ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
החלטתי להחליף את המארז המעאפן שקיבלתי ביחד עם המחשב שלי, אל המארז הבא: Thermaltake Soprano VB1400 (Dual 12CM FANS + 9CM FAN, 430W) מה דעתכם עליו?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי עכבר מדגם של -TEACK-OX1100 דגם שניתן למצוא בגוגל ובכול אתר בקיצור אנשים הבעיה שלי היא כזאת נכון בעכבר רגיל אנחנו מכירים 3 דברים גלגל וקליק ימני ודאבל קליק שמאלי אז בעכבר התקנתי אותו והכול והוא לא נותן לי דאבל קליק שמאלי במקש דאבל שמאלי הוא נתן לי תפעולה הזאת בכתפור בצד וזה לא נוח ולא הצלחתי להגדיר שדאבל קליק השמאלי יעשה תפעולה זאת שלו כמו שאנחנו מכירים ברגיל אז למי שמכיר ויכול לעזור אני מאוד אשמח שיהיה שבת שלום
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מקלדת חוטית בתקציב של עד 200 ש"ח. אני עושה במחשב שימוש משרדי (אופיס, גלישה באינטרנט) ובנוסף אני גם משחק במשחקים. מאוד אשמח לשמוע המלצות. תודה !
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מארז טוב לפנטיום 4 האם יש המלצות ? מחפש הרכבה נוחה ומספיק מקום ל- 3 דיסקים קשיחים (לא בצפיפות) + 2 כונני סידי + פלופי 3.5 בנוסף 2 USB בחזית מעדיף מארז בלי ברגים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לעבור להשתמש בwireless, נמאס לי מהחוטים. נכנסתי לZAP, ובחבילות desktop יש טווח מחירים של 100-150 שקל ואין לי מושג מה לבחור.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תראו רציתי לקחת את CI-6A19 לא שחור אבל לא יודע... הוא מכוער כזה ואני גם רוצה לחסוך כמה שקלים אז מישהו יכול להמליץ לי על מארז עם ספק ו USB קדמי ב 50-100 שקל פחות? (גם 50 שקל יעזרו) ומה ההבדלים ביניהם... ראיתי את ה SIMBADDA האלה שיש להם מארזים נחמדים וזולים מה אתם אומרים? תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, עכבר הלוגיטק הפשוט שלי למחשב הנייד (B110) התקלקל ואני מחפש משהו הרבה יותר מתקדם, נוח ואיכותי במחיר של בין 100 ל 250 ש"ח. מחפש עכבר איכותי לא בהכרח אלחוטי אבל עם עדיפות, משתמש בתוכנות שרטוט והדמיה ולכן מחפש משהו נוח ומדויק, לא כבד או מאסיבי בגודל. מעדיף אם יש אחד שהוא גם טוב לגיימרים (אבל פחות חשוב). תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
c210 שעולה 130 ש"ח או c270 שעולה 195 ש"ח ויש לו תמיכה בצילום 720P (המחשב שלי תואם לדרישות המומלצות לשיחה ב- HD שמתוארות בעמוד המצלמה) או c310 שאני לא רואה בדיוק מה ההבדל בינו לבין c270 אבל אולי אני מפספס משהו והוא עולה 240 ש"ח. אני מכיר מניסיון את c210 ויודע שהוא נחמד, אבל שיחה באיכות HD יכולה להיות אפילו יותר נחמדה, אז תהללו ותקטלו, רק תגידו לי למה אני צריך או לא צריך לקנות כל אחת. אני אשמח לעזרה בהקדם כי אני הולך לקנות אחת מהן עוד פחות משעתיים.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המלצה למדפסת לייזר שחור לבן+ סורק עד 500 שקל שהיה חסכוני ככל האפשר. עדיף מדפסת עם סורק משולב לא חייב פקס, אך לא יפריעה. אם אפשר לקנות בנפרד גם בסדר. הסורק ישמש לסריקת ספרים, ותמונות. עדיף למדפסת עם אפשרות לדו צדקקי.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב! אני מעונין לרכוש מקלדת cherry דגם: G84-4100. איפה פשר למצוא כזו בארץ או בחו"ל? תודה רבה...
