ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
זה שייך לכאן כי זה שייך לפרוייקט מודינג שאני כרגע מתחיל ותקבלו עדכונים עליו בהמשך העזרה שאני צריך: מארז פול טאואר (או יותר גדול אם יש) בלי ספק לא משנה של איזה חברה (אני צריך רק את השלדה שלו) משומש או חדש לא משנה לי עד 250 ש"ח.....אז אם אתם יכולים לעזור לי למצוא איפשהו את מבוקשי אני אודה לכם מאוד מאוד מאוד. תודה מראש, zniibidl.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי באקסלנט את הכרטיס הזה של ATI במחיר של 999$ שבמקרה ושמרתי במרוצת החודשים האחרונים: ATI FireGL 8800 128MB DDR Dual Head w/DVI זה לא Radeon אבל זה בהחלט נראה לי כמו סוס רציני, איך זה שלא הייתה עליו אפילו ביקורת אחת עד עכשיו? האם הוא באמת שווה את המחיר? האם כרטיס זה מסוגל להתחרות בGF4 למרות היותו כרטיס מקצועי לעיצוב?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זהו זה כל מה שנשאר לי לבחור בשביל המחשב החדש וכנראה האחרון שלי!!! זכרון ומארז אז ככה אני אשתמש במעבד AMD athlon xp 2100+ ולוח אם a7v333 של asus וכרטיס מסך(אם זה משנה): MSI geforce4 ti 4600 אז השאלה העיקרית שלי היא :...... איזה זיכרון של איזה חברה ואם אפשר גם איזה דגם אם יש לכם זמן (תודה) ואני מחפש משהו טוב 256 מגה או 512 מגה שיתאים למה שכתבתי למעלה. אל תיחסו חשיבות יותר מדי גבוהה למחיר אני לא מחפש משהו זול סדר העדיפויות שלי הוא קודם כל איכות אחר כך מחיר אבל אם זה עולה ממש הרבה(יותר מ 120 דולר אז לוותר אבל בכל זאת אפשר להציע אם זה ממש טוב) ועוד משהו זה מארז אם יש משהו טוב במיוחד שיתאים ללוח אם ויהיה בו מספיק מקום ושהספק כוח שלו יהיה טוב... ועוד משהו שיהיה לו מספיק מאוררים …
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה: דוד שלי נוסע לחו"ל ואולי הוא יוכל להביא לי משהו. אני מתלבט בין Geforce 3 T500 במקום T200 (למרות שעדיין בכל אתר מחו"ל אני רואה מחיר אחר בהפרשים של 100 דולר) מעבד 1800 במקום 1700 או אולי כדאי משהו אחר ? זה המפרט כרגע AMD ATHLON XP 1700+ מעבד Gigabyte GA-7VTX-H VIA KT266A AMD לוח אם Maxtor 40GB 7200RPM ATA133 הארד דיסק HERCULES - 3D Prophet III - GeForce 3 Titanium 500 כרטיס מסך micron/Mushkin 256 ddr 2100 basic זכרון FLOPPY DRIVE 1.44 כונן דיסקטים Pine 56.6k Rocwell Chip מודם מקלדת GENIUS 98 Microsoft IntelliMouse Optical עכבר Samsung 955DF 19 מסך Actima X 52 סידירום Aopen HF45C - Midi ATX 300W מארז ?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1090&products_id=6367 אני לא מדבר על הספק שמגיע איתו.. הוא ג'נרי ואני מחליף אותו לOCZ ModStream 450W אני צריך חוות דעת על המארז עצמו זרימת אוויר, החומר שממנו עשוי המארז... לא יודע, אתם יודעים תכתבו פה כל מה שאתם יודעים על המארז ואם יש לכם הצעות אחרות למארזים בטווח מחירים הזה (פחות 70 ש"ח החזר על הספק) אז תציעו חוץ מסמוראי כי בפנדס איפה שאני קונה... אין במלאי ויקח זמן להביא אני רוצה מארז יפה לא סתם כזה כמו ה compucase... סתם רגיל :-\ תודה ;D
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש המלצות למכונה משולבת עם סורק הכי מהיר שיתקרב לסורקי מסמכים ייעודיים במהירותו. לא משנה אם המכונה צדפיס בצבע או בשחור לבן. לא משנה אם הזרקת דיו או לייזר. כל הדגש הוא על מהירות הסריקה למסמכים. באתרים כמו זאפ הנתון של מהירות הסריקה לא מפורסם. במפרטים של המדפסות ככלל הנתון של מהירות הסריקה לא מופיע ! בתודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם!אני רוצה להקליט את הגיימפליים שלי על המחשב,ניסיתי להקליט עם תוכנות כמו fraps וbandicam אבל הם גורמות לאיבוד פריימים גדול מאוד.לכן אני רוצה לקנות כרטיס שאיתו אני אוכל להקליט את הגיימפליים. התקציב שלי הוא 400 ש"ח אם התקציב הזה אינו מספיק לקניית כרטיס הקלטה מספיק איכותי איזה תקציב יהיה מספיק?בנוסף מאיפה אני אוכל לקנות כרטיס כזה? שאר המערכת שלי היא:intel core i7 2600kasus p8p67m-pro2x4 g.skill sniperhd 7950corsair carbide 500rchieftech 750 watt אם פתחתי את האשכול בפורום הלא מתאים אנא אל תנעלו אותו אלה העבירו אותו לפורום המתאים. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
שלום, היום רכשתי את העכבר RAZER DEATHADDER ואני חושב לקנות פד. השאלה אם כדאי בכלל? עד היום היה לי MX 518 בלי פד והכל עבד בלי בעיות. אם אני ארכוש זה יהיה מKSP.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=sales&action=display&num=1004877860&start=0]קניה ומכירה - יד שניה[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת משולבת למטרת הדפסה פשוטה , עבודות בית ספר וכו' לא משהו מקצועי המחיר המקסימלי הוא 350 שח' .. ! אני מתלבט בין הדגמים הללו : EPSON STYLUS CX4300 HP DeskJet 2180 All in One LEXMARK X1290 Canon PIXMA MP160 אודה למי שימליץ ויסביר יתרונות וחסרונות , האפסון מגיעה עם 4 ראשי דיו !! האם זה יתרון או חסרון ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים יקרים קיבלתי היום הארד דיסק 40 גיגה, משהו נחמד, 7200RPM 8 MB CACHE, משהו נחמד שאני לא יתנגד להוסיף למחשב. עכשיו, נכון להארד דיסק מתחברים שתי סוגי כבלים? אני צריך כבל מאריך לאחד מהם! תמונה מצורפת (לא התמונה הכי טובה אבל בהחלט ניתן להבין מה אני צריך) מה שאני צריך זה הכבל שמוקף בצהוב, אני צריך מאריך, כי החוט שכרגע נמצא אצלי לא מגיע עד להארד דיסק, אשמח לדעת מאיפה ניתן לרכוש. (ואל תגידו בבקשה מכל חנות מחשבים כי אני לא מצאתי) קישור לתמונה: http://img309.imageshack.us/img309/8004/untitled3xz.jpg תודה שי. עריכה: אני יודע שהתמונה מתארת כבל שמתחבר לסידירום, אבל העיקר הכוונה, שתבינו איזה כבל מבין השניים שמתחברים להארד דיסק אני צריך.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! אז ככה אני צריך המלצות למדפסת לייזר אלחוטית, שיהיה להדפיס מכל מחשב ברשת השימוש הולך להיות שחור לבן. אבל גם צבע מיד פעם בעקרון איו הגבלה בתקציב אבל עדיפות למחיר נמוך ושיתן תמורה טובה לכסף תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כי הם פןלטים הרבה קרינה ? קניתי לא מיזמן ואני מפחד שזה נכון .. רציתי לדעת עם זה נכון זה מה שקניתי .. http://www.a4tech.com/en/product2.asp?CID=2&SCID=14&MNO=KBS-2348RP
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1.Hp 3500c רזולוציה 1200*1200 2.umax4600 רזולוציה 1200*2400 3.Epson 1260 רזולוציה 1200*2400 *פרט חשוב- ממש לא חשובה לי איכות הסריקה אלא רק אמינות ומ-ה-י-ר-ות הסורק כיוון שאני צריך להשתמש בו לסריקת כמות ענקית של מסמכים!!! *אין לי usb2.0 תודה לכל העוזרים!!!