עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by DAN,

מה מהירות הגישה של ה RDRAM למעבדי פנטיום 4 של אינטל רוחב פס 400 MHZ? בהשואה ל DDR ו SDRAM אנני משווה את רוחב הפס רק את מהירות הגישה ? דן

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by 2Fluffy4U,

שלום, אני מעוניין לקנות מקלדת (תקציב באזור ה - 350 גג) שתשמש אותי בעיקר למשחקים ועבודות אקדמיות (לא מחייב עברית במקלדת). עשיתי כמה חיפושים ואני כרגע מתלבט בין מספר מקלדות: merc stealth, sidewinder x6, logitech g15,g110. הלכתי ל - KSP אבל הם לא רצו לפתוח אריזות חדשות כדי לתת לי לחוש אותם (ואני מבין את זה כי אלה מקלדות יקרות ואף אחד לא רוצה לקנות מקלדת שרואים שפתחו אותה לפני וחרשו אותה לקוחות קודמים). אז אני כרגע בדילמה כי נראה שאאלץ לרכוש מבלי לבדוק אותם קודם. אז השאלה שלי היא כזאת: א. האם מישהו מכיר מקום בו אפשר ללכת לבחון פיזית את המקלדות הנ"ל? ב. לאור הפרמטרים שאני מחפש שהם: 1. מקלדת נוחה ושקטה! (חשוב לי מקשים שקטים יחסית). 2. תאורה. 3. חיבורי USB, עדיפות ליצא…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by DaniDin,

במנהל ההתקנים זה לא מראה אם אופצית ה-DMA מופעלת, הרצתי SiSoftware Sandra Professional ושם ראיתי שהוא נמצא על UDMA 2 , ויש לי IBM GXP60 שזה UDMA 5, איך אני מפעיל את האופציה לDMA ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by MiniMizer,

שימו לב, תמונה זו צולמה לפני מספר דקות באתר פלונטר. חיפוש קצר ל'Geforce 256' יביא אתכם לאותה תוצאה בדיוק. אם הכרטיס כל כך יקר, בטח הוא ממש טוב! מהיום עוברים לVision Tec! ;D

5. שלום אני מחפש מדפסת בתקציב של עד 600 וכמה שפחות כסף זה יותר טוב הדרישות שהיא תהיה אמינה וטובה והכי חשוב-שתחזיק להרבה זמן כמו כן אני לא רוצה מערכת משולבת אם אפשר אז מדפסת+סורק ביחד כאילו לא לחוד אבל ממש לא חייב סורק אני מעדיף בלי תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by generalA,

אני בעל מצוקת USB במחשב. אני חייב מפצל בשביל לפתור הבעיה. מפצלים עם מקור מתח \ זרם חיצוני לא ממש נמצאים בחנויות המובחרות. לכן מצאתי מפצלים רגילים בחנויות כגון KSP וכו'. כמו כן מצאתי כרטיסי PCI אשר נותנים USB. השאלות: 1) לאילו ציודי קצה ניתן לחבר את הUSB המתקבל ע"י המפצל ולאילו צריך מפצל עם מקור כח חיצוני? 2) האם כרטיס PCI שנותן לי USB-ים נוספים הינו כמו מפצל עם מקור כח חיצוני? תודה אנשים !

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by הפטרון,

היי לכולם, קניתי אתמול את ההגה, והוא פשוט מדהים. שיחקתי ב-DIRT, ובRACE CATERHAM, והתחושה שלי היא שההגה לא ממש פועל כמו הגה של מכונית אמיתית... אני משער שזה בגלל ההגדרות. אם מישהו יוכל לתת את ההגדרות שלו להגה (הספציפי הזה, כן? ), ופירוט קצר על אפשרויות הכוונון אני מאוד אעריך את זה. אגב, משחקים שונים - הגדרות שונות? או שהבסיס של ההגדרות נשאר אותו הדבר? תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. כמו שכתוב בכותרת אני מעוניין במדפסת איכותית חסכונית לא כל כך חשוב לי שתהיה משןלבת למרות שזה יהיה יתרון נחמד. ואם יש מדפסת צבעונית ליזר ויש לה יתרון אשמח לשמוע על זה גם. אבל מה שאני באמת מחפש שתתן לי איכות תמונה מצויינת עד מושלמת. וגם לא רוצה שמחסניות הדיו יגמרו אחרי 7 דקות, ושתמיד אוכל למצוא מחסניות זולות. 7 שנים לא הייתה לי מדפסת, אז אין לי ממש מושג בזה. אני מקווה שהטכנולגיה השתפרה מאז (:. בכל מקרה אשמח לשמוע המלצות.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by MDK,

הציעו לי בחנות אחת את המחשב AMD athlon xp 1800 עם המארז - A Open QF45AP4 250W ATX MidiTower. הם טוענים שהוא מאושר AMD, אבל אני לא חושב שהספק מספיק חזק כדי להחזיק מערכת עם DVD, GTXP, Ti-4400, 80GB....

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. היי אני צריך המלצה לhdmi capture שמתגלה כמצלמה רגילה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Lahad,

Razer Tarantula Gaming Keyboard שלום,השאלה שלי האם המקלדת באה עם עברית? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by erezforce,

שלום לכולם יש לי עכבר מדגם של -TEACK-OX1100 דגם שניתן למצוא בגוגל ובכול אתר בקיצור אנשים הבעיה שלי היא כזאת נכון בעכבר רגיל אנחנו מכירים 3 דברים גלגל וקליק ימני ודאבל קליק שמאלי אז בעכבר התקנתי אותו והכול והוא לא נותן לי דאבל קליק שמאלי במקש דאבל שמאלי הוא נתן לי תפעולה הזאת בכתפור בצד וזה לא נוח ולא הצלחתי להגדיר שדאבל קליק השמאלי יעשה תפעולה זאת שלו כמו שאנחנו מכירים ברגיל אז למי שמכיר ויכול לעזור אני מאוד אשמח שיהיה שבת שלום

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. צהוריים טובים, אני מעוניין ברכישת מקלדת אלחוטית, אבל עכבר אלחוטי כבר יש לי (Logitech MX1000). כך שאין לי ממש צורך בעכבר אלא רק במקלדת. השאלה שלי היא האם יש לי אופציה למקלדת אלחוטית בלבד שלא מגיעה בסט עם עכבר? או לחלופין אם אני אקנה משהו של לוג'יטק האם ישנו סיכוי לעבוד עם אותו המקלט של העכבר? אני לא מחפש משהו יקר במיוחד, אלא זול ופשוט יחסית, בלי יותר מדי כפתורים מסביב. אני חושב שאם גודלה של המקלדת יהיה קטן (לא מדי) זה יכול אפילו להוות יתרון. אז יש אפשרות? או שאני אצטרך לקנות סט זול יחסית ולהיפטר מעכבר וזהו? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by StiffMyster,

אהלן , זהו הנושא הראשון שלי , וגם ההודעה הראשונה שלי , אבל אני לא חדש בתחום החומרה , זה לא משנה את העובדה שהידע שלי במדפסות שואף לאפס . אז ככה אנחנו מתכוונים לרכוש מדפסת היום מהחנות KSP , והתקציב הוא 600 שקל אפשר לחרוג אבל לא הרבה... השימושים הם : ביתיים הדפסת עבודות , שיעורי בית וכו'.... אני מאוד מבולבול האם לקחת מדפסת דיו או מדפסת לייזר , אם מישהו יוכל לפרט לי על ההבדל בניהם ( יתרונות חסרונות , מחירים וכ'ו ) אני אשמח. תתייחסו לעובדה שצבע זה לא קריטי בשבילי אז ככה שמדפסת לייזר שחור לבן יכולה לבוא בחשבון, תודה והמשך יום נעים יגאל.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. היי אנשים. אני יודע שהשאלה אולי נשמעת קצת דבילית אבל הלחצנים של העכבר שלי נלחצים פנימה כל הזמן ואין לי מושג איך לנקות אותם - בלי שאני אעשה איזה נזק יש עכבר אופטי של MICROSOFT, והלחצנים "הראשים" כל הזמן נלחצים ("נדבקים") יש לכם רעיון איך לפתור את הבעיה (בלי לקנות עכבר חדש...)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by ybe,

