עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by matan13,

שלום, אני צריך המצלמה למדפסת ביתית All in one עם פקס, סריקה וכרטיס רשת אלחוטי\אטרנט. חשוב לי שיהיה עם Feeder למשיכת וסריקת דפים אוטומטית. ועם עלות דיו לא גבוהה מידי. מחיר: סביב 500 ש"ח. אשמח לקבל המלצה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by onn_the_vy,

יש לי cuber sound acs200 ואני לא רואה את המיקסר שלו והוא לא עובד עם 4 רמקולים למה ??? תעזרו לי ... plees

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום. מדפסת HP photosmart C1683 שהייתה כבויה לתקופה (אולי בגלל הבעיה הזאת בדיוק?). כאשר מחברים אותה למחשב (כבל מדפסת), אין שום תגובה מווינדוס. כל ניסיון להחיות אותה (מנהל ההתקנים, רענון, התקנת הדרייבר), לא הועיל. האם המדפסת מתה? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by OmerNeu,

שלום אני מעוניין לדעת איזה מהעכברים הנ"ל מומלצים יותר משום מה בביקורת בינהם באתר הזה Habu ייצא טוב יותר בביקורת אבל מקריאה של הודעות קודמות כאן בפורום אני רואה שdeathadder יותר מומלץ אשמח לדעת למה נ"ב יש לי יד גדולה יחסית ואני ימני אז תמליצו לי מהעכברים הנ"ל לפי הנתונים ??? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by k534d,

דרישות: מקשים שטוחים. שקטה - לא צריך חרישית אבל גם לא כמו המקלדות הישנות של פעם. מקשים רכים- שלא צריך להתאמץ להקליד. ואם אפשר כפתורי מולטימדיה\כפתורים שניתן לתכנת.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. היי, אז אחרי שני סטים ברציפות שקניתי בזול ולאחר מספר חודשים הם נהרסו... החלטתי להשקיע הפעם ולברר לפני הקנייה כדי שלא אתאכזב שוב אז הדרישות - דגם עמיד מאוד, קליטה לטווח של כ3-4 מטרים (המחשב בקצה אחד של החדר והמיטה בצד שני) בעיקר לשימוש של עבודות, אינטרנט ומוזיקה. תקציב נראה לי הגיוני 400 שקל ככה, מוכנה להתגמש אם יש צורך... תודה חברה!!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by e-r-a-n,

לקראת תחילת חודש מרץ אני סופית קונה את המחשב מפנדה! עכשיו כל מה שחסר לי זה אל פסק. אני צריך משהו טוב ואמין שיחזיק לי את המחשב לפחות לאיזה 15 דקות יש המלצות? תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. הכוונה היא ל Mechanical switch keyboard. אלה שהצלחתי למצוא שנמכרות בארץ הן ה BLACKWIDOW של רזר וה G7 (ןה G6V2) של STEELSERIES מישהו מכיר או משתמש במקלדת מכנית ויכול להגיב? איפה קניתם ואיך השימוש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by TscR,

שלום לכולם לחבר שלי יש בעיה במדפסת והוא ביקש שאני אכתוב אותה כאן כדי לקבל עזרה. אז הינה היא: תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by SpiritKnight,

האם הכונן LG X52 אמין ולא עושה בעיות? בתודה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by itayd,

שלום, קניתי מקלדת מסוג microsoft comfort curve 2000 עם חיבור usb ואני רוצה לחבר אותה לשקע ps/2 במחשב או במפצל (kvm) שיש לו רק שקעי ps/2, יש לי גם עכבר usb שאני מחבר למפצל (kvm) עם מתאם – usb נקבה, ps/2 זכר שעובד כך כבר שנים. ניסיתי לחבר את המקלדת למתאם הזה ואת המתאם ל-kvm או לשקע המקלדת (ps/2) במחשב עצמו אבל זה לא עובד. האם מישהו יודע אם יש מתאם כזה שמתאים למקלדת כזאת ? תודה רבה וחג שמח

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by aaalon,

יש הרבה מצלמות דיגיטליות לצילום תמונות סטילס שאין להם פלאש. האם הן מצלמות טוב בחשכה או שלא רואים כלום? תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום, הרווחתי קצת כסף והייתי רוצה לשפר את תנאי הגיימינג שלי.. החלטתי להשקיע עד 350 שקל בעכבר ופד. דיי ברור לי שאני אקנה את הG5 מנועה, הבעיה שלי היא שיש לי הזעת יתר בידיים, מה שמפריע לי בעכבר הנוכחי כי מצטברות עליו שכבות של לכלוך וצריך לנקות כל פעם (לא קרה לי בעבר). מישהו יודע איך אני אסתדר עם זה? זה יהיה לי נוח, יש איזושהי התחשבות? דבר שני, על איזה פד אתם ממליצים? Qck טוב? (הפשוט) אני לא מבין בפדים ואני צריך המלצה - שוב, משהו שיספוג זיעה ולא איזה משהו מפרספקט או משהו בסגנון..

