ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום! אני מחפש מקלדת מקלדת מכנית לגיימינג ולכתיבה התקציב שלי עד 750 ש"ח מה אתם אומרים על המקלדת של קורסייר דגם: k95
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
לאחר שצפיתי ב'שר הטבעות - אחוות הטבעת', החלטתי שפעם אחת לא תספיק לי, וכנראה גם פעמיים או שלוש, לכן החלטתי שעליי לראות את זה שוב ושוב ושוב בDVD. אך כאן צצה הבעיה: אין לי כסף לנגן DVD נורמלי, לסלון ולכן אאלץ להסתפק בכונן למחשב, שמאוחר יותר גם יחובר לטלוויזיה... בכל מקרה, שמתי את עיני על הכונן של Aopen (שקראתי פה כמה וכמה המלצות עליו), וכנראה שבקרוב אני גם אחסוך מספיק כסף כדי לרכוש אחד. כאן עולות אצלי מספר שאלות מהותיות: א)מה כל הקטע של האזורים בDVD? שמעתי על זה הרבה מאוד, אבל אף פעם זה לא עניין אותי. מישהו מוכן להפנות אותי לאתרים בנושא או שיואיל בטובו להסביר לי? ב)יש לי כרגע במחשב כונן סידירום וצורב. אני ממש לא רוצה שיהיו לי שלושה כונני דיסקים. השאלה היא, האם זה אפשרי להשתמ…
-
- 18 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
-
אם אני מעלה מדיסקט הפעלה את המחשב ורוצה לגשת לאחד הכוננים וכל הכוננים שלי במחשב הם סקזי, הוא יזהה את הכוננים האלה מדוס ? או שקודם צריך להתקין איזה תוכנה שתגרום לו לזהות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מפתיע Enc0der אתה מבין במסכים וכל זה, אז אם היית צריך לבחור בין SAMAUND 1200NF 22" שמבוסס על השפורפרת האיכותית שיש בiiyama לבין SONY G520 שמבוסס על השפורפרת של סוני והוא דגם משופר של G500 עם רזולוציה וקצבי ריענון יותר גבוהים ועיצוב חדש. מה ההבדלים והאם הם נראים לעין? סוני עולה יותר דרך אגב. אני שם תמונה של sony g520 למי שרוצה לראות. הסמסונג נראה מאוד מגושם (גם כתבו את זה בביקורות). התמונה מלמעלה היא התמונה הערוכה שלו המסך (ששם הוא נראה יותר יפה כמובן) ולמטה זאת תמונה די מציאותית. עוד ייתרון אצל סוני הוא שהמסך רחב (כמו בטלויזיות החדשות שלהם) והוא כולל כמה טכנולוגיות שלהם.. ומכיוון ששניהם מסכים גדולים שמסנן קרינה אין כבר בגודל הזה, אני לא רוצה שום קרינה אז אם ידוע שהמ…
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מתלבט אם לקנות בארץ או בארה"ב, כרגע אני בארה"ב, מצד אחד המחירים יותר זולים, אבל אני צריך גם מקלדת אלחוטית ולא רק עכבר, והמקלדות לא מגיעות עם מקשים בעברית, אבל אולי אפשר להדביק ואז זה לא כזה עניין, אלא אם יש משהו אחר שלא חשבתי עליו... אני מניח שעכבר בלבד לא כדאי לי לקנות, כי אז יותר מאוחר אני אצטרך גם מקלדת וזה כבר יתפוס לי סתם שני חיבורי USB, שזה בערך כמעט כל החיבורים בלפטופ (אותו אני מתכוון לחבר למסך גדול בבית). אין לי מגבלת תקציב, אם זה משהו איכותי אני מוכן לשלם כי הרי בארה"ב זה גם ככה אמור להיות זול משמעותית. חשוב לי מאוד העכבר יתאים לעבודה ממושכת וגם המקלדת, ככה שלא יהיה לי כאבי פרקיםץ מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה לדורון בקשר ללוח אם של אסוס שפרסמת ערב טוב דורון ראיתי את הכתבה על לוח אם אסוס באיחור של יום! החלפתי לוח אם של asos av266-e +מעבד amd 1700 xp אני לא יודע איך לאחר שהגדרתי את המעבד ל 1467 GHZ! נשרף המעבד קניתי מעבד חדש ורציתי לשאול אם טעות ההגדרה נישארה בזיכרון בלוח? אם אני מנתק את הבטריה לדקה זה מתאפס לנורמאל או שאני מאבד עוד זיכרון! בתודה מראש
-
יש לי מצלמה שקיבלתי במבצע והיא מחברה לא מוכרת ולאחרונה קניתי מחשב חדש והדרוורים מתאימים רק ל2000 ולא מצאתי את האתר של החברה המצלמה עבדה בסדר גמור היא מצלמה מצוינת :(
-
- 5 תגובות
- 879 צפיות
-
-
הצורב שלי לא מזהה שיש בתוכו מדיה. זה קרה אחרי שהתקנתי את CDRWIN 4 עם ATAPI. שדרגתי את FIRMWARE אבל זה לא עוזר... ניסיתי להתקין ולהסיר הרבה תוכנות צריבה אבל גם זה לא עוזר. ברשותי צורב סקאזי 24*8*8 ואני עובד על XP האם יש מה לעשות חוץ מלקנות חדש? תודה
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות הגה למחשב ואני לא יודע איזה אני מחפש משהוא אם 3 דוושות והילוכים ואני לא מוצא יש רק אם 2 דוושות יש למשהוא המלצה לכזה הגה ושיהיה טוב?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשבתי על זה אל פסק EVER POWER 1000VA מתאים למערכת ביתית עם מסך "17 או 19" עם לוכד ברקים לקו הטלפון שנתיים אחריות מגן מפני קפיצות חשמל (Spikes) http://www.goopshop.co.il/hot_sale_product/z_30236.jpg אם לא טוב תביאו לי משהו טוב במחיר של עד 500
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, מחר אני טסה לפריז וחשבתי אולי לקנות שם לוח אם, הבעיה היא שאני לא יודעת איזה הכי כדאי יש לי AMD tbird 1.4ghz יש לכם המלצות ? :s05:
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תסתכלו מה ראיתי אצל ISPECTRUM ! ראדון 8500LE של הרקולס במחיר לפי דעתי מצחיק, אני בטוח קונה תדבר הזה !!
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
MX Revolution של לוגיטק או G7 Laser של לוגיטק מתלבט לגבי כדאיות שניהם בעלי נוחות אשמח לקבל חוות דעת מבעלי ניסיון
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
-
כרגע יש לי עכבר רגיל של 50 שקל.. כדאי לי לקנות אותו? אני קונה אותו יד2 ב-50 שקל.. הוא נוח? וחובה פאד בשביל עכברי גיימינג או שהוא יעבוד בלי פאד?
-
- 26 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מסך AOC 19 אינג' שקניתי לפני איזה 4 שנים בערך. המסך בימים האחרונים מקנפג את עצמו כל כמה שניות, כלומר, הכוונה היא שאם אלחץ בכפתורים של המסך ואגיע לפונקצייה שמקנפגת את המסך שיהיה טוב אז זה עושה לי את זה על אוטומט כל כמה שניות... כמובן שנסיתי לעשות ריסטרט למסך ולמחשב ולהוציא מהמחשמל.. לא עזר.. מישהו יודע מה הבעיה/יכול לעזור? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום לכולם, מעוניינת לרכוש מדפסת לייזר, בעלת המאפיינים הבאים: דופלקס מובנה - חובה! טונר חלופי או מקורי במחיר הגיוני (באיזור ה-100 ש"ח לכ-3000 דף) בעקרון התפקסתי על מספר דגמים: brother 2250DN brother 2240 D brother 7060 משולבת מ.צילום וסורק קודם שאלה עקרונית - עד כמה חשוב שהמדפסת תהיה מדפסת רשת? כלומר, חשוב לי שבעתיד תהיה לי אפשרות לחבר עוד מחשבים לאותה מדפסת. השאלה היא האם לצורך כך המדפסת חייבת להיות מדפסת רשת? או שמספיק שמחשב אחד יהיה מחובר למדפסת ושאר המחשבים יתקשרו ביניהם ב-WIFI? אשמח להבהרה של הנושא הזה כי אני יכולה לחסוך כמה שקלים ולרכוש את ה- 2240 של ברודר או את המשולבת באותו מחיר של ה-2250 בחנתי גם את סדרת 400 (401,411,431) של OKI, אבל ירדתי מזה בגלל מחיר הטונר הל…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קבלתי מכשיר חדש לש מוטורולה T720 ואני רוצה לבצע סינכרון בינהם. בפלאפון, הם רוצים עבור הכבל הזה מחיר של 390 ש"ח... גנבים אמיתיים. אני יודע שקיימים כבלים כאלה לא מקוריים. מישהו יודע היכן ניתן למצוא כזה כבל? http://commerce.motorola.com/cgi-bin/ncommerce3/ProductDisplay?prrfnbr=253435&prmenbr=126&accessories_cgrfnbr=22&zipcode=&phoneID=&search_string=27,29&type=249119
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
-
האם אתם מכבים את האל-פסק אחרי שאתם מכבים את המחשב? מצד אחד, אם אני ישאיר את האל-פסק פתוח נראה לי שהוא יבזבז חשמל... מצד שני, אם אני יכבה אותו אז בפעם הבאה שאני ידליק אותו (לא יודע אם זה רק באל-פסק שלי - של אדוויס) הוא יפתח ויסגור במהירות את המסך, מה שמדאיג אותי שזה לא יפגע בו... אתם בדרך כלל סוגרים את האל-פסק בלילה?
-
- 6 תגובות
- 958 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_8_210_1341&products_id=7555 איך הFים הולכים? כאילו F1 F2 F3 וכו'.. אמרו לי שF5 זה לא רענן ALT +F4 זה לא סגור וכו'.. האם זה נכון? והאם יש את המקלדת http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/IL/EN,CRID=1,CONTENTID=5013 בארץ?? תודהההההה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות בעתיד עכבר למשחקים ויש לי כמה שאלות אליכם: חוטי או אלחוטי? האם לעכבר חוטי יש זמן תגובה מהיר יותר מאשר לעכבר אלחוטי? לייזר או אופטי? מהם ההבדלים ובמה הם מתבטאים? תודה מראש חבר'ה.
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני צריך עכבר חדש, הMX510 שלי כבר ישן הdeathadder הוא עכבר טוב? אולי משהו אחר? אלחוטי גם יכול להיות נחמד תודה
-
- 28 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי איזה מקלדת ומעל החצים יש כפתורים של POWER\SLEEP מצאתי תמונה שלה זה קצת מפריע לי, אפשר לבטל אותם?
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-