ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
מחפש גוייסטיק(גיים פאד) למשחקים כמו PRO 10 GTA4 DIRT 2 וכו'... יש המלצות למשהו טוב בתקציב הזה?
-
- 6 תגובות
- 972 צפיות
-
-
טוב אז קניתי לפני כמה זמן את ה MX1110. חשבתי שלפי הצורה שלו האחיזה בעכבר תהיה מאוד נוחה וכו'.... אבל בתכלס זה לא ככה בכלל. העכבר לא נוח, הוא כבד מאוד, הוא לא מדוייק, נגיד אני רוצה ללחוץ על כפתור קטן, אני לא אצליח להגיע אליו על הפעם הראשונה בגלל חוסר דיוק. בעכברים הקודמים שהיו לי הם היו מאוד מדוייקים ועלו הרבה מאוד פחות מהעכבר הזה. מה כ"כ טוב בעכבר הזה שהוא שווה את הסכום הזה? אי אפשר להתרגל אליו... יש מצב שההגדרות שלי ב SETPOINT לא טובות?
-
- 2 תגובות
- 972 צפיות
-
-
מצטער אם זה לא הפורום המתאים, לא מצאתי כ"כ משהו יותר קשור. בכל מקרה, נשארו לי עוד כמה שקלים בויזה הנטען(17.57) והתוקף שלה תכף פג אז אמרתי שאולי אני אקנה איזה כבל HDMI פשוט, לראות מה האיכות של הכבלים הסיניים. על איזה פרמטרים צריך לשים דגש? אני יודע שאלה כבלים זולים אבל בכל זאת.
-
- 2 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט איזה מצלמת אינטרנט לקנות למסנג'ר שלי לאחר שהמצלמה של ה-QuickCam Messenger שלי מתה אני מדגיש שאני רוצה המלצה איזה מצלמה יותר טובה ממה שאני מציע. כמו כן אני רוצה שיהיה בה תמיכה עתידית בדרייברים ל-Windows 7 חשבתי על האופציות הבאות (כולן של לוג'יטק): QuickCam Pro 5000 QuickCam Fusion QuickCam S7500 איזה אופצייה הכי מומלצת? עד עכשיו התחלתי לבדוק ויש ביקורות טובות עליהן אבל חלק דיווחו על בעיות עם Windows 7 :-\ בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
-
-
אני מחפש המלצות למכונה משולבת עם סורק הכי מהיר שיתקרב לסורקי מסמכים ייעודיים במהירותו. לא משנה אם המכונה צדפיס בצבע או בשחור לבן. לא משנה אם הזרקת דיו או לייזר. כל הדגש הוא על מהירות הסריקה למסמכים. באתרים כמו זאפ הנתון של מהירות הסריקה לא מפורסם. במפרטים של המדפסות ככלל הנתון של מהירות הסריקה לא מופיע ! בתודה
-
- 3 תגובות
- 972 צפיות
-
-
-
שלום רב! ברשותי Lenovo ThinkPad USB 3.0 Docking Station מהסוג הבא: https://www.amazon.com/Lenovo-ThinkPad-Docking-Station-0A33970/dp/B008ABKADI ברצוני לחבר אותו ללנובו x240. הבעייה היא שיציאת הכוח שלו משולבת עם יציאת וידאו ( HDMI) , מה שנקרא אצל לנובו onelink. ואילו כניסת הכוח של x240 של לנובו היא בודדת, אין בצמוד אליה כניסת וידיאו תואמת (יש כניסות כאלה שמתאימות ל onelink בניידים אחרים של לנובו) כך שלא ניתן לחבר את ה x240 אל תחנת עגינה זו. ראה תמונה: ב שאלתי היא:האם יש כבל מאריך של כוח שניתן לחבר ליציאת הכוח של ה docking station הנ"ל ? (כלומר, לכבל הצהוב שבתמונה) ? כמובן שאני מדבר על מאריך למתח יציאה בלבד,…
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום, קניתי היום את הגיים פאד Precision Gamepad Logitech אבל אני מחר מחזיר אותו כי הוא ממש לא נוח !! יש המלצות ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
היום קיבלתי אותו ממשלוח אבל להפעתיתי לא הגיע איתו כלום!! אפילו לא שמו אותו בקופסה (הוא רק היה עטוף בספוג דק) אז משהו יודע מה הבנדאל שאמור היה להגיע איתו?
-
- 7 תגובות
- 971 צפיות
-
-
-
רכשתי את מכשיר הictv http://www.ictv.co.il/index.php וחיברתי בדיוק כמו שכתוב שומעים סאונד הכל טוב ויפה אבל אין תמונה (מה שבמחשב אני אמור לראות בדיוק בטלויזיה) שיחקתי בהגדרות של הכרטיס מסך ועדיין לא פועל אם מישהו יודע איך לעזור אני אשמח תודה
-
- 3 תגובות
- 971 צפיות
-
-
ערב טוב, אני לפני קניה של מקלדת מדיה ואני מתלבט בין המקלדת של מייקרוסופט: http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/productdetails.aspx?pid=030 לבין זו של לוג'יטק: http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/IL/EN,CRID=2166,CONTENTID=8655 שניהם פחות או יותר בעל אותם מאפיינים, אז בעיקרון מה שמשנה לי זה נוחות השימוש בה וחסרונות למינהם. אשמח לקבל חוות דעת קצרה מבעלי אחת המקדלות הנ"ל. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש עכבר חדש,חוטי בלבד כי אני עובד המון שעות וכבר מרגיש כאבים ביד. (כרגע עובד עם אופטי,חוטי של מיקרוסופט -Optical Intelli Microsoft ) חשבתי על זה של מיקרוסופט- http://start.zap.co.il/model.asp?model_id=29517 עשיתי חיפוש לגביו ולא מצאתי תשובה- לא הבנתי משהו- ה TILT שיש לצדדים, ניתן לזוז איתו רק באקספלורר או גם בתוכנות אחרות כמו "פוטו שופ" ? תכונה זו דיי חשובה לי אם ותשפיע על רכישה של עכבר זה. חשבתי גם על ה 510. מי מהם נוח יותר ליד ממוצעת? (עבודה רצופת שעות מרובות על המחשב,גרפיקה ועריכת וידאו) האם הכפתורים של ה 510 ניתנים גם לתכנות בפוטו שופ לביצוע פעולות שונות? אשמח לעזרה ממבינים.
-
- 8 תגובות
- 971 צפיות
-
-
-
רצוי עם סוללות רגילות (הנטענות של ה-G7 ממס מבאסות).
-
- 4 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אהלן, קניתי איזו מקלדת מעאפנה של teac או משהו ב 60 שקל, האמת היא די נוחה, אבל היא באה עם המון כפתורי מולטימדיה: כפתור Home, כפתור email, כפתורים לווליום ועוד מלא שטויות. בעיקרון לא התקנתי שום דרייבר אבל הכפתורים עדיין עובדים. האם יש דרך לבטל את הכפתורים האלה? חוץ מלעקור אותם עם פלאייר...
-
- 3 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אוקיי אני שנתיים עם הERGO 525 ונמאס לי ממנו לגמרי. הוא גבוה לי מדי לאחיזת casual כשאני לא שם עליו את כל כף היד ולאחרונה התחלתי לסבול ברגישות במפרק כף היד כתוצאת מהקשתת המפרק כל הזמן. ואני לא סובל את הבנייה הזולה שלו וCLICK הצורם של המקשים. :-\ כך שאני חושב על חזרה לעיצוב קלאסי של עכבר שטוח ודו-כיווני. ישמש לגלישה, פחות למשחקים. התקציב עד 150-200 ש"ח. האופציות שחבתי עליהן: Microsoft 6000 laser כיוון שהוא נראה מתאים בול לפרופיל, והRazer Diamondback3G. אני לא מתלהב מהפן הפלאשי של הDB אבל הנוחות בשימוש כללי היא top priority. ומבחינתי זה גם תגובת המקשים והגלגלת. ואני פתוח לעוד הצעות כמובן. תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לעכבר מדויק מהיר ואמין, ולא זוועתי כמו הMX 518 שיש לי מעל שנה העכבר הזה כולו מתקלף ולוקח זיעות בערימות!! שכבות על גבי שכבות!! שום דבר לא עוזר איתו, פשוט מעצבן! אני בטוח לא היחיד שמתלונן.. כמה שמנקים אותו לא עוזר, אפילו זה נכנס לתוך הגלגלת עצמה לפעמים העכבר למטרות כלליות, פעם ב... משחקים, גראפיקה כמעט ובכלל לא לשימוש כללי שעות רבות ורצופות, חשוב שיהיה מהיר(1600DPI ומעלה) לא בהכרח צריך להכיל מקשים של "הקודם" "הבא" בצדדים ושתיהיה לו אחיזה טובה כמו MX 518.. הRazer לא יודע כמה הוא נוח, הוא נראה ארוך . אני גם לא רוצה לקחת MX1100 /VX Revolution ועוד הפעם שיתקלף לי אחרי כמה חודשים ויצור שכבות של זיעה רק חוטי. אם על חוטי, אז רק אחד כזה שמגיע עם מטען בעמידה ו…
-
- 3 תגובות
- 970 צפיות
-
-
השאלה בגוף הכותרת. אשמח לשמוע גם אנשים שיש ברשותם את המקלדת הזו. עד כמה שידוע לי, לוג'יטק מכריזה על חצי שנה עד להחלפת סוללות.
