עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני מוכן להשקיע 1500 ש"ח בכרטיס מסך רמקולים ועים נשאר צורב ומסך למי שיש רעיונות שיכתוב בבקשה בבקשה מחירים שם ספק (לינק) ושם יצרן וכמובן סוג תודה!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by supercars,

שימושים: גיימינג. משחקים כמו Call of Duty MW2, Medal of Honor וכד'. תקציב: 300 ש"ח. לא משנה לי אם הוא יהיה חוטי או אל-חוטי, אך כמובן שעדיף אל-חוטי. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by roipow,

http://www.gearbest.com/usb-flash-drives/pp_15098.htmlקניתי את הUSB הזה ושמתי עליו שירים ושאני נכנס לאוטו הוא לא עובד.. ויש לי עוד USB של cruzer blade 8G והוא עובד פיקס... יש לי מערכת באוטו של PIONEER http://www.pioneerisrael.co.il/index.php?dir=site&page=products_items&op=view&cs=343אשמח לעזרה בבקשה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by isr_bigman,

דבר ראשון שלום לכולם ! ודבר שני לנושא ראיתי בכתבה שאתם עשיתם על העכבר הזה : http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=MX700 שהעכבר טוב אבל יש רק בעיה בדריברים שלו... אז השאלה שלי האם הגירסה הישנה היה כמו החדשה כי כיום יש את העדכון הזה : mw978enu וברצוני לדעתי האם זו הגירסה החדשה והטוב יותר.... (אני השבוע הולך כניראה לקנות את העכבר הזה ... MX700 במחיר הרגיל שלו ... (450-500 שקל) .... ואם כדי לי לחכות עד קצת שזה יצא MX900 : http://www.logitech.com/index.cfm?page=products/details&CRID=3&CONTENTID=7110&countryid=19&languageid=1 השמח לשמוע תגובות ... תודה מראש לעזור ממני גרינברגר ברק (מי שמכיר אותי מגיימר 8))

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by X7-007,

אם יש עכבר שדומה בחיישן שלו אבל יותר נוח מבחינת הכפתור האמצעי ש ב DA2013 הוא פשוט קשה מאוד בהשוואה ל G700 שזה בקושי לחיצה קלה ונוחה פשוט. אני חשבתי על משהו שדומה ל Corsair Raptor M45 או מהסידרה של ZOWIE למרות שגם שם שמעתי שהלחצן קשה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by DAN,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1003347099&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי Enc0der

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by dr-psyco,

אני מעוניין גם במפצל וגם במאריך. המאריך הכי גדול שמצאתי הוא 17 סנטימטר. ולמיטב הבנתי ניתןן לפצל PCI מאחד ל 2 לכול היותר. האם צפוי בעיות בפיצול ה PCI? האם ניתן לרכוש מאריך יותר ארוך מ 17 סנטימטר? איזה חנות מתמחה בפתרונות מתקדמים מהסוג הזה, ועוד, באזור המרכז? בברכה טל

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by raananan,

קניתי את העכבר בחול ולכן אין לי אחריות כאן בארץ. הבעיה היא שהכפתור השמאלי עושה בעיות. יש תקופות שהכפתור פועל טוב אבל לעיתים הוא מפסיק לפעול. יש למישהו פיתרון לבעיה המעצבנת הזאת? האם יש עוד מישהו שנתקל בבעיה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. מחפש המלצה למדפסת צבעונית פשוטה לשימוש ביתי. כמויות הדפסה קטנות. מעוניין במדפסת אמינה במחיר זול, במיוחד מבחינת תחזוקה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום. נתקלתי בבעיה. חיברתי את המחשב השולחני שלי למסך הטלוויזיה, שמרחוק ממנו בערך 4 מטרים. עשיתי זאת באמצעות כבל HDMI. אבל מה ששכחתי לשים לב אליו, זה העובדה שהעכבר והמקלדת רחוקים מדי מהמחשב כדי להיות שמישים ליד הטלוויזיה. הרעיון הראשון שקפץ לי לראש הוא לרכוש כבל USB מאריך, שאליו אחבר את הרסיבר של המקלדת/עכבר אלחוטיים, את הכבל אמקם קרוב יותר לטלוויזיה, וכך אגרום להם לעבוד. האם זהו באמת הפתרון? או שאולי ישנו רעיון עדיף? במידה וזאת היא הדרך, האם כל חנות מחזיקים מחזיקה בכל מסוג זה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by BH20062,

התקנתי את השלט,והוא לא פועל לי ב ,Crysis FarCry 2 ,Call of Duty® - World at War ועוד... המשחקים היחידים שפועלים לי עם השלט [וגם הם ללא רטט] : Prince of Persia,Tomb Raider - Anniversary איך אוכל להפעיל את השלט במשחקים,..?:\[ השקעתי על השלט הרבה כסף בשביל שיפעל לי במשחקים] *עידכנתי את התוכנה של השלט,לא עזר. * ניסיתי להפעיל בפורפיל של התוכנה של השלא - לא עזר. מה עוד אפשר לנסות?:\ תודה על העזרה=]

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by wooper,

הי אני מחפש עכבר שקט שמתי שמקליקים עליו לא ישמע כמעט רעש תקציב לא משנה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by thebenjamin,

שלום, הרמקולים ברשותי כבר חודשיים וחצי, והיום שמתי לב שמהסאב יש זמזום של זרם חשמלי. הזמזום לא תלוי בווליום של הרמקולים כי הוא קיים גם שאני משתיק אותם (עם המתג), והוא נעלם רק כאשר אני מכבה את הרמקולים לגמרי. קשה לי להאמין שלא שמתי לב לזמזום הזה עד עכשיו, השאלה אם זה תקין?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. שלום קניתי לפני כחודש מסך LCD של סמסונג, 703B יש מן כתמים כאלה כל המסך זה מתחיל להפריע לי, אם איזה חומר כדאי לנקות? ומה בערך העלות של זה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by נומאד,

אני מעונין לרכוש עכבר אופטי במחיר של עד 350 ש''ח, עד העכבר הנוכחי השתמשתי בעכברים שעלוה לי 25 שקלים, אין לי תלונות על שום דבר, חוץ מהליכלוך שהורס אותם לאחר כמה חודשים. מכיוון שאין לי ניסיון רב איתם, אני פונה אליכם. אודה לכם על התשובה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. שלום לכם, קצת רקע: במחשב שלי מותקנים 6 הארדיסקים ו-2 CD , סה"כ 8 התקני IDE אשר מחוברים - 4 ללוח ו-4 לכרטיס הרחבה (PCI). העניין הוא שהכל מחובר אל 2 ספקים (כיוון שבספק אחד אין מספיק יציאות חשמל לכל ההתקנים) וכיוון שהמארז הוא מידי רגיל, אין בו מקום להכל - לכן הספקים נמצאים ליד המארז, כאשר המארז פתוח, וההארדיסקים הנוספים פשוט מונחים אחד על השני כאשר ביניהם רווח קל ולצידם מאוורר. כל העניין הזה לא נראה לי, ביחוד לאור העובדה שלא מזמן נשרף לי הארדיסק אחד, כנראה בגלל הספק. אני חושד בספק משום שלפני מס' שבועות קניתי הארדיסק חדש ולעיתים אין אליו גישה מהסיבה ש"ההתקן איננו מחובר" - כנראה הספק עושה בעיות. גם עכשיו ההארדיסק החדש עושה רעשים של "התנעה" לעיתים (כאשר אינו מזוהה כמחובר) - מה …

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by אבשה,

שלום אני הולך לקנות מחשב חדש וחשבתי לקנות אחד מהעכברים האלה: http://tms.co.il/product/3078 http://tms.co.il/product/3200 ואם אני לא יקנה אחד מאלה רציתי לדעת האם המחיר של ה-Logitech G5 Laser Blue שווה את זה חוץ מזה שהוא ממש יפה במה הוא מיוחד במה הוא עוזר והאם הוא נוח אשמח אם מישהו יענה על שאלות אלה שלום ותודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. למישהו יש רעיון? (חשבתי על RAZER LACHESIS) ...

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by rotemk,

שלום, אני זקוק להמלצה על הגה. הבנתי שה- G25 של לוגיטק נחשב לטוב אבל הוא עולה יותר מאקסבוקס חדש! האם יש הגה טוב במחיר עממי יותר? אם ההגה יוכל להתחבר גם ל- PS2 וגם ל- XBOX360 זה יהיה יתרון. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. בתכלס פעם שנאתי משחקי מרוצים...פשוט לא עניין אותי...אבל ביום חמישי קניתי מחשב חדש והתקנית עליו nfs undercover ונהנתי חבל על הזמן...פשוט אחד הדברים הכיפיים... אני רוצה לקנות הגה אבל לא בא לי להשקיע עליו מלא כסף...מן הסתם אני לא יחרוש עליו וזה יהיה בעיקר כשהחברה באים עושים תחרויות וכאלה... תכלס, אני לא מבין בזה כלום...לא איך זה מתחבר [מתאם או לא] ולא בכמות הכסף או המותגים ששוה להשקיע בשביל זה אני מעדיף לקנות יד שניה במצב יחסית טוב מאשר חדש. אם מישהו יכול בערך לכתוב כמה כדאי להוציא על דבר כזה ומה אני אקבל בתמורה...תודה! ודרך אגב, חיפשתי בגוגל מדריכי מושגים ודברים כאלה...אבל אני צריך טיפה להכנס לעניינים לפני...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by TNT,

שלום לכל עם ישראל. ראיתי , קראתי, שמעתי שיש בעיות תאימות של RADEON 8500 עם המעבד של AMD ATHLON XP. אז רציתי לדעת אם יש בעיות תאימות גם אם הכרטיס הישן יותר שלהם ה- RADEON 64MB VIVO. כי יש לי את הכרטיס הזה ואני רוצה להביא את המעבד החדש של AMD, אני צריך לחשוש שיהיו לי בעיות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום, שילשום אחרי שקיבלתי את ההגה והיום אחרי שסטים (steam) החליט לעלות את מהירות ההורדה סוף סוף ירדו כמה משחקים שדרכם אוכל להתרשם מההגה. אז ככה, התרשמות כללית שקיבלתי מההגה: רובו איכותי ובנוי היטב, בין החלקים שהרגשתי שמאוד איכותיים והושקעו הם: - גלגל ההגה שעשוי ממתכת שמרגישה מאוד מוצקה ובילתי ניתנת לכיפוף, העור שתפור היטב וששת הכפתורים בצידיו של ההגה שיושבים מעולה. - ידיות ההילוכים מאחורי ההגה -דוושות, הרגשה מאוד קרובה למציאות - גם ההגה וגם השיפטר יושבים מעולה על השולחן בלי תזוזות מיותרות -וכמובן - המחיר מצד שני: -ידית ההילוכים - מרגישה לא קשורה להגה, רופפת ולא מדוייקת ומרגישה כאילו עוד חודשיים אצטרך לממש את האחריות. - משום מה עד כל לא הצלחתי להגדיר בשום משחק…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. נשבר לי המתאם של העכבר האלחוטי שלי BT- יש אולי אפשרות רק לקנות איזה מתאם BT או שהלך לי העכבר, ואני צריך לקנות עכבר חדש? :-\

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. היי קניתי בשבוע שעבר את העכבר הזה ויש לי בעיה. העכבר עצמו קטן מאוד ולי יש כף יד גדולה דבר הגורם שחצי כף יד לא אוחזת בעכבר מה שגרם לכאב בגיד. אני מחפש עכבר טוב אבל שיהייה יותר גדול מה MS 5000. עד עכשיו השתמשתי בעכבר פשוט של לוגיטק או של דל והם עשו את העבודה. אם יש עכבר כזה בטכנלוגיית BT מה טוב, אם לא חוטי גם יעשה את העבודה. תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים