ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,422 דיונים בפורום זה
-
מדובר על דירה בה גרים ארבעה סטודנטים בעלת שתי קומות. ישנם 4 מחשבים המחוברים לראוטר של 3COM מדגם 10075. הייתי רוצה לשים מדפסת לייזר ולחבר את כל ארבעת המחשבים אליה בדרך כלשהיא. אין לי מושג איזה מדפסת כדאי לקנות או איך מחברים את זה פשוט בחיים לא התנסיתי בחיבור מדפסת ליותר ממחשב אחד. הייתי שמח לקבל את המלצתכם כאשר מה שחשוב לי מאוד הוא חיסכון בכסף.... כלומר, אני לא צריך הדפסות צבעוניות קודם כל והכי חשוב שטונר יחזיק לי לכמה שיותר דפי הדפסה וכמובן שמחיר החלפת טונר לא יהיה בשמיים אלא משהו נורמלי. תודה לכולם, ניר
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
אולי כל ה BROTHER יש ראש דומה ופירוקו דומה, לכן, מי שיודע איך לפרק אני אשמח לדעת. תודה לעונים.[br]פורסם בתאריך: 9.10.2007 בשעה 15:21:20 עדיין לא הצלחתי. זקוק לעזרה לפירוק ראש או ניקוי ידני של ראש ההדפסה.אולי מישהו יודע איך עושים זאת? תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
איך הוא? ואיך המקלדת Logitech Media Keyboard Elite?[br]פורסם בתאריך: 13.10.2007 בשעה 18:09:18 למה לא עונים לי ? :\
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אחד מהשימושים העיקריים במחשב שלי הוא צפייה בתכנים שונים (סרטים ותוכניות) באמצעות הטלוויזיה שמחוברת ליציאת כרטיס המסך במחשב. במהלך הצפייה קיים צורך לעצור ולהפעיל מחדש, להעביר אחורה וקדימה מבלי לקום למחשב, אבל לצערי, כיום אין בידי את היכולת הזאת. האם קיים שלט למחשב שמיועד לבצע את הפעולות הנ"ל? אגב, האם צריך לעבוד עם תוכנות מדיה ספציפיות בשילוב השלט? תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 825 צפיות
-
-
היי, אני משתמש בG5 כבר המון זמן ודי מרוצה ממנו. היות ולחצן הגלגלת של העכבר לא כ"כ נוח והקשה עלי בעבודה עם הלשוניות בפיירפוקס כמו שהייתי רגיל, התאמתי את לחצן ה"הקודם" לפעולה של "middle button". כך בכל הזמן הזה השתמשתי בלחצן הנוסף בצד האגודל כדי לפתוח ולסגור לשוניות בפיירפוקס. לפני כמה ימים התחיל להתחרפן העכבר, ובכל לחיצה על הלחצן שליד האגודל, הוא מבצע גם את הפעולה שבחרתי לו (פתיחת לשוניות במקרה הזה) ובאותה הלחיצה גם מבצע פעולת "הקודם" שלה היה מיועד הכפתור בברירת המחדל. למשל, בלחיצה עליו באיזור ריק בדף, הוא יבצע רק את פעות ה"הקודם" כי אין לו לשונית לפתוח. כמו כן הוא התחיל לבצע את פעולת ה"הקודם" גם בתיקיות בווינדוס וכו' ולא רק בפיירפוקס. אם אבחר בתוכנה תפקיד אחר לכפתור, הכל …
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין בסט אלחוטי (לוגיט'ק..), אני משתמש ב- XP. אני לא גיימר, הסט מיועד למולטימדיה ולגלישה באינטרנט. חשוב שיהיה: -אלחוטי -מרחק של 5-6 מטר -כפתורי ווליום/פליי/העברת שירים במקלדת - עכבר נוח ולא כבד מידי -תחושה איכותית תקציב- עד 550. בתודה מראש לכל העוזרים!!
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
לפני מספר ימים רכשתי עככבר מדגם MX-1000 של חברת לוג'יטק. אני מתכנן בחודש הבא להחליף את המקלדת גם. איזו מקלדת אתם ממליצים לי אלחוטית של החברות: Logitech או Microsoft ורצוי שתהיה ארגונמית. בתודה.
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
יש לי כיום מדפסת די ישנה מסוג HP 5743 לפני כחודש קניתי לה מחסנית דיו חדשה במספרים של 130 { שחור } ו 134 { צבעוני } לפני כשבוע נהרסה המדפסת ונשארתי עם דיו חדש שאלתי ממש פשוטה האם יש חנות שעדיין מוכרת את המדפסת הזאת ? או האם יש מדפסת יותר חדשה שמשתמשות בסוג הדיו הזה ? כל המדפסות מסוג HP שמצאתי בחנויות כיום משתמשות במחסניות חדשות וחבל לי לזרוק את הדיו החדש { אחרי הכל הדיו עולה יותר מהמדפסת עצמה } ובאתר של HP ישראל אין אפשרות לחפש מדפסת על פי מספר המחסנית שהיא משתמשת תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
היי זקוק להמלצה ל KVM עדיפות ל כניסות ויציאות DVI וכניסות ויציאות USB תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
מחפש פד בערך בגודל של ה QCK. אשמח להמלצות ללא חריגה מהתקציב(אלא אם כן זה ממש מעט). או לחילופין אם ידוע לכם על חנות עם מלאי (הבנתי מפנדה שליבואן אין). תודה.
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום יש לי מדפסת HP ישנה יחסית עם יצאת LPT עכשיו אני רוצה לחבר אותה למחשב הניד של אחותי אבל יש לה רק כניסת USB ואין LPT אז רציתי לדעת אם יש מתאם לזה ואם יש אפו אני יכול לקנות אחד כזה. ואם זה יעבוד לי. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם אני בבעיה, רוצה הרבה ובעלת תקציב יחסית מצומצם. עקב כך, צריכה את עזרתכם ידיעותיכם ונסיונכם ... הדרישות: מקלדת ועכבר אלחוטיים אייכותים, טובים מאד נוחים (רצוי גם יפים) התקציב לא הרבה מעל 300- 350 ש"ח (כמוובן שעדיף פחות) השימושים: משרד + HTPC כלומר מולטימדיה והרבה. גיימניג כלל לא. אין צורך בדיוק גרפי מטורף (לפחות לא בשלב הזה) על המקלדת להיות: מולטימדיה, אייכותית ונוחה. כל המרבה בריבוי תכונת וכפתורים, הרי זה משובח.. העכבר: נוח!!!! (ארגונומי אולי) עדיף עם יותר תכונות מסתם משני כפתורים וגלילה.. הדברים שהבנתי מהמחקר: בכל מקרה הכי טובים לוג'טק או מייקרוסופט. בעכברים לרוב לוג'יטק לוקח ובגדול. התמיכה של לוג'טק טובה מאוד ובאפן כללי מומלץ לעבוד איתם (תקנו אותי אם משהו מהן ל…
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
THIS BE TEH KEWL HAMSTER !!!! זאת הגלגלת הכי אדירה בעולם!!!
-
- 38 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
אז ככה היה לי עד עכשיו סט של מייקרוספט שהחזיק שנתיים קטלני הסט אבל העכבר נהרס ועכשיו הוא זז ממש לאט ככה שחלף זמנו ואין כבר אחריות אני לא יודע איך עכבר טוב לקנות אני רוצה לקנות עכבר אלחוטי שגם נטען וגם טוב יש את הסוג LogiTech VX revoultion מה אתם אומרים עליו?
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
-
נגמר לי הדיו במדפסת של Z645 LEXMARK מה יהיה יותר משתלם? לקנות ראש דיו שחור וראש דיו צבעוני או לקנות כבר מדפסת חדשה (כמו זאת לדוגמא http://www.easydeal.co.il/Product.asp?ProID=988) אני לא מדפיס תמונות וכאלו, רק מסמכים, ולא למטרות שמצדיקות מדפסת במעל למחיר הזול ביותר שניתן למצוא. כמה עולה דיו לLEXMARK אגב ? הכי זול שאפשר למצוא והHP הזאת באה עם דיו ? תודה
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום, ראיתי קיטים באתרים בארה"ב למילוי טונרים למדפסות (באיזה 10 דולר) יש לי מדפסת HP LaserJet 1018, עם טונר דגם Q2612A. האם יש חנויות בארץ שאפשר לקנות רק את תוכן הטונר במקום לקנות טונר חדש ב200 שקלים ולמלא בעצמי? תודה מראש, גיא
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום מחפש מדפסת משולבת אלחוטית כוללת פקס, בין 500-600 ש"ח תודה
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
אני לא יודע בכמה ממש הולכות מדפסות, המדפסת תשמש בעקר להדפסת עבודות\הרצאות\מצגות. אני לא צריך שום אפשרויות מתוחכמות. או שתהיה מהירה במיוחד. אבל מאד חשוב אמינות שתעבוד גם בעוד 4-5 שנים. וכמובן חיסכון בדיו. יש צורך בצבע. שתוכל להדפיס קצת תמונות גרפים וכאלו. אם ניתן לקנות מדפסת באותה איכות עם סורק משולב ב תוספת של עד -200150 שח גם טוב.
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-
-
איפה אפשר לקנות? ומישהו יכול להסביר לי איך זה פועל? צורה חוטית או אלחוטית? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-
-
-
אהלן, יש לי סט אלחוטי של לוג'יטק,LX710. היום המקלדת הפסיקה לעבוד בערך.. כלומר רק המקשי קיצורוכלאלה עובדים אבל כל האותיות לא עובדות ועוד כמה מקשים... מה הבעיה ואיך פותרים אותה??? זה דיי דחוף.. תודה, דניאל.
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מכשיר משולב, צבעוני, כולל פקס לצרכים בייתיים ותקציב קטן. אחרי סיבוב קטן ברשתות אני רואה שיש שלושה מכשירים שמתאימים לתקציב שלי (500, 600) HP OfficeJet 5610 Brother MFC215 - (רק לוודא הדגם הזה כולל פקס אבל לא כולל פידר של כמה דפים). Lexmark X8350 רציתי לדעת מה אתם ממליצים מבין השלושה. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום רכשתי היום עכבר חדש באריזת RETAIL של מיקרוסופט. MICROSOFT Comfort Optical Mouse 3000 אני יודע שעכשיו זה לא כ"כ משנה אבל אני אשמח בכל זאת לתושבה. יכלתי לרכוש אותו בסכום יותר זול,מן הסתם בגירסת OEM,ללא האריזה המפוארת (שתאחלס ממש לא מעניינת אותי) , ללא החוברות המאעפנות וללא הדיסק המיותר משהו.. האם יש הבדל באיכות בין שני הגדמים הנ"ל,הRETAIL והOEM ? כי שמעתי פה ושם שמועות שאומרות שהריטייל יותר איכותיים ואמינים. אני יודע מה המשמעות של OEM. מן הסתם שתי הגירסאות מיוצרות בסין פשוט לא היה לי כוח לחפש מקום אחר ולקחתי מה שיש תודה רבה מראש !!!
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-