ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שימו לב, תמונה זו צולמה לפני מספר דקות באתר פלונטר. חיפוש קצר ל'Geforce 256' יביא אתכם לאותה תוצאה בדיוק. אם הכרטיס כל כך יקר, בטח הוא ממש טוב! מהיום עוברים לVision Tec! ;D
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לפני שאני מזמין רציתי לדעת אם יש מצב לשלוח ולקבל פקס בלי נגיעה אחת במסך הטאץ' ? ותודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא תקלה בעכבר עצמו כי בדקתי עם עוד עכבר וקורה אותו דבר. כשלוחץ על הגלגלת: שלא כמו קודם, הסימן מופיע ונעלם מיד וה-דף קופץ לתחילתו. מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. אני מתלבט אם לקנות כרטיס קול, בעבר היה לי של קראייטיב אודיג'י 2 והוא עשה לי בעיות אז זרקתי אותו. אני שוקל אם לקנות אחד חדש או שהכרטיס קול המובנה שלי על הלוח מספיק ויעשה את אותה העבודה מבחינת: 1. סאונד 2. עוצמה 3. חיבורים אחוריים. הלוח שלי הוא גיגבייט Z77X-DH3 ואם לא, אשמח אם תמליצו לי על כרטיס קול פנימי במחיר באיזור 200-300 ש"ח תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מיתכוון לזה שמוציא אוויר.
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מקרופון אכותי (ויקר) לשיחות סקייפ. המיקרופון אמור לקלוט ממרחק של מטר, מס' משתתפים בשיחה. מה דעתכם ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עכבר התקציב שלי זה 450 שקל עם משטח וחריגה עד 500 זה מה שאני חשבתי לקנות ROCCAT KONE + ומשטח אני לא יודע משהו קשיח שיתאים לחיישן שלו הכי טוב.. עכשיו אמרו לי גם הg500 הוא טוב אז מה עדיף לי לקנות ואולי יש גם הצעות אחרות ? תודה רבה זה ממש חשוב ודחוף ! עריכה :שחכתי להגיד העכבר מיועד לגיימניג במשחק bf3 ..
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מקלדת ועכבר טובים למשחקים... שיעלה ביחד בערך 400 300... אני לא כלכך מבין בתחום... אני יודע שRAZER טובים במוצרי GAMER. אם אפשר גם שם של חנות טובה אם מקלדות... כי בBUG וOFFICEDEPOT יש מיקלדת וחצי...
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקציב לשם כך 600 ש"ח. הדרישות: 1. מדפסת מהירה בהדפסה 2. הדפסה צבעונית 3. חסכונית כמה שאפשר בדיו 4. השימושים שלה יהיו סריקת תמונות מסמכים שליחת פקס + הדפסה של עבודות להגשה. אשמח לשמוע את המלצותיכם.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני בטוח שחלקכם שמעתם על TrackIR ואם לא אז כדאי שתשמעו http://www.naturalpoint.com/trackir/ בגדול זה מכשיר שמתרגם את תנועת הראש שלכם לתנועה במסך המחשב- תחשבו על זה, אתם בתוך קוקפיט של מטוס (ולכן זה בעיקר מצויין לסימולטורים) בסימולטור של מייקרוסופט FS2004 ואתם רוצים להנות מהנוף או לראות היכן מסלול הנחיתה או שאתם טסים ב PACIFIC FIGHTERS ואתם רוצים להישאר על ה 6 של המטוס אויב שאתם רודפים אחריו אבל אתם רוצים לעשות את כל זה בלי להישתמש בכפתורים שעל הג'ויסטיק אלא ע"י להזיז את הראש לכיוון אליו אתם רוצים להיסתכל- עם TrackIR זה אפשרי, תכנסו ללינק שנתתי תוכלו למצוא שם הסבר מפורט יותר וגם סירטוני וידאו שידגימו, לדוג': http://media.naturalpoint.com/video/fanfilms/6DOF-ff1-320x240-26…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ללוח אם שאני מעונין לרכוש asus a7v266-e יש כרטיס קול (אופציונלי)on board בשם C-Media CMI8738 ,באתר של asus מתארים אותו כך: Experience high-quality 6-channel 3D surround audio with the optional C-Media CMI8738 audio" controller. This unique chip eliminates the cost of an additional soundcard and adds dynamic realism to your favorite MP3s or DVDs." בקיצור לכרטיס יש 6 ערוצי שמע, האם הוא תומך בסאב(בסימול של מספר הרמקולים הסאב מופיע אחרי הנקודה העשרונית, כאן מצוין למעשה 6.0)? ושאלה נוספת, בהשוואה ל-sound blaster live value (הכרטיס שאני חושב לקנות)היכן הייתם ממקמים אותו?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום אני מעוניין לדעת איזה מהעכברים הנ"ל מומלצים יותר משום מה בביקורת בינהם באתר הזה Habu ייצא טוב יותר בביקורת אבל מקריאה של הודעות קודמות כאן בפורום אני רואה שdeathadder יותר מומלץ אשמח לדעת למה נ"ב יש לי יד גדולה יחסית ואני ימני אז תמליצו לי מהעכברים הנ"ל לפי הנתונים ??? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
