עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by roipow,

http://www.gearbest.com/usb-flash-drives/pp_15098.htmlקניתי את הUSB הזה ושמתי עליו שירים ושאני נכנס לאוטו הוא לא עובד.. ויש לי עוד USB של cruzer blade 8G והוא עובד פיקס... יש לי מערכת באוטו של PIONEER http://www.pioneerisrael.co.il/index.php?dir=site&page=products_items&op=view&cs=343אשמח לעזרה בבקשה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. היי, http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33&products_id=2520 מישהו מכיר את המארז? האם הוא מגיע עם 2 מקומות ל 120 מ"מ כמו אחיו הגדולים? האם הוא בכלל כדאי? אני מחפש מארז טוב במחיר הכי זול שניתן, התקציב מאוד מוגבל.. המטרה היא גם לקנות בלי ספק ולקבל זיכוי (כמה זיכוי אני אקבל מזיגזג?) אם ישנן הצעות אחרות, GO AHEAD... תודה.

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  3. Started by yaloner,

שלום, אני שוקל לקנות את ה-HP DESKJET 2180 כי אני לא צריך פקס והיא נראית לי המועמדת המובילה. העניין הוא שלפעמים אני צריך לסרוק דפים קטנים או ספר, האם יש למדפסת הזאת גם סורק אופקי (כזה שמניחים עליו את מה שסורקים) ? לא הצלחתי להבין זאת ממפרטים ומתמונות... תודה

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  4. מישהו קנה פעם(בארץ) מצפן שמתחבר למחשב נישא? 1. אני מעוניין במצפן עם יציאה סריאלית שמעבירה למחשב נתוני כיוון. אם למישהו יש מושג איפה אפשר להשיג כזה אודה לו מאוד. :-X 2. אני צריך כרטיס/אלמנט שמאפשר למדוד טווח לגוף הקרוב ביותר בכיוון אליו הוא פונה . (חיבור למחשב נישא). יותר עדיף אם יש כזה דבר שמודד בו זמנית בכל הכיוונים ונותן מפת טווחים היקפית - כלומר מה הטווח לגוף הקרוב ביותר בכל כיוון בנפרד מסביב למחשב. מישהו יודע איפה אפשר למצוא כזה? (נערך ע"י מנהל הפורום)

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  5. למה מיהרו להעלים את הדגמים של הצורבי DVD של LG4167 ומטה מהחנויות ובכלל? והכניסו את DVD-RAM GSA-H20L הרי זה אותו מהירות בדיוק

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  6. http://www.thermaltake.com/purepower/w005758twv500/w005758twv500.htm חיפשתי ביקורות ברשת בכמה חיפושים שונים. מצאתי 4 ביקורות סבירות. 2 משבחות ו-2 פחות מחמיאות (למרות שלא קוטלות). הספק נראה לי נוח מאוד מבחינת המודולריות שלו והתצוגה מאוד מושכת את העין. מצאתי בפורום שזה ספק מיוצר ע"י DELTA אם זה אומר לכם משהו..... :s05: אני ישמח אם יש מישהו שיש לו את הספק או שמע עליו שיגיב.

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  7. שלום, קיבלתי עם המדפסת מחסניות דיו לא XL שה-YELLOW , PGBK וה-C נגמרו , שניים מהם מצאתי מקורי שזה לא זול ועוד אחד של פיגמנטציה PGBK550 חבר הביא לי - לא מקורי ( ממולא) . עכשיו אין בעיה לשים 4 ראשים שהם מקורים ביחד עם ראש דיו לא מקורי ? זה לא עושה בעיות ? ( נגיד גם שכל הראשיים לא מקוריים ביחד , אז זה אומר לפחות שהם עובדים ביחד והם מאותו סוג, גם במקרה שכולם לא מקורים זה יכול להרוס את המדפסת ? ) תודה רבה.

• 14 תגובות
    • 4.1k צפיות
  8. הייתי רוצה להחליף את הINTEL 1000 WIFI שלי בINTEL WIFI 7620 אלו התמונות של המוצרים: (אילו מתאמים אני צריך)

9. Started by OmerNeu,

שלום, יש לי עכבר Deathadder והכפתור של הגלגלת כבר לא מגיב תמיד ומציק. אני רוצה עכבר שיחליף אותו ולאו דווקא Deathadder בגלל עמידות יחסית נמוכה משום מה וגם בגלל המחיר. שיהיה יותר זול מה- Deathadder בעל צורה פיזית דומה ל- Deathadder תאורה לא רלוונטית חוטית שיהיה לפחות כפתור אחד אגודל לרוב לFPS אם ה-Deathadder עדיין עכבר רלוונטי בשוק תגידו לי. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Lapua23,

שלום, אני צריך מקלדת חדשה ואף פעם לא ניסיתי מקלדת מכנית . יש לי תקציב של 70 דולר , אין לי בעיה לקנות מחו"ל אך עניין האחריות קצת בעייתי. תודה על העזרה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Boomer,

מישהו יודע איפה ניתן לקנות את העכבר הזה באזור המרכז מלבד בפנדה (קצת רחוק לי)? http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=8662 נ.ב. מישהו שמשתמש בו יודע אם הוא אמין (לא מתקלקל אחרי שנה מקסימום כמו כל עכבר של חברה השונה מלוג'יטק או מייקרוסופט)?

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. היות וההודעה הקודמת שלי על הסט הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1464 לא נענתה לאחר המון זמן, החלטתי לפתוח ת'רד חדש, להעלות את התקציב, ולתת לכם, המומחים, להציע את הדגמים שנראים לכם מתאימים יותר. טוב, אז ניגש לשימושים: 1. אלחוטיות לא מדברת אלי במיוחד, זה נחמד אבל לא מוסיף אצלי לדירוג של סט אחד על פני סט אחר. 2. אני לא משחק הרבה משחקים, אבל משחק, ואני רוצה שהמקלדת החדשה תעבוד בצורה טובה עם משחקים, כיום אני סובל מבעיה של שילובים מקשים שלא עובדים במשחקים במקלדת שלי (למשל, שילוב של ALT או מקש הרווח והחץ שמאלה לא פועלים לרוב במשחקים, דבר שמאוד מפריע בחלק מהמשחקים). 3. עכבר איכותי, העכבר הזול שאני משתמש בו היום עשוי מפלסטיק זול שנותן תחושה של זיעה ודביקות אחרי …

• 9 תגובות
    • 984 צפיות
  13. Started by nirga,

שלום אני מחפש מדפסת שתהיה חסכונית, לא גדולה מידי ושראשי הדיו לא יהיו יקרים התקציב הוא עד 400 ש"ח אין לי צורך בסורק, פקס וכו', מהניסיון שיש לי זה לא שימושי במיוחד ומתקלקל מהר בבקשה המליצו לי על מדפסת תודה

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  14. מה עושים

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  15. Started by Canter-Points,

קניתי IRDA חדש לסלולארי שלי, ואני רוצה להשתמש באותו IRDA בתור שלט למדיה פלייר וכו... אחרי חיפוש בארכיונים של הפורום מצאתי כמה תוכנות אבל כולן עובדות אם IR בחיבור סריאלי רגיל. ושלי עובד עם USB (כן אני יודע שזה סריאלי - אבל זה לא הולך...) תודה

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  16. מיועד גם למשחקים. אשמח להמלצות בכל טווח התקציב. תודה.

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  17. Started by stupidity,

אפשר לחבר וידאו רגיל (4 ראשים של אקאי) לכרטיס מסך ג'יפורס 2 GTS של אסוס עם כניסות וידאו SVHS MINI DIN ו-RCA MINI DIN? צריך תוכנה מיוחדת? מה תהיה האיכות של הסרט על מסך 19 טוב בהשוואה לטלוויזיה 21 אינצ' פשוטה? TIA

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by zoyaniv,

רציתי לדעת אם מה הכרטיס מגיע האם הוא מגיע אם קופסת חיבורים בדומה ל-hercules xp ומה מהם עדיף

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by titan,

כמה נראה לכם תעלה מערכת קולנוע ביתית עם רמקולים טובים טלביזיה 43"-41" וDVD בן זונה עם הכל ?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by Bah_gots_pIII_450,

המודם שלי משתף IRQ עם כרטיס המסך שלי. איך אפשר לתקן זאת?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by shirNoshe,

במשחקים מסוימים אין לי אפשרות להגדיר לחצנים שמאליים כפונקציות במשחק.מדוע? האם הבעיה קשורה לעכבר?להתקנה?או למשחק עצמו?

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  22. Started by b3ta0,

מישהו יודע אילו חנויות מוכרות גם גרסת ה 2007 של ה G5 (עם 2 כפתורי האגודל בצדי העכבר)? עשיתי חיפוש בפורום למידע, חיפשתי בחנויות ולא מצאתי אף חנות שמוכרת את הגרסה החדשה הזו. אמור להגיע לארץ? יש מושג מה יהיה המחיר? במקרה שלא יגיע לארץ, או יימכר במחיר מופרז, האם כדאי ללכת עם ה G5 ה'ישן' (יש כמה גרסאות, אילו מהן?), או על עכבר שונה? תודה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by eyal,

;D ;D אני מתכוון לקנות מחשב חדש פנטיום 4 1700לוח אם גריבלדי 850256 RDRAMכריאייטיב 12840 ג'יגה 7200 RPMורציתי לדעת אם כדאי לי להשקיע ולקנותge force 3 ti200

24. Started by uvs,

עד 300 שקל גג לשיחות וידיאו בסקייפ בעיקר

• 0 תגובות
    • 552 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.