עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by ssib,

ביטול

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by puNani,

יש לי חבר עם מחשב P-3 1000 512 mb ram ויש לו תקציב עד 600 שקל. הוא מעוניין לקנות כרטיס מסך, לא רק למשחקים... ההורים שלו מעצבים גראפיים אז צריך משהו טוף גם... מה אתם ממליצים? אני אישית אמרי שכדאי ללכת על: * ASUS - V7700 Pure - GeForce 2 GTS - 200 MHz - 32 MB DDR - AGP - במחיר 656 ש"ח או * Innovision Geforce 2 TITANIUM 64M - במחיר 596 ש"ח. הראשון הוא כרטיס חזק, טוב ואמין (הפילטרים הם לא מקום ראשון בעולם אבל הוא חזק ויתאים לצרכים).. והשני הוא הג'י פורס 2 הכי חזק שיש כיום בשוק אבל אני לא יודע יותר מדי על Inovassion.. מה אתם חושבים?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אני יודע שהתקציב דיי מוגבל אבל זה מה שיש. יש לי כמה מועמדים: המועמד המוביל הוא Foxconn TLA475S USB Front True Power 350W FSP Case, נראה לי אחלה מארז, אני רוצה ספק דיי איכותי הפעם, וממה שהבנתי FSP מייצרים ספקים ברמה גבוה, אפילו יותר מHEC, אם באמת הספק של FSP זו נראת לי עסקה משתלמת מאוד. סך הכל 250 שקל, מחיר מציאה ממש. הדלת שלו ממש נראת לי יעילה, יש מאוורר מול המעבד, ואלי אני אוכל להכניס מאוורר מול הכרטיס מסך איפה שנמצאת הרשת שם. המועמד השני הוא Compucase 6C29, נראה מצויין ועם ספק 300W של HEC. לשניהם יש USB ואודיו קדמי, מה שאני צריך. אני אומר ככה, אם הFoxconn בא עם ספק של FSP כמו שכתוב ללכת עליו, אחרת ללכת על הקומפייקס. מה אתם אומרים? ואל תציעו לי את ה61A9, תאמת ה…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום. אני מחפש ביקורות, תמונות שהמצלמה הוציאה ובכלל מידע על תפקוד המצלמה, כרגע אני לא מוצא הרבה, אני אודה אם משהו ימצא תמונות או ביקורות וכו (כי אני לא ממש מוצא) מדובר בדגם IX100 של פוגי (דגם מלא Fujifilm @xia ix-100) תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. http://www.ebay.com/itm/N98B-Mini-Digital-USB-2-0-DVB-T-HDTV-TV-Tuner-Receiver-Recorder-/141021853672?pt=AU_Components&hash=item20d58eb7e8 המקלט הזה יעבוד לי בארץ? והאם הוא יתאים למחשב נייד או ששוה להשקיע עוד כמה שקלים וקנות אחד אחר?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אני מעוניין ב- מקלדת ועכבר אלחוטים לגיימינג אני יודע שזה לא הכי מומלץ אך אני יושב כ- 2 מטר מהטלויזיה וממש מעדיף אלחוטי אני מעוניין ב LOGITEC שבו הכי פחות יורגש הדיליי אם בכלל תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. היי מהו העכבר הכי טוב שניתן לרכוש ב120שח לשימושים כלליים לנייד החדש שלי? גודל אינו דבר שחשוב לי,אך כמובן שהוא לא יהיה קטן מידי ושיוכל לעבוד בכול המשטחים. ראיתי 4 עכברים : http://www.getit.co.il/Prod/58550/12 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=752227 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=738763 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=739233 אישית מעדיף עכבר חוטי אך אלחוטי גם יהיה נחמד

8. Started by erezb84,

שלום לכולם, אני מחפש מדפסת לצורכי לימודים (סטודנט) לאחותי. לפני כשלוש שנים קניתי את המדפסת הזו: HP P1005 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=692166 ואני מאוד מרוצה ממנה, הבעיה שהמחיר שלה עלה בערך ב 200 ש"ח ממה שאני קניתי. בכל מקרה הסתכלתי גם על דגמי HP P1102, ויש לי מספר שאלות עליהם: ראיתי 3 דגמים: P1102, LASERJET 1102, LASERJET 1102W. פרט לעובדה שבין 1102 ל 1102W יש הבדל שאחת אלחוטית והשנייה לא, לא הבנתי מה ההבדל בין ה 3 והאם הם מומלצות כמדפסות לייזר פשוטות? והשאלה הכי חשובה - האם הם מקבלות טיונר חלופי? המון תודה לכולם!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. Started by manco,

אני לא משתמש במחשב כל כך הרבה בשביל לקנות אנרמקס... אבל אני רוצה מארז מידי (לא ענק), מרווח, יותר ממאורר אחד ושיהיה אפשר לפתוח מהצד (לא להוציא את כל המכסה) וכמובן 300W איזה מארז מומלץ?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  10. היי אני צריך המלצה לhdmi capture שמתגלה כמצלמה רגילה.

11. קניתי סט אלחוטי ואני צריך רק את מקלדת. אני מעוניין להשתמש בעכבר במחשב אחר. האם יש איזה מקלט אוניבסלי שהעכבר יכול להתחבר אליו? זה הסט - http://ksp.co.il/?uin=8445

12. Started by sau,

*נמחק*

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אהלן, יש לי בעיה מוזרה עם העכבר הנ"ל של לוגיטק, העכבר משום מה כשאני מסובב את החוט שלו שמאלה, נכבה וכאילו יש קצר. בהתחלה חשבתי שהבעיה נובעת ממנו, אך לאחר בדיקה כשאני מפעיל את המחשב מחדש העכבר עם המשחק בחוט לא נכבה ונשאר דלוק, אפילו כשאני נכנס לביוס ומשחק איתו שום דבר לא קורה.. נכנסתי לביוס לבדוק אולי יש בעיה דרך ה VOLT, אבל מבדיקה שלי היתה כנראה הפסקת חשמל והכל התאפס, החזרתי את ה OC לקדמותו BUS 325 עם מתח 1.331 (נורמלי זה 1.325), נעלתי את ה PCI* חזרה ל 101 והורדתי את הזכרונות שיעבדו על 650 במקום 1000 מגה הרץ...שום דבר לא עוזר, נכנסים לוינדוס ושוב פעם סיבוב לא במקום של העכבר והקשר הולך... האם יש משהו שקשור בביוס אל העכבר? יש לי תחושה מאוד מוזרה שכן כיוון שבהדלקת המחשב ה…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by ThE_BesT,

חברה מה אתם אומרים על ההרד דיסקים של seagate??

15. Started by ro_nl,

היי קניתי לפטופ חדש בגודל של 17.3, (מה שלא היה רשום באתר שאולי המסך בגודל של 17.3, אבל יש עוד שארית מחוץ למסך, מה שמביא אותו לגודל של 20.5 אינצ' -בערך) http://www.bestbuy.com/site/Asus+-+Laptop+/+Intel%26%23174;+Core%26%23153;+i7+Processor+/+17.3%22+Display+/+6GB+Memory+/+640GB+Hard+Drive+-+Black/1257894.p?id=1218243761956&skuId=1257894 הבעיה היא שאני לא מצליח למצוא תיק ללפטופ בשום מקום. למישהו יש המלצות על חנויות/ אתרים/ איביי? (אני מעדיף Bagpack ולא תיק יד) תודה (הגודל של המחשב, לפי המדידות שלי הם: 42X33X4 ובאינצ'ים: 16.5X13X1.6)

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Boomer,

יש 20 אנשים מחוברים (זה אומר שהם מחוברים לפורום נכון - מה שכתוב בדף הראשי של האתר) ורק חמישה אנשים (2 מתוך ה-7 זה אני) הסתכלו בכלל על השאלה שכתבתי בפורום מערכות הפעלה. זה אומר שכל מה שמעניין אנשים כאן זה הפורום חומרה וזה לא כל כך טוב לפי דעתי. למרות שזה אתר חומרה אחרי הכל. בקיצור, אני כותב כאן כי אני יודע שכולם נמצאים בפורום הזה תמיד. אז אם אתם יכול, תענו לי בבקשה על השאלה הבאה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=4;action=display;threadid=2792

17. ^שאלה בכותרת^ ועוד משהו קטן.. כדאי להוסיף עוד 50 שקלים מעבר לתקציב בשביל Razer DeathAdder?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  18. הדרייברים מותקנים ועובדים, אבל הכפתור של האגודל והגלגלת לצדדים לא מזוהים ככפתורים במשחקים. לפני זה היה לי עכבר MICROSOFT עם 5 לחצנים שכולם זוהו ללא דרייברים כך שזו לא בעייה במשחק. עריכה: סידרתי את זה ללחצן האגודל ע"י הגדרתו כ- generic button. איך אני יכול לעשות זאת גם ללחצן הגלגלת שנוטה שמאלה וימינה? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by demultiplexer,

קצבי רענון או גודל הנקודה למשל samsung 955df עושה 1024*768 ב80 הרץ ויש לו גודל נקודה 0.20 samsung 900nf עושה 1027*768 ב120 הרץ אבל גודל נקודה 0.25 מה השפורפרת אומרת ואיפה יש יותר טובה מתוך שני אלו שציינתי ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by signed.incognito,

שלום, אני מחפש מדפסת לייזר בשביל לימודים אני הולך להדפיס רק בשחור לבן, אני מחפש מדפסת זולה וכמה שיותר חסכונית בצבע ומה בכללה המחירים(כמה עולה בערך טונר ולכמה דפים ניתן לצפות ממנו),ועד כמה שיותר קטנה. האמת ראיתי את הP1005 של HP באופיס דיפו והיא ניראתה לי בסדר הבעיה שאני לא ממש מבין בנושא ככה שאני אשמח לעזרה. בתודה מראש.