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by coben,

מחפש עכבר עמיד ואיכותי עם צורה פיזית דומה ל IntelliMouse Explorer 4, עד 300 ש"ח. עדיפות ל microsoft.

15. לפני 3 שבועות קניתי את האוזניות האלו באיבורי: http://www.roccat.org/Products/Gaming-Sound/ROCCAT-Kave-5-1/ נהנתי מהם ממש אבל תמיד היה ברקע רעש סטטי מעצבן שבקע מהסנטר שלהם (אלו אוזניות 5.1), בקיצור הלכתי היום לאיבורי והסתבר שזה פגם. הביאו לי אחד אחר באריזה והתעקשתי לבדוק אותו במקום. הסתבר שגם לו יש את הרעש הסטטי הזה! קיצר אחרי וויכוח הסתבר שלא ניתן להחזיר לי כסף למרות ששילמתי במזומן מהסיבה שעברו יותר שבועיים. קבלתי זיכוי ואני מסונדל לקנות אצלם. אז איזו אוזניות הכי טובות ממה שיש להם לגיימינג וסרטים? צריך עזרה מהר: http://www.ivory.co.il/catalog.php?orderBy=&act=cat&id=2644&filters%5B1806%5D%5B%5D=1815

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכם, אני מתעניין באחת מן המדפסות משולבות לייזר הבאות: HP 1522, 2727 SAMSUNG 4725 4824 XEROX 3200N האם ידוע לכם אופן הסריקה (רציפה או מקטעית) באחת מן המדפסות שציינתי? לדוגמה, בברדר הסריקה מקטעית. אסביר את כוונתי בסריקה רציפה. כאשר סורקים דף מספר, במדפסת לייזר של ברדר הסריקה אינה רציפה. כלומר, הסריקה היא מקטעית. אתאר את התופעה: נניח שהדף מחולק ל-4 חלקים, אזי הסריקה הראשונה היא ברבע הראשון של הדף, לאחר מכן עוברת לרבע הבא. בניגוד, לדוגמה לסורק HP שסורק את הדף בפעם אחת. לאור זאת, אני מחפש מדפסת לייזר משולבת שתהליך סריקת עמוד בספר היא רציפה. אם אחד התנסה במדפסת לייזר שתהליך הסריקה הינו רציף או מקטעי, אנא ציין את החברה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by BenK,

הdetonator מתאים לHercules 3d prophet 4500?! :-/

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אשמח אם מישהו יכול לעזור

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אורח Si-Nom

אני מיתכוון לזה שמוציא אוויר.

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Classify,

שלום, אני מעוניין לקנות מדפסת שהצבע בא לא יקר ומספיק להרבה זמן, אני מניח שבגלל זה עדיף לייזר. שחור-לבן זה בסדר. התקציב הוא כמה שפחות. יש דגמים מומלצים? * אומנם לא זול אבל ראיתי את המבצע הזה (האם כדאי?) http://www.biz-coupon.co.il/Default.aspx?affiliate=dailyd&cuponid=153

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by unknown,

טוב, אני חושב שתמו חייב של מודם ה-ISDN 128 שלי, ואני צריך לקנות חדש: ISDN Winbond, Internal PCI, 128KPS, כדאי לקנות? winbond הם חברה טובה? או לפחות סבירה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום, הייתי מעוניין לדעת איזה מדפסת+סורק+פקס יהיו טובים במחיר של 600+-. המדפסת צריכה רק להדפיס פקסים, ומידי פעם עמוד ציבעוני (כותרות). חשוב מאד: שיהיה נוח לשלוח ולקבל פקסים, ושאני לא אצטרך לעמוד ליד הפקס כדי לבדוק שהוא שואב את הדפים כמו שצריך כמובן שזה צריך להיות מחובר למחשב...כדי שאת הסריקות יהיה לי על המחשב... ושוב הדבר הכי חשוב זה הפקס יהיה מעולה... רצוי גם שהמדפסת לא תבזבז יותר מדי דיו... בבקשה רק המלצות אמיתיות, ואם מישהו לא יודע אז שלא יגיב... תודה מראש ערן.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by player_1,

היום ניסיתי להתקין מצלמת אינטרנט חדשה של חברת contact עם הדרייבר שקיבלתי בדיסק המצורף עם המצלמה אחריי שהתקנתי ובאתי להפעיל את המצלמה בעזרת התוכנה הופיעה לי הודעה : sory,you have no video capture hardwere יש לציין שעדכנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך והמערכת הפעלה היא ויסטה 64bit [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. היי, אשמח להמלצה מניסיון על עכבר ומיקלדת (לאו דווקא סט), רצוי של לוג'יטק, עד 400 ש"ח, רצוי פחות. האיכות צריכה להיות טובה - לא מעבר.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים