עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Pc_Master,

שלוחות של GIGABYTE עדיפים מלוחות של ASUS ל פלטפורמת AMD?

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  2. Started by fire15,

http://www.grobil.com/cat.cgi?id=4574&p2=promo&p3=pieces ביחסית למחיר?

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  3. Started by SharP,

היום קניתי athlon XP 1700+ ,GA -7vtxe , 256 ddr sdram אתם חושבים ש256 זה מספיק? anyway הכל עובד פי 3 יותר מהיר!!

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. זה חלק ממה שכתבתם בחדשה על LEADTEK GF3 TI500: "לאחרונה התווספה לידקטק לרשימה העליונה של יצרני איכות של כרטיסי מסך ליד יצרנים כמו הרקולס, ועד לא לפני הרבה זמן אלסה המצוינת..." בקשר למה שאמרתם על ELSA, תקראו מה שהיה כתוב בPC PRO. רק באמריקה הם יפסיקו לייצר כרטיסי מסך לשוק הביתי, ביישראל אנחנו עוד נזכה לקבל כרטיסים שלהם.

5. יש שתי אפשרויות הכי זולות: http://glob-net.com/product_info.php?products_id=1570 או להוסיף 10 שקל ולקנות מ logicpc עריכת המודר - שמות חנויות יוזכרו אך ורק להשוואת מחירים ולא הבעת דיעה על החנות. ואיך הספק בכללי?, סתכלו על המפרט שלי למטה.. אני מתכנן גם OC

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  6. Started by KoM,

אני עושה דברים מהר ;D , הנה כבר עכשיו אני משתמש במקסטור 40 ג'יגה בייט חדש 7200 אטא133, עם מיסב נוזלי... שקט, ומהיר ביותר ( קלטו תתמונה...), האיי בי אמ הולך לבדיקות והחזרת כסף, והמקסטור השני ששוכב במארז (30 ג'יגה אטא 100 7200) עדיין משרת אותי נאמנה ! גם במארז נהייה מעט שקט יותר... ביי ביי IBM...

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by DAN,

זהירות-דרעק לא נורמלי !!!! http://go.walla.co.il/shamir1/ 1.ה GPU של כרטיס המסך של SIS ולא NVIDIA ונחות משמעותית מ GEFORCE אמיתי אפילו יותר גרוע מ MX200 2. כרטיס הקול מובנה על הלוח ומיושן ביותר לא AC3 ולא בטיח -AC97. 3. המעבד 423 פינים מהדור הקודם ולא מצויין כמה זמן יש לא אחריות בניגוד לפריטם אחרים. 4. הספק ספק המארז זה סוד צבאי !!!! 5. גם יצרן הדיסק הקשיח סודי ביותר והדיסק לא 7200 סיבובים . 6. לוח אם קיברי לזכרונות 133 אשר מאיטים מאוד את המערכת ובנוסף לא ידוע מהירות בקר ה IDE שלו . 7. מודם עלום שם !!! 8. מי קבע שהמיקלדת איכותית ?????????????? 9. ה CD ROM של LG עובד רק ב PIO 4 ולא UDMA כל שהוא. 10. מדפסת מתנה בשווי 499 ש"ח -דגם זהה לחלוטין של אוליבטי נימכר בסקל עודפים …

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. יצרנית הציוד ההיקפי הקנדית המפורסמת הגיעה לשפל בהכנסות ולאחר מספר הלוואות שלא צלחו מכריזה על פשיטת רגל סופית לכתבה

9. Started by yuvalg,

מחפש זוג רמקולים (בלי סאב) למחשב בתקציב מינימלי אבל אם אפשר באיכות סבירה בעוצמה נמוכה. (עד 150 ש"ח אם אפשר).

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אני מנסה להתקין אותו ב -XP מישהו יודע אם ניתן להשיג לו דרייברים ? כמו כן איזו חברה מייצרת אותו? תודה

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  11. לחצו כאן הכותרות של המאמר החדש: "Pentium 4: Round 4 - Pentium 4 gets my approval" ובאותו סגנון: "How AMD blew it!" וזה אותו בן-אדם שכתב את זה... המאמר המפורסם ש*כמה אנשים* (הם יודעים את שמם) נהגו ללנקק אליו כל פעם כדי לטעון שהפנטיום 4 גרוע.

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. שלום לכולם, ברשותי 3 גיים-פאדים: אחד Sidewinder שאפשר לשחק איתו באוויר ומזהה את התנועה (צירי X ו- Y). ועוד 2 סטנדרטים שמתחברים אחד לשני. עם הראשון קיבלתי מתאם מחיבור סטנדרטי של ג'ויסטיק לחיבור USB וכשאני מחבר אותו המחשב מזהה אותו מיד וניתן לשחק ולראות אותו ב- Devices and Printers שבלוח בקרה (Windows 7). 2 האחרים משום-מה לא מזוהים. אני מחבר אותם עם המתאם של הראשון, הם נדלקים בירוק (יש עליהם נורית חיווי ירוקה) אך לא מזוהים במערכת. מצ"ב תמונה של השלושה, כולל המתאם. אודה מאוד לעזרה בזיהוי 2 הגיים-פאדים הפשוטים יותר ע"י מערכת ההפעלה. תודה רבה, אורן. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  13. Started by bluemail,

האם יש מכשירים לזיהוי ביומטרי זולים ואמינים אשר מאפשרים פעולה כול שהיא רק בם גם אם יש נסיון לעקוף אותם???

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by saar,

היי לכולם! קיבלתי הארד דיסק של WD (כשנותנים לך תיקח ... ) 40 גיגה. הדיסק עדיין בתוך האריזה. הייתי מעוניין לדעת איך אפשר לזהות אם הדיסק הוא 7200 או 5400. הדבר לא מוזכר על המוצר (כמובן שאני מעוניין לדעת מבלי לחבר את הדיסק למחשב )

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by OZ,

יש לי כבר שנתיים כרטיס של קרייטיב שוכב בארון ואין לי מושג מה הוא עושה, אני רק יודע שהוא לא כרטיס קול, יש לו 4 יציאות מחוץ למחשב: line out - עם חיבור כמו של רמקולים s-vhs out comp out spdif out ובפנים יש לו 4 כניסות לסאונד שמחבר סידירומים עם הכרטיס קול. הדגם של זה: ct7165-d תודה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום יש לי מקלדת אלחוטית של מיקרוסופט מדגם עלית.ידוע לי שהמקלט שלה מזהה עכברים של מיקרוסופט.קניתי את העכבר לייזר לשמאלים מדגם 5000. ולפני קניתי עכבר גם לשמאליים.אני יודע שהלייזר צריך את התוכנה הכי חדשה שיש (6.3) ובכן התקנתי את התכונה והמחשב מתעקש לעבוד עם העכבר הישן. את ה 5000 הוא לא רוצה לזהות למרות שהגדרתי בתוכנה של מיקרוסופט במפורש את ה 5000. סוללות בדקתי עם הישן הוא עובד במלוא המרץ.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by zik125,

שלום לכולם רציתי לדעת איך אפשר לזהות אם גייםפאד לאקס בוקס הוא מקורי או מזויף?האם יש סממנים מסוימים וכו? אשמח לתגובה

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  18. Started by TATA BOX,

עדיין יש חיה כזאת איפשהו? הצטברו לי במהלך הזמן עשרות מחסניות ריקות. אני זוכר שבעבר היו חברות שנתנו זיכוי תמורת הריקות. האם גם היום זה ככה? יש מה לעשות איתם או לפח?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by urich,

יש לי לוח פנטיום 2 חדש למדי הייתי רוצה להוסיף זיכרון כיצד אדע באיזה זיכרון בלוך משתמש 100 או 133(sdram) והאם אפשר להישתמש בזיכרון 133 בלוח של 100 וכמה עולה זיכרון מכל סוג

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by gnk,

איזה זיכרון עדיף לקנות? (DDR) למשל של MUSHKIN יותר זול משל KINGSTON.. מה ההבדלים ביניהם?

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  21. שלום יש לי שאלה - מה יותר חשוב בזיכרון - המהירות או הגודל ??? כלומר מה יגרום למחשב ולמערכת ההפעלה לפעול יותר מהר ??? עוד משהו בלי קשר - מה ההבדל בין אריזת OEM לבין אריזת RETAIL???? :

• 18 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. Started by yair_gobani,

שלום יש לי זיכרון שלא בשימוש {64M} של חברת: UNIQ רציתי לשאול אם משהוא מכיר את החברה והאם היא טובה או לא

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  23. Started by y_i_c,

למישהו יש מושג מה זה בכלל??? ומה זה אומר ומה ההבדל בין cas 2 ל cas 3

24. Started by shimon23,

יש לי שאלה איך לוח אם שפועל ב 133 mhz ddr יפעיל זיכרון ב 333? הזיכרון והלוח ירוצו במהירות באס שונה?

25. Started by guy94,

רציתי לדעת האם זיכרון DDR 2400 יעבוד טוב עם זיכרון DDR 2100 כלומר ה - 2400 ירד למהירות של 2100 ?! או יעבוד ב ב 2400 ?!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים