ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
-
בתקציב לא מוגבל - מה העכבר האלחוטי (מצטער לא מסתדר עם חוטים) שגם מתאים לגיימינג? הוא כמובן צריך להיות נוח ולהתאים לשאר השימושים הרגילים (גלישה, אופיס). חשבתי על ה-Revolution של לוגיטק?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת משולבת למטרת הדפסה פשוטה , עבודות בית ספר וכו' לא משהו מקצועי המחיר המקסימלי הוא 350 שח' .. ! אני מתלבט בין הדגמים הללו : EPSON STYLUS CX4300 HP DeskJet 2180 All in One LEXMARK X1290 Canon PIXMA MP160 אודה למי שימליץ ויסביר יתרונות וחסרונות , האפסון מגיעה עם 4 ראשי דיו !! האם זה יתרון או חסרון ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לדעת איזה מהעכברים הנ"ל מומלצים יותר משום מה בביקורת בינהם באתר הזה Habu ייצא טוב יותר בביקורת אבל מקריאה של הודעות קודמות כאן בפורום אני רואה שdeathadder יותר מומלץ אשמח לדעת למה נ"ב יש לי יד גדולה יחסית ואני ימני אז תמליצו לי מהעכברים הנ"ל לפי הנתונים ??? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני הולך לקנות עכבר עכשיו לא אני משלם אז אחותי אמרה לי תביא לי דגם אני רוצה שתבואו לי 3 דגמים הכי טובים לגיימרים
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר שלי קנה מדפסת תמונות ביתית של קנון וכל התמונות שהוא מדפיס יוצאות לו בהירות מאוד... איך אפשר לסדר ככה שכל התמונות שהוא מדפיס מראש יצאו לו כהות יותר? או איך אפשר לכוון את הכהות של המדפסת מראש?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה המהירות של UDMA MODE 2 (בMB)? ועכשיו הכרטיס קול שלי, הכרטיס שלי הוא Aureal Vortex 2 (ויש לידו איזה מספרים ואותיות שאני לא זוכר). מאז שהתקנתי את WIN XP הוא לא עובד (אין קול, נאדה). בהתחלה חשבתי שהדרייברים לא טובים, אבל הבנתי מאחרים שיש להם אותו כרטיס שאמרו לי שהדרייברים של WIN XP עבדו להם. אם זה לא מספיק עכשיו היה בWindows Update עכדטו לדרייברים האלה, וזה עדיין לא עבד. מה יכולה להיות הבעיה? הכל מחובר כמו שצריך (הכרטיס, הרמקולים), ולפני זה כשהיה לי WIN 98 זה עבד. מה זה עוד יכול להיות?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ההפעלה תעלה? או שצריך להתקין הכל מהתחלה ? (בעניין ה H.D שזוהה באופן שונה בשני מחשבים תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קראתי סקירה על ספק שקט במיוחד של נקסוס (שגם עושים מאווררים שקטים למעבדים) אבל הוא לא נמצא בארץ.. בסקירה הזו הומלץ (למי שמעונין לבדוק עד כמה הספק מרעיש) לעצור לכמה שניות את המאוורר על המעבד ולהקשיב לספק. המאוור שהגיע ביחד אם המחשב, בצבע כחול, ואני די בטוח שהוא מקורי של AMD (יש עליו מדבקה עליה כתוב..) היה די שקט, מאחר ולא הבחנתי בהשתנות גדולה מדי בכמות הרעש. רציתי לדעת מהו לדעתכם הספק הכי שקט למעבדי ATHLON XP.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Ok.. התקנתי תמאוררים החדשים שקיבלתי היום.. בינהם Alpha PAL 8045 ואחרי ההפעלה הלוח מצא לי רק 128MB זיכרון שהוא החצי מה 256MB כל הזיכרון בסטיק אחד.... ניסיתי שינויי ביוסים ולא הלך.. אם יש לך רעיונות תעזרו לי!!!!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום אנשים רציתי לדעת האם יש מחשבי HTPC עבור גיימרים שהם יציבים וחזקים? ואם יש למה קהל צרכני המחשבים לא זונח את המראה המכוער של מארזי ATX ועובר למארזים קטנים ואלגנטיים?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני משתמש בחיקוי Model M עתיק (20 שנה+-) של Cherry שיש לו Buckling Springs. הבית מתלונן על הרעש בשעות המאוחרות של הלילה ואני צריך להחליף מקלדת. רציתי מקלדת מכנית (לא יקרה) אבל אין בארץ אף מקלדת במחיר שפוי עם סוויצ'ים חומים. אם תהיה לי האפשרות אני אנסה לקנות בחו"ל CM Storm Quickfire Rapid אבל כרגע זה לא נראה כמו אופציה קיימת. אני מחפש מקלדת עד איזור ה400 ש"ח שתהיה פשוטה, TKL אם אפשר ועדיפות למשהו יחסית זול. תודה, זיו
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, שילשום אחרי שקיבלתי את ההגה והיום אחרי שסטים (steam) החליט לעלות את מהירות ההורדה סוף סוף ירדו כמה משחקים שדרכם אוכל להתרשם מההגה. אז ככה, התרשמות כללית שקיבלתי מההגה: רובו איכותי ובנוי היטב, בין החלקים שהרגשתי שמאוד איכותיים והושקעו הם: - גלגל ההגה שעשוי ממתכת שמרגישה מאוד מוצקה ובילתי ניתנת לכיפוף, העור שתפור היטב וששת הכפתורים בצידיו של ההגה שיושבים מעולה. - ידיות ההילוכים מאחורי ההגה -דוושות, הרגשה מאוד קרובה למציאות - גם ההגה וגם השיפטר יושבים מעולה על השולחן בלי תזוזות מיותרות -וכמובן - המחיר מצד שני: -ידית ההילוכים - מרגישה לא קשורה להגה, רופפת ולא מדוייקת ומרגישה כאילו עוד חודשיים אצטרך לממש את האחריות. - משום מה עד כל לא הצלחתי להגדיר בשום משחק…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני וחבר מנקים תמקלדת זאת לא פעם ראשונה שאני עושה את זה, והמקלדת מרגישה כיאילו יצאה מהקופסא השתמשתי בנוזל לניקוי חלונות ללא אקונומיקה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש המלצה למדפסת צבעונית פשוטה לשימוש ביתי. כמויות הדפסה קטנות. מעוניין במדפסת אמינה במחיר זול, במיוחד מבחינת תחזוקה.
-
- 3 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת חוטית עד 800 ש"ח לתכנות וקצת משחקים שזה כולל כמעט את כל המבחר שיש בארץ. בגלל שאין אפשרות להתנסות ולהשוות אני דיי מוגבל לסקירות. הגעתי בערך לאפשרויות הבאות: Logitech G815 Linear Crosair K70 MK2 Silent Razer Balckwindow Elite Orange Keys ROCCAT Vulcan 121 Red Linear אני לא ממש יודע אם ROCCAT שייכת לקבוצה הזו כי לא ממש הצלחתי להבין אם היא רועשת או שקטה. אשמח לשמוע את דעתכם.
-
- 2 תגובות
- 999 צפיות
- 1 follower
-
-
תקציבכם: 500 חריגה: 50 מה השימושים שלכם?: 80% גיימינג 10% שירים 10% סרטים מהו כרטיס הקול שיש ברשותכם? בשביל לדעת זאת, תצטרכו להגיד לנו מהו דגם לוח האם שלכם. MSI B75MA-E33 USB3.0 x2 מהי האחיזה הרצויה בשבילכם? אחיזת Palm בקשות מיוחדות: אין מחו"ל או מהארץ? לא משנה לי איפה שהכי זול הערות: אני קונה מחשב חדש אם יש מבצע בקניית מחשב חדש אשמח לדעת עליו הבקשה היא משותפת לרמקולים,עכבר ומקלדת התקציב הוא להכל ביחד- העכבר והמקלדת פחות אכפת לי מהרמקולים מעדיף רמקול טוב על מקלדת ועכבר טובים
-
- 3 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות עם מיקרופון זולות אך עמידות המיועדות לשימוש ילדי. תודה לממליצים.
-
- 0 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אם יש עכבר שדומה בחיישן שלו אבל יותר נוח מבחינת הכפתור האמצעי ש ב DA2013 הוא פשוט קשה מאוד בהשוואה ל G700 שזה בקושי לחיצה קלה ונוחה פשוט. אני חשבתי על משהו שדומה ל Corsair Raptor M45 או מהסידרה של ZOWIE למרות שגם שם שמעתי שהלחצן קשה.
-
- 0 תגובות
- 999 צפיות
-
-
דרישות: מקשים שטוחים. שקטה - לא צריך חרישית אבל גם לא כמו המקלדות הישנות של פעם. מקשים רכים- שלא צריך להתאמץ להקליד. ואם אפשר כפתורי מולטימדיה\כפתורים שניתן לתכנת.
-
- 0 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום! אני מתלבט בין מדפסת לייזר שחור לבן לבין מדפסת הזרקת דיו רגילה,יש העדפה למדפסת משולבת. השאלה מהיותר כדאי ? התקציב הוא בין 500 -700 שקל,
-
- 4 תגובות
- 999 צפיות
-
-
איך העכבר הזה בכלל (לעומת אחיו הגדול MX למשל) ובתור עכבר נייד ? למישהו יש אותו התרשמות ?
-
- 2 תגובות
- 999 צפיות
-
-
רציתי לקנות את המדפסת המשולבת של קנון - פיקסמה 150. השאלה היא אם עדיף, בגלל מחירי הדיו, לקנות את ה - 1500 שהיא מדפסת בלבד ולה דיו זול בהרבה, ולקנות סורק בנפרד. איך מצלמים במקרה כזה? דרך סריקה למחשב? האם זה נוח או שכבר עדיף ללכת על הפיקסמה 150? לשם השוואה: דיו שחור של 150 עולה 110 שח ושל ה 1500 - 40 שח (שניהם מקוריים כמובן). תודה לכל העונים הזריזים!!!
-
- 3 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי מפצל USB כזה:http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?sec=3∏=69197&saleNo=843740&comp=1 יש איתו בעיה,המחשב מזהה אותו כ"התקן לא מוכר" מישהו יודע מה לעשות?? תודה, עדן
-
- 2 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מדפסת עד 450 שקלים הזרקת דיו צבעונית עם 4 ראשי דיו נפרדים (כולל שחור) מדפסת שלא מבזבזת הרבה דיו לא משולבת עם פקס או סורק רצוי אבל לא חייב הדפסת תמונות תודה על העזרה :xyxthumbs:
-
- 5 תגובות
- 999 צפיות
-