ללוח אם שאני מעונין לרכוש asus a7v266-e יש כרטיס קול (אופציונלי)on board בשם C-Media CMI8738 ,באתר של asus מתארים אותו כך: Experience high-quality 6-channel 3D surround audio with the optional C-Media CMI8738 audio" controller. This unique chip eliminates the cost of an additional soundcard and adds dynamic realism to your favorite MP3s or DVDs." בקיצור לכרטיס יש 6 ערוצי שמע, האם הוא תומך בסאב(בסימול של מספר הרמקולים הסאב מופיע אחרי הנקודה העשרונית, כאן מצוין למעשה 6.0)? ושאלה נוספת, בהשוואה ל-sound blaster live value (הכרטיס שאני חושב לקנות)היכן הייתם ממקמים אותו?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. מאיץ פיסיקלי לוקח מהמעבד את כל החישוב הפיסיקלי דמו http://www.ageia.com/press/physx_carwash_video/physx_carwash_waterdrop.exe [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by AIDEN,

שלום אז בקצרה . רציתי לדעת אם למישהו יש את ההגה logitech g29 והאם שווה לקנות אותו . תודה מראש (-:

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום אני מחפש המלצות למדפסת לייזר צבעונית מחיר עד 3000 שח בעלת עלויות תחזוקה נמוכות תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. היי לפני שאני מזמין רציתי לדעת אם יש מצב לשלוח ולקבל פקס בלי נגיעה אחת במסך הטאץ' ? ותודה לעונים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by MDARKo,

יש לי מדפסת MX300 של CANON וניסיתי להדפיס ואמרו לי שאני צריך להוסיף דפים. הוספתי דפים ואז נייר אחר נתקע, אז הוצאתי אותו והמשכתי כרגיל, ועכשיו מופיע לי שיש לי נייר תקוע!! אבל הוצאתי אותו!!! אני חייב להדפיס משו.. מה עושים?!?!!?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by God4U2,

אנשים יקרים אני מחפש כרטיס מסך ישן PCI בשביל לעבוד עם שני מסכים ... אני מדבר על משהו לא יותר מדי ישן כי יש לי כבר איזה אחד בבית שהWIN פשוט לא מוכן לעבוד איתו אם לימשהו יש .... יש על מה לדבר תודה מראש רוי

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. ^ עריכה: עוד שאלה: איך זה שבאתר של נועה מחשבים רשום שיש לספק 350 וואט של TOPOWER 2 ריליים של 12 וולט ? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4721 ופה מתמונה של הפרטים של הספק רשום ששיש לו רק רייל אחד עם 22 אמפר. http://zenfist.pl/images/_core/40_11.jpg גם באתר של TOPWER רשום שיש לו 2 ריילים של 12..או שאני לא הבנתי משהו.. http://www.topower.com.tw/En_default.asp

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום. החלטתי לקנות לילד (כיתה ב') ולאישתי (ביטוח) מדפסת לייזר, כי האפסון 640 הישנה כבר לא עובדת (הדיו התייבש מזמן) ולא נראה לי להוציא הרבה כסף על דיו שמתייבש והורס רק בשביל להדפיס פעם ב.... הבנתי שעדיף לייזר, גם אם הילד ידפיס עבודות בשחור לבן. אחרי לימוד וסינון נותרתי עם שניים: זירוקס 3121 ולקסמרק E232. ראיתי אותם באופיס דיפו אבל לא ראיתי או שמעתי איך הם מדפיסות. פרמטרים כגון מהירות הדפסה או כמה זמן לוקח לדף הראשון לצאת הם ממש לא חשובים מבחינתי. מה שחשוב: איכות. שאלות לבעלי המדפסות האלה: 1. הציעו לי בעבודה לרכוש לקסמרק עם טונר ל-6000 דף ב-585 שקל? שווה ללכת על לקסמרק בגלל זה? 2. הסתבר שהזירוקס למעשה הוא סמסונג בתחפושת (דגם ML-1740 או 1750). שווה? 3. איך איכות ההדפסה ב- 60…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים