ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
הביצועים של הציפסט הזה די טובים רק מעט פחות מKT266A המחיר שלו נמוך יותר. והוא תומך בזיכרונות DDR333 ולא שמעתי על שום בעיות איתו... מדובר בלוח בציפסט מעולה ואני בהחלט הייתי קונה לוח מבוסס עליו ולו רק בגלל שהתמכיה שלו ב DDR333 נותנת יכולת אובר-קלוקינג וביצועי אובר קלוקינג טובים מאוד... בלי להעמיס על המערכת. אם אני הייתי צריך לבחור לוח הייתי הולך על ה Iwill XP333-R יש לו ביצועי אובר קלוקינג מרשימים ומחלק חמישי ושישי ל PCI + ביצועים לא רעים בכלל בגרסאות האחרונות שלו...
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי את הכבל מידע של נוקיה הוא USB והוא של חברת PROLIFIC הדגם הוא PL 2303 הוא בא בלי הדרייברים, מצאתי את הדרייברים באינטרנט, חיברתי למחשב הגדרתי והתקנתי NOKIA PC SUITE כשאני מחבר את המכשיר: NOKIA 3120 (הוא זהה לחלוטין לדגם 3100) ומנסה לגרום שהמכשיר יזדהה ע"י המערכת ויתבצע סינכרון זה לא קורה המחשב לא מזהה את הטלפון, מה לפי דעתכם הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה?
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
מחפש המלצה למדפסת לייזר שמדפיסה שחור-לבן ומשולבת עם פקס וסורק . התקציב לא יעלה על 250-650 שח. ומחיר החלפת טיונר לא יעלה על 100-200 שח. כמות הדפסות שבועיות הינה בין 50 ל-120 דף. בתודה מראש לכל המלצהץ
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
חשוב לי מאוד שהעכבר יהיה קל ומדוייק.
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אני צריך אל פסק שיחזיק לי את המחשב עד 5 דקות בכל פעם שיש הפסקת חשמל או קצר (לא צריך שיכבה לי אותו) מחשב רגיל עם עם מסך CRT 17. איזה אל פסק יתאים לי (מבחינת כח...)? ואיך האל פסק של גמאטרוניק? תודה לכל העוזרים.
-
- 8 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני מחפש מארז זול עם ספק שיש בוא כניסות USB מקדימה וגם כניסות קול.
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני זקוק לכזה בדחיפות. מישהו יודע היכן ניתן לקנות כזה בארץ?
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
זמני קט אז אני אקצר,יש לי ג'יסטיק אבל אני לא מוצא את הכניסה שלו בלוח אם,אני צריך אדפטור מה השם שלו ואיפה אפשר להשיג אותו? תודה
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יש לי אותם שנה וחצי בערך, היום פתאום הרמקול הימני הפסיק לעבוד. מה זה יכול להיות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
-
שלום לכולם הייתי רוצה לדעת אייך אני יודע איזה אל-פסק מתאים למחשב שלי (כמה מיליאמפר) יש לי אדויס 600 שהבטריות שלו גמורות כדי לתקן אותו (להחליף בטריות)? או שכדי לקנות כבר חדש?
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
היי חברה, עוד מעט יש לי יומולדת וחשבתי לקנות משהו מיוחד למחשב, חשבתי על nvidia shield או 3D Vision 2 אבל לאחר כמה סיקורים ירדתי משניהם, מישהו יכול לעזור לי למצוא גאדג׳ט מגניב שישדרג את החוויה? טווח ההשקה בסביבות ה1000-1500 שקל, תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, לא ידעתי כ"כ לאן לקשר את הבקשה, אבל אני חושב שזה רלוונטי לפה. אז ככה, יש לי כרגע את הציוד היקפי הבא: SteelSeries Siberia V2 Frost Blue Microsoft Side-Winter X4 Keyboard Deathadder 3500 Black Edition QcK+ Diablo III קודם כל אשמח לשמוע חוות דעת על הציוד ההיקפי והשילוב, ויחד עם זאת אני מעוניין לעצב את העמדה שתהיה יפה, הכוונה היא שאני צריך עמדה לאוזניות שתהיה מתאימה, והקטע זה שיש לי גם במחשב עצמו מהמארז LED בצבע כחול חזק, אז יוצא שיש לי 2 לדים בצבע כחול - מהמחשב והאוזניות, ואחד אדום - מהמקלדת. עכשיו אני רוצה להוסיף את הלדים האלה שיש מאחורי המסך של המחשב? שאומרים שזה עוזר לעיניים או משהו כשאתה במחשב בחושך... בכל אופן אפשר רעיונות לעיצוב לפי מה שכתבתי? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חמי רכש מצלמה למחשב אבל לטענתו המסך הוא בעל מסגרת מעוגלת והמצלמה לא נתפסת במסגרת המסך. המצלמה היא HD6000 של מיקרוסופט והמסך הוא סמסונג B2230. איני גר קרוב אליו כדי להגיע ולבדוק אבל נניח שהוא באמת צודק - מה הפתרון?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
המחירים מאוד זולים. רשום מארז atx, בלי פירוט. מה זה בדיוק התוספת של usb במפרט של המארז?