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס - ATI RADEON 64MB DDR VIVO. ואני מעוניין באוברקלוקינג. אך איני מוצא את זמני הגישה של הזיכרון - הכוונה ל-XNS. (X מיצג מספר.) מישהו יכול לעזור לי בעיניין?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש פד נוח,יש לי כאבים ביד בגלל שאני עובד בצורה ממש לא נוחה ובנוסף אני גם צריך פד שהעכבר יעבוד איתו כמו שצריך,איזה פדים מומלצים?אני מעדיף לשלם פחות מ-200 ש"ח ,אבל הבריאות חשובה לי ואם משהו ב-200 יהיה הרבה יותר נוח ואיכותי מהפדים במחירים יותר זולים אז אני ילך עליו.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את ה Asus G73JH שאני תמיד לוקח לעבודה ועושה לילות, יש לי כרגע את ה RAZER Golthios או איך שזה נקרא וזה לא ממש נוח ומדוייק. יש המלצות לאחד טוב ? אני מעדיף ללכת על אחת מהחברות האלו Everglide, SteelSeries, וצריך שיוכל להתקפל ולא קשיח שאני יוכל להכניס לתיק בצורה קלה. תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, נמאס לי מהמארז הישן שלי, אני מחליף אותו למשהו חדש ההתלבטות היא בין: 1) ANTEC AMG1000 2) Thermaltake ARMOR 3) Thermaltke Shark Full Tower Aluminum Case - Black כרגע יש לי מארז ג'נרי פשוט הנה התמונות מהגלריה של HWZONE ותמונות טיפה יותר מעודכנות מ PCSPOT המארז כרגע דחוס מאוד וזה די מפריע לי, אני מחפש לחזור למארז FULLTOWER גדול. המטרה זה גם שיהיה שקט ולא מלא מאווררים כמו עכשיו, כנראה שגם תהיה מערכת קירור מים בתכנון. אז על איזה מארז הייתם ממליצים ולמה? ואם יש לכם מארז אחר להציע אז בבקשה
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, התעורר אצלי בבית צורך לקבל ולשלוח פקסים על דפי A3 (אמא שלי מתעסקת באדריכלות), כפי שציינתי בכותרת הדרישות הן: *אפשרות לקבל פקסים על A3 - חובה *עד 1000 ש"ח - אפשר לחרוג מעט אם זה ממש שווה את זה. *חסכונית מבחינת עלויות. *ethernet - יתרון. בינתיים מצאתי את brother mfc 5890cn, האם יש עוד מכשירים שעונים על הצרכים האלה במסגרת התקציב? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש דבר כזה בסביבות ה300 שקלים? עד עכשיו השתמשתי במקלדת+עכבר Microsoft wireless 800. חשבתי על LogiTech G602 אבל אין לי צורך ב11 כפתורים (מקסימום 5-6) ואני גם לא מוצא איפה אפשר לקנות אותו.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
לעכבר טוב+ מבין הMICROSOFT X3 ל KINZU מה עדיף? והאם יש לכם המלצות לאחרים אני מחפש משהו ממש נוח להחזיק מבלי שיהיו כפתורים בצדדים תקציב 150-300 תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קשה למצוא את הדרייברים ברשת ככלל. אז לטובת הציבור גולשי גוגל אני מעלה לכאן NCF-402.rar
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב משרדי עם מקלדת ועכבר אלחוטיים של מיקרוסופט מסוג RF (המקלדת קולטת שידור ממשדר קטן המחובר למחשב בחיבור USB רגיל. למקלדת יש "מצב רוח". לפעמים מקלידה בלי בעיה, עפ"י רוב מפספסת תוים כאשר מקלידים קוד כניסה - משהו מוזר ביותר. אני מוצא עצמי הרבה מאד פעמים מתקן טקסט כדי שייצא נכון. אז החלטתי לפזול לאחרות וראיתי שהוזכרו המקלדות של לוג'יטק - MK. מה בעצם ההבדלים בין הסוגים השונים של הדגם הזה (MK)? יש 220, 250, 650 וכול'. כלומר, מה בעצם השיפור שנמצא בדגמים היקרים יותר?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי אנשים אני מתלבט בין XEROX PE16 או BROTHER MFC7420 או משהו אחר באותו מחיר . חשוב הלייזר והפקס לקו אחד בייתי .
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שאלתי היא מהו שרות האיידיאסאל הכי חזק כיום? באיזו חברה אני בבזק בין לאומי ואני מאוד מאוכז רוב הזמן אני בכלל מנותק בגלל כל מיני תקלות שיש להם למשל כרגע הם הודיעו לי שיש להם תקלה שתיקח מספר שבועות לתקן ובינתיים מהירות הגלישה תהיה בין 10-15kb ש"א שאני משלם לאינטרנט מהיר ומקבל אינטרנט רגיל, לא??? ברצוני לעבור לחברה אחרת, לאיזו חברה עלי לעבור??
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני 3 שבועות קניתי את האוזניות האלו באיבורי: http://www.roccat.org/Products/Gaming-Sound/ROCCAT-Kave-5-1/ נהנתי מהם ממש אבל תמיד היה ברקע רעש סטטי מעצבן שבקע מהסנטר שלהם (אלו אוזניות 5.1), בקיצור הלכתי היום לאיבורי והסתבר שזה פגם. הביאו לי אחד אחר באריזה והתעקשתי לבדוק אותו במקום. הסתבר שגם לו יש את הרעש הסטטי הזה! קיצר אחרי וויכוח הסתבר שלא ניתן להחזיר לי כסף למרות ששילמתי במזומן מהסיבה שעברו יותר שבועיים. קבלתי זיכוי ואני מסונדל לקנות אצלם. אז איזו אוזניות הכי טובות ממה שיש להם לגיימינג וסרטים? צריך עזרה מהר: http://www.ivory.co.il/catalog.php?orderBy=&act=cat&id=2644&filters%5B1806%5D%5B%5D=1815
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש מקלדת שקטה שכמובן תהיה גם נוחה...לא ממש משנה לי אם זה סיליקון או פלסטיק הכי חשוב שתהיה שקטה ונוחה... טווח מחירים- עד 150 נניח.. תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש מדפסת ביתית לשימושיים מאוד בסיסיים (לצורך העניין כ- 30 עמודים בשבוע). המדפסת צריכה להיות משולבת עם מכונת צילום, אין צורך בפקס. כמו כן, חשוב השיקול של המחיר של מחסניות הדיו - אין לי בעיה גם עם דיו חלופי. אודה להמלצות.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-