים אחרים של Xerox (לייזר שחור) - ה-3210 הישן וה-3117 החדש יותר. הבנתי שהחסרון המשמעותי ביותר של ה-6110 הוא הטונרים הקטנים יחסית. קודם כל - האם הכוונה היא לטונרים שלה בכלל, או ספציפית לטונר שבא מותקן במד…

14. Started by zoyaniv,

יש לי שקלדת USB אם אני מאתחל דרך דיסקט אני לא יכול להישתמש בה אבל אם אני נכנס ל-BIOS אז אפשר למה זה קורה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by eegg,

יש לי את הפד הזה אבל הוא מתלכלך דיי הרבה , מישהו יודע אם אני יכול לשים את זה במכונת כביסה או שיש דרך אחרת להוריד את הלכלוך?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by itzikin0,

מה אתם אומרים על המלקדת הזו? אתם אומרים שיש משהו יותר טוב להציע..? אני רוצה לקנות אותה והמחיר שאני רוצה לקנות עד 450 שקל אז מה אתם אומרים הכי טוב למחיר הזה? X6 נראה פצצה ונראה טוב!

17. Started by Haflo,

יש לי מישהו שזקוק לגיבוי ב DOS משהו כמו 300Mb לכל היותר, המקום שהמחשב ממוקם הוא אזור עבודה ובניקוי האחרון שהעברתי על המחשב הוצאתי ממנו "גושי" אבק.... איזה כונן חיצוני אני יכול לרכוש שיוכל לבצע גיבוי (ב DOS)?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by vered,

תקשורת בין סגמנטים, בעזרת אוטנטיקציה, של תוקן (מכשיר אלקטרוני שמחליף סיסמא מספרית כל 40 שניות), שאמור לתקשר עם רדיוס RADIUS, האוטנטיקציה מתבצעת דרך חומת אש של צ'ק פוינט 4.11, התשובה (למעשה) של הלוג של הרדיוס, היא שהוא קיבל סיסמא לא מספרית (כנראה נכנס שם המשתמש גם לאוטנטיקציה), איך לפתור את זה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום רב, אני מעוניין לשדר מוזיקה מאחד המחשבים בכל רחבי הבית. הפתרון שחשבתי עליו הוא לחבר משדר FM ליציאת הסאונד של המחשב, לכייל אותו לתחנה "נקיה" ובעזרת מקלטי רדיו לקלוט את התדר ברחבי הבית. השאלות הן: 1. האם יש למישהו פתרון יעיל יותר / זול יותר / הגיוני יותר? 2. אם לא, האם מישהו יכול להמליץ על משדר מספיק טוב שאני אוכל לשמוע איתו באיכות טובה ברחבי הבית? אני די בטוח שהמכשירים שמוכרים ב3-4 דולר בebay, שעובדים על סוללות ומתוכננים לרכב לא יעשו עבודה טובה... מצאתי מספר מכשירים שמשדרים ברמות שונות של וואטים, השאלה היא כמה אני צריך במקרה זה (ואני מניח שממש לא הרבה). תודה, לירן.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by nadavbu,

גם גיימינג, אבל בעיקר סרטים ומוזיקה. המלצות?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by hzhz24,

התקציב מאוד מאוד דל מכיוון שהוא מיועד לילד בגיל 3 . 60 שח לכל פריט. בתקציב זה ,מה הכי מומלץ באיכות. תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by h.o.w,

סליחה על הבורות (כמו שאומרים...) אבל מה זה שפורפרת במסך כלשהו??

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מדפסת חדשה בתחום ה700 ש"ח. המדפסת תשמש בעיקר להדפסת תמונות ולכן דרושה איכות גבוה וכן חסכוניות בדיו. אבקש המלצות תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by gggilad13,

מה אתם אומרים על המארז הזה? הוא עולה 500 ש"ח ומגיע עם ספק 350W של אנטק... נשמע טוב... אבל מה אתם אומרים? כדאי? http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=93700

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by amadey,

יש לי את הG400 ואני מחפש פד קשיח (ללא בד). כרגע יש באייבורי הנחה של 40 אחוז על הפדים אז חשבתי לבחור אחד מפה : http://www.ivory.co.il/catalog.php?orderBy=&act=cat&id=2665&filters%5B1616%5D%5B%5D=1617 מה מומלץ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים