עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by רפי וקנין,

ספויילר עכבר לא מגיב בצד שמאל של המחשב עולה למעלה ולמטה בלבד

2. Started by רפי וקנין,

ספויילר עכבר לא מגיב בצד שמאל של המחשב עולה למעלה ולמטה בלבד

3. יש לי מדפסת HP 970 שעמדה די הרבה זמן ללא שימוש ומדפיסה עכשיו רק בצבע וורוד (מג'נטה). אני חושד שהמזרקים של שני הצבעים האחרים פשוט סתומים. ניסיתי להשתמש בפונקציית הניקוי של המדפסת, אבל זה לא שיפר את המצב. יש טעם לנסות לנקות אותם באופן ישיר עם איזה קיסם טבול בחומר כלשהו? הצעות אחרות? תודה!

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  4. רציתי לדעת מה זאת טכנולוגיית ה-TILT המדוברת בעכברים? וגם מאז שקניתי מקלדת ועכבר אלחוטיים יש לי סיוטים מכל מה שקשור למוצרים האילו... לפני כשנה קניתי עכבר ומקלדת אלחוטיים מסוג Microsoft Wireless comfort בגלל שבעכבר היו בטריות זה הפך אותו למאוד כבד ולא נוח שלא לדבר על זה שבעכבר המסויים הזה הגלגלת היתה חלקה מה שנראה מאוד נח בהתחלה אבל אחר כך מתברר שבגלל שהיא חלקה אין שליטה (לא לי בכל מקרה!) על הגלגלת כשהיא מצריכה דיוק (בדר"כ במשחקי דום וכו'...) ובנוסף לזה במקלדת היתה בעיה מאוד מעצבנת (!!!), אני לא יודע אם זאת בעיה במקלדת האלחוטית המסויימת הזאת או דבר שכיח במקלדות אלחוטיות, כאשר לוחצים לחיצה ממושכת על אחד המקשים לאחר זמן מה המגע כאילו נעלם ויש צורך ללחוץ שוב על אותו כפתור, וגם…

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  5. Started by צבי,

האם אתם מכירים טלפון USB אלחוטי,אבקש לקבל פרטים.

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  6. לאחר וויכוח מרגיז עם HOT החלטתי להתנתק משירותי הטלפון שלהם. למרבה הפליאה(...) כל המתחרים מציעים חבילות דומות ולא כדאיות לי כך שנראה לי כי טלפון המחובר ב USB למחשב יהיה פיתרון טוב יותר. בגדול, הטלפון משמש לשיחות מקומיות, כמעט ואינו בשימוש (כ 20 דקות לחודש) ומשמש רוב הזמן לשיחות נכנסות כך שאני צריך מספר טלפון "רגיל". -מה החומרה המומלצת? הייתי מעדיף מתאם בין טלפון רגיל למחשב ולא טלפון יחודי בעל חיבור USB למחשב. -לאן להתחבר? היחידי ששמעתי עליו הוא סקייפ, איך החבילה והשירות שלהם?

• 17 תגובות
    • 3.1k צפיות
  7. Started by dannyg,

שלום, מצאתי אצלי זרוק שפורפרת טלפון USB לסקייפ (מצ"ב תמונה). חיברתי אותו למחשב והוא זוהה כ K1000 שינתי את ההגדרות השמע בסקייפ כך שהשמע יכוון למכשיר ה USB ושוחחתי עם חברים להנאתי. אבל הבעיה היא זו, המכשיר מתפקד נהדר כמיקרופון ורמקול, אבל לא בלחיצי החיוג (0-9). הם אינם עובדים כמו גם לחיצי הקבל ונתק שיחה. אשמח לעזרה [attachment deleted by admin]

8. Started by benor,

אני מעוניין להשקיע עד 250 -/+ חשוב לי, שהטלפון יהיה מחובר גם לקו רגיל (בזק) ובנוסף לכך יעבוד דרך ה- Skype. אתם מכירים דגמים מומלצים? הרצתי חיפוש בפורום, וגם הרצתי חיפוש ב- Zap אבל נתקלתי ברשימה מאוד מצומצמת של דגמים. אוליי יש מתאמים זולים שעושים את העבודה? תודה.

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  9. Started by yaloner,

שלום לכולם, מישהו מכיר טלפון USB מומלץ שאפשר לחבר למחשב ולהשתמש דרכו ב-SKYPE ? שמעתי גם שיש חיבור שמאפשר חיבור טלפון רגיל למחשב, מישהו מכיר ? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  10. Started by ThE_BesT,

האם התוכנה הזאת מדייקת בעניין הטמפרטורה??

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  11. Started by gtf,

הטמפרטורה של הדיסק הקשיח שלי- 55 ומספר הסיבובים של המאוורר של המעבד 4800 האם אלו נתונים טובים יחסית?

• 7 תגובות
    • 578 צפיות
  12. לפני הניקוי מאבק: http://img55.imageshack.us/img55/9779/17ra.png לאחר הניקוי מאבק: http://img135.imageshack.us/img135/6011/everestwl5.jpg מה אתם אומרים יש שינוי משמעותי? והאם כדאי להוסיף מאוורר?

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  13. Started by ofir_16,

אהלן!! אני חייב עזרה! אתמול קיבלתי את המחשב החדש שלי (7vtx-h, amd 1600, 256 ddr),וראיתי שהטמפרטורה של המעבד היא 63 מעלות צלסיוס!!! האם זה יתכן? זה לא מסוכן?? הטמפרטורה של המערכת היא רק 35 מעלות, למה יש כזה הבדל??? המעבד מגיע אפילו עד 70 כשאני מפעיל דברים רציניים, האם זה נורמלי??? כמה בערך צריכה להיות הטמפרטורה של המעבד?? המעבד בא עם מאוורר של spire! מה לעשות??? המאוורר שעל המעבד פועל ב 4300-4400 rpm יש לי מאוורר אחד בתחתי המארז שמכניס אוויר ואחד למעלה מתחת לספק שמוציא אוויר

• 34 תגובות
    • 3.7k צפיות
  14. Started by ttt,

המעבד שלי (AMD 1900) פועל בטמפרטורות של 48-54 מעלות נורמלי או לא ? אני עובד עם המאוורר שבא עם המעבד.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by redead,

כרגע אני עם LOGITCH MX1000 הבטריה שלו דיי גמורה כבר וגם העכבר עצמו קצת איבד מצורתו וחשבתי היות ואני טס לקנות חדש. איך הLogitech® Performance Mouse ? יש משהו אחר מומלץ? הוא חייב להיות אלחוטי.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by sxs,

רק עכשיו נזכרתי שיש לי עוד כונן WD, של 2.5GB(זה היה ענק בזמנו...) בן 6 שנים שהיה ב-Pentium 166Mhz הישן שלי(לפני שהחלפתי אותו ב-6.4GB של WD). אז הכונן הזה עדיין עובד!!! בניגוד ל-6.4 המאוחר יותר שכבר שבק... למה שכחתי אותו - הוא נמצא בקופסת HD ניידת מיוחדת כזאת שמחברים ליציאה הסיריאלית ואז יש לך עוד HD במחשב(שמשמש לגיביו במקרה שלי), ורק עכשיו שאני בא לגבות, אני בעצם חושב שניה "איזה HD יש לי בפנים בעצם..." עד כאן

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by politin,

טעות בפורום, אפשר למחוק..

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  18. Started by RealTime,

לא משנה טעות בפורום

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  19. Started by genia,

טעות למחוק בבקשה

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  20. Started by RonCohen,

שלט XBOX מקורי אלחוטי למחשב יעשה בעיות אם משחקים מסויימים או שהוא מטעים לכל המשחקים אני רוצה לדעת לפני שאני קונה למשחקים כמו CRYSIS,Assassins Creed,Need For Speed Call Of Duty BattleField....

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  21. שלום לכולם יש ברשותי mx 1000 ורציתי לדעת איך הכי כדאי להטעין אותו מבחינת שעות וכ"ו..? כמה פעמים בשבוע..?

• 8 תגובות
    • 775 צפיות
  22. Started by S L I P Y,

יש 2 מצבי טעינה בוסט ורגיל... איך אני יודע אם אני יכול להטעין על מצב בוסט או לא ?

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  23. Started by Ivan,

בדקתי ומויסטה וגם W7 פורמט מלא כותב אפסים על כל הקונן ומוחק כל מה היה עליו קודם. גם אני לא ידעתי זאת http://support.microsoft.com/kb/941961

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by ShadowFlame,

שלום לכולם. העכבר הוותיק שלי - IntelliMouse Optical 1.0A - מתחיל לעשות בעיות בחודשים האחרונים, ואני חושב - די ברצינות - לקנות בקרוב עכבר חדש. ספציפית אני חושב לעבור לטראקבול - גם בגלל הדיוק וגם בגלל הבריאות. קודם כל הייתי רוצה לשמוע מאנשים שהשתמשו/משתמשים בטראקבול, אם הם ממליצים לעבור לטראקבול או להשאר בתחום העכברים. דבר שני, הייתי שמח מאוד לקבל המלצות על דגמים ספציפיים של טראקבול. תודה רבה מראש, מיכאל ספיר

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.