ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
Abit Siluro Geforce 3-Ti200 Pure 1119 ש''ח כולל shipment מה אתם אומרים? שווה ?
-
- 8 תגובות
- 981 צפיות
-
-
טוב אני צריך המלצה למיקלדת שתיהיה נוחה למשחקים, אבל הכי חשוב שתיהיה דקה. עד 400 שקל, תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 981 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מדפסת משולבת חדשה, והייתי רוצה לשמוע חוות דעת על המדפסת של HP דגם Deskjet 4180 ממשהו שמכיר את המדספת או שקנה אחת כזו. תודה
-
- 7 תגובות
- 981 צפיות
-
-
חבר הביא לי אותו בלי דיסק או משהו ואין עליו פרטים מזהים כמו דגם רק שם החברה Speed link תמונה מצורפת [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 981 צפיות
-
-
היי קניתי לפטופ חדש בגודל של 17.3, (מה שלא היה רשום באתר שאולי המסך בגודל של 17.3, אבל יש עוד שארית מחוץ למסך, מה שמביא אותו לגודל של 20.5 אינצ' -בערך) http://www.bestbuy.com/site/Asus+-+Laptop+/+Intel%26%23174;+Core%26%23153;+i7+Processor+/+17.3%22+Display+/+6GB+Memory+/+640GB+Hard+Drive+-+Black/1257894.p?id=1218243761956&skuId=1257894 הבעיה היא שאני לא מצליח למצוא תיק ללפטופ בשום מקום. למישהו יש המלצות על חנויות/ אתרים/ איביי? (אני מעדיף Bagpack ולא תיק יד) תודה (הגודל של המחשב, לפי המדידות שלי הם: 42X33X4 ובאינצ'ים: 16.5X13X1.6)
-
- 0 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום לכולם, תוכלו בבקשה להמליץ לי על סורק שחור\לבן מהיר לעבודה די אינטנסיבית במשרד? המטרה היא להיפטר מהניירת ולסרוק הזמנות\חשבוניות וכ"ו. צריך מגש הזנה די גדול (נגיד 70-100 דפים) ותוכנה שתדע להפריד את הסריקות (הבנתי שיש אופציה להכניס בערימה "דף מפריד" שהסורק יכול לזהות - האם זה סטנדרט?) אין תקציב מוגדר, בסה"כ אין צורך בסריקות של גדלים מיוחדים\רוזולוציות\צבע וכ"ו. מה שחשוב זה אמינות, מהירות, אחריות. תודה מראש, עמרי
-
- 5 תגובות
- 981 צפיות
-
-
פיצול כבל רשת אודיו ומקלדת ועכבר אלחוטיים שבאים עם דונגל אחד? עדיף מישראל אבל אני מוכן גם לשקול משהו מאיביי תודה
-
- 0 תגובות
- 981 צפיות
-
-
היי,הזמנתי מחשב חדש ואיתו גם מקלדת.בחרתי במקלדת הזו Microsoft Digital Media Keyboard 3000. אבל כרגע אין אותה במלאי.הם אמרו לי שאוכל לבחור מקלדת חלופית עד 150 ש"ח או להוסיף כסף ולקחת מקלדת אחרת.חשוב לי שהמקלדת תכלול עברית ותהיה איכותית[עדיף מייקרוסופט] עריכה: חשוב לי לציין שהתקציב עצמו למקלדת מלכתחילה היה באיזור 90-120 ש"ח ,האם יש אלטרנטיבה למייקרוסופט 3000 בTMS או שלהביא את המקלדת מחנות אחרת? הם הציעו לי את המקלדת Logitech G105 בתוספת של כ-50 ש"ח..איך היא?אין בה עברית אבל אפשר להוסיף מדבקות..
