עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by vacuuuum,

מצאתי מצלמת אינטרנט ואני צריך דרייורים בשביל להפעיל אותה, אבל אני לא יודע מאיזה דגם היא ובגלל זה אני לא יכול למצוא דרייברים. ניסיתי לבדוק באוורסט אבל כל מה שהוא כתב לי שם זה: "tescorp usb2.0 webcam" חיפשתי בגוגל ומצאתי : tescorp JPEG webcam driver אבל הדרייברים לא עבדו כי זאת כנראה מצלמה אחרת. מישהו יכול לעזור לי למצוא דרייברים בבקשה?

2. Started by tidan26,

שלום! ברצוני לדעת אם אני לא משתמש בעכבר הנ"ל האם אני צריך לכבות אותו?... ???

• 0 תגובות
    • 995 צפיות
  3. שלום! אני מעוניין בהמלצה למדפסת לייזר שחור-לבן עם יכולת הדפסה דו-צדדית אוטומאטית. אני רוצה שלמדפסת תהיה אפשרות להדפיס מסמך משני הצדדים של כל דף (צד אחד אי-זוגי, וצד שני זוגי) באופן אטומאטי, ככה שאני לא אצטרך להדפיס את כל הדפים הזוגיים, להחזיר אותם למחסנית באופן ידני, ואז להדפיס את כל הדפים האי-זוגיים. אני רוצה שכל תהליך ההדפסה יתבצע בצורה אוטומאטית ומדוייקת. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 995 צפיות
  4. Started by tfm,

מישהו יודע אם אפשר לחבר שני שלטים אלחוטיים למחשב? כל מי שאני שואל אומר שלא צריכה להיות בעיה מיוחדת אבל בין זה לבין לעבוד כמו שצריך יש מרחק לא קטן. אם מישהו הצליח (גם בלי לעשות שום דבר מיוחד) אני אשמח לשמוע.

• 11 תגובות
    • 995 צפיות
  5. Started by huber,

http://www.pchardware.co.il/docs/pd1018329433.htm what do u think of thos in compare to the creative 5300?

• 6 תגובות
    • 995 צפיות
  6. Started by 6kwar,

שלום! זה העכבר אני רוצה לקנות את העכבר הזה ורציתי לדעת איך הוא ואם יש לו מתחרה יותר טוב במחיר דומה או קצת יקר יותר או יור טוב זול יותר אני יותר מעדיף MICROSOFT בגלל האיכות כי יש לי עכבר שלהם מלפני 6 שנים ועד היום עובד כמו חדש

• 8 תגובות
    • 995 צפיות
  7. זה שייך לכאן כי זה שייך לפרוייקט מודינג שאני כרגע מתחיל ותקבלו עדכונים עליו בהמשך העזרה שאני צריך: מארז פול טאואר (או יותר גדול אם יש) בלי ספק לא משנה של איזה חברה (אני צריך רק את השלדה שלו) משומש או חדש לא משנה לי עד 250 ש"ח.....אז אם אתם יכולים לעזור לי למצוא איפשהו את מבוקשי אני אודה לכם מאוד מאוד מאוד. תודה מראש, zniibidl.

• 9 תגובות
    • 995 צפיות
  8. Started by sn388,

שלום!! אני זקוק להמלצות על מדפסות טובות בטווח מחירים של 400-450 ש"ח. מדפסת הזרקת דיו, צבעונית רגילה (לא משולבת) שתשמש בעיקר להדפסת עבודות. מרבית העבודה תהיה בשחור לבן ואין צורך במדפסת עם יכולות הדפסת תמונות אדירות. אשמח לקבל הצעות למדפסות מתאימות בהתחשב באמינות, אורך החיים שלהן, איכות הדפסה, עלות מחסניות דיו וכו'. כמו כן אם יש מדפסות זולות יותר שיתאימו לצרכיי כמובן שאשמח לשמוע. נ.ב האם יש חנויות מומלצות לקניית המדפסת או שמקום כמו אופיס-דיפו מספיק טוב? אם כללי הפורום לא מאפשרים הבעת דעה על חנויות אנא שילחו לי תגובה בפרטי. תודה מראש לכל מי שיעזור!!!

