ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, נמאס לי מהמארז הישן שלי, אני מחליף אותו למשהו חדש ההתלבטות היא בין: 1) ANTEC AMG1000 2) Thermaltake ARMOR 3) Thermaltke Shark Full Tower Aluminum Case - Black כרגע יש לי מארז ג'נרי פשוט הנה התמונות מהגלריה של HWZONE ותמונות טיפה יותר מעודכנות מ PCSPOT המארז כרגע דחוס מאוד וזה די מפריע לי, אני מחפש לחזור למארז FULLTOWER גדול. המטרה זה גם שיהיה שקט ולא מלא מאווררים כמו עכשיו, כנראה שגם תהיה מערכת קירור מים בתכנון. אז על איזה מארז הייתם ממליצים ולמה? ואם יש לכם מארז אחר להציע אז בבקשה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אני חדש מקווה שזה הפורום הנכון.. אני רוצה להזמין כרטיס קול חיצוני למחשב מאיביי..על חומרת מחשב אני יודע שיש רק מעמ 18 אחוז (אם מתחת ל1200 שקל)..אבל על מעבדי קול 36%. כרטיס קול זה ללא ספק חומרת מחשב כי בלי מחשב הוא לא שווה כלום..השאלה מה החוק אומר?האם כרטיס קול חיצוני הוא באמת חומרת מחשב? ומה אפשר לעשות כדי להימנע מבלבול במכס? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש מקלדת + עכבר אלחוטיים עם מרחק קליטה יחסית גדול(3 מטר) עד 300 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי G700 של לוג'יטק וגם steelseries 3hd. לא שמעתי אף פעם התייחסות לנושא אבל אני נוטה להאמין שצבירת אבק\ליכלוך על עינית הליזר של העכבר וגם צבירת ליכלוך על המשטח של העכבר לאורך זמן יפגעו בביצועים שלו (יקשו על העינית ויורידו את רמת הדיוק) אני מעוניין לנקות את המשטח ואת העינית אבל לא בטוח אם אני עלול לשרוט את העינית או לחלופין להוריד בשטיפה איזה שהוא חומר שמצפה את המשטח של העכבר. איך מומלץ לנקות אותם? נ.ב הסיבה שאני שואל היא שהיום כשהתחלתי להשתמש העכבר קפץ ממקום למקום כמו משוגע, כיביתי אותו ונשפתי כמה פעמים על העינית והוא אכן התייצב מיד, לא ראיתי כלום לפני כן כשהסתכלתי אבל אני מאמין שנכנס לשם משהו שהסתיר חלקית את העינית
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.pchardware.co.il/docs/pd1018329433.htm what do u think of thos in compare to the creative 5300?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעתי שניים מדברים על wireless USB ואני לא ממש יודע מה זה ? מישהו יכול להסביר בקצרה ? האם זה אומר שיש אפשרות להתחבר שיש לו כניסת USB רגילה ע"י חיבור wireless USB ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני כבר מחפש 5 שעות שנאי למסך LCD של TEAC למחשב נייח אם מישהו פה יוכל לעזור לי אני אשמח תודה!!! אני מחפש שנאי כמו שיש כאן בתמונה http://www.siz.co.il/my.php?i=ygnwo0yqum25.jpg
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
, אז ככה, קניתי את המארז האדיר!! של Enermax FS-710B 350W ;D, לפי דעתי קנייה טובה ומשתלמת, גם השקעה שהיא לאורך זמן רב לא שנה שנתיים, וגם איכות שלא רואים בכל מארז. כמובן שקניתי אותו אחרי הביקורת שהיתה כאן באתר (תודה לכותבים ), עכשיו אני שואל אותכם חברה.....שווה?! מה אתם חושבים? :saint:
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת כמה יכול לעלות מגירה להרד דיסק??? אני מאוד יודה לעונים... [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אבא מחפש מכשיר משולב איכותי וידידותי למשתמש לצורכי עבודה במשרד קטן בבית. הדרישות שיעבוד בפני עצמו, וגם ידע לתקשר עם המחשב (עם עלויות תפעול, מחסניות דיו סבירות) אחריות יבואן טובה, איכויות הדפסה וסריקה סבירות, לא מחפש איכויות פוטו משוגעות, אבל גם לא רוצה להתפשר יותר מידי.. תקציב עוד אין מהסיבה שאני לא יודע סביב איזה מחיר נעים המכשירים הללו. מישהו יוכל לכוון? תודה רבה, ויום נפלא ..
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לאחר שקראתי פה די הרבה, בהחלט עזרתם לי להחליט על המחשב הבא שלי. אז לפני שאני הולך לחנות (כנראה זיגזג), שאלה קטנה: איך אתם קונים את המחשב לפי המפרט? האם אתם קונים ומרכיבים לבד? או שהם מרכיבים לכם והאם הם לוקחים על זה כסף? אותו דבר לגבי WINDOWS XP תודה אוהד
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש פד נוח,יש לי כאבים ביד בגלל שאני עובד בצורה ממש לא נוחה ובנוסף אני גם צריך פד שהעכבר יעבוד איתו כמו שצריך,איזה פדים מומלצים?אני מעדיף לשלם פחות מ-200 ש"ח ,אבל הבריאות חשובה לי ואם משהו ב-200 יהיה הרבה יותר נוח ואיכותי מהפדים במחירים יותר זולים אז אני ילך עליו.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. קניתי USB HUB של MULLER שמתיימר להיות USB2. ברגע שאני מחבר אותו (את ה-HUB) למחשב, אני מקבל הודעה אוטומטית של WINDOWS: This device can perform faster if you connect it to a Hi-Speed USB 2.0 port כל ה-port-ים שלי במחשב הם USB 2.0. הרצתי בדיקת מהירות על Disk On Key, ובאמת כשחיברתי את ה-DOK ישירות למחשב, הוא קרא/כתב במהירות גבוהה פי 8 מהמהירות שהוא קרא/כתב כשהוא היה מחובר דרך ה-HUB. ל-HUB הוא היה מחובר לבד (ללא שום התקן אחר בזמן הבדיקה). האם זה הגיוני? האם יכול להיות שה-HUB הוא לא באמת USB2.0 ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הייתי שמח לשמוע את דעתכם. האם הם שווים את הכסף? האם הייתם בעצמכם משקיעים בזיכרונות מהסוג הזה???
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על האוזניות הנ"ל http://www.ebay.com/itm/SADES-SA-904-Stereo-7-1-Surround-Game-Headset-Headband-Headphone-Microphone-New-/190930750504?pt=US_Computer_Headsets&hash=item2c745c0c28 אני מחפש אוזניות שאני ישמע אם מישו מגיע אליי מאחור כמו שיצא לי לשמוע באוזניות של חבר אני לא רוצה לקנות אוזניות כמו שלו (הוא קנה באיזה 400-500 שקל) אני מוכן לשלם משו כמו 150 שקל פלוס מינוס האוזניות האלה נראות לי טובות השאלה עד כמה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, חשבתי על Logitech MX 5000 או על Microsoft Wireless Entertainment Desktop 7000 שלפי זאפ נמכרת רק בחנות אחת ואני מקווה שהיא מגיעה עם עברית בעקרון נראה לי שאני מעדיף את ה microsoft, מה עדיף? או שאולי כדאי ללכת על סט אחר בכלל? חשוב לי גם שזה יגיע עם דרייברים לויסטה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום בביקורת כל הנגן mp3 cd sm 200 c של Pine נאמר שהוא טוען את הסוללות הנטענות שבו, האם אופציה זו קיימת גם בנגן הפשוט יותר של Pine ה sm 300 t יש את טוען הסוללות?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מדפסת משולבת ,שתהיה איכותית....לא צריך עם פקס..... אמרתי אם כבר קונים מדפסת עדיף שיהיה משולב עם מכונת צילום וסורק...וכמו שאמרתי בלי פקס... השוויתי בזאפ ויצא שיש לי 2 בררות פחות או יותר : מדפסת הזרקת דיו HP PSC 1513 http://www.freedio.