ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
- 

- 

היי עכשיו שסוף סוף החלטתי מה לקנות אני צריך לדעת איפה ? איזה חנויות אתם מכירים שהם אמינים עם אחריות ומחירים סבירים למחשבים ? עדיף באיזור תל אביב והמרכז תודה רבה ארז - 

- 3 תגובות
- 565 צפיות

- 

- 

יש לי טלוויזיה 21 אינץ' שיש לה רק חיבור מאחורה של 21 פינים אני חושב איזה כבל קיים הכי טוב שמציג באיכות הכי גבוהה? התקציב שלי עד 100 שקל לכבל הזה תודה רבה לעוזרים - 

- 0 תגובות
- 540 צפיות

- 

- 

1. AIR Midi ATX P-IV 300W Front USB 2.0+Side Window שנראה כך: 2. Midi ATX Aurora 300W Side Window שנראה כך: אני מתלבט מכיוון שאני רוצה שהמארז יהיה מאוורר וגם יפה... אז בראשון יש את שני המקומות מקדימה למאווררים, ובשני יש ת'תאורה מקדימה(הכחולה)... אז מה כדאי מבינהם?! או שתציעו מארז אחר יפה ומאוורר בסביבות ה200... תודה.! - 

- 9 תגובות
- 797 צפיות

- 

- 

אני כרגע מתכנן לקנות : Microsoft Multimedia Keyboard ב 100 ש"ח http://www.microsoft.com/hardware/keyboard/mmk_info.asp אבל באתי לשאול האם אתם מציעים לי מקלדת אחרת יותר טובה? עד 100ש"ח - 

- 5 תגובות
- 803 צפיות

- 

- 

השאלה בכותרת הייתי בחנות פה באילת וקניתי אותו ב 250 ש"ח, ראיתי ביקורת דרך הטלפון באיזה אתר אבל ממש חפיף וקיבל ציון 9.1...רציתי לדעת האם למישהו יש אותו והוא מרוצה? האמת אכזבה ראשונה היא שאין כפתורים לאינטרנט - כלומר אלו של דף קדימה ודף אחורה בלחיצת כפתור..במקום לגשת כל פעם למקלדת או ללחצן שעל המסך. תודה - 

- 2 תגובות
- 1.5k צפיות

- 

- 

שלום, כמו שכתוב בכותרת אני מחפש עכבר והתכונה החשובה ביותר בעיניי היא הנוחות והארגונומיות. אני עובד הרבה עם העכבר והעכבר הישן שלי (יותר משלוש שנים איתי - microsoft explorere4) לא איתנו היום. מבחינת תקציב אין מקבלות, ורצוי שהעכבר יהיה לייזר וכמה שיותר איכותי. נ.ב אני לא משחק הרבה, רוב השימוש בעכבר הוא לעבודות משרדיות סטנדרטיות. - 

- 17 תגובות
- 1.7k צפיות

- 

- 

- 

אני מתלבט מאוד בין MX518 ל Logitech Dual Action . מצד אחד אני חושב שאני משחק הכי הרבה FPS אבל בזמן האחרון הבנתי שיש גם FPSים שאפשר לשחק איתם עם גיימפאד וזה ניראה ממש טוב ! מה גם שאני גם משחק משחקי הרפתקאות לפעמים ולפעמים ספורט קצת אז אני לא בטוח שאם אני אקנה עכבר זה מה שיעזור. השאלה באיזה משחקים נורמליים וטובים אפשר לשחק עם גיימפאד ? - 

- 15 תגובות
- 1.4k צפיות

- 

- 

שלום לכולם! האם יש פה מישהו שיש לו את הסורק HP 3500c , ויכול לתת לי את מידותיו? (אורך, רוחב גובה) חיפשתי באתר היצרן אבל לרוע המזל זה באינצ'ים... תודה! - 

- 4 תגובות
- 716 צפיות

- 

- 

אשמח להמלצה לעכבר אלחוטי חדש תוצרת Logictech היה לי vx nano אבל הוא לא נמכר יותר והוא נאכל ע"י הכלבה תודה - 

- 5 תגובות
- 834 צפיות

- 

- 

אני רוצה לקנות מדפסת חדשה לבית חשוב לי שהמדפסת תהיה טובה, אמינה וחסכונית כמה שניתן בדיו\טונר. בהתחלה שקלתי לקנות מדפסות "זולות" ב200-250 שקל, אבל כשראיתי שיש מדפסות לייזר ב400 שקל החלטתי שעדיף לי כבר ללכת עליהן, כי בכל מצב אני אשלם את הכסף הזה אחר כך על דיו. חיפשתי בפורום וראיתי המלצה על 2 מדפסת XEROX 3122 וHP1020. המדפסת האלו דיי קרובות לסכום שלי, אבל לבנאדם שהתחיל מ250 לעלות ל600 זה לא בחשבון. שאלתי היא מה ההבדל בין המדפסות הנ"ל לXEROX 3117 וHP 1018 שזולות יותר בכ100-150 שקל, והאם שווה להשקיע בהבדל הזה. תודה רבה לעונים. - 

- 2 תגובות
- 796 צפיות

- 

- 

אני רוצה מארז טוב אם איורור טוב יש לי גם חדר ממש קטן, המחשב הישן שלי תמיד מתחמם ובגלל שהחדר קטן אז נורא חם, אני שונא מארזים אם דלתות לסי די רום. אני מעדיף שכל היציאות מלפנים יהיו למעלה מאשר למטה כי הוא יעמוד על הרצפה, ראיתי מארזים עם מסך קטן(כמה מעלות במארז/מעבד) אז יהיה נחמד אם הוא יהיה גם תודה לעוזרים. אני אקנה ספק בנפרד - 

- 12 תגובות
- 828 צפיות

- 

- 

מהמחשב המקומי זה מדפיס בסדר גמור.. אבל כשאני מדפיס ברשת זה מדפיס הפוך כאילו במקום לכתוב שלום זה כותב םולש.. מישהו שמע על זה?? - 

- 0 תגובות
- 613 צפיות

- 

- 

יש לי כרגע מקלדת PS2 ישנה (מאוד) שאני צריך להחליף רק בגלל שהיא כבר עשתה את שלה. יש לה את הכפתור ה-נ-פ-ל-א ON/OFF שלא קיים היום באף מקלדת מזורגגת! אני יודע שלפחות להדליק את המחשב אפשר מכל מקלדת PS2 (לפחות אצלי). *אני הגדרתי בביוס להדליק ממקש הרווח. רציתי להביא את המקלדת Microsoft 500 שהיא מקלדת PS2 ובעלת התכונות שאני מחפש, אך מסתבר שזה חלום לא בר-ביצוע. אני צריך להתקדם... המקלדת הזאת גם טובה לי, אך היא פאקינג USB!!!: https://www.pc365.co.il/product-9216-מקלדת_Dell_KB_522_Wired_Business_Multimedia_USB_Keyboard_במלאי יש לי לוח ASUS P8P67PRO שאלות: א. האם אני אוכל להדליק את המחשב ממקלדת ה-דל הזאת דרך ה-USB? ב. … - 

- 2 תגובות
- 2.1k צפיות

- 

- 

תקציב: 300-400 אפשר לחרוג לכיוון 500 במידת הצורך כרטיס קול: אין כרטיס קול יש לוח אם z170x-gamming3 שימושים: מיועדות לגיימינג בלבד (כרגע יש לי את הstealseris 5hV2) משחק בעיקר cs go (כמובן שצריך מיקרופון לאוזניות) סוג האוזניות: כמובן אוזניות שמכסות את כל האוזן ומצמצמות ככל האפשר רעשים מבחוץ (לפי הזכור לי באוזניות שקיימות לי כרגע הבאס מוחלש ולכן שומעים יותר טוב במשחקי יריות צלילים של צעדים וכו..) הערות: חשיבות גבוהה לסראונד ואשמח ל2 הצעות שאחת מהן תהיה של razer בשל מבצעי הבלאק פריידי - 

- 1 תגובה
- 1.5k צפיות

- 

- 

מה העכבר הכי מומלץ עד 160-170 שקל ? אם יש משהו שעדיף בהרבה בעוד קצת כסף אז תאמרו לי גם עליו... עכשיו אני עם העכבר הזה http://www.parisiconsulting.com/computer/mouse_l.jpg אני משחק בFPS, לפעמים כסנייפר גם, אז אני חושב שיהיה לי שיפור משמעותי עם עכבר טוב. אני באמת ארגיש שיפור משמעותי או שאני זורק כסף ? תודה ! - 

- 9 תגובות
- 1.5k צפיות

- 

- 

ראיתי את המצלמה הזו אצל חבר שלי והאיכות שלה באמת מצוינת: http://www.a4tech.com/en/product2.asp?CID=77&SCID=89&MNO=PK-636MA כתוב בפירוט של המצלמה שיש לה 350K Pixels ב CMOS 640X480.... אני לא כל-כך מבין את זה, אבל כתוב גם שהיא מצלמת באיכות 1.3מגה פיקסל בתמונות רגילות... יש גם את המצלמה הזו: http://vgear.com/products/list.asp?ProdID=AMVG1-010-023 שם כתוב שהיא 350K אבל אני לא הבנתי אם זה בצילום תמונה רגילה (כפי שיש למצלמה הראשונה 1.3מגה) או במצב ווידוא (אני מניח) כפי שיש גם לראשונה 350K, כי לא מפורט באתר וגם לא על הקופסא.. מישהו יכול לעזור? ואם שתי המצלמות בעצם שוות ב350K, אז כמה פיקסלים יש למצלמה השניה בצילום תמונה רגילה? תודה. - 

- 2 תגובות
- 744 צפיות

- 

- 

- 

כרגע יש לי מדפסת של HP דגם Deskjet 5550, יש לי אותה על 7 שנים והיא עובדת כמו חדשה. המדפסת עובדת בצורה מעולה, אין איתה בעיה אחת. הדיו שלה הוא 56 שחור, 57 צבעוני. חסכוניים ?? השאלה היא האם יש כיום / עדיף כיום לקנות מדפסת אחרת (דגם אחר/חברה אחרת)? אם כן, המטרה שבמדפסת החדשה תיהיה גם מכונת צילום וסורק. תדירות שימוש במדפסת: שואף לאפס. אך יש את הימים שבהם צריך לצלם דפים. תמונת מדפסת - http://www.superwarehouse.com/images/products/printers/inkjet/hp/hp_deskjet_5550.gif . תמונת ראשי הדיו - http://img.tomshardware.com/us/2002/09/06/hp_deskjet_5550/hp_deskjet_5550_4.jpg . - 

- 0 תגובות
- 941 צפיות

- 

- 

אם מישהו מוכר מסך 17 אינץ LCD של חברת SAMSUNG , LG או MAG (רצוי שיהיה 8MS) מוזמן לשלוח לי הודעה איי סי קיו: 293530645 מסנג'ר: matan12345@hotmail.com אימייל: matany52@walla.co.il - 

- 1 תגובה
- 687 צפיות

- 

- 

שלום , אני מעוניין לקבל המלצות על מדפסות משולבות פקס - שימוש בעיקר להדפסת מסמכים גרפים וקצת תמונות (לא צריך איכות פוטו). עלויות אחזקה - חסכון בצבע ועלות דיו חשובים גם כן. בחנתי כמה מדפסות בזאפ: HP-5610 HP-J5783 HP-6313 Canon pixma - MP510 האם מומלצות לדעתכם ? האם בכלל כדאי להשקיע קצת יותר ולרכוש לייזר צבעוני ? אשמח לתגובות בנושאים הנ"ל - 

- 4 תגובות
- 792 צפיות

- 

- 

שלום לכולם, לא ממזמן קניתי Logitech Wave.. סט של מקלדת+עכבר אלחוטיים במחיר של 500 ש"ח. בכול מקרה, המקלדת והעכבר שלי התחילו לעשות בעיות.. לרגע הם פועלים לרגע הם לא. הגעתי למסקנה שמדובר במשדר שלהם, Logitech Mini receiver.. התחלתי להזיז אותו קצת. לחבר שוב ושוב וזה אכן מה ששיפר את הפעולה שלהם. אולם, לאט לאט זה התחיל להחמיר וכרגע עושה רושם שהמקלדת + העכבר יצאו מכלל שימוש בגלל המשדר הזה. אז בקיצור, מה לדעתכם אני אמור לעשות? לקחת את המקלדת והעכבר לתיקון? (קניתי את המקלדת והעכבר ממקום רחוק, אף מאוד). אפשר להשיג משדר חדש איפשהו? למה תמיד זה קורה לי? בכבוד, תומר. - 

- 16 תגובות
- 2.4k צפיות

- 

- 

אני מחפש מדפסת טובה שעושה הדפסות על דיסקים,ראיתי את זאת: מדפסתוהזרקת דיווPIXMA iP4300וCanon דווקא יש עליה ביקוקות טובות אבל פה החיסרון זה שצריך 5 מחסניות דיו 80 ש"ח כפול 5יוצא 400 ש"ח רק לדיו מה אומרים כדאי ללכת על זה או שיש משהו אחר? תודה רבה לעוזרים - 

- 0 תגובות
- 563 צפיות

- 

- 

אנחנו לא מדפיסים כבדים וגם מדפסת שחור לבן תספיק לנו. יש המלצות? - 

- 0 תגובות
- 639 צפיות

-