• 6 תגובות
    • 995 צפיות
  9. Started by zoyaniv,

שלום רציתי לדעת האם athlon xp מצריך מארז יעודי או ש מידי טאוור רגיל יתאים במידה ולא אשמח לקבל המלצול למארזים טובים וזולים

10. Started by Ice_m@n,

והאם גם הלוח אם חייב לתמוך בו? או שצריך לק שהמכשיר יתמוך בו? כלומר... כשאני קונה למשל סורק שתומך ב-usb2 האם אני חייב שגם ללוח אם שתומך בו? ???

• 7 תגובות
    • 995 צפיות
  11. Started by Ice_m@n,

1.Hp 3500c רזולוציה 1200*1200 2.umax4600 רזולוציה 1200*2400 3.Epson 1260 רזולוציה 1200*2400 *פרט חשוב- ממש לא חשובה לי איכות הסריקה אלא רק אמינות ומ-ה-י-ר-ות הסורק כיוון שאני צריך להשתמש בו לסריקת כמות ענקית של מסמכים!!! *אין לי usb2.0 תודה לכל העוזרים!!!

• 8 תגובות
    • 995 צפיות
  12. אני מחפש מארז יפה עם חלון שקוף בצד (יכול להיות עם עיטורים מהפח של הדלת) שיהיה לו 2 חיבורי USB2 וFireWire מקדימה וחלון 5.25" אחד פתוח לפחות כדי שאני יוכל לשים את הiMon VFD השאר יכולים להיות מכוסים או פתוחים לא משנה ושיהיה במחיר סביר בסביבות 1000 + -

• 13 תגובות
    • 995 צפיות
  13. Started by Fertilizer,

היי משיהו יודע איזה סוג (A , B, C) של USB יש על הפנל האחורי (או הקדמי) של המחשב ? תשובות אפשריות A , B ,C

• 10 תגובות
    • 994 צפיות
  14. Started by YNT,

באזור ראשון לציון, חולון ... תודה רבה, יאיר

• 5 תגובות
    • 994 צפיות
  15. Started by demultiplexer,

מי יודע פרטים על הגי פורס 3 הנמכר בשמיר מחשבים ? איזו חברה וכו ?

• 5 תגובות
    • 994 צפיות
  16. Started by jac99,

שלום! הייתי באייבורי בשביל לקנות מיקרופון למחשב ורמקולים שגם מתחברים למחשב. ישבתי 1 שעה עם העובד , תאמינו לי הוא צריך למכור חמוצים בשפת הים , הוא הביא את כל המוצרים ובסוף טען שזה לא מתאים כי אני צריך לקנות רמקולים ומיקרופון לשירה. יצאתי מאוכזב וחזרתי הביתה.אני צריך את המוצרים כי אני עושה פיתוח קול ורציתי לשמוע את עצמי ברמקול ולא דרך התוכנה שיש לי. מה עלי לעשות?

• 3 תגובות
    • 994 צפיות
  17. תקציב: 500 שקל, חריגה 50 שקל. (בחנות כלשהיא באילת) חשוב שיהיה 7.1 ווירטואלי. מיקרופון. (כפתור כיבוי למיקרופון רצוי אך לא חובה) תודה לעוזרים. לגביי העכבר,כבר לא צריך

• 0 תגובות
    • 994 צפיות
  18. SteelSeries SP Gaming MousePad SteelSeries S&S Pegasus Rigid Gaming Mouse Pad SteelSeries 9HD - מתגובות אומרים שהפלסטיק פשוט פשוט נתקע והעכבר לא מחליק Mionix Sargas 320 Material: Durable, smooth and flexible microfiber http://mionix.net/products/sargas-320/ Mionix Propus 380 Material: PVC-plastic base http://mionix.net/products/propus-380/ Mionix Ensis 320 Material: Aluminium alloy http://mionix.net/products/ensis-320/ and is this glidez are better than the SteelSeries ones ? MIONIX GAMING MOUSE GLIDEZ MOUSE FEET - ACC-GLIDEZ רשמתי את זה באנגלית בפורום אחר, וזה יעזור עדיין להבין מה בדיוק הבחירות, בכללי אני נוטה למשהו שהוא לא CLOTH, לא עשוי מבד, והביצועים הכ…

• 4 תגובות
    • 994 צפיות
  19. הבנתי שאם מכוונים בהדפסה לאיכות טיוטה, אז הדיו יכול להישאר ליותר זמן. האם אפשר לכוון בהגדרות פקס שגם הפקס לא יצא באיכות הכי גבוהה שיש אלא באיכות רגילה/נמוכה/טיוטה? איך מגיעים להגדרה הזאת? תודה דגם מדפסת HP4500 ללא רשת, רגילה אם זה משנה