-
- 4 תגובות
- 981 צפיות
-
-
אני משחק FPS לא תחרותי בעליל (שחקן סינגל, אבל על הרמות הקשות לרוב). לא משחק MMOs למיניהם. זה הפד שיש לי : http://www.roccat.org/Products/Gaming-Mousepads/ROCCAT-Taito-Series/ וזו המקלדת: http://www.roccat.org/Products/Gaming-Keyboards/ROCCAT-Isku/ . אני מציין את המקלדת כי בעיקרון הKone Pure יודע לדבר עם המקלדת לכלמיני מקרואים וכו'. לא יודע כמה זה שימושי ביומיום. לG500 אחריות של שלוש שנים ואילו ה Kone Pure מגיע עם שנה. אני כיום עם Razer Deathadder 3.5, אשר התקלקלה לו הגלגלת אחרי שימוש של שנה (קופצת בגלילה בצורה נוראית ומעצבנת). נ.ב: אודה לכם אם לא תמליצו לי על מוצרי Razer. התקלקלו לי שלושה בטווח שימוש של שנה (אחד הוחלף באחריות). לא בא לי להמשיך למוצר הרביעי, גם אם זה ה…
-
- 9 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום! יש לי מדפסת מסוג סמסונג ML-2251N - מדפסת לייזר. יש לי איתה בעיה - כל מה שאני מדפיסה יוצא עם חצאי עיגולים שחורים בצדדים. אין לי מושג איך לתקן.. אשמח להצעות... תודה ליטל
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לשדר מוזיקה מאחד המחשבים בכל רחבי הבית. הפתרון שחשבתי עליו הוא לחבר משדר FM ליציאת הסאונד של המחשב, לכייל אותו לתחנה "נקיה" ובעזרת מקלטי רדיו לקלוט את התדר ברחבי הבית. השאלות הן: 1. האם יש למישהו פתרון יעיל יותר / זול יותר / הגיוני יותר? 2. אם לא, האם מישהו יכול להמליץ על משדר מספיק טוב שאני אוכל לשמוע איתו באיכות טובה ברחבי הבית? אני די בטוח שהמכשירים שמוכרים ב3-4 דולר בebay, שעובדים על סוללות ומתוכננים לרכב לא יעשו עבודה טובה... מצאתי מספר מכשירים שמשדרים ברמות שונות של וואטים, השאלה היא כמה אני צריך במקרה זה (ואני מניח שממש לא הרבה). תודה, לירן.
-
- 8 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אוזניות גיימינג לאחי מתנה בתקציב של עד 400 שקל אני מחפש אוזניות בעלות שמיעה נקייה ואיכותיות שיכללו מיקרופון המליצו לי על: Senheiser PC 330 Razer Carcharias SteelSerias Siberia V2 -אשמח מאוד לשמוע ביקורת על האוזניות הנ"ל (למי שיש אותן) -במידה ויש לכם דגמים אחרים שאתם יכולים להמליץ זה יהיה מעולה תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 980 צפיות
-
-
לא יודע אם כבר הפצתי את זה בעבר, אבל יש לי Sb live Value עם יציאה דיגיטלית שלא שווה כלום. אני נואשות ליציאה אופטית, וכדי לקבל אחת לכרטיס שלי תעלה מינימום של 500 שקל. (live drive) שזה לא מתקבל. למישהו יש פתרון? אולי כרטיס קול אחר עם יציאה אופטית?
-
- 5 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום הנכון להעלאת השאלה. אני מעוניין לדעת האם יכול ג'וי סטיק כלשהו או עכבר גלילה (כדור עילי) לשמש להקניית תנועות ויכולות סיבוב בתוכנות גראפיות לתכנון דוגמת סוליד וורקס, פרו-אי, קאטיה וכו'? במידה וכן, איזה דגמים ושל איזה חברות מומלצים בתחום. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המארז הזה? הוא עולה 500 ש"ח ומגיע עם ספק 350W של אנטק... נשמע טוב... אבל מה אתם אומרים? כדאי? http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=93700
-
- 4 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום . אני מעוניין לקנות את השלט אלחוטי ... האם הוא נוח לשימוש במחשב האם הוא אמין ומספק את התמורה למחיר ( 300 שח ) האם אפשר להשתמש בו גם ב VISTA ( ז"א שאין איזה בעיות תאימות ) תודה.
-
- 3 תגובות
- 980 צפיות
-
-
קיצור הגיע המחשב החדש ואיתו אני גם רוצה לקנות מקלדת אני מוכן להשקיע 250-260 גג .. בשביל מקלדת .. המקלדות הם: Microsoft Reclusa Razer Arctosa Logitech Wave מה המקלדת הכי נוחה פה? אני לא צריך מקשים שאפשר לתכנת,חיבורי USB אוזניות מקלדת וכל זה זה לא שימושי לדעתי. קיצור מה המקלדת המומלצת מה-3 שלמעלה?
