עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by guy94,

רציתי לדעת למה USB עדיף על חיבור פרללי רגיל (כמו של מדפסת לדו') ואם יש לי גם עכבר, סורק ומדפסת שכולם USB (ובלוח האם שלי יש רק 2 כניסות USB) איזה מהמכשירים הנ"ל כדי להשאיר מחוברים ל - USB ?!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by snoopkin,

שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה לעכבר אלחוטי השימוש: בעיקר לשליטה מרחוק במחשב בעת צפייה בתכני וידאו, גלישה ברשת שיהיה כמה שיותר נוח טווח סביר גודל סטנדרטי מחיר - עד 100, עדיף גם פחות תודה!

• 3 תגובות
    • 973 צפיות
  3. Started by xena,

יש לי מחשב ואני רוצה למכור אותו רק שאין לי מושג כמה הוא שווה. אולי תוכלו לעזור לי. הנה המפרט: PIII 450 MHz HD 30GB צורב HP 18xx מסך מאג 17" 128 MB RAM כרטיס מסך VooDoo 3000 + tv out כ. קול S.B. live מארז כונן דיסקטים אל תשאלו אותי יותר פרטים כמו איזה דיסק קשיח וכאלה כי אין לי מושג. אני רוצה מחיר בערך. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 929 צפיות
  4. Started by Reqo,

mitstaer al asafa. eize masach yoter tov: Proview PK986 19" or LG B770 17"?

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. אני עדיין מחפש מכונה משולבת AIO שיהיה בה גם פקס וגם סריקה והדפסת דו-צדדי ברמה ואיכות הכי טובה שאפשר ופיזית בגודל סביר (50X50X35 בערך). חשבתי על HP 6313, אבל הדיו והאיכויות שלה לא מדהימים וגם הפסיקו לייצר אותה. הHP 7580 לא דופלקס וקראתי עליה שהיא לא תואמת כל כך את נתוני היצרן.. כנ"ל גם לגבי ה-BROTHER 5460. מה דעתכם על הקאנון MP830 למי שמכיר או עובד איתה? קראתי עליה דברים בעיקר דברים טובים (המחיר בארץ כמעט כפול) ורציתי לשמוע מבעלי ידע ונסיון. דוגמא לאחד המאמרים: http://www.pcmag.com/article2/0,2704,1961540,00.asp

6. Started by srulikg,

תמיד קניתי מכלי דיו למדפסת ה-HP המשולבת שלי מקרביץ. אני שוקל לקנות מדפסת משולבת של CANON, אבל האם מכלי הדיו שלה זמינים בקרביץ או שאני אצטרך כל הזמן להזמין מהאינטרנט? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  7. Started by fim,

אני מעוניין לקנות סורק בתקציב של כ-550 ש"ח ואני מתלבט בין 3 חברות HP EPSON ו- CANON על מה אתם ממליצים מבחינת איכות ,אמינות ,ואפשרויות בתוכנה (דריברים) ומהירות סריקה ? ???

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  8. Started by 6kwar,

ניכנסתי לאתר של פלונטר וראיתי שני סוגים של זיכרונות אבל משהו מוזר KINGSTON 256MB PC266 DDR ECC KINGSTON 256MB PC333 DDR עכשיו מה מוזר שהPC266 יקר יותר ב8 שקל מהPC333 עכשיו אם אני הבנתי טוב הPC333 זה ללוחות עם השבב KT333 וללוח שקניתי והוא תומך בזה (giga byte ga 7vrxp) ובגלל זה אני שואל אז אני בטוח ב99.9 שאני צריך להחליף מה אתם אומרים

• 6 תגובות
    • 875 צפיות
  9. שלום. יש לי מחשב ביתי רגיל שהספק שלו הוא 500W אני רוצה להזמין UPS אבל אני לא יודע איזה אני צריך ??? ראיתי שיש מייצב חשמל ויש אל-פסק רגיל מה ההבדל? מישהו יכול להמליץ לי? תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by eozeri,

שלום אנשים טובים, הגיע הזמן להחליף את ה HP5610 האלמותית שמשרתת אותנו מזה כעשור. אני מחפש מדפסת משולבת לשימוש ביתי שתצליח לעבוד עם שני מחשבים נייחים, מחשב נייד אחד שמריץ חלונות 10, MacBook שמריץ iOS, וטלפונים ניידים שמחוברים לרשת הבייתית.. חשוב לי שיהיה סורק באיכות טובה, הדפסה ברזולוציה סבבה (לא מדפיס תמונות לאלבום, אבל כן לימי משפחה בגן), ויהיה נחמד שגם תדפיס אוטומטית משני הצדדים. עברתי על כל מיני מדפסות ותמיד יש איזה סקירה איפשהו שדופקת פרמטרים. הדפסה מסלולרים זה תחום חדש לי, האם זה מחייב הדפסה דרך ענן? כי הייתי מעדיף שלא. מישהו יכול להמליץ על מדפסת בסדר גודל של עד 500 ש"ח? תודה רבה, אייל

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. Started by idoleff,

שלום, יש לי הגה של מיקרוסופט אבל השנאי שלו נעלם... מישהו יודע איפה אפשר לקנות שנאי כזה או לחלופין איך מכינים דבר כזה?

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  12. טוב אז ככה יש לי עכבר בלוטוס מהדגם ‏BlueTooth NoteBook Laser Mouse 5000 אני מחבר אותו והבלוטוס קולט אותו יש לו סוללות חדשות והבעיה היא כזו: העכבר לא זז כמו שצריך אין לי מה להסביר בדיוק אבל הדיוק שלו גרוע ביותר נגיד אני זז לצדדים או למעלה ואני רוצה ללחוץ על נקודה קטנה במדוייק ייקח לי שענה לעמוד עליה או שאני מזיז אותו לצד או למעלה הוא זז נגיד 10 ס"מ נתקע ס"מ ואז ממשיך כלומר הוא לא זורם עם תנועת היד שלי, הבעייה העיקרית היא חוסר זרימה עם תנועת היד. העכבר חדש ולא נראה לי שיש לו בעייה תכנית עכשיו נכנסתי לאתר של מייקרוסופט רציתי להוריד לו תוכנה אבל הדבר המוזר הוא שיש להם דרייבר שתומך בכל עכברי מייקרוסופט ומשום מה אין את העכבר הזה שם זה ממש מוזר כל העניין הזה, והורדתי את הדרייב…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by ccc,

לכל מי שיש צ'יפטק ומתעסק איתו... יכול להגיד לי איך אני מוציא את המגש שמחזיק את הכלוב להאר דיקים ומחבר אותו חזרה כאשר הוא פונה אליי ולא לכיוון האחורה של המארז? כלומר לחבר אולתו כך שהחיבורים של ההארד דיסק יפנו לכיוון הדלת של המארז ולא לכיוון האחורה שלו... אפשרי?

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  14. Started by Shual,

שלום, נדפק לי המיקרופון באוזניות >< אני צריך מיקרופון באיכות סבבה מיקרופון שולחני כזה שבערך במרחק של מטר יישמעו אותי עד 200 אולי חריגונת במקרה הצורך תודה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. היי, קניתי תחנת עגינה USB-C 3.0 של sharkoon אבל הלאגים שלה למקלדת והעכבר מטורפים, ואני מחפש תחנת עגינה אחרת רוב התחנות היום הם USB-C 3.1, אם יש לי בלפטופ רק יציאת USB-C 3.0 זה אמור לעבוד? (נייד YOGA 900 במקרה הזה) תודה

16. Started by dj football,

סאלוט ! אז ככה, מכיוון שאני משחק פיפא הרבה אז החלטתי שהגיע הזמן לקנות gamepad לפיפא, ובידיוק נפלה לחיקי הזדמנות ויש לי מכרים שנוסעים לגמרניה והם הסכימו לי לקנות שם gamepad, אז אני צריך Gamepad שלא יעלה במחירו על 25 יורו בערך. כמו כן אשמח אם תביאו לי אתרים של חנויות בגרמניה (או שיש להם סניפים בגרמניה) ומוכרים gamepads ואוזניות (אפשר גם שני אתרים נפרדים לא חייב שאחד ימכור את שניהם) זהו, המשך יום נעים ותודה מראש על ההעזרה 8)

