עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Classify,

שלום, אני מעוניין לקנות מדפסת שהצבע בא לא יקר ומספיק להרבה זמן, אני מניח שבגלל זה עדיף לייזר. שחור-לבן זה בסדר. התקציב הוא כמה שפחות. יש דגמים מומלצים? * אומנם לא זול אבל ראיתי את המבצע הזה (האם כדאי?) http://www.biz-coupon.co.il/Default.aspx?affiliate=dailyd&cuponid=153

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Xmen,

למחשב שישמש כשרת ברשת של 5 מחשבים. והכוונה במיוחד לסוג המעבד, מהירות. ואם יש דברים נוספים שיש להתמקד עליהם?

3. Started by PeaS,

ראיתי את זה פה, מה שכתוב שם זה רק שאם המחשב לא "עולה" בגלל הגדרה שגויה בביוס, הוא יעזור לך לגלות אותה ע"י מספר או משהו. מישהו יכול לפרט ולהסביר? איך בדיוק אני יודע לפי הכרטיס איזו הגדרה שגויה? לאן הכרטיס מתחבר? איך הוא פועל (זה פחות חשוב...) וכל דבר אחר שקשור יעזור. זאת התמונה אם מישהו רוצה לראות (בטח עוד כמה שניות היא לא תעבוד לכם. אז פשוט כנסו ללינק למעלה) : http://www4.tomshardware.com/howto/01q3/010725/images/port80.jpg

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שמתי לב שאני מחזיק את היד שלי באויר בזמן העבודה עם עכבר מירקוסופט רגיל, אז אני רוצה לקנות אחר. איזה עכברים מומלצים לבעלי ידיים גדולות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. בשביל מערכת כזו.: AMD Sempron 64 Bit 3000+ Socket 939 Tray Arctic Cooling Freezer 64 Pro DFI Infinity nForce4 G.Skill ZX 2x512MB PC3200 DDR400 2-3-3-6 1T TCCD Sapphire Radeon X800 GTO2 256MB GDDR3 PCIe Samsung 200GB 7200rpm 8mb Buffer SATA II Floppy Black 1.44MB 3,5` NEC ND-3550A Black Bulk DVD±R/RW או שעדיף סנטוריון 5 עם FSP350W? תודה, ירון

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. יש לי מחשב שמחובר לרסיבר ואני שומע רמקולים בשיחת סקייפ , לאן אני מחבר מקרופון ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by shimon23,

שלום למישהו כאן יש athlon xp? באיזה טמפ' המעבד נמצא? איזה לוח יש לכם עם ה athlon xp?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Bose,

היום הלכתי לחנות מחשבים אחרי שהמחשב שלי הושבת שבוע בגלל הספק אז החלפתי לטלמרטייק 360 (מזל טוב )... אז ראיתי הגה של geinus ב-200 שח ואמרתי ילא נקנה חיברתי אותו למחשב נכנסתי לאנדרגרוונד והוא פשוט חר*! הדוושת מגיבות רק בקושי הגיר הילוכים מתפקד כגז וברקס וההגה נוטה שמאלה! פשוט חרא... אבל, ויש אבל גדול רציתי לדעת האם יש דרייברים מהאינטרנט שעושים לדברים הללו ישור קו אם לא אני פשוט יחזיר לחנות את ההגה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by tfo,

הרבה זמן לא התעדכנתי בנושא, מה כדאי LOGITECH או Razer ואיזה פד כדאי? העכבר בעיקר למשחקים \ אינטרנט. ומה הכי שווה מבחינת ביצועים \ מחיר?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום זה העכבר שיש לי היום: פשוט, זול וגדול יחסית: 12 על 5.8 ס"מ +-. אני מאוד מרוצה ממנו מלבד העובדה שהוא חוטי- לא נוח כל כך. השימוש הוא סטנדרטי לחלוטין- אינטרנט, אופיס ופה ושם גיימינג. אז החלטתי לשדרג לאלחוטי, ארגונומי עם אחיזת clew. אין לי בעיה להחליף סוללות באופן תכוף (כל חודש נניח... :s05: ), אין צורך שיעבוד בטווחים ארוכים, אין צורך בכפתורים נוספים מעבר לגלגלת, מקש שמאלי וימני, העיקר שיהיה נוח מאוד וזול (150 ש"ח בלחץ). חשבתי דווקא ללכת על הסיניים הבאים מ DX ודומיו אבל אני לא בטוח עד כמה הם אמינים: 1. rapoo 7600 2.4GHz 500/1000 DPI- כמעט 100 ש"ח , גודל מעולה, נראה נוח ואיכותי (נראה...), סוללה אחת. 2. MC Saite 2.4GHz 500/1000DPI- פחות מ50 שקל, נראה ארגונומי…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by manenbu,