21. Started by elyaz,

שלום היום הגיע עכבר genius ergo 525 שהזמנתי מקוברה. חשבתי לפני שקניתי אותו ששני הכפתורים שבצדדים הם גם ל back ן forward בדפדפן, אבל לא כך! מסתבר שהם משמשים רק לווליום. שאלתי- האם יש איזה דרייבר או משהו שאפשר לכוון את שני הכפתורים האלו, כי זה מאוד נוח באינטרנט לדפדף קדימה ואחורה. ואם לא, אולי שווה להחליף אותו בעכבר אחר? ואם כן, אפשר בבקשה המלצה לעכבר אחר שיש לו את האפשרות לדפדף קדימה ואחורה עם הלחצנים שבצד? (מהאתר של קוברה) אני חייב לציין שהעכבר עצמו מאוד נוח עד כמה שהספקתי לראות , אבל שוב, זה מאוד חשוב לי האפשרות הזאת. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. מאז שהחלפתי לוח אם ל-dfi lanparty ultra D יש לי בעיית עם הפעלת מקלדת אלחוטית של ms. אם היא כבר עובדת אז לאחר זמן לא קבוע היא מתחילה להשתגע ,כאילו שאני מחזיק מקש לחוץ או מפסיקה לעבוד בכלל. כאשר אני מעלה את המחשב מחדש היא גם לא עובדת עד שאני מוציא ומחבר מחדש את חיבור ה-usb. אני משתמש בדרייברים החדשים ביותר עבור ה-usb והמקלדת ,מכירים בעייה כזו ? דרך אגב ,במחשב אחר באותו חדר היא פועלת באופן מושלם,כך שזה לא בעיית מקלדת או הפרעת שידור/קליטה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אחרי שהיו ברשותי מספר מדפסות לייזר שאהבתי ומספר מדפסות הזרקת דיו צבעוניות ששנאתי, החלטתי להשתדרג ולהשקיע במדפסת לייזר צבעונית, שתשלב את הטוב משני העולמות. מעדיף שלא להשקיע מעבר ל-1000 ש"ח (חריגה קטנה וודאי אפשר אבל לא יותר מידי). על כן במוקד מדפסות ביתיות פשוטות ולא מכשירים משולבים כלשהם. לבי נוטה לכיוון ה-Xerox 6110 מכמה סיבות. ראשית, המחיר שלה נמוך להפליא (ירד מתחת ל-700 ש"ח בחנויות מסוימות ב-ZAP). שנית, היא קטנה וקומפקטית. לבסוף, והכי חשוב - היה לי נסיון חיובי עם שני דגמים אחרים של Xerox (לייזר שחור) - ה-3210 הישן וה-3117 החדש יותר. הבנתי שהחסרון המשמעותי ביותר של ה-6110 הוא הטונרים הקטנים יחסית. קודם כל - האם הכוונה היא לטונרים שלה בכלל, או ספציפית לטונר שבא מותקן במד…

24. Started by Necessary_Evil,

ספק מהדגם הבא התקלקל PW230ATX , איפה ובכמה אפשר לקנות אחד חדש? עוד שאלה, על המארז של הספק רשום המספר הבא: TH-98-04 זה מספיק אם אני באה לחנות להגיד להם שאני צריכה ספק שיתאים לו? תודה מראש, חציל

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Linga,

היי,הזמנתי מחשב חדש ואיתו גם מקלדת.בחרתי במקלדת הזו Microsoft Digital Media Keyboard 3000. אבל כרגע אין אותה במלאי.הם אמרו לי שאוכל לבחור מקלדת חלופית עד 150 ש"ח או להוסיף כסף ולקחת מקלדת אחרת.חשוב לי שהמקלדת תכלול עברית ותהיה איכותית[עדיף מייקרוסופט] עריכה: חשוב לי לציין שהתקציב עצמו למקלדת מלכתחילה היה באיזור 90-120 ש"ח ,האם יש אלטרנטיבה למייקרוסופט 3000 בTMS או שלהביא את המקלדת מחנות אחרת? הם הציעו לי את המקלדת Logitech G105 בתוספת של כ-50 ש"ח..איך היא?אין בה עברית אבל אפשר להוסיף מדבקות..

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.