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=1203 או מדפסת משולבת CANON דגם MP150 http://www.powerelectric.co.il/product.asp?productid=925 אשמח אם תמליצו לי מה לקחת... כמו כן אם מכיר מדפסת אחרת טובה משולבת בלי פקס והמחיר לא בשמיים שיכתוב את החברה והדגם בבקשה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מקלדת שקטה שכמובן תהיה גם נוחה...לא ממש משנה לי אם זה סיליקון או פלסטיק הכי חשוב שתהיה שקטה ונוחה... טווח מחירים- עד 150 נניח.. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש המלצה למקלדת עם יכולות מאקרו. חשוב שיהיה נוח להקליט את הפקודות וגם לגשת לפקודות כשצריך להפעיל אותן. אמנם אני משחק על המחשב (בעיקר סטראקראפט וFPS למיניהם) אבל פקודות המאקרו נועדו דווקא בשביל העבודה שלי בתוכנות שונות כמו מאיה וזיבראש למשל. ראיתי שבKSP הG110 עולה קצת יותר מהG15 שמגיעה עם מסך, אבל לG15 יש פחות כפתורי מאקרו נגישים. עם המבצע שלהם לחגים אני שוקל ללכת על זה ולקנות את ה Logitech G110 + משהו האם יש לכם הערות או המלצות אחרות או שזו המקלדת שתשרת אותי הכי טוב? תודה רבה וחג שמח
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מקלדת חוטית בתקציב של עד 200 ש"ח. אני עושה במחשב שימוש משרדי (אופיס, גלישה באינטרנט) ובנוסף אני גם משחק במשחקים. מאוד אשמח לשמוע המלצות. תודה !
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מארז טוב לפנטיום 4 האם יש המלצות ? מחפש הרכבה נוחה ומספיק מקום ל- 3 דיסקים קשיחים (לא בצפיפות) + 2 כונני סידי + פלופי 3.5 בנוסף 2 USB בחזית מעדיף מארז בלי ברגים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי אני מעונין לדעת מה ההבדל בין ה PVR 150 ל PVR 250 אני חושב לקנות אחד כזה לפרויקט HTPC על מחשב יחסית חלש (P2) תודה לכל העוזרים. :yelclap:
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקציב לשם כך 600 ש"ח. הדרישות: 1. מדפסת מהירה בהדפסה 2. הדפסה צבעונית 3. חסכונית כמה שאפשר בדיו 4. השימושים שלה יהיו סריקת תמונות מסמכים שליחת פקס + הדפסה של עבודות להגשה. אשמח לשמוע את המלצותיכם.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני בטוח שחלקכם שמעתם על TrackIR ואם לא אז כדאי שתשמעו http://www.naturalpoint.com/trackir/ בגדול זה מכשיר שמתרגם את תנועת הראש שלכם לתנועה במסך המחשב- תחשבו על זה, אתם בתוך קוקפיט של מטוס (ולכן זה בעיקר מצויין לסימולטורים) בסימולטור של מייקרוסופט FS2004 ואתם רוצים להנות מהנוף או לראות היכן מסלול הנחיתה או שאתם טסים ב PACIFIC FIGHTERS ואתם רוצים להישאר על ה 6 של המטוס אויב שאתם רודפים אחריו אבל אתם רוצים לעשות את כל זה בלי להישתמש בכפתורים שעל הג'ויסטיק אלא ע"י להזיז את הראש לכיוון אליו אתם רוצים להיסתכל- עם TrackIR זה אפשרי, תכנסו ללינק שנתתי תוכלו למצוא שם הסבר מפורט יותר וגם סירטוני וידאו שידגימו, לדוג': http://media.naturalpoint.com/video/fanfilms/6DOF-ff1-320x240-26…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-