ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
היי, אני משתמש בחיקוי Model M עתיק (20 שנה+-) של Cherry שיש לו Buckling Springs. הבית מתלונן על הרעש בשעות המאוחרות של הלילה ואני צריך להחליף מקלדת. רציתי מקלדת מכנית (לא יקרה) אבל אין בארץ אף מקלדת במחיר שפוי עם סוויצ'ים חומים. אם תהיה לי האפשרות אני אנסה לקנות בחו"ל CM Storm Quickfire Rapid אבל כרגע זה לא נראה כמו אופציה קיימת. אני מחפש מקלדת עד איזור ה400 ש"ח שתהיה פשוטה, TKL אם אפשר ועדיפות למשהו יחסית זול. תודה, זיו
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הסוג הזה של העכברים ?? יש לכם המלצה (מניסיון) לאחד כזה ?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המדפסת epsonstylus cx5400 הבעיה: המדפסת מדפיסה דפים אך הדפים יוצאים לבנים, ללא דיו. שום ראש דיו לא עובד. לא שחור ולא ציבעוני. ראשי דיו יחסית חדשים. מה אפשר לעשות ? מה יכולה להיות הבעיה? איפה אפשר לתקן וכמה זה יכול לעלות ? תודה על העזרה...
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, שילשום אחרי שקיבלתי את ההגה והיום אחרי שסטים (steam) החליט לעלות את מהירות ההורדה סוף סוף ירדו כמה משחקים שדרכם אוכל להתרשם מההגה. אז ככה, התרשמות כללית שקיבלתי מההגה: רובו איכותי ובנוי היטב, בין החלקים שהרגשתי שמאוד איכותיים והושקעו הם: - גלגל ההגה שעשוי ממתכת שמרגישה מאוד מוצקה ובילתי ניתנת לכיפוף, העור שתפור היטב וששת הכפתורים בצידיו של ההגה שיושבים מעולה. - ידיות ההילוכים מאחורי ההגה -דוושות, הרגשה מאוד קרובה למציאות - גם ההגה וגם השיפטר יושבים מעולה על השולחן בלי תזוזות מיותרות -וכמובן - המחיר מצד שני: -ידית ההילוכים - מרגישה לא קשורה להגה, רופפת ולא מדוייקת ומרגישה כאילו עוד חודשיים אצטרך לממש את האחריות. - משום מה עד כל לא הצלחתי להגדיר בשום משחק…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אוקיי חברה יש ברשותי מעבד אינטל פנטיום 3 800. ואני רוצה להחליץ את המעבד ל-AMD ויש לי כמה שאלות. 1) איזה מעבד אתם ממליצים לי אך שיהיה קצת יותר טוב מבחינת הביצועים שלו לעומת ה-800 שלי? בלי להגזים בבקשה (אין כסף) 2) מה ההבדלים בין Duron ו- Athlon?? 3) אם כבר המלצתם על מעבד. איזה לוח אם יתאים ביותר ויהיה שווה ? (לא יקר) 4) מהם המהירויות שלהם (הכוונה שהמעבד שלי רץ על 100MHZ מהירות BUS) אשמח מאד אם תעזרו לי ותודה מראש :-)
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מוכן להשקיע 1500 ש"ח בכרטיס מסך רמקולים ועים נשאר צורב ומסך למי שיש רעיונות שיכתוב בבקשה בבקשה מחירים שם ספק (לינק) ושם יצרן וכמובן סוג תודה!
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ניסיתי לקבל תשובה מבנדא אבל הם לא חוזרים אליי יש לי עכבר כבר logitech mx revolution נישבר לי הusb ואני רוצה לקנות מקלדת אלחוטית שיש את ה usb Plug it. Forget it שמפעיל עד 6 מוצרים השאלה שלי האם זה יתאים לעכבר שלי ואם יש המלצות למקלדת או סט לא יקר שיש בה את זה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האוזניות שלי נהרסו, ואני רוצה לקנות חדשות למי שהוא יש המלצה על אוזניות גיימינג ?? (500 שקל תקציב)
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
יש לי נסיון טוב עם hp דיו מה ממליצים המומחים פה? לשימוש ביתי ומשרדי משולב, אנא ציינו 2 דגמים מומלצים, וחשוב לי שתהיה "קופסתית" בצורה ולא גדולה מדי (שני חתולים קופצניים וילד חבלן בסביבה) תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום קניתי לפני כחודש מסך LCD של סמסונג, 703B יש מן כתמים כאלה כל המסך זה מתחיל להפריע לי, אם איזה חומר כדאי לנקות? ומה בערך העלות של זה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יודע שה 9600PRO AIW ישלב רדיו פנימי בתוך הכרטיס, אבל האם זה הכרטיס היחידי בעולם (לאו דווקא כרטיס מסך) שמאפשר שמיעת רדיו דרך המחשב ? (אני לא מדבר על רדיו דרך האינטרנט) השאלה שלי היא כזאת, האם יש איזשהו כרטיס, PCI אולי USB אני לא יודע... משהו שיאפשר רדיו במחשב ? אולי אפילו חיבור פיזי ממקלט רדיו למחשב ואיזה תוכנה שתשלוט בזה, אבל... משהו שיפעל. תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, 4 שנים עבדתי עם סט אלחוטי של Microsoft Wireless Multimedia Keyboard 1000, סך הכל סט פשוט שעלה בזמנו 170 ש"ח אבל הוא עשה את העבודה בצורה מעולה ! כמובן ש4 שנים זה הרבה זמן למקלדת ועכבר אז הגיע הזמן להחלפים, אמרתי נשקיע הפעם במשהו ממש איכותי, אז קניתי את הסט האלחוטי Logitech Wave (עלה 350 ש"ח) הסט נראה ממש טוב ומרגיש ממש איכותי, אבל הקליטה שלו פשוט גרועה !!! המרחק הוא 2 וחצי מטר והוא פשוט לא מצליח לעבוד כמו שצריך (ניסיתי לאבטח את התדר ולא עזר), הסט הפשוט של מיקרוסופט עשה את זה בקלות ! אשמח להמלצה על סט נורמלי שפשוט יעבוד כמו שצריך, ומי שמעוניין לקנות את הסט שלי מוזמן ליצור איתי קשר הוא במצב חדש (מי שמכיר את הסט וחושב שהוא בשבילו), תודה מראש, עידן.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
המעבד שלי (AMD 1900) פועל בטמפרטורות של 48-54 מעלות נורמלי או לא ? אני עובד עם המאוורר שבא עם המעבד.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אבקש מקלדת גיימינג עד 300 ש"ח (חריגה-עד 350) אבקש מקלדות של לוג'יטק או רייזר. תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מדפסת עד 450 שקלים הזרקת דיו צבעונית עם 4 ראשי דיו נפרדים (כולל שחור) מדפסת שלא מבזבזת הרבה דיו לא משולבת עם פקס או סורק רצוי אבל לא חייב הדפסת תמונות תודה על העזרה :xyxthumbs:
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני פרסמתי מפרט של 7000 ש"ח ללא מסך. מפרט זה הייה ללא עכבר מכיוון שהעכבר הייה אמור להקנות בארה"ב. חשבתי לקנות את ה mx 510 בארה"ב אך להפתעתי גילתי הבדלי מחירים די גדולים של בערך 50 ש"ח בים mx510 ל-mx500. ואינני בטוח עד כמה ההבדלים בין עכברים אלא שווה את הכסף. אשמח לקבל תשובה בהקדם
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה לחבר מקלדת ועכבר לרכזת USB כשהרכזת מחוברת אל המחשב עם כבל מאריך 5 מטר (כבל איכותי מסוכך) ולא עובד. הסבר מפורט: המחשב שלי נמצא ליד המערכת והטלויזיה. המסך-מקלדת-עכבר מחוברים עם כבל מאריך באורך 5 מטר לצד השני של החדר. הכל עבר בסדר גמור עד שרכשתי לאחרונה מקלדת USB ועכבר DA של Razer שגם הוא USB. קניתי כבל USB מסוכך 5 מטר, בנוסף קניתי רכזת USB שמתחברת גם לחשמל של Logitec חיברתי את המקלדת והעכבר, בנפרד ולחוד וכלום לא עוזר. הם פשוט לא עובדים. חשבתי שהבעיה ברכזת, אז הבאתי מחבר רכזת דומה שעובדת מצויין אצלו (בלי מאריך) עם חשמל וגם לא עבד. יש לציין: 1. אם אני מחבר רק אחד מהם או את העכבר או המקלדת ישירות לכבל מאריך זה עובד. 2. אם אני מחבר את הרכזת ישירות למחשב בלי …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שימושים: גיימינג. משחקים כמו Call of Duty MW2, Medal of Honor וכד'. תקציב: 300 ש"ח. לא משנה לי אם הוא יהיה חוטי או אל-חוטי, אך כמובן שעדיף אל-חוטי. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, צריך המלצה לאוזניות איכותיות במוזיקה למחשב... מחיר 200 - 250 ש"ח. ראיתי את האוזניות האלו... Genius GHP-05 http://tms.co.il/product/6066/enlarge והם נראה לי איכותיות, תביאו לי חוות דעת עליהם.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאלה.. איפה אפשר לקנות שלט אקס-בוקס למחשב שתואם לוינדוס ויסטה... מהארץ ואיזה הבדלי מחירים יש בין אל-חוטי לחוטי?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מוכרים את העכבר הנ"ל בבאג ב79 שקל, ועוד עם שנתיים אחריות. אני מעוניין לקנות למחשב הנייד שלי עכבר בלוטות, וכבר דיי הייתי סגור עם המייקרוסופט 5000, שניתן להשיגו בOEM ב149 שקל, ובRetail ב165. לדעתכם הג'ניוס יעשה את העבודה, או כדאי כבר ללכת על העכבר של מייקרוסופט (שבא עם 3 שנות אחריות)? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
קניתי כבל מעריך למחשב 3 מטר ועכשיו אני רואה כול דבר במחשב שלי כפול, כלומר עם כתובה מילה כולשהיא אז היא כתובה בערך 3 פעמים ב FADE OUT חזק מאוד, אני משאר שזה בגלל הכבל מאריך ובגלל זה שהכבל מעריך הוא הרבה יותר דק מהרגיל, אבל מה אני יכול לעשות לתקן את זה?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני מעונין לרכוש עכבר אופטי במחיר של עד 350 ש''ח, עד העכבר הנוכחי השתמשתי בעכברים שעלוה לי 25 שקלים, אין לי תלונות על שום דבר, חוץ מהליכלוך שהורס אותם לאחר כמה חודשים. מכיוון שאין לי ניסיון רב איתם, אני פונה אליכם. אודה לכם על התשובה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-