עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by fim,

האם משהו שמע כי ב-15 לאפריל צפויה ירידת מחירים למעבדי AMD וזכרונות ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אני מחפש מצלמה דיגיטית לצרכים רגילים (לא מתעסק בצילום מקצועי או משהו כזה) 1)חשוב שתהיה מחברה מוכרת וטובה! 3)חשוב שיהיה בא פלאש 4)חשוב שתהיה קומפרטית ונוחה לניווט 5)חשוב שיהיה לה מסך LCD (צבעוני) 6)חשבו שאיכות התמונה תהיה טובה! ורזולוציית התמונה גם כן! זהו בצעם זה כל מה שאני צריך במצלמה.. התקציב שלי הוא 1000NIS +- תודה מראש.. דרך אגב מה דעתכם על Olympus C 120 ? http://cf.olympus-europa.com/consumer/digimg/intro.cfm?id=C-120 או http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=955266 (דרך אגב מי מהן יותר טובה?) מחכה להצעותיכם ! (:

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by DimRah,

הרגע קניתי את העכבר ועדיין לא חיברתי אותו, על מנת לתעד את הרגע... ;D קנייה נבונה לדעתכם? אגב, הייתי קונה DeathAdder אילו היו לי עוד 50 ש"ח... תמונות בהמשך...

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. מישהו יודע מה אני יכול לעשות? זה מכשיר מסוג marantz dvd micro combo mx3500

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אני מחפש מקלט DVB-T שמתחבר דרך כניסת אנטנה או RCA האם יש דגם כזה בארץ? אשמח ללינקים או מקומות לקניה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. Started by Peri228,

לפני כמה שבועות הזמנתי מחו'ל את ה Enermax Aurora למחשב של אבא שלי, ומיד התאהבתי. עכשיו אני מחפש להשיג אחת נוספת בשביל המחשב שלי .. מישהו ראה אותה בארץ?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Discreet,

שלום לכולם מחפש עכבר למשחקים כגון : CSS תקציב עד 200 + - חשבתי על ‏Razer Salmosa Gaming Mouse‎ או על DeathAdder מה ההבדלים בינהם? לא ראיתי משהו משמעותי.... בעבר היה לי MX-518 בגלל שהפסקתי לשחק נתתי אותו לאחי אני מחפש עכבר יותר נוח ממנו.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by eizik26,

שלום אנשים רציתי לדעת האם יש מחשבי HTPC עבור גיימרים שהם יציבים וחזקים? ואם יש למה קהל צרכני המחשבים לא זונח את המראה המכוער של מארזי ATX ועובר למארזים קטנים ואלגנטיים?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  9. קניתי את המארז הזה עם ה-7 מאווררים ואני לא מצליח לחבר את המאווררים לפאנל שיכול לשלוט עליהם. לאיפה בדיוק אני אמור לחבר אותם?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  10. לחיצה על הכפתור הירוק במרכז העמוד תכניס אתכם להגרלה הגדולה, לאחר מכן יתחלף הכפתור בקישור לפייסבוק ויש לעשות לייק על העמוד על מנת להכנס להגרלות הקטנות (בשביל להגדיל את הסיכויים תצטרכו לשלוח את הקישור האישי שלכם למצטרפים חדשים וכך לזכות בפרסים גדולים יותר). ניתן לזכות בעכברים, אוזניות, פדים וציוד נוסף! מניסיוני כבר מספר ישראלים זכו בהגרלות של רייזר והציוד שלהם מאוד איכותי ואמין - שווה להשקיע כמה דקות! http://www.razerzone.com/bladegiveaway תתאמצו זה כדאי!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by EAD,

חלק מהאנשים טוענים שהוא מאוד מהיר וטוב, וחלק ממש לא התלהבו ממנו. מישהו מוכן להסביר לי אחד ולתמיד אם הוא טוב או לא? (בלי קשר למחיר כרגע - להשאיר את זה מחוץ למשוואה).

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by alfus73,

האם חיבור מסך מחשב לספק מחשב גוזל ממני W??? האם חיבור המסך לשקע חשמל נפרד יחסוך לי W ???

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by 6kwar,

שלום! זה העכבר אני רוצה לקנות את העכבר הזה ורציתי לדעת איך הוא ואם יש לו מתחרה יותר טוב במחיר דומה או קצת יקר יותר או יור טוב זול יותר אני יותר מעדיף MICROSOFT בגלל האיכות כי יש לי עכבר שלהם מלפני 6 שנים ועד היום עובד כמו חדש

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Zero Hour,

היי, שאלה בכותרת. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by menis,

טוב ביצירת דיסקים של מוזיקה?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Mr.wiz,

באיזה חנויות ניתן לקנות את ספק הכוח hec?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום, לאחר קריאה רצופה של הנושא הנ"ל בסטיקי, וחפירה לא קלה ביוטיוב, וקריאה ממושכת על הנושא הגעתי למסקנה שאני רוצה לרכוש מקלדת מכנית. מהסברים שהבנתי לנכון, המקלדת שהכי מתאימה לצרכיי היא מכנית בעלת cherry MX blue/brown, יותר העדפה לbrown , אבל מכיוון שאין דגמים נורמליים בארץ אני אאלץ ללכת על הblue שיותר נפוץ כאן. אני מבין שהדעות לגבי black widow הן שנויות במחלוקת, אז אשמח לדעות אישיות שלכם, ומה הקטע שהBW הרגיל עולה 400 והאולטימייט עולה 730, מה ההבדל ביניהן. תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שאלה בכותרת ... תודה נ.ב אפשר הזמנות מחו"ל דרך אתרים נורמליים

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by X7-007,

אם יש עכבר שדומה בחיישן שלו אבל יותר נוח מבחינת הכפתור האמצעי ש ב DA2013 הוא פשוט קשה מאוד בהשוואה ל G700 שזה בקושי לחיצה קלה ונוחה פשוט. אני חשבתי על משהו שדומה ל Corsair Raptor M45 או מהסידרה של ZOWIE למרות שגם שם שמעתי שהלחצן קשה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by faceless,

יש לי גויסטיק Logitech Wingman Attack ויש לי בעיה מעצבנת במרכוז שלו, פעם בכמה זמן המרכוז בורח לחלקיק שנייה לכיוון שמאל-מעלה(בכיול שלו ב CONTROL PANEL), גם המצערת אפילו שהיא באמצע בורחת לחלקיק שנייה ל FULL וחוזרת. זה לא כל-כך נורא שאני טס אבל כמעט כל נחיתה והמראה שלי הופכת לתאונה אווירית ניסיתי לכוון את ה DEAD BAND במשחק אבל ה"בריחה" של הגויסטיק מגיעה לכמעט אמצע המהלך כך שהדרך היחידה היא לכוון את ה DEAD BAND לרמה כזאת שאני לא אוכל לטוס בתודה :saint:

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. מחפש המלצה למדפסת צבעונית פשוטה לשימוש ביתי. כמויות הדפסה קטנות. מעוניין במדפסת אמינה במחיר זול, במיוחד מבחינת תחזוקה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by nigger84,

האם העכבר הזה מתאים ל fingertip בשימוש עם לפטופ? והאם ה dpi שלו לא נמוך מידי לעבודה עם שני מסכים? ראיתי שיש לו רק 1000dpi... בכללי ראיתי המלצות חמות עליו גם פה בפורום וגם באתרים אחרים, אז חשבתי להחליף את העכבר הנוכחי שלי... תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by PeaS,

מה המהירות של UDMA MODE 2 (בMB)? ועכשיו הכרטיס קול שלי, הכרטיס שלי הוא Aureal Vortex 2 (ויש לידו איזה מספרים ואותיות שאני לא זוכר). מאז שהתקנתי את WIN XP הוא לא עובד (אין קול, נאדה). בהתחלה חשבתי שהדרייברים לא טובים, אבל הבנתי מאחרים שיש להם אותו כרטיס שאמרו לי שהדרייברים של WIN XP עבדו להם. אם זה לא מספיק עכשיו היה בWindows Update עכדטו לדרייברים האלה, וזה עדיין לא עבד. מה יכולה להיות הבעיה? הכל מחובר כמו שצריך (הכרטיס, הרמקולים), ולפני זה כשהיה לי WIN 98 זה עבד. מה זה עוד יכול להיות?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by KoDkOd,

שלום! אני מתלבט בין מדפסת לייזר שחור לבן לבין מדפסת הזרקת דיו רגילה,יש העדפה למדפסת משולבת. השאלה מהיותר כדאי ? התקציב הוא בין 500 -700 שקל,

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by com,

איל אני מגבה את תוכן המחשב שלי, שמעתי שיש תוכנות שעושות אימג להרד דיסק, ובלחיצת כפתור הם יכולות להחזיר את המחשב להתחלה - עם וידוס ואופיס ודריברים... מערכת נקיה. איזה תוכנות עושות את זה??? (יש לי צורב)

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.