ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
-
חיפשתי בכל מקום בארץ KSP ALUF MAHSHEVIM ועוד פול מקומות ואין מישו מכיר איפה יש או שאולי מכיר פיטרון לזה למישו יש טלפון של אופיס דיפו?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Blackwidow Ultimate 2013 Gaming Razer http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9168 תודה...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעוניין לקנות עכבר מה עדיף לייזר או אופטי לא רוצה אלחוטי מחפש לוג'יטק תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אנשים אני מתלבט בין XEROX PE16 או BROTHER MFC7420 או משהו אחר באותו מחיר . חשוב הלייזר והפקס לקו אחד בייתי .
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חברה בשם Keychron מציעה לכם הזדמנות להשקיע במקלדת מכאנית איכותית ואלחוטית - עם מחיר התחלתי של 69 דולר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני עומד לטוס לחו"ל ורציתי לקנות מצלמה דיגיטלית טובה (לא מקצועיות היסטריות) שתשמש אותי לצילומים משפחתיים וכדומה בקיצור צריך המלצות למצלמה בטווח מחירים של 1500- 1700 ש"ח (לא כולל נלווים) - אני חושב על הסוני P72 ועוד שאלה: אני טס לאירופה , האם לקנות שם או בדיוטי פרי שלנו ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Thermaltake PurePower 460W ATX 2.0 model w0067 http://www.thermaltake.com/purepower/w006768/w006768.htm בא עם Active PFC הספק יותר גבוה, יותר חיבורים... בעל מאוורר אחד של 120 מ"מ האם המאוורר הזה שואב אוויר חם מהמארז? יש לו יציאת איוורור בסגנון "כוורת" האם זה יעיל?? מתחים: +5V trip point < +7.0V +3.3V trip point < +4.5V +12V trip point <+15.6V או Antec SmartPower 2 450W ATX v2.0 model sp-450 http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=26450 ללא Active PFC בעל 2 מאווררים של 80 מ"מ.. (אחד מוציא אוויר חם במידת הצורך והאחר תמיד פועל ומוציא אוויר) מתחים: +5V trip point < +6.5V +3.3V trip point < +4.1V +12V trip point < +14.4V אז בקיצור... מה עדיף??? …
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש אפשרות למדוד טמפרטורה של המחשב [glow=red, 2, 300]ללא חיישני חום[/glow] על לוח האם? (אולי איזו תוכנה שעוקפת את הדרך הקונבנציונלית) תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את מקלדת מולטימדיה של מיקרוסופט עכשיו בהרבה משחקים יש מצבים שצריך ללחוץ על 3 מקשים בו זמנית (לדוגמא: להתכופף, קדימה, והצידה) עכשיו המקלדת לא מצליחה לעשות את זה... שלוחצים על 3 מקשים אז יש צפצוף וזהו איך אפשר לסדר את זה? ואם זה בעיה במקלדת או בדגם מסויים (כי ככה זה גם אצל חבר שלי עם אותה מקלדת ) איך אפשר לדעת באיזה דגמים אפשר ללחוץ יותר מ2 מקשים בו זמנית
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני צריך להחליף את המדפסת שלי ומחפש המלצה. הדרישות: 1- משולבת. 2- לא לייזר. 3- הדפסה גם בצבע. 4- לא חייב חיבור אל-חוטי ( אך היא תתחבר אל רשת ביתית ). 5- איכות ההדפסה לא צריכה להיות מעולה, השימוש הוא ביתי והדפסות רגילות. 6- חסכון בדיו. יש לי נסיון לא ממש טוב עם HP..... המלצות בבקשה? תודה לכולם.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אני עובד לשדרג ואני חייב לדעת האם הספק הנוכחי שלי יוכל להחזיק את המפרט החדש שלי!??? זה המפרט שהו מחזיק עכשיו ללא שום בעיות: amd 2000 512 ddr 333mhz r9700 pro 1xd-rom 1-cd-rw 1 floppy לוח אם gigabyte 7vrxp 1SMART FAN2 2GENERIC FAN 1 vlocano 6 fan וזהו אני חושב והמפרט החדש: אותו דבר הכל חוץ ממעבד AMD 2800 ולוח אם חדש epox 8rda או משהו ברמה שלו.... מה דעתכם???
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים 2.1 התקציב לי הוא 350 עם חריגה של 50 שקל ... במקסימום ... אני בעיקר שומע שירים תמליצו לי על כמה רמקולים... תודה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אין הרבה מה להגיד. ה HP- http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=5778 נגד ה Xerox- http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=2634&c=30617 ניסיתי להחליט בעצמי, אבל ראיתי המון המלצות על 2 המדפסות. מהירות ההדפסה האיטית יותר של ה HP לא מהווה חיסרון פה, שכן זו מדפסת לבית ולא לעסק. הטונר בשתיהן מספיק לכ 2000-2500 דפים פר מחסנית. עזרו לי בבקשה להחליט תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, רכשתי את העכבר דגם RAZER OROCHI . ואני רוצה להקצות פקודות ללחצנים שיש בעכבר, השאלה שלי היא האם בפקודות המאקרו אפשר לעשות שילוב של WINDWOS KEY ּ+ TAB לעשות את ה FLIP של WINDOWS 7 ???? התוכנה של רייזר בעיתית אצל מיקורוסופט ו לוג'יטק יש את ה KEY STROKE שככה אין בעיה להקצות כל מה שרוצים תודה לעונים ויום טוב לכם.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי מה דעתכם על העכבר הזה? ראיתי שיש אפשרות ל7 כיוונים שונים של DPI כולל כיוון רגישות הHZ שזה גבר טוב להורדת העומס על המעבד , האם העכבר הזה טוב כמו שכתוב ברשת? רוני
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קצבי רענון או גודל הנקודה למשל samsung 955df עושה 1024*768 ב80 הרץ ויש לו גודל נקודה 0.20 samsung 900nf עושה 1027*768 ב120 הרץ אבל גודל נקודה 0.25 מה השפורפרת אומרת ואיפה יש יותר טובה מתוך שני אלו שציינתי ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
זה המפרט שאני קונה לוח אם KT333 GA-7VRXP Gigabyte לדרוש REV 1.1 מעבד AMD Athlon XP 1900 זכרון CRUCIAL / MICRON 256 mb DDR 2700 ספק כוח Antec TruePower 380 Watt כרטיס מסך Hercules Redon 8500 LE מה דעתכם???? עכשיו יצא לי יקר אחושרמוטה 4000 שקל למחשב בלי מסך מקלדת הארדיסקים מודם רמקולים כרטיס קול בלי כל אלה 4000 שקל לי זה נראה מאוד יקר עכשיו יש משהו שאני אוכל לקצץ יענו לשנות במפרט שיעלה יותר זול אבל הביצועים לא ירדו הברבה?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ה-G5 שלי כנראה בתהליכי גסיסה אחרי סביבות 4 שנים, ואני מחפש עכבר עם עיצוב דומה, כפתורים לשינוי הרגישות וכפתורי אחורה+קדימה. משקולות לא כ"כ חשובות לי אבל אחריות ארוכת טווח (3+ שנים) כן. האמת היא שבהתחלה חשבתי לקנות את ה-G400 ברגע שהוא יצא אבל החלטתי שלא בגלל ה-angle snapping. הבנתי שאין יותר מדי אופציות מלבד ה-G500, אבל מה שמרתיע אותי בו זה ריבוי הכפתורים שצמודים אחד לשני - זה לא גורם ליותר מדי פספוסים בלחיצה על הכפתור הנכון?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מתכוון לקנות מצלמת 2MP איכותית ומתלבט בין שלושתן: כולן בערך באותו טווח מחירים - אך אני יסדר אותן מהיקרה לזולה Cannon A60 Nikon 2100 Cannon A40 סדר העדיפויות שלי הוא בערך כזה (יכול להיות שיש שיקולים שלא חשבתי עליהם עכשיו) מסודר מהשיקול הכי חשוב לפחות חשוב ... 1. איכות תמונה . 2. צילום לילה (פלאש איכותי כמה שיותר) . 3. צילום ווידאו (רצוי מאוד עם קול) שבאמת נראה כמו ווידאו - ולא מצגת 4. מחיר (למרות שלא הכי קריטי לגביהן) זהו בנתיים .... למישהו יש המלצות, או הערות בנושא ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות הגה למחשב בשביל משחקים כגום ניד פור ספיד אני רוצה המלצות על הגה טוב +דוושות וגיר עד 350 שקל אם אפשר גם לינק למוצר
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי משיהו יודע איזה סוג (A , B, C) של USB יש על הפנל האחורי (או הקדמי) של המחשב ? תשובות אפשריות A , B ,C
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להחליף אותו ב-G5 שיש לי כרגע, השאלה האם זה שווה? כמובן שהשימושיות זה למשחקים, חשוב לי שתהייה אחיזה טובה, דיוק ונוחות.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! זה העכבר אני רוצה לקנות את העכבר הזה ורציתי לדעת איך הוא ואם יש לו מתחרה יותר טוב במחיר דומה או קצת יקר יותר או יור טוב זול יותר אני יותר מעדיף MICROSOFT בגלל האיכות כי יש לי עכבר שלהם מלפני 6 שנים ועד היום עובד כמו חדש
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-