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  17. Started by Sickp,

אחרי שהבנתי איך המשקפיים של נבידיה עובדות חשבתי עלזה... למה חייבים מסך מיוחד (עם 120 פריימים לשניה) והמשקפיים היחודיות של נבידיה שעולות איזה 600 שקל.. אין איזה משקפיים לא אלחוטיות זולות יותר שיסתנכרנו עם מסכי 60 הרץ ? גם 30 פריימים לשנייה לכל עין זה לא כזה גרוע.

• 4 תגובות
    • 901 צפיות
  18. אשמח להמלצות גם ל-200 ש"ח וגם ל-300. תודה.

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  19. קראתי בביקורות שונות ואפילו פה בביקורת של ה G7 שהסוללה של ה MX1000 מחזיקה בערך 3 שבועות אם לא מתשמים בעכבר כל היום. זה ממש מוזר אבל אני כמעט כל היום עובד ורק בערב משחק ומשתמש בעכבר וזה נגמר לי תוך שלושה ימים זה הגיוני? בבקשה תעזרו.

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  20. Started by Omry,

שני עכברי הגיימינג האיכותיים ביותר שניתן לראות כיום בשוק. הרייזר עולה 80$ בעוד וה-G9 עולה כ-100$. חוץ מהבאנדל העשיר איתו מגיע ה-G9, אילו עוד הבדלים קיימים בין העכברים, כך שיצדיקו את הפרש ה-20$? העובדה שהרייזר הוא 4K DPI בעוד והלוג'יטק הינו "רק" 3.2K DPI גרמו לי קצת לפקפק במחיר ה"אטרקטיבי" של העכבר של לוג'יטק. דעות?

• 35 תגובות
    • 3.3k צפיות
  21. אהלן אני מחפש אוזניות לגיימינג, אני לא מתכוון, יותר נכון - רואה סיבה להשקיע יותר מידי, כך שהתקציב יעמוד בסביבות ה-200+-. ראיתי את אלו Razer Carchaias - 230 Corsair HS1A Gaming Headset - 210 ממה שבדקתי אלו נראים סבבה. מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. איזה תוכנה (לא זאת של מייקרוסופט תומכת ומזהה את המקשים הנוספים של הSDIWINDER X6?? אני רוצה להגדיר אותם והתוכנה של מייקרוסופט רק עושה בעיות ותוקעת תמחשב וגם בגללה הגלילה של הווליום מקרטעת ומגיבה בדיליי(קראתי שזה קרה לעוד אנשים בעולם) עכשיו הסרתי את התוכנה וזה עובד פיקס.. אז אני מחפש תוכנה אחרת שתכיר את המקשים(ניסיתי את Hot Keyboard Pro ואת Keyboard Tweaker..ולא זיהה את הכתורים..) מישהו ומכיר כלי שיכול לעזור לי?

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  23. Started by Wingedbull,

מדוע? החיבור USB בפנים, הבטריות מלאות, התזוזה של העכבר איטית מסורבלת, ומקרטעת. יש לי את העדכון מהאתר שלהם 6.00. מה אפשר לעשות בנידון?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by R0tem1,

אני מחפש עכבר למשחקים ב300 שקל שמתי לב שיש בבאג עכבר "Wolfking Trooper Gaming Mouse", עכבר לייזר עם 2200 DPI מישהו שמע עליו? איך הוא? http://www.wolfkingusa.net/index.php?option=com_content&task=view&id=11&Itemid=11

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  25. Started by NOEL1282,

יש לי מארז של tt xsaer3 וחשבתי להחליפו במארז קטן יותר. ראיתי שניים שמצאו חן בעיני Cooler Master Cavalier 2, thermaltake tenor הקולרמסטר מגיע עם ספק, האם ספק רגיל יכנס לTT, ואיך המארזים האם מתאימים לשימוש כמחשב שפועל כל היום?

• 2 תגובות
    • 631 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.