, אז ככה, קניתי את המארז האדיר!! של Enermax FS-710B 350W ;D, לפי דעתי קנייה טובה ומשתלמת, גם השקעה שהיא לאורך זמן רב לא שנה שנתיים, וגם איכות שלא רואים בכל מארז. כמובן שקניתי אותו אחרי הביקורת שהיתה כאן באתר (תודה לכותבים ), עכשיו אני שואל אותכם חברה.....שווה?! מה אתם חושבים? :saint:
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש עכבר טוב למשקים.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אז בקצרה . רציתי לדעת אם למישהו יש את ההגה logitech g29 והאם שווה לקנות אותו . תודה מראש (-:
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במנהל ההתקנים זה לא מראה אם אופצית ה-DMA מופעלת, הרצתי SiSoftware Sandra Professional ושם ראיתי שהוא נמצא על UDMA 2 , ויש לי IBM GXP60 שזה UDMA 5, איך אני מפעיל את האופציה לDMA ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מדפסת לייזר שמדפיסה בשחור לבן. התקציב שהגדרתי לעצמי הוא 1000 ש"ח, אבל ניתן לחרוג במקרה שהתקציב אינו ראלי לדרישות. מה אני מחפש מהמדפסת- * מהירות הדפסה של 20 דף לדקה ומעלה. * עלות דיו פר דף- עד 8 אגורות. * אמינה ואיכותית. המלצות יתקבלו בברכה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מדפסת לייזר משולבת למשרד שישרת 2 אנשים... צריך שתכלול פונקציות הבאות: - מכונת צילום - מדפסת - פקס (כולל פקס לתיקיה במחשב ופקס למייל) - סריקה (כולל סריקה לתיקיה במחשב וסריקה למייל) ּּּ+חיבור WIFI חשוב שתהיה אמינה, בלי תקלות ובעיות אודה להצעותיכם
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מדפסת MX300 של CANON וניסיתי להדפיס ואמרו לי שאני צריך להוסיף דפים. הוספתי דפים ואז נייר אחר נתקע, אז הוצאתי אותו והמשכתי כרגיל, ועכשיו מופיע לי שיש לי נייר תקוע!! אבל הוצאתי אותו!!! אני חייב להדפיס משו.. מה עושים?!?!!?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לאחר שקניתי צורב DVD [דגם NEC 3550A (שבקרוב אולי יהפוך ל- 4551 )], חשבתי להעביר את כל קלטות הוידאו האנלוגיות לפורמט דיגטלי. ולכן אני מחפש עכשיו המלצה על כרטיס טוב במחיר סביר (לא זול ולא יקר) המסוגל לעשות זאת, בנוסף הייתי מעדיף שיהיה בו גם כרטיס טלוויזיה (ראיתי שהרבה כרטיסים היום משלבים את שתי האפשרויות האלו). תודה. נ.ב: אם זה לא הפורום המתאים אנא העבירו לפורום המתאים.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך לקנות עכבר חדש. בשנים האחרונות השתמשתי ב-SS XAI שעשה עבודה טובה למדי אבל אני רוצה לחדש אותו כבר.. אני לא סגור על האחיזה שלי - זה בין Claw/Fingertip Grip בטוח לא PALM. תקציב בלתי מוגבל [אני לא חושב שיש עכבר מעל 500 שאני ממש צריך], מיועד למשחקי FPS. חשוב מאוד - ללא צורה "ארגונומית" מסוייימת, בעבר היה לי G5 והצורה שלו פשוט הייתה אסון מבחינתי, צורה כמו של XAI / MICROSOFT WHEEL MOUSE אני בעל ידיים גדולות וחשוב שהעכבר יהיה בהתאם. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
^ עריכה: עוד שאלה: איך זה שבאתר של נועה מחשבים רשום שיש לספק 350 וואט של TOPOWER 2 ריליים של 12 וולט ? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4721 ופה מתמונה של הפרטים של הספק רשום ששיש לו רק רייל אחד עם 22 אמפר. http://zenfist.pl/images/_core/40_11.jpg גם באתר של TOPWER רשום שיש לו 2 ריילים של 12..או שאני לא הבנתי משהו.. http://www.topower.com.tw/En_default.asp
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אנשים אני מתלבט בין XEROX PE16 או BROTHER MFC7420 או משהו אחר באותו מחיר . חשוב הלייזר והפקס לקו אחד בייתי .
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה לhdmi capture שמתגלה כמצלמה רגילה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-