ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, בעבר כאשר הייתי משחק במחשב רכשתי את העכבר Razer Abyssus והמקלדת שלי הייתה של המחשב הנייד. רכשתי שבוע שעבר מחשב נייח ואני שואל את עצמי אם אני רוצה להשתמש בעכבר הנ"ל ולרכוש מקלדת חוטית או לקנות אל חוטית. אז לאחר שקראתי קצת הבנתי שלמשחקים עדיף חוטית. היות והמטרה של המחשב היא "רב תכליתית" והתקציב שלי הוא בסביבות 300 ש"ח. מה הכי טוב שאני יכול לרכוש? נניח ואני הולך על חוטית (וכנראה אשאר עם העכבר כרגע). האם יש מקלדת עם תאורת מקשים/תאורה אחורית בסכום הזה +-? אשמח להמלצה. תודה מראש לעונים.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
SLIM זה מקלדת שהכפתורים נמוכים ושקועים כמו בלפטופ או במקלדות אפל. אני מחפש מקלדת כזו עד 250 שקל, חוטית כמובן, רק בעברית ומהארץ. חשוב מאוד שיהיה לה NUMPAD (ה9 ספרות מימין)
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
של סרטים והאם יש אפשרות של הדבקת כתוביות יש חיבורים כאלה בחלק מהדי וי די שיצאו היום יש חיבורים כאלה בנפרד? בלי הדי וי די? תודה לכל העקונים
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע אם אפשר לחבר שני שלטים אלחוטיים למחשב? כל מי שאני שואל אומר שלא צריכה להיות בעיה מיוחדת אבל בין זה לבין לעבוד כמו שצריך יש מרחק לא קטן. אם מישהו הצליח (גם בלי לעשות שום דבר מיוחד) אני אשמח לשמוע.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי עכבר אופטי של GPT ואני מאוד מרוצה ממנו...עד עכשיו. העינית נכבית לבד מידי פעם וזה ממש מעצבן כי זה לא קרה עד עכשיו. כן, הוא מחובר היטב ואף פעם זה לא קרה לי. הוא בשימוש כבר 5 שנים אגב. האם כיבוי העינית מעיד על בעיה בעכבר או בלוח אם?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. רכשתי היום את המקלדת Logitech DiNovo Edge רציתי לשתף אתכם,או את מי שחושב לרכוש מקלדת עם עכבר מובנה לקולנוע ביתי. המקלדת הזאת פשוט מדהימה!!!אייכות קליטה מעולה,נטענת אין צורך בסוללות,חזקה ועשויה באייכות גבוהה. מקשים נעימים ושקטים(בדיוק כמו של נייד)שליטה בעכבר ע"י משטח עקיבה ולא עי" כדור(לי זה יותר נוח). רק לשם הבדיקה פתחתי מסמך וורד במחשב בחדר שינה,ישבתי בסלון והקלדתי טקס,לאחר הבדיקה,הטקסט היה רשום במלואו בלי להחסיר כלום. מומלצת בחום למי שמוכן להשקיע קצת יותר,אבל לקבל אייכות ללא פשרות. יתרונות. 1-קליטה חזקה. 2-חומר גלם איכותי. 3-נטענת,אין צורך בסוללות. 4-שליטה בעוצמת הסאונד. חסרונות. 1-משטח עקיבה קצת קטן. 2-מחיר. אם למישהו יש שאלות אשמח לענות. המשך יום נעים לכול…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם מישהו יודע איפה יש אותו בארץ באזור המרכז אני אשמח לקנות אותו אני לא מוצא בשום מקום
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך לקנות טונר למדפסת שלי m1217nfw של hp עכשיו מחיפוש באינטרנט אני רואה הבדלי מחירים מגוכחים ואני לא מבין איפה הקאץ' . 1. יש כזה דבר מקורי ולא מקורי? 2. ואם יש ^כזה^ דבר מה המשמעות של זה טוב\לא טוב? 3. אם המחיר נמוך מדי ביחס לשאר אז אני צריך לחשוד שזה אולי ידפיס רק רבע מהכמות הרגילה או משהו כזה? 4. אם אפשר להמליץ מאיפה לרכוש במחיר טוב אני אשמח. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שיהיה איכותי , נוח לכף היד (ימני), זמן תגובה סביר בשביל משחקים תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז הנה הבעיה: לפני יומיים התקנתי כרטיס מסך ישן ב PCI (אל תשאלו למה...); הוא דפק לי כמובן את כל מערכת ההפעלה שלי (Win Me) והכל השתגע! ניסיתי לעשות הכל כדי להחזיר את המצב לקדמותו, אך ללא הועיל. אח"כ גיביתי מספר דברים אצל חבר, ופירמטתי את הדיסק הקשיח. התקנתי Win 98 מהדורה ראשונה; הכל הלך בסדר, אבל כרטיס הקול, למרות שזוהה לא השמיע צליל! ניסיתי להתקין מחדש דריברים, הכל, ללא הועיל. שמתי לב שאיבוד הצליל קרה לאחר שהתקנתי את הדריברים למודם, וגם שהמודם וכרטיס הקול חולקים אותו IRQ. בכל מקרה, החלטתי להתקין Win XP! הכל הלך מצויין, אך אבוי, שוב אותה בעיה של איבוד קול!!! המודם כבר זוהה אוטומטית וכך גם כרטיס הקול! אך אין צליל! התקנתי את הדריברים שקיבלתי עם כרטיס הקול; הפעלתי מחד…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי את העכבר בחול ולכן אין לי אחריות כאן בארץ. הבעיה היא שהכפתור השמאלי עושה בעיות. יש תקופות שהכפתור פועל טוב אבל לעיתים הוא מפסיק לפעול. יש למישהו פיתרון לבעיה המעצבנת הזאת? האם יש עוד מישהו שנתקל בבעיה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה לא בדיוק המלצה לספק אז פרסמתי את זה פה קניתי Abit Fatalt1y לא SLI AMD 3200 הזמנתי ספק שהמליצו לי עליו הנה הוא http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_608&products_id=8239 עכשיו קראתי פה בפורומים שיש 24 פינים וגירסאות ATX שאין לי שום מושג בזה לא יודע איזה ספק זה לא יודע חיבורים לא שום דבר!!! ההזמנה עדיין לא יצה כך שאפשר לשנות,(האמת שהספק הזה לא מי יודע מה נראה לי אבל המחיר שלו עוד סביר לעומת האחרים (אמור להפעיל 7800GT)) אודה על כל עזרה ויעוץ
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו מכיר מדפסת צבעונית ברמה גבוהה ךתמונות ועבודות גרפיות שגם יודעת לצפות את התמונות בשעווה ? ראיתי את זה באיזה מקום שבנתיים הספיק להיסגר אז אני לא יכול למצוא פרטים על זה. אמורה להדפיס לי בערך 100 דפים בחודש, חשוב לי שתדפיס מהר. תודה,
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אשמח להמלצות לגבי מקלדת מכאנית ועכבר לשימוש יומיומי, דגש על נוחות בהקלדה וגיימינג לפעמים. נראה לי שהכיוון הוא Cherry MX red/MX brown כדי שלא תהיה יותר מדי "קליקית" תקציב למקלדת + עכבר עד 500 ש"ח. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עד עכשיו העכבר עבד לי חלק לא משנה מה עבד מעולה היום חזרתי מביתספר וחיישן של העכבר החליט שהוא לא רוצה לעבוד על הפאד SteelSeries 4HD ועובד על משטחי קרש וכל משטח אחר בלי בעיה.. על ה4H הוא מקרטע ועושה המון בעיות... נשפתי פנימה לחיישן וזה לא עזר בכלום.. מה לעשות? הוא עובד טוב על כל משטח אחר חוץ מפאדים! מה קרה לחיישן?? ויש לי את העכבר הזה חצי שנה הדרייברים מותקנים הכל טוב עד עכשיו עבד מעולה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכותרת מסבירה את עצמה אם לא הייתי מובן מספיק או שהדיון מעורר שאלות, אנה פנו אליו אני מתנצל מראש על כל חוסר הבנה שיגרם כתוצאה מקריאת הכותרת אם היא מפריעה למישהו אי שם ביקום אני מבטיח להתאבד תודה, Akimbo
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש 20 אנשים מחוברים (זה אומר שהם מחוברים לפורום נכון - מה שכתוב בדף הראשי של האתר) ורק חמישה אנשים (2 מתוך ה-7 זה אני) הסתכלו בכלל על השאלה שכתבתי בפורום מערכות הפעלה. זה אומר שכל מה שמעניין אנשים כאן זה הפורום חומרה וזה לא כל כך טוב לפי דעתי. למרות שזה אתר חומרה אחרי הכל. בקיצור, אני כותב כאן כי אני יודע שכולם נמצאים בפורום הזה תמיד. אז אם אתם יכול, תענו לי בבקשה על השאלה הבאה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=4;action=display;threadid=2792
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לצרכים משרדיים כגון סריקת מסמכים איזה סורק כדאי לבחור ואיזה פרמטרים צריך להתעקש עליהם? תודות
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום. לאמי מדפסת משולבת שקנתה לפני כמה שבועות Brother MFC-J6250W. אז ככה: המסך מגע של המדפסת מוגדר להתעמעם לאחר 10 שניות של חוסר שימוש, והמדפסת מוגדרת להכנס למצב שינה לאחר דקה של אי שימוש. בנוסף, ה-Mode Timer מוגדר על 30 שניות של אי שימוש. מסיבה שטרם ברורה, לאחר שהמסך של המדפסת מתעמעם לאחר משך הזמן המוגדר, כמה שניות (פרק זמן לא אקראי) לאחר מכן, הוא מתבהר מחדש, כאילו מישהו נוגע בכפתורים או במסך של המדפסת, גם כאשר אף אחד לא מתעסק עם המדפסת. הדבר מונע מהמדפסת להכנס למצב שינה. הבעייה התחילה מרגע ההפעלה הראשונה של המדפסת. עדכון קושחת המדפסת לגרסה האחרונה לא פתרה את הבעייה. התקשרתי לתמיכה של ברדר רשף, והנציג ביקש ממני לנתק את המדפסת מחדש כאשר היא פועלת, להחזיק את הלחצן Home, ו…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי את השלט למחשב ואין לי מושג איך מכבים אותו.. גרסא אלחוטית.. מה גם שאני מנסה להתקין את התוכנה וזה כל הזמן רושם לי טעות ולא מתקין..
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כי יש לי בעיות עם הצורב הוא עובד כרגיל אבל עושה רעשים ממש מוזרים אם יש איזה מישהו שהוא טכנאי או משהו אני יכול להשמיע לו את הקולות בטלפון והוא יגיד לי אם זה רציני כי אני לא רוצה שהוא ילך לי כי זה הצורב שלי ואין לי שתי סי די רומים אני משתמש בו כראשי שלי ולא יקנו לי חדש בטוח יש מצב לתקן אותו כי אחד כבר זרקתי לפני 8 חודשים כי אמרו לי שלא שווה לתקן אבל ההוא היה סי די רגיל זה גם צורב אולי יש מישהו באזור יבנה \ רחובות \ אשדוד שיכול לתקן לי אני ישלם לו כמו שצריך פשוט אני לא אוהב את החנויות האלו שמחרטטות עליך ויקחו לי 400 שקל שבזה אני יכול לקנות חדש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה מארז לקנות, אם צריך מאווררים אז איזה מאווררים, ואיזה גוף קירור למעבד? אפשר לראות את המפרט שלי.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ההסבר כמו בכותרת, לקחתי סתם תמונה של מארז וסימנתי איפה הפלסטיק הלבן נמצא איך מוציאים אותו?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה עדיף Razer Lycosa או Razer Tarantula או משהו אחר בכלל במחירים האלה +- תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה: דוד שלי נוסע לחו"ל ואולי הוא יוכל להביא לי משהו. אני מתלבט בין Geforce 3 T500 במקום T200 (למרות שעדיין בכל אתר מחו"ל אני רואה מחיר אחר בהפרשים של 100 דולר) מעבד 1800 במקום 1700 או אולי כדאי משהו אחר ? זה המפרט כרגע AMD ATHLON XP 1700+ מעבד Gigabyte GA-7VTX-H VIA KT266A AMD לוח אם Maxtor 40GB 7200RPM ATA133 הארד דיסק HERCULES - 3D Prophet III - GeForce 3 Titanium 500 כרטיס מסך micron/Mushkin 256 ddr 2100 basic זכרון FLOPPY DRIVE 1.44 כונן דיסקטים Pine 56.6k Rocwell Chip מודם מקלדת GENIUS 98 Microsoft IntelliMouse Optical עכבר Samsung 955DF 19 מסך Actima X 52 סידירום Aopen HF45C - Midi ATX 300W מארז ?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-