• 3 תגובות
    • 994 צפיות
  20. אני רוצה לקנות דיו תום למדפסת ברדר דגם lc-900 ואצלם הכי זול, רציתי לשמוע מניסיון על איכות הדיו והקנייה

• 0 תגובות
    • 994 צפיות
  21. Started by Polonian,

אהלן, אני צריך לקנות מדפסת משולבת, כלומר שכוללת פקס וסורק במחיר סביר. שמתי עין על 3 דגמים: HP Officejet 5610, Lexmark X7350 ו-Brother MFC5440CN. לגבי ה-HP אמרו לי שאיכות ההדפסה שלה לא משהו, אבל זה לא כל כך חשוב לי כי אני בעיקר צריך אותה בשביל הדפסת מסמכים ופקסים (בכל זאת אני רוצה שתהיה צבעונית אם מישהו הולך להציע לי לייזר עכשיו) וגם ניתן להשיג לה ראשי דיו חלופיים זולים שזה גם חשוב. לפי מה שהבנתי, הלקסמרק יותר טובה מבחינת איכות ההדפסה והסריקה אבל אמרו לי שאין אפשרות לקנות ראשי דיו חלופיים אלא רק מקוריים, שזה חיסרון גדול. והאחרונה חביבה, ה-Brother, נראית לי בסדר, אבל אמרו לי שהיא בזבזנית דיו. השאלה האם ניתן להשיג ראשי דיו חלופיים במחיר סביר עבורה. אז על מה אתם ממליצים מבין …

22. Started by eranisra,

שלום, קניתי את המשולבת J5783. שמתי לב כשאני עובד איתה יש רעשים די חזקים(בסריקה למשל וגם בהדפסה כשהראשי דיו זזים) האם אני צריך להיות מודאג או שזה משהו רגיל בדגם זה? לפני זה הייתה לי מדפסת HP 5550 והרעש לא היה חצי משיש בזאת.

• 6 תגובות
    • 994 צפיות
  23. Started by rotemk,

שלום, אני זקוק להמלצה על הגה. הבנתי שה- G25 של לוגיטק נחשב לטוב אבל הוא עולה יותר מאקסבוקס חדש! האם יש הגה טוב במחיר עממי יותר? אם ההגה יוכל להתחבר גם ל- PS2 וגם ל- XBOX360 זה יהיה יתרון. תודה.

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  24. Started by The Rotter,

בעבר היה לי עכבר אלחוטי של לוג'יטק ואז עברתי לסט אלחוטי של מיקרוסופט. היה לי את העכבר Wireless Intellimouse explore 2.0 והעכבר התקלקל והפסיק לעבוד. יש לי ניסיון מר עם העכבר הזה והעכבר של לוג'יטק עם בעיות תקשורת ותגובה יחסית איטית של העכבר, החלפת בטריות וכו' עכשיו איזה עכבר אתם ממליצים לי לקנות. האם אתם ממליצים לי ללכת על עכבר חוטי או שיש כיום עכברים אלחוטיים שפתרו את הבעיות הנ"ל אני לא גיימר אבל מידי פעם משחק, לא בתדירות גבוהה אבל משתמש הרבה במחשב וחשוב לי שיהיה עכבר נוח לעבודה. חשבתי אולי ללכת על Logithech G5 G7 (אבל אני בספק אם ללכת עליו בגלל שהבטריות שלו לא מחזיקות הרבה זמן והמחיר הלא נמוך) MX 518 או על עכבר אחר שתמליצו לי עליו תודה מראש

• 7 תגובות
    • 994 צפיות
  25. Started by foxil,

שלום וחג שמח! ברשותי מתאם דונגל BT (מילת קיצור - בלוטוט') בחיבור USB, אני מחפש תוכנה חינמית שיגרום ל-BT להפוך ליציאת אודיו של PC. אני כבד שמיעה שעושה מכינה לאוניברסיטה ועליי לשמוע מאמרים בתכני וידאו מולטימדיה במחשב. אם תמצאו תוכנה חינמית ל-BT שיגרום להפוך ליציאת אודיו PC, אוכל לקנות דיבורית BT לסלולרי שמתאים למכשירי שמיעה באיכות צליל גבוהה, חדה ויותר ברורה (עולה 500 ש"ח) ולהאזין אודיו דרך דונגל BT. תודה רבה על עזרה וחג שמח!

• 3 תגובות
    • 994 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.