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז הנה הבעיה: לפני יומיים התקנתי כרטיס מסך ישן ב PCI (אל תשאלו למה...); הוא דפק לי כמובן את כל מערכת ההפעלה שלי (Win Me) והכל השתגע! ניסיתי לעשות הכל כדי להחזיר את המצב לקדמותו, אך ללא הועיל. אח"כ גיביתי מספר דברים אצל חבר, ופירמטתי את הדיסק הקשיח. התקנתי Win 98 מהדורה ראשונה; הכל הלך בסדר, אבל כרטיס הקול, למרות שזוהה לא השמיע צליל! ניסיתי להתקין מחדש דריברים, הכל, ללא הועיל. שמתי לב שאיבוד הצליל קרה לאחר שהתקנתי את הדריברים למודם, וגם שהמודם וכרטיס הקול חולקים אותו IRQ. בכל מקרה, החלטתי להתקין Win XP! הכל הלך מצויין, אך אבוי, שוב אותה בעיה של איבוד קול!!! המודם כבר זוהה אוטומטית וכך גם כרטיס הקול! אך אין צליל! התקנתי את הדריברים שקיבלתי עם כרטיס הקול; הפעלתי מחד…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן מחפש המלצה למיקרופון לגיימינג אין לי העדפה אם זה יהיה עם אוזניות/בלי אוזיניות, שולחני או עם קליפס. אבל חשוב לי האיכות והנוחות. עדיפות לכמה שיותר זול עד 30$. עדיפות ליותר נמוך. להזמין מחו"ל. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום וחג שמח! ברשותי מתאם דונגל BT (מילת קיצור - בלוטוט') בחיבור USB, אני מחפש תוכנה חינמית שיגרום ל-BT להפוך ליציאת אודיו של PC. אני כבד שמיעה שעושה מכינה לאוניברסיטה ועליי לשמוע מאמרים בתכני וידאו מולטימדיה במחשב. אם תמצאו תוכנה חינמית ל-BT שיגרום להפוך ליציאת אודיו PC, אוכל לקנות דיבורית BT לסלולרי שמתאים למכשירי שמיעה באיכות צליל גבוהה, חדה ויותר ברורה (עולה 500 ש"ח) ולהאזין אודיו דרך דונגל BT. תודה רבה על עזרה וחג שמח!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הזמנתי מחשב חדש: pd 805 gigabyte 945pg leadteak 7600gt extreme ac pro 7 וכו'... ואני מתכנן אובר קלוק למעבד,הזמנתי את ה enermax noisetaker 420W. הבנתי לפי ת'רדים שונים פה שיש מצב שהספק הזה לא יספיק לי למערכת במידה ואני מבצע אובר קלוק,ושעדיף ספק עם מסילת 12V אחת ולא 2 (הוא נותן 18A על כל מסילה ו 29A ביחד) האם זה נכון ואם כך לכמה הוא יגביל אותי? כי אני לא מתכונן לקרוע את המעבד.. אם עדיף לי להחליף אותו אז לאיזה ספק (מפלונטר כי משם ביצעתי את ההזמנה). תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן יש עכשיו את ה-Microsoft Wireless 800 באייבורי ב-65 שח. חשבתי לקנות סט אלחוטי זול שישמש לי לקצת גיימינג מהספה כשמתחשק. FPS בעיקר BF4. אני בטוח שזה לא האידיאלי, אבל אם זה יעבוד כמו העכברים הסטנדרטים החוטיים הישנים של ms זה מספיק עבורי. מה אתם אומרים - לקנות או שכדאי להימנע?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
האם מערכת AMD 3200 עם זה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5499 שיושב איתו רק עוד הרדיסק אחת וצורב במחשב יחזיק את זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4316 ? תודה לכם .
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ביקורת על מצלמה דגיטלית של קנון....מישהו יודע היכן הביקורת הזו ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש, או יותר נכון אמא שלי אמרה לי לחפש מצלמה דיגיטלית לתמונות, שהתמונות יהיו באיכות טובה ושהזיכרון יהיה גדול. הטווח מחירים כרגע אין לי כי אמא שלי מוכנה להשקיע כמה שצריך בשביל מצלמה טובה ואיכותית. יש לכם רעיונות?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, ידידה שלי רוצה מדפסת לייזר, רציתי להמליץ לה על שלי, הזירוקס 3117 (מחיר מצויין, ניצול דיו טוב ואפס תקלות=מאוד מרוצה) אבל אני רואה שהיא כבר לא נמכרת. האם יש לכם המלצות למוצרים שנמכרים היום?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-