-
- 7 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי שקיבלתי את המחשב החדש שלי סוף סוף המחשב הישן שלי עבר מקום ועכשיו יש לי 3 מחשבים בחדר אבל רק 2 מסכים [ו2 מקלדות ו2 עכברים]וכמובן אין לי מקום לשים עוד מסך וכו'... אז אני רוצה לקחת את 2 המחשבים ולחבר אותם באמצעות קופסאת מיתוג[? אני צודק?] ששני המחשבים יהיו מחוברים וברגע שאני ילחץ על כפתור המסך יעבור לעבוד עם המחשב השני [וגם כל שאר הציוד כמו רמקולים ומקלדת וכו'...] קופסאת מיתוג זה באמת מה שאני צריך? ועם כן אפשר המלצה לאחת טובה? [עד 150-200 שקל לא יותר] תודה
-
- 2 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום, אחרי 6 שנים (!!!) הגיע זמן להחליף לוח-אם ומעבד. האם מארז שבו ישב לוח-אם ישן של פנטיום 3 (ASUS P3V133) יתאים ללוח אם חדש ? או שצריך להכניס לתוך התקציב המוגבל מאוד שלי גם מארז (שיוריד את רמת הלוח/מעבד/זיכרון) ?
-
- 9 תגובות
- 980 צפיות
-
-
תביאו לי בבקשה את כל המקלדות שיש להן תאורה אחורית. כי למשל ה 2 הטובות שזה ה G15 של לוג'יטק והאיך שקוראים לה של REZOR, אני לא אקנה ב 500 שקל, גם כי יש שם דברים שאני בכלל לא צריך. אני רוצה משהו פשוט +כמה כפתורי קיצור בסיסים (שליטה בנגן, מחשב שלי, דף בית וכאלה) ושיהיה מואר, כי זה מעבצן לשחק בחושך בלי לראות את המלקדת. אני רוצה למצוא משהו עד 150 ש"ח. (אבל תביאו לי כל מה שאתם מקירים) תדוה מראש
-
- 1 תגובה
- 979 צפיות
-
-
-
ערב טוב לכולם אני רוצה לדעת כמה עולה בארץ ocz 6400 2gb 800 זהב
-
- 3 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אבי החליף מדפסת הזרקת דיו של ברדר באחת חדשה הכוללת גם הדפסה על א-3 פקס סורק צילום והדפסה . המדפסת עלתה כ 1400 שקלים ואמורה להיות כבדה לשימוש ביתי. הבעיה שליחת הדפסה לוקחת קרוב לדקה במלל, ובתמונה 2, 3 דקות עד שהמדפסת מתחילה ועוד 5 עד 10 דקות ויותר להדפסת תמונה באיכות בינונית על א-4 . יש לציין כי המדפסת הישנה עשתה זאת ב עשרים אחוז מהזמן. התקשרנו לשרות לקוחות והם בקשו שנביא את המדפסת והמחשב. נו באמת... האם למי שהוא יש רעיון? יש לציין כי המדפסת מחוברת רגיל ישירות אל המחשב ב יו אס בי ללא רשת בבית המחשב בן שנתים לערך
-
- 1 תגובה
- 979 צפיות
-
-
אחרי שהחלפתי מקלדת ( בסוף הצלחתי למצוא מקלדת שלdaskeyboard ביד שנייה). דרך אגב מקלדת בת-ז**ה. הגיע הזמן גם להחליף את האוזניות שלי, מה שקורה האוזניות שלי בנות 5 עם חיבור usb ופעם בכמה זמן המחשב מפסיק לזהות אותם, אחרי בדיקה מול מספר מחשבים אחרים הגעתי למסקנה שכנראה הם עשו את שלהם. האוזניות שלי נקנו בסין והם של חברת aula והם היו סבבה. עכשיו אני מחפש אוזניות גיימרים עד 400+-, רוב הזמן הם ישמשו למשחקים אבל לפעמים ישמשו לסרטים ולמוזיקה במחשב. עדיפות לחיבור 3.5" אבל גם חיבור usb יהיה גם סבבה. יצא לי לראות אוזניות של Logitech , Razer ,corsair בערך כולם באותם מחיר. הדבר החשוב ביותר שלא יהיו אלחוטיים, ניסיון גרוע עם חיבור זה. תודה ומצטער על החפירה
-
- 1 תגובה
- 979 צפיות
-
-
תקציב סך הכל: 500 ש"ח ורצוי שיהיה פחות דרישות מהעכבר: זריז ומדוייק איכותי חוטי בלבד מצאתי 2 דגמים שאהבתי, מה אומרים? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7938 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12709 דרישות מקלדת: אני מקליד הרבה (מתכנת) ולכן חשוב שהמקלדת תהיה נוחה ואיכותית מקשים בעברית ואנגלית כמובן מקשי מולטימדיה יכולים להוסיף, ממש לא קריטי תאורה אחורית שניתנת להדלקה וכיבוי יכולה להיות תוספת יעילה חוטית הבנתי שמקלדת מכנית תיתן פידבק טוב יותר ובכללי תהיה עמידה יותר אך באמת שאין לי מושג ולכן אני פונה אליכם. המלצות?
-
- 4 תגובות
- 979 צפיות
-