ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
יש לי מקלט + שלט Infra Red של Packard Bell. הם באו בלי תוכנה. אני מעוניין בתוכנה שתוכל להפעיל תוכנות כמו winamp, mediaplayer ואחרות. (הייתה לי תוכנה בשם PC Remote Control שעבדה, אבל אחרי שהחלפתי H.D. לא התלחתי להפעיל אותה שוב...) ??? ??? ??? תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לפני שאני מזמין רציתי לדעת אם יש מצב לשלוח ולקבל פקס בלי נגיעה אחת במסך הטאץ' ? ותודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש עכבר עמיד ואיכותי עם צורה פיזית דומה ל IntelliMouse Explorer 4, עד 300 ש"ח. עדיפות ל microsoft.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, האחיזה שלי היא fingertip, אני מחפש המלצות לעכבר אלחוטי שלא יהיה קטן מדי, שיחזיק ללא החלפת הסוללה ליחסית הרבה זמן, בעל משדר USB קטנטן שיבלוט במקצת, וכמובן הכי חשוב שיהיה נוח, כך שאני יוכל להשתמש בו בעבודה וגם בבית בכיף. כיום אני משתמש בבית ב-razer naga שהוא מאוד כיף למשחקים, הגודל שלו הוא יחסית בינוני, בנוסף אני משתמש בפאד פשוט עם ג'ל להגבהה. (רק לציין של-razer naga שלי התקלקל הלחצן בגלגלת, ואני משתמש הרבה בלחצן הזה, כך שזה די הופך את העכבר ללא שימושי בשבילי). אם למישהו יש גם הצעה בנוסף לפאד מתאים לאחיזה ולעכבר שהוא ממליץ עליו במסגרת התקציב או בנוסף, זה יהיה נהדר. תודה מראש לכולם.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המצלמה למדפסת ביתית All in one עם פקס, סריקה וכרטיס רשת אלחוטי\אטרנט. חשוב לי שיהיה עם Feeder למשיכת וסריקת דפים אוטומטית. ועם עלות דיו לא גבוהה מידי. מחיר: סביב 500 ש"ח. אשמח לקבל המלצה תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש דבר כזה בסביבות ה300 שקלים? עד עכשיו השתמשתי במקלדת+עכבר Microsoft wireless 800. חשבתי על LogiTech G602 אבל אין לי צורך ב11 כפתורים (מקסימום 5-6) ואני גם לא מוצא איפה אפשר לקנות אותו.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים, הגיע הזמן לקנות כיסא חדש וצריך את עזרתכם! אני מחפש כיסא נוח מאוד לישיבה ממושכת של 8+ שעות ביום, חשוב לציין שלא מעוניין בכיסאות גיימינג/ דמויי עור כאלו ואחרים. צריך כיסא פרודקטיבי עם עמידות גבוה ונוחות ללא פשרות(בעיקר לגב). תקציב עד 1000 ש"ח. תודה רבה!! עד כה הדגם היחיד המעניין שמצאתי הוא הF15 של ווקסמן אך לא יודע כמה הוא שווה באמת(מה המחיר שלרוב הוא עולה).
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מקלדת (תקציב באזור ה - 350 גג) שתשמש אותי בעיקר למשחקים ועבודות אקדמיות (לא מחייב עברית במקלדת). עשיתי כמה חיפושים ואני כרגע מתלבט בין מספר מקלדות: merc stealth, sidewinder x6, logitech g15,g110. הלכתי ל - KSP אבל הם לא רצו לפתוח אריזות חדשות כדי לתת לי לחוש אותם (ואני מבין את זה כי אלה מקלדות יקרות ואף אחד לא רוצה לקנות מקלדת שרואים שפתחו אותה לפני וחרשו אותה לקוחות קודמים). אז אני כרגע בדילמה כי נראה שאאלץ לרכוש מבלי לבדוק אותם קודם. אז השאלה שלי היא כזאת: א. האם מישהו מכיר מקום בו אפשר ללכת לבחון פיזית את המקלדות הנ"ל? ב. לאור הפרמטרים שאני מחפש שהם: 1. מקלדת נוחה ושקטה! (חשוב לי מקשים שקטים יחסית). 2. תאורה. 3. חיבורי USB, עדיפות ליצא…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ה-G5 שלי כנראה בתהליכי גסיסה אחרי סביבות 4 שנים, ואני מחפש עכבר עם עיצוב דומה, כפתורים לשינוי הרגישות וכפתורי אחורה+קדימה. משקולות לא כ"כ חשובות לי אבל אחריות ארוכת טווח (3+ שנים) כן. האמת היא שבהתחלה חשבתי לקנות את ה-G400 ברגע שהוא יצא אבל החלטתי שלא בגלל ה-angle snapping. הבנתי שאין יותר מדי אופציות מלבד ה-G500, אבל מה שמרתיע אותי בו זה ריבוי הכפתורים שצמודים אחד לשני - זה לא גורם ליותר מדי פספוסים בלחיצה על הכפתור הנכון?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר מפצל HDMI לטלוויזיה, וכבל סטנדרטי באורך מטר הוא ארוך מדי ומסורבל האם קיים כבל DMI באורך 20 ס"מ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
חברת מוצרי הגיימינג הפופולרית פלשה לתערוכת CES 2018 עם שלל מוצריה המעודכנים - ומקלדת אחת בגודל מפלצתי לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני צריך לקנות עכבר חדש. בשנים האחרונות השתמשתי ב-SS XAI שעשה עבודה טובה למדי אבל אני רוצה לחדש אותו כבר.. אני לא סגור על האחיזה שלי - זה בין Claw/Fingertip Grip בטוח לא PALM. תקציב בלתי מוגבל [אני לא חושב שיש עכבר מעל 500 שאני ממש צריך], מיועד למשחקי FPS. חשוב מאוד - ללא צורה "ארגונומית" מסוייימת, בעבר היה לי G5 והצורה שלו פשוט הייתה אסון מבחינתי, צורה כמו של XAI / MICROSOFT WHEEL MOUSE אני בעל ידיים גדולות וחשוב שהעכבר יהיה בהתאם. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך ספק כוח שיספיק למערכת הבאה: GF 7800GT FLATRON L1732P intel D920 dual core 2.8 1024 RAM אם צריך להוסיף משהו תגידו לי. הספק שיש לי חלש מידי בישביל המערכת וזה מחליש לי נורא את המחשב ואת הביצועים שלו. הסיבה שאין תקציב היא שאני צריך לפנות אל המוכר כיביכול עם תחליף לספק הזה ויכול להיות שהוא פשוט יחליף לי ללא תשלום אבל עדיין לא להגזים. הגעתי למסקנה שספק הכוח הוא הבעיה ע"י כך שבמארז הנורה שמעליה יש תמונה של בטריה התחילה להיות אדומה במקום כחולה,לפחות פעם היא הבהבה רק עכשיו זה קבוע,אז הבנתי שאני חייב לעשות משהו.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את העכבר כבר 3 חודשים, עכשיו פתאום נגמרה לו הבטריה, הטענתי את העכבר עד שהבטרייה התמלאה ואז שאני מנסה להשתמש בוא הוא לא מגיב, עשיתי לי ריסט בבייס והוא אומר לי את זה: אין לי שום כפתור התחברות, וניסיתי גם על הכפתור של הריסטרט שעל העכבר ולא עזר. בבקשה תעזרו לי...
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן. אנחנו רוצים לקנות לבית מדפסת משולבת (מדפסת +סורק+מכונת צילום+פקס) . קיבלנו הצעה מבזק שאם נשדרג את האינטרנט ל2.5 מגה נקבל את המספדת הזו בהנחה במקום 850 , ב350. אין הרבה פרטים על המכונה זו , חוץ מזה שהיא של Brother . נכנסתי לאתר של Brother וככה לפי התמונה המכשיר נראה די דומה לדגם : MFC-5440CN מישהו מכיר את הדגם הזה? האם שווה לקחת את המבצע הזה? ואם לא , מישהו יכול לתת לי המלצה למדפסת משולבת פשוטה ואמינה? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקיי מצטער לשגע את השכל שוב ושוב אבל הבעיה האחרונה שלי היא מארז! האנרמקס הוא גדול מדי עבור המקום שיש לי בשבילו וגם קצת יקר... אני צריך מארז טוב למחשב שלי החדש שלי: http://www.pcpro.co.il/userprofiles/puNanispecs.txt בבקשה זה ממש חשוב... אה, ושהמארז יהיה בזיגזג גם, תמליצו לי על משהו משם כי אני קונה הכל משם ואני לא רוצה להתחיל לקנות ממקומות אחרים.. אז מה כדאי? עזרה ודחוף! :'(
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למישהו יש מושג אם אני אחבר מודם ADSL ל HUB זה יעבוד?? או שאני צריך לחבר את ה ADSL ישירות למחשב....ועם כרטיס רשת נוסף לחבר את המחשב ל HUB ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות הגה למחשב בשביל משחקים כגום ניד פור ספיד אני רוצה המלצות על הגה טוב +דוושות וגיר עד 350 שקל אם אפשר גם לינק למוצר
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המארזים של cooler master היו אמורים כבר להגיע לארץ? לא? מתי הם אמורים להגיע?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי אותו נמכר באתרי המכירות בחו"ל סביב 60 דולר כולל ספק 300 ואאט של אנרמקס. אני לא אוהב מארזים גדולים ואת המראה של אנרמקס\צינטק\אנטק בדגמים הגדולים...השאלה שלי האם הדגם קיים בארץ? אם לא יש איזה חנות בחו"ל ששולחת אותו לארץ? האם זרימת האויר בו טובה וכדומה... כל פרט יעזור... בניוחד משקל.... תודה מראש,עמית קישור לעמוד המארז באתר אנרמקס: http://www.enermax.com.tw/cs-a1qx-02.htm
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חיפשתי בכל מקום בארץ KSP ALUF MAHSHEVIM ועוד פול מקומות ואין מישו מכיר איפה יש או שאולי מכיר פיטרון לזה למישו יש טלפון של אופיס דיפו?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את מקלדת מולטימדיה של מיקרוסופט עכשיו בהרבה משחקים יש מצבים שצריך ללחוץ על 3 מקשים בו זמנית (לדוגמא: להתכופף, קדימה, והצידה) עכשיו המקלדת לא מצליחה לעשות את זה... שלוחצים על 3 מקשים אז יש צפצוף וזהו איך אפשר לסדר את זה? ואם זה בעיה במקלדת או בדגם מסויים (כי ככה זה גם אצל חבר שלי עם אותה מקלדת ) איך אפשר לדעת באיזה דגמים אפשר ללחוץ יותר מ2 מקשים בו זמנית
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום,רציתי לקנות ספק חדש ואז עברתי לרעיון של מארז חדש גם למרות שיש לי מארז לא רע בכלל אבל לא יזיק לקנות חדש,אני יכול לקנות ב400 שקל מארז עם ספק נורמלי של HEC חשבתי לכיוון ה CI-6919 עכשיו הוא טוב הוא גדול ויש לו מארז איכותי של 400W ב KSP,אני קונה רק מ KSP כי זה הסניף היחיד שיש לי בעיר אבל מצד שני יש גם את הCI-6A19 300W שעולה פחות ממנו עכשיו הסיבה שאני קונה ספק עם מארז שאני רוצה לחבר את הכרטיס מסך החדש שלי אבל הוא נשרף כבר פעם אחת לפני שבועיים אז החזירו לי אותו חדש אני לא לוקח סיכונים עם ספקים ג'נריים רציתי לדעת מה אתם אומרים.. (אגב בהתחלה חשבתי על מארזים מעוצבים בכיוון הרדימקס אבל יש להם ספקים ג'נרים אז ירדתי מהרעיון)תודה.
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש איזשהו תוספת, התקן, או כל דבר אחר שאני יכול להרכיב במארזבשביל להוסיף דיסקים קשיחים נוספים, בנוסף למקום שיש אצלי כבר במחשב כי יש לי מארז פול טאוור, ומשום מה רק 3 מקומות ל דיסקים קשיחים כולל הכונן 1.44 מישהו יודע מאיפה אני יכול לקנות דבר כזה?? *** מצורפת תמונה כדי שתבינו בטוח על מה אני מדבר [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
החלטתי להחליף את המארז המעאפן שקיבלתי ביחד עם המחשב שלי, אל המארז הבא: Thermaltake Soprano VB1400 (Dual 12CM FANS + 9CM FAN, 430W) מה דעתכם עליו?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-