ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
- 

אני מדבר לי הIRC ופותח איזה .JPG (איזה אחד בגודל 400K) כשפתעום בום ... המחשב שלי RESTARTED ולא סתם .. אלה הדיסק הקשיח היתכבה ונדלק רק אחרי כמה שניות ... יש לי norton antivirus auto protect that got updated dayly ויש לי 3 FIREWALLS בפועל זה יכול להית בגלל ווינדוז ? - 

- 17 תגובות
- 1.5k צפיות

- 

- 

המממ לפי מה שהבנתי מעבדי אתלון צריכים ספקי כוח מאושרים בגלל שהם רגישים יותר לקפיצות זרם ולאו דווקא בגלל שהם צורכים הרבה יותר חשמל... האם גם מעבדי פנטיום 4 צריכים ספקי כוח מאושרים באיזשהוא תקן מתקדם יותר? כי הם צורכים בערך אותה כמות חשמל... זה למה אני חושב שאתלון פשוט רגיש לקפיצות זרם. כמה בערך עולה ספק מאושר AMD יותא מאשר ספק רגיל? וכמה בערך עולה מארז מאושר INTEL מאשר מארז רגיל? אני לא חושב שאנחנו לוקחים את הדברים האלה בחשבון שאומרים שהאתלון נותן יותר ביצועים/למחיר... - 

- 6 תגובות
- 1.1k צפיות

- 

- 

שלום . אני מעוניין לקבל המלצות לסורק איכותי - למטרת סריקה של תמונות / ספרים / מגזינים /פילם / - למטרת הטמעה ושימוש בעבודת בניית אתר + עריכת עבודות. אשמח לקבל המלצות , סוגים , וניסיון טוב . תודה - 

- 0 תגובות
- 667 צפיות

- 

- 

מה ההבדלים בין לוח אם GIGABYTE 7VTXE-266 PLUS לבין לוח אם GIGABYTE GH-7VTXH תודה על העזרה - 

- 5 תגובות
- 986 צפיות

- 

- 

אהלן חברה רציתי לדעת אם יש מארזים שבצורת מכונית ....... :auto: - 

- 7 תגובות
- 733 צפיות

- 

- 

חשוב לי מאוד שהעכבר יהיה קל ומדויק.. תודה. - 

- 0 תגובות
- 669 צפיות

- 

- 

האם שווה להשקיע בלוח של ה-KT333 או להסתפק בלוח הדי ישן של ה-266? ואני רוצה GA ולא ASUS כי אני רוצה את הכ.רשת המובנה...או שמא עדיף לקחת ASUS+כ.רשת?! ??? - 

- 11 תגובות
- 1.2k צפיות

- 

- 

היי, שאלה שמעסיקה אותי בזמן האחרון, בעבר הייתה ברשותי מקלדת: microsoft multimedia keyboard 1.1 והיום ברשותי: microsoft wireless desktop 2000 במקלדת הישנה המקשים היו גבוהים מהמקלדת החדשה (מה שהיה לי הרבה הרבה יותר נוח) וכמובן שבעת לחיצה, באמת הרגשתי את המקלדת. רציתי להבין האם יש שם/סוג ברור להבדל בין המקלדות? כלומר בגובה הזה של המקשים.. בהתחלה חשבתי שהקודמת מכנית, אך מהר מאוד לאחר בירור הובהר לי שלא. אם מישהו יודע על מה מדובר אשמח לדעת, וכמו כן לשמוע על מקלדות בעלות קונספט דומה הנמכרות כיום. תודה ענקית! - 

- 2 תגובות
- 1.4k צפיות

- 

- 

אני מתכוון לקנות מארז חדש יחד עם המחשב החדש גם כן... אני מתכוון ללכת על מארזשל חברה ידועה (אנרמקס, אנטק, צ'יפטק וכו'...) ולא על מארז ג'נריק, מידי טאוור או פול טאוור, זה לא משנה עכשיו. השאלה היא מה הקריטריונים? אני מניח שבכולם יהיו כפתורים להדלקה\כיבוי ונורות LED בחברות ידועות כאלה איכות הפלסטיק\חומר אחר שהמארז מיוצר ממנו יהיה איכותי, לא יהיו פינות חדות? מה שחשבתי עליו הוא המשקל. מארזים כמו הENERMAX 710B כבדים מאד, בגלל החומר ממנו הם מיוצרים. מישהו מכיר מארזי אלמיניום שנמכרים בארץ? הם אמורים להיות הרבה יותר יקרים? ועוד משהו, למה המארזים של ליאן-לי כל כך יקרים? - 

- 16 תגובות
- 1.8k צפיות

- 

- 

העכבר השחור יותר נוח הבנתי מהאפור האם זה נכון ? ואם יש לעכבר חיישן שעם לא נוגעים בו זמן מסויים הוא נכנס להשהייה? חוסך סוללה - 

- 1 תגובה
- 714 צפיות

- 

- 

אז המצב הוא כזה.. יש לי מחשב ישן שאליו מחוברת מדפסת HP 880c (די ישנה) במחשב הזה יש וינדוס XP המדפסת עובדת כמשדפיסים מהמחשב הזה.. לי יש מחשב עם וינדוס 7 64bit ו2 המחשבים מחוברים ברשת בייתית עם ראוטר.. כשאני מנסה להתקין את המדפסת הוא מציג לי אותה (קיימת ברשת) אבל כשאני מנסה להתקין אותה הוא לא מצליח (לא נמצא דרייבר).. וגם דרך העדכונים הוא לא מוצא דרייבר.. למדפסת יש דגם מאוד דומה 882c שלמדפסת הזאת יש דרייבר.. איך אני יכול לקחת את הדרייבר הזה להתקין איתו את המדפסת? (אני יודע איך השאלה איך אני מוריד את הדרייבר) בתודה מראש, עובד. - 

- 0 תגובות
- 870 צפיות

- 

- 

היי, אני מחפש מדפסת, ליייזר, שחור לבן, עם הדפסה דו"צ אוטומטית. אין צורך בהדפסה צבעונית/מדפסת משולבת עם סורק וכו'. צריך משהו קטן ואמין. בתודה מראש. - 

- 8 תגובות
- 1.3k צפיות

- 

- 

שלום לכולם,יש לי שאלה חשובה: איך יודעים כאשר קונים מחשב איזה ספק לבחור? כמה ואאט כדי שיתאים למערכת הספציפית וכו... גם אם אין ממש תשובה תשתדלו לענות באופן כללי, תודה - 

- 6 תגובות
- 1k צפיות

- 

- 

שלום חברים, האם יש המלצות למקלדת + עכבר מיועדים לשימוש גנרי: משרדי, תכנות, קז'ואל משחקים. אחלוטי או לא - לא משנה בכלל. דרישה: מקלדת מלאה, נוחות חשובה, ושתהיה מרווחת מאוד (נגיד לא כמו לפטופ שהיא יחסית מצומצמת). עכבר - שיהיה גדול מהממוצע (פיזי). תודה חברים. - 

- 7 תגובות
- 946 צפיות
- 2 followers

- 

- 

לאחרונה קניתי מקלדת CMstorm Trigger עם סוויצ'ים שחורים, הורדתי את הדרייבר של המקלדת. כל כמה זמן האורות נכבים (הLED של המקשים) והמקלדת מפסיקה לעבוד למספר שניות (עד חצי דקה לכל היותר), וזה מראה לי הודעה על המסך שאומרת לא לנתק את המקלדת, ניסיתי לכבות את הדרייבר אבל זה עושה את זה פשוט בלי ההודעה. מה ניתן לעשות? - 

- 4 תגובות
- 1.2k צפיות

- 

- 

מה המצבב?? האם הספק של A-TOP Alien PC Gaming Server SILVER הוא ספק חזק או שזה ספק גנריי ויכול להישרף לי ושווה לי להחליף אותו בספק חזק יותר או שזה ספק מעולה שרוב האחוזים לא ישרף לי? ואותו שאלה על הספקים של raidmax האם הם גנריים או הם לא והם טובים מאוד בשביל להחזיק מחשב חזק ולא להישרף...? - 

- 2 תגובות
- 617 צפיות

- 

- 

זה סורק את מה שאני רוצה אבל הכל ירוק.. מישהו יודע אם אפשר לסדר משהו חוץ מלקנות חדש? זה דחוף לי... ואם לא האם יש לכם אתר שיש שם תמונות המסבירות איך לפתוח אותו? או אולי אתם יודעים... תודה מראש - 

- 4 תגובות
- 831 צפיות

- 

- 

אז...בהמשך לנושא הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=376097.0;topicseen מה אני אמור לעשות כדי להדפיס על דיסקים פרינטאייבלים בעזרת מדפסת HP psc 1315 שברשותי? - 

- 10 תגובות
- 4k צפיות

- 

- 

שלום לכם, אני מחפש עכבר משתלם ואיכותי למשחקים בעיקר, שמתי עין על העכבר הבא של GIGABYTE: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4177 - 

- 22 תגובות
- 2.8k צפיות

- 

- 

יש לי רמקולים 2.1 של creative בני 4 כבר .. האיכות שלהם מעולה, בתקופתם הם עלו 550 ש"ח .. חבל לי לזרוק אותם .. יש לי יציאה אחת בסאב שלא עובדת טוב, הרמקול שמחובר אליה שומעים בפול ווליום כמו במינימום .. במינימום בכלל לא שומעים .. וביציאה השנייה הכל סבבה. שמעתי שהבעיה הזאת מוכרת בקרב רמקולים 2.1 .. יש לכם פתרון כלשהו ? מן הסתם הרמקולים לא באחריות .. האם יש דרך לחבר את שני הרמקולים ליציאה אחת ? יש מפצל או משהו שאפשר לקנות ? - 

- 1 תגובה
- 561 צפיות

- 

- 

אני צריך עוד כניסות USB במחשב... - 

- 3 תגובות
- 698 צפיות

- 

- 

קבלתי אותו אמתמול אבל הוא עוד באריזה אני בנתיים עם :MAG770FS - 

- 3 תגובות
- 750 צפיות

- 

- 

טוב,מכיוון שאף אחד לא ענה לשאלה הקודמת שלי אני ניח שאני כבר אצטרך צורב DVD חדש איזו חברה הכי טובה לצורבי DVD? מה זה DVD+- ? מה זה DUAL LAYER ? - 

- 1 תגובה
- 647 צפיות

- 

- 

תציעו לי אך ורק מפה> http://www.iqpc.co.il/Home/HPScreens.asp?id=272 - 

- 7 תגובות
- 1.2k צפיות

- 

- 

צריכה המלצה לסורק טוב, אמין, קומפקטי ככל שניתן וזול ככל שניתן. מה דעתכם על CANON LIDE25 (ב-370 ש"ח) ?? - 

- 4 תגובות
- 806 צפיות

-