-
- 7 תגובות
- 970 צפיות
-
-
לא היה לי פאד לעכבר עד עכשיו, ועכשיו העכבר לא זז חלק בגלל שכל האזור שעליו היה נשחק לגמרי. העכבר זז בסוג של קפיצות קטנות ותקיעות כאלה. אין לי המון מקום בשבילו, והשימוש שלי במחשב הוא בעיקר למשחקים. יש לי עכבר Logitech MX518 אם זה משנה למשהו. תקציב עד 150 שקל כפי שאמרתי. תודה מראש, אופיר
-
- 10 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מקלדת גיימינג\מולטימדיה אם עדיפות לגיימינג ב300-350 ש"ח אם אפשרות לחריגה של 50 ש"ח (עד 400) אבל כמובן אם היא באמת תיהיה שווה את זה חשוב שתהיה נוחה ויהיו לה מקשים בעלי תכנות (מקרו) וכמובן שעברית חשבתי על מיקרוסופט X6 או לוג'יטק G15 המקלדת שברשותי כרגע היא לוג'יטק WAVE אני לא רוצה אותה שנית!!!! אם יש לכם המלצות למקלדות אחרות תרשמו כן חופישי חודשי תודה רבה ושבוע טוב
-
- 4 תגובות
- 970 צפיות
-
-
יש לי מדפסת hp 1600 laserjet עם מחסניות של צבעים ממוחזרים (כל ה 4) ולאחרונה משפריצים לי הצבע השחור והצהוב צבע על הנייר המודפס והורסים את ההדפסה (מעין טורים של צבע צהוב בצד ימין וטורים של צבע שחור בצד שמאל של הדף) מישהו יודע מה בדיוק הבעיה פה והאם אני יכול לתקן אותה מבלי להחליף את המחסניות ?! תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום אני ניכנסתי לאתר אוכל דגים לראש השנה. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5014372,00.html ויש לי מדפסת HP 2130 חדשה מאוד. אני גולש בדפדפן אקספלורר 11 וגם גוגל כרום לפעמיים. באתר הזה אני מנסה להדפיס לוחץ מקשים CTRL+P . ניפתח חלון של מדפסת הדפסה.ולוחץ "הדפס" המדפסת מדפיסה הרבה דפים בערך 15 דפים.זה ביזבוז ראש דיו צבע וגם חבל על הדפים מיותרים. אני לא צריך הרבה דפים ופירסומות בצד ימין ושמאל. אני רוצה רק להדפיס את האתר של "3 מתכוני דגים לראש השנה" איך עושים הדפסה נכונה רק באמצע באתר "3 מתכוני דגים לראש השנה"" ובלי פירסומות וגם לא צריך הרבה דפים? נסיתי להעתיק מילים בצורה "העתק" ו "הדבק" לתוך word 2010. אבל זה ארוך כמה שלב…
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
החלפתי מחסנית שחור מט במדפסת ה-Canon iP5300 שלי, במחסנית חלופית של המותג Sinocopy, לאחר שבהדפסת תבנית בדיקה, המחסנית הריקה בקושי הדפיסה, ועכשיו המחסנית החדשה לא מדפיסה בכלל. יש לציין שביצעתי לפני ההחלפה ניקוי ידני של ראש ההדפסה של המדפסת ע"י נייר טואלט. מה הסיבה לבעייה?
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
-
-
בין הצורב לכרטיס קול? ואם יש לו שם כלשהו? ז"א כשאני בא לחנות, מה אני צריך לבקש. ועוד משהו (נשמע קטנוני אבל עדיין..) ארבעת הברגים, הם ברגים שספציפית מותאמים לצורבים או שאפשר לקנות אותם בכל חנות? תודה מראש.