-
- 5 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה למקלדת נוחה ואיכותית לצרכים משרדיים. אופי השימוש הוא Excel, אופיס, ו-AutoCad. תקציב- אין הגבלה ברורה, אבל אם אפשר לחסוך בלי לפגוע במבחר- אז לחסוך. אבל אם צריך- מוכן לשלם גם יותר. אני מחפש מקלדת עם "מקשים שטוחים" או איך שלא קוראים לזה. אני מדבר על מקלדת בסגנון זאת שמגיעה במחשבים ניידים עסקיים כדוגמת Dell Latitude E series, או Lenovo ThinkPad T series. אפשר כמובן להציע מקלדות נוחות ושטוחות יחסית. מקלדות גיימינג/ עם מקשים גדולים וכדו' נראות, לטעמיי, פחות מוצלחות מבחינת הנוחות.. פחות חשוב לי הנושא של אלחוטית/ חוטית. כן חשובה הנוחות, הלוח הנומרי הוא בגדר חובה! סתם כיוונים שחשבתי עליהם: 1. Logitech MK520 2. Logitech K360 3. Microsoft Sculpt Comfort V4S וכמ…
-
- 16 תגובות
- 14.6k צפיות
-
-
שאלת תם - מה ההבדל בין עכברים שונים? במה מתאפיין ההבדל? לי יש עכבר פשוט USB של לוג'יטק, יש לי אותו כבר 4 שנים והוא מצוין ומאד נח מה מיוחד יותר בעכבר לייזר או בכל העכברים היקרים יותר מהסטנדרט? (שלי עלה בזמנו 100 ש"ח היום כאלה עולים בערך 45 ש"ח)
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מצלמת רשת איכותית (להעברת שידורים ברשת למספר משתתפים) מעניין אותי בעיקר איכות השידור, איזה מצלמת רשת אתם ממליצים לי? בנוסף, האם יש צורך לשדרג את מהירות האינטרנט כדי שהשידור יעבור חלק?
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום לעוזרים לאחר שקראתי את ההמלצות השונות הבנתי כי מדפסות של קנון או HP הם הסבירות ביותר אני לא מדפיס הרבה, ורק חומרי לימוד, אך מחפש מדפסת שתהיה אמינה וחסכונית חשבתי על ה HP 5943 או סוג מסויים של קנון טווח המחירים הוא עד 500 שקל תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום זאת, דבר ראשון החומרה : athlon xp 2800+ | asus a7n8x motherboard elsa gladiac geforce 6800gt seagate barracuda 120gig audiophille + sb128pci הספק כוח שכרגע יש לי זה thermaltake silent purepower 480w , ואני חייב להגיד ששקט הוא לא (החלקים האחרים די שקטים), ושקט בא אצלי במקום ראשון. לפי מפרטים שבדקתי אני צריך רק 18 אמפר לרייל של ה12 וואט (אני לא עושה אוברקלוקינג ולא מתכוון לעשות). הספק היחידי שראיתי והיה גם מומלץ זה הenermax noisetaker אבל היחידי שראיתי זה 475 וואט, לא ראיתי את ה420 בשום מקום, ומן הסתם לא שמעתי כמה הוא שקט או רועש. המלצות והארות אל תהססו לשלוח :]
-
- 7 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום! יש לי מדפסת brother 250C ורציתי לדעת עם מוכרים לדגם הזה טונר כי זה ניראה לי ביזבוז כסף כל פעם ליקנות לה דיו ואני רואה שהרבה פה מדברים על טונרים ושזה זול לפי מה שהבנתי טונר זה כמו בקבוק קטן שאני אמור למלות איתו את המחסנית דיו הריקה שלי זה נכון? ואיך עושים את זה? כמה לישפוך וכו..
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
שלום לכולם! כרגע קיבלתי את ההגה האדום של לוג'יטק עם הפורס פידבק, ומשום מה כשאני משחק באנדרגרונד 2, אני לא מרגיש את הפידבק, חוץ מזה שכאשר אני מחבר את הפידבק לחשמל אז ההגה מסתובב קשה יותר. אתם יכולים להדריך אותי בבקשה איך להפעיל את הפורס פידבק? תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב מחובר לטלויזה בסלון. המרחק מהמחשב לסלון 5 מטר שבדרך יש קיר לבנים. האם קיים עכבר שיכול לשלוט טוב על המחשב או פתרון יותר אלגנטי דמוי שלט ? בזמנו מכרו את עכבר BLUETOOTH של לוג'יטק שיצורו הופסק וקראתי תגובות שהוא יעיל. http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=30404 אשמח לשמוע את דעתכם.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין בעכבר שדיוקו ו''ביצועיו'' גבוהים (לגיימינג מן הסתם). קודם כל,כולם חייבים להיות מהאתר Nweegg.com,תג המחיר שלי הוא מקס' 80$. בעיקרון אני מתלבט בין כמה סוגים - :Logitech Logitech MX518 (1 Logitech G9 (2 Logitech VX Revolution (3 Logitech G5 (4 Razer: RAZER RZ01 Infrared DeathAdder Guild Wars Edition Gaming Mouse(1 RAZER RZ01 Optical DeathAdder High Precision Gaming Mouse (2 אשמח אם תאמרו לי מי יותר טוב, ואם יש אחד אחר,אשמח לקבל גם אותו. בתודה, רועי. ---ההודעה נערכה,ולכן היא פחות קשורה לתגובות---
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
יש לי לוח אם עם USB2 2.0 הלוח הוא epox 4g4a plus ומצלמת וידאו דיגיטלית של סוני אבל כשאני מחבר את המצלמה למחשב ובודק את ההתקנים עם SiSoft Sandra אני רואה שכתוב שמה שזה USB 1.0 והעכבר שלי למשל רשום כ 1.1 זה אומר שהמצלמה לא מסוגלת להעביר מידע במהירות שה USB 2.0 מאפשר? אילו מוצרי חומרה כן מנצלים את הפוטנציאל של ה USB 2.0?
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-