אני מסוגל לאחוז עכברים אך ורק באחיזת tip. לכן עכברים גדולים/גבוהים שיוצרים מגע כלשהו עם היד שלי איפשהו חוץ מקצות האצבעות גורמים לכף היד שלי בתת מודע לעלות גבוה יותר, ומהר מאוד זה גורם לי לכאבים בכף היד ואני לא מסוגל לעבוד. כרגע יש לי razer krait בבית וזה בערך הגודל והגובה) המקסימלי של עכבר שאני מסוגל לעבוד איתו. אני צריך אחד לעבודה, ואם עדיין היו מוכרים אותם הייתי קונה עוד אחד, אבל כבר לא מוכרים אותם. איזה אפשרויות יש לי? בגלל שזה לעבודה ולא לבית אני לא צריך איזה משהו מדהים עם מיליון DPI ופונקציות מיוחדות אלא משהו פשוט, אבל אני אשמח לדיוק המשופר שיש בדרך כלל בעכברי גיימינג. גודלם של עכברים לעיתים רחוקות מצויין ב specs של העכברים, וגם אז בדרך כלל זה אורך ורו…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני צריך סט אלחוטי ולא מחפש משהו יקר, פלוס מינוס באזור ה200 ש"ח. מה שחשוב לי שלא יהיה DELAY מורגש ושיהיה אפשר לשחק FPS פעם ב... (אני לא משחק יותר מדי לאחרונה). יצא לי להשתמש קצת בעכבר בלוטוט אלחוטי שהיה לו DELAY נוראי ומאז אני חושש מזה בסטים אלחוטיים, ואני מדבר גם על שימוש WIN רגיל ולא משחקים (אני ממש מרגיש את הDELAY הזה). ראיתי את הסט האלחוטי של מייקרוסופט בלוטרק 3000 ב185 ש"ח. נראה יפה מינוס (גם קצת גדול) ועם כפתורים נוספים שצריך, איך הוא לצרכים שהצגתי? יש גם את הMK520 של לוגיטק בקצת יותר אבל נראה שחסרים לו המון כפתורים בעכבר ובמקלדת, מה שחשוב זה הDELAY.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. נתקלתי בידיעה שנראתי לי מעניינת (לפחות ממעט המילים באנגלית והמספרים) והייתי רוצה שמישהו יתרגם אותה בבקשה או לפחות יכתוב את הנקודות המרכזיות בידיעה. תודה מראש. השמרתי את הידיעה פה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Dj Aviram.Y,

חיברתי מיקסר וקומפקטים למחשב...עכשיו שאני לוחץ פליי המוזיקה עולה ישר למחשב (בלי שום תוכנה).. אני לא צריך להפעיל את הווינאמפ... עכשיו אני רוצה לפתוח רדיו ולשדר את מה שאני עושה עם המיקסר....והרדיו בווינאמפ קולט רק מה שמתנגן מהווינאמפ!!!...אז מה עושים? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. החלטתי להחליף את המארז המעאפן שקיבלתי ביחד עם המחשב שלי, אל המארז הבא: Thermaltake Soprano VB1400 (Dual 12CM FANS + 9CM FAN, 430W) מה דעתכם עליו?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by z94x2,

שלום, אני מחפש משטח קירור לנייד שלי כמו שכתוב הדגם הוא (14.1" HP 6910P), התקציב 100 ש"ח, ויש העדפה שיהיה חיבור חיצוני לחשמל(לא הכרחי, עדיף יותר שהקירור יהיה איכותי) תודה לעוזרים - אם זה לא הפורום הנכון, מנהלים אנא להעביר...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. אני רוצה לעבור להשתמש בwireless, נמאס לי מהחוטים. נכנסתי לZAP, ובחבילות desktop יש טווח מחירים של 100-150 שקל ואין לי מושג מה לבחור.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by no_one,

יש לי שני מחשבים בבית, הראשון אלטון אקס פי והשני סלרון 300 עכשיו רציתי לשחק בשניהם משחקי רשת (הם כבר מחוברים ברשת) אבל על הסלרון יש voodoo rush 4m מסריח שבקושי מריץ קויק 3, רציתי לקנות כרטיס מסך חדש (hercules g2 mx400) אני יודע שזה דרעק אבל אין לי כח להשקיע במחשב ישן. על הסלרון יש לוח אם מעפן של lucky star מבוסס על I440LX, קודם כל הלוח זה AT ולא ATX אבל המארז זה ATX יש התאמה בכל חריצי הPCI אבל אני לא בטוח שיש התאמה בחריץ הAGP כי לפי מה שראיתי החור של המארז לא בידיוק מול הסלוט AGP, ועוד דבר בדקתי עם תוכנה (sisoft sandra) והוא כותב שיש ללוח AGP X2 VER1. עכשיו שתי שאלות 1)האם אפשר איכשהו לעשות חור במארז ככה שהקרטיס יכנס (כי אין לי כרגע מארז AT זמין) והאם בכלל בטוח שה…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום, הייתי מעוניין לדעת איזה מדפסת+סורק+פקס יהיו טובים במחיר של 600+-. המדפסת צריכה רק להדפיס פקסים, ומידי פעם עמוד ציבעוני (כותרות). חשוב מאד: שיהיה נוח לשלוח ולקבל פקסים, ושאני לא אצטרך לעמוד ליד הפקס כדי לבדוק שהוא שואב את הדפים כמו שצריך כמובן שזה צריך להיות מחובר למחשב...כדי שאת הסריקות יהיה לי על המחשב... ושוב הדבר הכי חשוב זה הפקס יהיה מעולה... רצוי גם שהמדפסת לא תבזבז יותר מדי דיו... בבקשה רק המלצות אמיתיות, ואם מישהו לא יודע אז שלא יגיב... תודה מראש ערן.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by onn_the_vy,

יש לי cuber sound acs200 ואני לא רואה את המיקסר שלו והוא לא עובד עם 4 רמקולים למה ??? תעזרו לי ... plees

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. איך מחברים מחשב אחד ל3 מסכים ומקלדת ועכבר וכו' וכל אחד כאילו מתפקד בתור מחשב נפרד?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by avi12641,

אני מעוניין לקנות בארץ או ב-Amazon (עם משלוח לישראל) אוזניות Over-ear גיימינג עם מיקרופון מובנה, שמתחברות למחשב עם USB. מעדיף שהשליטה של הווליום תהיה מהאוזניות עצמן. אני גם מעדיף שהמירופון יושתק על-ידי הרמתו כלפי מעלה. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. לאחרונה רכשתי עכבר אופטי חדש, Logitech MX510. לפי החוברת הקצרה שבאה עם העכבר במחשבים אישיים (PC) יש לחבר את העכבר לשקע הPS2 באמצעות המתאם המתאים שבא ביחד עם העכבר. עכשיו, השאלה שלי היא כזאת: *האם ישנו הבדל כלשהו, מבחינת מהירות התגובה וכו', בין עכבר המחובר בחיבור PS2 לבין עכבר המחובר בחיבור USB? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by e-r-a-n,

יש לחבר שלי צורב חדש ולא מצליחים לצרוב אז חשבו שיש בעיה, פרמטנו עכשיו בחברה אומרים שההרדיסק איטי אז הבאתי את ההרדיסק שלי לבדיקה, וגם לא מצליח יש בעיה כלשהי.. יש רעיונות ? :'( :'( :'(

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by lior0101,

מה דעתכם על העכבר LX5? בכללי מה דעתכם עליו? ומי מבין השלושה הכי טוב? 1) LX5 2)G5 3)MX518 תודה מראש ויום טוב!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים